Valborg ?

     Datum: 2008-04-30 Kl: 17:55:34
Idag är det valborg men det känns inte så speciellt. Vi ska som vanligt till Jocke så ska vi grilla lite och så. Sen får vi se vad som händer !

Min skoldag såg ut så här idag:
- Prov
- Gossip Girl
- 27 Dressers
- Promenix
- 27 Dressers forts.
- Sen slutade vi vid 11.30

Det gillar jag. Det lönar sig att bara vara 7 stycken på lektionen ! (:

För övrigt så är det ruttet idag !

Gossip Girl x 15 i skolan !

     Datum: 2008-04-30 Kl: 09:00:03
Idag var då domedagen för det hemska provet. När det är dags för prov i klass Sagofén så lyckas det otroligt nog alltid komma en härva med en smittsam epedemi av pesten. Självklart hade pesten slagit till idag också så när jag entrade klassrummet var jag helt ensam. Inte en tillstymmelse till människa fanns det där inne. Men allt som klockan gick så fylldes det på en aning. Så när klockan slog 08.15 och det var dags för prov så hade vi skrapat ihop till så mycket som 7 av vanligen 24 elever. Det var bra gjort. Jag kan hälsa till er som inte kom att prova vaar ganska lätt och tog max 15 minuter att göra. Så nu har jag en mega rast vilket betyder att jag ska kolla på 15 avsnittet av GG här i skolan ! Är du avis nu Hanna när jag får kolla på GG på skooooltid ? ;D

Hej IG-barn !

     Datum: 2008-04-29 Kl: 22:00:37
Idag hade jag planerat att plugga röven av mig för jag har ett dataprov i morgon som jag inte kan ett skit av. Men jag har pluggar 5 % av tiden idag. Restenhar jag spenderat framför tvn, på pappas jobb och framför två nya Gossip Girl avsnitt. Det känns sådär nu, jag kan verkligen ingenting. Vad har jag för glädje i framtiden av att veta hur en processor och ett moderkort fungerar? Berätta det för mig och jag lovar att pluga 5 % till.

Nu har jag i alla fall sett världens bästa serie och sa strax sova. Ska bara plugga 2 % till.

För övrigt så spenderade jag min busstrip hem med en full afrikansk gubbe. Vi hade ett mycket trevligt samtal om Ingmar Bergman, Afrikansk kultur, svenska flickor och rasister.

Sofia gästbloggar !

     Datum: 2008-04-29 Kl: 08:15:00
Hej hopp gummisnopp, sofia här!
Nu sitter vi som offer utanför fårat kära klassrum Sagofén i väntan på att göra nationellaprovet. Det kommer suga hårt!

Vi kan köra lite dagens outfit,
Mickan har jeans och en grå tröja.
Linnslus har shorts och en skjorta eller något
Emo har en klänning eller nåt, ser inte riktigt vad det är xD
Moi  Jeans och en grå tröja.

Mickan sitter och sjunger med sin ljuvlig stämma. OMG säger jag bara, sök till Idol xD

Nu börjar vi, bajs bajs på er!                                                                         

Jag syndar, jag går emot min kultur, jag gör allt precis nu på en och samma gång !

     Datum: 2008-04-28 Kl: 20:23:47
Jag har bestämt mig nu. Det tog tid men Hanna fick mig att vika av från min princip att inte kolla på nya avsnitt av Gossip Girl förrens det finns text till det. Anledningen till att jag hade den principen var att jag inte skulle kolla upp alla avsnitt på en gång för att sen får vänta så länge på att det skulle komma ut nya. Men nu har jag väntat i 3 veckor på att det ska komma ut text till avsnitt 12, men icke att det gör de! Så nu har jag bestämt mig, ja sviker mig själv. Just nu laddar min dator ner 3 nya avsnitt av GG. Det känns inte bra någonstans. Det känns som om dementorerna i Harry Potter har sugit ur mig allt mitt vett. Det känns som om jag konventerar till en annan religion. Det känns som om jag sviker mig själv. Som om jag gör något hemskt. Men fy farao till vilket gott ändamål jag gör det till. Jag kommer ju bli bättre på engelska med och de tär ju ett plus i kanten. Vad jag älskar det här ! Det känns så jävla rätt ändå !

Hanna & Sofia, imorgon ska här disskuteras !

Nu ska jag kolla på "Gossip Girl x12 - School Lies". Njut med mig !

image173

Kung över det muntliga nationella engelskaprovet !

     Datum: 2008-04-28 Kl: 14:18:07
Min grupp har precis haft det muntliga nationella provet och snacka om att vi var kungar ! Vi pratade konstant i 17 minuter sen fick vi inte prata med. Det är respekt ! Och jag pratade på värsta mycket. Who's tha man liksom ? ;D

Nu måste jag öva till engelskaprovet !

Always Allsvenskan !

     Datum: 2008-04-28 Kl: 11:23:25
Nu är idrotten avklarad än en gång och det var fotboll som stod på schemat. Snacka om att jag & Linn var det bästa laget och vi höll oss i allsvenskan 3 av 4 matcher. Slå det ni ! Det var en tjej från Lisa-klassen som höll i lektionen, hon var bra. Till och med lite bättre än Emma. Hon borde vara stolt, även fast hon inte hette Lisa som Emma sa.

Nu ska jag in på undertexter igen, sneälla be till gud, det måste ha kommit. Sofia sitter här jämte mig och bara snackar om hur bra "The Blair Bitch Project" var. Jag har inte kraft att vänta mer !

Godnatt alldeles för sent !

     Datum: 2008-04-27 Kl: 23:04:05
Nu ska jag äntligen masa mig i sängen för att sova, för i själva sängen har jag legat i två timmar nu och sträckkollat på dom tre nya Andra Avenyn avsnitten. Jag var lagom trött och skulle precis sova, tänkte bara kolla in på bloggkoll först. Jag kan hälsa att det skulle jag aldrig gjort. Världens bästa bloggerska hade självklart lagt ut nya spoilers från Gossip Girl x15. Det finns nog ingenting som kan ge mig ett sånt glädjerus som just det. Så nu är det liksom adjöss till sömn om man säger så. Men det är ju en dag i morgon också som innebär 3 timmar lång idrott så det är bäst att jag anstränger mig lite och försöker sova i alla fall.

Jag ska drömma om mina män i alla fall för det vet jag att Hanna också ska göra. Vi ska bo ihop alla fyra i New York, bara så att ni vet (:
Godnatt !

Miami Ink

     Datum: 2008-04-27 Kl: 10:50:17
Här ligger jag i sängen med datorn som är min vanliga morgonrutin. Har kollat på Miami Ink som alltid på söndagar. Kollade ut innan och upptäckte att det är mulet ute. Hallå moder jord, jag skulle kanske sola idag!? Men nehe, jag får väl hitta på något annat då.

Jag vaknaden 08.31 idag av att jag fick sms. Jag drog till mig mobilen och kollade vem som ville mig något så här tidigt. Tror ni inte att det var Telia som hade skickat ut att mina gratis sms var slut. Vem i hela fridens namn skickar ut sådana tråkiga och onödiga sms till mig så tidigt på morgonen? Antagligen Telia, för dom har inget liv.

Om det bara kunde komma undertexter...

Jag avlider !

     Datum: 2008-04-26 Kl: 21:08:15
Det är extrem kaos här hemma. Den ena gubbens fru är värsta tönten och började nyss lipa för att hon tyckte att hennes man drack/dricker för mycket vilket han egentligen inte gör. Eller jo kanske idag, men han får typ aldrig dricka för henne. Sen så skulle en full gubbe stå och krama henne och berätta för henne hur bra hennes man var. Mitt i det stod jag och ville bara skratta rakt ut över hur patetiskt och töntigt det där var. Dom var så otroligt barnsliga, till och med min storebror tyckte dom betedde sig som fjortisar. Sen så sa jag till han som tröstade henne att jag tyckte det var så töntigt och då börjsde han dra en hel hitsoria om att det handlade om relationer och att livet inte bara är svart och vitt eller något ? Jag fattade noll men min mamma var i alla fall på min sida att det var hur töntigt som helst. Jag själv hade bara lust att trycka upp hans fru mot väggen och skrika henne i ansiktet om hur töntig hon var. Dock så höll jag tillbaka, tog min mat, gick upp till tvn och kollade på Fear Factory.

För övrigt så har jag piss tråkigt. Fidde är här och sitter på msn, spelar dataspel och kollar på Toy Story samtidigt.
Booooooring!

Fullegubbar har invaderat mittt hus !

     Datum: 2008-04-26 Kl: 20:02:56
Nu är det så som säkert ingen har gått miste om att det har varit det så kallade "Trajet" idag. Självklart har min pappa och hans kompisar gått och jag kan meddela att deras alkoholintag har varit mycket över det normala. Så nu verkar vårt hus vara platsen där dom har sin så kallade efterfest. Det betyder att mitt underbara hus har blivit invaderat av fullegubbar och jag skojjar inte, dom är överallt. Det kryllar av dom ! Innan gick jag ut på altanen och där satt en gubbe som jag aldrig sett förut, packad som satan och frågar mig: "Hur är din syn på livet?" Ehm, ja du den är väll bra, antar jag? Vad skulle jag svara på det liksom. Sen kommer en annan och bara: Kör på hårt, ni är unga och kommer aldrig få så här roligt igen ! Man bara, jaha tack för tipset.

Sen hörde jag mystik bögmusik uppe så gick jag för att kolla. Då är det min pappa som har satt på musik för att den ena gubben tydligen inte kunde duscha utan musik. Jag slänger en blick mot toadörren som bara var en glipa öppen som tur väl var för efter närmare efterforskning sa min pappa att han inte hade kläder på sig. Tacka gudarna för att jag inte såg det för då hade min sömnrytm som jag har byggt upp i snart 17 år varit förstörd. Sen efter ett tag hör jag röster från två stycken på toan nere. Då är min pappa och en annan gubbe inne på toan tillsammans och kissar. Det äcklade mig !

För att rädda mig ur detta ringde jag Paulina & CO och undrade om jag kunde vara med dom. Men efter många om och men så skulle dom på streetrace och alla kunde inte hänga med så jag skippade det. Men Paulina skulle slå en pling när dom kom tillbaka. Då är jag snabb att joina deras sällskap för här känns det inte riktigt bra att vara !

Låt mig komma helskinnad ur detta !


Godnatt

     Datum: 2008-04-26 Kl: 00:22:39
Jag vet, fy skäms på min dåliga uppdatering men nu i skrivande stund så ligger jag i en säng i Amandas stuga nere i Skåne. Vi har inte haft för oss alldeles för mycket idag. Vi kom hit, kollade på Alvin & Gänget, åt, var nere vid piren och träffade på små människor som gjorde sönder en dusch och sen nu ligger vi här. Hennes stuga är as kalas snygg och ska försöka fota den imorgon så att ni kan få se.

Neh, nu ska vi sova för imorgon blir det Väla med Gert ! (:

Jag ska till Puttes stuga !

     Datum: 2008-04-24 Kl: 20:40:36
Nu har det blivit ändrade planer för helgen som faller mig väl i smaken. Jag ska nämligen till Puttes stuga på fredag så tar vi tåget hem på lördag eftermiddag för hon ska sälja korv på någon industrigrej på söndag. Ååh vi ska till Väla och Amanda ska klä mig för hon är bra på sånt. Lalalalaaa !

Wiiiieee !

image172

Jag ska till Puttes stuga !

     Datum: 2008-04-24 Kl: 20:39:26
Nu har det blivit ändrade planer för helgen som faller mig väl i smaken. Jag ska nämligen till Puttes stuga på fredag så tar vi tåget hem på lördag eftermiddag för hon ska sälja korv på någon industrigrej på söndag. Ååh vi ska till Väla och Amanda ska klä mig för hon är bra på sånt. Lalalalaaa !

Wiiiieee !

image172

Sommarjobbet är mitt för första gången.

     Datum: 2008-04-24 Kl: 19:40:43
Bara för att jag inte har någonting att göra idag. Det är inget bra på tv så jag satte på en dvd med gamla Gossip Girl avsnitt. Det duger alltid, både under mina bra och dåliga stunder. Det ser ut som om mina personliga tränare får springa utan mig idag om det ska springas något, för jag sa att jag inte kunde springa senare än 7 och nu är klockan exakt 36 minuter över. För klockan 8 ska jag kolla på Spårlöst och det tänker jag inte missa.

Föressten så har jag fått min första sommarjobb i hela mitt liv idag. Jag ska sommarjobba på ett dagis i 3 veckor. Det känns bra, det känns som att jag tar tag i mitt lite ändå.

Fredag är det imorgon och då vet jag att min guldklimp i vardagen Linn blir glad. Hon älskar fredagar !

Läggning

     Datum: 2008-04-24 Kl: 10:01:14
Nu lägger jag läggning för fullt hus på min dam där inne i salongen. Hon är aningens plastig och det är tur eftersom jag råkade spille en hel kladd schampo i ögat på henne. Nu håller hon på att torka och sen blir det till att fixa till frissan på henne.

Nu har vi vår underbara rast och två killar från Idrott & Hälsa är här och hälsar på oss som vanligt. Mackan jag köpte var bergis från igår för den smakar inte nytt, men det går ner.

Förövrigt så försov jag mig idag för att jag drömde om Angelica. Hon har alldeles förstor påverkan i mitt liv märker jag.

Rent hus

     Datum: 2008-04-23 Kl: 22:13:47
Gubben som var med på "Rent Hus" idag var det sötaste jag sett. Han blev så glad när han fick gå på biopremiär och när han såg hur fin hans lägenhet blev. En riktig liten gullig gubbe det dära. Han hade en riktigt frän tavla från hans modellkarriär med, det är inte alla som har det.

Springning blev det idag igen. Gud vad duktig jag känner mig trots att Fidde hela tiden säger hur dålig jag är. Men snart är jag på proffs nivå, det tar bara lite tid med mig. VI sprang i alla fall en kort runda idag som dom kallade det, men det var alldeles tillräckligt för mig. Nu är jag helt utpumpad så nu kommer jag somna snabbt.

Godnatt allihop. Hoppas på sol imorgon med ! (:

Jordbävning

     Datum: 2008-04-23 Kl: 13:05:26
Sådär, nu är första passet av solning avklarat så jag tar en liten paus nu. Har legat ute i solen i runt två timmar och ätit lite pommes och köttbullar, kollat lite på Laguna Beach och läst lite. Det som är mindre trevligt är att mina grannar har valt att byta tak precis just nu. Så det springer liksom runt 5 snickare på deras tak som alla kan se mig sola precis hela tiden. Det känns inte riktigt bra. Sen så har dom börjat spränga i marken borta vid backen märkte jag innan. Jag låg nämligen och solade sen så hörde jag en stor smäll och hela marken vibrerade under mig. Det kändes nästan som en riktig jordbävning. Inte för att jag har varit med om någon sådan men jag tror att det skulle känts så i alla fall fast kanske lite värre då.

Nej, nu ska jag ut igen och jobba på min rödhet så att jag inte sviker Linn imorgon ;D

I'm walking on sunshine !

     Datum: 2008-04-23 Kl: 10:33:54
Godmorgon Sunshines !

Idag är det inte vilket dag som helst utan det är onsdag vilket betyder att jag är ledig. Min lärare fick för sig att åka till Barcelona igår så då fick vi vara lediga idag. Hon valde världens bästa vecka att åka eftersom jag nu har en hel dag sola på, kan det bli bättre ? Linn ska bli röd som en tomat, jag ska bli röd som en tomat, det har vi lovat. Sen tänkte vi ta sommarjobb i en trafikkorsning som stoppskyltar.

Jag gick i alla fall upp redan halv 10 idag så att det finns en chans att jag somnar i morgon. Jag hade tänkt att jag skulle lägga mig här ute i soffan och kolla på tv, vilket jag gjorde också. Men då funkar självklart inte kanalerna? Då blev jag lite småsur, men sket i dom och tänkte att jag får väll sätta på Gossip Girl. Det gör jag och det funkade bra. Trodde jag va? Efter ca 5 minuter så försvinner ljudet och jag kan inte på något sätt få på det igen. Så det fick bli min gamla vän laptopen igen som vanligt.

Förövrigt så gick springningen igår bra tycker jag, även om Jocke & Fidde inte var lika imponerade. Vi var ute och sprang i ca 1 timme i både skog och på vägar. En timme är 45 minuter för mycket för mig som har suttit still i ca 4 år. Men det fanns några små inslag av roligheter, till exempel när Jocke sprang i fullfräs in i taggtråd två gånger och rev upp hela benet, eller när Fidde tappade sin sko i lera. Som avslutning i alla fall så fick jag hoppa lite studsmatta så då blev jag glad !

Nu ska jag ner och fixa mat som jag kan ta med mig ut i solen ! Wonderful !

image170 image171
Idag blir det till att springa till vattentornet. Hejja mig ! ;D

Videoblogg från våran svenskalektion !

     Datum: 2008-04-22 Kl: 18:15:51

Videoblogg 2
Uppladdat av lifeaccordingtomickan


Så där satt vi och höll på hela våran svenska lektion idag som är på 3 timmar. Vi satt alltså ute på terassen och solade hela eftermiddagen. Men vi gjorde faktiskt vår svenskauppgift med så tro inte att vi bara latar oss.
Hela förmiddagen så var det två stycken färgtekniker på skolan som snackade om en massa färger som jag inte fatatde ett skit av, eller jo något av det kunde jag faktiskt. Sen så färgade dom vår engelskalärare och vår frisörlärares dotter. Det var rätt kul att se men lite långtråkigt, så vi gick på lunch och sen solade vi, som alltid nu för tiden.

Senare ska jag ut och springa ! En uppdatering om hur det gick kommer senare .

Gooood !

     Datum: 2008-04-21 Kl: 19:31:49
image169
So right.
Give me some subtitles, please !


Mina kära vänner Fredrik & Joakim kom precis förbi mitt hus och försökte få med mig ut och springa.
Det gick väl sådär eftersom jag sitter kvar här.
Men jag råkade visst lova någonting om att jag skulle hänga med dom imorgon.
Men det kan jag faktiskt nästan göra för jag är ju ledig på torsdag, det ni.

Nu ska jag duscha !


Solat hela dagen !

     Datum: 2008-04-21 Kl: 17:21:46
Idag har det stekts hela dagen i skolan kan jag lova. Inte så fruktansvärt seriöst, men sköt som satan var det. Vi har legat i solen på balkongen i skolan och lyssnat på Gyllene Tider typ hela eftermiddagen. Härligt värre ! Jag hoppas detta kommer upprepas hela veckan ;D

Nu ska jag kolla färdigt på The O.C (:

Min underbara vecka ! <3

     Datum: 2008-04-21 Kl: 11:16:09
Jag har precis fått reda på att min vecka kommer bli helt underbar. Hoppas också att det kommer vara sol och fint väder hela veckan med !

Måndag: Idrott - Engelska
Tisdag: Frisör - Svenska
Onsdag: Ledig (För att våran kära lärare ska till Barcelona och ger oss ledigt )
Torsdag: Frisör - Fika
Fredag: Frisör


UNDERBAAAART ! (:

Härlig dag !

     Datum: 2008-04-20 Kl: 21:31:45
Gud vad härlig denna dagen blev. Efter att jag gick till Sara så bestämde vi oss för att tillsammans med Andrea cykla ner och köpa glass. Efter många om och men så köpte vi alla tre en jordgubbsstrut som ingen blev nöjd med. Sen satt vi i solen och pratade och solade lite vilket resulterade i ett tomatoface.

image165

Sen åkte jag & Sara hem till henne och kollade på "Beck - Advokaten" för vi hade inget bättre för oss.

image166

Sen vill Saras lillasyter Elin att vi skulle hänga med henne ut och åka inlines. Snälla som vi var så följde vi med så snällt och det var faktiskt ganska kul, Vi packade på oss skydd för fulla muggar för det var inte igår vi åkte inlines precis. Sen åkte vi hem till mig och fikade och sen städade jag hela mitt rum, det ni.

image167

image168


Nu ska jag kolla på Andra Avenyn !
Puss Sunshines !

Vad händer idag ?

     Datum: 2008-04-20 Kl: 14:11:33
Nu är jag hemkommen från matchen för en stund sen.  Tjejerna vann tyvärr inte men det kunde gått.  Men men, solen kom i alla fall fram lite då och då under matchen.

Mamma hade gjort tacogratäng när jag kom hem och det var otroligt smarrigt. Nu ska jag kila över gatan till Sara en stund för jag har inget att göra.

See you babes ! ;D

image164

Godmorgon, vart är min sol ?

     Datum: 2008-04-20 Kl: 10:15:30
Jag är redan uppe och inte gråter som min pappa brukar säga. Idag är det fotbollsmatch klockan 11 som står på schemat om allt går enligt planerna tror jag. Jag ska gå med Paulina & Co antar jag men hon lovade att ringa klockan 10 och det har hon inte gjort.

Varför vaknade jag upp idag utan sol? Hade dom inte lovat att det skulle vara sol och fint väder hela veckan?
Hmm, det där förstörde min dag en aning. Annars är jag på topp idag. Måste bara skriva färdigt ett arbete till Idrotten idag. Men det hoppas jag går fort.

Nu ska jag stiga upp ur sängen och äta fruksot för en gångs skull. De låter ju herregud på mig som om jag håller på att bli stor. Det är ju litehäftigt ;D

Historien om Nasse.

     Datum: 2008-04-19 Kl: 21:45:13
Sitter hemma hos JockePocke nu. Jag fick en smärre chock innan när jag kom ut på altanen och upptäckte att Nasses bur var borta. Jag trodde att Jocke hade lämnat bort Nasse och att jag hade sett henne för sista gången. Det var nästan så att det tårades i ögonen på mig men sedan så visade Paulina mig buren på altanen och Nasse satt där ute och var så söt. Så jag tog på Nasse sitt koppel och tog med henne ut och rastade henne lite.

Nasse är som ni alla vet ett killnamn, men den Nassekaninen jag pratar om är nämligen en tjej och här följer historien om hur Nasse fick sitt namn:

En solig dag fick Jocke denna söta kanin av sina kusiner som inte ville ha den. Joakim tog glatt emot kaninen och döpte den till Nasse eftersom hans kusiner sa att det var en killkanin. En dag var Jocke tvungen att lämna in Nasse på en kaninfarm för Jocke och hans familj skulle resa till Kenya och kunde därför inte ta hand om den. När dom kom hem från Kenya så hämtade dom Nasse och efter ett tag så blev den mystiskt tjocke. Helt plötsligt en dag när Jocke kom ut till Nasse så låg det kaninbebisar där hos henne. Nu kommer det tragiska i denna berättelsen. Nasse hade blivit gruppvåldtagen under flera veckors tid inne i killkaninburen eftersom hon var den enda tjejkaninen där. Stackars älskade Nasse. Jockes kusiner hade alltså fått veta fel kön när dom köpte Nasse så alla trodde ju att det var en kille. Jocke testade att kalla Nasse för Nasselina ett tag men det kändes aldrig bra. Idag är Nasse en söt liten kanin som trivs med livet och har den nedre regionen under kontroll och i bra skick.
För oss är Nasses kön fortfarande förvirrande och vi säger ofta "han" när det ska vara "henne" men vi älskar henne för den hon är vilket kön eller läggning hon än har <3

image163

Rise and Shine !

     Datum: 2008-04-19 Kl: 11:16:55
Jag är uppe med tuppen idag mina vänner. Det är sooool ute och här ska solas. Men jag ska bara in i duschen en sväng nu först för jag är ofräsh som en gris. Jag ringde och försökte få hit Amanda men hon svarade inte. Lite senare ringde hon tillbaka och sa att hon inte kunde svara innan för att hon höll på att ropa in en ljusstake på en auktion? Vad i, undrade jag då men hon ville tydliigen bestämt ha den där ljusstaken, plastmattan och så fick hon en hängmatta på köpet. Hon är konstig ibland men hon komme rnog i alla fall senare så att vi kan sola ihop ! (:

Duschen nu !

image162
SOOOOOOLA !

Madicken

     Datum: 2008-04-18 Kl: 18:38:12
Nu har jag & Amanda kollat på "Hotell Kantarell" ätit "Kungen av Danmark" och godis. Amanda läser en tidning ocg jag kollar på Madicken. Emma & Sofia, det är det avsnittet som handlar om dom nya sandalerna vid majbrasan! Kan det bli mer passande eller ?

Nej, nu ska jag kolla på Madicken och vänta på undertexter.
Love yoooou !

Solen skiner !

     Datum: 2008-04-18 Kl: 16:02:28
Gud vilket vackert väder vi har idag. Solen skiner som aldrig förr och alla är glada. Frisörlektionen gick snabbt idag och jag var en riktig kung på läggning. På rasten satt vi på balkongen i solen och sjöng gamla låtar som te.x lite av Markoolio. Vi han med den tidiga bussen också och nu sitter jag och kollar på "Medicinska Sensationer" som är lite av ett nytt favoritprogram.

Amanda är nere och gör fika till mig. Mitt andra fika idag (:

Fy farao vad ruttet !

     Datum: 2008-04-17 Kl: 21:42:33
Det som skulle bli så bra imorgon kommer nu bli så äckligt ruttet. Jag & Amanda skulle ligga i deras schaslonger med var sin dator i knät, käkat kebab och kollat på talang. Men nej, nu ska hennes föräldrar vara hemma i ställer bara för att dom ska på 50-års fest på lördag. ÅÅÅÅH VAD RUTTET ! Nu är jag jätte tjurig för det förstörde min dag och Gert ska inte äns komma hem i helgen. Det är ruttet -.-

Nu ska jag kolla på Efterlyst och sen sova för Hanna får man inte en ledig telefonminut med. Bajs Mister X tar alltid all hennes tid. Jag som behövde ringa och klaga och tjura av mig lite innan hon åker till Egypten.

Har en riktig skit kväll önskar ettt ruttet Mickan as !

Körkortskurs

     Datum: 2008-04-17 Kl: 20:19:57
Idag fick jag ta bussen vid halv tre som sagt för att hinna hem och kasta i mig en hamburgare och någon bulle som min lillebror tjatat till sig för att sedan kasta mig in i bilen för att åka till kursen. Där var jag från fyra till halv åtta och det var inget jag gärna gör på min fritid kan jag lova er. Men nu är det avklarat och jag hade syn som en falk, det ni. Så snart får jag mitt intyg att jag får börja övningsköra och det kommer sluta i katastrof antar jag.

På vägen hem missade jag ett samtal från herr Joakim Bladh. Paulina, du har ingen aning om varför han eller någon från hans mobil ringde mig ? ;D

Nu ska jag kolla på "Spårlöst" och sen sova.

Jo förresten, vår nya frisörlärare verkar vilja göra oss alla till en "big familiy". Vi skulle sätta oss i ring och berätta lite om sig själva och hon berättade om sig själv. Sen så ville hon veta om vi umgick med dom som var inneboende i klassen, men det gör vi inte med det kan ju bero på att dom som inte bor där pendlar. Hon verkade i alla fall vara dö rädd över att dom skulle få hemlängtan och så tykte dom hade vi var för uppdelade i klassen. Så då bestämde dom att vi skulle ha "dvd-kväll med popcorn" och så ska vi åka till Lottas sommarstuga tror jag det var och grilla och bada. Sagofén is going to be one big familiy !

Nationella avklarat.

     Datum: 2008-04-17 Kl: 12:13:11
Så där, nu är uppsatsen i nationella engelska avklarad. Det gick galant eftersom vi skrev på våra datorer. Jag lider med er som måste skriva på papper för då har man ju inte word som kan rätta alla fel åt en. Eller jag kommer ju ha fel men inte en tillstymmelse till så mycket fel som jag hade haft om jag inte hade haft mitt kära word. Jag skrev i alla fall 2 och en halv datasida om min semester till Parias/Disneyland/St Tropez. Det var det ända jag kom på och lite lamt blev det i slutet men det fick duga ändå.

För övrigt så snackas det bara om Herpes här i klassen idag. Vi har en smittospridare ibland oss och det har skapat kalabalik. Hon har dock inte herpes i den nedre regionen så att ni vet det. Låna aldrig varandras läppglans ungdomar !

Jag får ta bussen som går vid halv 3 idag för jag ska på övningskörningskurs. Efter det brakar helvetet löst.

Inför nationella i engelska.

     Datum: 2008-04-16 Kl: 21:02:35
För att förbereda mig inför nationella proven i engelska i morgon så tog jag & Amanda insiativet att kolla på det GG avsnittet som hon inte hade sett utan text. Det var väll bra?

Mitt hus äger 6 tvapparater. Hur kan det då komma sig att jag måste se på barnmoskorna nu? Jo, för att det går hockey på tvn och nu gjorde Hv sitt tredje mål för dom skriker som satan. Ni ser? Jag behöver inte äns kolla på hockeyn för att veta vad det står.

Nu blir det barnmoskorna!
Tack & Hej !


Där kom ett mål till till HV !

OH HERREGUD ! :D

     Datum: 2008-04-16 Kl: 19:27:43
"[Spoiler] Gossip Girl 1x14: The Blair Bitch Project."

Det stod på hennes överskrift idag.
Oh herre gud vad det lockar i mig att se det.
Hon är världens bästa tjej för hon lägger alltid upp en massa bra saker.
Hon är den enda som kan göra mig riktigt glad sådana här ruttna dagar.
Jag kunde inte hålla mig helt så jag tvujkikade lite på alla fyra filmerna, men bara lite.
Oh herregud, jag avlider snart !



Det sägs förövrigt också att Leighton Meester har "kickat" Nan Zhang som spelar "Kati Farkas" från serien.
Slutat har hon gjort men kan inte tro att det är Leighton som fått henne att sluta !

image161

Jag dör av längtan !

     Datum: 2008-04-16 Kl: 18:42:54
Slutade som vanligt vid halv 12 idag. Efter det har jag inte gjort ett skit av värde. Jag kollade på ett Andra Avenyn, sen somnade jag till Cityakuten. Sen kollade jag på ett Andra Avenyn till och sen på Top Model Sthlm. Sen har jag bara suttit och väntat på maten och snackat med Hanna i telefon. Det äcklet åker till Stockholm imorgon för att på natten ta flyget från Arlanda till Egypten. Nej nej, jag hade inte alls önskat att jag hette Jonatan Nielsen och var hennes lillebror.

Sen snackade vi lite och Gossip Girl med. Det har fortfarande inte kommit ut någon mer undertext fast det är onsdag. Jag kan snart inte hålla mig längre det måste komma ut. Det känns som om jag väntar barn och ska föda vilken sekund som helst nu i väntan på den här älskade texten.

Season 1 - Episod 12 - School Lies - Kom till mig nu ! <3

Stekta lukter !

     Datum: 2008-04-16 Kl: 08:06:45
Idag luktade det pannkakor/våfflor i hela bussen hela vägen och det var gudomligt ! Det luktade så gott men det gjorde mig hungrig. Jag undrar lite över vad lukten kom ifrån för det satt ingen i bussen som åt vofflor iaf. Men jag slår ett slag för mer pannkakor/vofflor lukter i bussarna !

Snart är det datakunskap som gäller och jag ska läsa igenom ett häfte om hur en dator är uppbyggd. Intresserar det mig? Nej, jag skiter i hur den är uppbyggd bara den fungerar.

Hang Bui <3

     Datum: 2008-04-15 Kl: 21:15:38
Hang Bui är världens bästa människa. Hon räddar mig i alla elektroniska nödsituationer.
Tack vare henne ska jag kolla på Laguna Beach nu.

Jag älskar dig kines ! <3

image160

Det här trodde ni inte om mig !

     Datum: 2008-04-15 Kl: 19:05:58
Jo ni, mina kära vänner. Jag ska strax ut och gå med min kära mor. Det är absolut hon som har fått in mig på det här spåret, det är inte jag. För jag för min del hade tänkt ta på mig pyjamasen och gå och lägga mig så här klockan sju och kolla på avsnittet av Cashmere Mafia som jag missade igår. Men det satte mor min stopp för som ni ser. Men min kära mor är inte världens snabbaste pesron, nej nej. Utan nu måste hon fixa i ordning tvätten och fixa med lite annat innan vi kan gå. Varför kan vi inte alltid göra allting på en gång som jag vill ? 

Min kära vän och mitt ansikte utåt här i bloggen Angelica har skaffat sig en egen blogg idag på sitt egna insiativ. Om hon kommer hålla i gång sin blogg är en annan femma för hon är inte så aktiv när det gäller sånt. Men jag ska länka till henne när hon har fått i ordning designen på bloggen för nu är den ful och fula bloggar vill vi inte läsa.

Patetiskt värre.

     Datum: 2008-04-15 Kl: 17:04:39
Det här är nog det patetiskaste jag någonsin har gjot. Jag mejlar nu mera med min pappa. Jaa, ni här hur det låter.
Men han tyckte det verkar roligt för han är så stolt över att han kollar sin mejl varje dag. Så han känner att det är som en bonus när det faktiskt finns ett mejl i inkorgen. 

Jag kom hem för en timme sen och har redan hunnit ta min första powernap. Nu kollar jag på The O.C. Åh heliga bergitta vad det är bra !

1-0 !

     Datum: 2008-04-14 Kl: 19:15:47
Jaaaaaaa, ! 1 - 0 till HV !

Än så länge är vi glada här i huset och jag hoppar det håller i sig ! ;D

Hur kan man göra så mot mig ?

     Datum: 2008-04-14 Kl: 18:58:01
Detta har jag länge undrat. Har inte dem olika tv-kanalerna någon som helst kommunikation med varandra? För jag menar, hur kan man sända både Okänd Diagnos, Top Model och The O.C klockan 4 varje dag? Det är veckans bästa program och alla sänds på samma tid? Vet ni hur frustrerad jag är över det här. Men nu så har dem tydligen ändrat så att The O.C sänd halv 5 istället men vad hjälper det. Ska jag först behöva välja mellan Okänd Diagnos och Top Model, och sen bara få se halva avsnittet för att sen få se slutet på The O.C ? Nej, jag skulle inte tro det. Skärpning med kommunikationen mellan kanalerna !

I natt har jag tydligen tatt av mig pyjamasbyxorna i sömnen. Det händer aldrig mig. Börjar jag bli en ny människa ?

Åh du heliga sovmorgon.

     Datum: 2008-04-14 Kl: 11:53:43
Idag började jag inte förrens 20 över 12. Fattar ni hur otroligt skönt detta var för mig idag ? Jag kunde sova ända till nio men jag var i och för sig tvungen att gå till stationen. På vägen dit kändes det som om jag skulle svimma men jag hade inte precis tid till att stanna och vila. Så det var liksom antingen eller.

Nu sitter jag ensam i klassrummet för alla är nere och äter, så när Sofia kommer tillbaka får hon nog ställa upp och följa med mig ner och äta.

Det kändes lite onödigt att åka hit idag för att bara ha en lektion. Jag åker en timme buss hit för att ha en lektion för att sedan åka en timme buss hem. Det känns sådär...

Hur kan man ?

     Datum: 2008-04-13 Kl: 22:40:39
Nu är jag larg, riktigt arg.

Jag hade ju engagerat mig i Englas försvinnande riktigt mycket tycker jag själv. Jag lästa alltid om henne i tidningen och när hennes mamma vädjade att man skulle kolla i sina förråd och sommarstugor efter henne så gjorde jag det. Jag sa till och med till en del att dom skulle kolla hos sig. Amanda kollade till och med i sin friggebod men där var hon inte. Jag la ner hela min själ i detta och vad hör jag idag? Att det där äcklet har erkännt att han har mördat henne. Kan ingen mörda han nu? Hur kunde han hoppa på den lilla söta tjejen? Fy farao vad jag hatar sådana äckliga skitar. Han kan ta och hänga sig någon stans och jag hade inte ägnat en endaste tanke åt honom. ÄCKEL !

Stoppat tjuvar !

     Datum: 2008-04-13 Kl: 22:06:19

Hemma gympa
Uppladdat av lifeaccordingtomickan

Njut alla av min & Hannas cykeltur runt här i bygden ;D

Sen åkte hon hem och hon avlöstes av Paulina & Stephanie som kom till mig. Vi fikade och sen åkte vi ner och kollade på tjejernas fotbollsmatch. Sen när vi skulle hem därifrån så hade någon snott Paulinas pojkväns mammas cykel. Sen när vi kom till Hemköp så stod den där med några andra cyklar. Innan vi han ta den så kom det ut en hög med utländska ungar som hade tatt den. Så vi lekte spioner och skuggade dom och ringde sen Jocke för vi vågade inte gå fram till dom själv. Så Jocke kom och gick fram till dom, tog tillbaka cykeln och sa - "Köp ditt eget, din jävla ****** jävel". Det hade han all rätt att säga för man snor inte Jockes mammas cykel. Så idag har vi stoppat tjuvar. Det känns mäktigt och bra.




Videoinlägg

     Datum: 2008-04-13 Kl: 21:44:26

Hanna bloggar
Uppladdat av lifeaccordingtomickan

Eftersom jag nu kan lägga in videoinlägg så finner jag det mycket roligt i att uttnyttja mina kunskaper. Så därför kan det komma lite många video'sar men det får ni ta. Här kommer i alla fall en från i lördags då vi inte hade något liv och gick och kollade på när killarna spelade "bandy-sm" som dom kallade det. Fast här på filmen tror jag det kan ha övergått i fotboll. Titta och njut av min ortroligt frächa vän Hanna !

Ändrade planer.

     Datum: 2008-04-12 Kl: 12:04:39
Fick ett sms av Hanna för en stund där det sotd: "Nu är det färdigbråkat. Jag åker med tåget som går 14.06 och är framme 16.33. Hämta mig då "

Det är rätt. Vi ungdomar vinner alltid över våra föräldrar.
Vi kommer inte ha något liv denna helg och det ska dokumenteras.
Vi ska väll bara titta på våra män antar jag. Men det gillar vi !

Ååh, vad arg jag blir.

     Datum: 2008-04-12 Kl: 10:28:07
Hanna skulle komma till mig idag men nu får hon helt plötsligt inte det för sina föräldrar. Bara för att hon var arg så tror dom typ att hon har någon psykisk skada. Jag som skulle berätta världens bästa dröm för henne idag när hon kom ! Baaaaaaaah ! -.-

BLÄÄ!

     Datum: 2008-04-11 Kl: 18:11:53
JAG ÄR HELT FÖRPESTAD IDAG !

Tack&Hej !

Jag är trött.

     Datum: 2008-04-11 Kl: 17:37:22
Skolan gick snabbt som sjutton idag men jag klippte bara fel hela dagen. Hur jag än gjorde så var det fel var ända gång. Jag fick klippa om ettan tre gånger och tvåan tregånger. Jag kände mig lite misslyckad idag ;D

Nu när jag kom hem så slängde jag mig framför tvn och somnade med en gång. Jag kan inte hålla ögonen öppna en sekund. Hur i hela fridens namn kan jag vara så trött idag?

Jag pratade med Gert igår i telefon. Det vill jag uppmärksamma genom att berätta det för er här ;D

Jag får tacos ikväll ! (:

Gillar ni inte mina videoinlägg ?

     Datum: 2008-04-10 Kl: 19:01:45
Här har jag lagt ner energi för att lära mig att lägga ut videoklipp och så är det ingen som visar uppskattning ! Gillar ni inte våran dag i solen och fotbollen ? ;D

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på Spårlöst. Imorgon är det Linns favoritdag, alltså fredag ! Så vi kör på full fart mot helgen. Tack & Hej !

Det funkar ! :D

     Datum: 2008-04-10 Kl: 10:22:29
Tack Majken & Hang för hjälpen. Nu kan jag lägga in videoklipp. Thank you very much ! <3
För att fira detta så lägger jag in ett klipp från när vi var och kollade på fotboll i veckan. Angelica kommer mörda mig för det här men det är det värt. Hon läser ändå knappt min blogg så det här är straffet för det ;D


Angelica bloggar
Uppladdat av lifeaccordingtomickan

Film från fotbollen

     Datum: 2008-04-10 Kl: 10:11:43

Långfilm från fotbollen
Uppladdat av lifeaccordingtomickan

Godmorgon, det är dimma !

     Datum: 2008-04-10 Kl: 08:20:39
Idag när jag vaknade upp så var det dimma överallt. Jag hatar dimma, för då ser inte bussen mig där jag står och väntar. När jag satte mig så var det upptaget på platsen bakom min vanliga plats, så då satte jag mig på en anna plats för att jag skulle kunna fälla ner mitt säte. Tror ni inte att jag sätter mig på den enda platsen där sätet inte går att  fälla ner? Jo då. Sen fick jag matrestkillen efter mig idag igen. Det finns alltså inget värre än det. Han luktar så fruktansvärt mycket gamla matrester. Så fort bussen saktar in och sen gasar igen så kommer det en liten vindpust av matrester och jag håller på att avlida. Jag hade syrebrist när jag kom ut i friska luften igen efter att ha andat i min halsduk i 15 minuter.

Nu ska jag lära mig hur en dator är uppbyggd. Någon som är avundsjuk?

Mitt nagelkött.

     Datum: 2008-04-09 Kl: 19:48:48
Mina naglar bryts nästan aldrig. Det händer aldrig i vardagen om jag nu inte skulle få en boll på dom eller något i den stilen, så dom är för det mesta långa och bra. Nu för någon vecka sedan hade denna omgången långa naglar gjort sitt så jag klippte av dom. Det skulle jag aldrig ha gjort för nu har helvetet brakat löst. Nu när dom är så korta så korsta så bryter jag dom eller får sprickor i dom hela tiden. Det har gått ända in till det dära köttet så det gör jätte ont. Det gör ont om det till och med bara är lite vatten som kommer där. Så nu ska jag gå och duscha och tycka synt om mitt nagelkött ...


JAAAAAAAAAAH !

     Datum: 2008-04-09 Kl: 18:59:41
HANNA ! OM DU BARA VISSTE VAD JAG VET NU ! DU KOMMER ÄLSKA RESTEN AV KVÄLLEN !

DET HAR FÖR FARAO KOMMIT UT TEXT TILL AVSNITT 11 AV GOSSIP GIRL NU, FÖR BARA NÅGRA MINUTER SEDAN ! DET HAR RÄDDAT HELA MIN DAG ! AAAAAAAH, JAG DÖÖÖR ! <3

image159

Your entire life is falling apart. Don't you see that ?

     Datum: 2008-04-09 Kl: 18:51:11
Nu har jag haft psykologsamtal med Hanna i över en timme. Hon har blivit hjärntvättat och det skrämmer mig. Varför ser hon inte hur hon har det ? Ser hon inte att hela hennes liv är på väg att rasa samman ? Jo, det gör hon. Men frågan är varför hon inte gör någonting åt det ? Jag vet att hon kommer ånga det här...

image158
Du ska ta ditt förnuft till fånga. Göra ett försök.

Fy farao .

     Datum: 2008-04-09 Kl: 16:57:52
Dagen igår blev hur skön som helst. Vi fick gå och kolla på fotbollen och sol och varmt var det ute så där satt vi och gottade oss. JB vann med 3 -0 med så det var bra. Sen blev det fika för hela slanten för jag blev påverkad av mina kära vänninor.  Efter det blev det Donken med mamma och broder och sen var dagen i stort sett slut. 

Denna dag har däremot varit värre. Vi hade matteprov och när vi rättade det så blev jag i eld och lågor. På första talet hade jag och Sofia bara svarat "70" utan att ha med hela uträkningen. Vi sket i den bara för att det var så lätt så vi räknade ut det i huvudet. Sen när vi rättade så sa hon att vi inte fick något poäng för det för hon kunde inte veta om vi hade kollat på någon annan eller gissat oss till rätt svar. Då blev det uppror vill jag lova. För hon hade sagt innan att "det är ju en fördel om ni har med uträkningen så jag kan se hur ni har tänk". En fördel ja, men alltså inget måste ? Sen hade en annan i min klass skrivit uträkningen rätt men fått fram fel svar. Men det får hon 2 poäng för ! Det är så jävla orättvist ! Som Sofia sa: "Hur kan man få rätt när man har tänkt rätt men svarat fel men inte få rätt om man har skrivit det rätta svaret men inte har skrivit med uträkningen". FY FARAO !

Jag är så äckligt tjurig idag. Jag kommer typ inte kunna träffa Hanna i morgon och det har inte kommit ut något nytt GG än. Denna dagen kan gå och dö.

Usel morgon blev till världens bästa dag !

     Datum: 2008-04-08 Kl: 10:01:23
Jag var tjurig redan när jag vaknade idag. Jag hittade inga byxor när jag skulle ta på mig idag så jag fick ta en löparrunda i hela huset i jakt efter lyckan och tillslut hittade jag ett par i torkskåpet som jag fick offra mig att ta. Dom var fortfarande blöta så det kändes som jag gick omkring med en smärre kissfläck i röven. Sen så låg jag efter i min tidsplanering och tjurig var jag och kallt var det. Men sen uppmuntrade mamma mig lite med att vi kanske ska till Donken efter skolan. Det räddade min dag. Sen nu så fick vi klippa oss på lektionen så nu har jag äntligen fixat till frillan. Vi får antagligen gå och kolla på när killarna spelar skol-sm  i fotboll så då slipper vi svenskan. Hoppas, hoppas, hoppas !

Nu ska jag iväg och klippa Sofia, för det tjatas som satan om det ;D

Grattis på födelsedagen !

     Datum: 2008-04-07 Kl: 19:27:43
image157

Grattis på födelsedagen världens bästa Fredrik ! :) <3

Hur kunde detta hända?
Nu är du äldre än mig plus att du är typ två meter längre !
Du växer ju som ett as !

Hoppas du får en bra födelsedag ! (:


Linn gästbloggar !

     Datum: 2008-04-07 Kl: 12:19:34
Idag har mickan vistat sig vara kvinnan, myten och legenden i handboll.  Hon har en talang som ingen annan har å bollen satt som ett skott i äggalåddan i målet :D Michaela Lundberg du e snygg på måndagarna ja lova ;D

/ Linnsan

Jag tävlar !

     Datum: 2008-04-06 Kl: 21:20:14
Jag är med och tävlar om ett Superpresentkort á 300 kronor sponsrat av Gratisbio. Tävlingen hålls av Sanna Kumlin och pågår till den 16e april. Läs mer om tävlingen här och delta du också.

Hahaha (:

God morgon !

     Datum: 2008-04-06 Kl: 11:57:24
Idag är det en riktigt rutten söndag som vanligt. Jag har laddat ner "Systrar i jeans" hela natten för att få se den idag på morgonen. Men till min stora besvikelse så hade jag tagit en sådan version som måste packas upp och antingen är det jag som gör fel eller så är det min dator som är total knäpp för det har tagit över 2 timmar snart. Jag tror dock på det andra alternativet för datorn jag laddar ner på har inte varit frisk sen förr förra sommaren typ. I väntan på att det skulle packas upp så tänkte jag kolla på ett avsnitt av GG men det hackade bara idag så det var bara till att glömma. Så nu ligger jag här i sängen och har inte ett skit att göra. Chips åt jag till frukost men jag vet inte varför. Efter middagen bär det av till mormor på kalas för hoh har fyllt år. Det är väl kanske inte så jag hade velat spendera min söndag men det var faktiskt ett tag sen jag träffade henne så känner att det faktiskt är helt okej att följa med idag (:

Vad ska ni göra idag ? (:

Ullared.

     Datum: 2008-04-05 Kl: 18:12:23
Har vatt en sväng i Ullared idag med familjen. Jag köpte lite småtskit som vanligt, inget av så mycket värde med andra ord. Men det är kul att vara där  för man får slänga i så mycket värdelösa saker i vagnen hela tiden. Pappa bara springer runt och tjatar på att vi ska slänga ner mer och mer hela tiden för han tycker vi köper för lite. Så vi har ca 10 tandkrämstuber och fyra flaskor rengöringsmedel till köket som ingen använder. Men ska det handlas så ska det handlas oavsett om det kommer användas eller inte.

Nu är jag helt utmattad och ska lägga mig och kolla på att avnsitt av Andra Avenyn.
PussHej!

Egen hårvård / Kvällen

     Datum: 2008-04-04 Kl: 22:37:10
Hade som sagt egen hårvåd i skolan idag. Tonade bruna slingor och blekte lite ljusa men mina bruna slingor gick åt det röda/lila hållet. Hur kunde dom göra det ? Jag som la i hela min själ i att välja en brun färg utan dom pigmenten men icke. Lila/rött blev det. Men det får duga det tvättas ju ur lite efter ett tag. Klippa som var fullständigt nödvändigt för mitt hår han vi inte med. FASEN. Men hoppas vi får tid till det nästa vecka (:

Åkte till Amanda direkt efter skolan. Vi glodde på tv och sen pallrade vi oss till Ica för att inhandla till tacos. Sen fläskade vi oss det och dansade lite i köket och sen mot Amandas vilja så kollade vi på postkodmiljonären innan Talang började. Sen dirket efter det ringde Paulina för hon hade någon form av abstinens efter oss för det har plingat i min telefon med "Joakim Bladh" på skärmen hela kvällen. Men nu har i alla fall hela patrasket pallrat sig hit. Men Jocke, Jonsson & Bn åkte för att kolla på några som rökte på ? Fråga mig inte .

Vi får se hur kvällen slutar ! (: Hoppas ni andra har en bra fredag !

Spårlöst !

     Datum: 2008-04-03 Kl: 21:09:09
Har precis kolalt färdigt på tv 4 nya program "Spårlöst". Fy farao vad bra det var fast det var ju i och för sig precis som deras gamla program "Saknad" och allt vad dom hette, men det gör mig ingenting. Jag älskar det lika mycket nu som då. Tjejen var ju kalassöt och hon lipade ju som en gris. När hon träffade sin pappa så var det så vackert så jag kände för att lipa själv. Men nu ska jag kollade på mitt nya Gossip Girl avsnitt för en andra och sista gång idag !

Egen hårvård i skolan i morgon. Det sitter superbt eftersom jag bara han klippa halva mitt hår idag, så det får klippas färdigt i morgon. Sen ska det väll slängas i lite slingor med. Det kan hända att jag lägger upp en bild på slutresultatet och det kan också hända att det inte kommer någon bild. Vi får se.

Godnatt !

Min dag är räddad !

     Datum: 2008-04-03 Kl: 10:37:59
Jag svängde in på undertexter.se för att bara av en händelse kolla om texten till avsnitt 10 av Gossip Girl hade kommit. Tro ni att det hade kommit eller ? Tro fasen att ni trodde det, för det hade det ! Och här sitter jag och har ca 6 timmar kvar tills jag är hemma och äns kan börja ladda ner avsnittet. Jag får hyperryck ! Så här kommer min kärlek och hyllning till Gossip Girl likt Kenzas kärlek till Tokio Hotel.

Finns det någon bättre serie ? Svar: Tvärt nej. Handligen är underbar och kläderna är bara något jag kan drömma om. Skådespelarna är ju så sygga så jag bara kan lägga mig ner och dö. Hanna & Jag är helt enkelt kära i den serien. Det är alltså på gränsen till att jag skulle gå genom eld bara för att få se ett ynkans avsnitt till. Jag har haft sådan abstinens efter detta avsnitt att jag inte kan inse att det finns nu. Jag går snart in i väggen av att tänka på att jag är i skolan medan min bror är hemma och har all möjlighet i världen till att kolla på det, men gör han det ? Nej, han tycker den serien är as dålig. Han vet inte vad han missar. Jag kommer ha eld i baken hela bussresan hem. Men jag tänker possitivt. Snart är jag hemma och då väntar himmelriket ! <3

image156

Vi är minst rädda för det som har störst sannolikhet till att hända.

     Datum: 2008-04-02 Kl: 20:21:16
En tanke om bälten slog mig när jag läste i Angelicas körkortsbok som för övrigt inte tillhör henne. Man är aldrig rädd att bilbältet ska släppa när man åker bil, eller jag är i alla fall inte det. Men när det gäller karuseller och deras säkerhetsanordningar så är jag livrädd och ser framför mig hur dom släpper och jag flyger till Mallis. Men om man ska vara lite realistisk för en gångs skull så sker det tusen gånger fler olyckor i bilar än var det gör i karuseller. Varför sitter jag då där i "Uppsjkutet" och känner att det här är den sista minuten i mitt liv medans jag lugn som en filbunke åker runt i en bil fast det är större chans att det kommer vara min sista levande minut?

Vi är minst rädda för det som har störst sannolikhet till att hända. Good to know.

Adjöss till elektronik.

     Datum: 2008-04-02 Kl: 17:16:35
Den senaste veckan har vi börjat få mystiska meddelande till vårt klassrum nerhissade utanför fönstret med en elkabel från våningen över oss. Det är ingen speciell tid varje dag när vi får nya meddelande, nej, nej. Utan rätt var det är så knackar en elkabel som har en liten lapp påträdd på fönstret och några av oss öppnar för att fånga in meddelandet. Sedan skriver någon av dom ett svar som dom sedan trär på elkablen och rycker sedan i den 3 gånger och rätt var det är så hissar dom på övervåningen upp den efter att dom fått våran signal. Vissa tycker det här är roligare än andra.

Jag själv undrar vart elektroniken tog vägen? Nu duger visst inte msn, mobil och mejl längre. Men jag erkänner, hade det varit några roligare där uppe som hade skickat meddelanderna så hade jag också sett det där som underhållande.

God morgon !

     Datum: 2008-04-02 Kl: 08:27:53
Vilken trevlig morgon jag har haft. Jag har sett två katter som har skitit i rabbater varav en rabatt tillhörde mig själv. Jag tuppade av till min stora glädje i bussen några minuter och det var välbehövt. Det är inte så väldigt roligt här i skolan idag och vi har det väldigt luftigt i klassrummet för vi är inte så många idag. Ovanligt ?
Vi går igenom "Phytagoras sats" nu. Hur många gånger har man inte gjort det förut och varför minns jag inget av det ? Dagens stora fråga.

Hang kom preliminärt in på frisör hos mig igår! Du måste klara det hela vägen <3

Pythagoras nästa !

Mitt nya liv.

     Datum: 2008-04-01 Kl: 21:03:53
Jag vet inte hur många gåger jag har haft "Mitt nya liv" eller något i den stilen som överskrift men idag passar den igen. Dessa två dagar har jag nämligen varit ute och gått en jätte lång runda och en lagom lång runda. Sen har jag också ätit fyra frukter och inte ätit något annat onyttigt. Jag känner att det här kommer hålla i sig. Några dagar i alla fall ...

Jag är trött som en jude idag och ska därför ta mig en apelsin och kolla på lite "Andra Avenyn" och sen sova.
För övrigt så lyckades min lillebror lura mig att Amanda var utanför vårt fönster. Jag som lovade mig själv att inte gå på något aprilskämt och inte något sådant lätt heller. Fan.

Godnatt ! ♥

Bloggen tillbaka !

     Datum: 2008-04-01 Kl: 09:57:50
Äntligen är bloggen tillbaka och jag har saknat den så. Men nu när den vär är tillbaka så vet jag itne riktigt vad jag ska skriva. Jag har kommit lite ur form nu efter uppehållet som blogg.se har gett oss, men jag är snart tillbaka på topp. Om jag nu äns har haft någon topp ;D

Jag har som sagt inget att dela med mig om. Eller jo, jag sprang på Charlotte Perrelli här om dagen. Det var väl det.
Tack & Hej !

image155

RSS 2.0