Samtal !

     Datum: 2009-11-30 Kl: 20:52:28
Idag hade jag ett så kallat "utvecklingssamtal" med Anette som det så fint heter. Vi pratade om framtiden och aldrig har jag hatat framtiden så mycket som jag gör nu ! Hur ska man kunna veta vad man vill göra i framtiden ?

Jag vet ingenting vad jag vill. Eller självklart vill jag fortsätta som frisör men det är så jävla mycket som är jobbigt just nu. En massa som måste pluggas till och tränas på. Träna, träna, träna. Fixa hundratals modeller till gesällen och sen öva, öva och öva till den. Vilket betyder ingen mer fritid och jag som redan tycker att jag har för lite fritid. Det är liksom alltid någon klippning varenda dag efter skolan eller så jobbar jag till sex på praktiken.

För tillfället vill jag bara gå och begrava mig för ett tag. Långt ner någonstans och bara sova mig bort från det här och sen vakna upp när mitt liv är på rätt väg igen.

Jag orkar inte. Bara för det luktar mitt hår självklart stekta köttbullar också men det skiter jag blanka tusan i och ska istället gå ner och hämta cola som jag ska klunka i mig tills jag deckar framför Ullared som jag missade, som jag därför måste kolla på web-tv nu. Ska dock vakna en halvtimme och kolla på mitt älskade Paradise, sedan åter till dvalan !

Sleeping Beauty !

     Datum: 2009-11-29 Kl: 21:14:26
LET ME SLEEP.

What a house !

     Datum: 2009-11-28 Kl: 00:15:42
I think I just found my dream house !




Friday !

     Datum: 2009-11-27 Kl: 19:43:27
Idag händer ingenting. Har legat i soffan hela dagen och inte gjort någonting förutom att äta.
Jag skulle städat mitt rum med oder från mamma men det gick bara inte idag. Det var så där ni vet så att man bara sitter och stirrar på kaoset, sen plockar en grej och sen går tillbaka och sätter sig för att stirra igen. Så jag gick ner till mamma och sa att det går fatkiskt inte att städa idag och så hämtade jag fika istället. Det är lite så jag jobbar.
Dock så måste jag städa en annan dag istället...

Ikväll kommer nog Amanda hit. Jag hörde ett rykte om att värmen slutat fungera hemma hos henne så hon kommer hit för att snylta på lite värme så hon inte fryser.

Klockan är halv åtta och jag har inte tagit på mig än. Tror inte jag gör det heller faktiskt. Det blir ju mindre tvätt för mamma då i alla fall. Kolla där ser ni, jag är snäll och tänker på min mamma.

Bjuder på en bild när Emma & jag testar studentasaker !

Onsdag !

     Datum: 2009-11-26 Kl: 01:24:44
Bara för att jag är ledig imorgon och därför faktiskt kan vara uppe hela natten så är jag dödstrött. Så jäkla typiskt.

Vart på Expo idag. Kalabalik med för mycket kunder och ett trasigt bokningsschema. Men det gick ihop sig tillslut och jag hade en klippkund och en sling/klippkund.

Hoppade av bussen vid sex och blev hämtad av Amanda vid hållplatsen och vi åkte på dirren till "proom night". Det var inte mycket att hänga i julgranen direkt.

Sen hemma käkade jag mat och sen gick jag och hämtade min lussebulledeg som min mamma lagt undan åt mig i kylskåpet. Jag låter er tro att jag är dum i huvudet men lussebulledeg är ju årets deg och jag tänker inte missa den bara för att jag råka sluta skolan klockan sex och där med basta !

Avslutar med ett rörande citat från Hanna som talar om hur det hade varit om hon hade bott här nere i fem veckår då hon ska ha praktik:

"Jag vet inte om jag vågar bo här nere i fem veckor, jag kanske inte vill åka hem igen ?"

Detta är ju ditt hem, din bajse. Du skulle inte flyttat från det från första början. Då får du faktiskt skylla dig själv att du är rädd för att du ska längta hem !

Tisdag !

     Datum: 2009-11-24 Kl: 22:52:32
Idag körde jag bil till skolan för Hangs skull, hade det inte varit för henne så hade jag tagit bussen för herregud vad trött jag var. Ryktet hade också nått Emil så han plockade vi också upp på morgonen och sen bar det av !

Jag körde som en gud till skolan och Emil var helt imponerad och berömde mig flera gånger. Inte det sämta, och Hang var glad som fick sitta fram.

På religionen hade vi redovisning och det var bara jag & Caroline där från vår grupp så vi fick slänga ihop en provosorisk power-point och göra en liten nätt redovisning. Sedan slutade vid halv tolv men som den otroligt snälla vän jag är så väntade jag ända till tre så att Hang & Emil kunde åka med hem.

Så jag låg i soffan med datorn hela eftermiddagen och kollade runt lite och kurerade min trötthet. Sen fick jag sällskap, lussebulle och jag blev inte lika trött längre och tiden bara sprang iväg.

Så helt plötsligt var det dags att plocka ihop mina medpassagerare och bege sig hemmåt. Hang & jag sjöng för fulla muggar och lyssnade på Absolute Kidz. Det var nästan lite synd om Emil men han verkade somna ändå, så underhållande tyckte han att vi var ! Den ungen åker ju tydligen till Spanien imorgon med, snacka om att vi är avundsjuka ...

Tränade innan och nu blir det lite America's Got Talent innan hag somnar. Behöver verkligen sova ...

Lina festar till det !

     Datum: 2009-11-24 Kl: 09:26:08
Lina fyllde 18 år i fredags och det vet jag genom rykten att hon firade genom att gå till Harrys. Dagens citat kommer dock från Kikki som resumerade firandet i:

"Lina gjorde åt 20 spänn på hela kvällen och det var på garderobsavgiften !"
Så klockrent för att vara Lina, vad jag gillar henne !


Lisa eldar upp matsalen !

     Datum: 2009-11-23 Kl: 23:06:50

Idag tackar vi Lisa som gjorde dagens händelse i matsalen.

Vi satt där alla i matsalen och åt och så undrade Lisa om vi ville se när hon tände eld på en servett över ljuset. Självklart skulle hon inte göra det på riktigt utan bara skämta lite. Men självklart lyckas hon tända eld på servetten ändå och panik utbryter hos Lisa. Hon börjar blåsa och slå på den och blir alldeles till sig. Sedan i ren panik tar hon sitt mjölkglas och vänder det rakt upp och ner över servetten och det blir en hel flod med mjölk över hela bordet.

Vad vi skrattade och vad alla kollade ! Det luktade bränd servett i hela matsalen och mjölken sipprade över kanterna på bordet. Vi bestämde oss ganska snabbt för att det nog var dags att lämna bordet och gå nu ...


Maskeradfest !

     Datum: 2009-11-22 Kl: 23:04:18
Igår var det fest ! Maskeradfest mer eller mindre och det var en jäkla fest ! Alla hade faktiskt lagt ner rätt mycket tid på att klä ut sig så det var lyckat. Den ena var var sötare än den andra, eller läskigare om man ska ta in Paulina aka Jokern i leken.

Så mycket som jag skrattade igår inne på toaletten har jag inte skrattat på jag vet inte hur länge. Jag kunde seriöst inte andas och jag trodde nästan jag skulle tuppa av där ett tag men gud var roligt det var !

Sen så blev vi uppraggade av en kille i korvkisoken hemma när vi väntade på våran mat. Han frågade Hanna en massa om hennes tuttar och allmänt stötte på henne och mitt i allt sätts larmet i hans taxi på och ut kommer hans fruga. Jag & Hanna fattade ingenting men snacka om att vi skrattade !

Sen så har jag lite andra grejer som måste nämnas här i bloggen.
Citat av Victor aka Audacity:

"Annas Vante".

"Ge meäj ett riäktigt juolboard meäd kuöttbuöllar och torschk !"

 

Annars så bjuder jag på bilder !

 


Blommor & Godis ... på en torsdag !

     Datum: 2009-11-19 Kl: 23:32:35
Idag kom min granne in med blommor och godis till mig. Jag undrade om jag fyllde år först men kom sen på att nej, så var inte fallet. Hon var inte för att gratulera mig till mitt körkort och det var verkligen inte det sämsta. En jättefin blomma och massa godis. Det är vad jag kallar riktiga grannar !

Sedan blev det ännu lite festligare när min lillebrors kompis kom hit med pepparkaksdeg. Jag fick smaka och gud var gott det är. En av det bättre degar, dock toppar nog lussebullsdegen listan !

Sedan måste jag lägga till dagens ord som jag fick höra av Jonte - Jonis precis. Ordet är "fittemus" och är tydligen av norskt ursprung. Jonte - Jonis och hans ordföråd är av högsta klass idag !

Sen vill jag avsluta med lite utryck om hur Hanna känner för det här med svinis som är ett aktuellt ämne nu.

Hanna säger:

Blir ju inget ligga i helgen.
Men min arm kommer ligga däremot...HELT JÄVLA STILL!

Hanna säger:
Jag älskar livet nu.
Även fast jag känner mig helt jävla död...fittsvinis !

Alikssamtal !

     Datum: 2009-11-19 Kl: 21:36:17
Paulina snappade upp ett intressant samtal mellan två alkisar på sin buss hem idag. Samtalet lyder ...

Mannen: Ja, det är inte lätt att vara själv och tillfredställa sig själv med egna händer.
Kvinnan: Men det blir det snart ändring på.
Mannen: Haha, mm jasså ?
Kvinnan: Jag ska komma och våldta dig imorgon !

Svinisarmen stannar hemma !

     Datum: 2009-11-19 Kl: 15:11:30
Idag ligger jag hemma med min svinisarm. Det onda blev värre och när jag vaknade idag för att göra lite gymnastiska övningar för att se om armen var med så var den det inte. Jag blev yr och fick springa tillbaka till sängen och lägga mig så jag inte skulle dimpa ner på golvet.

Jag kollade även upp hur det var med Sofia och hon skulle inte heller till praktiken så jag ställde in mitt med. Kändes inte jättelockande att springa runt från nio till sex och fixa och dona och kanske försöka klippa någon med en halvt förlamad arm. Det kan ju också tilläggas att alla andra i min närhet också var hemma idag och kurerade svinisarmar så då ville ju inte jag vara sämre. Men imorgon måste jag gå till praktiken, även om inte armen är bättre. För fy vilket dåligt samvete jag har haft för att jag är hemma idag även fast jag har haft en bra anledning. Ni ska bara veta hur mycket jag velade fram och tillbaka från sex till halv nio idag på morgon om hurvida jag skulle stanna hemma eller inte.

Annars har jag bara legat i soffan hela dagen framför tvn och gör det fortfarande. Nu ska mamma lära mig om hur jag tar hand om min ekonomi. Skona mig !

Svinis !

     Datum: 2009-11-18 Kl: 22:50:13
Ville bara säga till er alla att jag tagit svinis idag ! Det var massvaccination i skolan idag och det var krig om dom 50 sprutor som fanns men jag ballade ur lite då, och kände att det inte riktigt var min grej.

Men när jag kom hem så upptäckte jag att i stort sett alla i min närhet skulle ta denna spruta så då tog jag mig i kragen och åkte med Hung, Jocke & Becca. Väl på plats fick vi köa utanför i regnet ett tag och det träffade vi på Emil som också han antagligen hade fått en sträng order från sin mamma att ta den som vi andra. Inne i väntrummet snodde Jocke Emils låtsatspappas stol och jag trodde jag skulle dö av skratt. Jocke fattade ju typ inte vad han gjorde men sen efteråt så erkände han att han hade fått hjärnsläpp och därför betett sig som han gjort.

Så nu sitter jag här med ont i armen som alla andra. Att ha tagit svinis är absolut det nya!
Synd bara att jag har sådär fisigt ont i armen. Kan dom inte dra till med en ordentlig smärta så man kan vara hemma en dag utan ha dåligt samvete om man nu ändå ska ha ont ...

At School !

     Datum: 2009-11-18 Kl: 21:37:34
Jag bjuder på bilder från temaveckan i skolan.

Emma visar hur det känns efter man tagit svinis .

En Granit och några damer.

Svenneballe arbetar hårt.

Ida & Granit sköter musiken. Michael Jacksson tema var det idag.

Amela aka snyggast i klassen enligt lillbroshan.

Något bröllopstema.

Min grupps vackra konstverk. Japansk och Indisk buddistisk brud.

Linns fina brud med kristendomtema. Observera att Emma gjort flätan !

Vilka brudar vett ni ! Islam och Hinduism var det här .

Körkort ... Hell YEAH !

     Datum: 2009-11-18 Kl: 17:20:12
JAG KLARADE DET !

Att ta körkort är långt ifrån hälsosamt. Det var en nervositet utan dess like som jag kände när jag satt och väntade på min uppkörning idag på morgonen. Vissa stunder trodde jag att jag skulle svimma till och med. Jag var betydligt mer nervös inför denna uppkörningen än inför förra. Jag hade inte varit mentalt stark nog för ett misslyckande till så hade jag kuggat idag så hade jag nog brytit ihop totalt. Otroligt töntigt men sant. Att man kan tappa motiveringen så totalt efter att man har misslyckats en gång är helt otroligt.

Jag trodde jag aldrig skulle klara det för det började ju åt hellskotta. Min körskolelärare hade sagt till mig att jag inte skulle behöva göra en säkerthetskontroll igen men så fick jag göra det ändå. Jag skulle kolla bromsarna och jag fick total black out. Paniken kom och jag bara satt där och kom inte ihåg ett skit. Men tillslut så lyckades jag ta mig samman och fixa det. Sedan gick resten av uppkörningen ganska bra förutom att jag glömde svänga en gång. Men självklart så får ju Michaela Lundberg sin uppkörning på sveriges pissigaste dag. Det totalt spöregnade hela tiden så jag såg inte ett skit och hela vägarna var dränkta i vatten. Så jag tänkte att det här kommer gå åt helvete ...

Men tack och lov så klarade jag det idag och jag har fortfarande inte smält det.

En skapande dag !

     Datum: 2009-11-17 Kl: 22:16:43
Idag skapade jag mig en brudkrona i skolan. Det var tydligen tvunget att man skulle göra det idag. I början var alla emot min krona och sa att den var ful och undrade hur jag skulle få det att gå ihop. Men sedan när dom såg resultatet så fick dom sig allt en knäpp på nosen ! Den blev väldigt fin enligt mig själv och jag är stolt som en baguette över den.

Efter skolan så slingade jag Malmströmens hår. Sen duchade jag och lade mig i sängen redan klockan sju och kollade på Ullared. Nu ska jag sova riktigt tidigt som jag blir tillsagd. Det är en stor dag imorgon...

Prinsesskronan gör sig inte riktigt på bild. Den är finare i verkligheten !


Detta var roligt !

     Datum: 2009-11-17 Kl: 21:02:16
Hanna Nielsen blir sentimental så här en tisdagkväll medan hennes föräldrar gör annat i bastun ...

Hanna Nielsen säger:
"ska göra milkshake
jag gjrode det häromdagen
och det föll nästan en tår
vi gjorde alltid det
hemma i amandas gamla kök
och så tog jag i lite mer glass
och tänkte på att du alltid gjorde mjukglass i stället.. det var fan TIDER!"

Måndag !

     Datum: 2009-11-16 Kl: 22:37:11
Ny vecka och temavecka denna veckan ingen. Entreprenörstema är det denna gången och vi arbetar med brudsmycken så frågar mig inte hur det går ihop.

Hang släppte en jäkla bomb i matsalen idag som rörde om i grytan för hela dagen framåt. Men nu verkar allt vara under kontroll och det är lugnt som en filbunke.

Jag måste, måste, måste sova tidigt idag ! Jag är så trött.

Utgång !

     Datum: 2009-11-15 Kl: 22:28:40
Igår var det utgång i Stockholm. Eftersom det slutade med att det bara var jag, Sofia och hennes pojkvänn som skulle ut så var vi inställda på att det skulle sluta i katastrof. Men vad hände ? Jag hade så jävla roligt !

Vi drog ut rätt tidigt och gick in på något ställe någonstans vid Fridhemsplan i alla fall. I början var det lite stelt men efter någon cider och lite shottar så var dansgolvet vårt hem och jäklar vad vi dansade. Vi shake'ade som sjutton och musiken var verkligen perfekt för oss två. Bara låtar som man kände igen och en massa gamla från förr så man blev ju helt nostalgiskt.

Eftertraktade var vi med, det kom fram en kille och kramade mig och snackade engelska med mig efter typ tre minuter bara och jag bara stod där rakt upp och ner och fattade ingenting. Sen hade jag nog kunnat få slagga på Odenplan inatt om jag ville men jag nämde något om en pojkvänn som hetter Jesper (ispirerat av Sofias bror) där hemma och plötsligt blev det inställt ... Haha !

Halv två begav vi oss mot Donken för lite käk och mötte en hel polispatrull. Poliser är alltid lika intressanta... Sen hem till lägenheten och sova. Jag fick sova ensam i en dubbelsäng med en tjock, spinnande katt på mig och jag har nog aldrig sovit så skönt !

Idag har vi bara åkt buss hem. Vi satt rakt upp och ner och lysnnade på musik från klockan tolv till fem i den där bussen utan att göra någonting annat. I slutet höll jag på att få panik för det fanns inget syre och jag är väldigt syreberoende ! Men vi klarade det med och sen blev det en sväng förbi Donken och nu är jag äntligen hemma i min säng. Som jag har saknat den ! ♥

Projektarbete på SVT !

     Datum: 2009-11-13 Kl: 18:13:56
Internet funkar äntligen hos den jag snottar det av så nu kan jag uppdatera er lite.

Igår var jag & Sofia på SVT för att arbeta med vårt projektarbete. Vi hade lovat Martin att komma i god tid men det höll på att sluta i katastrof men vi fick fråga en tant på gatan och efter ett felvalt hus så var vi rätt. Zusanne som vi var där för att träffa var kanon ! Hon är ansvarig för allt smink/kostym/hår på SVT och hon visade oss runt överallt. Vi fick verkligen se så mycket och vi fick gå in i kostymförrådet och prova hattar osv.

Vi fick se när dom sminkade inför nyheterna och en tv-hallåa. Tjejen som skulle vara tv-hallå var så jäkla rolig. Vi pratade på jättemycket med henne och hon babblade på om att hon ville se "knark-glam-chic" ut i tvn. Sen så skulle hon vara porrig när hon presenterade "Mitt i naturen" men vi kollade på tvn sen och det blev visst ingenting med det. Hel frän var hon i alla fall och gav oss många skratt !

Vi var även med på repetetionerna inför Skavlan och såg Carola öva på sin Betlehemslåt typ sex gånger i sträck, så nu kan jag det låten utantill. Sedan kom hon och sa hej till oss och jag och Sofia ville inte att hon skulle komma för vi var inte särskilt impade men vi sa hej och sen skrattade vi när hon hade gått. Något annat som där emot var underhållande var dansbögen hon hade med sig. Han stod typ framför henne och peppade henne genom att shake'a gärnet framför henne men hon kollade inte ens på honom så det såg helt sjukt ut. Jag och Sofia höll på att avlida av skratt !

Senare på kvällen fick vi vara med i publiken i Skavlan och tack och lov fick vi platser på kanten så vi kom aldrig med i tvn. Turen var på vår sida för alla gäster som skulle vara med i Skavlan stod på vår sida precis jämte mig innan dom skulle in, och vem skulle in om inte HENKE LARSSON ! Det ni ! Inte det sämsta va, att ha vart jämte Henke Larsson ?

Det hände mycket mer under dagen och det ska ju som sagt bli ett projektarbete av detta. Vi hade i alla fall jättekul och fick vara med om en massa saker. Zusanne is great !

Stan idag annars.

Mot Stockholm !

     Datum: 2009-11-11 Kl: 15:20:17
Nu sitter jag på bussen på väg upp mot Stockholm. Självklart är jag kissnödig men jag måste hålla mig tills vi kommer fram för jag vågar inte gå på busstoan. I hörlurarna lyssnar jag på sonundtracket till Billy's Pan Pizza som Sofia gett mig. Nu är det bara ca två timmar kvar innan vi är framme och jag funderar på om jag ska sova en stund. Är dödstrött som alltid nu för tiden.

I skolan provade vi ut studentmössorna idag och min mössa blev så fin. Jag kommer sakna vår käre Alex som vi har blivit sådana bundisar med under alla våra studentmöten tillsammans. Sofia kunde inte hålla sig längre idag så hon var tvungen att fråga vilken parfym det var han hade på sig och hon hade rätt, det var Hugo Boss. Doften av killparfym är nog det bästa jag vet, jag kan sniffa på det hur länge som helst.

Vet inte vad jag ska fördriva resten av tiden med ...

Tisdag !

     Datum: 2009-11-10 Kl: 23:16:52
Var i skolan till halv tolv idag, sen var det halv studiedag men det gav ju inte oss så mycket eftersom vi alltid är lediga på tisdagseftermiddagar. Åkte hem och packade ihop allt inför Stockholm och när jag var färdig så var det faktiskt inte alls mycket som låg i väskan men ändå så kändes det inte som jag glömt något. Fattar inte hur jag packat denna gången men jag orkar inte bry mig heller.

Sen hann jag kolla på ett Gossip Girl avsnitt innan jag var tvungen att åka vidare till Sofia. Sen mot Värnamo för att handla lita saker inför imorgon och sen till skolan igen för att åka vidare i minibuss mot Jönköping. Där var det en wella-visning som vi var på och den var väl helt okej. Efteråt blev det donken för hela slanten och sen var vi på bra humör resten av resan hem och vi hade allsång och lite annat trevligt.

Nu är jag död och imorgon har jag massa att göra så bäst att jag sover.
Godnatt !

Måndag !

     Datum: 2009-11-09 Kl: 23:06:27
Idag skulle jag packat inför Stockholm på onsdag men har jag gjort det ? Nej, inte ett skit. Jag har inte ens kollat in i garderoben eller plockat fram en väska. Jag orkar inte så jag får ta tag i det där imorgon. För då har jag verkligen inget val.

I skolan arbetade vi med projektarbetet idag. Vi skrev ihop en massa bra frågor och var nere hos Martin och fick lite info också. Sen satte jag igång och plugga lite men jag kom ingen vart så jag fick be om hjälp. Då gick det bättre men jag hann inte så långt så får plugga mer en annan dag.

Klippte Robbin idag och Jocke var med som sällskap. Sen städade jag hamsterns bur och undertiden matade pappa hamsterråttan med mariekex och pepparkakor. När han var färdig med matningen så var hemsterråttan lika bred som hon var lång, hon fastnade nästan i rören. Stackars hamstran.

Klockan är för mycket och jag sover inte. Crap !

This shit is bananas !

     Datum: 2009-11-08 Kl: 23:14:46
Herregud vad många ni är som läser min blogg nu för tiden och ändå så skriver jag ju inte något av värde.

Inte har jag något av värde att skriva nu heller. Idag har jag inte ens tagit på mig. Bara ett par mysbrallor för jag blev våldgästad av Jocke och Fidde. Det blev en halv klippning på Jocke och sen åkte dom igen.

Annars har jag inte gjort någonting idag. Strykt mina kläder så mamma blev stolt och sen ätit en massa skit och kollat ifatt mig på serier.

Kommer ha fullt upp hela denna veckan och det kommer bli en massa jobb. På onsdag drar vi till Stockholm och det kommer bli bra !

Fan vilken tova jag har i mitt hår känner jag nu ! Det är nog ingen idé att försöka borsta ut det för då åker nog allt hår med är jag rädd.

Det var nog det !

Pratat en del med det här katastoffallet också ! (:

Lund !

     Datum: 2009-11-08 Kl: 00:15:28
Idag fick jag inte sova alls. Jag var tvungen att gå upp redan kvart i nio för att åka och hälsa på min bror i Lund. Jag körde hela vägen dit och det gick bra, stadskörningen gick med ganska bra tills jag blev tjurig och vägrade köra mer.

Min bror gav mig världens chock när jag såg honom och jag har fortfarande inte smällt det. Han hade förvadlat sig själv till en grottmänniska för han hade inte rakat sig på evigheter. Det var det värsta jag sett ! Men han skulle tydligen raka av det sen, han hade bara sparat det för att se min reaktion.

Lundvistelsen bestod annars bara av lite resturangbesök och sen bio. Vi delade på oss men jag, mamma och Jimmy såg Fame och den var bra ! Sedan åkte vi till lägenheten och fikade lite och sen åkte vi hem.

Imorgon ska jag sova så länge som jag bara kan !



En nära vän är berusad !

     Datum: 2009-11-07 Kl: 00:36:47
En nära vän bad mig ringa henne och hon var en aning berusad. Jag skrattade gott åt henne i telefonen !

Hon pratar och pratar och bekänner saker som hon kommer ångra imorgon men jag har roligt. Hon spillde ut cola över hela köksgolvet och slog i toadörren med en smäll. Ur telefonen ljuder också: "Vad glooor ni på ? Har ni aldrig sett en praaaktikant förut ?" Som ett festligt avslut på sin utekväll har hon valt att gå hem och käka chips och kolla på Andra Avenyn.

Ja, ni hör ju !

The Dentist !

     Datum: 2009-11-06 Kl: 23:03:16
Idag hade jag ett besök hos tandläkaren inplanerat. Jag har vart så nervös inför detta besök så det har varit skadligt. För det första så är jag lite rädd för att gå till tandläkaren och för det andra så var jag 100 % säker på att jag faktiskt skulle ha åtminstonde ett hål som jag skulle bli tvungen att laga.

Men vad hände ?

Så fort jag steg innanför trösklen till tandläkarrummet så började jag nästan skratta. Jag blev jätteskrattig och kunde knappt hålla det inne. Jag bara låg och flinade där och glodde rakt upp i taket. Men sen fick jag ta sådana där kort i munnen och fy bubblan vad det gör svinigt ont ! Jag höll seriöst på att smälla av och det kom nästan tårar i ögat.
Damen krattade lite på tänderna och kollade lite på korten och sen föll dommen ! Men det kom ingen domm utan en hyllning istället ! Jag hade inte ett enda hål och allt var bara bra. Jag hade ju ett "början till hål" förra året men det nämnde hon inget om idag. Måste varit min nogranna bortsning som fått det som bortblåst !

Halva min klass har varit involverade i mysteriet med mina hål och tänder, så nu hoppas jag ni blir impade att jag inte hade några !

Torsdag !

     Datum: 2009-11-05 Kl: 22:30:52
Det känns som om någon i smyg har tryckt in svinissprutan i armen på mig.
Min arm bara värker och är helt ur funktion idag.

Sen är jag trött. Så fruktansvärt trött.
Nu sover jag !


Onsdag !

     Datum: 2009-11-04 Kl: 21:06:01
Idag var det Expo som som stod på schemat och då har jag sovmorgon men jag var så trött ändå när jag skulle upp. Men jag fick släpa mig in i duschen och efter det var jag fit for fight för en ny dag.

Var i skolan lagom till lunch och det var god mat idag. I matsalen hände för övrigt en sak som inte var okej. Vi hade lagt våra väskor och kläder på ett bord medan vi skulle hämta mat (som alla gör om man måste ha med sig kläderna ner). När vi sedan kommer tillbaka till bordet med maten så är det upptaget !? AV NÅGRA ETTOR ! Dom hade tagit våra saker och slängt på golvet och en av dom använde praktiskt taget min halsduk som matta. Det är inte okej ! Har dom ingen respekt för dom äldre, som Sofia sa ! IDIOTS !

På Expo hade jag en klippkund bara. Jag & Sofia satt också bakom draperiet och åt och hade allmänt trevligt. Sedan inventerade vi i färgskåpet tills hon fick en kund. Jag gick redan vid fyra för jag hade körlektion. Egentligen skulle jag haft dubbellektion men det gick så bra plus att vi inte orkade mer så vi sket i den andra. Så jag var hemma redan vid sex idag och det är inte illa !

Praktik imon. Ryktet säger att en etta ska vara där denna veckan. Kan bli roligt !

Olikheterna i min uppfostran !

     Datum: 2009-11-03 Kl: 22:02:48
Varför är jag alltid så trött nu för tiden ? Eller nu för tiden var väll till att ta i. Jag tycker jag har varit kroniskt trött sedan jag började gymnasiet så inte för det !

Precis nyss upptäckte jag olikheterna i vad mina föräldrar vill lära mig. Det var rätt roligt !

Min mamma kom in på mitt rum med en bok som hon tyckte jag skulle läsa. Huvudpersonen i boken handlade tydligen om min egen släkting och det skulle tydligen vara så intressant och blabla. Mitt i min mammas predikan om boken så skriker pappa från soffan: "Mickan kom hit ! Du måste komma och kolla på denna fyllekörningen på youtube ! Det är jätteroooligt !" (så skrattar han som bara den). Mamma får då djävulsblicken och försöker på nytt berätta om denna otroligt intressanta och läsvärda bok men då hörs från soffan: "Mickan, kommer du eller ? Det är as häftigt !" . Tyvärr mamma, men jag måste bara springa och kolla på det där !

Så det blev ingen bok för mig och tur var väl det. Videon var för övrigt riktigt rolig !

Måndag !

     Datum: 2009-11-02 Kl: 23:18:41
Har inte mycket att komma med idag. Bara vart i skolan och sen klippt Emma. Hugo hade blivit jättestor och kunde ju till och med krypa lite. Här går tiden undan visst ...

Slingade och klippte Fidde när jag kom hem från Emma. Medans vi satt vid köksbordet och väntade på slingorna så bet min hamster mig. Hon hängde i mitt finger och jag skakade för att få bort henne och tillslut släpte hon men då damp hon ner på köksgolvet. Stackars hamsterråtta !

Nu är jag trött som en jude.
Godnatt !

"En nära vän" har hört av sig igen !

     Datum: 2009-11-01 Kl: 21:55:49
En konversation mellan mig och "en nära vän" som var alkoholpåverkad i helgen:

Jag: Trillade XXXXX naken ner ur sängen på golvet när han sov hos dig inatt ?
En nära vän: Hahahaha, ja !
Jag: I sömnen ? Vaknade han inte ?
En nära vän: Haha, förmodligen, han reste sig upp och la sig i sängen igen.
Jag: Men varför var han naken om ni inte hade haft sex ?
En nära vän: Hahaha, hur ska jag veta ? Förmodligen hade vi planerat att ha det, för jag vaknade fan ta mig också naken ! Eller så hade vi det ... jag har ingen koll !

Jag bara skrattar !

Göteborg !

     Datum: 2009-11-01 Kl: 18:23:22
Jag och Amanda hann inte mer än att svänga in på uppfarten och kuta in på toa innan vi satt i bilen med killarna på väg till Göteborg. Nu var det dags för skräckfilm vid halv tolv så vi var två fullsmockade bilar. Killarna körde bra tills vi kom in till Göteborg, då kördes det över lite övergångsställen och vi sket i lite refuger men det var ingen som dog så det gick väl bra.

Vi gick till en resturang för att äta lite eftersom ingen hade ätit någont på hela dagen typ. Där inne var det varmt, trångt och högljudt. Men maten var god i alla fall men några av killarna hade väldiga problem med sina pizzor som var hårda. Pontus gav oss kvällens kommentar !

Pontus om sin pizza.

- Det är jobbigt att skära och det är jobbigt att tugga och jag vill bara att det här ska vara över !

Skräckfilmen var i alla fall riktigt hemsk. Eller det var mest för att den var filmad som en hemvideo så det kändes mer äkta då. Jag låg ner i stolen med jackan uppdragen över huvet och höll för öronen vissa gånger och det var det fler som gjorde men som inte ville erkänna ! Efter att filmen var slut så hade vi lite bokcirkel för att alla skulle få prata ut om sin rädsla och sen sa vi att "nej, det här har aldrig hänt" för att förtränga filmen så gott det gick.

Hemresan från Göteborg var ju en jävla resa det med. Det börjar med att vi ska skjutsa hem Emil och han säger att det är lite utanför Borås. Det var typ i buschen någonstans och det var dimmigt och halt och alla var helt lama. Rasmus var mästerförare och körde medan Emil guidade runt oss hej vilt i Båros utkanter och jag och Amanda satt bara och gapskrattade åt ingenting.

Efter vi fått av Emil på rätt ställe i alla fall så körde vi hemmåt. Men mitt på motorvägen så börjar oljelampan blinka och det piper i hela bilen. Då var det bara att svänga av och börja mecka med bilen och det ska också tilläggas att klockan är ca halv fyra och att vi står ute, i mörker, i minusgrader efter en skräclfilm ! Men vi hittade inget fel tror jag så vi åkte vidare ändå. Halv fem inatt var jag hemma i alla fall och då sprang jag till sängen fortast möjliga för att slippa tänka på nått äckligt.

Men det var en rolig resa i alla fall så få tacka Jocke som faktiskt fixade det denna gången !


Eslöv !

     Datum: 2009-11-01 Kl: 13:54:59
Har inte hunnit uppdatera på ett tag för jag har varit lite smått upptagen dom senaste dagarna. Så här kommer lite händelser när jag har tid.

I alla fall, efter att ha kommit hem från Malmö vid två i torsdags natt så satte jag mig i en bil klockan ett dagen efter enbart för att åka tillbaka hela vägen igen. Eller, nästan hela vägen, slutdestination var Eslöv för att hälsa på Jonna. Så jag och Amanda hade en trevlig roadtrip ner till henne med julmusik och annan musik.

Kvällen där bestod inte av för mycket. Medan Jonna tränade satt jag & Amanda som två ungkarlar i köket och beklagade oss över livet och åt för mycket godis och drack äcklig julmust. Men vi tog faktiskt tag i oss och gjorde så att maten var färdig till Idol men självklart hade vi glömt buljongen så det var lite smaklöst. Sedan kollade jag på Skärgårdsdoktorn till halv tre i brist på annat innan jag somnade på soffan med min lilla fillt.

Lördag morgon och på programet stod att besöka Greveholm som har blivit lite av en tradition och sen Nova Lund. Det alltid lika roligt att åka förbi Greveholm och nostalgin kommer som en bomb. Inne på Nova hade vi rätt roligt som alltid när jag & Jonna är trötta och Amanda inte orkar med oss.

Efter Nova tog Amanda och jag vårt pick och pack för att styra hemmåt enbart för att direkt åka vidare till Göteborg. Amanda har faktiskt blivit en riktigt bra chaufför så det gick riktigt bra hem och än en gång beklagade vi oss över hur jobbigt livet är.


RSS 2.0