Today !

     Datum: 2008-05-30 Kl: 22:29:20
Idag tänkta jag att jag skulle premiärblogga från min mobiltelefon. Jag hade aldrig testat de förut och det märktes. Fråga mig inte vart jag skickade det, för det kom inte till min blogg i alla fall. Men det kanske var någon där ute som fick det och som nu är en lycklig själ. Grattis säger jag till dig i så fall.

Idag hade vi egen hårvård och jag slingade mitt hår i hätta. Det var det värsta jag varit med om men jag vet ju själv att jag kommer göra om det. Så dum är man, även fast jag var nära på att svimma. Men vill man vara fin får man lida pin. Sen la jag i en effekt med, så nu är jag som alla andra.

Sen hade jag en hemsk hemfärd i bussen, med typ 100 graders värme, ingen luftkonditionering som var i funktion och allmänt ruttet. Jag höll på att avlida helt enkelt.

Väl hemma kollade jag på ett OTH, sen tog jag tag i mitt liv och klippte och färgade Gert. Jag snackade danska under hela tiden och tänkte på Olivia ;D

Nu ska jag kolla på Ondskan. Bra att Zara vann på talang förresten. Cutiepie.

Ibland är du bara för bra !

     Datum: 2008-05-29 Kl: 20:36:58
image200
Behöver jag säga mer eller ?
Nej, skulle inte tro det.
Linn, asså den är helt klockren.
Det här gjorde verkligen min dag ! ;D

( Sorry, men det är ett internskämt ! )


Morgonunderhållning !

     Datum: 2008-05-29 Kl: 08:28:33
Idag kom jag på en ny morgonsunderhållning. Den går ut på att jag & Sofia ska skriva olika meningar på datorn samtidigt som vi blundar. Dett är mästaren Linn som kommer på meningarna vi ska skriva. Här följer några av meningarna vi skrev:

Hej haf heter Kubb = Hej jag heter Linn

Linn sevebssin ör vöäst = Linn Svensson är bäst

Imorfonh har vvi egen hprvård = Imorgon har vi egen hårvård

SnART KOMMER anGEÖLIDA OCH Olivia = Snart kommer Angelica och Olivia

Lin har etyt ktånköigt linnr oå dif ifasg = Linn har ett krångligt linne på sig.

Det är spö uite och nu kan vi syela fett = Det är sol ute och nu kan vi steka fett.

Klicka gä r dör att hönta ut din vinst = Klicka här för att hämta ut din vinst.

Ganska duktig var jag på att skriva och blunda i all fall ;D

Jag lever ändå.

     Datum: 2008-05-28 Kl: 20:34:38
Idag var då den hemska dagen när vi skulle ha våran så kallade "Let's Dance" - uppvisning. Jag har dratt mig något så otroligt inför det här att det har kännts som om livet inte haft någon morgondag.
Jag kunde liksom inte tänka mig något värre än att ställa mig och dansa inför hela Idrott & Hälsa - klassen.
Vi hade ju inte en sån där liten kool dans heller utan min grupp dansade till "Hakuna Matata". Dansen var så töntig att det såg ut som "Dagisgruppen Myran" hade hittat på den typ. Ja, herre min skapare.

Men på någotvis så lyckades vi i alla fall visa upp den. Jag kan ju lugnt säga att vi var den sämsta gruppen och självklart var vi den första gruppen som skulle visa upp med. Det fanns några grupper som var riktigt bra men också några som närmade sig våran nivå, men det var nog ändå inte någon som slog oss i att vara sämst i alla fall.

Något som var mycket populärt och återkommande i i våra olika danser var inslag av lite porriga steg. Den ena dansen var porrigare än den andra, men fy satan vad kul det var att se. Till och med lärarnas dans hade porriga inslag i sig, det var lite smått underhållande.
Som avslutning fick vi se han som kom tvåa i Europa i HipHop dans som går på vår skola, dansa. Han bara "improviserade lite". Det var inte så lite kan jag hälsa er. Han är så sjukt duktig, men säg inte högt att jag sa det. För egentligen så stör jag mig lite smått på honom för han bara babblar om att jag ser ut att ha en tvilling. Så jag kan ju inte erkänna att jag sagt något bra om honom när jag bestämt mig för att störa mig på honom. Jag vill ju inte glida av banan ...

Jag är som sagt fortfarande lite chockad över att jag klarade den här dagen hyffsat bra. Nu kan jag äntligen börja leva mitt liv igen. Det känns bra.

Smaskigt !

     Datum: 2008-05-27 Kl: 21:01:43
Kollade precis på slutet av GG avsnitt 10 eftersom det gick på tv.
Fy farao vilket smaskigt slut säger jag bara.
Det tåls att ses precis så många gånger som jag har sett det och lite fler.

Tidsresa.

     Datum: 2008-05-27 Kl: 19:10:27
Innan idag när jag kom hem och skulle sätta på vattenkranen så trodde jag att jag hade förflyttats till medeltiden. Ur kranen puttlar det ut brunt vatten. Whaaata? Först trodde jag att jag såg i syne, men icke. Jag blundade några gåger, men det kom brunt vatten ändå. Ett tag blev jag lite orolig över att vi höll på att falla tillbaka i historian. Men mamma räddade mig och sa att det hade varit några här på gatan och fixat med rören.

Sen fick jag mig en annan syn när den första chocken hade lagt sig. Jag ser min storebror spela guitar hero i pyjamas klockan 4 på dagen! Nu är det något som är fel tänkte jag om min bror redan har tagit på sig pyjamasbrallor. Men sen fick jag förklaringen att han inte äns hade tagit av sig dom idag. Han hade tydligen kommit hem vid 4 inatt från en fjäskfest och inte varit i tillståd att gå till skolan idag. Inte hade jag vaknat när han kom hem heller. Jag har alltså stigit upp med Arla-korna idag när min bror har sovit hela dagen. Hade jag vetat det här idag på morgonen så hade jag legat och sovit på min fyrbenta vän Rosas rygg på en åker istället för att ha suttit på en buss. Synd bara att jag och Rosa inte har hittat varandra riktigt än, men det kommer nog. Jag ska ut i hagen och leta !

Allt blir inte alltid som man har tänkt sig.

     Datum: 2008-05-27 Kl: 18:03:11
Idag gick jag glad i hågen till bussen för jag tänkte att idag kan jag faktiskt sova hela vägen hem, för jag behövde nämligen inte plugga till något. Jag ploppar ner mitt kort, tar upp det och är på väg att traska in i bussen men PAANG! Där stod jag med mosat face i någons rygg. Det var fullt med folk i hela bussen som stod upp så jag fick sitta på den sämsta hårdaste skiten. Vet ni vad anledningen var till detta? Jo, att just idag på min lediga dag, så åker en hel dagisgrupp med bussen. Detta har aldrig hänt tidigare och dom var ju inte lite komplicerade heller. Så dom ca 20 små liven delade jag snor, svett och tårar med hela vägen hem och tro inte att det blev någon sömn för min del. Nej, gud nej. Det blec 60 minuter okomfortabel resa med all världens liv och ljud.

Så nu ska jag kolla på lite mer OTH.
Thank you very much !


Jag vill åka hem.

     Datum: 2008-05-27 Kl: 14:29:02
Klockan är 14.23 och jag vill åka hem. Någon mer som tycker det känns aktuellt ?
Vi blev klara med uppgiften i Materialkunskap idag i alla fall och med lite tur så får jag MVG i den kursen.
Känn på den ni !

Vi har svenska i 3 timmar och det jag har gjort är att jag har skrivit färdigt min halvfärdiga bokrecension. Jag har en massa mer att göra i dom andra ämnerna men jag blir störd av människor som vill att jag ska plocka upp rymdraketer under dörrar.

Nu ska jag ta tag i mitt liv och gå hälsopomenaden med Emmicus ! (:

image199

Att du var !

     Datum: 2008-05-27 Kl: 14:22:12
Självklart var du saknad på kanten Linus !
Jag saknade dig hela dagen !
Du är göööllig du !

Playstation & Tv - dosor

     Datum: 2008-05-26 Kl: 20:43:52
Idag har jag ägnat 2 timmar åt att spela playstation. Det är en mycket trevlig sysselsättning som jag gör aldelles för sällan. I början var jag på riktigt bra humör men sen gick det utför. Ju svårare nivå jag kom upp på, ju mer gick det utför för mitt betende. Jag började sakta men säkert att skrika, slå, fräsa och bita på inredningen runt omkring mig. Detta var ändå ett lindrigt betende eftersom jag hade förutspått det värsta och faktiskt satt på mig hörlurar med lugnande musik.

Sen så har jag ett litet problem också. Förra veckan ägde jag en tv-dosa. Denna veckan äger jag ingen tv-dosa längre. Den är spritt språngande borta. Jag funderar på om jag har sovit bort den. Jag tror jag kör på den teorin ett tag till för jag orkar inte leta reda på den. Någon gång kommer väll den dagen då jag har kraft nog att leta upp den. Jag längtar redan efter den dagen.

Det finns en räkmacka som utnyttjar andras kunskaper. Det är inte snällt.

Idrott á la Mickan Pickan & Olivicus !

     Datum: 2008-05-26 Kl: 11:09:48
Idag var det idrott som stod på schemat och det är varken mitt eller Olivias favorit ämne. Så vi startade dagen med att sitta och försöka komma på en rad olika ursäkter till hur vi skulle kunna få en möjlighet att missa lite av gympan. Tyvärr lyckades vi inte utan vi var tvugna att vara med även fast Olivias idé med två flickor i en orange buske var ganska bra.

Men jag tycker faktiskt att det gick ganska bra för oss. Vi klarade kordinationsövningarna galant med bara enstaka problem. Och vilka var inte kungar på frisbee ? Mickan & Olivia ! Sen hade vi någon lek och med Olivias smarta hjärna så lyckades vi komma i samma lag. Självklart vann vårt lag för kan man göra något annat när man har MickanPickan & Olivicus i spetsen? Skulle inte tro det nej.

Nu väntar jag på att min kära kompanjon ska komma tillbaka från sin uppfräschning. Olivicus, du har 9 minuter kvar på dig innan jag går !

Sen vill jag göra en efterlysning också! Vart är vår allas Linn - Lindsay - LinnsiLee - Linus - Luuuus ? Vart håller du hus Linus ? (:

Nu kom Olivicus !
Tack & Hej !

Hanna bär på smittan !

     Datum: 2008-05-25 Kl: 20:21:39
Jag har blivit smittad med depression av Hanna. Fan vad mitt liv är tragiskt. Inte för att jag rikitgt förstår innebörden av ordet tragiskt, men jag tror att det hade passat in på beskrivningen på mitt liv. Eller inte ? Vad fasen vet jag, eller ni ? Ni kommer ju ändå aldrig få reda på sanningen. We all have secrets !

Nu ska jag kolla på One Tree Hill. Det är mitt nya tidsfördriv. Det gillar jag (:

Tråkigt, tråkigt, tråkigt.

     Datum: 2008-05-24 Kl: 15:11:56
Jag har inget att göra. Jag har ingen att vara med så jag känner mig helt ensam. Men jag sitter och pendlar mellan två val nu. Antingen spela lite playstation för jag har blivit inspierad av min bror som gör det nu, eller börja kolla på One Tree Hill. Vilket ska jag välja?

Jag har precis fläskat i mig jordgubbar med ett berg av grädde till. Det var smaskens men jag hoppas inte det syns på vågen.

Ikväll sa Hanna att hon skulle komma till mig och det hoppas jag, för annars har det varit helt onödigt att jag har tagit på mig idag. Vi skulle kunna gå ut och försöka skjuta fotbollar över hustaket. För det är ingen av oss bra på men behöver bli bra på och man ska ju lära sig något nytt varje dag. Hoppas hon gillar det förslaget. Förresten, det vet jag att hon gör.

TjingTjong, nu blir det lite playstation ändå och ni ska veta att jag är bra på det. Riktigt bra.

Lillebror

     Datum: 2008-05-24 Kl: 11:43:18
Min lillebror har kommit in i någon konstig period.

När jag var ute och rastade honom så sa han: "Mickan, har du vatt uppe och kollat på den nya vägen där borta? Det ligger fullt med sprängladdningar överallt där så det är avspärrat där". - Jo men tack du lillebror, nu känns det verkligen säkert att vistas här xD
Sen så skulle Jimmy skjussa mig till Jocke och skrek Jonas till mamma: Vi sticker nu ! Jag: Det där lät konstigt. Det lät typ som om vi skulle umgås tillsammans ! :S xD Haha Sen när vi hade kommit ut i bilen så sa jag: Asså det luktar så mycket killparfym i den här bilen fast det är ju typ det godaste som finns. Då svarar Jonas: Aa precis, det luktar så fräscht !

Whaataa ? Han lät aningens som en bög där .

Sen så vill jag bara tacka Fredrik för att han skjutsade hem mig från Jocke igår i en hejdundrandes fart på sin cykel !

Studering på hög nivå !

     Datum: 2008-05-22 Kl: 21:18:21
Idag har jag studerat som satan kan jag lova er. Jag har skrivit en helt uppsats om min make over, gjort den till en powerpoint-presentation eftersom jag ska ha muntlig redovisning på den imorgon, pluggat engelska och skrivit om Sara & Paulina till deras "Boken om mig själv". Så här mycket plugg har jag inte gjort sen jag började på gymnasiet. Så ni kan allt vara lite stolta över mig (:

Nu kollar jag på ESC - semifinalen. Go Charlotte Perrelli !

Svimningar !

     Datum: 2008-05-22 Kl: 08:37:47
Min vän Sofia är på svimningshumör här idag. Hon höll på att trilla av stolen innan och skyllde på mig att det var mitt fel för jag hade dragit undan bordet för henne. Men icke, jag hade inte dragit undan något bord utan hon höll visst på att svimma. Sen dess har hon varit yr hela tiden och är det fortfarade så hon är inte säker på om hon kan gå bort till sin grupps bord, eller om hon hinner svimma på vägen.

Nu ska jag sätta i gång med skolarbetet för min lärare skällde lite smått på mig. Hon tror sig för mycket.

Humörsvägningar á la dente !

     Datum: 2008-05-21 Kl: 21:27:06
Skolan idag gick snabbt som en plätt. Jag tog inte äns av mig jackan eller tog upp min dator och vid kvart i tolv promenixade jag mig ut från skolan och till bussen.
Väl hemma tog jag tag i mitt liv och ringde till mitt sommarjobb och snackade lite. Ni anar inte hur stolt jag är över det, för att ringa sådana samtal är inget jag gör ofta. Glädjen över det vara i ca 10 sekunder, för jag upptäckte att min storebror hade tagit tvn. Det hände liksom inte. Jag blev så rasande så jag skrek mig halvt hesunder hela tiden jag gjorde min mat ( och ja, det kan hända att det kom en liten tår ) men det var endast för att jag var så arg. Men jag vann i alla fall kampen och tvn blev min.
Eftersom jag har varit helt utmattad i två veckor nu så klarade jag av att kolla på tvn i max 2 minuter i sträck innan jag somnade till. Så höll jag på, somnade av och på, i circus 2 timmar. Sen tog jag mig faktiskt i kragen och földe med mamma och handlade en massa blommor.
Sen efter det ...trummvirvel* ... Så pluggade jag ! Inte lite heller. Jag pluggade nog engelska i upp emot två timmar. För en som inte pluggar så ofta så var det en stark insats från min sida.

Jaja, nu är jag i alla fall färdig för att sova. Snäll som jag är idag så har jag ägnat heeeela min kväll åt att bränna ut GG åt Angelica så jag hoppas verkligen hon tackar mig, för det har krånglat och haft sig som vanligt. Fast nej, det behöver hon inte. Idag gör jag det av min godhet.

Jaja, nu är det Laguna Beach som väntar. Tänkte att jag skulle börja kolla på det igen nu när alla andra serier har sommaruppehåll. Jag kollade faktiskt på Laguna Beach när det var aktuellt och gick på tv för typ 2 år sen, så det ska bli kul att kolla igen. Sen tänkte jag börja kolla på The Hills med, eftersom det är fortsättningen med Lauren typ (:

Säsongsavslutning för allting !

     Datum: 2008-05-20 Kl: 18:20:08
Jag gick och lade mig tidigt igår men jag var lika trött idag för det, men ska försöka läggamig tidigt idag med för att se om det kanske funkar bättre i morgon.

Nu har jag i alla fall sett det allra sista Gossip Girl avsnitet för säsongen. Det svider i hjärtat att det är slut nu för ett tag, men det kommer igen i September tror jag det var och det är förväl det. Sista avsnittet var riktigt bra men jag blev ändå lite besviken. Det skulle ju vara mer med Blair & Chuck. Det var så bra med dom i början av avsnittet men nu i slutet sket det sig. Fan !

Jag har i alla fall varit duktig och gjort pannkakor till mig och min lillebror idag. Men endast för att mamma var och tittade på kök, för vårt ruttna kök ska äntligen göras om. Det tackar vi för !

Ikväll blir det att kolla på det extra långa avsnittet av Andra Avenyn eftersom det är säsongsavslutning för den serien med. Sen ska jag nog kolla om på det sista GG-avsnittet igen. Man kan som sagt aldrig se det för många gånger (:

image198

Dags att sova strax !

     Datum: 2008-05-19 Kl: 21:25:52

Jag har varit helt milda Mathilda makalöst trött dom senaste veckorna och lika så idag så nu ska det bli ändring på det. När datorn dör så ska jag lägga mig, vilket lär vara inom 20 minuter. Pannkaka vad skönt det ska bli at få sova i tid och ingenting kan få mig att sitta uppe längre.

Förövrigt, läser ni Kissie's och hennes kompis Fannys blogg? Eller ska jag säga Kissie's gamla kompis? Jag vet inte vad som har hänt eller vad som är sant men bråk mellan dom två är det. Det är ett av mina roligaste intressen nu, att följa deras bråk. Jag står helt klart på Fanny's sida. Hon verkar bara så kool ! All makt åt Fanny under detta bråk ! ;D

Goodnight !


Bror säljes !

     Datum: 2008-05-18 Kl: 22:23:56
Jonas äcklar sig nere I diskhon och gurglar vatten i halsen fast att han ska borsta tänderna egentligen. Jimmy tjatar som satan och skriker att han är äcklig osv?

Jimmy: Varför håller du på så där ?
Jonas: För att det är roligt !

Jimmy blir argare och skriker på mamma och undrar om han får slår Jonas. Det fick han inte men pappa reagerar på vad som händer?

Pappa: Jonas, lägg av med det dära !
Jonas: Men jag har ju slem i halsen !
Jimmy: Men du sa ju att du gjorde det för att det var roligt !
Jonas: Nej, jag har faktiskt slem i halsen.

Pappa håller på att bli riktigt arg för att han inte gör som han blir tillsagd. Jonas tar en snabb sistaklunk och gurglar?

Jonas: Hoppsan, nu försvann visst slemmet.

Så fort försvann det på en gång när pappa höll på att bli arg. Han är störd min lillebror. Han är till salu om det finns intresse?

Jimmy efter ett litet tag: Mickan, har du insett att du har flera år kvar att bo tillsammans med honom ?

Ja herregud.

Gå in här !

     Datum: 2008-05-18 Kl: 22:00:29
En gång i tiden var jag konstnär och det tiden vill jag dela med mig här till er nu genom min vän Paulinas blogg. Så klicka in här så ser ni alla mina teckningar med fina namn. En del konstverk är gjorda av speciellt utvalda gästkonstnärer. Klicka er in och njut ! ;D

Totally onödigt men gud så behövligt.

     Datum: 2008-05-18 Kl: 19:52:38
Idag är det söndag och det märks verkligen. Jag steg dock upp ganska tidigt men så märkte jag att det var Gossip Girl maraton på femman. Där rök min dag på en sekund. Jag satt alltså från 10 - 17 och kollade på det i en fotölj med täcke hemma hos Amanda. Väldans onödigt eftersom det var typ femte gången jag såg hela kalaset igen. Egentligen räcker det med att jag bara ser bilden. Jag behöver inte ha text eller ljud för jag kan ändå utantill vad dom säger. Jag känner att det här börjar gå över gränsen... men jag trivs med det.

Nu ska jag masa mig ner och göra pizzamackor i ugnen, slå det om ni kan !

-.- -.- -.-

     Datum: 2008-05-17 Kl: 14:24:24
Vad är det här för rutten helg? Ååh, jag är på gränsen till att bli tjurig hela tiden och jag kan inte hjälpa det. Jag sitter här in my royal bed och lyssnar på "My heart will go on". Märker ni hur illa det är då? Kvart över 2, kunlig säng och halvt påklädd. Det bådar inte gott inför framtiden.

Snart åker i alla fall mamma & pappa till morfar så då finns det ingen risk att vi börjar bråka i alla fall. Eller jo, det gör det. Det kommer sluta med att jag ringer och frågar vad det blir för mat och så kommer jag inte gilla deras svar och så blir jag tjurig.

Jag behöver någon som piggar upp mig idag, men jag vet inte vem. Någon som gör mig glad.

Amanda kommer i alla fall snart så ska vi kolla på GG. Det är det ända som håller mig på bra humör men så fort det är slut så går det utför igen. Men men, vem har dött av att kolla på 18 avsnitt av en serie i stäck? Inte jag...än i alla fall.

image197
A M A N D A .

Hockeyvaka all night long !

     Datum: 2008-05-17 Kl: 12:33:49
Jag hade stått upp och färgat och klippt hela dagen igår från 08.00 - 20.00 och bara ätit en macka på hela dagen. Sen kom jag hem vid 00.50 och var helt död och ville bara sova. Får man det ? Dröm & Glöm ! Min pappa har självklart dratt igång en "HockeyVaka" som pågick hela natten med folk inbjudna, alla fönster öppna, souroundljud på och glädjeskrik/argskrik. TACK FÖR DET.

Idag vet jag inte vad som händer men hungrig är jag i alla fall. Paulina skulle nog komma med förresten (:

Hektisk dag !

     Datum: 2008-05-16 Kl: 16:55:55
Dagen började riktigt hemskt. Jag var as trött och Hanna var inte piggare hon. Jag var så trött så jag sminkade mig på 3 minuter och jag sket i att äta frukost. Väl framme fick vi sitta utanför Expo och vänta i en halvtimme för Anette hade inte kommit. Men sen satte vi igång och jag slingade Hanna och klippte henne. Sen sprang vi snabbt upp på stan och tog en macka och sen var det bara back to work igen. Så jag noppade till Hannas ögonbryn och sen åkte hon hem. Så jag & Olivia tog hand om Lallis som ville snagga sig. Frisyrerna skiftade hjärtligt vill jag lova och Olivia var inte seg på att köra med maskinen. Men tillslut fick Olivia ihop det i allafall.
Sen tog jag mig en an en liten killa på 8 år som skulle klippa sig. Han blev kanonsnygg och sen sprutade jag sprayfärg för fullt hus i huvudet på han och han tyckte själv att han blev skitkool ;D

Nu är jag dödare än dödast men här har ingen tid att vila. Nu ska jag iväg till Hannas syster och klippa henne.

Snyggingar !

     Datum: 2008-05-15 Kl: 21:30:25
Min vän Hanna har kommit. Det ska vi fira med att gå och lägga oss ;D

image195
image196

Ge mig tisdag !

     Datum: 2008-05-15 Kl: 19:20:19


Underbart. Underbart. Underbart.

Yrkes SM på Elmia.

     Datum: 2008-05-15 Kl: 18:59:27
Som sagt det bärde av till Jönköping idag med klassen för att åka till Elmia och yrkes SM.

image185

Väl där gick vi direkt till frisörmontern typ och kollade på några tjejer som tävlade inom olika frisyrer. Himmelska pannkaka var duktiga dom var. Ge mig deras kunskap tack. På en av bilderna är självaste Mirre från Robinson med. Hon var den som snackade hela tiden. Jag kan hälsa att hon har ganska gof parfym för hon stötte emot mig och då fick jag mig en vindpust av henne i nosen.


Några av frisyrerna tjejerna gjorde (:
image188

Hur sjukt fina är dom inte ? (:
image189

Sen gick vi och kollade runt ett tag och snodde godis och lite annat trevligt. Vi gick bland annat ner dit där dom bakade bullar och snodde två var. Sen stötte vi på två kändisar till. Jonas från "Myror i Brallan" och någon programledare som hade konstiga öron och tydligen kallades för Musse Pigg eller något?



Sen vandrade vi runt lite till tills Angelica drog tag i mig och sprang genom hela folkmassan. Hon hade nämligen fått syn på Peter Siepen och ville bestämt ta sig en närmare titt. Så nära att det till och med blev en bild.

Linn, Peter Siepen, Angelica & Olivia (:
image192

Sen i slutet var vi rätt trött på allt ihop så vi satt bara ute och ruttnade.

Emma Emo är kool !
image193

Dom är det snyggaste ni sett !
image194

Nej, nu ska jag vila upp mig i en timme innan jag måste åka och hämta upp
Hanna Höna och hälsa på prins Albert & Queen Elisabet !





Mina språkkunskaper räckte inte till.

     Datum: 2008-05-15 Kl: 17:20:43
Idag när jag satt och väntade på bussen i min ensamhet så  stannar det en megastor långtradare framför mig och ut kommer en gubbe. Jag tänkte väl inte så mycket på vad han skulle göra men så går han fram till mig!  Det var jag inte beredd på. Men han kommer fram med ett papper och pekar på en gata som heter Street 10 som skulle ligga här. Har vi en sådan här? Eller var det storgatan han menade. Jag fattade i alla fall inte ett skit och tänkte vara mogen att säga det på engelska till honom, för då kanske han hade pratat engelska tillbaka. Men glöm det, han fortsatte bestämt att prata tyska eller danska för jag fattade inte vilket språk det var. Så då tänkte inte jag var sämre jag, så jag började snacka svenska. Så där stod vi båda och såg ut som idioter och pratade på var sitt språk som ingen fattade ett skit av. Men efter att jag hade visat med lite kroppsspråk så fattade han att jag inte visste vad platsen han ville till låg. Det var en trevlig start på dagen. Nu i efterhand kom jag på att jag borde ha vart rädd eftersom lastbilschaufförer inte är att lita på i dagens samhälle. Jag ska vara glas att jag lever ;D

Yes, jag var i Jönköping idag men mer om det kommer sen !

Om jag inte vaknar imogon så har jag dött av hungerstnöd.

     Datum: 2008-05-14 Kl: 22:12:59
Nu har jag varit konstant hungrig sen klockan 7, men har jag tagit mig något att äta? Icke sa nicke. Jag får väll hålla mig tills imorgon för nu är det för sent. Min intagning av föda idag har besått av en macka, en fralla, en färdiglagad matgrej, två bullar och två chokladbollar. Känns bra, känns bra. Mitt nyttiga liv känns väldigt långt borta nu. Som en prick vid horisonten. Men vad gör det, det är ju torsdag imorgon vettja.

Nu börjar det dra ihop sig för min skönhetssömn in my royal bed ! ♥

image184
Love's it.

Entertain me.

     Datum: 2008-05-14 Kl: 20:01:44
Underhåll mig någon, jag har as kalas tråkigt. Jag har kollat igenom alla bloggar hundra gånger, bilddagboken är färdigtittad och ingen skriver till mig på msn. Vad gör ni folk? Hur svårt kan det va? Jag kan vara varm, jag kan... Neeh, jag bara skojjar. Sjunga ska jag inte göra för er och det tror jag bestämt att inte Lisa tycker heller. Hon är vad jag har förstått det, inte ett jättestort fan av mina röstresurser. Men det hade nog inte jag heller varit om hon hade sjungt som jag. Men nu har jag ju inget annat val än att släpa runt på min vackra sångröst som jag trots det använder dagligen i en rad sammanhang. Hålla takten kan jag inte för fem öre heller och det går inte att lära mig heller. Jag tror Lisa ofta blir rätt trött på mig och det förstår jag. Men jag gillar Lisa ändå för det mesta för hon har kool stil.

Blää & Bajs

     Datum: 2008-05-14 Kl: 15:23:47
Idag har det varit ruttet. Jag var så trött idag på morgonen så jag kände för att skita i skolan. Men på något sätt så lyckades jag masa mig upp ur sängen och ner till matbordet. Där var det trötta frukostklubben som hade möte för där satt mamma och var lika trött hon och bara petade i maten. Men sen blev det i alla fall en timmes vilande/sovande i bussen men man sitter inte för skönt. Jag får så satans ont i nacken. Jag har liksom bara lust att ta med mig en kudde och lägg mig längst bak i bussen och sova. Är det någon som skulle ha några problem med det så kan jag hälsa att jag är den enda i bussen som åker i en timme och jag stiger på först så jag har all rätt att välja plats först, även om jag väljer att ta upp fem plaster. Men jag lär nog fortsätta att bara ta upp två platser även fast det andra lockar så in i norden.

Imorgon ska vi till Jönköping med skolan. Så det kommer bli ca 1 timmes buss + 1,5 timmes buss efter varandra för att sen vara i Jönköping några timmar innan det bli 1,5 timmes buss + 1 timmes buss igen. Totalt 5 timmars bussåkande. Världens mest bussåkande människa är nog jag snart om det ska fortsätta så här. Det känns inte som om jag gör annat än att åka buss. Men skiiiit samma.

Motornördar !

     Datum: 2008-05-13 Kl: 20:57:18
Fidde & Jocke kom hem till mig ett tag för att vi skulle muntra upp Joakim som hade kuggat på uppkörningen till sin "125" som dom kallar det. Stackars lillen. Men när dom kom så verkade han inte vara på så värst dåligt humör, han hatade bara en skolklass som hade förstört det hela för honom tydligen. Men vi gick ner och käkade i alla fall och sen cyklade jag as långt, ända hem till Joakim rättare sagt för att se dom åka upp och ner med motorcyklen. Sen åkte dom iväg och försvann ett tag och där satt jag som ett offer utanför Jockes hus på en liten "mamuttpall" från IKEA. Men Joakim var i alla fall glad när han fick gasa på upp och ner för backen ett tag och Fidde såg ut att vara minst lika nöjd när hans tips funkade.

image183
Jooooakim & Kärleken (:

Jag är hungrig.

     Datum: 2008-05-13 Kl: 10:45:35
Jag är hungrig. Ge mig mat tack. Jag har gjort naitonella provet i matte. Hej då VG betyg.

Den här tuffsen åkte med i bussen hela vägen till skolan idag (:
image182

Pianofrälst

     Datum: 2008-05-12 Kl: 22:20:39
Jag vet inte vad som har hänt eller vart världen är på väg, men pinsamt är det. Jag har blivit totalt pianofrälst. Jag har börjat springa inne hos grannen efter noter. Vad tror jag själv? Jag kan inte äns läsa noter. På min fritid är jag inte som vanligt folk i min ålder och lyssnar på vanlig musik. Nej, nej, jag sätter mig och lyssnar på olika låtar som folk spelar på piano på youtube. Men jag lärde mig faktsikt att spela "Mama Mia" med båda händerna igår och lite ur "Skönheten & Odjuret". Det går som ett rinnande vattenfall och noterna bara trillar ner i huvudet på mig.

Jag fick ett önskemål här av Olivia att hon vill se mig dansa breakdance på uppvisning. Som det känns nu kan jag säga att det känns inte precis aktuellt. Om det inte hade varit för att jag efter uppvisningen i så fall skulle behövt ta mitt liv så hade jag gjort det för Olivias skull. Men eftersom jag inte äns är 17 år fyllda än så skulle det vara trivsamt att ha några fler dagar kvar i livet.

Idag har jag smäckt i mig två tårtbitar och med det säger jag godnatt !

Skitdag

     Datum: 2008-05-12 Kl: 19:03:56
Idag är det en sån där liten irriterande skitdag. Jag visste att det skulle bli en sådan redan idag på morgonen för jag välte ut juice över hela bordet, då var det liksom kört. Sen så har det vatt lite småpissigt hela tiden. Till exempel så hade vi inga riktiga hörlurar med oss till datorn på hemvägen så det blev en timmes nackspärrstittande av serie. Sen nu så tänkte jag kolla på Step Up eftersom det är ett sånt jäkla tjat om den filmen i min klass. Visst, jag har redan sett den en gång men jag tyckte den inte var så satans märkvärdig då. Killen är inte alls snygg som alla säger, han är ful. Men han dansar bra och tjejen med och eftersom vi har dratt i gång "Let's Dance" så ska jag dagen till ära kolla på den filmen och ge den en andra chans. Det som filmen tillförde denna pissdag var att jag trodde att jag hade den på datorn, men det visade sig att jag inte hade. Då märker ni hur dålig jag tyckte den var förra gången, jag till och med raderade den på en gång. Sådant ångrar man en dag som denna.

Jag ska nog gå och radera lite filmer. Hej så länge !

Let's Dance !

     Datum: 2008-05-12 Kl: 12:02:12
Idag drar vårat Let's Dance projekt igång så vi hade dans på idrotten. Det var en kille från trean på vår skola som skulle hålla i det hela. Han hade vatt i Lettland på dans - EM i helgen och kommit två. Så där hör ni vilken nivå vi körde på. Eller okej, han körde nog på en aningens lättare nivå med oss men det vars vårt ändå. Jag, Linn & Emma var ingen vacker syn men tillslut så hängde vi med i dansen i alla fall. I slutet körde vi breakdance och det var verkligen min grej, eller inte. Men vi var alla snygga på dem olika breakdancemovsen (vi låg typ i en hög på golvet).

Men han dansade som en kung i alla fall och jag dansade som en tjänare.

Uppdatering ifrån solstolen !

     Datum: 2008-05-10 Kl: 15:10:11
Jag har legat ute i solen nu några timmar och fy faro vad härligt det är, men jag svettas som en gris. Efter någon timme hade både jag och min bror tråkigt så vi kända att neeh, vi tar med oss varsin dator ut. Det var lättare sagt en gjort. Eller, att ta med datorn ut var inga problem men att kunna se något på skärmen var värre. Jimmys första reservplan var att sätta i sladden till datorn så att den lyser upp skärmen. Så han for in efter hundra meters förlängningssladd och det hjälpte till en viss del, men helt bra var det inte. Så då fick vi ta tag i min reservplan som var att sätta upp paraplyn ovanför datorerna så att det skulle skugga skärmen. Efter ca 20 minuters arbete så var vi färdiga att lägga oss i solen och kolla på film/serie.

Nu är mitt avsnitt slut och batteriet till datorn dör snart så jag får försöka hitta på något annat att syselsätta mig med här ute. Jag funderar på att läsa ut min Harry Potter-bok som jag faktiskt läser på engelska. Slå det om ni kan !

Förövrigt så kan det ha promenerat in en skalbagge i min dator eftersom jag har den på gräset, men jag är inte säker. Vi får se om det börjar lukta bränt baggekött.

Pancakes & Sun

     Datum: 2008-05-10 Kl: 12:20:21
Nu är jag ordentlig och gör en riktigt pannkaksfrukost. Jag tänkte skriva att det är inte ofta det händer men så kom jag på att det händer ju faktiskt rätt ofta. Så här står jag nu och steker pannkakor på rullande band som jag sedan ska ta med mig ut i solen. För idag ska här solas !

Grattis bror på födelsedagen ! 19 år idag ! Jag vet att du läser min blogg därför skriver jag det här ! ;D

Och där brände jag första pannkakan. SATAN !

Adjökens så länge, jag måste iväg och rädda dom pannkakor jag har kvar !

Makeover & Pundare

     Datum: 2008-05-10 Kl: 11:09:41
Vi hade makeover idag i skolan och det gick väll sådär. Allt gick bra med min modell i början, förpigmentering och toning. Men sen när slingorna kom i så vet jag inte vad som gick fel. Dom blev i alla fall gukd/gula upptill, sen var mittenpartiet oranget och sen gul/guldiga toppar. Så vi blev inte så värst nöjda så vi fick tona över det igen. Så i slutänden blev det inte så mycket makeover ändå. Från början var hon brunhårig med en en ljus effekt. Nu är hon enbart brunhårig. Men men, jag vet som sagt inte vad som gick fel men det blir nog bättre nästa gång.

Kvällen slutade med att vi kollade lite på fotboll, Talang, sen kom Pau & Jocke & Co så var vi ute lite. Jag cyklade hem ganska snabbt ändå för det hände inget kul, förutom att vi kollade på slagsmål. Väl hemma låg jag & Jimmy i soffan och kollade på knarkare och pundare. Ett mycket trevligt slut på dagen ;D

Nu ska jag kolla på Englas begravning. Stackars söta unge.

Välkommen Olivia !

     Datum: 2008-05-08 Kl: 20:08:09
Idag hälsar vi välkomna min nya bloggläsare Olivia. Så detta inlägget tillägnar jag henne.

image181

Om ni undrar hur jag fick henne till att börja följa min blogg så var matchen lätt. Jag sa till henne att om hon inte följer den så tänker jag sluta läsa Sannas blogg. Då tappar Sanna en läsare och jag är säker på att hon vill ha kvar dom och i så fall är det Olivias fel. Och jag tror inte att Olivia vill ha en arg Sanna efter sig så då är det helt enkelt bäst för Olivia att följa min blogg.

Olivia är för övrigt en väldigt trevlig prick när hon är på bra humör. Dom senaste dagarna har vi vatt ute i skogen och letat efter gråshuggor. Jag kan hälsa er att skogen var inte Olivias rätta element. Hon trivdes inte för 20 kronor och ingen citysugga hittade hon heller. Inte för att hon la ner så värst mycket energi på att hitta dom men lite gräs plockade hon i alla fall. När det var dags för planteringen av vårt ekosystem så höll Olivia sig helst på avstånd, men när det var dags för att vattna så var hon snabbt framme med sprayflaskan.

Häromdagen fick Olivia för sig att hon skulle starta upp en skogsblogg. Dock så verkar det projektet ligga nere men jag lovar att jag hade varit en trogen läsare om hon skulle ta upp den (:

Sen vill jag bara flika in med också att Olivia har en jättegullig hund som ser tjock och tjurig ut hela tiden. Den heter Zlatan och det koola är att äkta Zlatan har hållt i hennes hund, det finns till och med bildbevis på det. Det slår ni inte?

Olivia är nu mera bosatt i Skåne. Där finns det palmer. Hon ska börja jogga på stranden med Wallander. Det är fuskigt.

Nu hoppas jag att Olivia blir glad över detta långa inlägg enbart för henne. Eftersom jag är extra snäll så gör jag lite smygreklam för Sannas blogg nu. Hoppas ni uppskattar det ungdommar ! Den är verkligen värd ett besök (:

Gossip Girl, förlåt !

     Datum: 2008-05-07 Kl: 21:59:01
image180
FÖRLÅT FÖR ALLT SNACK OM GOSSIP GIRL.
MEN DET HÄR ÄR HELT JÄVLA SANSLÖST !
GE MIG TISDAG.


Gossip Girl Analys !

     Datum: 2008-05-07 Kl: 20:22:24
image179

Jag & Sofia har analyserat det senaste GG avsnittet hela dagen idag och vi har kommit fram till riktigt smaskiga grejer. Vi har två teorier som är så bra att dom nästan måste vara sanna. Men eftersom ni kanske inte vill veta i för väg så skriver jag inget om det här eller som Sofia säger "Det kan ju bli pinsamt för oss om vi har fel". Men så som vi har analyserat så måste en av våra teorier vara rätt.

Vi har kommit på att man får ut väldigt mycket av att analysera avsnittet så vi har bestämt att vi ska börja på ruta ett. Vi ska alltså analysera alla avsnitt från start så att vi verkligen inte missar någon detalj.

Neh, nu måste jag springa ner och ge Mackidack boken han ska låna av mig !

Detta ska inte testas igen !

     Datum: 2008-05-07 Kl: 19:51:04
Jag tänkte vara lite feminin nyss och måla mina naglar. Det skulle jag aldrig gjort. Det slutade med att jag råkade smeta nagellack på min touchpad på datorn eller vad det heter, så nu är den helt förstörd. Och under mitt försök att rädda den så fastnade mitt nagellack på pappret så då var det adjöss med det. Acetonet var självklart slut men jag försökte smeta lite på touchpaden men det fanns helt enkelt för lite kvar i burken. Så jag får köpa nytt och försöka rädda om den på nytt. För övrigt så var det något fel på nagellacket för det var ungefär som att smeta på lättmjölk på naglarna. Ska det vara så?

Jag har skrivit om Hang nu med. Det blev cirka en och en halv datasida för det bara flöt på. Jag hoppas hon gillar det och att jag fick med det mesta. I really love Hang Bui <3

image178
The best chines ever ! <3

Möte med min modell.

     Datum: 2008-05-07 Kl: 17:27:42
Nu har jag precis haft möte med min modell Andrea. Visst låter det proffsigt? Men det var tyvärr inte så värst proffsigt. Jag svarade "jag vet inte" på 99 % av alla hennes frågor men det kommer nog gå bra på fredag ändå. Det var i alla fall kul att träffa henne för det var faktiskt ett tag sen. Så vi fikade och babblade på om allt möjligt. Men nu är i alla fall mötet avslutat och hon har gått hem och jag ska duscha.

Marcus sa också att han skulle komma förbi ikväll och hämta "Boken om mig själv" för att sno idéer. Han kommer säkert skriva av en massa men som tack så ska jag få läsa hans bok när den är färdig. Bara inte Aida äter upp den under tiden han lånar den. Men måste i alla fall komma ihåg han så att han får boken någongång ;D

Plötsligt faller alla bitar på plats !

     Datum: 2008-05-07 Kl: 08:16:20
Jag var helt i exstas igår efter att jag hade sett Gossip Girl. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Men så kommer min bror in och undrar varför jag är helt störd och så berättar jag varför. Då kommer han med den mest självklara förklaring till vem hon har dödat. Och min bror kollar inte ens på GG, ändå så fattade han det. Jag kände mig totalt dum i huvudet men det är ju inte säkert att det är så som han sa. Men alla bitar faller på plats om det är det. Ååh, spoilern från 17 avsnittet får mig att vilja dö. Jag kan inte vänta så länge ! Jag vill veta vad som händer med Serena !

Ge mig tisdag !

Gossip Girl x 16 "All about my brother"

     Datum: 2008-05-06 Kl: 19:44:59
image177

Det trodde jag aldrig.
Jag är i chocktillstånd.
Ge mig nästa tisdag nu !
Jag kan inte vänta.
Detta var det bästa avsnittet på länge.
Jag vill bara springa ut och springa, springa, springa.
Lipa med, en massa för det vill Hanna med.
Jag tror jag dör.
Jag hade rent ut sagt gjort vad som helst för att få se nästa avsnitt.
Gossip Girl är mitt liv och jag älskar det !


Friluftsdag !

     Datum: 2008-05-06 Kl: 17:54:09
Idag var det friluftsdag som stog på programmet i skolan. Vi skulle först gå till Osudden som är en runda runt en sjö där vi skulle ha poöngjakt under tiden. Jag är ledsen JB, men det var den sämsta poängjakt jag någonsin har gått, kanske den enda också för den delen. Sen när vi kom fram till sjön så var det dags att äta korv som våra kära lärare hade grillat. Självklart hade vi fullkornskorvbröd eftersom JB har hälsoprofil.

image174
Jag fick fullt av sand i skorna.

image175

Sen blev jag inspererad av mediaeleverna och försökte mig på att ta ett sånt där kretivt kort. Jag blev faktiskt ganska nöjd med bilden för att vara på första försöket. Sen så satt vi bara där ett tag och svettades som idioter i värmen. Det passade mig bra. Efter ett tag fann jag mig en ny vän...

image176


Nämligen en myra som jag döpte till Venke ! Venke Myra alltså (:

Allt detta var vi färdiga med redan runt 11 så vi gick hem till Emma och kollade på "Trolltider" och jag han somna en stund och det var fullt behövligt. Jag sov och dom latade sig så länge så att vi råkade missa en halvtimme på eftermiddagsaktiviteten som var "fotopromenad". Tro inte att jag hade valt det, nej, nej. Jag hade valt kanot men icke att vi fick det, men fotopromenixen var inte så krävande. Vi missade ju som sagt första halvtimmen, sen kom läraren och sa att vi inte behövde gå hela rundan om vi ville utan vi fick bara sitta i solen och fika om vi ville. Det ville vi. Så vi gick till närmaste sjö och picknickade. På vägen dit paserade vi campingen som ligger precis jämte vår skola och det är inte en camping man åker till frivilligt kan jag lova. Men när vi gick förbi där så sa en från Storbrittaninen till mig: "What's your problem!?" värsta as tykigt. Då hade jag lust att svara: "Mitt problem är att jag undrar varför du har åkt ända från Storbritannien för att campa på en ful camping som ligger jämte min skola !?" Men jag sa aldrig det för jag kom på att jag kan inte formulera mig på engelska så bra, annars hade jag gjort det kan jag lova er.

Jaja, nu ska jag er och äta och sen ska jag kolla på avsnitt 16 av Gossip Girl. Jag dööööör ! Sererna kommer lipa i detta avsnitt. Aaaaaåh, det är knappt så jag kan gå ner och äta före jag kollar !
Men hejdå !


Meningslös dag och fräscha nyheter !

     Datum: 2008-05-05 Kl: 22:14:43
Min dag har varit totalt meningslös och sett ut så här:

05.50 - Stiga upp för att gå till skolan.
16.00 - Kommer hem från skolan och är hemma i en och en halv timme.
17.45 - Åka tillbaka till skolan för föräldrarmöte.
21.30 - Hemma från skolan igen.
22.00 - Sova.

Oj, oj vad den här dagen kändes meningsfull. Det har ungefär känts som "gå upp - gå och lägga sig". I morgon ska jag gå en promenix och fika i skolan. Hurra.

Har för övrigt fucking fräscha nyheter om Gossip Girl. Det ryktas om att Blair & Chuck kommer bli ett par ändå. Sen har jag också sett en massa bilder från Lily & Barts bröllop och dom är smaskiga kan jag lova. Om ni bara visste vad ni har framför er !

Nu ska jag sova. Det är sånt jag är bra på.

Poängjakt

     Datum: 2008-05-05 Kl: 11:53:05
Vi hade "poängjakt" på idrotten idag. Det var ganska kul vissa stunder faktiskt. Ett av momenten var att man skulle fästa en post-it lapp så högt upp på en flaggstång som möjligt. Mitt lag kom faktiskt två på det. Vi använde oss av en metod som gick ut på att vi görst hade ett bord intill flaggstången. Sen satte vi en barstol på bordet som sedan Emma ställde sig på. Sen ställde jag mig på Emmas axlar och sträckte mig väldans lång men vi kom ändå bara två. Men laget som vann hade använt sig av en lång kvast att sätta upp sin lapp med. Så vi var nästan bäst tycker jag.

Nu ska jag strax ha engelska som jag ska gå inför, för jag ska bli proffs på engelska. Hade jag tänkt mig i alla fall ...

Godmorgon det är ommublerat !

     Datum: 2008-05-05 Kl: 08:12:53
Det var en modern fattigbuss som jag fick åka med till skolan idag. Det var ruttet.

Det är ommublerat här i klassrummet idag med. Jag har inte bestämt mig än om det är trevligt eller inte, men det kommer.

Nu är det strax idrott. Jag är icke-taggad till 1000! 

Tack & Hej Urgidutskiungar !

A night at Robbins !

     Datum: 2008-05-04 Kl: 14:16:45
Vi sitter på Robinos rum och har tråkigt medans killarna har väldigt roligt när dom spelar GTA 4. Även fast två av dom bara kollade på så hade dom kul, är det äns möjligt? Amanda var trött men jag & Hanna var lama som idioter!


Tidsfördriv på Robbins rum
Uppladdat av lifeaccordingtomickan




Underhållning på gammaldags vis
Uppladdat av lifeaccordingtomickan

Sen ville Amanda sova i massagestolen så vi gick ner. Hanna lyssnade på mobilsignaler och jag satte mig och började komponera vid pianot. Jag fick fram en alldeles egen as bra låt som jag döpte till "Vaidmans bluse". Den är inte att leka med kan jag lova ! För övrigt så pratar jag som om jag var den töntigaste bäbisen som lever kvar på denna jord på filmen, men det får ni stå ut med !

Koolingar !

     Datum: 2008-05-04 Kl: 14:02:15

Rock'n O Reaaly !
Uppladdat av lifeaccordingtomickan

Haha, jag & Hanna fick ett litet ryck precis innan vi skulle dra till Robbin ! Vi är kooola !


God morgon !

     Datum: 2008-05-03 Kl: 11:29:35
Godmorgon på er köttbullar !

Kvällen spenderades hemma hos Amanda igår. Vi spelade ett kortspel som gick ut på att man skulle slå varandra på händerna om man förlorade. Jag kan säga som så att jag förlorade 2 gånger och fick kanske samanlagt 20 olika slag på min hand och det känns vill jag lova. Den är helt röd, öm och så är den lite blå. Så man ska helst inte röra den idag för då gör det ont.

Men men, vad händer idag? Det är sol ute har jag hunnit se men mamma sa att det var kallt ute. Jag som hade tänkt att sola. Men jag får gå ut och undersöka värmen och se om det är väder nog till att sola. Annars hoppas jag att Paulina ringer sen så att vi kan hitta på något.

Tjoooong !

Snabb uppdatering !

     Datum: 2008-05-02 Kl: 19:53:44
Har haft fullt upp ända sedan Valborg så hinner inte uppdatera så mycket. Men jag var i alla fall i Jönköping igår emd familjen och handlade lite. På kvällen drog jag till Jocke där vi grillade lite och killarna eldade upp maten vi inte åt upp. Sen bästämdes det att vi skulle till Jönköping idag igen så det var bara att sätta sig på bussen och åka iväg. men att mitt busskort funkade räddade hela min dag. Jag tjänade typ 120 spänn på det. Ja, jag vet att jag är smålänning. Gratis ska det vara ! Så vi handlade lite av varje och nu ska jag strax ner och äta mat som pappa har grillat till mig. Sen ska alla hem till Amanda och bara chilla. Treeevligt !

RSS 2.0