Godmorgon !

     Datum: 2009-02-28 Kl: 13:39:10
Denna morgonen började med att jag vaknade utvilad och trodde att det var Söndag. Snacka om vilken höjdarmorgon när man inser att det är Lördag och att man kommer få en sovmorgon till i helgen.

Jag var snäll och sjöng SingStar med min mamma för första gången idag. Jag vann alla gånger utom en och det var tur det för hade till och med min egen mamma vunnit över mig så hade jag blivit sur.

Nu har jag duschat och ska snart ta på mig.

Vad står på programmet idag ?

Besök i Kina !

     Datum: 2009-02-28 Kl: 00:07:30
Jag drog mig till Kina ikväll för att hälsa på lite. Familjen Bui hade gäster så vi passade en liten kinesunge som jag redan har glömt namnet på. Han var i alla fall jätte söt och härmade precis det man sa. Snabb som en vessla var han också !
Ser ut som mor & son !


Hang gav honom en såndär sjungade hamster som man hade förr i tiden att leka med. Det slutade i katastrof. Hamstern hade nämligen en snurrande kula som han körde upp i Hangs hår så att den fastnade. Det slutade med att vi fick ta fram saxen och klippa loss den och Hang var arg som ett bi.



Resten av kvällen kom Hung in och var med. Vi käkade kycklingrulle även fast deras familj tydligen har fasta. Sen så låg vi och kollade på tv innan Hung snällt fick följa mig hem som varje gång.

Chiiiiiina !

Godbye to everyone !

     Datum: 2009-02-27 Kl: 18:08:48
Idag var det sista dagen i skolan då det är som vanligt på ett tag. Nästa vecka är det nämligen bara Mickan & Linn - Hela och Rena som traskar runt i skolan. Emma det äcklet åker nämligen till Thailand i två veckor och kommer återvända som en neger. Sofia tar in på sjukhus för operation och bli borta hela veckan så nästa vecka kommer bli mycket intressant. Det ryktas om att jag och Linn ska hälsa på Sofia på sjukhuset på måndag. Det kan också bli rätt intressant för jag hittar inte så bra på sjukhus men tur att jag har med mig min kompanjon som är van vid sjukhus. Vi vet inte ens om Sofia har vaknat från operationen när vi kommer men vad gör det, huvudsaken är ju att vi har varit där åtminstonde.

Äntligen är det fredag. Yiiiieyh !

Fredag !

     Datum: 2009-02-27 Kl: 10:13:39


Denna vackra bild fick jag av Marcus precis. Jag känner mig ärad när jag vet att han sitter och klipper och klistrar med bilder på mig på sina lektioner, men resultatet kunde ju bli något mer smickrande.

Annars händer det inte för mycket här i skolan. På engelskan håller vi på om Shakespeare. Vi skulle skriva egna dikter och alla verkade bli nöjda med sina även om att dom suger egentligen. Shakespeare hade nog gapskrattat åt oss.
Jag såg för övrigt två figurer här i skolan idag som jag inte vill se igen, Usch om dom börjar här. Skabb, skabb, skabb !

Grattis också till Emma & Rickard som fick en liten Hugo inatt !




Antikrundan !

     Datum: 2009-02-26 Kl: 22:01:18
I brist på annat så har jag kollat på Antikrundan ikväll. Dom som är med ljuger ju så friskt så det är synd om dom. Alla antiksnubbarna frågar om dom är intresserade av priset men alla svarar snällt: "Neh, jag är mest intresserad vart den kommer ifrån men värdet kunde ju iofs vara intressant". Pyttsan ! Var enda en kommer ju dit för att få veta priset, dom skiter ju fullständigt i om saken kommer från barocktiden eller inte. Sen kör alla med samma förvånade min när dom får reda på värdet och det lyser igenom så väl på dom om dom blir besvikna över att det inte var värt då mycket som dom trodde. Underhållande måste jag säga.

Hang och jag var ute och motionerade innan och det händer inte varje dag. Vi gick jämte varandra men med musik påskruvat på högsta volym i båda öronen och bara gick så vi pratade inte ett skit. Vi gick bara med varandra så att ingen skulle bli våldtagen, bra där.

Godnatt !

Study !

     Datum: 2009-02-26 Kl: 18:05:24
Eftermiddagen i skolan har inte varit så rolig på länge som den var idag. Hela mitt pack var allmänt töntiga och vi var störda på ett bra sätt enligt mig själv. Det var bävrar lite överallt och i matsalen lyckades Sofia & Rebecca skämma ut stackars Emma inför Bävern. Men snäll som jag är så lyckades jag hålla masken för hennes skull. Vi satt och sjöng på en massa gamla låtar och hade det väldigt trevligt och ingen var på dåligt humör för ovanligheternas skull.

Nu sitter jag här hemma och studerar. Det är inte ofta det händer så jag känner mig väldigt bra. Fast det är rätt surt att det är en hel frisörbok på 122 sidor som vi ska ha prov på, på onsdag. Rätt mycket att läsa på när vi väl har något att läsa på. Man glömmer helt av hur det är att plugga hemma. Det var säkert minst 3 månader sedan jag pluggade till något senast. Men därför är det inte lika jobbigt att plugga när det väl gäller. (Där ljög jag nog lite). Men man saknar faktiskt att plugga lite på det där ordentliga viset. Ni vet, att sitta med en riktig bok framför sig och penna och suddigum. Det har jag i stort sett inte gjort sen jag slutade nian eftersom allt vi gör i skolan är på datorerna. Vi äger liksom inga egna böcker så det blir att man saknar att ha det lite. Vi använder bara penna en gång i veckan på fredag eftermiddag, det är rätt sjukt egentligen. Men vi är ju vana så man tänker inte på det.

Study !


What ?

     Datum: 2009-02-26 Kl: 12:52:29
Jag fick en kommentar av Sofia som lät så här:

"Mickan, när man umgås med dig så blir man så vågad".

Detta sa hon samtidigt som hon drog ner tröjan och visade melonerna.

Studerar !

     Datum: 2009-02-26 Kl: 10:03:29


Här sitter jag ocgh studerar så tidigt på morgonen. Jag sitter och arbetar på det som bilden visar. Litteraturprojekt var det i 8 veckor framåt hörde jag.

Den här veckan har verkligen varit den värsta på länge. Jag har inte haft någon livsglädje alls och ingen motivation heller. Men jag har inte riktigt varit ensam så jag tror det går en epedemi i mitt lilla pack här i skolan. Självklart behöver jag plugga till prov just denna veckan då allt är ruttet också. Det blir i alla fall Spagetti & Köttfärsås till lunch så därför ska vi sitta i den mörka delen av matsalen så att vi kan äta mycket. (Kan också vara så att vi besöker den mörka delen av matsalen för att Emma inte går säker för Bävern.)

Godnatt !

     Datum: 2009-02-25 Kl: 21:11:08
Puuuha ! Äntligen hemma från skolan och färdig med allt nu. Min älskade sovmorgon hos Emma tog slut alldeles för fort och mot Expo fick vi börja vandra och det är inte lite långt heller. Jag hade bara en kund i dag för den andra dök alldrig upp. Men den kunden jag fick var i alla fall fräsch och rolig.

Som mat fick vi några slags tacosrullar som man värmde i micron. As goda jämfört med den gamla fralla vi brukar få så idag var det fest.

Imorgon är det inte fredag vilket är lite tråkigt.
Godnatt !

Elevrådet !

     Datum: 2009-02-24 Kl: 22:28:30
Idag gjorde jag premiär i elevrådet men det var inte utan problem. Jag & Sofia antog oss nämligen uppgiften som elevrådsrepresentanter för flera månader sedan för att vi inte skulle missa bussen. (Om ingen gick med i elevrådet så skulle vi inte få sluta i tid.) Men för några veckor sedan kom en lärare in och kickade oss från elevrådet utan att vi ens hade haft ett enda möte. Så då valde dom en ny, Lisa. Men förra veckan kom en ny lärare in och sa att vi måste välja två nya, inte visste vi varför då heller inte Lisa fått gå på ett enda möte. Läraren bestämde i stort sett att det skulle vara jag & Sofia. Så idag gjorde jag premiär i elevrådet, tio minuter försent till mitt första möte utan min kompanjon. Men jag gjorde en stark insats tycker jag i alla fall själv. Vi två är nog dom enda som blivit kickade innan vi ens fått försöka. Men skam den som ger sig !

Det var ett jäkla tjat också om förlovningen mellan Kronprinsessan Viktoria & Daniel. Vilken kanal man än sätter på så sitter dom där och ler och flashar ringar. Men grattis till dom då !

Nu blir det Oscarsgalan !

Donken !

     Datum: 2009-02-24 Kl: 20:22:47
Idag när jag & Emma gick på väg hem till henne så snackade vi om att vi var så sugna på Donken. Vi gick och funderade på om vi inte kände någon som kunde skjutsa oss men vi fick insé att så var inte fallet. Men när vi är mer än halvägs hemma så möter vi Emmas kompis Elin och hennes kille Rasmus i bil ! Då har Elin tagit körkort och helt plötsligt satt vi på McDonalds. Sen firade vi även med lite godis från Ica.

Förmiddagen i skolan var hur seg som helst, vi hade bara teori. På rasten klippte jag Jonte och det blev faktiskt bra även om han själv var lite skeptisk. På eftermiddagen klippte jag lärar-Martin och det gick bra även fast han kom 15 minuter för sent och inte kunde sitta still.

Det var allt från Emmas house !

The city !

     Datum: 2009-02-23 Kl: 20:56:53
Det blev en trevlig svängom inne på H&M efter skolan. Jag vet inte hur mycket tid vi la ner där inne och vi velade som bara den. Lite skit kom vi alla tre ut med i alla fall och sen följde vi med Sofia till apoteket där hon brände 200 spänn. Sist men inte minst gick vi till Snipen och käkade min älskade kycklingbaguette. Det är den ända mackan som jag tillåter råna mig då den kostar 54 dyra kronor.

Nu är jag totalt utmattad och har redan powernapat lite. Imorgon stannar jag hos Emma efter skolan och det blir samma traditioner som vanligt med mat och baywatch.

Godnatt !

Stan !

     Datum: 2009-02-23 Kl: 14:58:58
Jag behöver inte alls stressa till bussen för en gångs skull för jag har lovat att jag ska hänga med Hang till H&M. Emma ville med hänga med i väntan på sin teorilektion så bara för det ska Sofia också med nu. Men först fick hon inte för oss bara för att det var roligt så då blev hon tjurig men tillslut så fick hon i alla fall hänga med. Om hon betalar mina kläder åt mig, fast det är mina pengar.

Nu blir det stan i denna förbaskade kyla !

Noll motivation !

     Datum: 2009-02-23 Kl: 10:31:58
Dagens UF - motivation ligger nere på noll mina vänner. Jag sitter och försöker få lite motivation genom att läsa Blondinbellas blogg men det går inte så bra. Jag vill också ha motivation som den tjejen. Men icke, själv sitter man här som en instekt alban och har noll ork. Men vi måste ta tag i det här.


Happy B - Day !

     Datum: 2009-02-23 Kl: 09:48:05
Idag har vi ännu en Happy - B day !
Dagen till ära är det Marcus som fyller år.
Plutten fyller bara 17 år, stackaren ligger ett år efter.
Men grattis ändå världens bästa Marcus !
<3






Söndag !

     Datum: 2009-02-22 Kl: 18:36:27
Jag bestämde mig dagen till ära för att städa mitt rum, eller det var rättare sagt en oder från min mamma. Mitt i städandet så smsar Jocke och undrar om jag ska med dom och åka någonstans. Det ville jag så jag bad om 15 minuter så att jag skulle kunna ta på mig något. Men 15 minuter var tydligen inte acceptabelt för dom skulle bestämt komma på en gång så jag fick kasta på mig kläderna och springa ut. Vi åkte till Ica och köpte färdiggjord pizza som fick äta resterna av. Sen satte dom på en film som jag inte ville se så jag la mig i Jockes säng och försökte sova istället.

Nu är jag hemma och det står pizza på matsedlen !

At Pontus !

     Datum: 2009-02-22 Kl: 12:10:12
Det blev att vi drog till Pontus igår efter att jag & Paulina ätit min mammas eminenta tacopaj. Väl där blev vi så snällt bjudna på vin som dom hade åkt till Båstad och snott i Pontus stuga. Vilka gentlemän som åker så långt för vår skull. Väl hos Pontus så upptäcktes det att han hade ett biljardbord så då var killarna som fastfrusna vid det ett bra tag. Sen så shottades det en aning för vissa och andra satte sig och spelade kort. Efter att ha suttit vid Pontus köksbord ett jäkla tag så traskades det hemmåt i onödigt mycket snö.

Om man skulle äta något.

Lördag !

     Datum: 2009-02-21 Kl: 17:16:52
Sitter och pratar med Paulina i telefon nu.Vi babblar på om lite allt möjligt. Hon ska till Jocke ikväll så det blir bra för det var ett litet tag sen.

Annars idag så har jag inte gjort ett skit. Eller jo, kollat på Britney Spears - For the Record som gick på fyran. Det var tur för jag minns att jag var hos Marcus och käkade lussebullar sist den gick så då missade jag det.

Blir nog Joakim ikväll.

Godnatt !

     Datum: 2009-02-21 Kl: 01:25:50
Kom precis hem från Joakim nu. Jag har i stort sett suttit vid datorn hela kvällen för killarna skulle spela poker så jag satte mig på hamsterpaj och spelade onlinespel. Vi gick en sväng till Ekekullen och åkte pulka. Väl där kom det en pappa och två barn på runt fem och sju år när klockan var tjugo över tolv. Vem tar med så små barn till pulkabacken mitt i natten ? Sen skjutsade Joakim hem oss och som en liten bonus som verkar ingå i varje hemskjutsning så sladdade han en runda också.

Nu ska jag slagga !

En bäver kommer lastad !

     Datum: 2009-02-20 Kl: 19:40:49
Jag är trött som vanligt nu när det har varit skola och ligger därför i sängen och snicksnackar lite om bävrar med Emma. Jag tror jag är lite tjurig innerst inne också för att vi får något med kyckling till kvällsmat. Jag var inte sugen på det, det vill jag ha imorgon istället.

Det blir nog Joakim i kväll om ingenting kommer ivägen. Jag skulle ringa efter jag ätit i alla fall.

För övrigt så har jag varit sugen på att gå ut och gå mitt i natten i flera dagar i rad nu. Bara ta med någon och gå, gå, gå och prata tills jag inte har ett skit att säga mer.  Det är inte vanligt att jag vill ut och gå därför borde någon ta tillfället i akt och följa med mig ut innan jag ångrar mig.

Fredag !

     Datum: 2009-02-20 Kl: 12:21:59
Äntligen fredag säger jag bara ! Linns bästa dag det vet jag. Idag har Linn också lärt sig något "nytt" enligt henne. Nämligen att man kan kopiera och klistra in med "ctrl c/v". För oss andra som har gjort det här sen medeltiden så är det ingen stor nyhet, men för Linn så är det en världssensation !

Sofia har varit as tjurig hela dagen men vägrar att erkänna det. Hon sitter bara med hörlurarna i öronen och säger inte ett skit. Stackars barn. Annat är det med mig & Emma. Idag har vi verkligen varit på G och jobbat på engelskan så det stod härliga till.  Nu är det matte i tre timmar men det kommer gå fort. Sen åker vi heeeem !

Jag bjuder på en bild på vårt mattebord och ja, vi har alltid så mycket saker på bordet när vi jobbar !

Boys, boys, boys !

     Datum: 2009-02-19 Kl: 21:39:02
Jag tog tag i mitt liv och åkte med Jocke & Marcus och kollade på film. Filmen handlade om två stycken som skulle göra en porrfilm. Den var inte riktigt så hemsk som den låter för det var en komedi men det var ju inget jag hade valt att sätta mig och kolla på själv. Vi gjorde tre påsar popcorn till filmen som vi lätt käkade upp. Sen var vi även ute och sladdade med bilen. Eller dom satt där fram och sladdade och jag satt där bak och finsjöng. Bra kombination känner jag.

Imorgon är det fredag, yeeees !

Meningslöst !

     Datum: 2009-02-19 Kl: 17:14:15
Jag har inget att blogga om idag verkar det som. Det har inte hänt något roligt, eller Angelica var i skolan för en gång skull. Det var väl i stort sett dagens höjdpunkt. Marcus gav mig Spotify också, så snäll var han idag.

Nu har jag bara tråkigt och vet inte hur jag ska spendera resten av dagen. Varför pratar ingen med mig ?

Annars är det tomt på bloggfronten. Jag kanske återkommer !

Godnatt ♥

     Datum: 2009-02-18 Kl: 22:13:05




Expo !

     Datum: 2009-02-18 Kl: 20:46:46
Vaknade hos Emma runt halv elva idag. Så jäkla skönt med sovmorgon, det räddar verkligen hela veckan. Trots att vi inte började förrens halv ett så kom vi nästan för sent för vi beräknade gångtiden lite illa.

Hade bara två kunder idag men båda två var rätt lama, sa inte så mycket. Jag var trött så jag drog dom vanliga frågorna sen orkade jag inte att konversera mer. Hann sluta precis vid sex så vi hann med bussen. Var hemma lite efter sju och sen dess har jag käkat nudlar och suttit här.

Jag fick mig en liten smäll på näsan idag. När jag såg Sofias kund så trodde jag på allvar att han hade någon skada eller något. Men att så fel jag hade, en smocka på mig. Han hade gått natur på gymnasiet och var utbildad pilot och det ena med det tredje. Jag kände att det var nog jag som hade en skada istället...

Så här fräsht har vi det i vårt "personalrum". Äckligast ever med disk upp till knäna på hela bordet.


Linn gör det igen !

     Datum: 2009-02-18 Kl: 20:07:31
Donkenmaten har nog aldrig varit så god som den var igår. Vi hade väldigt trevligt på alla plan när vi fläskade i oss onyttighter hos Emma. Det blev även lite mer Baywatch-kollande.



Linn Svensson slår alla andra gång på gång och hon gör det igen. Här sov jag och Sofia.



Linn Svensson i egen hög person sov där emot rakt på golvet på en lurvig matta i en fräsh sovsäck hela natten.
Den kvinnan alltså ...



Hej och välkommna alla IG-barn !

     Datum: 2009-02-17 Kl: 22:07:25
Idag fick vi reda på att vår klass tillsammans med Idrott & Hälsa klassen är dom sämsta på skolan. I bara vår klass har vi tydligen samlat ihop till 23 IG så jag vill inte ens tänka på Idrott & Hälsa-klassens betyg. 23 IG är rätt mycket. Vill bara säga att jag äger dock inget utav dom så jag kände mig inte träffad.

See you tomorrow ♥

At Emma's !

     Datum: 2009-02-17 Kl: 19:30:52
Skolan gick perfa idag. Vi var inte alls många och clipsen klarade jag galant. Tro det eller ej, Emma underhöll oss men sin bäverfarm idag igen, mycket trevligt.

Nu sitter jag i Emmas säng och har precis kollat på Baywatch i typ två timmar i väntan på att få gå in på internet. Hon har nämligen någon grej att det bara funkar efter klockan sju och du milde vad vi har räknat ner timmarna.

Runt tio klampar Sofia & Linn in genom dörren med kök från Donken är det bestämt. Vad vi är värda det känner jag !
Börjar inte förrens halv ett imorgon, snacka om att vi ska sova.

Jag sa att jag skulle lämna er pain in the ass till imon, men klarade mig inte utan bloggen som ni märker. Jag saknar er för mycket även fast jag hatade er, haha.

Ignore it.

     Datum: 2009-02-16 Kl: 22:27:10
Min lillebror kom upp med smoothie till mig nyss. Ibland är han bra.

Nu lämnar jag omvärlden för en stund. Imorgon åker jag till skolan utan datorn och sen stannar jag i Värnamo hos Emma. Är inte hemma förrens onsdag kväll. Ska bli skönt att slippa er ett tag. Ni är jävla pain in the ass för tillfället. Kan ni inte bara låta mig vara lite ? Jag behöver Hang & Hanna. ♥

Just ignore it. Just ignore me
.



Souvenir !

     Datum: 2009-02-16 Kl: 19:15:47
Jag fick min souvenir från Stockholm från Sofia idag. Jag blir riktigt imponerad. Det var ett halsband med en guldberlock i. Att det var ett halsband visste jag redan efter att Sofia försa sig i telefonen häromdagen, men att det var fint var där emot en överraskning. Jag gillar den idén vi har att vi ska köpa souvenirer om man åker någonstans, eftersom Sofia besöker Stockholm rätt ofta så bara stiger och stiger min souvenirhög. Hennes är där emot rätt platt. Men till sommaren lär jag får köpa en present vart jag än åker för att jämna ut det hela.

Bilden blev inte så bra men som jag kämpade för att få den att fastna på bilden.




Bäverfarm !

     Datum: 2009-02-16 Kl: 12:18:48
Emma sitter och snackar med en kille som går på skolan på en msn hon har där hon driver med folk. Enligt Emma så driver hon inte med honom men hon kan heller inte gå en runda med Linn på skolan för skolan är för osäker enligt Emma. Linn frågade: "Omeh, driver du med honom då?". Emma:"Neh, det gör jag inte, eller jag skrev att jag driver en bäverfarm !"

Vi förstår nu varför Emma inte kan gå säker i skolan längre.

Kommentar á la Linn !

     Datum: 2009-02-16 Kl: 10:24:07
Sprit är det enda Linn Svensson tänker på. Vi har en i klassen som fyller 19 år idag och Linns kommentar är: "Jävlar, hon fyller ju 19 idag. Då kan hon ju köpa ut till oss nästa år !"

Att Linn lever idag är ett under med tanke på hennes alkoholintag de senaste åren och då inklusive denna helgen.

 

The end of the day !

     Datum: 2009-02-15 Kl: 19:57:33
Jag har inte gjort ett skit sen sist. Tvingade mamma att köra runt mig lite i bilen för jag behövde komma ut lite, och lyssa på musik. Sen gick jag och duschade och drog på mig min älskade JB-tröja. Har även fått i mig två mackor och bärt ut tvätten så lite stolt är jag.
 
Funderar på att kolla på lite Laguna Beach innan Beck börjar.
Godnatt redan nu ♥

The day after the big day !

     Datum: 2009-02-15 Kl: 14:25:19
Fy fan. Jag är så jäkla trött så jag kan dö på fläcken. Sov i stort sett ingenting inatt, antingen frös jag eller så var jag för varm, eller så var jag hungrig, behövde gå på toa eller helt enkelt inte trött. Jag tror helt ärligt att jag inte sovit mer än max 40 minuter inatt. Halv tio gav jag upp och gick ner till Patte och kollade på när han gjorde i ordning en dunderfrulle åt oss bakisar. Det fanns hur mycket som helst men jag kan aldrig äta dagen efter men jag lyckades klämma i mig en halv macka och några ynkans annanasbitar.

Nu ligger jag i min säng och bara är. Väntar på att Hanna ska komma hem så vi kan ha en genomgång av gårdagen.
Den här dagen är så rutten så jag vill bara sova. Att gå upp tio i sex imorgon kommer kännas sådär. Snacka om "hejkomochhjälpmig - outfit" imorgon i skolan. Håret kommer inte ens vara att tala om.

Blä på det - Hej !

18 - års fest x3 !

     Datum: 2009-02-15 Kl: 12:38:53
Festen i går var super. Jocke & Göran blev mycket glada över sina fina påsättsbara kor. Amanda fällde nästan en tår när hon läste mitt och Hannas rim på hennes kort. Prestenten vi gav var för övrigt "en resa till Borås Djurpark" och känner man inte mig och Hanna så tror man att vi är dumma i huvudet som ger bort det, men då tror man rätt.



Festen var riktigt lyckad hela kvällen förutom lite krångel med musiken men det fixade någon Teknik-Lasse.
Jag bjuder på bilder...



Fest !

     Datum: 2009-02-14 Kl: 18:03:26
Ikväll är det fest. Så nu går jag.
Hej då ♥



BlondinBella !

     Datum: 2009-02-13 Kl: 19:20:52
Jag är så jäkla avundsjuk på Sofia som är i Stockholm nu. Hon ringer och terroriserar mig med olika saker hela tiden. Men souveniren till mig är i alla fall inhandlad så jag kan vara lugn. Det är en tradition vi har att varje gång hon åker till Stockholm (vilket är rätt ofta) så måste hon köpa med en souvenir hem till mig. Undra vad det blir denna gången ?

Inte blir det bättra av att hon smsar och säger att hon är på samma H&M som BlondinBella. Lantis som man är så blir jag ju helt galen och bad henne smygfota. Men det hade hon redan för hon känner mig, som hon uttryckte det själv: "Skulle jag komma hem och berätta att jag sett BlondinBella utan att fota henne så hade du slagit ihjäl mig". Det är så sant, jag hade aldrig förlåtit henne. Detta låter så töntigt men är man inte stadsbor så är det här en stor händelse. Men mitt mål är att en dag inte bli upprymd när jag ser en så kallad "kändis". BlondinBella måste vart väldigt aktiv denna dag för ryktet säger att Agnes också hade sett henne på någon musikaltillställning. Hon lever ju upp till sitt rykte om "många järn i elden" i alla fall så det kan man inte ta ifrån henne.

Jag tror jag börjar gilla BlondinBella.


Happy B - Day !

     Datum: 2009-02-13 Kl: 19:04:16
Det är så nedrans många födelsedagar så här års. Min är dock inte en av dom.
Dagen till ära är det Amanda som brakar av med 18 år.
Grattis på födelsedagen !
<3




Hemlighetsmakeri !

     Datum: 2009-02-12 Kl: 20:49:16
Hanna & Hang är här nu. Vi fixar inför den stora dagen på lördag. Det krävs energi alltså.
Hinner inte uppdatera mer nu.


I'm up !

     Datum: 2009-02-12 Kl: 10:54:43
Nu är Kongo här och vi har redan varit ute på trädgården en gång. Snacka om att jag är aktiv på detta lovet.
Snart är Fidde på ingång för att bli lite friserad. Eftersom min mamma fyller år idag med så ska jag baka tårta.
Hang ska komma också, men jag får väl ringa och släpa hit henne för hon lär inte vara vid medvetande en på ett tag.
Klockan fem kommer Hanna. Perfa !

För övrigt så är det bra att Hang & Hung bor i samma hus. För igår när jag skulle gå hem från Hang så tvingade jag Hung att följa mig hem för att jag inte vågade gå själv. Praktiskt och bra för hade jag blivit våldtagen hade Hung fått åka ända till Ukraina och köpa hem mig och det hade ju varit skönt att slippa.

Grattis Mamma ♥

Onsdag !

     Datum: 2009-02-11 Kl: 21:52:21
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg för er skull. Bara för det är lov så har jag av någon konstig anledning hur mycket att göra hela tiden. Jag har i alla fall passat Kongo idag igen och han kom redan halv nio. Ingen sovmorgon här inte och det ryktas om att han kommer lika tidigt imorgon. Innan klockan 12 idag hade jag reda varit ute på två promenixerr, det är inte ofta det händer.

Jag har även klippt min mamma och inkasserat 200 riksdaler. Nu är jag hos Hang och vi ligger och chillar as usual. Vi har bakat banankaka med apelsinsmak. Det är godare med banan måste jag erkänna. Vi är nog också dom enda som ligger och kollar på trevliga klipp på youtube så här på kvällen.

Nu ska vi kolla på 90210 ♥



Dresscode !

     Datum: 2009-02-10 Kl: 22:26:15
På lördag är då denna beryktade 18 - års fest gånger tre. Det är till denna fest som inte en sate verkar ha en pinal att sätta på sig och då enbart för att dresscode'n är rött. Jag är en av dessa satar men jag ska ta tag i situationen i morgon då jag ska ta hunden och pallra mig upp till Mallan tha Brallan och se vad hon har att bjuda på i klädväg. Hoppas hon har något bra för i så fall kan det rädda hela tillställningen för min del. Då kanske Linn till och med slipper sno kläder från Bella som annars skulle vara en plan B enligt Linn...


Tisdag !

     Datum: 2009-02-10 Kl: 20:46:53
Det är ett häktiskt liv att vara hundägare. Jag har liksom ingen tid för bloggen när jag går i hundens tecken men jag är inte den som lipar för det. Kanske ni där emot.

Kongo har i alla fall vart hur mysig som helst idag och inte alls lika rastlös som igår. Vi var ute och promenixade med Sara runt hela samhället och efter det kan jag konstatera att han behöver öva mer på stadsgång. Men vi är inte dom som ger oss så imorgon är det ut på banan igen och tillsammans är vi ett bra team.

Jag förkortade även Saras hår några centimeter idag och för det fick jag 100 riksdaler. En perfekt tjej som man inte behöver böna sig till pengar ifrån utan man får dom automatiskt.

Hankie har även varit här och vi sjöng Singstar. Jag vann flera dagar så det var som jag trodde här om dagen, min mick måste vart sönder då.

Imorgon kommer Kongo redan runt 8 (!). Hoppas han trivs under ett hjärtantäcke ♥


Hund.

     Datum: 2009-02-09 Kl: 18:56:19
Jag blev med hund sen idag ändå. Emma hade slarvat bort kopplet till hunden så min lillebror och hans kompisar fick leka med honom hela tiden när vi var ute så att han inte skulle smita. Men det gick i alla fall bra vilket var trevligt. Imorgon ska i alla fall kopplet vara tillbaka och jag ska ta mig en lång promenix men den dära hunden.

Vad händer ikväll kanske ni undrar nu ? Då kan jag säga er att vi är två som undrar. Amanda skulle höra av sig i alla fall.

Nu har jag inte mer att bjuda på för stunden.



Måndag !

     Datum: 2009-02-09 Kl: 14:32:20
Vad händer idag då ?

Hunden glömde av att komma idag så den kommer inte förrens imorgon istället så nu får jag hitta på något annat.
Självklart har jag spelat sims hela morgonen men tänkte att nu får det räcka för tillfället. Jag måste behärska mig alltså.

Så här första dagen på lovet kan jag meddela att jag är trött. Trött och satans sugen på något onyttigt. Men sen är jag lat uppe på  det med vilket gör allt omöligt. För vill jag ha någonting gott måste jag antingen baka eller gå till Hemköp men det är jag för lat för att göra just nu. Tragiskt.

What to do ?

Saknat mig ?

     Datum: 2009-02-09 Kl: 00:19:59
Nu har jag fått klagomål från Linn och då är det bara att sätta igång att blogga ett inlägg.

Vad har jag gjort sen ni senast pratade med mig ? Ja ni, en jäkla massa kan man tro eftersom det är lov och allt. Men då kan jag säga er att jag mest har gått och blivit en nörd och sitter och spelar "The Sims" hela dagarna. Jag har kommit in i en sådan period igen och då måste jag spela väldigt intensivt ett tag för att sedan sluta tvärt.

Lite annat har jag väll också hunnit med. Igår kväll åkte vi bil med Jocke bara därför att liksom, vi hämtade även Hanna. Sen wookade vi lite hos Jocke och käkade upp det. Sen var det "Girls night" uppe där vi kollade på melodifestivalen och "Boys night" nere där killarna spelade Game Cube.

Hanna sov här i natt och hon pratade äåven i sömnen. Nattens mening var: "TAAACK...för det säger jag väl ibland ?" . En helt onödig mening att vakna för men hon kan ju aldrig lyckas hålla käft. Är det inte mobilerna man vaknar av så är det Hanna Nielsen aka. pratkvarn. Vi åt iaf frulle idag sen drog vi igång lite Singstar som hon vann alla gånger utom en. Det var något fel på min mick liksom. Sen resten av eftermiddagen har jag spenderat hos farmor och farfar. Ikväll hängde jag med och skjutsade hem Paulina och Jocke körde i en orimlig hastighet. Gillar't inte.

Det var en liten snabb uppdatering. Ledsen för att ni saknat mig. Imorgon är jag hundvakt vilket betyder att jag kommer promenixa en del. Hang ska hänka med. Bra där.

Godnatt ! ♥

23.03

     Datum: 2009-02-06 Kl: 23:04:11
Det blev inget sällskapsspel för vi sökte motstånd men utan lycka. Vi har legat och kollat på en massa bloopers i brist på annat. Fy satan vad man saknar "The O.C" ibland alltså, då var det gamla tider.

Idag har vi inte urfört mycket av värde. Vi pratade om att gå och köpa godis men det blev inte mer än så.

Den dära festen är ju snart också och inte en pinal har jag att ta på mig. Skor har jag inga heller och inte blev det bättre av att jag upptäckte att Ida hade mina drömskor. Men i storlek 36 så det hade ändå varit lönlöst att sno dom. Jag hade kunnat döda för dom där kära skorna.

Imorgon ska jag nog umgås med Hannanas. Kan bli rätt jäkla bra.

Hang hälsar: Shut up and fuck !

Ja, men då så.

Sökes !

     Datum: 2009-02-06 Kl: 20:36:53
Jag & Hang söker jeoperdy motstånd. Sällskapsspel vet ni. På allvar.



China Friday !

     Datum: 2009-02-06 Kl: 18:27:39
Det blir en en kinafredag med Hang idag igen för hon ligger här i min säng och kollar på någon reality-serie.

Eftersom jag har varit ledig idag så har jag spelat "The Sims" i stort sett hela dagen. Jag gjorde så att dom skulle få bran och så fick dom tvillingar. Jag har aldrig fått tvillingar förut så jag skrek rakt ut i telefonen till Hanna. Sen gick det dock lite si dådär med att ta hand om två ungar samtidigt.

Nu är jag svinhungrig eftersom jag bara har ätit gifflar och festis till frulle. Anledningen till detta var för att vi hade snickargubbar nere så jag ville helst inte visa mig.

Kan inget kul hända ikväll ?

Epoker - afton !

     Datum: 2009-02-06 Kl: 12:26:36
Tro det eller ej så tog vi oss alla igenom gårdagens redovisning för föräldrarna. Trots nårgra som var spyfärdiga och en som fick akut bajsnödighet tre minuter innan redovsining så gick det som på räls. Som på en söndersprängd räls under andra världskriget. Teknikerns under kunde vi inte riktigt med så en liten smäll på oss med tanke på att vi går på en It - skola. Föräldrarna tycket i alla fall att vi var "såå duktiga" men det var bara för att dom var våra föräldrar.





Bilderna snodde jag från Jonna så vi får se om jag dör eller inte.


So far so good !

     Datum: 2009-02-05 Kl: 16:41:14
Dagen so far har gått i en rusande fart så det blev inte så slappt ändå. Vi har fixat färdigt allt till arbetet så nu slipper vi det. Sminket och håret är på plats och kläderna snart. Att bli sminkad som "Twiggy" var inte det lättaste så det blev inte direkt likt men det får väl duga då mina classmates inte är några make up -artister. Jag bjuder på lite bilder från våra förberedelser idag än så länge.






The big day !

     Datum: 2009-02-05 Kl: 08:59:38
Idag har vi kommit till den stora dagen då vi ska redovisa för våra föräldrar. Vi ska vara kvar i skolan till halv 7 då föräldrarna kommer. Sen blir det redovisning för dom och sen startar fjäsket om en liten McDrive-runda på McDonalds.

Vår grupp ligger väldigt bra till för en gångs skull så vi kommer ha värsta slappa dagen. Vi ska bara fixa frisyrerna och vi har ända till klockan 6 på oss ikväll så det kommer bli skönt.

Det kommer nog komma mer uppdateringar under dagen i brist på annat.

Ingen känner mig så väl som du !

     Datum: 2009-02-04 Kl: 22:11:57
Vad innebär det egentligen att stå på egna ben ?
Är det att bryta sig loss från allt det gamla och börja om på nytt ?
Eller är det bara småsaker som gör att man går sin egen väg ?

För mig är det båda delar. Att välja en skola på en annan plats utan en enda människa jag kände var ett stort steg. Det var ett väldigt bra steg men också jävligt jobbigt. Det kom att innebära att jag gjorde allt själv hela tiden. När alla andra var lediga så gick jag i skolan. Sista dagen på sommarlovet var första dagen i skolan för mig. Ensam.

Att se bilder komma upp på Facebook från friluftsdagar med ”Hela gänget på Isaberg” . Det känns. Det känns så jävla väl där inne. Att inte känna att man är saknad medan man själv väntar i fem dagar på att det ska bli helg så att man kan få ”komma hem”. Att ensam få försvara allt det nya man har för att det är mycket sämre än vad dom har enligt dom själva. Tillsammans är dom starka. Men ensam är jag fan starkare.

Jag har börjat gilla att gå min egen väg. Att se folk bli helt paffa för att man gör något ovanligt, det roar mig nu mera. Att våga stå upp för sig själv är bra! Väldigt bra. Men jävligt svårt.

Jag har byggt upp en mur framför mig själv. Men jag väntar på den som ska se igenom den snart…

En hästtjej !

     Datum: 2009-02-04 Kl: 21:29:24
Tänkte bara göra reklam för en god vän till mig som försöker lära sig rida.
Fortsättning följer ... Om det blir någon med tanke på hur det går på denna filmen.



This is what we do !

     Datum: 2009-02-04 Kl: 21:12:49
Idag på eftermiddagen så var vi på Erikshjälpen med skolan och handlade. Eftersom jag & Sofia är lite utstötta i klassen så fick inte vi åka med i bussen så vår lärare Lotta fick privatskjutsa oss dit. Men vi gjorde vårt och sen åkte vi tillbaka innan dom andra äns hade hunnit komma dit. Så ska det vara.



Sen så testade vi våra kläder som vi ska ha på redovisningen imorgon. Rebecca hade värsta shabraket till klänning men jag hade en något nättare modell.

This is what we do !




Brandövning & Toga !

     Datum: 2009-02-04 Kl: 11:28:34
Vi hade brandövning för en stund sen. Jag satt precis jämte larmet så jag flög av stolen och blev skit rädd. Inte för att det brann utan för det enormt överdriva höga ljudet. Det var svinkallt att stå ute men det varade inte så länge.

Nu har vi precis spelat in våran "Toga-film". Den blev värsta bra och sen drog vi en liten modevisning i korridoren på det. Ida vill promt ha med modevisningen på redovisningen men där går gränsen. Till och med så att jag kan tänka mig att bjuda på en liten bild.

&

On the road !

     Datum: 2009-02-04 Kl: 08:45:20
Igår så hade jag tänkt att lägga mig redan vid kvart i tio men det blev ingenting med det. Fidde ringde nämligen och undrade om jag slulle med ut och permiäråka med Jocke och det kunde jag ju inte säga nej till. Så vi åkte ut och åkte runt, runt här i byggderna och det gick bra. Ibland ville jag hoppa ur bilen men annars så körde han helt okej. Han hade faktiskt inte på självmordssången så då var allt lugnt.

Nu ska jag börja arbeta för Sofia tjatar. Det ryktas om att det ska spelas in film om "hur man gör en Toga", så det ska göras nu.

KlantKarin !

     Datum: 2009-02-03 Kl: 18:51:09
Jag upptäckte nu att jag har spillt kanelbulle på täcket. Sablars !

One Tree Hill är snart färdigt och jag är hungrig. Funderar på pannkakor för andra gången idag annars blir det nudlar.

På tal om nudlar så har jag en konstig känsla om att Hang har något kul eller hemligt att säga till mig nu. Antagligen så inbillar jag mig bara men ska nog ändå ta kontakt med henne efter jag ätit. Om jag nu mot all förmodan är synsk (?) så vill jag inte sabba den chansen att få det bekräftat för mig.

Det var väl det !

A good day !

     Datum: 2009-02-03 Kl: 18:21:33
Trots denna iskalla morgon så blev denna dagen riktigt bra. Det var skön och slapp stämning i skolan, men ändå inte så slapp så jag inte fick något gjort. Helt perfekt med andra ord. Jag arbetade även på projektet på vägen hem i bussen och kom riktigt långt så det känner jag mig stolt över.

Har precis kollat på nya Gossip Girl. Avsnittet var inte så roligt idag, men Blairs hund är så jäkla söt !


Jocke satte körkortet idag med.
Grattis, grattis, grattis !
Wiiie ! (:



Iskallt !

     Datum: 2009-02-03 Kl: 08:57:02
Är det inte ovanligt kallt idag eller är det bara jag som har fruktansvärt dålig benstomme ? Att vänta på bussen idag var som en långsam strypning, så kallt var det. Självklart var det ruttenbussen också så om det fortsätter så här så kommer jag ha permanenta nackskador lagom till studenten.

Godmorgon !

HSM 3 !

     Datum: 2009-02-02 Kl: 20:12:57
Det blev inte mycket gjort när jag kom hem idag. Tog mig två kanelbullar och slängde mig direkt i sängen och kollade på HSM 3. Sen åt jag lite av min mammas eminenta middag som bestod av fisk och potatis. Det var väl sådär.


Nu ska jag kolla på "Stormen" igen som mina föräldrar fick mig till att följa förra veckan.

Projektvecka !

     Datum: 2009-02-02 Kl: 14:26:30
Då drar vi igång med en projektvecka denna veckan i skolan. Jag ska faktiskt försöka att vara positiv hela tiden fram till torsdag då vi ska redovisa för föräldrarna. (Observera föräldrarna!) Vårt projektarbete går ut på att vi ska skriva om olika tidsepokrar och sen göra matchande frisyrer och lite där till. Ettorna har "Let's Dance" och jag får en flashback tillbaks till när vi hade det förra året. Jag tackar de högre makterna för att den tiden i mitt liv har passerat för det var så pinsamt så jag vill helst slippa tänka på det. Orsaken kan ju ha varit att min grupp dansade till "Hakuna Matatah" medans alla andra grupper gick in döseriöst för det. Men what a hell, jag bjuder på det.

Nu ska jag återgå till arbetet och min film om Antiken.

Bambu !

     Datum: 2009-02-01 Kl: 20:48:05
Jag hade tänkt mig att ha en lugn kväll framför "High School Musical 3" och med min kanelbulle men det blev ändrade planer innan jag ens han börja. Jag fick nämligen äran att bli "reserven" på Jockes födelsedagsmiddag på Bambu. Marcus ringde och var jätteglad och frågade om jag inte ville hänga med och det ville jag ju. Självklart säger han: "är du inte glad att jag ringde dig?". Joho visst var jag det, men sen fick man som sagt reda på att man stod ju inte överst på listan precis. Men när det gäller dom så får man ta vad man får, jag kan inte begära att dom ska vara gentlemän varenda dag.

Det var i alla fall gott på Bambu och mycket trevligt. Jag skrattade så jag höll på att dö när jag fick höra att Jocke en gång plingat på dörren hemma hos Robbin och sagt när Robbins pappa öppnade: "Hej, jag heter Joakim. Är Robbin hemma?". Robbins pappa hade svarat: "Ja, det vet jag att du heter". Till detta ska tilläggas att Jockes och Robbins familjer känner varandra väldigt väl, så dom behöver inte direkt presentera sig i dörren precis. Gid vad jag skrattade åt detta, det gjorde nog min dag.

Jag gillar dom där killarna alltså !

Bra, bra, bra !


A sleep over !

     Datum: 2009-02-01 Kl: 16:24:37
Det blev att jag begav mig till Chinatown igår men dock till Hungkinsen denna gång. Jocke kom också och han fick sig en födelsedagskram för jag hade ingen present. Vi kollade på The Grudge 3 och den var faktiskt bra. Jag brukar inte gilla skräckisar med The Grudge triologin är något att rekomendera. Eftersom det var Jockis födelsedag och han inte var i Parken så söp dom till det lite på eget vis genom att shotta vodka och sen skölja ner det med mjölk och is. Jag vill inte ens tänka på smaken som uppstod.

Efter ett tag blev både jag och Hung oroliga för Jockes tillstånd då han på sin 18 - års dag börjar berätta för oss hur han har tänkt att dö. Det skulle gå till som så att han ska lyssna på "Only time - Enya" på repeat i sina hörlurar och samtidigt köra ihjäl sig på sin motorcykel. Han försökte övertala oss gång på gång över "hur mäktigt det hade varit" men vi tyckte inte riktigt detsamma. Men eftersom det var Jockes födelsedag så lät vi snällt "Only time" eka i högtalarna och han var så nöjd så.

Vi tolv begav vi oss i alla fall hem till Jocke för att sova där. Det var nedrans trångt i sängen så det var lite svårt att sova, där av denna enorma trötthet idag.

Nu ska jag och Sofia göra klart vår engelskaarbete genom telefonen !

RSS 2.0