Jönköping !

     Datum: 2008-11-30 Kl: 21:33:23
Ännu en söndag som jag spenderat i Jönköping med mina föräldrar. Det börjar bli lite av en hobby faktiskt, så länge det sker på mina villkor. Det var tal om julklappar och jag började lägga fram lite fint så där att jag önskade mig en väldigt dyr present. Mina föräldrars reaktion var i stort sett: "ALDRIG I LIVET !" Då blev jag tjurig, och försökte tvinga fram en röst i mitt huvud som skulle skrika "DET ÄR ORIMLIGT !" angående priset på mina önskade julklappar. Hade jag lyckats med det hade jag varit ett bra och förståndigt barn. Men hur jag än försökte så kunde jag bara vara tjurig för att dom hade protesterat så tvärt. Men jag funderar på att be Marcus lära mig hur man tar fram "hundögonen" som han visade för mig igår. För kan jag få fram dom, då ska jag nog kunna få vilken julklapp som helst !

Det sägs att kärlek inte kan mätas i saker ?
Den som sa det har rätt mycket fel.
Jag behöver allt. Nu, nu, nu !

Aurore

     Datum: 2008-11-29 Kl: 16:45:17


Kollade på filmen Aurore hemma hos Hang. Det var det värsta jag sett i hela mitt liv. Jag fattar inte hur man kan misshandla ett barn tills det dör. Filmen är på franska men vi hade engelsk text till så man fattade ändå. Plus att Hang fick sitta och berätta lite hela tiden med tanke på min filmdyselexi. Den är absolut värd att ses. Linn, snacka om att du kommer lipa. Det här är annat en "Ensam mamma söker". Själv fällde jag inte en enda tår. Omänskligt, I know.

Scener från filmen.



Film, film, film !

     Datum: 2008-11-29 Kl: 12:37:40
Vad händer idag då ?
Funderar på att fråga om jag inte kan draga till Hang och kolla på film. Hon vet inte om det än men ska fråga snart, nåde henne om hon inte kan. Joakim lovade att ringa ikväll så det hoppas jag inte han glömmer för jag vill hitta på någonting roligt. Men det blir väl antagligen jag som får ringa i slutändan i vilket fall som helst. Den manliga sorten är hopplös.

Ska väll ta på mig lite kläder nu då om det ska bli någon film.

Freeedag !

     Datum: 2008-11-28 Kl: 18:26:41
Jaha, vad står på programmet idag då. Åka till Joakim? Ja, det tror jag nog. Trösta en vän till Joakim? Ja, det blir det. Vem är denna vän? Jockes katt Pysen, ja det är det. Vad är det med Pysen? Den har ont i benet och vill inte gå, så är det.

Lite Idol på det vill jag ha med. Jag har också hört rykten om att det ska åkas till Parken och stödja gitarrspelande kompisar? Får se hur det blir med det spektaklet.

NU VILL JAG HA MAT !

Felstavningar som inte uppskattas !

     Datum: 2008-11-28 Kl: 13:53:06
Jag får titt som tätt klagomål från Sofia om hur jag stavar. Jag är inte dyslektiker vad jag vet i alla fall men inte heller någon hejare på att stava. Här kommer lite ord som jag aldrig vet hur man ska stava:

Ända - Enda
Äns - Ens

(Jag har inte en aning om när det ska användas och vilken stavning, därför skriver jag det som låter bäst enligt mig. Men tydligen så är det oftast fel.)

Han - Hann
(Skriver man "han du komma?" eller "hann du komma?" Det är sånt jag aldrig vet.)

Dom - Dem - De
(Det har jag inte en aning som heller. Det skriver jag också efter vad som låter bäst. Men jag kör oftast på "dom" i alla lägen för jag har inbillat mig själv att det alltid funkar.)

Vän - Vänn
(Det blir jag också alltid osäker på, men det ska vara "vän" eller?)

När det gäller engelsk stavning så skriver jag efter bästa förmåga eller som det låter. Så att det blir lite åt skogen får ni acceptera. Är man svenne så är man.

Det finns antagligen minst tusen ord till som jag alltid stavar fel på, men dom här var dom ända jag kom på. Kolla där dök orden upp igen och jag blev redan osäker. Det är verkligen dom orden jag använder mest som jag inte kan stava till. Borde kanske kolla upp stavningen till dom någon dag när jag inte har något annat för mig. Men den dagen är i alla fall inte idag och inte någon av de närmaste åren heller kan jag förutspå.

Jag är döende enligt min mamma.

     Datum: 2008-11-27 Kl: 16:57:57
Har precis vatt iväg en stund med mamma i Gislaved. Efter någon timme så blir jag tjurig och vill åka hem och då undrar mamma varför jag är så tjurig. Jag nämde kanske något om att jag nästan inte hade ätit något idag. Nästan lika mycket som bara en halv banan, vilket fick min mamma att gå i taket. Jag "glömde" nämna att jag hade ätit 3 cornflakeskakor till frukost. Mamma försökte göra om min tjurighet till en sång om lågenergi och sjukdommar. Mammor säger jag bara. Gör mat till mig då så äter jag. Det är inte mitt fel att vi inte har något att äta.

Hittade i alla fall ett hårband och ett armband. Jag blev totalfrälst och tänkte i stort sett "kosta vad det kosta vill" och det gjorde det där efter. Det gick på 130 kr sammanlagt och smålänningen som man är så tycker man att det är dyrt.

Var inne och hälsade på min praktikplats med. Det känns bra och kommer nog bli kanon !

Julbak !

     Datum: 2008-11-27 Kl: 12:36:02
Igår hade vi som sagt ett litet julbak hemma hos mig. Det blev lite provisoriskt eftersom vi precis har gjort om i halva huset. Vi släpade i alla fall in det gamla köksbordet i hallen då vi inte kunde vara på det nya eftersom det var nyoljat. Sen kastade vi fram formar och pepparkaksdeg och satte på julmusik så det vrålade ur högtalarna. Det märks verkligen att Linn är en riktig lantis för hon kunde var enda jullåt som vi andra aldrig äns hade hört.


Hon är lite rolig ibland för när hon lyssnade på en låt så började jag säga:
Mickan - "Linn varför ..." Men blev på en sekund avbruten av Linn som skit argt vrålar ut:
Linn - "BYT INTE, JAG GILLAR DEN HÄR LÅTEN ! ! ".
Mickan - "Okej, ta det lugnt Linn. Jag tänkte bara fråga varför du kunde alla taxterna.
Linn: Jaha .

Här tar vi i för kung och fosterland ...


Jag bjuder på den här bilden där Skabbet och Sofia julbakar.


Några av dom fina skulpturerna. Linns annaconda blev nog snyggast.
Min bajshög är ingen bajshög utan en snölykta. Eller heter det äns snölykta?
Ja, ni vet sådan med snöbollar i en hög ska det vara i alla fall.


Frisörbögar is tha shit !

     Datum: 2008-11-26 Kl: 22:09:09
Idag kom det en svin kool frisörbög från Stockholm till skolan som skulle lära oss om färg. Han var as frän och var klädd i tajta stuprörsbyxor med häng, mega kängor och sjal. Bög vet vi i och för sig inte om han var men alla tecken tydde på det och titanringen satt stadigt på fingret. Töntiga som vi var (vi måste ju leva upp till att vi är lantisar) så kom det ganska många frågor till honom angående kändisar. Visst kände han kändisar, inga mega kändisar kanske men tillräckligt för att vi skulle bli imponerade och få fula miner. Ni vet sådana miner där ögonen är stora som tefat och bara snurrar runt och munnnen får ett spel så mungiporna glider upp till ögonbrynen och man blottar alla sina stora kanintänder. Man skämmer ut sig totalt med andra ord.

Vi fick i alla fall kolla på när han gjorde en ljusfärgning på Emma, vår lärare. Sen efter luch hade vi färgmodeller och jag & Linn färgade floristläraren. Det blev toppen och vi hade trevliga samtal om barnafödande under prosedurens gång.

Uppdaterar er om julbaket imorgon och bilder ska ni få då med. Är för trött för att äns orka tänka på att ta upp sladden till kameran.

En annan är ju ledig imorgon. Åh gud vad jag är värd det.
Godnatt !

B.W ♥

     Datum: 2008-11-25 Kl: 22:02:35
The wonderful world of Waldorf ♥


Jag slaggar nu !

     Datum: 2008-11-25 Kl: 21:56:29
Jag har nu snart ägnat 2 dagar till att försöka få ner Björnbröder men det verkar stört omöjligt. Eller jag har ju fått ner den men först var det i fel version och sen var det med engelsk text. Men jag får väl nöja mig med det för det set inte ljusare ut tyvärr. Något som är ljust där emot är att det är sista dagen i skolan imorgon. Som plus i kanten så ska vi bara kolla på en ljusfärgning av en Goldwellsnubbe och sen färga en modell. Sen efter skolan blir det julbak med tha girls också. Har ni tur kommer det upp kort. Kan ju inte motstå att inte ta upp kameran när kexet Linn kommer till stan.

Ska väl slagga nu med. Måste sitta i iskuben och vänta på bussen ensam imorgon för Hankie är ledig. Det kan verkligen behövas några extra minuters sömn till för att klara det.
Slagg på det då !



Egen hårvård & Kamratstödjardag

     Datum: 2008-11-25 Kl: 17:59:03
Vi hade egen hårvård idag på förmiddagen. Tonade håret i två olika nyanser men det tog inget i utväxten vilket jag upptäckte 20 minuter innan vi slutade. Så fick kasta i en färg istället och det gick lite bättre, men helt bra blev det inte. Det går i alla fall inte lika mycket åt det röda längre vilket är positivt.

På eftermiddagen hade vi någon kamratstödjargrej som alla elever var tvugna att gå på. Det var det ingen som hade sagt till mig så jag hade tagit på mig as groteska kläder som det inte var meningen att jag skulle visa mig i för någon och hade ett flamberat, osminkat ansikte efter färgning av ögonfransar/ögonbryn. Vi blev i alla fall indelade i olika grupper och skulle gå till olika stationer. En del stationer var faktikst rätt kul, särskilt viskleken. Mikaela viskade "barnmoskeskor" till mig vilket jag viskade vidare till Johan men han uppfattade att jag sa "muskelskada" eller något i den stilen men den rätta meningen skulle vara "Titta på Annies näsborrar". Sen hade vi också "Hela havet stormar" på en station, och jag vann nästan men den där Johan är en jävel på att gå in för saker alltså. Men Angelica hade det i sig med, så hon var inget lätt motsånd.

Nu hör Amanda av sig och vill att jag ska iväg och träna med henne. Hon kunde gärna sagt det innan jag smäckt i mig 3 cornflakeskakor och en lussebullsdegklump stor som en tennisboll. Vi får se hur det blir men den där träningen ...

Make it happen & 90210

     Datum: 2008-11-24 Kl: 19:30:22
Fick sluta redan vid halv 2 idag för att vi var färdiga med allting som gick att göra för tillfället på UF. Dumma i huvudet var vi allihop för vi höll på och missa bussen för att vi segade oss även fast vi såg att den kom. Är man infödd blondin så tar det tid att koppla att man kommer missa bussen om man inte springer. Men vi hann med i sista sekund och eftersom jag sprang 50 meter så andades jag som en flodhäst. Konditionen har det aldrig varit fel på.

Så fort jag kom hem ställde jag mig och gjorde cornflakeskakor. När det är den där veckan i månaden så äter man för fan som en häst ! Men något är man väl värd när allt annat bara jävlas ...

Har kollat på "Make it happen" idag också. Den var helt okej och handlar om dans, ni som gillar det. Jag tror att jag rekomenderar den.



Nu ska jag ner och hämta lite cornflakeskakor och kolla på 90210 som jag ännu inte har hunnit börja kolla på. Känner att jag kommer bli fast. Men det kommer inte slå GG, det gör inget.




Genomgång av helgen !

     Datum: 2008-11-24 Kl: 09:16:29
Sitter nu och går igenom helgen med Linn tha woman Svensson ! Det är rätt kul vill jag lova och det tar rätt lång tid. Hanna är även med på ett hörn via sms. Vi har roligar en vanligt så här på en måndag och det gillar vi !

Vi har även ett nytt motto som Linn delat med sig av som lyder:"Ju roligare man har kvällen innan desto mer ångest har man dagen efter men det är skiten man får ta!". Det är vad vi kallar motto !

Nu kanske vi ska arbeta lite. Ja, det borde vi.

Hanna á la Sunday !

     Datum: 2008-11-23 Kl: 21:53:36
Nu ska jag spendera dom sista minutrarna av min dag till att blogga om Hanna enligt önskemål från henne själv.

Igår var det fest. Idag har Hanna ångest. Dock inte det som ni tror.


Tänkte skriva två citat från Hanna sen helgen:


Det var tal om efterfest.

"Det är lugnt, jag är på. Bara jag kommer hem innan 13.10 imorgon!".

Hanna berättar om en dagen efter då hon kommit hem efter en lång tågresa utan mat.
"Så fort jag kom innanför dörren så kastade jag mig in i kylskåpet och såg en panerad kall rödspetta som jag kastade i mig sen sprang jag och sket och sen sprang jag tillbaka och kastade i mig köttbullar. Jag var så jävla hunrig!"

Sen så har Hanna funderat lite mer kring ett ämne och undrar nu:"Varför får bara tjejer skit och inte killar?"
Den tåls att tänka på mina vänner.

Sen har vi kommit på ett nytt motto också som lyder: "Hellre killar en tjejer".

Annars så har vi väll inte så mycket mer att säga än att vi är ganska så bra. Rätt dumma i huvudet också och rätt så bra på att skita i att andra tycker det. Det blir liksom rätt så bra av allt ihop då.

Vi är helt okej snygga.


Tjing då !

Fest !

     Datum: 2008-11-23 Kl: 13:42:17
Igår var det förfest hemma hos Rasmus innan vi drog till Beccas fest. Förfesten var verkligen lyckad och alla verkade ha sä kul ! Ovanför Beccas fest så hade fotbollsföreningen årsfest så vi drog upp dit och shakade ass som satan. Men efter typ 5 minuter så blev vi utslängda. Men sen efter ett tag kom dom ner och sa att vi självklart fick vara där uppe. Så då var vi inte sena på att komma upp igen och dansade loss men efter 10 minuter så kastade dom ut oss igen. Dom får väll för fan bestämma sig om vi får vara med eller inte. Men skit i dom, det var ändå deras förlust !

Sen drog vi i alla fall vidare hem till Rasmus igen på efterfest. Där shakade vi loss igen och sen blev det bugg, tryckare och klassisk dans och det såg för jävligt ut. Halv två pallrade vi oss till Sibylla i alla fall och sen blev det att promenixa i det vidrigt kalla väder hem.

Lyckad kväll !







Redovisning !

     Datum: 2008-11-21 Kl: 14:23:26
Idag var det sista dagen på projektveckan och därför dags för redovisning. Tror ni inte då att jag just denna morgon får ett sms av Sofia där det står att hon är sjuk. SJUK !? Hon är aldrig sjuk, men självklart idag. Förra gången vi hade projekt tillsammans med Idrott & Hälsa så gick hon och opererade sig dagen innan redovisning men efter lite seriöst snack så fick jag henne till att komma dagen efter ändå. Men idag fick vi klara redovisningen själva men det gick väl bra. Eller bra och bra, våran var väl en av dom sämsta. Emmas och deras film var lätt roligast där dom var utklädda till Kato i "Mio min Mio" och Harry Potter med klippkappa som mantel. Gullhår & Lisa (våra klasser) hade faktiskt gjort ett rätt bra jobb. Creds till oss.

Nu sitter Jonte och spelar Guitar Hero och jag sitter här och hänger. Jag ska väll ta mig i kragen snart och sätta igång att klippa honom.


Torsdag !

     Datum: 2008-11-20 Kl: 19:21:13
Idag har det hänt grejer må ni tro, fast inte så mycket som ni tror att det kommer ha hänt efter att jag skrev det. Jag & Linn skulle i alla fall iväg på ambassadörgrej igen och ingen hade packat med våra saker eller förberett sig. Men till slut var vi alla inne i bussen och på väg. Tyvärr usstod det ett problem. En av oss skulle inte ha någon plats tillbaka i bussen men Linn kastar ut sig att vi kan bestämt ta den vanliga bussen hem. Sagt och gjort. På Lundåkerskolan fick vi gå till expeditionen och leta upp en lärare som kunde skriva utt en busstidstabell. När det var gjort upptäckte vi att bussen gick om 15 min så vi fick springa ända ner till dalen, men vi hann.

Sen hade vi bara ett litet problem till. Vår buss var framme vid Ölmestadsskolan redan vid halv elva mendans dom andra skulle komma tjugo över elva. Men vi packade in oss på mataffärens toa en stund och uträttade lite ärenden, sen gick vi ut i affären och köpte fika och satte oss i en busskur och fikade i 40 minuter. Sen hann jag vara i den skolan i typ 40 minuter innan jag var tvungen att hinna med nästa buss för att ta mig tillbaka till min egen skola. Linn för sin del tog semester och åkte hem till en vän och solade. Jag sa att det var Linn jag pratade om va?

På eftermiddagen gjordes det som sagt inte så mycket. Lite spritpennskrig och lite sanning & konsekvensspel hans med. Jag satt också och snicksnackade på msn med den där Emma Undebeck som satt tvärs över rummet och vi la upp lite krigstaktik. Sen rusade vi till bussen mot lärarnas vilja för en annan hade inte tänkt att missa bussen bara för att vi ska ställa några stolar rätt.

Onödigt långt.

Från Gavin DeGraw - konserten !

     Datum: 2008-11-19 Kl: 20:13:45
Tänkte att jag skulle ta mig i kragen och lägga in lite bilder från när vi var och hälsa på Gavin DeGraw. Det var ju dock ett tag sen men med datorkrångel och annat så har det inte blivit av förrens idag. Tyvärr så funkar det inte att ladda upp fler videoklipp så ni får nöja er med det enda som funkade.







Det var bra. Mycket bra.


Expo !

     Datum: 2008-11-19 Kl: 18:19:39
Jag vill uppdatera er om att filmerna gick att rädda så dom kommer vi visa upp på fredag och samtidigt skämma ut oss totalt. Men man får väl bjuda på sig själv ibland, eller det gör jag varje dag.

På eftermiddagen var vi på Expo och skulle fixa frisyrer till en modevisning. Jag, Sofia & Angelica fick ingen kund så vi packade upp nya varor. Sen fixade jag, Sofia, Emma & Maria fikat som vi sedan satt och fläskade i oss i smyg. Vi kom alla överens om att man blir så jäklans egoistisk när det handlar om fika. Jag sa att jag faktiskt skulle kunna döda för att få den största biten men riktigt så desperat var inte Maria.

Missade bussen så kom inte hem förrens tjugo i fem och då var det beckmörkt ute. Jag gick raka vägen upp i sängen och kollade på One tree hill. Nu har jag 3 timmar på mig att göra något innan det är dags att gå och lägga sig igen. Hamsterhjulet here I come !

Moviemakers !

     Datum: 2008-11-19 Kl: 10:17:16
Idag har vi spelat in våra små videosnuttar som vi ska visa upp på fredag. Dom blev väll sådär om jag får lägga till en åsikt men det var roligt under inspelningen i alla fall. Det behöver inte alltid vara så bra. Hade vi varit intresserade av att få det br så hade vi gått estet och inte frisör/Idrott & Hälsa. Tyvärr verkar det inte fungera att lägga in det på datorn nu så vi ska upp till Media och se om dom kan fixa det. Kan dom inte det så blir det inte kul för oss.

Upp till Media var det ja !

Tisdag !

     Datum: 2008-11-18 Kl: 20:17:04
Vill starta upp med att säga att jag fick vänta 15 min på bussen idag. JAG FRÖS IHJÄL. Men jag fick lite kompensation i form av att att det var favoritbusschaffisen som kom och hämtade mig och Hang skötte släckningen i bussen så det blev mörkt. Perfa för en timmes sovande !

Framme i skolan så fixade vi lite med planeringen, men vi hade tydligen gjort fel och vi fick göra om och en massa. Sen vid 10 så åkte vi ambassadörer till Nordinskolan för att snacka som vanligt. Jag finner inga ord !. Skolan såg ut som ett skyddsrum från andra världskriget, ljudvolymen fick huvudet att sprängas och eleverna, nej dom går inte att jämföra med något annat. Jag återvänder aldrig.

När jag kom hem hjälpte jag mamma att steka pannkakor och sen åkte vi till "Hämta" och kollade lite. Pappa har också tagit måtten på min nya garderob så nu hoppas jag att vi beställer den snart.

Tja då !



Breaking news !

     Datum: 2008-11-17 Kl: 19:29:51
Jag har fräsha nyheter gott folk !

Den första är att jag idag har träffat på något som jag aldrig trodde jag skulle träffa på. Jag träffade nämligen på Sofia (vilket jag gör varje dag) men idag säger hon något som får mig att trilla av stolen. UNGEN HAR ALDRIG VARIT PÅ CIRKUS ! Jag trodde verkligen aldrig att jag skulle träffa på en svenska unge som aldrig har varit på cirkus. Särskilt inte en som fyllt 17 år.
Men nu kan jag bocka av det på listan.

Det andra var att innan satt jag och kände något som killade till lite över brösten (och nej inte på, emellan eller ens nära brösten, utan ovanför, alla som nu kommer att relatera till något dirty. Linn inräknad). I alla fall så tar jag väck det med fingrarna i rasande fart och det känns som ett popcorn-korn men vad fel jag hade. Mellan mina fingrar hade jag nu krossat en nyckelpiga. Jag fick lite smått panik och skrek och det luktade död piga i hela rummet efter det mordet.

Det var det. Jag vet att ni gillade det.

Egen hårvård & Projektarbete

     Datum: 2008-11-17 Kl: 18:35:26
Idag hade vi egen hårvård på förmiddagen. Jag tonade Sofias hår och jag är riktigt imponerad av mig själv över hur bra det blev och över hur duktigt jag var.

På eftermiddagen skulle vi tydligen dra i gång ett projekt med Idrott & Hälsa som ingen visste om. Inte jag i alla fall. Projektet ska i alla fall handla om svensk litteraturhistoria (vad är det?). Någon högre makt hade sett till så att jag & Sofia kom i samma grupp och det gjorde susen. Vi hade kanon kul och jag är dum i huvudet, jag vet ! Vi satte en liten färgklick på tillvarongenom att ge oss alla smeknamn. Det blev: Jag = Rutwold, Sofia = Slaskpåsen, Ellen = Ikaros den milde och Victor = Åskviggen. Har man inget liv så får man göra det bästa utav det. Imorgon kommer det nog gå betydligt bättre för min grupp för då ska jag nämligen inte vara där. Jag ska på amabassdörgrej och resa halva Sverige runt och inte komma tillbaka förrens på eftermiddagen.

Hej då !

Jönköping !

     Datum: 2008-11-16 Kl: 18:40:37
Idag har jag vatt i Jönköping hela dagen och inhandlat diverse pinaler till köket. När jag är på IKEA så känner jag alltid att vår familj behöver precis allt när vi är där. Mina föräldrar håller inte alltid med men jag får alltid igenom några totalt onödiga köp. Dagens onödiga köp som gick igenom var: Nöthackare, Ostrivare, Såsburk, kinapinnar och sist men inte minst ett par as snygga grytor. Men dom tog det tid att tjata sig till men till slut kom det efterlängtade "Ja, men ta dom då!" och så la jag glad i hågen ner dom i vagnen. Sen var vi inne i någon affär för att handla några dörrhandtag men då började mamma och pappa tjuraom vilka dom skulle ha så då bestämde mamma att vi skulle gå och köpa en tv istället. Dock kom vi ut utan tv för vi hittade igen bra. Efter det var det dags att bege sig hem men jag lyckdes i sista sekund får dom att åka till McDonalds så jag kunde rädda en Chicke Wrap. Finemang asså !

En sista grej med. Hanna är tjock men snygg !

A new day !

     Datum: 2008-11-15 Kl: 12:49:50
Min morgon startade idag klockan 10 av att jag tog av mig sovbindeln och sen satte på ett avsnitt av Rederiet. Till frukost tog jag mig kinamat och fanta. En stadigare frukost än dom flesta. Sen så har jag återgått till att spendera återstående tid i sängen igen. Funderar på att hasa mig ner och ringa mina föräldrar och kolla om dom hittat några möbler eller inte. Ta ett bad kvalar nog faktiskt in på schemat idag känner jag, men vi får se.

Vad har dagen i övrigt att erbjuda?

Boys, boys, boys !

     Datum: 2008-11-14 Kl: 23:03:24
Kom hem från killarnas "lan" för en stund sen. Jag gillar inte deras nya idé att vara på föräldrarnas företag och lana i konferensrummet. För det förrsta så finns det inget vanligt internet, för det andra så finns det ingenting annat att göra än att lana och för det tredje så är man livrädd för att man ska råka sätta igång larmet. Idag var det tråkigare än vanligt. Men medans killarna satt vid bordet och spelade så satt jag vid änden på bordet och kollade på "The Devil Wears Prada" på projektorn som dom hade fixat åt mig. Dom är rätt snälla ibland faktiskt (:
Men jag drog hem redan vid 10 för jag är helt död och uttråkad var jag med för den delen. Det blev samma reaktion som varje gång jag går hem före tolv: "Mickan, ska du gå hem redan?". Typ som om vi hade jätte roligt? Dom hade ju inte precis pratat med mig den senaste timmen på grund av att deras ansikten var upptryckt i skärmen. Men dom är bra dom där grabbsen ändå !

Nu ska jag sova och det ska bli gudomligt !

Pannkaksfrukost !

     Datum: 2008-11-14 Kl: 12:15:24
Idag gick jag upp klockan 5 och duschade för att klockan 10 i 6 kliva utanför dörren och traska till Hang. Där var man nämligen bjuden på pannkaksfrukost. Vi är nog dom enda två idioter som är uppe klockan 6 och steker pannkakor. Jag gick upp en sväng också och väckte Hung Bui. Jag släkte och tände i taket några gånger och sen puttade jag lite på honom. Men tillslut öppnades dom snea ögonen med.

Jag har äntligen fått tillbaka min dator med. Det tog tid för datorkillen att komma till skolan idag men kom, det gjorde han. Medan jag fixade med datorn så bad Sofia att få kolla när datorkillen klarade ut en RubiksKub på 3 minuter. Det klarade han galant och han och Sofia delade lite tips eftersom Sofia som enda människa på jorden ska önska sig en sådan i julklapp.

Nu är det matte strax. Hoppas vi får tillbaka Juuurgen !  


Bara därför att liksom !

     Datum: 2008-11-13 Kl: 18:57:34
Så nedrans skönt med fredag imorgon alltså. Min vän Linn Svensson ska ta en välbehövlig ledighet enligt henne själv imorgon. Anledningen till varför är för att hon har varit i skolan i 2 veckor i sträck. För oss vanliga är det normalt men för Linnsy så är det extremt duktigt att inte har varit hemma någonting. En applåd för Linn !

Jag känner att det kommer bli en bra dag imorgon. Livsglädjen smyger sakta men säkert tillbaka till mig. Det lär nog också bli kinamat till kvällsmat imorgon igen för mamma ska på sexparty och pappa lär inte orka inviga köket. Men kinamat in my heart, så inte för det liksom !

Bara jag får tillbaka min dator imogon med. Då är dagen som gjord, men inte för höga förväntningar Mickan. Inte för höga förväntningar.



50 % Studiedag !

     Datum: 2008-11-13 Kl: 16:02:58

Jag hade mitt nationella prov i svenska idag. Alla utom vi som är ambassadörer gjorde det igår. Jag gick till datorkillen för att hämta min dator men han var inte där så gick vidare ner till rektorn. Han satt och pratade i telefon och när jag och Sofia väl kom in så ringde det igen så vi fick sitta i 15 minuter och lyssna på det besvärliga samtalet. Sen ringde han i alla fall upp datorkillen åt oss och tydligen så behagade han inte dyka upp förrens klockan 10. Så då fixade rektorn så att jag skulle få sitta i ett mediacenter men det var upptaget. Men efter många om och men och 45 minuter så satt jag med en dator jag lånade av Malin redo att göra provet. Man hade 5 timmar på sig att skriva det men jag blev färdig efter 50 minuter och jag blev ganska nöjd med resultatet också. Sen var jag en sväng hos datorkillen igen för att uppsöka min dator men han hade inte kommit då heller. Så här sitter jag med mammas och pappas dator ännu en gång. Imorgon måste jag bara få tillbaka min.

Vi hann i alla fall med bussen vid tio i tolv. Vi hade nämligen "halv studiedag" idag. Skönt att slutat så tidigt två dagar i rad. Nu ska jag ner och faktiskt hjälpa mamma att plocka in i köket. Tro det eller ej ! (:


God natt !

     Datum: 2008-11-12 Kl: 21:11:34

Klippningen på mamma vet jag egentligen inte riktigt hur den blev. Allt hår är i alla fall inte borta.

Jag hatar mina föräldrars laptop. Man måste trycka stenhårt på tangenterna för att det ska komma en bokstav. Datorn är ju inte så gammal heller så den borde funka bättre. Till och med att min gamla dator sen sjuan funkar bättre när det gäller tangenterna.

Nu ska jag kolla på Rederiet och sen sova.


Mitt jobbiga liv i punktsystem.

     Datum: 2008-11-12 Kl: 18:09:33

Jag känner för att blogga idag konstigt nog. Därför tänkte jag att jag skulle skriva upp allting som är jobbigt nu i ett punktsystem bara därför att liksom.

Det som för tillfället är jobbigt är:

  • Att det är ruttet väder ute.
  • Att min dator är sönder.
  • Att jag är tjurig.
  • Att det inte är helg.
  • Att jag är varm.
  • Att jag har ätit snabbmat 5 veckor i sträck.
  • Att det är en vecka kar tills det kommer nya GG & OTH.
  • Att Hanna bor i Tranås.
  • Att köket inte är färdigt.
  • Att jag inte har sett Aurore än.
  • Att jag har tråkigt.
  • Att det är skola imorgon.
  • Att ingen uppmuntrar mig.
  • Att min lillebror hostar hela tiden.
  • Att jag inte har någon hund.
  • Att ja måste gå upp så tidigt på morgonen.
  • Att alla har det mycket bättre än jag.
  • Att jag saknar massor.



    Ska strax klippa mamma. Tjing !

Piss off !

     Datum: 2008-11-12 Kl: 17:02:00
Jag har hamnat i ett sånt jäkla svart hål för tillfället så jag orkar inte. Jag är så trött så jag deckar så fort jag kommer hem från skolan och nu sitter jag och lyssnar på olika pianocovers. Ja men precis, ni hör ju hur det låter.

Idag var vi ambassadörer i Gnosjö och snackade lite. Stämningen var as kalas lam så vi fixade så att det sattes på lite partymusik. Inte för att stämningen höjdes speciellt mycket men jag & Linn fick lite roligare för stunden i alla fall. Sen åkte vi tillbaka så att vi han med bussen hem vid 12. Åkte direkt till Hemköp med mamma och köpte färdigrätter som jag smäckte i mig samtidigt som jag kollade på Rederiet som jag ska börja se på igen. Senast var för 10 år sedan ungefär. Under andra avsnittet somnade jag tills mamma brakade in genom dörren med datorn. 

Den här eftermiddagen är rätt så skittråkig. Ikväll ska jag klippa mamma men jag lovar inte att det blir bra. 

Fidde: Vad menar du med att jag inte kan skriva att Hang gjort den ? Det är ju hon som har gjort den? ;D

Hankie !

     Datum: 2008-11-11 Kl: 20:43:05

Jag har fått ny bloggdesign igen av Hankie. Hon är altid bäst ! ♥

Annars så tänkte jag traska ner och se om pappa har fått upp vattenkranen i köket än. Efter 5 veckor utan vatten så börjar man bli lite törstig. Ska lägga mig och kolla på OTH sen innan jag somnar. Ska ta en snackis med Hanna med föresten.

Jo, eftersom jag inte har min egen dator så kommer jag antagligen inte lägga ut så mycket bilder här för tillfället (inte för att jag gör det annars heller, men ändå). Så förlåt Jocke, du som alltid klagar på för lite bilder.

XOXO


It's killing me.

     Datum: 2008-11-11 Kl: 19:31:49
Jag tror jag måste lägga mig minst en timme tidigare idag än vad jag gjorde igårkväll. För idag vaknade jag upp med värre självmordstankar än någonsin. Jag har verkligen inte den minsta ork att dra mig ur sängen på mogonen men på något sätt så kommer jag tydligen upp ändå.

Idag stod "att fixa frisyrer till figys modevisning" visst överst på schemat. Så det var bara att sätta igång med det och som belöning fick vi gå till Figys aula och kolla på modevisningen. Det kändes ganska mycket som "vad fan gör vi här?".

Imorgon ska jag & Linnsy iväg till Gnosjö och snacka om frisörprogrammet. Hoppas vi inte ska åka så tidigt som han sa för i så fall så måste jag ta en tidigare buss och det betyder att jag måste gå upp ännu tidigare vilket kommer döda min livsglädje ännu mer för ögonblicket.

Tro nu inte att jag är självmordsbenägen. Sånt är inte min grej, men uttrycken funkar.

Computershit !

     Datum: 2008-11-10 Kl: 21:50:55

Det är så onödigt jobbigt det här. Jag kilade förbi datorkillen idag för att hämta upp min dator. Var den färdig? Nej. Nä nä, men jag skulle få tillbaka den innan jag slutade. När jag hade slutat så gick jag dit men då ska skiten in på lagning. Jaha? Så då ska jag iväg dit och hämta lånedator på onsdag och krångligt blir det. Det lär ju säkert ta flera veckor innan jag får tillbaka min egna så att jag kan återgå till mitt normala liv. Sånt här är bara onödigt och jobbigt och helt meningslöst ...

Sen så vill jag bara säga att mamma berättar sin historia om när det blev strömavbrott när hon och min lillebror var inne på Hemköp idag för allt och alla. Sen är hon den enda som skrattar åt skämten hon lägger till. Jag blir så trött på henne.

Nu ska det sovas för att spara in på självmordstankarna som kommer vid uppstigningen imorgon ! 


Måndag

     Datum: 2008-11-10 Kl: 21:29:08

Startade dagen med en välbehövd sovmorgon innan jag satte mig i Linn och hennes mammas sällskap och begav mig till Åsenskolan. Där skulle jag & Linn representera frisörprorammet vilket i gjorde ypperligt. Det är inte vårt fel att detta årets nior är lite wacko. Jag träffade Rickard med och fick se bilder på Agnes och tjo hej vad hon hade växt. Träffade även Lukas som kom ihåg mig och han blev så glad över att jag kom att han gjorde ett glädjeskutt. Linn tycke han var kool och var allt lite avis.

När ungarna hade lunch var vi nere i mysen och spelade airhockey och guitar hero till strömmavbrotett kom. Då sattes vi oss vid ett bord och ar inaktiva ett tag tills vi skulle åka hem. Vi fick åka med den nya läraren från Stockholm som var fett frän. Hon fick tvärnita för att det hade blåst ner ett träd över vägen och sen så tänkte hon att vi skulle ringa och säga till att det låg ett träd på vägen men sen kom hon på att "Vad fan är vi?". Så vi kunde inte ringa och absolut inte när vi hade en lärare från Stockholms innerstad som var vilse i Smålands skogar.

När vi kom tillbaka till skolan så hade Sofia och Emma verkligen vart aktiva. Dom hade gjort lika mycket som vi gjort på 2 månader på en förmiddag. Jag känner att det är jag & Linn som drar ner gruppen alltså.

Det här blev onödigt långt.


Svensson Svensson Svensson Svensson ...

     Datum: 2008-11-09 Kl: 13:10:03

Jag & MallanBrallan spenderade kvällen hemma hos Marcus igår genom att spela piano. Det gick tyvärr inte så bra för vi var inga genier på noter även fast Malin är gammal pianist. Efter det gick vi en promenix med Aida och hälsade på Amanda. När vi kom tillbaka kollade vi lite på youtubeklipp tillsammans med killarna. Sen körde vi ut dom och jag & MallanBrallan tog över Marcus säng och kollade på Svensson Svensson.

Jag - "Jag är hemma hos Svenssons med M Svensson & M Svensson och vi ska kolla på Sensson Svensson."
Kickos - "Det är många som har MS i det här huset."


Nu dragar jag ...

     Datum: 2008-11-08 Kl: 19:38:41


Nu ska jag draga till Marcuuus !
MallanBrallan tar jag med mig och ut och gå med Aida ska vi.
Vill också bara säga att idag kokade jag ris helt själv för första gången också.
Jag tackar för applåderna.

Tjing då mina vänner !

My whole life is falling apart !

     Datum: 2008-11-08 Kl: 11:42:53

Igår hände det som absolut inte får hända. En av dom värsta grejen som kan inträffa i mitt liv hände igår och jag fick nästan självmorstankar. MIN HÅRDDISK PÅ DATORN KRASCHADE ! Ni förtår kanske inte hur allvarligt det här är, men det är i stort sett som om någon har klampat rakt in och raderat mitt liv. Alla mina skolarbeten, bilder, filmer, program, ALLTING ÄR BORTA ! Datorkillen har min dator nu över helgen och ska försöka laga den så därför kommer det bli lite dåigt med uppdatering här, men jag ska göra mitt bästa.

Fan vad jag hatar det här. Nu är det bara att börja om och det blir ungefär som att gå om halva tvåan. Precis vad jag behöver nu.


Torsdag

     Datum: 2008-11-06 Kl: 20:39:48
Jag har inte hunnit uppdatera här på ett tag för jag har helt plötsligt fått så mycket att göra. Igår ringde lille Marcus och ville bli klippt !? Jag klippte han senast förra veckan men han sa bestämt att håret hade växt jätte mycket sen dess. Så igår klipptes lite till hår bort och idag ber han mig att klippa honom igen. Han mste ha väldigt bra skörd på håret vill jag lova.

Sen har ju en annat gått och blivit ambassadör för frisörprogrammet tillsammans med Linnsy. Vi kommer bli bra på det här känner jag! Jag är både ambassadör och med i elevrådet, vad har det tagit åt mig? Inte för att vi har ett så aktivt elevråd för vi har inte haft ett enda möte än, men att vara medlem låter i alla fall bra.

Sen så har jag lämnat in min dator hos datorsnubben idag med så nu är den helt tömd på allting jag någonsin ägde men jag är också ett virus kortare. Måste tyvärr gå tillbaka dit imorgon för det går inte gå in på hårddiskarna och hämta sakerna jag sparade.

Jag fick också minst G på mitt matteprov i alla fall. Plus att jag idag höll mitt nationella prov tal i svenska. Det gick väll lite si sådär, men med tanke på att jag kom på det idag på morgonen så är jag faktiskt ganska nöjd. I slutet fick jag improvisera hej vilt för att få ihop det till 5 minuter, men det gick.

SOS Gute nu.

Buss ...

     Datum: 2008-11-04 Kl: 12:30:56
Har suttit på bussen sen klockan 8 på morgonen. Efter 4 timmar på bussen så upptäcker vi att bussen faktiskt har trådlöst internet så det används flitigt nu sista timmen innan det är dags att byta buss i Jönköping.
Annars så händer det inte så mycket här på bussen. Vi har gjort allt man kan göra utom att plugga, vilket är det mest behövliga.

Jag är för jävlig på morgonen har jag kommit på. Att gå upp klockan 6 som Sofia tyckte var lagom var inte på fråga. Tio i sju masade jag mig upp ur sängen efter att hon hade gett mig en macka som jag kunde äta upp i sängen. Gårdagens smink hade jag sparat till detta ögonblick så jag bara behövde bättra på lite. Det ända positiva var väll att det inte var smockat på tunnelbanan så det gick faktiskt ta sig till Centralstationen. Det gick åt något litet samtal till Sofias pappa för att hitta rätt där inne. Tackar säger jag Anderstorp som bara har en busstation att välja på.

Jag kan också säga som så att det är skyttetrafik till toaletten här bak för pensionärerna. En del har till och med gått två eller tre gånger. Lärde dom sig inte att hålla sig på sin tid eller?

Gavin DeGraw

     Datum: 2008-11-03 Kl: 23:19:56
Kom precis hem från Anexet där vi vart och kollat på Gavin DeGraw. Det var kanonbra och jag ska lägga ut bilder och videoklipp här när jag kommer hem. Vi tog tunnelbanan till Medborgarplatsen för att hinna svänga in på Hemköp och handla något till hemresan imorgon. Lata som vi var så tog vi tunnelbanan en station hem i stället för att gå. På väg ner till tunnelbanan så står det en utlänning som säger: "Hej tjejer, halva pris. Kom igen, halva pris": Vi fattade inte om han trodde att vi var horor, eller om han var hora (kan killar vara det?) eller var det var han höll på med. Men det blev feting dissen på han.

Nu sitter vi hemma i soffan och smäcker i oss chips. Bussen hem går redan 8 imorgon !? Så vi måste ha packat allt färdigt nu ikväll för att få sova så länge som möjligt imorgon och vi har inte äns börjat än.

Jag är matt i mitt kött. Godnatt !

(:

     Datum: 2008-11-02 Kl: 00:19:57
http://bloggkoll.com/m/9986969/0

Sofias inlägg om vår dag. Värd att läsa !

Lördagen in the city !

     Datum: 2008-11-01 Kl: 23:46:41
Uppdatering var det här ! Har promenixat fram och tillbaka i stan hela dagen så snacka om att jag är matt i köttet nu. Vi har nog vatt i alla affärer minst 4 gånger för dom första 4 timmarna hör ju till att man inte köper något på grund av snålhet. Man är ju inte smålänning för inte liksom. Men tillslut så blev det en kjol köpt, två linnen och en tröja. Mer pengar ska spenderas imorgon antagligen.

DAGENS NYHET:
Jag och Sofia går fridfullt mitt i Stockholms innerstad och vilka ser vi !?
HERR OCH FRU FJELLANDER !
Hur är det möjligt att jag träffar på dom här? Rollator och allt hade frugan med för övrigt.
Ja, herregud säger jag bara.

Som ett trevligt slut på dagen så har jag skaffat mig virus på datorn. Jag blir så jäkla lack ! (trivs med stockholmskan nu för tiden).

Stan !

     Datum: 2008-11-01 Kl: 11:47:26
- Godmorgon alla stadsbor !
- Godmorgon !

(En koversation mellan mig själv och mig själv).

Nu ska vi börja ta på oss lite kläder och sedan bege oss ut på stan. Så det lär bli snålt med uppdatering här idag. Men ikväll kommer det förhoppningsvis bilder om ni har tur och jag har ork.

Nu ska det fixas !

Stockholm, here I am !

     Datum: 2008-11-01 Kl: 00:11:23

Om ni undrar varför det har varit lite dåligt med uppdaterande idag så är svaret enkelt. Jag har spenderat 6 timmar av min vakna tid på en buss till Stockholm idag. Jag kollade på en film, läste lite och lyssnade på musik för att få tiden att gå. Fy sjutton vad kissnödig jag blev men som sagt, toan vågar jag inte gå på (mest för att jag inte vet hur den fungerar). Kissnödigheten kom påträngande redan i Jönköping så jag hade ju en lagom bit framför mig att knipa på.

Nu har vi vatt hemma i Sofias pappas och Stinas lägenhet ett tag och den är fett snygg. Jag är inte alls avis eller så. Jag sitter här och snyltar på Anna Skippers nätverk som bor över oss. Det märks att hon gillar att motionera för det gårs rätt mycket där uppe, det bara bonkar i golvet. Nu ska jag och Sofia provligga en hästens säng!



För övrigt så är det fullt liv på baren utanför. Det skriks och gapas och någon försöker krama ordningsvakten i hopp om något kanske? Vi ser rakt in i baren så det är ingen som kan vara otrogen utan att vi märker det.

Tjing så länge då !

RSS 2.0