Poolhäng !

     Datum: 2010-02-24 Kl: 22:15:57
Denna trevliga onsdagkväll avsultades med lite poolhäng hemma hos Pontus mormor och morfar.
Lite bastu, lite pool och lite vänner !


Imorgon åker vi till Branäs och glider på skidor.
Åter på söndag.
Adjökens mina vänner !






Detta var roligt !

     Datum: 2010-02-22 Kl: 22:40:38
Jag pratade med Hanna i telefonen här om dagen och då utspelade det sig en rolig liten händelse. Hanna gick runt och kollade i sin garderob samtidigt som hon pratade med mig och upptäckte att hennes katt hade kissat på hennes skor. Lägligt nog kom också katten i fråga spatserandes i Hannas närhet och då löpte Hanna amok. Hon skrek "Jag ska slå ihjäl dig, JÄVLA FITT KATT", samtidigt som hon jagade den upp för trappan och slog den med en t-shirt. Sen direkt efter säger hon "Nu fick jag dåligt samvete". Snacka om helomvändning ...



Krig !

     Datum: 2010-02-21 Kl: 22:49:57
Idag satte kriget igång på gatan igen mellan pappa, granne Ola och granne Jani. Jani hade nämligen satt i en finsk flagga i Olas snöhög men den rök tydligen ner fortast möjligt. Som hämnd gick Ola och min pappa ihop och tvingade sig in hos Jani på en brakfruskost och gemensam ishockeytittning som ska äga rum klockan sex imorgonbitti. Det betyder alltså att min pappa skiter i att jobba på morgonen pga hockeyn. Men han sa att det är en medborgares rätt att göra så, dock gäller inte det skolungdommar säger han. Fast han tänkte be mamma att skicka ett mejl till min lillebrors klassföreståndare där det stod att "Jonas kan tyvärr inte komma i tid i skolan idag pga ishockey", men det satte min mamma stopp för.

Det blir då ingen ishockey för mig imöra !

It could be a sweet dream ...

     Datum: 2010-02-19 Kl: 18:52:48
Idag drömmer jag om att kunna sjunga. Vad har jag gjort för att förtjäna den usla röst jag har ?
Det gör mig så frustrerad. FRUSTRERAD ! Det finns inget värre än när det bara tar stopp. Jag har så mycket att ge.
När man väl verkligen älskar att göra något så ska det väl självklart vara något som sätter stopp för det roliga.
Jag har så mycket att ge och jag har så mycket kraft i min röst. Men sen var det ju det där med rösten också. Tyvärr kan man ju ha väldigt mycket kraft i sin röst och samtidigt ha en alladeles vedervärlig sångröst.

Trots min inte allt för vackra stämma så sjunger jag ändå. Allt för ofta, vart jag än är, varenda dag. Det är kanske inte till allas stora glädje och det förstår jag, men nu är det faktiskt så att jag antagligen var på dass när kategorin "vackra sångröster" delades ut och ni vet ju lika väl som jag att nöden har ingen lag. Det är enbart i bilen som jag kan sjunga ut hur högt jag vill vilket också är svaret till varför jag alltid har älskat att åka bil. Nu när jag kan köra runt i min lilla Blixten McQueen alldeles ensam och bestämma musik och ljudnivå helt själv så finns det ingenting som hindrar mig, ingen som klagar. Så jag sjuger, och sjunger och sjunger ...

Och mötande biler tänker när jag precis svept förbi: "Vad fan var det där ?" ...

It could be a sweet dream ?


What's wrong with the world mama? People living like ain't got no mamas ...

     Datum: 2010-02-16 Kl: 22:39:43


Megatäcke !

     Datum: 2010-02-14 Kl: 16:41:28
IDAG HAR JAG INFÖRSKAFFAT MIG ETT GIGANTISKT TÄCKE.
KANON !
ÅÅH HANNA, VAD DU ÄR AVUNDSJUK !

Godnatt !

     Datum: 2010-02-08 Kl: 22:56:37
Nu ska jag bara hinna med att kolla på Glamourama innan jag somnar med. Det är så mycket att se på tv på måndagar så det tar ju hela ens liv.

Jag & Hankesponke var iväg på en massa ärenden idag och vi fick så mycket gjort. Jag tog till och med ett kort till körkortet idag vilket jag borde ha gjort för circus tre månader sedan, men det har inte riktigt blivit av. Men nu är det gjort !

Bäst att lägga en slagg på detta om man ska komma upp innan sex imöra.
Godnatten hatten !

Paradise Hotel !

     Datum: 2010-02-08 Kl: 19:55:15
Jag har ju för bövelen inte hunnit tala ut om finalen i Paradise Hotel än. Vi missade ju den när vi var i Stockholm och det var så tungt i mitt hjärta att jag nästan hade velat fälla en tår, det var ju finalveckan till på köpet. Hade vi varit kvar i Stockholm över tisdagen så hade det ju varit en annan femma, då hade man ju för sjutton varit på rätt ställe för en gångs skull när själva efterfesten tagit fart... men nu var det ju sjäklvart inte så.

Som alla redan vet så var det ju Jackie & Patrik som tog hem det hela. Vad hände med Catja & Andreas dom var prio ett för mig ? Sedan Cimon & Greta ! Men det var rätt roligt ändå att Jackie vann då hon inte gått in för spelet alls jämfört med dom andra. Patrik däremot ville jag inte ha i finalen, men tyvär styrde ju inte jag över detta. Jag hade nog hellre sett att Cristoffer & Erica vann, gillar nämligen Erica. Så skön tjej ! Men så blev det inte med det heller.

Paradise Hotel var en bra tid för mig i mitt liv, men nu är det över.
Men man får inte glömma att Glamourama har premiär idag. Det kan bli minst lika bra.



Stockholm med klassen !

     Datum: 2010-02-07 Kl: 22:36:41
Det var ju då i måndags som klassen Gullhår begav sig till Stockholm för att söka lyckan i storstan. Om vi blev lyckligare eller inte vet jag inte, men roligt hade vi i alla fall. Bussresan upp innehöll både "Seven Pounds" och "Djävulen bär Prada" och det var vår alldeles egna supervaktmästare Elija som körde.

Sorrkorren äter apelsin !


Väl instalerade på vårat vackra vandrarhem (not) så begav vi oss ut mot stan och tunnelbanan. Vi hade nämligen mycket att stå i på denna korta dag, både shoppa och spana efter Paradise-deltagare. Vi var både på Catja, Simon & Andreas jobb men självklart var det nit på alla ställen. Självklart har ju också några andra tjejer i klassen sett Andreas och Catja inne på Scorett men vad dom inte sett däremot var Cimon, som där emot jag är 80 % säker på att jag stirrade sönder utanför en affär. Vi kom nämligen ut från en affär och där stod han, chockad som jag var så stannade jag ju självklart upp och stirrade på honom och skämde ut mig en femma, men han bara kollade på mig och skrattade. Ja, stackaren är väl van vid att det kommer lantisar som är på Paradisespaning.

Svenneballe & Emma på tunnelbanan !


Efter mitt kära möte med Cimon så var det marsch pannkaka tillbaka till vandrarhemmet för återsamling och sedan dags för att gå ut och äta med hela klassen. Det blev PizzaHut och tur var väl det för hela våran klass hör inte hemma på en resturang. Vi käkade i alla fall pizza för kung och fosterland och hade allmänt trevligt.

Angelica & Linn

Lina & Jag

Puman till lärare Eva - Lotta och lärare Anette !


Efter middagen var det dags för utgång. Sofia styrde kosan mot en bar någonstans där det fanns billig dricka, allt för vår ringa ekonomi. Där blev jag uppraggade av en kriminell kille med skottväst på sig. Han var enligt hans egen historia en av de 150 farligaste ungdomarna i Stockholm enligt polisen och jag fick höra på hela historian varför han suttit i finkan osv. Han berättade inte frivilligt men med lite tålamod så fick jag höra det mesta tillslut. Sedan lyckades han bli utslängd och det var kanske för väl det så jag inte drogs in i någon kriminalhärva så där på kvällskvisten. Iställte styrde vi kosan hemmåt igen eftersom det inte fanns så många dansställen öppna på en måndag. Det blev istället lite efterfest i våra kompanjoners rum på vandrarhemmet.

Lina, Jag & Morrkorren !

Efterfest med pigga deltagare !


Dagen efter blev det uppstigning redan vid kvart över sju. Jag & Morrkorren somnade nog inte förren efter halv fyra någon gång och halv sex blev vi väckta av våra två kära rumskompisar som kom in efter en natt på stan. Vi sov med lampan tänd resten av tiden eftersom dom somnade ifrån den. Dagen spenderade vi i alla fall inne i stan på Goldwell där vi fick se när dom klippe och färgade på förmiddagen, och sen kom det en make up - artist som sminkade och visade oss en massa på eftermiddagen. Vid halv fem begav vi oss hemmåt igen med ett stopp på Donken. Vi kollade på "A walk to remember" och sov, men lite allsång hanns också med. Eftersom det var halvt snöstorm på vägen hem så var vi inte hemma förren kvart över tolv. 

Så var den Stockholmsresan över, men roligt hade vi i alla fall.

Citat !

     Datum: 2010-02-07 Kl: 11:50:30
Citat av en frasvåffla:

"Jag är så jävla vänsterhänt så det är inte sant"

Ge mig sömn !

     Datum: 2010-02-03 Kl: 21:51:25
Hemma från Stockholm vid tolv inatt + Expo hela dagen idag.
Resultat: Trött som en sate !

Uppdateringar om Stockholm kommer ...

RSS 2.0