Stupid day !

     Datum: 2008-09-30 Kl: 20:16:15
Det här är och har varit en skit dag. Alla i skolan var as trötta och likaså jag. Hade ingen lust alls att klippa och det händer inte ofta. Jag måste ha en bättre dag imorgon då jag ska jobba med kunder hela dagen annars kommer jag aldrig orka. Att jobba med kunder är lika med att agera skådespelerska under en hel dag. Man måste stå där och vara skit glad även fast man hatar kunden något så fruktansvärt.

Har i alla fall sett nya Gossip Girl och One Tree Hill idag. Båda avsnitten var bra men fattar ni hur illa det är när jag somnar under One Tree Hill - avsnittet ? Då är man trött.

Ska kolla på Idol nu och sen sova tidigt. Den mentala förberedningen inför kunderna imorgon börjar redan nu. Till råga på allt tror jag att jag har kund redan direkt på morgonen...

Vilken söndag !

     Datum: 2008-09-28 Kl: 21:30:16
Jag har vatt så ordentlig idag så det är inte klokt.

  • Jag gick upp vid elva och satt på köksbänken till halv 1 och kollade på när mina föräldrar rensade ur köket och var trevlig.
  • Sen tog jag faktiskt på mig för ovanligheternas skull.
  • Sen åt jag middag och efter det åkte jag och pappa ut och övningskörde ganska länge. Det gick perfa förutom att jag råkade växla en gång utan att koppla och att det fick ryckas i hansbromsen lite för jag höll på att rejsa in i en sten, annars är det chill.
  • Sen så var jag med och pantade flaskor (jag behövde pengar) och slängde glasburkar i en container för att det är kul att krossa glas.
  • Sen så pluggade jag lite.
  • Sist men inte minst fikade jag med familjen efter att mamma och pappa gjorde som jag sa och gick till Bernts och köpte fika.
Snacka om att ställa upp för familjen (:

Hos Marcus !

     Datum: 2008-09-27 Kl: 23:03:04
Sitter hos Marcus nu i deras relaxavdelning och han spelar musik högt som satan. Basen är så hög att det vibrerar i hela soffan. Vi har spelar lite CS och killarna har badat i bubbelpoolen, observera med badbyxor. Jag har suttit mitt i smeten och kollat på "Sing a long".

Nu ska dom nog ha min dator igen !

Lördag

     Datum: 2008-09-27 Kl: 14:52:44
Vaknade upp i sängen idag jämte Jocke & Rasmus kvart i 10. Då gick Rasmus in och jag & Jocke somnade om igen. Sen vid 11 kom katten in och attakerade oss så då gick vi upp. Då blev det lite frulle och lite häng i soffan med Fidde & Marcus som sovit uppe. Sen vi 12 drog alla hem och nu sitter jag här och pratar i telefon med Hanna som har lika tråkigt som jag.

Får se vad som händer idag. Jocke sa att han skulle ringa sen men det vet man ju aldig hur det blir med det.
Nu ska jag hitta något att fördriva tiden med.
Tjing!



CS - lan

     Datum: 2008-09-26 Kl: 23:21:02
Jag tänkte bara säga det att jag sitter ensam och lanar CS med mina grabbs hos Jocke nu !
Och som lanmusik kör vi lite PAPAYA COCONUTS !



Fett bra för mig att jag har pix paxat Jockes säng ! Jag är ensam tjej så jag ska ha det bästa. Särskilt när det ryktas om att dom ska våldta mig.

Bonde söker fru - fest !

     Datum: 2008-09-26 Kl: 21:28:31
Idag hade vi den "stora" festen som avslutning på vårat "Bonde söker fru - projekt". Vi fixade lite frisyrer på oss själva och på floristerna. Sen var vi inne hos floristerna och satt vi borden dom hade dekorerat så fint och åt.


Det var jättefint dekorerat. Syns dock inte så bra på bilden.

Det bästa var ändå det här:


Vi vid vårt bord ville gå och ta efterrätten först. Så Angelica satte ribban på hur mycket man fick ta. Det var inte lite högt hon satte den. Kommentarena vi fick när vi hade hämtat var "Vad mycket alla tar", "Har du tagit allt eller?". Men Angelica kom men den bästa kommentaren när vi hade satt oss vid bordet. "Vi äter upp så fort vi kan så ingen hinner se hur mycket vi tog". Det är rätt inställning.

Godmorgon/Godnatt !

     Datum: 2008-09-25 Kl: 22:01:22
Har inte haft tid till att blogga ett skit idag.
Idag på morgonen hade vi i alla fall redovisning om kroppsspråk. Jag & Angelica stod för posningarna på korten och Magda & Rebecka för texten. Vår redovisning var väll kanske inte speciellt rolig men annat var det med en annan grupps. Eftersom det handlade om kroppsspråk så tog dom tillfället i akt att visa upp lite olika kort på sexställningar som dom själva medverkande i, dock med kläder på. Så dessa vackra kort visades upp på hela väggen i skolan och vår lärare verkade tycka det var lika kul som vi.

Annars har jag bara målat min gris lite idag så nu är den färdig, men orkar inte lägga upp bild på den nu.
Jag har fått plugga som en jude för att hinna färdigt med allt här hemma idag. Vår grupp är inte färdig ändå för det är en uppgift som vi alla har skitit i att göra och jag antar att det inte är någon som har gjort hemma heller. Men vi får väll se hur det går för betyget.

Nu ska jag sova. Godnatt !

Olivia

     Datum: 2008-09-24 Kl: 21:21:46
Om det är någon som minns så flyttade min vän Olivia till Skåne i våras och det för enbart en anledning. Att få se Wallander. Igår blev hon bönhörd. Den 24/9 - 08 såg Olivia Wallander i Ystad. Det är när något så stort händer som hon kommer ihåg varför hon flyttade till Skåne.

Nu ska jag kolla lite på GG och sen sova.
Godnatt ! ♥


En bild från Olivia & Wallanders joggingtur (:

Min ganne är stolt ägare till en tupp.

     Datum: 2008-09-24 Kl: 10:36:51
För er som känner mig så vet ni att jag bor mitt i ett bostadsområde. Alltså med hus och grannar på alla sidor, kors och tvärs. Häckar, stacket, buskar och vägar överallt. Kan ni då förklara för mig hur jag kan vakna upp halv 7 på en lördag av att en äkta tupp galer? En äkta tupp som hör hemma på landet ...

Jo det är nämligen så här att en av grannfamiljerna är från Makedonien. Bara för att man är från Makedoninen där det är trendigt med tuppar, betyder det att man tar med trenden till ett bostadsområde i Anderstorp där det finns grannar inom 5 meters radie? Inte nog med att han gör det. Han har duvor, frigående höns OCH fasaner. Fast fasanerna har han visst blivit av med. Grejen är den att hönorna promenerade rakt in på vår trädgård samma dag som vi hade studentfest för min bror. Då sa vi till honom att hönorna hade rymt, men enligt han så hade dom tydligen inte det. Nej nej, dom hade tillåtelse att gå på vår trädgård av honom. Av honom ja, men av oss?

Det enda positvia är ju att man får lantkänsla på köpet till priset av det man betalar för att bo i ett bostadsområde. 
Om ni undrar så är det därför vår familj inte har något lantställe.

Snålt !

     Datum: 2008-09-23 Kl: 21:42:04
Bara för att vi ska göra om halva undervåningen om två veckor så ska vo helt plötsligt börja snåla på allt annat har min mamma fått för sig. Min lillebror agerade pucko här om dagen och la in en Lokaflaska i glas i frysen och glömde den där. Så det sprängdes ju så klart vilket resulterade i glassplitter i hela frysen.  Ska vi plocka upp det då? Nej, det tycker inte min mamma för vi ska ändå slänga frysen snart. Så glas är det i hela frysen.

Sen idag så har jag upptäkt att alla lamporna i trappan är sönder. Ska vi byta dom? Nä, för det är onödigt när dom ändå ska komma och banka och byta trappor om 2 veckor, tycker mamma. Så vi ska tydligen ha det kolmörkt där i 2 veckor vilket betyder att man måste öppna toadörren för att få något som helst till lyse då man ska ta sig ner klockan 5 på morgonen.

Hon har lite konstiga idéer den där mamman.

Pysselmorgon !

     Datum: 2008-09-23 Kl: 13:30:32
Idag har vi bara pysslat hela morgonen. Vi skulle nämligen göra en "gåva" att ha med på festen som är på fredag hos floristerna. Vi fick göra vad vi ville bara vi var kreativa. Så jag valde mig att göra en gris av en ballong och gips. Han står i hörnet och torkar nu för strax ska jag börja måla och dekorera han. Hanna tycker att han ska heta Ferdinand så det får väll bli så.


Det blev dessutom Donken idag på lunchen med. Angelica är bra och det är perfa att glassa runt i hennes bil med lite musik. Ett av mina större nöjen nu för tiden förutom att gipsa grisar.



Olivia, vi saknar dig med. Hoppas i alla fall att du trvis där nere. Det är ju inte alla som har chansen att få jogga med Wallander på stranden (

Nu skiter jag i det här!

     Datum: 2008-09-22 Kl: 21:48:51
Jag vet inte vad ni hört eller var ni tror och ärligt talat skiter jag fullständigt i det med. Jag har sagt det till två personer och jag står för det. Vill ni göra en stor grej av det så varsågoda. Det var inte jag som startade det men jag tror jag vet vem som gjorde det och det är dålig stil att du inte erkänner.

Men som sagt, jag står för vad jag sagt.
I'm sorry.

Pysen

     Datum: 2008-09-22 Kl: 18:49:32
Igår spenderades hela dagen hemma hos Joakim och min första träff med Pysen blev av. Pysen är en katt och Jockes nya djur som han dratt på sig. Som ni märker så har han döpt den till Pysen fast den först skulle hetat Ica. Ica är mycket roligare en Pysen men Jocke ballade ur i sista stund.  Idag fick jag dessutom reda på att Robbins gamla katt hette Pysen, jag som åtminstonde trodde att Jocke hade kommit på namnet själv. Men nej, den har fått ärva namnet till råga på allt. Men katten var söt i alla fall men den gillade inte att gosa så mycket till min stora besvikelse. Han hade bara dampryck och hoppade runt och busade och revs. Paulina är livrädd för katten och kan inte sitta still en sekund utan att vara på sin vakt. Ganska underhållande då hon numera inte kan koppla av en sekund i huset hon spenderar hela helgerna.


Pysen the man !

Släktkalas !

     Datum: 2008-09-20 Kl: 18:23:19
Vi har släktkalas för mig nu även fast jag inte har fyllt år än. Anledningen till detta är för att vi ska kasta ut köket snart så då måste vi ha kalset idag så att gamlingarna har någonstans att sitta. Jag har inte så mycket kalaskänsla då jag inte fyller år förrens om si sådär 2 veckor men lite presenter tackar man ju aldrig nej till.

Ikväll blir det till att hänga med the gang as usual. Inte mig emot (:

Annars så är jag väldigt uttråkad och sitter bara och kollar på "Genibarnen" på tv och känner mig ännu dummare än vad jag redan är. Ungarna är ju helt stört smarta. En unge som var 6 år hade en mattehjärna som en 16 - åring men ska jag vara ärlig så såg han utt att verka slå mig med hästlängder och jag är ändå snart 17år. Det finns ingen rättvisa här i världen.

Hej hopp !

     Datum: 2008-09-20 Kl: 13:25:43
Godmorgon allihopa!
Klockan är 13.17 och jag har redan hunnit äta pannkakor till frukost och är nu på väg till duschen. Det kallar jag ultraspeed på en morgon det.

Igår kom min kära broder hem efter 4 veckor då han nu mera går i skola i Lund. Det slutade i katastrof. Mamma anklagade mig & Jonas för att vi "spelade över fullständigt" och att vi skrek mycket mer än vanligt. Detta stämde självklart inte. Det ända som skedde var att vi stod i hallen fullt påklädda och väntade på skjuss i över 20 minuter. Men icke, det tog 40 minuter från första gången vi bad om skjuss tills dess att det blir av. Tror sjutton att vi "spelar över" som hon kallar det. Tillslut kom vi iväg i alla fall och jag kom till Rasmus där dom var. Den lille sököttbullen Max var hemma där och han morrade om man tog honom på magen. Rasmus varnade dom var för att "utmana ödet" men det skrämde dom inte. Eller jo, Jocke skrämde det. Han han en grej för sig att han alltid ska verka tuff och reta upp hunden till det yttersta. Sen när den väl får damp så blir han livrädd och hoppas upp i soffan och skirker. Så typiskt Joakim.

Nu ska jag in, in the shower !

Snart fredag !

     Datum: 2008-09-19 Kl: 12:24:10
Har haft engelska B hela förmiddagen och det var väll sådär. Vi låg mest i soffan och klurade lite på våran dialog mellan kund och frisör som blev riktigt snitsig tillslut.

Anette hadeför övrigt läåst min hemuppgift idag och hon var riktigt imponerad. Hon tyckte den var så bra och påhittig att hon inte visste vart hon skulle ta vägen. Sen började hon prata om att skicka ner den till rekton så att han skulle få läsa den men där började det gå lite smått över gränsen tycktejag allt. Hon ville läsa upp den för klassen med men där satte jag definitivt stopp. Aldrig någonsin att jag går med på det.

Nu är det Matte B med Juuuurgen !

Pappa på kändisjakt !

     Datum: 2008-09-18 Kl: 08:19:06
Som ni alla kanske har hört så ryktas det om att en svensk kändis har misshandlat sin flickvän eller något i den stilen. Självklart så står det inte i tidningarna vem det är. Men min pappa av alla människor har fått ett otroligt stort intresse av att ta reda på vem denne kändis kan vara. Han har frågat mig i flera dagar om jag har fått reda på det, jag som har kontakter. Men nej tyvärr, jag hade inte fått reda på det. Så igår kom jag på honom, sittandes vid datorn och söka på google efter svaret på detta mysterium. Han var inne på olika forum och kollade vad folk hade disskuterat och tillslut tror jag att han fick reda på vem det var. Men då blev han besviken över att människan inte var tillräckligt känd för att han skulle veta vem det var.
Han är lite weird sometimes.

Nu är det Svenska B som står på schemat. That sucks.

Onsdag - Expo !

     Datum: 2008-09-17 Kl: 21:39:48
Varit på expo hela dagen som vanligt. Tyvärr så har vi ett pack med äckliga alkohlister som har pakerat sig vid en parkbänk precis utanför vår salongs stora fönster var eviga dag. Idag  så stod det en gubbe och spydde 2 gånger och det bara vällde ur honom. Samtidigt så tog Sofia fram permanentsvätska så att det luktade i hela salongen. Så vi kan konstatera att se en gubbe spy och samtidigt känna lukten av permanentvätska gör en aningens illamående.

På eftermiddagen kom i alla fall Rebecca som jag gjorde slingor på. Efter det gick vi ner på stan och tog en fika och snackade lite. Alltid bra att uppdatera sig lite liksom.

Nu är jag sjukt trött och ska kolla det sista på "Efterlyst".
Godnatt !

Tisdag !

     Datum: 2008-09-16 Kl: 19:15:46
Gick upp tjugo över fem idag som vanligt för att duscha och sen kolla på "Lättlagat" som är min nya rutin. Jag har alltid varit ett stort fan av matlagningsprogram och idag lagade dom lax. Jag hatar lax.

Väl framme i skolan skulle vi lära oss att klippa sax över kam. Jag har ju gjort lättare saker i mitt liv måste jag påstå. Men efter lite hack och andra ojämnheter på min testherres huvud så fick jag övergå till min egen herre. Dock han jag inte börja innan det var lunch. Efter lunch hade vi permanentteori och se skulle vi snacka om försäljning.
Min lärare Anette gilalr inte att köpa jeans på JC för att det oftast är så snygga killar där. Anledningen är att hon inte vill säga sin storlek till dom är för att hon är rädd för att dom kommer tänka "fan vad fet hon är då". Anette är rätt rolig ibland alltså.

Det var i alla fall favoritbussgubben idag. Lika så denna dag så stannade han precis framför mig och dagens replik från här var den här:"Killarna ska lära sig att släppa tjejerna före". Tänk att vi delar precis samma åsikt. You go gubbe !

Pappas födelsedag !

     Datum: 2008-09-15 Kl: 21:31:36
Grattis pappa på födelsedagen ! (:

Dagen firades med lite tårta samtidigt som vi kollade på hockey. Spelar HV 71 så är det inte tillåtet att stänga av tvn, särskilt inte på hans dag. Mamma var besviken och ville ha det mysigt med tända ljus men tvn stod bestämt på. Paketen delade vi ut i periodpausen. Det är så vi gör här, hockey före paketen. Och min mamma ogillar det så himla mycket.

Nu blir det lite GG tror jag, sen sova !
Godnatt !



Gavin Degraw

     Datum: 2008-09-15 Kl: 10:34:38
Jag & Sofia har kommit fram till att vi kanske ska åka på Gavin Degraw i Globen i November. Det hade vatt något vill jag lova och det bästa är att hennes pappa redan bor mitt på Söder så boendet är ju redan fixat. Inte en krona kostar det heller. Äntligen får man användning för att man blev kompis med henne. Jag såg ju möjligheten i gratis boende redan första gången hon sa att hennes pappa bodde där så då har inte mina ansträngning till att bli kompis med henne varit helt i onödan trots allt.
Men lite pantning av flaskor kan gå åt ändå. Jag känner att det kommer bli riktigt tungt att be mina föräldrar att betala biljetten och resan så jag får nog börja leta burkar trots allt. Några dagars jobb hos pappa kanske måste göras också men det får jag stå ut med.

Nu slutar vi om en timme och då blir det Heroes i bussen hem.

Tidig hemgång !

     Datum: 2008-09-15 Kl: 09:48:38
Idag har vi halv studiedag så vi slutar redan 11.30 och det är så satans skönt !
Jag har ingen ork idag så jag känenr redan nu att det bli sängen och en film det första jag gör när jag kommer hem.

Jag har ont i mitt hjärta också.
I min arm med.
Jag är hypokondriker.

Miley Cyrus & MTV VMA

     Datum: 2008-09-13 Kl: 13:16:06
Vaknade vid halv elva av att min lillebror skrek att det var Hannah Montana konsert på Dinsey Channel. Så då masade jag mig upp och lade mig i soffan och kollade på det. Sen när den var slut så började MTV VMA så nu sitter jag här och hänger och kollar på det. Det hade inte varit fel att sitta i publiken där, men som det ser ut nu så verkade inte jag vara bjuden.
Jag har smäckt i mig lite av gårdagens tacopaj utan botten också. Självklart blev det bråk från min lillebrors sida om den, men jag vann.

När Jonna kommer så ska jag klippa henne, men det är det enda som är planerat än så länge.
Jag ska i alla fall in i duschen sen !


Bild här ifrån.

On my way to Joakim !

     Datum: 2008-09-12 Kl: 18:26:44
Skolan idag var inte mycket utav värde, åtminstonde inte på förmiddagen. Alla var tjuriga och ville åka hem redan innan vi äns hade börjat. Att vi hade engelska gjorde ju inte saken bättre, men det var ändå helt okej.

Eftermiddagen där emot, då blev det andra bullar av. Då var det matte med Bög-Jörgen och han är så rolig. Jag, Emma & Sofia kom in på hemska samtal om blåsorkestrar och lite annat.

Nu ska jag till Jocke så hinner inte skriva mer !

Bilolycka !

     Datum: 2008-09-11 Kl: 21:14:09
Idag hände det grejer på väg till skolan vill jag lova. Precis innan vi var framme vid skolan så åkte vi förbi en bilolycka. Eller det var bara en liten en. Typ en tant som hade kört på en kines som cyklat, så han satt chockad som satan vid vägkanten. Så var det en polis som förhörde tanten och en annan polis lyfte bort cykeln över ett staket, vad det nu skulle vara bra för? Alla i bussen hängde över på den sidan där det hade hänt för att kunna se, så det hade inte förvånat mig om hela bussen kantrat  och mosat den stackars lille kinesen där nere på gatan.

På marknadsföringen idag så skulle vi ut på stan och intervjua en massa folk om olika frisörfrågor. Det gick faktiskt ganska bra och det var många som var riktigt trevliga. Men sen fanns det ju en del tjuriga idioter som man ville skjuta!

Nu ska jag kolla på Idol !

Expo !

     Datum: 2008-09-10 Kl: 21:56:28
Idag har jag vatt på expo hela dagen men bara klippt en ynkans kund. Annars så klippte jag och fönade min herre till en låda så stiligt. Nästan så att jag blev lite stolt över mig själv faktiskt. Lina hade bakat en as god kladdkaketårta eller vad det var i alal fall som satt som en smäck i magen. Man får se upp så att man inte drar på sig en "kagge" som Sofia så fint säger.

Annars så har det inte hänt så mycket för världen. Jag hörde rykten om igår att världen skulle gått under idag, men det blev tydligen ingeting med det.

Nu ska jag fixa lite med datorerna, kolla lite på "Sex and the City" - filmen och sen sova.
Vi får se om vi syns imorgon världen. Jorden kan ju trots allt tagit fel på datum när det gällde undergången...

Angelica har tagit körkort !

     Datum: 2008-09-09 Kl: 20:50:30
Idag traskade Angelica in i grupprummet med ett par bilnycklar i handen. Linn Svenssons reaktion  när det kopplade i hjärnan på henne att Angelica hade tagit körkort var ganska rolig. Hon flög upp från stolen och skrek och kramade och hade sig. Grattis Angelica ! Nu finns det till och med en chans att jag kanske klarar det.
Som lovat så blev det i alla fall en resa till Mc Donalds för en segermåltid. Angelica fick dock köre flera gånger för att frakta alla som skulle med. Här följer en trevlig video från när Angelica ser as ball ut som chaffis.


Angelica har tagit körkort.
Uppladdat av lifeaccordingtomickan

Lever på Nasses död ;O

     Datum: 2008-09-08 Kl: 21:09:00
Tänk att det var Nasses död som skulle krävas för att få min besökstatistik att skjuta i höjden. Men det kanske är Nasses sätt att tacka mig för all kärlek jag alltid har givit henne då Jocke har hållt in med känslorna. Men Nasse hade det bra hos Joakim för det mesta. Det var ju inte alla kaniner som fick kinesisk massage och gymnastiska övningar av sin ägare, så det ska Jocke ha en applåd för.

Om ni annars undrar så tog jag mig en tupplur det första jag gjorde när jag kom hem. Nu sitter jag och kollar på "Kristallen" och har det allmänt varmt här i soffan. Sen blir det att följa "Paradise Hotel" noga nu när dom drar in på finalvecka och allt.

Godnatt mina vänner. Nu blir det inte mer bloggande för idag.

Nyhet !

     Datum: 2008-09-08 Kl: 12:51:16
Idag fick jag reda på att min nya mattelärare är bög. På riktigt alltså. Han har tydligen träffat sin man på internet och nu ska dom snart gifta sig. Vi som skulle smöra för honom men det ser ju rätt lönlöst ut nu, när han ligger åt andra hållet. Där rök mitt MVG. Nu skickas väl det iväg som på ett brev på posten till en annan lycklig sate !

För övrigt så är vi i full gång med vårat UF- företag. "I full gång" menas att vi sitter och klurar ut ett namn samtidigt som vi  chillar på internet. Jag vet att du är avundsjuk, Hanna.

Kudd och täckesyndromet !

     Datum: 2008-09-08 Kl: 10:25:06
Varje år vid den här tiden så har vi en invarsion på skolan. Invarsionen består av en massa killar som kommer bärandes på täcken och kuddar. Det kommer nya människor från alla håll och kanter och några är från Malmö vet jag. Sen efter ett tag så är alla människor putts väck och det återgår till det normala här på JB. Likaså idag kom det ett patrask förbi med kuddar och träningväskor i högsta hugg. Jag känner lite "Inte utan min kudde" typ.

Nu ska jag ner en våning till grupprummet fast jag inte vill. Crap !

Nasses Begravning <3

     Datum: 2008-09-08 Kl: 08:39:02

Nasses Begravning - Del 1
Uppladdat av lifeaccordingtomickan



Nasses Begravning - Del 2
Uppladdat av lifeaccordingtomickan




Nasses Begravning - Del 3
Uppladdat av lifeaccordingtomickan




Nasses Begravning - Del 4
Uppladdat av lifeaccordingtomickan

Nasse <3

     Datum: 2008-09-07 Kl: 22:14:59
Idag ringde Jocke till mig och sa att Nasse hade dött. Jag trodde att han skojade först, men tydligen inte. Alla säger att det är mitt fel att hon är död för att jag råkade tappa henne i fredags. Så jag står för att det kanske var mitt fel nu då.
Det blev begravning idag och alla sprang runt och kallade mig "kaninmördare" hela dagen samtidigt som jag satt och lipade. Det är väldigt tervligt att vi stödjer varandra när någon dör i vårt umgänge. Jocke borde lipat, det var ju trots allt hans kanin.


En död Nasse :(


Nasse, I really love you ! <3



Fredag & Lördag !

     Datum: 2008-09-07 Kl: 21:43:40
I fredags så spenderades kvällen hemma hos Joakim. Var annars? Det hände dock inte så mycket, vi tjejer kollade på parcermonin i Paradise Hotel och de som var av det manliga könet slogs med knivar och andra redskap tror jag. Redan runt 12 så pallrade jag, Hanna & Hung oss hem. När vi kom till Töråsskolan så trodde vi att vi skulle bli nerslagna då vi hörde folk som slog med järnrör, men efter lite omvägar och annat så upptäckte vi att det bara var folk som plockade iordning efter någon nattorientering. Helt onödigt att skrämma oskyldiga sådär.

På lördagen blev det först en resa till Hannas syster för att träffa Kongo. Åh gud vad han är söt, jag älskar han. Sen så gick vi och kollade på Robbin & Bn när dom spelade match. Luftkonditioneringen i sporthallen hade gått sönder så det var badhusvärme där inne. I pausen kom Robbin och bad mig känna på hans tröja och den var lika blöt som om någon hade hällt en spann vatten över honom. FRÄSCHT !
Sen bärde det i alla fall av på 80-års kalas till min farfar som fyllde år. Grattis till honom (: Extra festligt var det självklart eftersom mina kusiner hade kommit ända från Stockholm enbart för denna tillställning. Dagen till ära fick jag också reda på att min yngsta kusin börjat spela cello. Jag säger ju att dom är konstiga, medlemmar i sektar och allt. Jag är lite smått rädd för dom.

På kvällen åkte jag i alla fall ifrån dom och hämtade upp Hanna och åkte till Smålandsstenar. Där var det skräckfilm hos Emil med gänget som stod på schemat. Denna gången var faktiskt filmen väldigt bra, något som inte händer så ofta. Det roliga i vårat gäng är att killarna är räddare än tjejerna när det gäller skräckfilmer. Dom sitter och blundar, håller för öronen och ber till gud att den ska ta slut. Bara det är lite underhållande. Efter filmen fick vi inte tummen ur till att göra någonting så jag satte mig och skrev ner låttexter som jag delade ut för glatta livet. Dom kom från hjärtat ska ni veta !
Runt 1 åkte vi med Rasmus pappa och Max var med i bilen. SötMax.

Det var allt det roliga som hände denna helg.

Uppdatering var det ja !

     Datum: 2008-09-04 Kl: 18:33:31
Ursäta för dålig uppdatering men jag var så trött igår att jag höll på att avlida, så det blev ingen bloggning. Jag var nämligen på långpromenad i skog med människor och hundar överallt. Åtminstonde 3 männiiskor och 3 hundar. FlaxiMaliVaxi blev min. Sen kom jag hem lagom till Idol och kollade på det. Sen somnade jag i soffan medan Jonas kollade på Heroes. Sen när Paradise började kunde jag knappt hålla ögonen öppna. Snacka om att vara död.

Jag hade förövrigt en tjurtant som åkt luftballong över Värnamo på Expo igår. Hatar sådana.

Ikväll ska jag festa till det riktigt och kolla på Idol samtidigt som jag äter en SMACK.

Egen Hårvård !

     Datum: 2008-09-02 Kl: 21:30:57
Idag hade vi då egen hårvård och det gjorde lika ont som vanligt. Dum som jag är så väljer jag än en gång att slinga min utväxt i hätta även fast jag vet att jag är nära på att svimma av smärta. Även denna gång höll jag på att avlida och jag blir så satans arg av den smärtan. En positiv sak var i alla fall att Sofia hade med sig sin Ipod så att jag kunde kolla på film under tiden. När hettan skule av satt den som berget. Jag höll i mig i stolen medan Sofia slet och drog och efter ett bra tag med en fruktansvärd smärta så var den av. Då återstod bara att kamma ut allt och det gjorde så ont att jag fick tårar i ögonen och argare blev jag. Slutresultatet blev i alla fall mitt vanliga blonda hår, nu utan utväxt, oklippt och med en lila effekt som skulle varit brun.  Som sagt, resultatet blev väl sådär.

Annars så har jag varit ute och gått med Amanda idag. Eftersom jag kände mig dutkig så firade jag med cola redan innan vi gick.

Jag har sett både första avsnittet av Gossip Girl, Säsong 2 och första avsnittet av One Tree Hill, Säsong 6. Gud, nu längtar jag bara till nästa tisdag igen. Det är så här mitt liv kommer vara nu den närmaste tiden. Jag lever i ett kretslopp som går ut på tisdagar !

Jag har ätit Smack i dag med ! Den satt som en Smäck!
Nu ska jag kolla på "The Perfect Man".
Godnatt ♥

UF - Företag

     Datum: 2008-09-01 Kl: 21:57:23
Idag startade vi UF-kursen som verkar ganska rolig. Vi kommer alltså ha UF hela måndagar. Vi hade lite problem med att komma på någon bra grej, sen så gick vi och käckade kycklingbaguette på "Snipen" och då jädrar satte tankeverksamheten igång. Så vi kom på en hel kollektion saker, dock så håller vi dom hemliga ett tag till.

Jag fixade Mama Mia-filmen idag, tyvärr finns den bara i cam-version men det går att titta på faktiskt. Ljud och allt är bra, bara att färgen är lite rutten och allt får inte riktigt plats i bild. Men annars så (:

Nu är det Paradise Hotel, sen är det slutet på Mama Mia.
Godnatt !

RSS 2.0