Cobra Starship ft Leighton Meester - Good Girls Go Bad

     Datum: 2009-06-30 Kl: 23:23:53
TOO GOOD.
TOO PERFECT.


Cobra Starship - New Music - More Music Videos

Den sjukaste dagen på väldigt länge !

     Datum: 2009-06-29 Kl: 23:52:15
ETT ORD: GALET !

Dagen till ära var det Hungs födelsedag och det firade vi genom att skjutsa upp honom till Jönköping där han skulle ha sin uppskrivning. Han klarade det med exakt 52 poäng och han hade bara pluggat igår kväll i boken men han var allt lite nervös.
En nervös kines som pluggar i bilen på väg till Jönköping !


Under tiden Hung skrev upp så gick jag, Paulina & Jocke på A6. Men nästan direkt så klagade Jocke över ont i magen och sa att han kunde gå ut och sätta sig någonstans och vänta på oss istället. Okej tänkte vi och gav honom min telefon så att han kunde ringa för att hitta oss sen. Efter cirkus en och en halv timme var jag & Paulina klara och Jocke hade inte ringt en enda gång så vi tänkte att han sitter väl i bilen eller något. Så vi gick till bilen och där mötte vi upp Hung men ingen Jocke. Så Hung ringde upp Jocke men antingen la han på eller så var mobilen avstängd så vi satte oss i bilen och väntade. Helt plötsligt kommer det ett sms från Jocke där det står: "Kom till akutmottagningen br".

Efter som det stod "br" så trodde vi att han menade vid "BR Leksaker" så Hung gick dit och frågade om dom möjligen hade någon akutmottagning i närheten. Personalen kollade på honom som om han var dum i huvudet ! Så där stod vi utanför leksaksaffären och hade inte en aning om vart vår käre vänn var men sen så ringer han och säger att vi ska komma till akutmottagningen på Ryhov och sen lägger han på. Han säger inte vad som har hänt eller någonting...

Nu började jag & Paulina få lite smått panik men vi skrattade ändå så Hung tog bilen och vi gasade mot Ryhov och det gick lite hur som helst, in på parkeringen och snurra, betala parkeringsbiljett och in i hissen för att hitta till akuten men det närmaste vi kom var sjukhusets huvudentré. Väl där frågade vi om dom visste vart Jocke var och svaret vi fick var att han låg inlagd på kirurgen. KIRURGEN !? Tillslut hittar vi honom och glad i hågen ligger Joakim där och ska testas mot olika allergier så vi blir hänvisade till väntrummet men där orkar ju ingen människa sitta så vi tog bilen till Donken och satte oss och käkade och sen hade vi tänkt att gå in på A6 igen men då kom ungen och var färdig !

Han hade alltså gått och då menar jag bokstavligen promenerat och lagt in sig på akuten pga "ont i magen" medans vi ändå var och shoppade. Galna unge !

Sen gick vi i alla fall lite på stan och lugnade våra nerver innan det bar av hemåt. Men inte var det slut på galenskaper för det. Nej, på vägen hem hittar jag en industribrand som vi måste undersöka så Jocke pakerar bilen och springer sen tillsammans med Hung i skogen för att komma så nära som möjligt. Så där står jag & Paulina på en landsväg och kan inte göra annat. Men vi leker lite turister och tar varsitt snyggt "Hej, vad koolt det här är - kort" och sen tillslut åkte vi hem.

Jocke ville att vi skulle åka och bada senare men jag sa att jag inte var tillräckligt varm så då satte han på högsta värmen i bilen, sätesvämen och låste fast rutorna så att vi inte kunde ta ner dom och så åkte vi så hela vägen hem. Enbart för att få oss tillräckligt varma. Så ja, det blev ett bad tillslut !



 


Halmstad - Kväll 2

     Datum: 2009-06-28 Kl: 23:15:27
Efter att alla hade slängt sig ut och in i duschen var sin gång på 40 minuter så kom vi precis i tid till bion som i hade bestämt att vi skulle gå på. Eller vi dundrade in när reklamen redan hade börjat men det kunde varit värre. "Baksmällan" var fimen vi kollade på och för en gångs skull så gillade alla den. Det måste vara rekord ! Den var så jäkla rolig vissa stunder, sångerna var helt klart bäst !

Efter bion så åt vi gott hemma i stugan hos Jockes föräldrar. Sedan gick vi och spelade mini-golf med ett tjejlag och ett killag. Jag förlorade om man säger så. Sedan traskade vi hem till stugan och vi tjejer gick och la oss medans killarna var ute och åkte i någon "häftig bil"...

Som ni märker så har helgen bara varit lugn och inga skandaler skedda. Rätt skönt ibland måste jag säga !



Halmstad - Dag 2

     Datum: 2009-06-28 Kl: 22:41:36
Hela lördagen spenderades på stranden vilket resulterade i att alla var röda och då menar jag röda. Jag har stekt sönder hela mitt kött så jag kan drömma om att sova inatt. Grejen är att det var inte så farligt när jag kom hem från stranden men sen har det bara blivit värre. Jag är helt trasig ! 

Det var i alla fall as skönt på stranden och det badades och kickades boll och något att understryka är att jag vann över Jocke i flest fotbollskickar ! Både jag & Carlsson tror att vi blev brända av en brännmanet förövrigt och det gjorde skit ont. Stackars oss.  



Halmstad - Kväll 1

     Datum: 2009-06-28 Kl: 20:01:54
Anledningen till att det blev en resa till Halmstad i hegen var för att Paulina & Joakim hade bestämt att dom skulle med hans föräldrar ner till deras stuga. Men då hade vi andra ingenting att göra här hemma så det fanns inget annat sätt att lösa problemet på än för dom att ta med oss också. Så in i bilen tryckte vi oss, en för mycket till på köpet och pappa Mikael körde.

När vi kom fram så åt vi pizza i Timmerstugan och sen gick vi ner till stranden bara. Killarna körde  olympiska spelen med alla dess grenar och jag & Paulina satt bara på en stock och pratade.




Sista arbetsdagen !

     Datum: 2009-06-28 Kl: 19:44:14
Har inte hunnit uppdatera för åkte till Halmstad direkt efter jobbet i fredags. Sista jobbardagen gick i alla fall bra men vi han inte färdigt med allt men vi behövde inte komma tillbaka på måndag. Vi målade i alla fall Lillebror och Lisas klassrum och fixade fördigt det sista hos rektorn.

Hang har gett upp hoppet om målningen !

Vi hittade värsta lyxtoan uppe hos Idrott & Hälsa.
En sådan där man kan sitta uppe i fönstret och snacka på !


IT'S BRITNEY BITCH !

     Datum: 2009-06-25 Kl: 23:22:23

BILJETTERNA ÄR KIRRADE, BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG !
13 JULI
JAG & AMANDA
KVALITÉTSTID TILLSAMMANS SOM KOSTAR OSS MER ÄN VAD VI DRAGIT IN I SOMMAR.
KOStA VAD DET KOSTA VILL !

Kongo Mongoson !

     Datum: 2009-06-25 Kl: 23:12:44

Emma & Alex undrade om jag inte kunde passa Kongo ikväll för dom skulle iväg på någonting och självklart kunde jag det. Jag har saknat honom alldeles för mycket för jag hade inte träffat honom på jättelänge.

Glad i hågen med en hund rikare hängde Paulina med oss ut på en promenad. Jag blev riktigt imponerad över hur duktig han blivit på att gå i koppel. Han börjar växa till sig trots allt.

Efter promenixen sprang han runt på trädgården som en galning och lekte med min lillebror och blev även badad med vattenslangen. Sedan kom han in och la sig och kollade på tv med mig en stund. Efter det bar det av ut igen för att springa av sig det sista och sen blev han upphämtad och hemskjutsad av Emma & Alex.




Jobb, jobb, jobb !

     Datum: 2009-06-25 Kl: 21:05:41
Idag var det bara jag & Hang som jobbade och det gick över förväntan. Jag tycker att vi samarbetade ganska bra ihop och fick ganska mycket gjort. Vi målade lite klassrum och målade färdigt inne hos rektorn och målade även JB - loggan på hans vägg. Vi hjälpte även Eliah med att stämpla alla brev med betyg i. Kanonkul att stämpla sitt eget betyg men lite ruttet att det var tvunget att skickas hem på posten för att vi inte var arton år. Annars hade vi kunnat ta med det hem i handen.

Att vi har målat den fina loggan kan man inte tro !


Piket !

     Datum: 2009-06-24 Kl: 23:00:47
Dagens "efter jobbet - aktivitet" blev att åka till Piket och bada. För er som inte vet vad det är så kan jag tyvärr inte förklara det så bra för er heller för jag vet knappt själv vad det är. Det är i alla fall en speciell sjö i skogen. Var det speciella är kan jag tyvärr inte säga exakt men en del säger att det är en "död sjö" och en del säger att det är "källarvatten" man badar i. Vad som är rätt vet jag inte men det är i alla fall väldigt fint och mysigt och vattnet är liksom helt klarblått och genomskinligt men ändå lite grumligt. För att komma i måste man tyvärr hoppa från klippor eftersom det ligger mitt inne i skogen men vågar man inte som jag så går det att hasa sig ner för stenarna men det kräver lite mer enegi !

Ett roligt påhitt med dom bästa och flesta ♥

Jonte posar !

Paulina & Mathilda badar !

Vi är ju ett gäng !

Målning !

     Datum: 2009-06-24 Kl: 21:36:15
Efter den trevliga lunchen där följande medverkande: Rektor Andreas, Freddy, Samuel, Marica, Hang & självaste, jag så satte vi igång att måla om inne hos rektorn. När vi målat mer än halva väggen så kommer han på att han inte är nöjd med färgen ! Så då är det bara för oss att ta med oss Eliah och åka till affären och fixa ny färg.

När vi kommer tillbaka med den nya färgen så är det bara en minimal skillnad från hur det såg ut innan men Andreas var ändå lite mer nöjd. Marica tyckte dock att han skulle behålla den gamla färgen för då skulle han framstå mer som en ungkarl.

För övrigt så kom det fram (en vad jag skulle tro var) fotbollstränare till mig i skolan i från ingenstans och sa till mig på skånska:

Tränare: Vet du vad jag tycker ?
Jag: Nej ?
Tränare: Jag tycker om glada människor och du är alltid glad !
Jag: Jasså, jaha ? Ja, det var ju kul då ...

Hur visste han att jag alltid var glad för den var ju första eller möjligtvis andra dagen jag såg honom, men sen snicksnackade vi på bra om lite allt möjligt. Men visst hade han rätt... eller ?

Vi stökar ner det något alldeles i korridorerna men stackars Eliah går och plockar upp efter oss så vi har inte behövt städa ett enda dugg !

På rektorns kontor får man måla och lyssna på Spotify. Men hans spotifykonto har inte många bra inlagda låtar. Men han försöker frälsa oss i sin musiksmak.

Efter att vi målat så här mycket så ville han ha ny färg så då var det bara att sluta, fixa nytt och börja om. En missnöjd rektor ger en minsann inga gratissaker ...

Bra start på dagen !

     Datum: 2009-06-24 Kl: 20:30:03
Idag var vi skit sega på jobbet på morgonen och orkade knappt göra någonting. Men vi åkte med Eliah och köpte färg som vi skulle ha och sen åkta vi till Donken där han bjöd oss på frukost. Jissus vad givmild den vaktmästaren är. Eftersom vi ble bjudna så sa vi att vi bara ville ha en toast var men han insisterade på att i minst skulle ha två var plus en juice. Det satt som en smäck ! Tack världens bästa vaktmästare !

När vi skulle tillbaka till skolan så släppte han in oss bakvägen för att rektorn inte skulle se att vi varit borta. Så vi fick springa upp för trapporna och in och slänga på oss rockarna för att sätta igång att måla.

Vi storhandlar på Donkan !

8 toast, 3 juice & 1 kaffe !

Vi går och fiskar !

     Datum: 2009-06-23 Kl: 23:11:05
Dagens spektakel gick ut på att det skulle åkas och fiska. Fiskande det inget bra men Jocke fick upp en firre i alla fall. Efter att både Jonte & Fidde lyckats få kastspöet att fastna i vassen var sin gång så bestämdes det att vi skulle åka och bada där närmaste hopptorn fanns. Väl där badade dom lite samtidigt som vi verkade ha pakerat oss vid brunstiga kor. Jäklar var det muades på ett konstigt sätt från de där fyrbenta varelserna !

Jag bjuder på bilder, sen måste jag sova !




Hard work !

     Datum: 2009-06-23 Kl: 22:16:41
Idag började mitt och mina vänners lilla nätta sommarjobb som vi har tjatat till oss från rektorn. Vi ska måla om i korridorerna och en så länge har det gått som en dans. Eller, Hang är vansinnig som vanligt och skriker och klagar medans jag & Marica sköter oss bra. Vi har i alla fall målat färdigt halva korriodoren idag så vi ska nog vara nöjda eftersom samarbete inte är vår starkaste sida. Vi har på oss blå rockar så det ser ut som om vi arbetar i ett fängelse. Barnabete med andra ord.
Sofia kom även och hälsade på en sväng för hon var ändå inne i stan i väntan på sin körlektion. Trevligt !

Min egentliga målarkompanjon Linn kunde inte vara med idag för hon var på en bebisbegravning. Hemskt ♥



Grattis !

     Datum: 2009-06-22 Kl: 23:27:14
Hon trodde säkert att jag skulle glömma men icke !

Ha den äran på bemärkelsedagen Sofia "generande mellannamn" Holm !
Hoppas du hade en trevlig myndighetsdag !

Vänskap !

     Datum: 2009-06-22 Kl: 23:10:47
Den vänskap jag & Sara har är något jag skulle vilja kalla P E R F E K T.

Man behöver aldrig tänka på att man måste höra av sig för att "det var länge sen vi sågs".
Det blir aldrig tillgjort när man inte träffats på länge och när vi väl träffas så har vi väldigt roligt och gör väldigt idiotiska saker.

Det är absolut ingen "The Sims-vänskap" som är något utav vad jag hatar. "The Sims-vänskap" är den vänskap som är i stort sett exakt som den i spelet. T.ex. "Victor Spökh är inte längre en vänn till familjen, lite visat intresse skulle kunna göra underverk" - rutan som ploppar upp i spelet som gör en vansinnig. Sådan vänskap har man med en del. Där man känner att man måste göra sig hörd och visa att man finns för att den andre ska vara nöjd.

Vänskap ska inte vara besvärligt. Det ska tas som det kommer och man ska inte känna någon press.
Som med mig & Sara. Vi är bara glada dom dagar då vi faktiskt ses ♥

Ett försök till sommarkänsla !

     Datum: 2009-06-22 Kl: 22:17:03
Mina kära vänn och granne hörde av sig idag och undrade om vi inte kunde hitta på något. Snäll som jag var så bjöd jag in henne till lite solning på min högt älskade studsmatta. Det tog nog inte mer än en minut innan jag kom på idén att vi skulle testa poolen jag lyckades kamma hem till slut på midsommar. Eftersom det är mig vi talar om så kom jag på att vi självklart ska ha den uppe på studsmattan när vi badar i den. Det blir så mycket roligare då !

Sagt och gjort. Upp med poolen på studsmattan och i med vatten. Att studsmattan sen bågnade som sjutton hör inte till saken. När poolen var fylld badade vi på i nog över en timme och ja, vi fick plats i den båda två. Vi kunde både ligga och sitta på alla möjliga vis, den är större än vad man tror.

Innan vi skulle packa ner poolen så var vi självklart tvugna att testa en grej. Nämligen att en sitter i poolen med vatten i och allt medan den andra hoppar allt var den kan jämte. Ett ord: GALET ! Tack för att vi testade det ! Det var nog något av det roligaste jag gjort i mitt liv. Här snackar vi att det flög pooler, människor, vatten och bikiniöverdelar överallt ! Jag skrattade så jag höll på att drunkna i den där lilla poolen och vad vi flög. Synd att jag jobbar imorgon annars hade jag sysselsatt mig med det där hela veckan !

Det var mer värt än vad jag egentligen trodde att slåss för den där lilla poolen !



Mirakelstrumpbyxan !

     Datum: 2009-06-22 Kl: 00:09:43
Jag beodrade min mamma för ett tag sen att köpa nya strumpbyxor till mig eftersom alla mina hade tagit slut och jag redan hade plöjt mig igenom hennes förråd av strumpisar också. Så en dag hade hon inhandlat fyra par nya strumpbyxor och la självklart till den förståndiga kommentaren: "Förstör dom inte på en gång nu då". "Nej" svarade jag, men tänkte för mig själv att dom kommer ju vara sönder redan innan veckan är slut.

Men vad hände ?

Det är sådana här tunna nylonstrumpbyxor vi snackar om nu. Jag hade på mig ett par i skolan en dag och fick självklart redan då ett litet hål på benet. Jag tänkte redan då att nu var det tack och hej med dom men gav dom ändå en chans till på kommande fest. Hålet kvarstod men blev adrig större och sen dess har dom använts på tre fester till men ändå går dom aldrig sönder ? Ni tjejer vet vilket mirakel det här är !

Midsommar !

     Datum: 2009-06-21 Kl: 18:09:31
Midsommar i Amandas stuga i Skåne .
Dresscode: White !


Vi var uppdelade i tre lag: Team Blommigt, Team Rutigt, Team Prickigt.



Mitt lag vann sandslottstävlingen !


Sen var det lite fler tävlinga som mitt lag tyärr inte var lika hajj på.
Men bästa priset som var en pool kammade vi hem ändå även om det krävdes våld.








En bra midsommar med lite av varje.
Stockholmare, Skåningar, grannar, dans, fylla och fest !

Pictures !

     Datum: 2009-06-19 Kl: 13:35:29
Här kommer lite bilder från vistelsen i Tranås !

Hanna & Linda bada med kläderna på i Dämpan !


Snäll tjej fyller 18 år !


En crazy motherfucker testar high heels !


Snäll tjej på tåget i ny partykeps !




Livet i Tranås !

     Datum: 2009-06-18 Kl: 11:23:57
Igår festades det till lite extra hemma hos familjen Nielsen för det blev kycklingspett och jordnötssås till kvällsmat. Kan ha vart för att det var Hannas "myndighetsdag" som dom så fint kallar det här uppe i Tranås.

På kvällen gick vi och spelade beacvolley som vanligt, fast jag kollade bara på. Känner mig som den starkaste svaga länken i lagen annars. Vilken snygging kille det fanns där föresten. Värsta surfaren och vi var helt frälsta. Att Hanna fick honom i sitt lag gjorde ju inte hennes födelsedag mindre bra precis.

Efter att ha kommit hem efter att folket hade badat i "Dämpan" så tog det ca fem minuter innan det ringde på mobilen. Det var Hannas kära P vän som ringde så han och hans vän kom över. Vi kollade på "Livet är en Shlager" fast Hanna lämnade mig och gick och la sig efter halva filmen. Så jag blev ensam kvar med en Twilight och ett Reethard .  Det var det.

Strax måste jag klä på mig för det ska bli så att man kommer vara på resande fot hela dagen idag genom vårt avlånga land. Kommer nog vara framme i Skåne runt åtta ikväll och åker runt två. It's gonna be a loooong day !

En födelsedag här idag !

     Datum: 2009-06-17 Kl: 19:29:02
Idag fyller min vän Hanna Nielsen 18 år. Vilken grej ! GRATTIS SOM SATAN RARING !

Vi har haft kalas med hennes vänner och jag var som en total outsider. Pölle är min enda vän här idag. Pölle är en crazy motherfucker !

Den finns en kille här som vill läsa kursen "pornografi" på gymnasiet samtidigt som han ska sjunga "sms'a eller ringa!" Gaaalet ! Vem kan det vara ?

En crazy motherfucker ?

Jag säger bara Tranås ...

     Datum: 2009-06-17 Kl: 18:28:02
Här är folk inte kloka.

  • Dom kör runt på mopeder även fast dom är 18 år.
  • Dom badar med kläder i en pool som på helger används som toalett.
  • Den ene har värre historier än den andra att berätta.
  • Dialekten är inte av denna värld.
  • Spela beachvolley är det ända man gör på sin fritid.
Herregud. När får man åka hem ?


Tranås, Here I Come !

     Datum: 2009-06-16 Kl: 12:40:59
Det märks att det har blivit sommar för det uppdateras redan dåligt här. Tyvärr kan jag inte glädja er med att det kommer bli bättre. Jag åker nämligen strax till Tranås för att hälsa på "Legenden H". Vi åker hemmåt på torsdag men ända hem kommer vi inte för vi fortsätter direkt till Amandas hus nere i Skåne för att fira midsommar med allihop. Åker antagligen hem på lördag eller söndag.

Så jag vet inte riktigt när jag ska hinna uppdatera här men hos Hanna ska jag väl alltid kunna sno till mig en dator men nere i Skåne kan det bli svårt. Men jag ska göra mitt bästa men hoppas inte på för mycket och bilder får jag nog bjuda på när jag kommer hem.

Adjökens Anderstorp !
Hello Tranås !

Måndag !

     Datum: 2009-06-15 Kl: 15:46:16

Idag är det första jobbdagen för många men inte för oss. I Anderstorp jobbar vi inte, det gjorde vi förra sommaren.

Har inte mycket att säga. Sov hos Hankie inatt. Vi glodde på tv, målade naglarna och käkade glass.
Till frulle fick jag Hangs mamma köttfärssås. Kalas gott !

Nu är vi hos mig och glor på tv igen. Det blir lätt så.
Mamma bakar bullar så jag ska ner och sno bulldeg strax. Hang har fått för sig att hon inte äter sånt. Är hon dum ? Jag vet att Hanna hade offrat en hel natts sömn för att få lite bulldeg nu !


Twilight - krångel !

     Datum: 2009-06-14 Kl: 20:00:00
Igår kväll hade jag tänkt att ha en trevlig syskonkväll med min storebror och kolla på Twilight. Allt var bra till en början, filmen låg på datorn och vi skulle bara koppla in datorn till tvn men det var där det krånglade sig lite.

Vanligtvis skulle det gått på ca två minuter men inte igår, nej nej. Vi fick ingen bild på tvn så jag bad pappa kolla om han kunde fixa det. Han började hjälpa till och jag tippade på att han kanske skulle ge det fem minuter och om det inte funkade efter det så skulle han gå eftersom vår kära granne Ola var här med. Men gud nej, det funkade inte efter fem minuter men pappa engagerar sig som sjutton i detta och grannen involverar han också. Efter att dom har hållt på och fixa i en timme, använt tre olika kablar från oss och vart inne hos Ola och hämtat en kabel så får vi äntligen bild men inget bra ljud. Då frågar Ola vilken film det är vi ska se och jag säger att vi ska se Twilight. Då svarar han: "Jaha, ja men den filmen har vi ju hemma på DVD". Det kunde han inte sagt lite tidigare !? Dom där 80 minutrarna som vi kämpade med att få igång det var helt plötsligt helt onödiga.

När klockan var framåt halv tolv låg vi äntligen i var sin soffa redo för att kolla men då kommer min lillebor och hans kompis och tror att dom ska få vara med. Jag tillåter dom att vara med men dom får inte sitta i sofforna. Då drar ungen fram en pinnstol och sätter sig framför tvn och tror att han ska få sitta kvar där. Men efter extremt mycket skrik och bråk så började vi i alla fall kolla och runt kvart i två var vi färdiga.

När filmen var slut hände nog ett mirakel. Jag sa till min bror att det här var nog den enda film där jag fattade allting första gången jag kollade utan någons hjälp. Vad säger han då ? "Denna filmen var ju helt ologisk, jag fattade ingenting". Hur kan jag har fattat en film som inte min bror gjort ? Sannerligen ett mirakel ...

Halv tre hade vi kollat färdigt på allt extra material med och då var jag trött !

Fridas 18 - års fest !

     Datum: 2009-06-13 Kl: 19:04:51
Igår var vi bjudna hem till Frida på hennes 18 - års fest och dit kom jag & Maria åkandes i en aningens hackig bil. Vad nervösa vi var när vi plingade på dörren men gud vad kul det var att träffa snygging Frida ! Något som är bra med Frida är att det aldrig blir stel stämning när man träffar henne även fast åtminstonde inte jag träffat henne sen hon slutade i vår klass förutom ett litet undantag på UF - mässan.

Vilket hus hon hade för övrigt ! Skit häftig planlösning, jag hade lätt kunnat tänka mig att bo kvar där. Jag hade i alla fall roligt på festen även om jag & Maria såg ut som två outsiders mest hela kvällen. Det var kul att träffa nytt folk och man blir alltid lika överraskad.

Alla onda ting kommer i tre ?
Maria lyckades i alla fall med att gå med gylfen öppen halva kvällen, ramla pladask mitt på golvet och nästan backa in i en bil. Allt detta helt nykter !

Jag har saknat Fridis kanon mycket !
Jag gillar henne ! ♥


Fick inte så bra bilder på snyggis Frida men hon är lika bra ändå !




Fyllesnubbar !

     Datum: 2009-06-12 Kl: 19:07:49
Jag lovade ju att jag skulle ta historian om hemresan med så här kommer den.

Jag & Hang satte oss på bussen för att åka hem. Några som också hade tänkt att ta vår buss var två stycken alkoholister som satte sig framför oss. Den ena var runt trettio kanske men den andra måste vart närmare sextio. Den äldsta gubben började i alla fall prata med oss och undrade om vi hade varit på skolavslutning. Sen började han prata om att han vart sjöman innan i sitt liv och rest runt i olika länder. Plötsligt kollade han på Hang och sa: "Men jag har faktiskt aldrig varit i Kina". Fy satan vad jag skrattade !

Sen babblade han på om att han inte ville att vi skulle bli som honom när vi blev stora. Han berättade också om sin familj och lite annat. Plötsligt mitt i allt så vänder han sig om och rapar på oss och se börjar han gapskratta och säger att han bara skojade. Sen började han snacka om att han hade en sådan töntig humor och rätt var det var så slet han ut sina löständer och frågade sin andra fyllekompis: "Vill du slicka på mina löständer?". Asså jag & Hang skrattade så mycket åt honom på den hemresan så jag vet inte vad.

Vi försökte även omvända honom och få honom att sluta dricka men han sa att det gick nog inte. Men han tyckte ändå det var värt ett försök om det skulle göra att han fick träffa sin familj lite mer. Lite synd var det om han allt. Sen kom han in på ämnet Värmland och då sa Hang att hon vardär ifrån. Då blev han i eld och lågor och ville skaka hand med Hang men hon avstod. Sen när han skulle hoppa av bussen skrek han: "Hej då din gamla värmlänning !". Vilken snubbe alltså. Som vi skrattade !

Ikväll ska jag på Fridas 18 - års fest. Har inte träffat den tjejen på länge. Kan bli kul !

Alma !

     Datum: 2009-06-12 Kl: 18:06:20
Alma i Hangs klass sjöng "Hanna - Melissa Horn" och spelade även munspel till. Det var så fint men det hörs som sagt inte så bra på videon.



Vi har väldigt roliga skolavslutningar måste jag säga ! ♥

Coffe & Anton !

     Datum: 2009-06-12 Kl: 18:02:28
Ryktet gick om att Coffe från Idrott & Hälsa skulle sjunga och det var rätt. In på scen kom också Anton ! Min gamla klasskompis som inte alls gå på min skola nu. Snacka om att jag blev paff ! Men har var där och kompade sin kusin som för övrigt var skit bra ! Det är ju kul att Idrott & Hälsa kan göra något annat än att sparka på en boll, åtminstonde en av dom !

Kass kvalité, I know !


Skolavslutning !

     Datum: 2009-06-12 Kl: 17:55:29

Jag började min dag med att försova mig med ca 40 minuter. Tur för mig att Hang skickade ett sms och undrade om jag var vaken för det gjorde att jag vaknade. Sen stressade jag mig ut i pissregnet för att åka med Maria till skolan. I skolan bjöds det på frulle och studenterna sprang runt som idioter och blåste i visselpipor och var glada. Sen bärde det av till Kupolen för skolavslutning.


Skolavslutningen tog nog över två timmar denna gången tror jag. För det skulle delas ut stipendier, visas bilder på studenterna, Rektorn skulle hålla tal, kören skulle sjunga och det ena med det tredje men ack så bra det var. Linn Svensson aka. Svenne - Banan gick och vann ett pris också. Det blev pinsamt för henne att hon var tvungen att gå upp på scenen.


Sen så fick även dom som ville från skolan sjunga och spela och visa upp vad dom kunde och tjohej vad bra en del var ! Jag hade mobilen uppe och spelade in lite av det bästa men ljudupptagningen är inte av högsta klass på videosarna. Men jag bjuder på det bästa jag fick tag i. Det var i alla fall sjukt bra live !


Efter denna lilla konsert som man skulle kunna kalla det så sa vi tack och hej och gick hem och vilken hemresa det blev. Mer om det kommer i nästa inlägg !


Lite student feeling !


 



Eftersom det inte funkar att lägga upp mer än ett videoklipp i samma inlägg idag så får jag lägga upp dom andra två i var sitt eget inlägg sen. Hatar när det ska krångla så här !

Jag gör en Paulina ...

     Datum: 2009-06-11 Kl: 20:39:47
... och lägger upp två inlägg efter varandra.

Blöt som ett as tog jag bussen hem, 201 även idag och blev hämtad på stationen. Åkte hem och bytte om och hämtade saxen för att åka till Emma och klippa henne. Hälsade även på lille Hugo och han var så söt. Elin var barnvakt under tiden och det gick strålande även om både bajs och spye uppkom.

Direkt efter det bar det av till Emma i Värnamo för att hämta lite saker jag hade det. Sen hem och göra färdigt engelskan som äntligen är färdig. Sen åka med mamma och lämna pappa någonstans.

Nu har jag precis duschat och ska iväg till Jocke i pyjamas och kolla på film. Det blir lätt så när alla ens vänner får sommarlov före en själv.

Godnatt ungdomar !

Mentorsdag !

     Datum: 2009-06-11 Kl: 20:36:05
Idag har vi haft mentorsdag tillsammans med frisörettorna och det bestod av att paddla över en hel sjö till Lottas (vår lärare) hus och sen grilla lite korv och sen paddla tillbaka.


Att paddla dit blev en kata-fucking-strof ! Det gick åt helsike och jag och Sofia paddlade kors och tvärs mest hela tiden och mina armar var så trötta. Mobilen hade jag i en plastpåse i fickan i fall jag skulle ramla i. Sist fram kom vi med.

Framme hos Lotta lurar hon mig först att stugan vi skulle till var den på bilden. Jag sa att den var ju pytteliten men hon sa att den var enorm inuti och att alla redan var där inne. Jag var så nära på att gå på det innan hon bröt ihop av skratt.



Sen stod jag och väntade på att Lotta skulle bli klar och så ser jag att det kommer några kor gående i skogen. Plötsligt kommer dom springande mot mig och livrädd skriker jag: "Lotta, kooorna har ju inget snöööre!" Då höll hon på att bryta ihop av skratt igen men där jag kommer ifrån står faktiskt korna innanför snören om det nu så skulle finnas några. Inte äter dom på bilar heller !



Efter ett besök i Lottas förövrigt väldigt stora och fina hus så paddlade vi tillbaka igen. Du milde vad det gick bra på hemvägen ! Det gick i en svindlande fart och vi tävlade mot Carro & Sofie och mot alla odds så vann jag & Sofia. Men det var inte utan blod, svett och tårar! Mitt i allt race'ande så kom det en motorbåt med lite Idrott & Hälsa - treor som körde i full fräs precis framför oss för att skapa enorma svallvågor som vi var tvugna att ta oss igenom. Sen åkte dom förbi och skrattade, applåderade och sjöng massa sånger. Det tackar vi för !


Annars då ?

     Datum: 2009-06-10 Kl: 22:24:13
Ja, annars så har jag och Hankie sjungt lite till en synt idag i skolan i väntan på bussen. Vi tog faktiskt 201 idag så min bror fick hämta oss på stationen. Kom hem och slängde mig i soffan och sov värvat med tv. Har sen dess satt mig med den förbannade engelskan. Har bara en uppgift kvar nu och den får jag ta och göra imorgon.

Har precis plöjt mig igenom ca 200 nya bogginlägg så nu är jag back on track !

Har inga bilder att bjuda på men eftersom Hang alltid snor alla mina bilder så tar jag två av henne som jag bjuder på. Dom är från vår runda med Eliah.

Vaktmästar Eliah race'ar runt med oss i sin Jeeeeep !


Här sitter jag och fikar i mig gratisfikat Eliah bjöd på !


Nu måste det sovas !

Brändbollstunering !

     Datum: 2009-06-10 Kl: 17:56:42

Jag & Hankie tog en senare buss till skolan idag och efter att ha fixat lite i skolan så traskade hela skolan bort till fotbollsplanerna där vi skulle ha brändbollstunering. Regnet vräkte ner hela vägen så när vi var framme var alla genomdränkta och det var slagsmål om paraflaxen för det fortsatte trots allt att regna ett bra tag till.
 
Gullhår som min klass så fint heter klarade inte av denna dag så bra. För det första så var vi bara halva truppen och det gjorde att vi blev utbrända i de flesta matcherna. Vi hade många omotierade och det blev ju inte bättre av att läraren Camia satt under ett tak och vägrade med. Vi frågade vaför hon inte var med och hon svarade:"Jag sicker hällre en kniv i armhålan". Hon förklarade sitt hat över friluftsdagar och tyckte istället att skolan skulle införa antingen dataspelstunering eller kortspelstunering.

När det var dags för lunch trängdes jag bland idrott & hälsa tjejer på en bänk och vi pix paxade platser för allt var vi var värda. Lunchen bestod av JB's eminenta pastasallad som vi alltid får.

När vi hade fått ny energi var det dags att möta Lisa (idrott & hälsa tvåan). Vi hade nu fått slå ihop både Gullhår & Sagofén och sammanlagt fick vi ihop 8 spelare. Men vi offrade oss faktiskt när vi körde mot Lisorna men dom bara fuskade hela tiden. Idrott & Hälsa klasserna är ju makalösa till att få allt att vara roligt ute och till inte så stor förvåning så var det Alvida & Lisa i final. Tror att Lisa vann men dom fuskade säkert.

Har inga bilder från brändbollen men det ska vi kanske vara glada över för vi såg ut som dränkta katter hela högen.
Brändbollstunering tar verkligen slut på en !


Kompleteringar !

     Datum: 2009-06-09 Kl: 22:12:36
Sitter här och förösker jobba upp alla mina kompleteringar i engelskan. Har gjort färdigt en av dom nu och det får faktiskt räcka för idag. Hoppas bara att den var bra nog nu så att jag inte har gjort allt i onödan.

Klarade av två av kompleteringarna i skolan idag med. Den ena skulle jag bara diskutera lite på engelska och det gick rätt bra. Sen det andra var att jag skulle hålla en presentation om någonting inför en grupp. Vi var ju en liten pittoresk grupp där vår lärare hade lyckats skrapa ihop tre elever från min klass och sen var sin elev från Idrott & Hälsa ettan och tvåan. Eftersom vi skulle hålla en presentation på engelska om någonting i ca tre till fem minuter utan stödord så kom Sofia på den geniala idén att vi skulle prata om varandra och så blev det. Det gick faktiskt bra och jag hade en massa att säga utan att jag behövde så mycket stödord. Dom två killarna pratade om varsitt fotbollslag och det var kanske inte helt otippat med tanke på att dom går på fjärde våningen. Så nu är jag helt insatt i allt som har med Arsenal och Manchester United att göra.

Sova nu !

JB's Bal 2009

     Datum: 2009-06-09 Kl: 21:38:28
Annie & Johan som värdpar.









Tisdag !

     Datum: 2009-06-09 Kl: 20:42:59
Fy skämms, denna dagen har inte varit nyttig eller ekonomisk. Dagens måltider kommer här:

Frukost: En resa till Donken med Anelica, Sofia & Emma. Där käkade vi McToast för glatta livet.


Lunch: Vi hittade vär kära vaktmästare Elijah under dagen och vi hade inget för oss så vi undrade om vi inte kunde få åka med honom på lite uppdrag. Sagt och gjort. Två sekunder satt jag, Hang, Sofia & Emma i Elijahs bil och åkte till posten och hämtade brev. Sen åkte vi och fikade och Elijah bjöds oss allihop.

Mellis: Eftersom vi väntade på att balen skulle börja så hade vi ett antal timmar att slå ihjäl och det gör man lättast genom att sätta sig och fika. Stundens intag blev en macka och ett wienerbröd.


Kvällsmat:
Jag kommer hem och är tjurig som ett as. Det blir inte bättre av att dom inte har ätit något vettigt till kvällsmat här hemma så det slutar med tre knäckebröd med ost på som är min nya drog. Jag äter det när helst det finns tillfälle.

 

Panik !

     Datum: 2009-06-09 Kl: 09:03:46
Upptäcker nu att jag har fyra stycken olika saker att komplettera till i Engelskan och datorn ska lämnas in om fem minuter.

P A N I K !

Halmstad !

     Datum: 2009-06-09 Kl: 08:50:43
Igår åktes det till Halmstad i all världens fart med Emma & Linn. Emma var en riktig jävel på stadskörning, jag är impad !
I Halmstad vandrades det runt i affärer och det inhandlades en del. Mitt bankkort brakade dock ihop, jag hoppas det var av överbelastning.

Svenne på Espresso House. Hon vill antagligen döda mig för att jag lägger ut den här bilden.
På hemvägen fick vi stanna och kissa i skogen och sen var vi hemma ute på landet där Emma bor. Hon hade en galen hund och ett eget hus där hon hade sitt rum. Linn vill att jag skriver "Vi hade det chill i smagen-huset". Det roliga fattar bara vi och hennes kompisar. Vi var även och käkade pizza och åkte förbi ett speciellt hus väldigt många gånger.

Hon bor på landet !



Idag satte vi oss i bilen klockan sju för att åka in till skolan med hennes mormor och morfar. VI åkte verkligen i pensionärsfart hit men det var skönt.

Klockan nio ska vi lämna in datorerna. Det råder därför sorg på skolan idag.

Twilight !

     Datum: 2009-06-08 Kl: 00:14:04
Jag vet att jag är ca hundra år efter men ikväll tog jag mig faktiskt tid till att lägga mig och kolla på Twilight. Den var ju bra ju ! Så romantiskt som det bara kan bli när den ena vill käka upp den andra.

Imorgon är jag i alla fall ledig så då ska jag på en dagstripp till Halmstad med Emma & Linn. Sen slaggar vi över hos Emma så är inte hemma igen förrens på tisdag eftermiddag. Jag varnar er därför för att det kan bli dåligt med uppdaterande med tankte på att jag inte kommer vara hemma så mycket plus att jag ska lämna in datorn på tisdag. Men jag får väll sno mamma & pappas dator i sommar. Det har ju fungerat förr, för min egna virusbomb finns det nog inte så stort hopp för i sommar.

Nu ska jag sova så jag är utvilad för trippen imorgon !


Gislaveds Bal 2009

     Datum: 2009-06-07 Kl: 19:26:43
Vi var och kollade på balen idag och många var verkligen fina.
Jag bjuder på lite random bilder.







6 Juni !

     Datum: 2009-06-07 Kl: 13:18:06
Igår festade vi till det lite hos Amanda eftersom det var 6 Juni. Det var väl rätt okej men ändå lite lamt. Men det blir ju vad man gör det till och jag var så trött igår så jag får skylla mig själv. Jag tog inte många kort heller men jag bjuder på dom få jag har. Får ju inte glömma heller att jag träffade en väldigt berusad Svenne - Banan ute på gatan och självklart togs det bildbevis på det.
Hang & Paulina


Pontus & Mackan - Hela och rena !


Lina & Svenne - Banan !




Freaky Friday's & Glamorus Monday's By Amanda Östensson !

     Datum: 2009-06-06 Kl: 15:33:10
Jag & Hanna steg upp redan vid 10 som dom goda vänner vi är för att kolla på Amandas modevisning. Hon visade upp sin egna "kollektion" och hennes märke heter "Freaky Friday's & Glamours Mondays".

 I'm proud !








Fredag !

     Datum: 2009-06-05 Kl: 12:28:04
Det är redan fredag. Denna veckan har verkligen gått extremt fort men det är väl för att vi inte gör någonting vettigt. Egentligen slutade jag halv tolv men nu sitter jag i floristsalen och väntar på Hankie som aldrig slutar. Har nog ett par timmar framför mig men har laddat upp med Twilight-filmen ifall det skulle krisa med aktiviteter för att hålla mig sysselsatt.

Nu var vi precis nere hos skolsköterskan och snodde gratistvålar och handkräm. Så nu är hela väskan full.

Nu ska jag bara vänta färdigt innan vi åker hem.

Thank You Daddy !

     Datum: 2009-06-04 Kl: 22:44:10
Jag har fått reda på mitt reultat på mitt Nationella Prov i Matte B. Jag fick IG. Jag lyckades skrapa ihop 5 G - poäng och 1 VG - poäng. För att få G var man tvungen att ha 12 poäng. Men min mattelärare försökte uppmuntra mig lite genom att säga att ca 90 % av dom som gjorde det fick IG. Så då kändes det mycket bättre.

Fick även en liten present av min pappa idag. En extern hårddisk som han klickade hem åt mig i veckan. Jag var verkligen i behov av en sådan och nu har jag en egen. För det har alltid varit bråk när vi ska låna varandras här i familjen.


Trögt var det .

     Datum: 2009-06-04 Kl: 21:36:29
Paulina  förklarar med egna ord hur trög en person är ibland. Hon tog till ett väldigt bra exempel måste jag säga ...


040609

     Datum: 2009-06-04 Kl: 20:38:13
Jag gillar när det börjar bli så där skönt tempo på lektionerna då det inte finns något kvar att göra. Som idag på svenskan då vi spelade ett spel som i stort sett var detsamma som "Med andra ord". Lisa var i extas eftersom hon äntligen fick spela det spelet och vi hade verkligen kul.

På lunchen raceade jag & Linn bort till banken på farfarsgubbens skrutticykel för att få reda på Svenssons kontonummer. Väl tillbaka var det dags för redovisning av "Det glada 20 - talet". Gick väl sådär. Läste direkt av från Wikipedia och visade en oredigerad film på mig själv och mina kompanjoner utklädda till tjugotalister.

Pluggade lite engelska i bussen för att sedan dirket rusa hem för att klippa Robbin. Kul att träffa den förlorade gängmedlemen i mellanåt faktiskt. Efter honom var det farmor som stod på tur och stilig blev hon.

Har snackat med Hanna som kommer i morgon. Ska bli oehört festligt att träffa henne för det var faktiskt flera månader senda våra själar senast förenades.

Engelskastudering nu tack !



Stuff.

     Datum: 2009-06-04 Kl: 11:58:42
Vad trött jag blir på mig själv när jag ser vad jag åstadkommit.



Torsdag !

     Datum: 2009-06-03 Kl: 21:52:02
Vaknade upp vid halv tio hos Emma. Vi packade ihop oss och traskade iväg till skolan för att ha ett litet eget möte och bestämma stundentmösseföretag. Det gick riktigt bra och vi ringde upp snyggingen och pressade lite priser. Vi har även sökt efter honom på facebook och han finns där. Perfekt.

Jobbade på Expo till sex. Hade 4 kunder, tre klipp och en sling. Gick kanon och fick massa beröm och lyckades skrapa ihop 60 spänn i dricks. Kastade mig i bussen hem för att hinna hem till sju och klippa Sara. Även det gick smärtfritt så jag hann slänga i mig lite mat. Sen var det direkt upp hit för att börja plugga till engelskaprovet på fredag och det var här det tog stopp. Jag läste i ca tre minuter innan jag gav upp hoppet och tänkte "Jag tar det imorgon". Jag vet att imorgon har jag verkligen inte tid men vad gör det om hundra år ?

Har haft fullt upp hela dagen som ni ser så har därför inte hunnit uppdatera. Måste förska plugga lite innan jag snusar till !
God natt !

Tisdag !

     Datum: 2009-06-02 Kl: 21:49:40
Förmidagen gick i ett rasslande race. Vi satte bara upp en frisyr och fick bra kritik för den och fick till och med gå tidigare till maten. Efter lunchen hade vi studentmöte och som vi hade anat genom telefonen så var han snygg. Väldigt snygg ! Vi tror dock att han hade tjej för han hade ett halsband med ett brutet hjärta och en bokstav. Mötet gick i alla fall bra och han bjöd på vatten och energidryck. Tråkigt nog så var vattnet vidrigt men sådant kan man ta.

Efter skolan hänkade jag med Sofia när hon skulle klippa någon i Värnamo. Sendan blev vi skjutsade till Donken och där hände det grejer. Vi gick in och beställde en glass och tre McChicken plusmenyer. Sofia fick sin mat direkt men mitt skulle dröja några minuter bara. Tio minuter senare hade vi fortfarande inte fått någon mat men Karin som hade skjutsat dit oss kom in och sa att dom hade levererat två cheeseburgare till henne i bilen. Dom var inte våra men vi tog gladeligen emot dom. När vi väl fick min mat så bad han om ursäkt för förseningen och undrade om han kunde bjuda på kaffe eller något. Jag tackade nej till kaffet men blir man erbjuden gratis grejer så är man ju inte den som är den. Så jag föreslog pajer istället och ut kom han med tre stycken. Snacka om att vi smäckte i oss mat för ett helt kompani idag !

Nu ska jag slagga med mina vänninor hos Emma som har tagit ett nytt steg i livet idag. Jag gillar't !

Första doppet !

     Datum: 2009-06-01 Kl: 21:20:18
Jag invigde mig i vattnet idag genom först doppet i sjön. Det var faktiskt riktigt skapligt vamt så det gick vistas i vattnet. Jag & Amanda var färdigbadade rätt omgående men den manliga trion var tvugna att leka av sig ett tag. På hemvägen skrämde Jocke ihjäl mig med sin förbannade plastorm "Tore". Jag hatar Tore !


Happy !

     Datum: 2009-06-01 Kl: 18:13:21
Vilken dag alltså. Efter att ha solat hela förmiddagen i skolan så fick vi sluta eftersom vi var färdiga med allting inom UF. Så jag & Emma gick hem till henne och slängde oss direkt på gräset och stekte i 2,5 timme till. Sen hade jag premiär för min första körlektion.

Jag var så bra ska ni veta. Eller hon tyckte jag var över förväntan i alla fall så hon blev positivt överraskad. Sen så tyckte hon jag var jätte duktig eftersom jag hade upptäckt en tjej som skulle gå över ett övergångsställe långt innan och det trodde hon inte att jag skulle märka. Men man har ju syn som en falk också.

För att fira min premiär bestämde jag att min pappa skulle köpa Donkenmat och så blev det. Sen övningskörde jag till Gnosjö från Värnamo och det gick galant. Fick även svänga in på salongen och lämna tillbaka en femhundralapp som jag lyckats få med mig från min praktik.

Nu ska jag ta ett kvällsdopp med mina vänner !

1 Juni !

     Datum: 2009-06-01 Kl: 09:27:23
Idag är det första juni plus att det är första dagen vi är tillbaka i skolan efter 3 veckors praktik. Det firar vi genom att sitta på takterassen i skolan och sola. Kläderna har rykt av i måttliga mängder och vi njuter av solen till 100 % ! Eftersom vi har UF hela dagen och vi i stort sett är färdiga med allt så har vi planerat att inte flytta oss här ifrån på hela dagen. Jo, kanske enbart för ett matintag.

Tomatklubben är till fullo och utöver sin sport på skoltid. Kanon !


RSS 2.0