Födelsedagsdagen !

     Datum: 2009-01-31 Kl: 17:25:54
Vad har jag gjort en så länge på denna födelsedags dag ?

Jo, jag har gått upp i rimlig tid. Faktikst ätit frukost för en gångs skull och kollat lite på datorn. Sen har jag övningskört och värsta långt med. Ute i trafiken körde jag och inte en kotte gick förlorad trots allt. Sen har jag klippt min lillebror och det blev ganska bra även fast det blev ett litet hål i luggen. Fika har jag hunnit med att göra med men nu är det stopp. Jag har inte ett skit att göra nu ?

Jag söker ny vän.

Happy B - Day !

     Datum: 2009-01-31 Kl: 11:32:48
Idag har vi någon som fyller år. Nämligen en Herr Världens Bästa Joakim Bladh.
Han fyller hela 18 år och med det undrar jag vart tiden tog vägen ?
Jag undrar om man får komma till honom idag för det var tuesentals dagar sen jag såg honom.
Jag har saknat honom jätte mycket men tyvärr hade inte han gjort detsamma när jag senast frågade.
Men vad gör det ?

HAPPY B - DAY BEST FRIEND.
<3







Det här var ju roligt !

     Datum: 2009-01-31 Kl: 00:28:22
Vem/s: 
är i rummet med dig: Hang
fick du senast sms av: Hang
tänker du på nu: Hang
pratade du senast i telefon med: Hang
hus var du senast i: Hangs
önskar du var med dig nu: Hanna
är din favoritsläkting: Vet inte.
i din skola går dig mest på nerverna: Rätt många.

Var: 
går du i skolan: JB, Värnamo
är din mobiltelefon: På mig
är din mamma: Ute i soffan
sover du: In my royal bed
handlar du mest: H&M
fick du tag i tröjan du har på dej: JC
åkte du senast bil: Här där jag bor
i ditt rum är du: I min säng

Vad: 
åt du senast: Pommess
 drack du senast: Cola
är det för färg på dina byxor: svarta strumpbyxor
är den närmaste saken som är blå: Hangs mobil
gillar du mest med skolan: Lunchen !
har du på fötterna: svarta strumpbyxor
är din favorit färg: Röd
film såg du senast: The cutting edge - chasing the dream
hör du just nu: We Ride - Rihanna

Har du någonsin: 
Sovit i en annan säng: Ja.
Tyckt att din kusin är het: Nej.
Kört över hastighetsgränsen: Med cykel då eller ?
Målat om ditt rum: Nej, tapetserar bara.
Dansat framför en spegel: Ja.
Fått hicka: Ja.
Stulit pengar från en kompis: Nej.
Hoppat in i en bil med folk du just träffat: Nej.
Varit i slagsmål: Nej.
Smugit ur ditt hus: Ja.
Saknat någon: Ja.

När plikten kallar !

     Datum: 2009-01-30 Kl: 22:54:45
Hon vet vad som måste göras.


China, China, China !

     Datum: 2009-01-30 Kl: 22:03:34
Ikväll hänger jag med Hang. Det har varit mycket kinesiskt på sistonde. Min pappa tänkte göra mat med kinesisk touch ikväll men det blev inställt när han fick reda på att Hang skulle äta här. För han vågade inte när han skulle få en äkta kines som domare.

Annars så ligger vi i min säng med var sin dator och går igenom livets nödtorft. Vi kollade på en film innan, "The cutting edge - Chasing the dream". Den handlar om konståkning och lite kärlek på det. Det var skit bra så den rekomenderar jag, dock inte till killar för ni kommer tycka att det är en "töntfilm".

Innan vid matbordet så satt vi och snackade om Hangs släkt. Så pratade vi om att några i hennes släkt dog på havet när dom flydde. Mamma frågade hur dom dog och jag tror att hon trodde typ pga sjukdom eller något sånt. Men Hang svarar snabbt och ordentligt: "Dom blev bombade!". Min kära mor blev lite paff och jag och min lillebror gapskrattade. Fy vad taskiga vi är, det är synd om Hangs släkt. Det roliga är att Hang är avundsjuk på några i sin släkt som fick fly till Canada istället som för hennes familj som fick komma till Sverige. Hon är så satans rolig den där Hang.


Studiedag !

     Datum: 2009-01-30 Kl: 16:19:12
Den här morgonen var så efterlängtad och den blev så bra. Däckade redan vid tio igår och sov till tio idag. 12 timmars sömn om dagen gör mig glad. Jag firade att det var studiedag genom att åka till Värnamo med min mamma och lillebror bara för att jag aldrig är där annars. Men jag fick min älskade kycklingbaguette på Snipen och sen var jag tvungen att handla upp en bonuscheck på JC på 800 spänn också. Men det gick det med.

Sofia, jag har köpt sådana där servetter på Åhléns. Avis ?

Vad händer idag kära vänner ?
Överraska mig ?

At Chinatown !

     Datum: 2009-01-29 Kl: 17:29:11
Jag är i det kinesiska palatset nu och det är lika roligt som vanligt. Hangs pappa kom och klagade över ett par innetofflor som hade gått sönder. Det lät så här på knögglig svenska: "Jävladålig kvalité, dom är nog made in china". Herregud vad jag skrattade åt det. Vi käkade även nudlar och pepparkaksdeg.

Hang är vansinnig nu och skriker "bäverfitta" till sin bror. Mycket underhållande.


Torsdag !

     Datum: 2009-01-29 Kl: 12:18:11
Idag kollade vi på "A walk to remember" på svenskan. Vi ska tydligen analysera den med tror jag. Vi fick även sluta direkT efter filmen så då gick vi ner till Martin och hängde lite innan lunchen. Det blev visst bestämt att vi ska ha hand om studentmössorna (?) nästa år. Man ska bara fixa några möten och ringa lite och sen får vi våra studentgrejer gratis. Perfa !

Studenten? Jag? Det låter helt jävla otroligt. Jag är definitivt inte mogen för det. Herregud säger jag bara.

Nu ska vi noppa ögonbrynen hörde jag !

Expo today !

     Datum: 2009-01-28 Kl: 21:25:28
Jag fick absolut inte ut bästa möjliga av denna sovmorgon. Vaknade vid fyra i natt av att min lillebror var uppe och hostade och fräste. Då hade han blivit sjuk och då var självklart mamma tvungen att springa upp lite senare och då vaknade jag igen. Sen ringde det på dörren och även ett telefonsamtal hans med. Inte mycket med den sovmorgonen.

Det blev i alla fall en lunch på Snipen. Deras kycklingbaguetter är to die for. Sen blev det lite Vero Moda och H&M och tillslut Expo. Där blev det ingen vila. Först fick jag en klippkund som var skit rolig att prata med. Henne vill jag ha igen för vi babblade på som bara den. Direkt efter henne kom nästa kund vilket var en tant. Klippte henne och sen hann jag käka en macka innan nästa kom. Det var en jättegullig tant som bara satt och tittade på mig hela tiden och hon tyckte att hon blev såå fin. När jag visade henne i nackspeglen så sa hon att det såg bra ut. Jag nämnde "du kanske behöver glasögonen?". "Ja, just det", svarade hon. Stackars lilla tanten glömde att hon inte såg utan dom men hon svarade att det var fint ändå.

Var hemma tidigt idag, redan runt halv 7. Han sen dess inte gjort något vettigt och ska därför nu fortsätta med det.

Sovmorgon !

     Datum: 2009-01-27 Kl: 22:40:39
Imorgon har jag sovmorgon till halv ett. Kan jag då utnyttja detta på bästa möjliga sätt ? Svar: Nej.
Eftersom kollektivtrafiken suger här i bushen så är jag tvungen att ta en buss som går kvart över tio.
Det är så himla mycket inte okej. Men vi firar den ynka sovmorgon vi får ut av det hela genom att spendera dötiden på Snipen med en baguette.

Annars så smider jag planer med Lindsay på msn ! Det krävs mycket hjärna nu för att få det här att gå ihop.

On the peak again !

     Datum: 2009-01-27 Kl: 18:41:47
Idag var vi som sagt på Berget med skolan. Det var väl roligt den första timmen sen ville jag & Linn fika. Sen var det sådär roligt i 40 minuter till innan vi ville fika igen. Sen var det rätt tråkigt i 30 minuter innan vi valde att fika igen. Sen snodde någon mina stavar så jag var tvungen att gå in och fråga efter nya och det var pinsamt och Linn bara skrattade. Hon lever på andra om man får säga så. Sen var det kallt i 20 minuter innan vi bestämde oss för att fika igen. En si sådär fyra fikapauser hinner man lätt med när man aldrig blev tingad att gå på skidskola som barn och därför är rätt dålig på skidor.

Men jag & Linn är inga som lipar över för dåligt med skidkunskap. Det finns ju annat att underhålla sig med. Våra ögon var stora som köttbullar och Linn spanade jävlans efter killar. Hennes första kommentar lät: "Var är alla snygga killar?". Ehm, Linn, vi står i BARNBACKEN !!

Hon har inte alla hästar hemma, även fast hon ägt en häst en gång.


Mamma hämtade mig på berget vid två och undrade om jag ville åka direkt hem ? Ehm, finns det något alternativ tänkte jag. Ja, det fanns det. Det blev en fika på Bernts i Gnosjö av alla ställen. Men det satt som en smäck efter de redan fyra förgågna fikapauserna.

Jaja, nu är det mat !

Stormen Gudrun på pogrammet !

     Datum: 2009-01-26 Kl: 20:38:59

Sitter och kollar på något program om stormen som mina föräldrar bestämt tyckte att jag skulle se. Det är rätt dåliga skådespelare men det brukar inte vara mycket bättre när det är svenska produktioner.

I morgon blir det Isaberg för hela slanten. Det krävs nog att jag går och lägger mig i tid så att jag är pigg och glad imorgon för jag är ingen gud på att åka skidor. Linn har fått låna ut halva sin outfit till mig för det äger jag ingen själv så det tackar jag för.

Tjiiing !


Tudelidu - hu !

     Datum: 2009-01-26 Kl: 12:28:26
Då var det slut på friheten och back on the vardag. Eftersom det är måndag så är vi i gruppen groteska och fula och imorgon lär det inte bli bättre. Jag hörde ett rykte att vi ska till Isaberg imorgon med skolan. Lär bli en syn som heter duga men det bjuder jag på.

Idag var det en bra dag på lunchen. Synd bara att matrestjävlarna blokerade Linns sikt igen. Alltid ska Linn råka ut för detta.

Jag vill också bjuda på denna låt som jag lyssnar sönder dagen till ära.






Halli Hallå !

     Datum: 2009-01-25 Kl: 14:15:45
Söndagen är här och med det välkomnar jag Hang att komma till mitt palats och uppdatera min dator med lite nya finesser.

En bra söndag är en söndag med Hang.
En dålig är en söndag då en mamma har tvingat mig att städa mitt rum.
Men en bra måndag är när man vaknar och har nystädat.
Vem är vinnaren egentligen ?

Nu ser här ut som helvetet, en hel veckas kläder på golvet och snart en Hang innanför dörren. Bäst att sätta ingång !

A Soooong !

     Datum: 2009-01-24 Kl: 22:51:50
Dom här duger ju !


This Sucks !

     Datum: 2009-01-24 Kl: 21:29:03
För fasikans. Nu är det lördag och här sitter jag igen, all alone och gör ingenting. Ingen har jag att vara med heller.
Det här är skiiiiit tråkigt !
Team Hanna gick till final i Körslaget i alla fall. Det är väl något att fira även fast jag inte ens vet varför jag hejar på hennes team.

Så jag ska bara sitta här då resten av kvällen ?
Ja, så länge inte någon kommer och överraskar mig så kommer det nog inte bli mycket mer.


Movie - Maraton !

     Datum: 2009-01-24 Kl: 14:46:50
Nu dragar jag till Hang och har film-maraton en stund innan hon drar iväg !


Pontus & Mackan - hela och rena !

     Datum: 2009-01-24 Kl: 11:47:12

Kvällen spenderades med Pontus & Mackan - hela och rena. Vi skulle egentligen se på någon film om en yrkesmördare och redan där hör ni att det inte är något för mig. Men efter 20 minuter ger dom sig för det var för dålig kvalité så det blev World Tour istället. Det är något som jag är bra på men jag ska inte klaga på deras insats när det gäller sången för den var mycket bra. Efter det blev det lite Singstar och jag har kommit på att det är kul att sjunga mot killar för då är det enda gången jag vinner. Det blev även lite youtube men då höll jag på att somna. Till slut efter runt tre försök så fick vi äntligen tillåtelse att gå ner och äta. Så vid halv två ville Marcus ställa sig och steka kycklingfilé men vi fick hejda honom lite. Till slut blev det i alla fall lussebullar, mjölk och något tunnbrödssak.



PEACE !

40+

     Datum: 2009-01-23 Kl: 18:17:00
Jag har varit så vråligt dålig på att uppdatera nu på sistonde så jag ber om ursäkt för typ tusende gången. Men jag har varit så trött denna veckan och helt enkelt inte haft tid.

Nu vill jag i alla fall ta upp ett ämne här. Vad är det som händer i hjärnan när man fyller över 40+ ?
Mamma ville ha någon kycklingrätt till kvällsmat ikväll men då sa jag att det inte går. För den kycklingrätten hon tänkte ha är ingen "fredagsmat". I så fall mer lördag eller söndags mat. Då blev hon tjurig och frågade vad vi skulle äta istället då. Då tyckte jag att vi kunde äta typ kycklingfilé och klyftpotatis men det vägrar hon och varför ? Jo, för att "vi kan inte äta kyckling två dagar i rad". Nähe ? Och sen när kan man inte det ? Det är ju för fasikans två olika sorters kycklingrätter. Men då ska jag säga er att det är en sådan där idé som 40+'are har. Låt mig inte bli sådan när jag blir en 40+'are !

New teacher !

     Datum: 2009-01-22 Kl: 14:52:51
Idag fick vi vår nya svenskalärare, den tredje för året. Hon verkar riktigt bra faktiskt. Hon har jobbat i Tanzania och på hjärnkontoret. Hon hade jobbat som den som väljer artister till "Så ska det låta" också. Hur häftigt är inte det ? Rätt så, tycker vi som kommer från landet. Hon har även vatt nyhetsuppläsare tror jag eller "tv-hallåa" eller både och jag minns inte riktigt. Hon var i alla fall utbildad journalist också. Rätt ball tjej om man säger så !
Vi fick förövrigt reda på att hon är tillsammans med en ganska populär lärare på skolan. Det kunde man ju ge sig satan på !

Vår projekt och företagande lärare är för jäkla roliga med asså ! Hon använder utryck som "checka in pjuxen".
Hon har skaffat sig pojkvän nu med. Hon träffade han på internet för tre söndagar sen och förra veckan blev dom ihop. Snabba puckar gillar hon. Dom har även ändrat status på facebook till "förhållande" och imorgon ska dom trycka upp tröjor. Rätt rolig tjej den där läraren.

Nu ska jag hem.

Tired.

     Datum: 2009-01-21 Kl: 21:28:52
Jag är för trött för att blogga idag så ni får ett inlägg från Sofias blogg för där står det i stort sett vad jag gjort sen sist.

"Igår bar det ju av hem till Emma eftersom vi nu mera har mega sovmorgon på onsdagar, börjar inte förrän halv 1. Det var jag, Mickan och pappa Lundberg i en fullpackad bil som åkte till Värnamo. Man skulle kunna tro att vi skulle flytta hem till Emma med alla madrasser och allt vi hade med oss.
Pappa Lundberg fick även stå för matkostnaderna, det blev pizza. Och den pizzan satt där den skulle och det gjorde även den pizzan jag åt tidigare under dagen. Ni förstår, mitt nyårslöfte är inte att äta nyttigare eller träna som dom flesta, mitt är att fläska mig i så mycket pizza som möjligt!

Efter pizzafrossan bäddade vi med våra fina madrasser och la oss och kollade på Baywatch. Vi såg typ 5 avsnitt sen orkade ögonen inte med mer nakna överkroppar.

Vaknade sådär kvart i 10 idag, skitskönt! Då blev det lite mer Baywatch och sen matlagning. Sen hann vi inte med så mycket mer för vi var tvugna att pallra oss till expo och göra lite nytta. Rullade lite permanent, åt lite fralla, klippte lite hår, sen bar det av hem....... "

Nu har min lillebror gjort smoothie till mig med frysta hallon på toppen. Det är nästan så att jag får tårar i ögonen.

A short visit in heaven !

     Datum: 2009-01-20 Kl: 16:52:12
Idag kunde jag dött men tur som ni har så finns jag kvar. Det var nämligen ingen vanlig bussresa idag. Utan när bussen skulle svänga vid Nännesmo med oss 8 passagerare så kraschade vi i diket. Bussen kantrade så både jag och Hang höll på att ramla över till andra sidan i bussen. Hangs dator flög hej vilt till andra sidan.
Först blev både jag och Hang skit rädda och fattade typ inte vad som hade hänt. Men sen började jag gapskratta och hon med även fast hon skrek hela tiden att "det häääär är iiiiinte kul".

Bussgubben ringde iaf efter bergningsbilen och fick sedan stå ute och dirigera trafiken. Bussen låg liksom kantrad med baken snett ner i ett dike medans framhjulen var uppe i luften. Busschaffisen kunde inte fixa någon ersättningsbuss så vi fick helt enkelt sitta kvar i bussen i 30 min och hålla i grejerna för släppte man dom så trillade dom över till andra sidan. När vi väl skulle på nästa buss så trillade en gammal gubbe på Hang för han kunde inte gå i bussen. Asså det var så snett så det kändes som att gå i det där lustiga huset på High Chaparall. Tillsut kom vi över till den andra bussen och då fick vi åka över en bondgård för att det inte gick komma fram på den vanliga vägen. Då möter vi en långtradare och jag känner hur baken på bussen glider ner för kanten men på något mirakulöst sett så klarar vi oss och kan åka vidare.
Kul för Sofia och dom andra som fick vänta på bussen ute i en timme. Vi fick ju åtminstonde sitta inne i den, även om Hang mådde illa av att det var så snett.

På hemvägen så gick det dåligt med bussen igen. Någon hade parkerat en taxi utanför sjukhuset så bussen kunde inte åka förbi. Så efter 15 minuter väntan, biltutor och lite "gubbjävel" så kom vi iväg.

Jag & Hang försökte fota den krachade bussen men det blev bara svart på bilden.
Klockan var ju trots allt bara runt 7.


Gärdet !

     Datum: 2009-01-19 Kl: 22:02:38
Kom precis hem från Gärdet. Helt okej mässa och kul att träffa lite folk.
Nu är jag trött som en åsna och pratar med min vän Hanna.
Hoppas hon får en trevligare natt än hennes förra.

Godnatt gullgossar !

UF !

     Datum: 2009-01-19 Kl: 08:29:05
Då har vi åter igen en hel UF-måndag framför oss. Idag har faktiskt hela gruppen bestämt oss för att ta tag i det här med UF. I alla fall göra ett försök till det. Vi får se hur det blir med det. Enbart därför ska jag sluta göra sådana här dumheter som att blogga på skoltid.

Hej då !

Say goodnight and go .

     Datum: 2009-01-18 Kl: 21:52:14
  •  Det är söndag.
  •  Jag var varit i Borås.
  •  Jag har kollat på handboll.
  •  Jag har varit hos Marcus.
  •  Jag är jätte kanon förkyld.
  •  Tårarna sprutar hej vilt pga förkylningen.
  •  Jag är jätte trött.
  •  Jag ska sova.

Honey. ♥

     Datum: 2009-01-18 Kl: 21:37:51
I fredags så avlivades Aida. Min älskling. ♥





---

     Datum: 2009-01-17 Kl: 20:05:54

Idag har jag gått och blivit ännu mer förkyld än vad jag redan är. Snoret rinner hej vilt och gud vad trevligt det var för er att få reda på det. Nyser lite titt som tätt också. Annars så steker jag kyckling.

Kan lätt bli lite patrulleing ikväll så som det ser ut nu. Ska även smäcka i mig en påse chips.


This is cute !

     Datum: 2009-01-16 Kl: 22:05:09
Hang hann i alla fall blogga ett förlåtinlägg innan hon gick och jag gillade det så mycket så jag bjuder på det här.

Ur hang. blogg.se

Michaela Lundberg

Ska jag börja med förlåt? Hahah. Jag är påväg ut men måste bara blogga om min vän Michaela.
Hon är nog den enda som vet vad hela min familj heter. Hon är den enda min pappa pratar om hela tiden.
Hon är bra hon. Hon har ett stort påverkan på mitt liv, och jag känner att tredje ring kommer att bli förjävligt utan Mixing på JB.
Jag kommer att ruttna på mornarna vid hållplatsen. Vem ska säga - Hang, det är kaaaaaaaaallt, på morgonen?
Ingen. Ingen alls. Jag älskar henne jätte mega mycket. Vi har massa minnen. Det mesta handlar om mat men vafan, mat är väl ändå bra?

Hon har alltid massa saftiga nyheter om folk på våran skola. Men ibland har väl jag också bra nyheter?
Förra året låg våran vänskap lite lågt, det tyckte jag var lågt av oss. Men we're back on track.
Vi är singstar-äta mat-skvaller-JB-tidsfördriv-polares! I like it.
Hon klipper hår och jag designar bloggar, isn't life good?
Hon är blond i rötterna, jag är svart. It's so great.
Hon är den ända som tycker att det är kul hos mig.
Hon tycker om mig som jag är det är bra.
Hon tycker att jag är skillad ibland också, och hon tror oftast att jag är smartare än henne HAHAHA!
Just kidding.

Måste dock fråga henne på måndag hur hon gör så att hon får sluta tidigare när hon har Jörgen? Jag får ju inte ens gå en minut tidigare när jag har honom! Att hon lyckas. Nej det var allt om min vän Michaela, henne håller jag kärt.


Booooooring !

     Datum: 2009-01-16 Kl: 21:28:08
Idag sa jag till alla att jag har i stort sett inte suttit hemma en enda fredagkväll med familjen på ett år. Det skulle jag aldrig sagt. Nu sitter jag här och inte en jävel har jag att umgås med. Jag hade 3 alternativ och alla sket sig.

Fidde:
Vi skulle åkt till Jocke men sen kommer det fram att han är på Isaberg. Jaha, adjöss med det.

Hang: Då ringer jag Hang i stället och så bestämmer vi att hon ska komma. Efter 5 minuter ringer hon och säger "Du, mina kompisar sa att vi nog ska göra något nu i alla fall". Bajs, sa jag då. Men då sa hon att jag skulle med gått om mina kompisar hade ringt mig och då godkände jag den ursäkten. Jag kände igen mig lite där.

Sara: Hang sa att jag skulle smsa Sara för hon hade inget att göra. Sagt och gjort. Men då har hon precis bestämt att hon ska gå till Adam, hade jag sagt till lite tidigare så ... men nära skjuter ingen kompis.

Så här sitter jag en fredag, instängd på mitt rum och har absolut inget liv. Kan det inte bara hända något sånt där jätte roligt ?

Friends !

     Datum: 2009-01-16 Kl: 08:14:13
Den här gillar jag !


Veterinary !

     Datum: 2009-01-15 Kl: 19:04:15
Efter skolan så kom Hannas syster och hämtade mig så åkte vi till veterinären med Kongo. Han skötte sig utmärkt och var helt frisk. Inte konstigt eftersom jag jag gick ut med honom i en hel vecka i höstas. Efter det så körde vi lite på refugen för vi fick möta och orkade inte svänga när vi höll på att öleta efter Lantmännen. Men vi hittade det och skulle in för att köpa ett täcke till Kongo. Men vi slet bara ur alla ur påsarna och sen slängde vi dom och gick för det fanns inget som föll oss i smaken.

Nu ska jag iväg och kolla på Hannas framgångsrika lillebror när han spelar hockey. Kan väl nämna att Hanna kommer vara där. Och Konga. Kan bli rätt fett !


You're so damn cool !

     Datum: 2009-01-15 Kl: 18:53:01
Idag har min vän Hang varit i catfight och jag gillart ! Hon är så jävla kool så underskatta henne aldrig ! Jag är glad att ha henne på samma skola för då händer det lite. Jag gillar att hon säger vad hon tycker för det är ju ändå det man vill höra. Idioterna som är på henne hela tiden förtjänar lite motstånd. Jag är helt på hennes sida och behöver hon förstärkning så kommer jag. Hang först och jag efter, så ska det vara !

Who doesn’t love a five finger discount, especially if one of those fingers is the middle one?

Victory !

     Datum: 2009-01-15 Kl: 13:59:59
Efter flera veckors kämpande så har vi äntligen nått en seger. På fredag går vi med huvudet högt tillbaka till Jörgens mattegrupp. Men sen fick vi lite dåligt samvete när vi väl pratade med Lars och han tog på sig allt och så. Men men, hoppas det blir bättre nu i alla fall.

Vi hade en rolig lunch idag. Men den förstördes lite eftersom en matrestjävel satt ivägen som Linn sa !

Nu ska det arbetas lite.

A new Happy B - Day !

     Datum: 2009-01-14 Kl: 21:19:27
Happy B - Day Robbin ! (:



Hade med mig en Jonte idag hem från skolan för han önskade en klippning. Men först på kö stod födelsedagsbarnet Robbin som önskade sig en klippning på sin födelsedag. Det var trevligt att få lite besök av dom och Robbin hade som vanligt lite nya Iphone funktioner att visa mig. Han har så roliga spel på den så jag blir vansinnig !

T.ex detta roliga labyrintspel som jag är lite bra på !

Nu ska jag kolla på lite "Hopkins" och sen sova tidigt.

Sorry !

     Datum: 2009-01-14 Kl: 10:36:42

Om ni undrar varför tomheten har rådit här i bloggen de senaste dagarna så är det för att mitt internet där hemma helt har gått i kras. Även jag har varit ganska mycket i kras och jag tror nästan att jag hade feber igår.

Nu är jag i alla fall i skolan och har egen hårvård. Självklart fastnar färgen aldrig första gången så Sofia måste göra om samma arbete en gång till. Det är nästan så att det är lite synd om henne, men bara nästan.

Det var en snabb uppdatering bara !


Wakie Wakie !

     Datum: 2009-01-12 Kl: 08:58:48
Hur mår ni, ni orutinerade skolmänniskor ? Vad har vi att bjuda på idag då ?
Jo, kanske att min vän Linn Svensson fyllde 18 år igår !

Jag kan säga som så att hennes presenter var en udda märkliga. Hon fick allt från tubsockar, porslinskatter och böcker om tavlor till en present som är mycket behövlig för Svensson när hon ska till Turkiet i två veckor.

HAPPY B - DAY !


Hello Sunday !

     Datum: 2009-01-11 Kl: 20:50:50
Igår var jag hos Jocke som vanligt och där var även Malin vilket var trevligt. Jag & Malin poppade färdigt Marcus popcorn och tog dom och satte oss och kollade på "World Trade Center". I pausen kollade vi på "Diagnos X" som handlade om en barnmördare på ett sjukhus. Sen fortsatte vi att kolla på filmen men mitt i den kommer killarna upp och ska kolla på "Disaster Movie" så då var det adjöss med vår film. Deras film var helt utan handling och rätt dålig. Fast den var ändå bättre en dom filmerna dom brukar kolla på som inte jag fattar.

Idag har jag faktist varit hos min mormor och kollat på min mammas kusins adopterade kinesson. Jag trodde han skulle vara sötare om jag får säga det själv, men kineserna är väl som vi svennar. Alla föds inte med utséendet på sin sida.

Sen hängde jag även med pappa till Jönköping och hämtade min lillebror som vatt på läger. Han ju så klart även med ett McDonalds besök.

Jag har också kollat färdigt på första "Summerland" - säsongen nu. Tror jag klarade av  avsnitt idag. Herregud vad jag har lyckats hinna göra saker idag. Bra, bra !

För dom flesta så är det första skoldagen imorgon men det blir det inte för mig. Jag är rutinerad. Nu blir det tv !

Grandfather !

     Datum: 2009-01-10 Kl: 19:03:41
Bloggen har inte funkat förrens nu. Dåligt värre.
Kom precis hem från min morfar. Vi satt och kollade på "Lilla Jönssonligan på kollo" hela tiden i stort sett.

Nu tänkte jag begära om lite mat så jag kan ta med kinesen till Jocke för det ville han.

Snacka om att jag hittade min nya man idag.
Hello Cutiepie !


Bild härifrån.

On the peak !

     Datum: 2009-01-09 Kl: 12:40:33
Igår blev det Isaberg till slut i alla fall. Kan ju säga som så att jag var rätt så jävla grotesk i min utstyrsel. Jag hade en läcker lila jacka som var mammas och en hjälm som jag hade när jag var tio. Jag var i stort sett lika lång som jag var bred.
Paulina & Jonte lärde sig fort i min och Amandas skidskola men ett tag var jag nära på att bli riktigt arg på Paulina när hon höll på med sitt "Jag kan inte". Men tillslut så kom till och med hon ner för backen och riktigt bra till och med.

Idag har jag varit helt död. På engelska skulle vi läsa en text men jag var tvungen att lägga mig ner och sova på bänken lite. Det gick inte att vara vaken. Men nu är jag back on track och har matte. Gud vad jag hatar alla som inte har börjat skolan än.


Good Girl !

     Datum: 2009-01-08 Kl: 12:40:44
Sitter i skolan nu och känner mig allmänt duktig jämfört med alla andra där hemma som bara ligger och sover.
Vi sitter och pratar igenom allas nyår och det är rätt fräscha nyheter !
Jag har hunnit måla naglarna röda också. Det blev inte alls så trendigt som jag hade tänkt mig.

Idag när jag åkte till skolan så svängde bussen in på en väg som den inte brukar göra. Jag tänkte precis som min pappa då att jag visste ju knappt vilket län jag var i där jag vaknade upp och såg kostängsel utanför fönstret. Men efter lite närmare research så fick jag klart för mig att vi hade tagit svängen genom Hamra.

Nu ska det studeras.

Two Idiots !

     Datum: 2009-01-07 Kl: 21:27:32
Innan när jag satt uppe i soffan och kollade på tv så kom min lillebror och frågade om deras "krubbelursmet" var bra. (Krubbelurer är typ som tjocka pannkakor) Smeten var bra sa jag och sen frågade han vad man ska ha till. Jag sa att man bara skulle ha socker och så gick han ner. När jag sedan kommer ner så ser jag honom och Alexander sittandes och äta enbart smeten med socker. Då har idioterna inte fattat att man ska steka det först !

Fidde ringde innan och frågade om jag skulle med till Jocke. Min hjärna bara skrek "JAAAAAAAAAAAAA" men nej, jag var tvungen att svara: "Nej, jag ska till skolan imorgon". Det tog emot. Inte blev det bättre av att Fidde totalt skrattade ut mig i telefonen.

Nu ska jag kolla på "Mini's first time, sen sova.


What did I hear ?

     Datum: 2009-01-07 Kl: 19:40:22
Hörde jag ett rykte om att Svensson ska till Berget imorgon ? Kommer jag stöta på henne där så kan det här bli intressant. Hon är ju en sån där liten jävel på skidåkning medans en annan kommer med hjälm och mammas jacka. Det här kan verkligen bli intressant, verkligen ...

Jag kommer inte lyckas gå upp imorgon. Särskilt inte efter pappas morgonrapport från egen erfarenhet:
Mamma: Var det jobbigt att gå upp idag eller ?
Pappa: Skojjar du ? Jag visste ju för fan inte ens vilket län jag befann mig i. Hade någon erbjudit mig förtidspension då så hade jag slått till oavsett vad !

Hur ska det gå för mig imorgon då?

The last day in freedom !

     Datum: 2009-01-07 Kl: 17:34:14
Efter mitt nattliga samtal med Hang igår så bestämde vi oss för att sätta klockan tidigt idag för att göra ett försök till att vända tillbaka dygnet. Det gick ju bra. Jag somnade halv 3 och vaknade klockan 10. DÖD. Ställde om klockan till halv elva och kollade där efter på datorn och gick inte ur sängen förrens tolv. Men det var enbart för att steka mig en hamburgare och ta med tillbaka till sängen igen. För Hang gick det där emot sämre. Hon somnade inte förrens åtta på morgonen och gick upp halv 12. Det är aldrig någon idé att vända tillbaka dygnet för det ger ju inget resultat ändå.

I morgon är det som sagt skola igen och det sprutar i stort sett tårar ur ögonen på mig när jag tänker på det. Lite av anledningen kan vara min förkylning jag haft sen nyårsafton i och för sig.

Nu ska jag ner och äta sen ska jag förbereda mig inför år 2009. Det kommer bli ett dyrt år, det känner jag på mig.
Tur för mig då att min mamma gav mig en klädchek på 800 riksdaler idag. I love here ♥

I'm driving one of your cars !

     Datum: 2009-01-06 Kl: 17:37:39
Idag har ju en annan satt sig i bilen igen och övningskört. Jag tycker faktiskt att det gick bra men det hade inte någon annan tyckt, inte heller min pappa och bror. Jag körde faktiskt enda hem till huset och det gick hur bra som helst. Ska nog takcka gud för att grannungarna höll sig inne just då.

Hockeyn gick ju som sagt inte så bra igår. Men att gå och lägga sig halv fem har man ju heller inget emot. Särskilt inte nör man kan sova till kvart i två utan att ha dåligt samvete.

Nu ska jag med och skjutsa min bror till tåget !


Jag är inte så stel som jag ser ut. Jag är rutinerad !

Ishockey !

     Datum: 2009-01-06 Kl: 03:24:05
Kom precis hem från Joakim nu. Så här lagom vid 03.19. Vi gjorde inte mycket för världen men jag fick tillslut mina popcorn i alla fall. Vi började även kolla på hockeyn och så tippade vi. Jag tippade på 3 - 2 till Sverige. Jag kan ju glömma att det blir jag som vinner dom där 50 kronorna. Men man måste i alla fall tro på sitt modersland !

Nu ska jag kolla färdigt på sista perioden. Jag sa till mamma att vi nog ska äta middagen senare imorgon. Jag kommer garanterat behöva sova längre än till tjugo i ett med tanke på hur sent där här kan bli.

Vi hörs imorgon, men antagligen inte före fyra !

One more time !

     Datum: 2009-01-05 Kl: 21:27:38
Jag läste lite gamla inlägg i min kära blogg och hittade det här inlägget som jag skrev för länge sen. Jag blev väldigt imponerad av mig själv här så jag publicerar det igen för er som missat det.

Vi är för koola !

Det är sjukt egentligen vad folk har förutfattade meningar om allting. Jag erkänner att jag är en av dom ibland. Det är något som jag borde försöka öva bort. Men här är ett starkt exempel på att man inte kan veta vad som ska hända i framtiden:

Jag, Hanna & Amanda blev bästa kompisar med varandra i ettan. Sedan dess har det alltid varit vi. Alla lärare tjatade om att vi aldrig kunde skilja på oss och dom fick det till att låta som något negativt. Vi kunde visst skilja på oss för den delen men vi ville kanske inte. Sen fick vi skit för att vi inte umgicks så mycket med dom andra i klassen. Tro fasen inte vi ville vara med dom, vi hade ju varandra. Dom var inte som vi heller för den delen. Vi skrattade inte åt samma saker eller hade samma intressen som dom. Bara för att vi umgicks så mycket ihop så satte dom oss aldrig i samma grupp när vi hade grupparbeten och vi fick inte sitta jämte varandra i klassrummet. Kanske för att dom tog förgivet och trodde att vi ändå alltid skulle vara tillsammans. Alla vi kände sa alltid att vi aldrig skulle klara oss utan varandra och att vi aldrig skulle klara av att skiljas åt. Vad visste dom? Dom visste ingenting.

Vi som aldrig skulle kunna skilja på oss och inte skulle klara oss utan varandra lever faktiskt idag. Ingen av oss går på samma skola eller på samma program och vi har alla nya kompisar. Hanna har flyttat till Tranås och Amanda syr sina egna kläder? Vi umgås inte så ofta på fritiden längre men vi är fortfarande samma gamla töntar och kompisar.

Men vi står alla tre på egna ben så palla er som sa att vi inte skulle klara oss utan varandra. Det var vi som var starkare än er i slutändan i alla fall. Det är vi som har delat på oss och gått vår egna väg. Så säg aldrig någonsin till mig igen att jag inte kan skiljas från någon.

Varför kan vi inte veta vad som ska hända i framtiden? Då hade vi kunnat ta vara på tiden mer och kanske skulle vi fått sitta jämte varandra i klassrummet i ettan om fröken hade vetat att vi inte skulle träffas så ofta senare. Jag älskar att stå på egna ben men saknar att falla tillbaka och skratta mig till döds med två töntar.

Ni knäcker oss aldrig. Vi är för koola.



Come out, come out, wherever you are ?

     Datum: 2009-01-05 Kl: 19:41:40
Jag skulle ringa min vän Joakim idag var det bestämt. Svaras det ? Nej. Här ringer man och smsar men inte ett svar får man. Jag trodde att pojken hade gått i graven. Men har nu fått information från en inre källa att han är på Bambu ?
Kan man inte ha med sig mobilen på det stället, eller vad ?

Jocke, du kan väl höra av dig när du återuppstått i alla fall ?



Saras B - day !

     Datum: 2009-01-05 Kl: 17:12:45
Happy B - day sweet neighbour !



Bowling !

     Datum: 2009-01-05 Kl: 15:44:22


Som ni ser så bowlade vi som sagt igår. Mathilda hade det verkligen i sig, hon slog strike efter strike. En annan är ju inte så händig så mitt klot studsade i stort sett fram till käglorna. Men några strike's lyckades man ju med.



Grabbsen var rätt engagerade till en början. Men sen insåg dom att vi tjejer faktiskt slog dom och det var ett tungt nederlag för dom. Dom började efter det spela med rännerna förtäckta.



Som ni ser så hängde pippilotterna med sen det åktes skriller. Efter bowlingen masade vi oss hela Gislaved runt innan vi bestämdes oss för att äta pizza. Smarrigt värre. Giang & Carlsson skippade dock det för dom ville inte bryta sitt nyårslöfte om att inte äta onyttigt redan. Själv har man inte ens funderat på ett sånt vansinnigt nyårslöfte.
Nähe, om man skulle ner och kolla i kakskåpet kanske ?

Skriller !

     Datum: 2009-01-05 Kl: 14:47:40
Som sagt, igår blev jag tvingad till att ta på mig skrillerna igen för att bege mig ut på sjön. Det var tal om ishockey. ISHOCKEY, VA ? Det blev absolut ingen hockey för mig och Paulina utan istället lite isdans. Måttligt graciöst om jag får säga det själv.

Efter cirkus 20 minuter så orkade inte jag och Paulina längre så vi satte oss och drack varm choklad som Jocke hade med sig. Han tänkte i alla fall lite på oss. Sen åkte vi i cirka 10 minuter till sen åkte vi hem. För ingen människa orkar vänta på att dom ska spela färdigt.



At night !

     Datum: 2009-01-04 Kl: 17:45:49
Igår kväll runt halv 10 åkte vi alla ut och åkte skridskor och hade oss. Vi skulle grilla machmellows också men dom var för små och eldenn gick knappt att få igång. Men efter att vi hade fått igång våra hjärnor så fick vi faktiskt fram eld. Efter ett tag när vi satt där så kom det en bil vilket inte var så konstigt för det åkte förbi bilar lite då och då. Men när vi vänder på oss ser vi att det är en polisbil. Alla höll på att skita på sig utom Amanda som tar allting lunkt som en filbunke. Alla fick vi upp tankar om att vi kanske bröt mot allemansrätten eller något i den stilen. Som tur var så stannade bara polisbilen och glodde på oss en stund och sen åkte den igen. Tur det, för jag hade inte kunnat sköta snacket.

Frammåt elva åkte vi hem och bastade hos Jocke. Tyvärr låste killarna ut oss men efter mina ninjasparkar så fick jag upp dörren. Sen hetsåt vi lite popcorn som vanligt och sen begav vi oss hemåt frammåt halv 2.

Nu ska jag iväg och bowla med gänget, så uppdaterar om vad jag gjort idag senare !

Future ?

     Datum: 2009-01-03 Kl: 19:33:43
 I natt runt halv två - snåret sådär så disskuterade jag och Hanna våran framtid. Vi hade tänkt oss ta studenten. Åka till New York som Au - pair i ett år och sen studera på college i Los Angeles ett år. När vi kom till det där med att studera så lät det i stor sett så här:

Hanna: Ja, så kan vi ju studera på college ett år med !
Jag: Jaha, men vad ska vi studera då ?
Hanna: Ja, men du kan ju typ studera till Make Up - artist eller något sånt ?
Jag: Jo, ja i och för sig. Men vad ska du studera då ?
Hanna: Ehm, ... JAG SKA STUDERA KILLAR !

Sen så har vi insett att vi kommer nog att bo ihop i stort sett hela livet. Vi vill liksom båda bo med varandra och båda tycker inte att det är så noga. Välkommen in och ut, killar, tjejer, kompisar, hundar och barn ! Ju fler desto bättre i stort sett !
Vi är dom enda som har samma syn på livet för stunden i alla fall.

Jag vet att ni vill bo med oss  !


China Town !

     Datum: 2009-01-02 Kl: 21:27:13


Idag var jag och besökte China Town och det vill säga Hankie. Snacka om att jag trivs där. Hennes mamma satt även idag på golvet och styckade en anka med en mega kniv rakt framför ögonen på mig när jag åt. Jag gillar't !

Vi kollade även på "Björn Gustavsson - Ett livsverk" och så hjälpte hon mig med lite datorsaker som jag aldrig kan själv. Jag övade mig även på att gå i hennes fetingsnygga klackar ! På nyårsafton tyckte jag att jag var betydligt dukitagre på att gå i dom än idag. Undra varför ?


13 centimeter kärlek !

BLOGLOVIN'

     Datum: 2009-01-02 Kl: 17:19:48
Följ min blogg med blogglovin' !

Följ min blogg med bloglovin

Friday !

     Datum: 2009-01-02 Kl: 13:42:29
Även fast jag bara hade sovit 3 timmar förra natten så var det självklart lögn att somna igår. Jag somnade nog inte förrens runt två någon gång efter att hag hade tänkt på Liseberg. Det är ett tips jag bjuder på idag. Tänk på Liseberg om ni inte kan somna för då somnar man på studsen.

Vaknade halv ett idag av att Hanna ringde. Vi disskuterade lite drömmar och annat smått och gott. Fick reda på att jag inte skulle till morfar idag heller, så jag drar strax på mig en massa kläder och beger mig mot Hang. Hörde att hon hade det as kallt hemma hos sig så fick oder om att ta på mig ordentligt.

Nu går jag.




The Year of 2008 !

     Datum: 2009-01-01 Kl: 21:32:07
Januari

Det var på den tiden vi fortfarande åkte runt på mopeder kors och tvärs i byggderna.
Min blogg såg ut så där.
Linn Svensson fyllde 17 år och jag gav henne inte en enda present.

Februari

Jag var med Paulina i Göteborg och åkte vilse med spårvagnarna utan att betala.
Amanda fyllde 17 år. Jag minns inte ens vad jag henne.
Melodifestivalen gick på tv och alla lärde vi oss hela texten till "Carina Berg" som var den nya innelåten.

Mars


Jag anmälde alla jag kände till Gert Fylkings "Christer till Belgrad - kampanj" helt utan anledning.
Min blogg ändrade utséende tack vare Majken.
Olivia fyllde 17 år.
Vi hann med en fest på påskafton.

April

Jag hann kolla på en hel dokumentär om kungafamiljen tillsammans med Paulina.
Engla mördades.
HV 71tog hem SM - guldet.
Kuckelikugubben på min gata hängde sig.

Maj

I Maj var mina älskade tygisar fortfarande i gott skick.
Vi han besöka Elmia för en yrkesmässa och hälsa på Peter Siepen.
Jocke fick köra sin nya motorcykel.
Linn Svensson gjorde livet mycket lättare genom att komma på uttrycket "räkan".

Juni


Min pappa högg ner en stor gran och satte upp på grannens tomt.
Jag fick sommarlov.
Jag sommarjobbade på dagis.
Jag firade en toppenbra midsommar.

Juli



VI var i Kickos stuga och åkte vattenscooter.
Jag & Paulina var utomlands.
Var i Halmstad och grillade på stranden med gänget.
Var i Falkenberg och solade på båten i flera dagar med familjen Nielsen och Hannes.
Chillade i Amandas stuga.
Hanna gjorde en klassiker, fick kebabsås på benet.

Augusti


Vi hade två av årets roligaste fester i tennishallen den sommaren.
Vi var på Liseberg.
Jag besökte Greveholm tillsammans med Gert.

September
 


Världens älskling Nasse dog.
Joakim skaffade Pysen.
Angelica tog körkort och vi blev ett med McDonalds.

Oktober


Jag fyllde 17 år.
Jag klippte av mitt hår och färjade det i en underlig färg.
En del helt okej fester.
Jag åkte till Stockholm med Sofia och hade skit kul.

November


Var på Gavin DeGraw tillsammans med Sofia, Emma och Elin.
Hade pannkaksfrukost med Hang tidigt innan skolan.
Bakade pepparkakor med Svennis, Emmas och Sofia.
Fick äntligen se Aurore.

December



Praktiserade på salongen i 2 veckor.
Fick en woododoll av Hang.
Fick en jättebra julafton.
Firade ett hejdundrade nyår !



Nyårsdagen !

     Datum: 2009-01-01 Kl: 18:07:01
Jaha, det blev inte mycket sömn inatt. Med en Joakim som går i sömnen för jämnan så är det inte lätt. Somnade runt 6 och vaknade runt 10. Åkte hem vid 12 och har legat i sängen sen dess. Jag är hes och hungrig också. Pappa vill att jag ska vänta en timme till på pizzan. Nej, det skulle jag inte tro.

Blir nog en lugn kväll. Det är ju en dag imorgon också.

Nyårsafton !

     Datum: 2009-01-01 Kl: 14:52:56
Nyårsafton började ju bra i år. Joakim fick åka in till Värnamo och limma huvudet innan klockan slagit 4. Men han var snabbt back on track.


Middagen var god och bra. Som det ska va.

Vi nio marcherade vi hem till Joakim.


Stackars Jocke hade en limklump i håret och fick inte ha frillan som han ville för sjukhuset.


Skabbiga och fula var vi. Men vad gör det ? Det var ju so last year !


Kvällen avslutades i bastun. Både med och utan kläder.


HAPPY NEW YEAR ! ♥

RSS 2.0