Mors dag !

     Datum: 2009-05-31 Kl: 22:33:27
Vaknade fem över tolv idag av att pappa kom upp och tvingade mig ut och sola. Så jag släpade med mig täcket och kudden och la mig på studsmattan med lite musik och fortsatte sova vidare lite. Käkade lite middag och gick igenom helgen med Hanna i telefon ett tag. Sen var det dags att bege sig ut till landet för mors dags firandet och det var då helvetet brakade lös.

Visst ser det ut som den perfekta mors dags idyllen ?



Heeeeeeeell noooooooo !

Det började för jävligt genom att jag skulle ut och lägga mig på gräset och sola. Precis när jag skulle lägga mig ser jag en ett orm as på marken ! Det blev kata-fucking-strof ! Jag flög in i bilen och stängde dörren och beodrade min pappa att åka till mormor och hämta en solstol så att man inte nuddar marken. Vi åkte dit men hittade ingen solstol och ingen var surare än jag. Eller jo, min mamma. Hon har vartt tjurig hela dagen och hela tiden var det något som inte var bra. Tro det eller ej, men jag lyckades tillsammans med min bror att spendera timmarna och glada ihågen var vi när vi åkte hem.

Åkte direkt vidare till Jocke och klippte Marcus. Han ville klippa sig kort och det brukar jag inte vilja att han ska ha. Men eftersom han var så bestämd så klippte jag det lite kortare. Vad händer ? Han som tjatat om kort i ett år blir inte nöjd och tycker självklart: "Mickan, det är fööör koooort". Och jag som aldrig har viljat klippa honom kort tycker att det blir jätte bra. Föressten, sitter "jätte bra" ihop ?

Rasmus/Emil !

     Datum: 2009-05-31 Kl: 21:08:54
Igår kollade vi in Karnelevalen och sen självklart ballongdansen. Efter en glass hos Hang och grillad mat hos mig med inslag av vietnamestiska ord så begav sig jag & Hang mot Rasmus där alla andra var och grillade och förfestade lite. Väl där lyssnade vi på musik och även pianospel som inte var helt uppskattat från alla killars sida. Annars så var det bara bra och allmänt kul och efter ett tag så skulle halva packet dra vidare mot Parken.

Vi som var lite för små gick bara rakt över gatan hem till Emil och fördrev tiden där. Vi hade tänkt åka vidare men det gick väl så där må jag säga. Med tio olika viljor och tjat så slutade det med att vi inte kom någonstans. Istället bara hängde vi där ända till halv tre tills dom andra kom tillbaka från Parken. Jag & Amanda la oss på mattan under köksbordet och sov en liten stund innan alla begav sig hem till Rasmus igen. Där var vi väl i ungefär 2 minuter innan det var dags för mig, Hang & Pontus att traska hem i det fina vädret som hade blivit betydligt kallare än var det vart innan.

Klockan 4 sov jag.


Yesterday !

     Datum: 2009-05-30 Kl: 17:01:53
Klockan nio igår var jag färdig med klippningen och slingningen och det blev faktiskt bra. Så jag och Fidde cyklade i en hejdundrande fart till Rasmus för att joina dom andra. Killarna var ute och sköt golfbollar tvärs över kvarteret så jag och Paulina gick in och spelade piano i Rasmus musikrum som Paulina kallar det.







Sedan ringde killarna och sa att dom hade begett sig tvärs över gatan så vi traska över till Sicko Picko med. Där käkade vi upp tacostillbehör och jag och Paui satt i soffan och gick igenom veckans händelser medans killarna satt vi bordet och jag har faktiskt inte en aning om vad dom gjorde.



Killarna skulle ut och spela fotboll på trädgården men jag och Paulina avstod gärna. Så vi satte oss vid datorn och Spotify'ade lite och målade en fin bild i paint. Sen hänkade vi med Victor till Gislaved för att skjutsa hem hans tjej.





Friiiday !

     Datum: 2009-05-29 Kl: 19:02:41
Klockan är sju och jag är äntligen hemma. Men nu ska jag direkt slinga och klippa Fredrik Mafisen ! Jag är hur trött som helst men snäll som man är så ställer man upp.

Det var som sagt sista dagen på praktiken idag. Rätt skönt måste jag säga. Hade hela 4 kunder idag och det gick prima ballerina. Jag klippe en utländsk man runt trettio typ. Precis när jag är färdig och Julia ska kolla igenom det så säger hon: "Du vet väl att han är frisör?" Milda Mathilda, vilken tur att jag inte visste det under själva klippningsproceduren. Då hade jag varit så nervös så ingen vet hur det hade slutat.

Snäll som jag var så gav jag dom en någon prydnasblommamedjorgubbarochstenar-sak. Dom blev så glada och automatsikt så får jag antagligen vara där i trean. Kanon !

Åter till arbetet.

Torsdag !

     Datum: 2009-05-28 Kl: 21:18:22
Varför har mina besökare sjunkit den senaste veckan ? Gillar ni inte att läsa om mina praktikveckor ? Jag kan säga er att jag förstår er, för jag gillar inte alla dagar att utföra dom. Men idag var en bra dag. Ni kan ju vara glada att det är sista dagen imorgon, sen slipper ni höra mer om det.

Idag gick förmiddagen fort som satan. Vi hade nämligen 5 stycken olika baluppsättningar att göra. Jag fick hjälpa till lite på en asiatisk tjejs frisyr och hon blev så fin så att det nästan föll en tår ur mitt öga. Julia gjorde jätte fina uppsättningar och hon är så duktig på det.

På eftermiddagen hade jag två kunder och det gick som en dans. Lillkillen babblade på som bara den och han insisterade på att han kunde ha en plastpåse på huvudet när han cyklade hem, bara det kunde rädda sprutfärgen på frillan.

Det var nog det.

Citat á la Paulina !

     Datum: 2009-05-28 Kl: 20:09:45
Jag: Vem är hon i den klänningen ?
Paulina: Det är ju hon som är med i det bandet, drum and dreadlocks !
Jag: Vilket band ? Jaha, drum and drill corps !

Ove - Del 2

     Datum: 2009-05-27 Kl: 23:08:49
Ove har precis skickat dig en vibb.
 
/- Michaela. säger (22:33):
 vad är det ?
Ove säger (22:34):
 Lilla Sally kom hem från skolan med ett leende på läpparna och berättade för sin mamma:
- Olle visade snoppen för mig idag!
- Vad säger du, flicka?
- Mmm.. Den påminde om en jordnöt.
- Jaså? sa mamman, aningen lättad, var den så liten?
- Hihi, nej, sa Sally, men lika salt!

/- Michaela. säger (22:34):
 kolla på fotbollen istället för att hålla på så här ! haha
Ove säger (22:36):
 Vad blir det om man blandar mjölk från en ko med galna kosjukan och oboy-pulver?
/- Michaela. säger (22:36):
 jag vet inte ? haha
Ove säger (22:36):
  Pucko
/- Michaela. säger (22:39):
 haha, du är störd 

Ove säger (22:43):
  I går tog vår elva månader gamle son sina första tjugosju steg.
Tjugosju?
Ja, han ramlade ner för trappan!
/- Michaela. säger (22:44):
 den finns med i vår dassbok pappa 

Grattis Emma !

     Datum: 2009-05-27 Kl: 22:43:40
Emma har tagit körkort idag !
Jippie Hooo !
 Nu blir det Donken dom sista veckorna.
Allt för att vara så redo som möjligt för beach 09 !




Onsdag !

     Datum: 2009-05-27 Kl: 21:20:41
Klockan är kvart i nio och sista kunden för dagen har gått hem. Äntligen får jag vila mig lite. Har ca en timme på mig att göra något innan jag ska sova. Det är vad jag kallar snålt med fritid. Det timmen spenderar jag dock framför fotbollen på tvn med min kära pappa.

Hade en söt liten kille på 4 år som kund idag. Har haft honom innan när jag jobbat på dagis så jag kände igen honom. Han var så snäll och satt så stilla så jag kunde klippa på utan problem. Fick även äran att cykla till hemköp och köpa en mopp och hämta ut paket i motvind utan dess like.

Väska, paket och mopp ! Tjoho !


Tisdag !

     Datum: 2009-05-26 Kl: 20:11:59
Har ni svängdörrar hemma eller ?



Jaha, vad har vi att säga idag då ? Praktik hela dagen som vanligt. Rätt lugn morgon, rullade upp en permanent och snicksnackade i telefon med kunder som mest. Lunchade och kollade på "Top Chef" som är mitt nya beroende. Planerar in lunchen i smyg lite efter det programmet. Synd bara att Dale åkte ut idag, jag hejade ju lite på han. Men det finns rätt många kvar som jag gillar, bara inte Lisa vinner. Efter lunch hade jag två barnklippningar på raken. Börjar lära mig att klippa med maskin nu. Det är riktigt kul att bara raka bort allt hår i räserfart. Sen är det ju bara det att skiten ska klippas ihop med överhåret också. Men med lite filning så har det gått ganska bra ändå.

Denna snygging rullade jag upp idag.


Nu ska jag kolla på lite One tree hill och äta jordgubbar och grädde som min mamma har till mig där nere.

Måndag !

     Datum: 2009-05-25 Kl: 22:06:35
Måndag var det idag ja och det firade vi genom att vara extra trötta.Dagen har ändå varit härligt slapp. Fönade och plattade Carins hår på morgonen, var med på ett möte med en Lanza-snubbe.  RIngde även mitt dagliga telefonsamtal till hotellet för att kolla var det var för mat och sen gled jag runt till det var dags för lunch.

Lunchade med Paui idag eftersom hon hade studiedag. Även denna dag var jag extemt otrevligt nära att elda upp Amandas längenhet men i sista sekund mognade jag och gick tillbaka och upptäckte att plattan fortarande var på så jag stängde av den. När jag kom tillbaka fick jag en klippning och det gick smärtfritt. Dock skullen tjejen ha helluggt vågade jag inte ge mig på när dom är så stora. Går man i åttan är det rätt viktigt att det blir bra. Att klippa luggar på dagisbarn är annars ingen match för mig.

Rusade iväg till bussen och sista teorilektionen. Käkade Snipenbaguette på vägen hem. Åkte till Amanda och fyllde på mitt lunchföråd. Åkte med till Reftele och hämtade lillebröder och sen bar det av marsch pannkaka in i duschen.

Nu sitter jag här med håret i bandage för att försöka reparera det efter de senaste månadernas experiment.

Godnatt !

Lång långhelg !

     Datum: 2009-05-24 Kl: 22:16:21
Har nog aldrig varit med om en längre långhelg än denna.
Kommer inte ens ihåg vad jag gjorde dom första dagarna.
Nej, det är inte minnet som sviktar.


Stylista !

     Datum: 2009-05-24 Kl: 20:37:06
Har precis glott på Stylista. Andra avsnittet idag och det var skit äckligt när Jason fick värsta panikattacken. Jag gillar det programmet. Det är i stort sett som äkta "Djävulen bär Prada".

Annars har jag bara hängt med Hang idag. Vi skrålade på lite på Singstar och tittade på tv. Hang smygsov lite och trodde inte att jag märkte det. Det var nog det.


Nattliga sms !

     Datum: 2009-05-24 Kl: 13:06:48
Som så många nätter och så även denna så vaknade jag av ett sms runt halv tre inatt. Det var ett litet rop på hjälp i form av "Ring mig !" från Hanna. Som den gode fé man är så masade jag mig till telefonen och ringde henne. Då var det så att min lagom berusade vän skulle gå hem från stan själv och behöver moraliskt stöd i form av mig. Mitt i detta lyckas jag raffsa till lite på mitt ben och lyckas där med riva upp ett myggbett och självklart börjar det stöttblöda. Så jag måste resa mig upp, tända lampan och med så kisande ögon som en kines egentligen bara kan, leta upp ett plåster på mitt rum för att slippa förblöda. Men jag hittade faktiskt ett plåster i lådan så det satte jag på, sedan gick lade jag mig igen och Hanna var vid det här laget hemma och gav katten mat. Efter det blev det släckning för båda två.

Idag vaknade jag upp av att min mormor ringde. Gick ner och tänkte göra lite frulle i form av kyckling, ris och currysås. Jag upptäcker dock att kinesriset är slut och ringer ursinnigt upp mina föräldrar som är i Halmstad för en liten utskällning. När jag sedan står kvar här på köksgolvet helt utlämnad så ploppar Hang upp i msn-rutan. SJÄLVKLART ! Vad har man vänner till om inte snotta ris av ?

Lördag !

     Datum: 2009-05-23 Kl: 22:24:41
Nu sitter jag i underkläder hos Amanda och kollar på "Hundtricket" med henne och Jonte. Det är inte så konstigt som det låter, men det krävs lite kännedom för att förstå det. Vi har smällt i oss lite kebab och Jonte har ätit våra rester och lite sådär-

Vad har jag annars gjort idag då. Jo, jag åkte till Hang vid halv två inatt och slaggade där tills idag. Vaknade runt tolv och gick ner och åt frukost. Hon åt svenne frukost som mackor och stekt ägg. Jag valde dock kinafrulle så det blev för mycket nudlar som jag inte orkade äta upp och sen lite svennemacka. Sen återgick vi till sittande läge i eldubbelsängen och förflyttade oss inte förrens klockan slog halv sex och jag masade mig hem. Eller jag orkade ta mig ner en gång för att hämta lite banankaka.

Ikväll måste jag cykla hem själv. Nej.

Serbisk fest aka. Dianas 18 - års fest !

     Datum: 2009-05-23 Kl: 13:47:58
Igår var vi ju som sagt på Serbisk fest. SERBISK FEST ! Förstår ni hur roligt det var eller ? Hela hennes släkt och vänner till familjen var inbjudna och det var småbarn som sprang runt överallt. När vi kom så kändes det först som att det var vi som var en circus för det var verkligen som att "jaha, nu kommer alla svennar" och alla glodde skit mycket. Men sen när vi väl hade satt oss ner och började äta så började alla serber dansa serbisk dans och då var det deras tur att vara en circus. För vi andra betedde oss verkligen som om vi var på circus för vi satt och tog kort, filmade och applåderade som om vi aldrig hade sett något sådant förut. Men det hade vi ju aldrig heller i och för sig ...

Men efter lita gratis alkohol så kan jag säga att serbisk dans är livet. Vi var uppe på dansgolvet allihopa och dansade serbisk dans i ring med alla serber och det var så jäkla roligt ! Det var serbisk live-musik och hej var det svängde.



Serbisk dans 2
Uploaded by lifeaccordingtomickan. - Sitcom, sketch, and standup comedy videos.

Godnatt !

     Datum: 2009-05-23 Kl: 01:13:20
Är precis hemkommen från en serbsik fest ! Rättare sagt Dianas 18 - års fest. Jag säger bara släkt och vänner överallt, mat till förbannelse, serbisk live-musik och det bästa av allt, SERBISK DANS ! Ger er lite bilder och filmer imorgon.

Godnatt !

Hönsgård !

     Datum: 2009-05-22 Kl: 13:11:34
Jag snackar med Hanna och hennes hönsgård i telefon nu. Jag vill åka till dom. Dom är mitt nya liv och kretsar runt i min närhet 24/7. Men bara på distans. Inatt väcktes jag av sms hela tiden och det var ett jävla liv. Men roligt var det.

Jag hälsar till mina nyfunna vänner Hanna, Storebroshan och Sjuksköterskan !

Soova !

     Datum: 2009-05-21 Kl: 23:34:01
Det blev en lugn kväll hos Jocke idag. Killarna skulle ut och åka mini-Honda så jag, Malin & Paulina fick sitta själva inne hos Jocke och kolla på tv. Vi kollade på dokumentären på trean, "Flickan utan ansikte". Fy vad äcklig hon såg ut men det var ju synd om stackaren. Efter den åkte vi hem så nu ligger jag här redo för att sova.

Jag fick kinamat idag. Igen !

Jag vill åka till Hanna !
Hejdå !

Torsdag !

     Datum: 2009-05-21 Kl: 18:24:21
Jag & Paulina somnade som ett gift par i Amandas föräldrars dubbelsäng igår runt fyra snåret. Sen blev vi utkastade vid kvart i elva för då skulle Amanda vidare till sin stuga. Så vi tog vårt pick och pack och åkte hem till mig där jag friserade min lillebror och Paulina läste en tidning.

Efter maten var jag tvungen att hänga med till morfar för att klippa honom. Jag inkasserade 300 kronor på det. Det är mer än vad dom tar för en herrklippning på salongen jag praktiserar på men min morfar är faktiskt generös. Jag övningskörde både dit och hem och det gick riktigt bra förutom ett litet missöde då jag höll på att köra ner i diket och pappa halvt slet av mig armen.

Ska ringa lite vänninor nu och snicksnacka lite !


See the difference.

     Datum: 2009-05-21 Kl: 01:10:40
Min och Paulinas plånböcker. Finns det någon likhet ?



At Amandas !

     Datum: 2009-05-20 Kl: 23:52:33
Idag är typ alla vi känner på fjäskfest eller i Frankrike så jag & Paulina firar till det lite på egen hand genom att sitta i Amandas längenhet och dricker cola och käkar popcorn. Man kan ju inte låta lokalerna stå tomma så ämnar hon inte vara hemma så är vi där istället.

Än så länga har vi lyckats plöja oss igenom Extreme Home Makeover, Förlossningskliniken, Fråga Olla, Girl of the Playboy Mansion och Sex and the City. Ni kanske ser ett tema där ja.

Nu sitter vi och spelar in ljudklipp för fullt och det är verkligen förjävligt vilken röst man har. Har man inte skämts innan så borde man börja nu ! Snacka om att det är någon som låter som en man här.


Onsdag !

     Datum: 2009-05-20 Kl: 21:30:50
Idag har det varit härlig stämning på praktiken. Allt har bara flytit på som det ska och jag hade en kund på förmiddagen. Någons "mamma" från Dalarna så jag pratade inte så mycket med henne för jag fattade inte vad hon sa.

På lunchen hade jag mig en lunchkompis. Dagen till ära var det Amandas pappa Thomas och vi hade trevligt.

På eftermiddagen var det en unge på si sådär 7 år som var inne och klippte sig. Julia frågade hur han ville bli klippt och då svarar ungen: "Som en Oxelfilé !" Oxelfilé är detsamma som oxfilé om vi nu skulle har några oklarheter. Att jag inte avled när jag hörde det ! Som jag fick kämpa med att hålla inne det skrattet.

För övrigt så är jag riktigt rutinerad på att både ringa till hotellet och fråga vad dom har för mat, men även att hämta den.
När jag ringer låter det så här profesionellt:

Någon: Hej och välkommen till hotell Åsen !
Jag:
Hej!  Michaela, Contur. Jag undrar vad ni har för mat idag ? (med världens checkaste röst)
Någon: Kyckling med blabla...
Jag: Okej, Tack så mycket !

Här spenderas mycket tid i väntan på hämtmaten.




Fotboll !

     Datum: 2009-05-19 Kl: 22:03:27
Det var ikväll som Jonte hade lovat mig mjukglass om jag följde med honom på fotboll. Men det blev inställt för att han kom på att han var tvungen att fira sin mamma. Men sen blev det icke-inställt igen så då åkte jag & Amanda och joinade Jonis en stund. Jag träffade Sara där nere med. Jag gillar verkligen henne, bra granne.

Efter matchen så skulle Jonte ge mig mjukglass ändå men dom tog inte kort så det blev ingenting med det. Vi crusade runt med Amanda en stund sen bärde det av hemåt.

Nu är klockan lite för mycket och jag har lite för mycket kvar att göra innan jag kan slagga. Imorgon är det sista dagen på praktiken för denna veckan. Yees !

Trött !

     Datum: 2009-05-19 Kl: 19:56:15
JAG ÄR TRÖTT.

Praktiken tar verkligen död på mig. Att stå upp en hel dag, eller ja, flera dagar i sträck gör väldigt ont i fötterna. Att fördela alla sina 48 kilo enbart på fötterna ger inget bra resultat känner jag.

Skulle ha en kund vid fyra men hon kom inte så då tänkte jag att jag förmodligen skulle få sluta tidigare. Men frammåt halv fem så hade jag helt plötsligt två barn att klippa plus kunden som inte kommit, som nu kom. Men det gick väll på nått vänster och tro det eller ej men jag blev faktiskt ganska nöjd med klippningen på tanten. Fast när jag började så såg jag inget slut på skiten, men det gick ju som sagt. Klippte även en myskoe snubbe på förmiddagen som inte hade klippt sig på 7 år.

Nu ska jag kolla på Gossip Girl. Tack & Lov !

John Blund på visit !

     Datum: 2009-05-18 Kl: 20:59:32
Efter lunchen hade jag tänkt att bara glida runt lite på praktiken och vila mitt arsle en aning. Vad trodde jag ? Där kom det in två små rara barn som ville få några centimeter avklippta. Själv är man ju inte den som är den så jag släppte allt vind för våg och satte igång att skapa. Tjejen var en aning svår att klippa för hon satt inte så värst still men lillkillen däremot gick som en dans. Han sa inte ett knyst men det kan ju vara för att John Blund kom och tog honom en stund för han somnade, plutten.

Sen vill jag bara föra upp på tapeten det här med maskrosluddet som flyger runt i byggderna. När jag cyklade hem idag så låg det stora driver med vitt ludd längs med vägarna och i luften yrde det något kopiöst. Mina ögon hade luddat igen innan jag ens kommit ut på raksträckan hem. Vi kanske ska vara glada om vi faktiskt kan öppna dörren imorgon utan att det ramlar in ett hav med ludd ?

180509

     Datum: 2009-05-18 Kl: 13:31:37
Ny vecka nu då. Bara tre dagar så det ska jag väl klara. Dagen har varit helt okej än så länge, bara lagt i en ljusfärg på Julia och sen glidit runt lite. Snicksnackat lite i telefon med kunder och faktiskt läst lite i en tidning.
Sofie är tillbaka idag så därför går allting i 700 km/h. Hon satt även och klippte sig själv och det gick nog på två minuter. Kunderna undrade hur hon kunde klippa sig själv så hon svarade "Här är vi inte så pjåskiga och på oss gamla kärringar så är det inte så noga". Rätt inställning där.

Annars så sitter jag och har lunch med Jonis nu och han lär mig att kolla på fotboll. Eller, jag är rätt duktig på det egentligen. Det ena laget var så ledsna för dom förlorade någon final så dom grät som små pojkar. Det var nästan så att det föll en tår när jag såg det. Jonte har även tvingat med mig på fotboll imorgon ikväll. Jag hade två krav: Filt och mjukglass.
Jonte och David som förövrigt är en av mästerspelarna imorgon.

Seger !

     Datum: 2009-05-17 Kl: 22:35:58
Sms från Hanna Nielsen 13.02:

Kan vi käka tårtan på studsmattan? :(

Internt med gud så roligt.

Har också lämnat in min engelska bokrecension idag som skulle varit inlämnad direkt efter jullovet. Den må suga ack så mycket röv men det får ändå duga. Jag känner ingen som är intresserad av att lägga ner någon tid på den.

För övrigt så var det Amanda som jag "beställde" kläder av i för några inlägg sen. För er som upptäckte att jag hade skrivit "Hanna" så var det enbart för att jag pratade med henne i telefonen när jag skrev. För alla vet vi ju att Hanna kan inte sy kläder.

Söndag !

     Datum: 2009-05-17 Kl: 22:03:02
Idag har jag övningskört som bara den och det gick faktiskt ganska bra. Körkortet känns dock väldigt långt bort fortfarande. Efter att jag intagit mig en mjukglass på Rosa Kiosken så åkte jag till Sandbergen för att träffa Jocke och dom. Väl där fick jag testa på att köra mini-Honda medans Jocke & Fidde skulle åka och hämta en sak. Det var det roligaste jag gjort på länge. När dom kom tillbaka skjutsade vi Fidde till ett ålderdomshem sen åkte vi hem till Jocke eller ska jag säga Björn ? och poppade popcorn och kollade på tv. Vi tänkte gå på bio men det rann ut i sanden som alla andra gånger.


Gårdagskvällen !

     Datum: 2009-05-17 Kl: 18:38:50
Igår var vi hos Joakim och grillade. Eller, alla fick ha med sig den maten de ville så jag hade med mig tacos i en påse med keebabsås ! Kebabsåsen gick åt som smör i solsken då alla ville ha. Jag säger ju att kebabsås is the shit !

Killarna kollade på när dom turades om att att åka på mini-Hondan. Vi tjejer kollade på ESC istället.



Efter ett tag blev vi livrädda då Jocke kom inkörandes med mini-Hondan i tv-rummet. Det luktade avgaser i flera timmar efteråt och man höll nästan på att bli lite på snusen.



Mitt i ESC åkte jag, Paulina & Amanda hem till Amanda för att beställa kläder av Hanna. Hon tog mått och det diskuterades modeller, färger och tyg. Så vi får se om hon lyckas skapa något trevligt. Vi fick även besök av Victor, Robbin & Kalle. Om man ska se det som finbesök eller inte har jag inte bestämt än.

Blev hemskjutsad av Jocke på mini-Hondan och jag var livrädd för jag höll på att ramla av men det tog han inte hänsyn till. Satte på ett avsnitt O.C sen deckade jag.


En mors välkomnande !

     Datum: 2009-05-17 Kl: 01:04:26
Här kommer man hem klockan kvart i ett och ringer på dörren för att jag har glömt nycklarna och vad möts man av ...

Mamma öppnar dörren och säger förvånande: Jasså, är det du !?
Jag: Ehm, ja jo vem skulle det annars vara ?
Mamma: Ja, inte du i alla fall.

Vilket trevligt välkomnande. Vem tippade hon på att det skulle vara när alla utom jag redan var hemma och klockan var kvart i ett ?

Lördag !

     Datum: 2009-05-16 Kl: 16:33:07
Vad händer på denna nu så molniga dag då ?

Till min glädje vaknade jag upp med sol utanför fönstret idag. Hann ut och sola en liten stund innan det totalt molnade igen men det gav inget resultat. Snackade med Hanna i telefon också och gick igenom hennes fredagskväll. Hennes helger ger mig alltid ett gott skratt. De senaste tre åren har jag pratat mer med Hanna i telefon än i verkligheten. Det är sjukt och vad är anledningen till det ? Jo, att vi aldrig fucking träffas längre ! Hatar 15 mil mycket idag.

Mamma & Pappa är och kollar på stuga idag. Men dom kommer inte köpa någon, jag vet det ...

Godnatt ! ♥

     Datum: 2009-05-16 Kl: 00:49:30
Kom precis hem från Jocke nu. Där hände inte mycket mer än det gamla vanliga vilket är Talang, Berg flyttar in, godis och film. Hann även med en resa till Smålandsstenar för att hämta Jonte tillsammans med Amanda & Paulina.

Antar att det är dags att sova nu. Det är ju en dag i morgon också och jag hörde att vi skulle vara hos Marcus, men man vet aldrig med dom. Killar kan ändra sig lika fort som jag äter knäckebröd.

Sleep tight ♥

Målbrottet har inga gränser !

     Datum: 2009-05-15 Kl: 19:30:05
Nyss kom min pappa inspringande på mitt rum och slet med mig ut till tv-rummet. Utanför toan placerade han mig och sedan började han gapskratta. Innanför toans fyra väggar står min lillebror i duchen och ut ljuder en hemsk sång med en touch av målbrottsröst. Låtarna som hördes var egenpåhittade på språket engelska. Jag har inte skrattat så mycket på länge och inte pappa heller. Jag tycker synd om er som missade detta.

Fredag !

     Datum: 2009-05-15 Kl: 18:54:47
Äntligen fredag säger jag bara ! Vad jag har längtat. Nästan lika mycket som Linn Svensson gör en vanlig skolvecka.

Dagen har i alla fall varit helt okej. Jag lockade Jennifers hår med världens förövrigt bästa plattång. Man måste dock punga ut med två tusen riksdaler för att få en sådan i sina ägor. Sedan klippte Jennifer mig för vi hade inget att göra. Det blev bra, lite kort men bra. Eller, ni kommer ju inte tycka att det är kort men för kräsna mig så är det kort.

Stötte på Carro på vägen när jag skulle luncha. Hon praktiserar också så jag fick kika in och se hur hon hade det, sen lunchade vi ihop. Hon lyckades först slå i tån och sen huvudet i en hylla så vi var tvugna att kyla det innan vi kunde gå tillbaka från lunchen.

Eftermiddagen spenderades med att skylta in fönster och placera om olika produkter som kommit tillsammans med Jennifer. Jag känner mig värsta profesionell när det kommer paket till salongen. Idag stod jag nämligen och pratade i telefon med en kund samtidigt som paketsnubben kom in med lappen. Jag signade lappen lite snyggt samtidigt som jag pratade och såg hur profesionell ut som helst. Klippte även Anton och sen fick jag sluta en timme tidigare. Tjohoo !

Hang Bui !

     Datum: 2009-05-14 Kl: 20:41:38

Nu tänkte jag att jag skulle ägna detta inlägg till Hang Bui.


Min vän Hang Bui är väldigt speciell och inte då bara för att hon är sneögd. Hon är ofta väldigt arg och då menar jag väldigt arg, ungefär som ett bi. Hon gormar på allt hon kan och med bestämda steg klampar hon runt i korridorerna. I skolan låtsas hon om som att hon inte känner mig eller så står hon och dumförklarar mig rakt framför hennes kompisar. Men det är ju inte konstigt att hon ser snett på folk med tanke på dom ögonen.

 

Hur kan man då gilla ett sneögt bi med humörsvägningar ?


 Svaret är: Det hade inte varit någon Hang Bui utan humörsvängningar. Jag vill ha min äkta Hang Bui som hon är även fast det kan bli lite stickigt med gadden som hon fäller ut då och då. Det hade inte varit en bra morgon om inte Hang hade kommit i sista sekund till bussen och jag fått skälla på henne som en mamma.

 

Jag vet att Hang gillar mig. Även fast jag petar på henne hela tiden, snor hennes människa, utnyttjar henne för att få mat och sover i hennes säng. Hennes pappa gillar mig och tutar på mig varje morgon. Vi är riktiga polare och han berättar om Vietnamn för mig.

 

Hemma hos Hang ser det inte ut som i ett svennehem. Men jag gillar’t ! Där finns det kinapinnar och äkta kinessked, kinesgardiner och kinesiska tv-kanaler. Sover man över får man sova på ett äkta kineslakan. Jag vet att Hang inte gillar detta men våga vara egen Hankie Dankie Doo! Jag vill med vara sneögd och äta snören till frulle. Det är fan i mej koolt.

 

I like this little Chinese girl. More and more for every single day ♥


 


Lunch !

     Datum: 2009-05-14 Kl: 13:33:40
Nu sitter jag hemma hos Amanda som jag snyltar tak över huvudet hos när jag har lunch. Till mitt sällskap har jag Jonte som sitter och äter upp mina rester samt slickar upp tappad mat på min jacka. Innan jag går tillbaka till praktiken så ska jag till Bernts och köpa "dagisfika" åt Carin. Blir rätt mycket ärenden men inte alls så mycket som förra gången. Men det lär väl bli mer dom andra två veckorna när Sofie är tillbaka.

Nu i eftermiddag ska jag klippa mamma. Ska försöka ta lång tid på mig så att jag får tiden att gå lite. Imrogon är det sista dagen för denna veckan. Great !



Gooodnatt !

     Datum: 2009-05-13 Kl: 22:07:33
Idag ringde jag till Hotellet för att kolla vad dom hade för mat för att Carin bad mig göra det. Det vågar ju inte jag egentligen. Men jag ringde och jag lät värsta profisionell. Det är bra att vara profisionell.

Tänkte avsluta dagen med ett inlägg från min vänn Hannas blogg.


"Jag pratade med Mickan innan, väldigt ovanligt.
Mamma pratade om oss på jobbet idag, hon berättade för sina jobbakompisar att vi är mer som syskon och att vi pratar i telefon så fort vi få chansen. Hon var väldigt tydlig med att berätta hur vi inte bruka säga någonting till varandra hela tiden heller. Men i alla fall.

Vi pratade om i sommar. Vad vi skulle göra och sådär. Det är jag och mickan i sommar, som alla andra sommrar.
Det är alltid vi två som står där. Utan jobb och lever på våra föräldrar..trots den numera höga åldern.
Det är pinsamt, så in i helvete..jag vet..jag vet. Men vad ska man göra? I år har vi ju iaf lågkonjukturen att skylla på.
Att jag sedan inte ens har sökt sommarjobb är en annan grej.
I sommar ska vi åka till skåne och hälsa på våran bästis. Vi ska till Halmstad och hälsa på min storebror.
Vi ska till falkenberg och hänga. Vi ska vara här uppe i Tranås och vi ska vara nere i anderstorp. Som en vanlig, helt vanlig sommar.

Efter sommarn dock funderar vi på att ta en sista minuten till värmen för att vi verkligen har förtjänat det efter en sommar med så mycket jobb och slit. haha okej. jag ljög väll. Men vi vill helt enkelt åka och då gör vi det. Vi ska bara samla in lite cash och fjäska för våra föräldrar sen drar vi. Så nice! Då ska vi bara chilla på stranden med varsin drink i handen.
Så kanske vi går ut och dansar någon kväll..bara för att. Så ska vi bli kalasbruna också!

jag längtar till den där solstolen och drinken...väldigt mycket.
Och så längtar jag efter lite mickan&hanna-feeling. Den "feelingen" är inte att leka med hörni!"


Onsdag !

     Datum: 2009-05-13 Kl: 20:53:32
Idag har jag praktikat hela dagen. Dagen har innehållt lite små roliga händelser beroende på hur man ser det. Kan till exempel säga att det var en dam inne som önskades frisyren potta. Det var verkligen pottfrisyr men hon var så nöjd när hon gick där ifrån. En annan gubbe pratade indirekt om sitt sexliv med Julia. Sen undrarar jag bara varför man säger så här:"Jag vill gärna ha håret i mittbena" och sen lite senare när Julia lägger det i mittbena så säger han "jag brukar ha det åt sidan, lägg det så". Då vill han ju inte alls ha det i mittbena.

Klockan fyra kom världens bästa Joakim och klippte sig hos mig. Han blev kalas snygg ! Vi snicksnackade om lite allt möjligt medans jag friserade frillan. Fick uppdatering om Pysen, han har fortfarande inte kommit tillbaka. Enligt Jocke så kan han inte skaffa någon ny katt heller ifall att Pysen skulle komma tillbaka och få se att han är utbytt.

Efter att jag var färdig med Jocke så fick jag sluta. Jag gillade inte Julia så mycket innan men nu gillar jag verkligen henne. Den bästa tiden är när det bara är hon och jag där, då är det skönt.

Jockiedoo & Jag för två år sen.

Gratulationer på väg !

     Datum: 2009-05-12 Kl: 20:48:02
Idag skänker jag mina bästa gratulationer till Gert nere i Eslöv på bemärkelserdagen. Hoppas att det uppskattas !


Tisdag !

     Datum: 2009-05-12 Kl: 19:15:59
Mitt nationella prov i Matte B kommer bli ett tveksamt resultat känner jag. Jag hoppas innerligt att jag lyckades skrapa ihop mina 12 poäng som krävdes för att bli godkänd. Provet var verkligen jätte svårt. Så mycket frillor som det har kliats i idag har jag inte sett på länge. Folk gick ju ut med frillor värre än vad dom hade när dom vaknade.

Eftermiddagen spenderade jag på salongen genom att göra allt tråkigt. Städa, diska och svara i telefon. Men vid fyra så kom Annie som jag klippte. Eftersom det var fem år sen vi gick i samma klass så hade vi mycket att prata om och framför allt gamla minnen.

Fidde, det här är en pik till dig. Kul att du går förbi salongen och totalt ignorerar mig där inne som står och försöker vinka !


Jag får panik !

     Datum: 2009-05-11 Kl: 22:38:13
Det känns som att alla mina vänner ska gå på Britney Spears i sommar. Jag måste med gå känner jag ! Hankie Dankie Doo kan nog hänka med mig i alla fall. Hoppas på Sofia med. Jag måste dit !


Måndag !

     Datum: 2009-05-11 Kl: 22:12:29
Idag var det första dagen på praktiken. Jag känner mig hemma där. Jag hann inte ens ta av mig kläderna eller säga hej innan jag hade telefonen i näven och bokade in tider hej vilt. Och då menar jag det ordagrant. Efter ett tag han jag i alla fall säga hej till Julia och prata lite med henne. Det var  bara Julia där idag för min kära handlerade är på Mauritius och Carin är i Kina. Dagen flöt i alla fall på bra och jag degade bara runt med Julia och svarade i telefon. Bokade in lite kunder på mig med.

Var på teorin på eftermiddagen. Det gick prima och jag festade till det genom att äta en macka från Snipen i bussen hem.
Klippte även pappa när jag kom hem. Han blev lite lik Hitler även denna gång, men jag blev ganska nöjd ändå.

Imrogon ska jag in till skolan en sväng och skriva ett IG på mitt nationella prov i Matte B. Sen ska jag tillbaka till praktiken igen.

Nu är det "Ballar av stål". Vad jag älskar det programet !

Lund !

     Datum: 2009-05-10 Kl: 21:34:05
Vi begav oss som sagt mot Lund för att fira min bror. Det blev resturangbesök, presenter, fika och någon kulturvistelse som enbart min mamma ville gå på. Orkar inte berätta om allt så jag bjuder på bilder istället.

Dom har en skit stor och fin lägenhet för att vara studentboende.
Jag gillar't.





Sen kollade vi på något kulturellt som mamma tyckte var sååå intressant.




Vistelsen i Halmstad !

     Datum: 2009-05-10 Kl: 20:21:42

Klockan nio satte vi oss i bilen för en roadtrip ner till Halmstad. Efter ca 7 minuter stannar vi för att kolla oljan. En rutin har jag hört. Oljan var bra och vi fortsatte mot Halmstad med ett stopp på ”Hemmakväll” för att inhandla diverse tilltugg. Vi såg en älg på vägen ner och jag blev livrädd och satt och tjatade och skrek på Jocke men tillslut så steg vi in i Jockes stuga och alla levde vi.

 

Väl där skulle killarna fira till det lite genom att dricka upp sina nyinköpta alkoholhaltiga drycker från Danmark. Vi gick även ner till stranden en sväng runt tolvtiden och kollade läget och kände på vattnet. Tillbaka i stugan satt vi på altanen en stund och sen lite framför tvn. Framåt två skulle vi gå och lägga oss men jag upptäcker att killarna har fastnat inne på toan och vad gör dom ? Jo, alla fyra står i kalsonger framför spegeln och spänner sig. Där stannar vi kvar ett bra tag och aldrig verkar dom ha haft roligare. Efter konstiga stön och ljud ifrån båda rummen så somnade vi och jag vill tillägga att jag sov i en egen säng på loftet.

 

Klockan tio var det uppstigning och till frukost stod det nybakade frallor på bordet som Marcus & Pontus varit och inhandlat. Badbrallor hade dom på sig för det var ju trots allt sol ute. Lite efter tio kom mina föräldrar och hämtade mig och jag fortsatte mot Lund.

 

Här kommer lite pictures.


Marcus the man.

 

 

Joakim Bladh

Pontidopilus.


Alla balla killerkalla !


Halmstad !

     Datum: 2009-05-09 Kl: 20:46:29
Det blir Halmstad. Fyra killar och jag. See you !

Lördag !

     Datum: 2009-05-09 Kl: 19:47:23
Vad jag hade längtat efter sovmorgon idag kände jag. Sov till elva minuter över elva och kollade sen på tv till tolv. Efter det var jag tjurig en stund medan jag tvångsstädade mitt rum. Men nu så har det ordnat upp sig igen och jag är fresh for fight !

Undrar vad som står på tapeten ikväll. Det ryktades om en resa till Halmstad med killarna. Vi får se hur det blir med det. Imorgon är det Lund i alla fall för att fira Jimmy.

See you !

Hannas framtida yrke !

     Datum: 2009-05-09 Kl: 00:53:05
Hanna satt på bion innnan och det kom in en biopresentatör som är jätte check.

Hanna: Nu vet jag, det är sådan jag ska bli ! Mickan, kan du inte se mig i sådan väst och stå och säga "Hej och välkomna, idag ska vi visa Madagaskar 2 !"

Det är ju kul att Hanna har hittat sitt framtida drömyrke. Hon är rätt seriös.

Jönköping tur och retur !

     Datum: 2009-05-09 Kl: 00:09:46
Kom precis hem från en runda med Jocke & Co. Jag ska nu berätta för er vart denna runda gick någonstans.

Jocke hade tydligen jobbat i Jönköping på Elmia idag med sin pappa. När dom skulle åka hem så lyckades Joakim lägga sin pappas jobbarkompis nycklar på en släpkärra. Dom hade sedan åkt iväg utan att ta nycklarna så dom hade troligen ramlat av på parkeringen någonstans. Så vår resa gick till att vid halv tio åka till Elmias parkering och leta nycklar. Efter att nästan ha kört på två rådjur så var vi framme och kunde börja leta. Vi hittade inga nycklar men Jocke trodde bestämt att dom låg innanför det inhängnade området som var videoövervakat. Så vi bröt oss in där men kom inte ut med några nycklar rikare. Där emot åkte vi till McDonalds och jag fick en äppelpaj. Sen åkte vi hem igen utan nycklar och med en äppelpaj rikare och klokan tolv entrade jag mitt hus.

Nu är jag trött. Godnatt !

Hockey överallt !

     Datum: 2009-05-08 Kl: 19:40:41
Hockeyn tar verkligen upp all vår tid när den väl är.

Igår fick jag inte gå och lägga mig för min pappa för att det var hockey på tv. Jag hade inte haft brottom att lägga mig natten innan så då sa han att då har jag bestämt det inte nu heller. Som ni alla vet så vann Sverige med 3 - 1 mot Tjeckien och det skulle firas med att vrida på ljudet på högsta volym och lyssna på nationalsången. Samtidigt till detta stäckte han ut sina amrar för att han skulle se hur håret reste sig ?

Idag har ju Sverige match igen och om dom mot förmodan skulle vinna idag så spelas finalen på söndag. Söndag som är likamed min brors tjugoårsdag som är likamed att hela familjen ska åka ner till Lund och gå ut och äta och fira honom. Men om det nu är final då så sa pappa att vi kanske måste ändra lite på planerna men han har inte vågat säga det till mamma än. Vi kommer antagligen antingen få sitta i läghenheten i Lund och kolla eller åka till en sportbar. Mamma kommer bli rasande när hon får reda på detta men enligt pappa så finns det inget viktigare. Födelsedagsfirandet får helt enkelt ställas in.

Nu är det käk !

Nya mattevänner !

     Datum: 2009-05-08 Kl: 18:49:11
Idag upptäckte jag två nya vänner på mattelektionen. Jag minns dock inte riktigt vad dom hette och jag tror heller inte att jag har sett dem innan. Dom var från Bosninen och vi hade väldigt trevliga samtal om livet måste jag säga. Vi började även tipsa varandra om hur man ska vara som tjej eller kille. Jag listade upp allt på tavlan och jag blev riktigt rörd när dom gjorde listan för oss. Killar verkar ha mänskliga krav långt där inne någonstans ändå.

Min & Emmas lista för killar.

Killarnas lista för hur tjejer ska vara.



Vi avslutade i stort sett med "Har vi haft matte tillsammans hela året?" Allas svar blev "jag vet inte" för vi hade aldrig sett varandra innan. Den ena var till och med 89:a. Ja, herrejesus var man lär sig om dagarna.

Jag försov mig med 30 minuter !

     Datum: 2009-05-08 Kl: 13:56:21
Idag vaknade jag tjugo över sex av att min mamma kom in och undrade om jag inte skulle gå upp. Joho, det skulle jag och hon skulle öven sett till att jag kom upp i tid men både fick uppdrag: misslyckat.

Med 15 minuter på mig så han jag faktiskt ta på mig, sminka mig, borsta tänderna, haffa en frukt och kasta mig i bilen.
Anledningen till denna försovning från min sida var får att jag låg och drömde om Linn och hennes pack. Jag drömde att hon och hennes festgäng med Bella tha Butti i spetsen kom inrusande i en lägenhet och skulle festa och bara för det så försov jag mig.

Nu har vi matte och Linn har redan tagit helg genom att säga att hon är ledig. Hon ska nämligen med festgänget till sexshoppen i Ullared och storhandla. Deras rätte element måste jag säga.

Mobilen lagad !

     Datum: 2009-05-07 Kl: 21:12:45
Nu är det officiellt. Min mobil är lagad och fungerbar igen. Kan inte låta bli att erkänna att jag innerst inne hoppades på att han skulle köpa en ny åt mig. Han har ju som sagt repat den lite och lyckats "bränna in" fingeravtryck på skärmen och min pappa försökte lite lätt skämta bort det men det funkade inte. Jag blev arg men jag höll tårarna tillbaka denna gången men jag förklarade klart och tydligt för honom att jag var arg på honom. Då sa han att jag fick det gratis och slapp betala 1300 som delarna hade kostat, för att han hade förstört den. Snacka om att försöka ge mig dåligt samvete. Jag vet ju att jag aldrig hade behövt betala det i vilket fall.

Jag vet att jag ska vara tacksam men varför är det så svårt ? Är det något jag har svårt för så är det att vara tacksam om det inte blir precis som jag behagar. Därför ska jag lägga mig under täcket nu och skämmas för att jag beter mig som jag gör. Ska ändra på det ... någon dag.

Mobilen blir sig aldrig hel ...

     Datum: 2009-05-07 Kl: 19:06:25
Efter maten upptäcker jag att min pappa sitter och mekar med min kära mobiltelefon. Den nya delen hade tydligen kommit och pappa hade tänkt sig att ge sig på ett nytt försök att laga den.

Jag: Pappa, går det bra ?
Pappa: Ehm, nja eller jag har aldrig haft sönder en sån här telefon innan.
Jag: Vad menar du med det ?
Pappa: Att det kan gå så illa att jag blir skyldig dig en ny telefon !

Jag säger då det. Jag visste att han inte skulle försökt laga den själv. Det verkar ju ändå sluta med att hela mobilen brakat samman och min pappa får gå med svansen mellan benen och köpa mig en ny.

Men jag gillar min pappa för att han försöker i alla fall. Han gör ju trots allt allting för min skull ♥

Camia !

     Datum: 2009-05-07 Kl: 14:45:33
Konversation.

Några i klassen spelar in scener från "Godfather" och Camia vår lärare sitter i ett hörn och stickar lyktstolpsvärmare för hon gillar streetart.

Granit: Camia, vill du inte vara med och spela Godfather ?
Camia: Nej, jag kan vara Godmother som sitter och sticker istället. Det är det nya !

Snicksnack!

     Datum: 2009-05-07 Kl: 10:56:19
Konversation.

Sofia:
Vad åt du på McDonalds igår?
Linn: En glass.
Mickan: Jävla bantare, Linn !
Linn: Okej då, jag åt en cheeseburgare också !

Happy morning !

     Datum: 2009-05-07 Kl: 08:44:58
Emma sitter här i klassrummet och klagar på att det kommer dofter av "avslagen alkohol och gammal festlukt" hela tiden.
Linn erkänner genast att det är hennes väska för hon festade med den i helgen. Så hon tar tag i väskan med två nypor, ställer den i ett hörn och lägger en parfymerad sjal över. Alltid är det Linn.

För övrigt så tog det en timme och tio minuter att åka till skolan idag. Vi fick nämligen köa i en rondell för att det kom tre lastbilar med någon farlig vätska i som skulle åka igenom. Det var dom gigantiskaste lastbilar jag någonsin sett och runda var dom med. Jag blev helt imponerad över hur dom kunde få runt alla tre giantbilarna i rondellen men det tog ju som sagt sin lilla tid.

Nu måste jag verkligen jobba på svenskan. Lite spotify på det !

Godmorgon, Godmiddag, Godkväll !

     Datum: 2009-05-06 Kl: 22:16:41
Har jobbat på Expo hela dagen så har inte hunnit uppdatera här. Jag och Emma var så kallade "vakter" idag så jag hade bara en kund. Det var en liten pojke som babblade på som sjutton om både lyckostenar och fiskar. Hans lillebror somnade när Emma klippte honom. Så söt.

I bussen på vägen hem käkade jag min baguette och kollade på One tree hill. Mötte upp Hang på stationen för att kolla på tjejernas match. Vi var väl där en kvart innan det blev för kallt så då fick min kära mamma skjutsa hem oss.

Ikväll hade jag tänkt att gå och lägga mig i tid men ringde Hanna och pratade istället. Vi sa inget av värde men så är det ofta.

Linn hittade för övrigt en inramad närbild på Bävern på Expo idag. Den gav jag till Emma och det var verkligen dagens händelse. Så passande.

Nej vad gör jag. Godnatt !

Daddy, what are you doing ?

     Datum: 2009-05-05 Kl: 22:31:46
Detta är vad som ploppar upp på min datorskärm på min konversationsruta med min pappa på msn. Läs och bestäm själva.

Ove säger (21:30):
 Varför är det så svårt för en blondin att ta körkort?
- Hon når inte pedalerna från baksätet.
 
Vad är skillnaden mellan en blondin och en Porsche?
- Porschen lånar man inte ut till sina vänner.
 
Vad sa blondinen som vaknade upp under en ko?
- En i taget, grabbar!
 
Vad är det för skillnad mellan en mygga och en blondin?
- Myggan slår man ihjäl, men blondinen får suga färdigt...

/- Michaela. säger (21:32):
 HAHAHA
 Du är ju störd.

Ove säger (21:33):
Spermahistoria Folkökningen i Sverige härom året visade att det fanns 8 144 847 invånare i landet, varav icke mindre än 4 086 710 var av kvinnokön.

Av detta antal kan 5/8 antas vara i för samlag mogen ålder, sålunda ett antal av 2 554 194. Medellängden av menstruationen är 5 dagar av 30, varför 1/6 måste avräknas. Sålunda återstår 2 128 495.

Det anses bevisat att varje könsmogen kvinna i detta land i genomsnitt har ett samlag per vecka, sålunda blir den totala summan 304 071 samlag per dygn.

Efter noggranna beräkningar har statistiken fastställt medellängden av en Svensk erigerad penis till 16,4 cm, ehuru skrytsamma förvrängningar av fakta tenderat till att öka denna siffra betydligt.

Man har kommit fram till att 75 instick är normalt för att utlösa den manliga säden. Då varje instick motsvaras av ett lika stort utdrag får man för varje samlag 75*2*16,4 cm dvs 21,6 m. Multipliceras detta med 304 701 fås att per dygn instickes inte mindre än 6 567 933,6 meter penis i Sverige, vilket ger 273 633,9 m/tim. Vi finner sålunda att varje timme är 27 mil präktig Svensk ståkuk på glid i de Svenska folkhemmen.

Om varje samlag i snitt utlöser en sädesvätska om 5 ml upp- går vätskemängden per dygn till 5*304 071 ml dvs 1 520 355 ml eller ungefär 1 520 liter. Per år blir motsvarande mängd 1 520*365 = 554 800 liter. Ett vanligt badkar rymmer ca. 200 liter. Per dygn fylls alltså 7 1/2 badkar, per år 2 774 badkar.

Som en liten parentes kan nämnas att Kina enligt ovanstående beräkningar årligen producerar 272 000 badkar sädesvätska, vilket motsvarar mer än 36 fyllda 50-meters simbassänger.

/- Michaela. säger (21:36):

Asså  vad håller du på med ?

Ove säger (22:10):
 Lilla Emma pekande på Pelles stolthet och frågade:
- Vad är det där?
- Det är min vattenledning.
- Oj då, Gud har låtit bygga in min.

/- Michaela. säger (22:10):
 asså vad sitter du och gör på din fritid människa ? haha

Ove säger (22:16):
 Orkar du fler ?

/- Michaela. säger (22:17):
 haha, ja

Ove säger (22:17):

 Elefanten till kamelen:
- Varför har du pattarna på ryggen?
- Jävligt dum fråga från den som har sin snopp mitt i fejset…

/- Michaela. säger (22:18):
 hahaha, så störd är du som sitter inne på sånt, haha



Tisdag !

     Datum: 2009-05-05 Kl: 21:54:21
Hade prov i arbetsmiljö och säkerhet på förmiddagen. Gick perfa, man kunde nämligen inte öva till det.
Blev serverad chili con carne till lunch av das mattantas.
Var på en komunikationskurs med dom andra ambassadörerna på eftermiddagen med Linn vid min sida.
Klippte Elin när jag kom hem. Hon är den roligaste kunden jag har att klippa för hennes hår är som ingen annans. Så blont, långt och fint och hon har aldrig någonsin gjort något med det under sina 14 levande år. Jag är impad.

Måste bara lägga in ett litet citat från Hang i bussen hem.
Ida pratar om att hennes morbror har skaffat en thailändsk flickvän och där med fått hennes två barn i familjen på köpet och hon fomulerade sig i stort sett så här:

Ida: Lennart har gått och adopterat en hel jäkla thailändsk familj !
Hang: VAA ? DET MÅSTE VART DYRT !?
Jag: Jag tror inte hon menade riktigt så.
Hang: Jo, men det är as dyrt att adoptera så många !

Jag skrattade så jag höll på att dö. Hankie Dankie Doo har inte alltid alla hästar hemma. Tur är väl det för hon är ingen hästtjej precis.

I know everything !

     Datum: 2009-05-04 Kl: 22:06:01
Min pappa och jag åkte förbi ett ställe där det såg ut som om det skulle byggas ett hus:

Pappa: Vem är det som ska bygga hus där ?
Jag: Det vet jag inte.
Pappa: Det ska du veta. Du vet ju allt som händer här och det du inte vet om Anderstorp är inte värt att veta.

Han har så rätt den där farbroden.

Nu ska jag sova. Imorgon är det tydligen prov på förmiddagen i någonting som inte går att plugga till. På eftermiddagen skulle vi ha haft modeller och det ska alla fortfarande ha utom jag & Linn som måste gå på någon kurs för att vi är ambassadörer. Satan, hoppas dom bjuder på fika.

Nu var det slut på det roliga. Godnatt ♥

Still monday !

     Datum: 2009-05-04 Kl: 15:01:23
Det är fortfarande måndag och jag är fortfarande kvar i fönstret. Mina vänner har dock redan slutat men jag måste stanna kvar för att gå på teoriaset. Uppmuntrar mig själv lite med att äta en baguette och dricka "Östenssons Smakis".
Nu ser jag "Spikey" utanför fönstret. Han har ca 1 meter långa spikes i håret som står rakt upp. Rätt underhållande att se på.

Är hemma runt sju, halv åtta ikväll och då är det planerat att gå i graven direkt.

Monday !

     Datum: 2009-05-04 Kl: 12:59:59
Monday morning came too soon.
It’s entering my forgotten room.
Looks like another day.
In another way.


Jag är för trött idag för att vara i en skola. Jag är för trött för att gå på teori. Jag är för trött för att komma hem klockan sju. Jag är för trött för att vara jag idag.

Allt detta firar jag med att sitta i fönstret i skolan och bara glo rakt ut. Det är lite så jag jobbar.

Veckans söndagsutflykt !

     Datum: 2009-05-03 Kl: 21:31:11
Jag kom iväg till mina vännor och dagens resa skulle gå till att skjutsa hem Paulina till Hestra via det nya "fina stället" som Jocke & Pau hittat. Glada i hågen brakade vi iväg i bilen med låtar som "Rice and Curry" och "I'm a barbie girl" dunkandes i högtalarna samt allsång. Visar er lite bilder som Paulina tog från de olika stoppen:

Stopp 1.


Stopp 2.

Stopp 3.



Bilden ovan måste vara en av det groteskare bilder som tagits på oss tre tillsammans. Den ena är ju lamare än den andra. Men lama eller inte, roligt har jag med dom ändå !

Nu ska jag fixa det sista innan jag ska sova.
Goden natten.


Lördag/Söndag !

     Datum: 2009-05-03 Kl: 16:56:02
Igår var vi hos Emil istället för att rassera Jockes hus för en gångs skull. Nog hade dom tagit ut svängarna som dom brukar och mer där till för herre jesus vad dom hade stökat ner. Köket syntes knappt under spillrorna av vad som hade blivit över från den misslyckade grillningen. För att ha något att göra så skickade vi in Rasmus & Bn hem till Rasmus för att hämta ett spel men dom kom tillbaka efter 20 minuter utan spel, dom hade satt sig och spelat gitarr istället. Men tillslut så fick vi dit "Med andra ord" och allt var i sin ordning.

Idag har jag bara raggat runt med Gert och haft det allmänt trevligt.

Nu ska jag försöka ta mig till Jocke på något vis.

I'm home !

     Datum: 2009-05-02 Kl: 19:17:08
Nu är jag hemma igen efter min vistelse i Amandas hus i skåne. Jag lovade er att uppdatera där nerifrån och ta en massa kort. Som ni kanske märkte så bröt jag det löftet ganska snabbt. Jag har inte bloggat en enda gång och bara tagit 3 kort. Men jag bjuder på dom stackars tre korten lite längre ner.

Vad har vi gjort där nere då ? Jo, solat konstant i två dagar så tomatklubben, här kommer lite uppdatering. Framsidan är 10% brun och 90% röd. Baksidan skulle jag säga 50% röd och 50% vit. 

Igår kväll fick vi nys om att Victor höll till 5 km i från oss så det blev en tripp till Magnarp. Där träffade vi på Victor, Ludvig & John som var på golfläger. Så vi åkte en runda och sen "hängde i deras hak" på vandrarhemmet. Det var väldigt mycket "kollo" över rummet och det fanns härligt blå våningssängar som vi satt och snackade i. Jag är väldigt nära att få mig en rundvisning i Victors hus i Värnamo och enligt Amanda så har jag halva inne på det. Undrar bara vad jag ska göra med andra halvan för jag vill se det huset. Victor är även en av mina läsare här vilket jag tycker är mäkta trevligt.







Snygg Amanda stod för bilkörningen hem och vi lyssnade på festskivor i bilen och käkade godis. Måste bara påpeka att livet alltid är en fest när jag bjuder på min närvaro.

Nu ska jag äta kinamat och sen träffa mina vännor som jag saknat !


RSS 2.0