Datum: 2010-03-30 Kl: 19:34:34


Vem vet mest ?

     Datum: 2010-03-30 Kl: 14:47:38
Hur underskattat är inte det programmet egentligen ? Jag vill slå ett slag för Vem vet mest? och all den kunskap det ger mig. Jag gillar verkligen det programmet på riktigt och blir serisöt på bra humör om jag inser att det går på tv. Jag är sjuk jag vet, men ni borde ge det en chans. Jag och min kompanjon har egna regler som går ut på att man ska hålla på den som ser mest efterbliven ut. Oftast är det faktiskt dom som vinner också.

Härliga Vem vet mest ?

Måndag !

     Datum: 2010-03-29 Kl: 14:27:07
Nu skriver jag bara för att jag ska åka hem från skolan och inte kommer orka skriva när jag är hemma. Jag hoppas mamma bakar bullar hemma idag för då blir det en ritkgit fest.

Måste även fixa färdigt mina au pair - papper den här veckan. Och fixa fotokollaget. Det kan bli intressant.

Nu blir det bussen hem. Jag är trött.
På återseende !

Värmebölja !

     Datum: 2010-03-25 Kl: 21:33:33
Jag är varm. Alla i min familj är varma idag. Min pappa skyller på värmeböljan som svepte in över vår lilla ort idag. Vi klarar inte tiograders värme och imorgon ryktas det om femton. Måste verkligen rota fram fläkten och börja sova med öppet fönster.

Godnatt !

Mobilskit !

     Datum: 2010-03-22 Kl: 21:02:32
Min mobil har brakat samman totalt nu. Eller, batteriet är det väl rättare sagt. Den är fulladdad men dör hela tiden ändå och det gör mig vansinnig !

Så nu ikväll har jag fått sitta och försöka skrapa ihop bland var gamla telefonrester det finns i det här huset. Jag fick igång min gamla sony ericsson och kände att livet kanske inte var över ändå. Vad trodde jag ? Högtalaren var i stort sett sprängd så det är inte mycket ljud som hörs när det ringer eller ännu värre, när alarmet ringer. Sedan tänkte jag att jag i alla fall kunde lägga in lite låtar på den. Vad trodde jag ? Det gick ju självklart inte för det skulle installeras och krånglas med för det. Och eftersom denna mobil bara är tillfällig så orkar jag inte lägga ner så mycket tid på skiten. Men nu ska jag faktiskt inte vara sur för det, för jag har ju faktiskt turen på min sida när jag inser att det finns en låt sedan innan på mobilen som faktiskt funkar. Så att lyssna på samma låt hela vägen till skolan betyder alltså att jag kommer att ha lysnnat på Lost - Coldplay ca 30 gånger innan klockan åtta imorgon. Så om det är någon som undrar något om den låten så är det bara att höra av sig imorgon, efter åtta sa jag...

UNGUSLING !

     Datum: 2010-03-21 Kl: 21:21:00
Igår vaknade jag på bra humör som snabbt gick till dåligt igen. Självklart går man ner en hederlig lördag när larmet går igång. Vansinnig blir jag eftersom jag vet att min familj visste att jag var hemma så varför larmar dom då ? Så med ett tjutande i hela huset så ringer larmcentralen som vanligt men när jag ska svara i telfeonen så dör fanskapet ! Så det blev inget snack med larmcentralen så det var bara att vänta på att dom skulle rusa in i huset och klubba ner mig. Tack och lov kom dom aldrig men vansinnig var jag fortfarande. Så jag slog en liten signal till min lillebror som försvarade sig med att "jag visste väl inte att du var hemma". FÖRBENADE UNGE !!!!

Jag var så arg så jag tvingade min pappa köpa med sig två nya hemtelfeoner hem, annars hade jag inte släppt in dom i huset. Och det gjorde han så plikttroget så nu är det frid och fröjd för en stund. Jag ska även på shoppa påslakan nästa lördag plus att pappa nötshoppade hem ett nytt mobilbatteri till mig idag. Böterna är höga om man gör mig arg, tänk på det mina vänner ! ...

Nu blir det "Ballar av stål" med en sovande mamma.
Godnatt !

Deadline !

     Datum: 2010-03-18 Kl: 21:58:00
Det är deadline för projektarbetsrapporten imorgon. Jag & Sofia har lyckats få ihop det riktigt acceptabelt ändå. Jag känner mig faktiskt rätt nöjd och det hoppas jag hon gör med.

Nu ska jag verkligen slagga.

Kellogs K´special

     Datum: 2010-03-17 Kl: 15:01:21
Jag har blivit helt frälst i Kellogs K´special red berries. Inte för att jag gillar dom röda bären, men det är väldigt fint när dom ligger med i skolan i alla fall. Jag har börjat äta detta tillsammans med vaniljyoughurt hela tiden. Morgon som kväll. Jag har aldrig gillat det här innan men så nu en dag så kom det. Jag tror dock att jag kommer sluta gilla det lika fort som jag började. Jag ger det inte många veckor.

Nu blir det bussen hem...

Au pair - möte !

     Datum: 2010-03-16 Kl: 08:31:27
I lördags var det Au pair - möte i Borås och med mig hade jag min kompanjon Hanna Nielsen. Mötet var faktiskt riktigt intressant och gav mycket, även fast Hanna inte riktigt tyckte lika dant. Vi fick även gå på en liten intervju då dom ställde lite frågor och en del på engelska. Då märkte man att man inte var så smäktande på engelska direkt, men det får bli ett senare problem.

Nu är det bara dags att börja fylla i ansökningarna och skriva personliga brev och vara kreativ. Men det hinns inte riktigt med nu, för vi har ju ett kärt projektarbete som står oss upp över öronen och som ska vara inne på fredag.


Skamm på mig !

     Datum: 2010-03-14 Kl: 20:29:03
Att vad jag inte har någon fritid längre. Jag har aldrig uppdaterat så här illa under hela min blogghistoria och den är väl åtminstonde uppe i tre år. Skamm på mig !

Men den här tiden på året tar ju död på mig. Det ska göras färdigt projektarbeten så man får sitta i timmar och ha telfeonkonferens med sin kompanjon för att komma någon vart.

Och det är balklänning, studentklänning och annat krims krams som ska fixas och det tar på krafterna. Skona mig när detta spektakel är över !

---

     Datum: 2010-03-11 Kl: 20:48:28
Jag jobbar och är snorförkyld hela veckan. Ingen bra kombo !
Adjö.

Hamsterråttisk work out !

     Datum: 2010-03-02 Kl: 10:29:48

Låt mig presentera:

Nicotinella !



Original Video - More videos at TinyPic

Branäs !

     Datum: 2010-03-01 Kl: 22:00:13
Branäs var roligt men framförallt mycket intressant.
Det fanns ju en anledning till varför vi döpte om vår resa till Branäs Hotel !
Ni får se dom enstaka bilder jag faktiskt tog med mobilen.
Varsågoda !






RSS 2.0