Albin & Gänget har fått en raket där bak.

     Datum: 2008-02-21 Kl: 18:29:24
Dagen började med samling i Alvida för det skulle komma en tant och prata om sopsortering. Jag trodde att det skulle komma in en helt vanlig hederlig tant, men in kommer en uppstoppad påskkärring. Det som följde där efter ska vi inte äns tala om. Hon pratade om sopor i över en timme och vi ville inget annat än att avlida. Men tillslut så var även hon färdig men ni ska inte tro att hon gick för det. Nej då, hon stod kvar och kollade vad vi skulle fortsätta med efter att hon hade gått.

image79

Efter rasten tog vi i Albin & Gänget tag i vårat projekt och började sätta igång med att sätta upp våra snygga affischer. Det blev bra och vi la ner mycket energi på det. Sen tänkte vi att vi skulle slå Marias grupp så vi gick ner till rektorn och sa att vi tyckte att skolan skulle köpa in en sopstation för pantburkar. Efter en liten och väldigt seriös undersökning så gick han med på det, så han beställde det. Sen frågade han om vi inte ville ha något mer för han tyckte det var så kul att beställa. Så vi slog oss ner i sofforna och kollade igenom några kataloger men vi hittade inget vi ville ha. Så vi bad om väskor och sådana byxor som Alvida har men det fick vi inte för det räckte inte till alla. Men vi fick så många pennor och klistermärken som vi ville ha istället. Sen satt vi och snackade med han lite om allt möjligt. Sånt gillar vi att göra på lektionstid. Sen sa vi att vi aldrig hade fått åka i hissen, så då följde han med oss så åkte vi hiss lite upp och ner. Sen fixade vi ännu mer saker till vårt projekt. Snacka om att Albin & Gänget har fått en raket där bak.

image80 image81
Här sätts det upp planscher och beställs soptunnor.

Sen inne på lektionen så satt vi och kollade på någonting på datorn, så kom Ludde tror jag han hette och skulle ställa sig bakom oss för han ville med se. Sen hör vi plötsligt bara världens smäll. Då har denna smarta kille försökt luta sig mot våra skåp som inte sitter fast i väggen. Så dom trillar och slår sönder lite av väggen och han ramlar på golvet. När jag såg detta trodde jag att jag skulle avlida av skratt. Det var lätt det roligaste idag.

image82
KlantKarin på han xD

Kommentarer
Postat av: Hanna

klantkarin in my heart ! ;D

2008-02-21 @ 20:35:03
URL: http://hannanielsen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0