Redovisning.

     Datum: 2008-02-29 Kl: 09:52:54
Nu är redovisningen avklarad för Albin & Gänget och vi gjorde det med bravur! Det gick bra genom hela alltet och vi sa inte mycket fel eller stakade oss på orden även om det var lite osammanhängade. Men nu är det avklarat så det är skönt. Vi har frisör nu resten av dagen antar jag. Det är bara två grupper kvar som ska redovisa och Linns grupp är en av dom. Dom verkar har väldigt seriösa problem och vill öva 24/7. Men jag tror det går lika bra för dom som det gick för oss ;D

Det är varmt.

     Datum: 2008-02-28 Kl: 20:48:21
Fy  farao vad varmt det är. Jag gör samma misstag varje gång genom att sätta mig under mitt duntäcke fullt påklädd med datorn på mig. Så nu råkade jag sitta och klaga lite i min pappas närhet och hans kommentar var "Om man sätter sig under ett täcke kan det inte gå annat än illa". Jaså, som om jag inte redan visste det?
När jag är varm så blir jag alltid väldigt varm om fötterna. Dom kan vara iskalla men jag svettas i dom ändå fast det inte märks. Min andning övergår till mina fötter efter att klockan slagit sju på kvällen. Så nu sitter jag här och kan knappt andas eftersom mina fötter är under täcket och kollar på Super Nanny. Den ena ungen är helt extrem och kastar saker och förstör hela deras hus. Sådan ska inte min unge bli, det ska jag se till.

Good night ♥

Nu är det slut på det goda.

     Datum: 2008-02-28 Kl: 19:12:16
Idag på morgonen klockan 05.55 upptäckte jag att jag hade lite kris på byxfronten. Jag hade inga jeans som jag ville ha på mig, men eftersom jag inte hade tänkt att göra någon ass-chock i skolan så tvingade jag mig själv att sätta på mig ett par byxor jag intebrukar använda. TVINGA var verkligen ordet. Jag fick ju för sjutton knappt på mig dom och när jag äntligen fått på mig dom ordentligt så var det knappen som kärvade. Inte en chans att jag kunde stänga knappen men den styrkan jag har i armarna på morgonen. Så det tog mig tio minuter att få ihop byxorna men tillslut så satt dom på plats. Men då var klockan redan mycket och jag han knappt fixa i ordning resten av mig. Så på grund av mina envisa byxor höll jag på att missa bussen men på något vis så han jag som alltid.

Men nu i alla fall så upptäckte jag för en stund sen ett hål jämte gylfen. Kul att mina byxor börjar tala om för mig att jag har blivit för tjock. Då har det gått för långt mina vänner. Så det ser ut som att det är slutet för mig och mina kex. Jag känner för att dö när jag tänker på det, jag älskar mina kex.

Nu ska jag nog gå ner och ta ett äpple........ och ett kex.
Klass 9 A väntar på web-tv här på min dator.

Debatt

     Datum: 2008-02-28 Kl: 17:53:14
Idag var då den dag som var planerad för debatt och det blev det också. En del grupper var riktigt bra och en del var aningens sämre. Tyvärr hörde min grupp till dom som var lite sämre. Eller vi var uppriktigt sagt totalt as dåliga. Men jag ska tacka Albin & Jacob för att dom pratade för det räddade att vi inte floppade totalt. Jag satt nämligen tyst som en mus och skrattade. Jag kunde verkligen inte säga någonting för min hjärna hängde inte riktigt med. Lisa som var i gruppen som vi debbaterade i mot sa sådana ord som jag inte ens visste vad dom betydde. Nu i efterhand upptäcker jag att hon nog psykade mig, och det funkade.

Efter debatten skulle vi förbereda oss inför redovisningen i morgon men jag & Deborah satte oss och spelade cs med John tills vår lärare sa att vi fick sluta tidigare. Så jag var hemma redan halv 4 idag. Det ni ;D

Min bussgubbe var en idiot idag. Jag tryckte på stopp och ställde mig vid dörren. Men icke sa nicke, ingen dörr öppnades. Det gick på två där fram och då glömde pussgubben att kolla bak så han såg inte att jag skulle av. Så då fick jag åka med till nästa station. Det är en av de dåliga sakerna med att bo i ett samhälle, vi är så lite folk som ska av bussen på dom olika stationerna att vi inte äns märks. Eller vad det frågan om ?

Fralla.

     Datum: 2008-02-28 Kl: 10:01:33
Nu har jag precis ätit upp min älskade fralla som är räddningen på dagen. Mina yvå gruppmedlemmar sitter och spelar cs och skriker som idioter. Men jag klandrar dom inte, för det spelet är faktiskt kul.
Nu ligger Sofia på operationsbordet antar jag. Vi får väll hoppas att hon vaknar upp levandes ;D

Debatt i eftermiddag då. Det kommer gå så mycket åt skogen som det kan gå. Det kommer alltså sluta i katastrof.

Nej, nu ska jag tänka lite positivt om min grupp och joina dom i cs-spelet ;D

Soooova.

     Datum: 2008-02-27 Kl: 21:35:36
Nu ska jag in en sväng i duchen och sen ska jag sooova. Jag är trött som en sate även fast jag har tagit en powernap idag. Fast i och för sig, Hanna ringde och väkte mig som vanligt. Jag har sagt det till henne, att ring inte före klockan fyra på en onsdag men det verkar aldrig gå in i hennes hjärna som är gjord av kork-ek.

Jaha, debatt i skolan i morgon då. Jag förlitar mig helt på grabbsen i min grupp för jag är sämst på debatter. Sofia som nu säger att hon är bra ligger nedsövd på operationsbordet när denna debatt ska ske. Hon ska operera korsbandet och minisken i knät. Det tackar vi inte för, för gruppen dalar sakta men säkert ner och närmare ett litet sämre betyg.

Godnatt nu ! ♥

Idag hände det grejer.

     Datum: 2008-02-27 Kl: 21:21:39
Tänk alla dom gånger jag sagt att vår grupp inte gjort någonting i skolan och multiplicera det med 10. Då har du fått fram hur mycket vi har gjort idag. Absolut verkligen INGENTING. Eller jag offrade mig faktiskt och satte ihop powerpoint-presentationen men dom andra var det inte mycket med. Vi slutade halv 12 idag så jag och Sofia fick skriva loggboken i bussen hem som vanligt för det finns ju två andra filurer i vår grupp som totalvägrar att göra det och har ansett att det är något jag ska göra på min fritid. Tur för dom att jag kom på det där med loggboken nu, för jag har ju för sjutton inte lämnat in den kom jag på. Men nu är det fixat.

Det är sjukt hur stor skillnad det är på att komma hem klockan 1 och klokan 4. Igår var jag hemma vid 4 och hann med att sitta och prata med mamma & Rose - Marie en stund, äta, kolla lite på tv och sen sova. Idag när jag var hemma redan vid 1 så har jag hunnit äta kex, kolla på Richard Scarrys äventyrsvärld, Oprah Winfrey Show, Cityakuten och lite av Bröderna Lejonhjärta, vatt hos Amanda och ätit och pratat, vatt på handboll, kollat på Rent hus och nu ska jag strax duscha. Det är sjukt stor skillnad och jag behöver inte sova förren om en timme typ. Det kallar jag lyx ;D

Jag tänkte att jag skulle hinna med att kolla in en tjejs bilddagbok idag också men så var då kruxet att jag inte visste vad hon hette så jag skulle ju vara tvungen att söka och ha mig. Men nej, det besväret sparade hon mig för hon hade nämligen snokat runt på min idag. Men det är rätt, snoka ska man göra. Så det var för mig bara att klicka in på hennes och kolla runt. Hon såg riktigt söt ut och det var trevligt att kika in där. Så tack för titten, tjejen (:

Dröm & Glöm.

     Datum: 2008-02-26 Kl: 19:57:27
Nu är jag arg. Hela min kväll är förstörd tack vare min pappa. Han har fått för sig att han ska kolla på Grannfejden på tvn och det hade jag då bestämt inte tänkt att kolla på. Jag skulle ju kolla på Gossip Girl. Men eftersom jag redan har sett avsnitten innan och har dom på datorn så var det bara tack och hej. DRÖM & GLÖM.

Jaha, vad ska jag göra nu då? Kolla på klass 9 A funderar jag på. Men tro inte att jag inte fortfarande är arg för det är jag -.-

image99
Ge mig kanal 5 på min egen tv om du nu ska göra så här mot mig !

Tisdag

     Datum: 2008-02-26 Kl: 19:15:10
Idag gjorde vi verkligen inte någonting vettigt i min grupp i skolan kändes det som. Eller vi var nere hos rektorn några rundor som vanligt och snackade lite med vaktmästaren och mattanten om miljön osv. Resten av tiden satt vi och testade massa olika grejer som t.ex. om alla kunde rulla ihop tungan. Det kunde bara jag & Jacob. Sen kollade vi vilken tumme vi la överst när vi knäppte händerna för det är tydligen genetiskt. Likaså är det genetisk vilken arm man har överst när man lägger armarna i kors. Alla la både häger tummen och högerarmen överst utom Sofia som promt skulle ha vänsterarmen överst. Sen hittade vi lite andra fel och brister som kan vara bra att veta.
På rasten fick jag förresten äran att spela CS på killarnas datorer. Jag var riktigt bra för det var faktiskt inte första gången jag spelade pinsamt nog. Krigsspel är någon som ligger mig väl i smaken.

När jag kom hem idag så var Rose - Marie här och hälsade på. Hon är lätt den koolaste vuxna personen jag känner. Hon är över 40 bast men klär sig as grymt och är hur skön som helst. Hon kör motorcykel och är inte emot dyra kläder och är helt enkelt kanon bra. Hon är i vissa stunder rätt lik mig i hur hon beter sig. Så ja, vi är störda båda två ;D

Nu ska jag ner och äta för min mamma har gjort pannkakor till mig ! (:

Cityakuten

     Datum: 2008-02-25 Kl: 20:24:48
Nu ska jag snart ägna resten av min resterande kväll åt Cityakuten. Det är så bra för jag gillar det.
Min mamma ska vara snäll och snart ta med ett äpple upp till mig (:

Jag har dragit hårt i tyglarna idag och bestämt åt mig själv att jag inte ska sätta mig vid datorn det första jag gör. Det gick ganska bra, eller jag satte mig inte i sängen med den i alla fall. Men annars så har den lilla computern vatt med mig överallt. Det går aldrig som jag vill.

Godnatt, för jag ska sova tidigt idag som jag alltid säger.

Säker uppdatering tills på onsdag.

     Datum: 2008-02-25 Kl: 18:48:21
Jag kan här med meddela att det kommer bli säker uppdatering tills på onsdag. För när jag tog mig tiden att gå dom två trapporna upp till datakillen så var han inte där. Det stod en lapp på dörren att han var och åkte snowboard till på onsdag. Får man verkligen göra så? Tydligen, ja.

Dagen till ära så var Jacob frisk och kunde medverka i Albin & Gänger för första gången. Han var lite fundersam över varför bara han var på bild på våran affisch men då förklarade vi snällt att vi också var med på bild fast på ett annat sätt. Vår grupp var tyvärr inte så värst aktiv idag och kom därför inte så långt. Men vi gick i alla fall till rektorn och köpte in lite nya madrasser med avtagbart skydd på och en boxningspåse med ställning till gymmet. Sen bestod dagen mest av mobbning och nervslag (:

Här kommer en liten rolig dialog av mig & Sofia idag på morgonen. Ni kanske inte fattar det roliga och då lider jag med er.

Sofia - Idag ska jag få en sak som kommer få dig avundsjuk !
Mickan - Vadå ? Ska du äta på McDonalds?
Sofia - Nej, något som du ännu mer vill ha!!
Mickan - Ska du åka till Stockholm!!!!?
Sofia - Nej, något ännu bättre än det !!!
Mickan - SKA DU FÅ EN HUUUUUND !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
Sofia - JA ! :D

image98
Det här är vår snygga affisch. Visst gillar ni den ? (:

Klas as dålig morgon.

     Datum: 2008-02-25 Kl: 08:44:00
Idag är det en riktigt dålig morgom. Det stod på schemat att vi skulle ha ekologisk hårvård idag på förmiddagen så jag hade hoppats på att jag kanske skulle hinna klippa mig. Skjut mig säger jag bara. Hon tjejen som skulle föreläsa om det är sjuk så istället ska vi ha matte! Vår lärare tror att hon har varit rolig och skojjat till det lite genom att vi ska göra en massa benderoller och matteproblem att ha i matsalen för att det är Pi-dagen den 14 mars.
Så just nu får Alvida leka med sin kärlek medan vi ska ha matte!
Nu är det krig -.-

Nu ska jag ge mig iväg med min dator till datakillen. Så nu vet ingen hur länge det  kan gå utan att det uppdateras här. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att han hinner fixa det idag.

Klas as dålig morgon.

     Datum: 2008-02-25 Kl: 08:40:57
Idag är det en riktigt dålig morgom. Det stod på schemat att vi skulle ha ekologisk hårvård idag på förmiddagen så jag hade hoppats på att jag kanske skulle hinna klippa mig. Skjut mig säger jag bara. Hon tjejen som skulle föreläsa om det är sjuk så istället ska vi ha matte! Vår lärare tror att hon har varit rolig och skojjat till det lite genom att vi ska göra en massa benderoller och matteproblem att ha i matsalen för att det är Pi-dagen den 14 mars.
Så just nu får Alvida leka med sin kärlek medans vi ska ha matte!

Nu är det krig -.-

Über-Ultra-Kristna-Kusiner

     Datum: 2008-02-24 Kl: 21:31:45
Ja, idag var då den dagen som jag var tvungen att åka till min farmor & farfar för att hälsa på mina kusiner som kommit ända från Stockholm. Dom är 7 och 9 år och har valt att spendera sitt sportlov här i ödemarken. Men åter till ämnet, mina kusiner är alltså überultrakristna och då överdriver jag inte. Dom går på Södermalmkyrkans kristna skola på söder i Stockholm och sjunger jesussånger. Min faster och hennes man, alltså deras föräldrar är precis lika dana. Dom är med i någon församling och läser biblen på kvällarna och mer där till. Ju mer jag tänker på detta ju mer börjar jag undra, vart gick det fel? Hur kan deras familj vara sådär ultrakristen medan min familj knappt har satt sin fot i kyrkan. ( Okej, jag medger att jag var med i kyrkans barnkör som liten och är konfimerad men efter det är det stopp.) Men jag är ändå glad att det är deras familj som är kristen och inte min, för det hade inte riktigt vart min grej.

Men som sagt när jag nu "lekte" med dom idag så satt vi i ett rum och kollade på olika cd-skivor som dom hade med sig. Sofia, min ena kusin satte på en som hette "Härliga höjdare" och jag tänkte att det lät ju bra på namnet så det här kan inte sluta fel. Att så fel jag hade mina vänner. Ur denna cd-spelare ljuder låtar som "Jesus äger all makt" och "Med guds kraft". Min bror satt där jämte mig med i denna stund och han viskade lite små diskret till mig att "det här händer bara inte" och jag kan säga att jag kände det samma. Vi satt där och skrattade aset av oss i smyg medan Sofia sjöng med och gjorde rörelser till sångerna.

image97

Sen satt vi nere och jag läste en tidning och Sofia bara var i närheten liksom. Sen frågade hon mig något och tydligen sa jag "Nähe" före jag svarade på det hon frågade. Då säger ungen: - Ni småläningar säger alltid "Nähe" före allting. Vad var det för påhopp undrar jag då? En stockholmare på 9 bast klankar ner på mig och min dialekt. Hon låter inte så himla macho själv ska hon veta.
Sen så satt vi och diskuterade bussar med min farmor. Hon undrade hur ofta min buss gick till skolan och jag sa en gång i halvtimmen. Men då kommer min 9-åriga überkusin och slänger ur sig att deras bussar gå minnsan var tionde minut, så det så. Tack för att du, din malliga stockholmare får mig och mitt liv att framstå som total skit. Men hon har kanske rätt. Men hellre bussar som går en gång i halvtimmen och att jag är en idiot med ful dialekt än att man är en überultrakristen 9-årig stockholmare som åker tunnelbana och buss som går var tionde minut till skolan.

Nu ska jag med mitt skit liv kolla på Andra Avenyn !
Godnatt.

Toppenmorgon.

     Datum: 2008-02-24 Kl: 12:01:35
Ja, idag är det faktiskt en toppenmorgon. För min pappa erbjöd mig 100 kr på mobilen om jag gjorde middagen idag. Det räcke med att jag gjorde makaroner och köttbullar med så det var ingen krävande måltid som skulle göras. Så nu är jag väldigt glad även fast det är söndag. Mina föräldrar har börjat komma in på rätt spår igen var det gäller mig och pengar och det gillar jag ;D

Nu ringde min pappa till mig förövrigt. Vi är väldigt lata här i familjen för han var nere och tog hemtelefonen och ringde till mig och min mobil här uppe. Han bad mig att göra mat till min lillebrors kompis nu med. Jag visste att det var något lurt med det här. Men men, som kompensation slängde jag snabbt in kommentaren att han måste skjussa mig till sporthallen direkt efter maten och det gick han med på. Braa pappa ! (:

Nu ska jag inte stiga upp ur min säng än.
Hej då ! (:

Grattis på födelsedagen Marcus.

     Datum: 2008-02-24 Kl: 01:30:09
Idag är det inte vilken dag som helst heller utan det är 23 februari och där med Marcus Svenssons födelsedag.
Så det blir hundra miljoner grattis på födelsedagen till honom (:
Den killen sprang runt och gick på överenergi hela kvällen och var så härlig och glad. Men som sagt det är ju inte varje dag han fyller 16 år och har varit byxmyndig i ett helt år som han själv tyckte var väldigt viktigt.

Så den här dagen blir hans helt egna bara för att han är så klockren. Han är alltid glad och flyger runt på rosa moln och skrattar och har sig. Han är alltid helt sjuk och kommer med helt störd idéer men det är bra ;D

Han undrade varför jag inte gett honom någon present idag och då skyllde jag snabbt ifrå mig med att jag inte hade fått någon av honom när jag fyllde år, men då kontrar han snabbt och säger att vi inte kände varandra då. Men det tror jag visst att vi gjorde om jag inte minns fel. Men jag lovade i alla fall att han skulle få Hubba Bubba inslaget i presentpapper och det nöjde han sig med ;D

image96
Grattis världens bästa Marcus ! ;D <3

Jaah ni.

     Datum: 2008-02-24 Kl: 01:17:59
Jag är för tillfället säker på att det står någon eller några utanför mitt fönster och skriker nu. Men jag vågar inte gå och kolla för då kommer det bli så att dom ser mig före jag ser dom och det är det värsta jag vet. Är det något som ska ses så är det jag som ska se det först och där med basta.

Hos Jocke var det trevligt i alla fall, fast vi kollade inte så mycket på melodifestivalen. Vi kollade på filmer från när han & Kickos var i Österrike och åkte skidor nu på sportlovet. Sen slängde vi i och för sig en blick på melodifestivalen innan vi kollade på någon annan meningslös film som jag inte fattade ett skit av. Men jag & Marcus hade tuggummibubbelsblåstävling istället. Sen kollade vi på slutet av "Day after tomorrw"  och Robbin gick hem. Avlöste gjorde Mattias som hade kommit fri från sin så kallade pakt. Vi trodde vi hade förlorat honom till en början. Sen gjorde vi inte mycket mer av värde. Marcus sprang runt och hade överenergi och fjantade sig och lekte ko, gris och får samtidigt som han gjorde ljud i en ihoprullad tidning. Men han var väll glad över att det var hans födelsedag så jag kan inte klanka ner på honom för det.

Nu är det dags för sängen antagligen. Men jag vet inte om jag vill det riktigt än men jag har väll inget val.
Godnatt ! ♥

image94
Grabbsen + Kickos som saknas på bilden.

image95
Paauuuii (:

Melodifestivalen hos Jocke.

     Datum: 2008-02-23 Kl: 19:21:48
Paulina bjöd in mig till melodifestivalskväll hos Jocke ikväll så ska dit snart. Ska bara äta först sen får min mamma eller pappa offra sig och skjussa mig för jag cyklar inte efter mörkrets intrång.

Vatt med Malmström idag då. Vi bakade cornflakeskakor och kollade på Kattbreven så det stod härliga till. Sen drog vi upp en sväng på handbollen med (:

Ge mig något roligt nu ! Jag har ryck och behöver göra något ;D

Over and out .

image93
Till honom strax.



Fixad & Färdig.

     Datum: 2008-02-23 Kl: 14:14:14
Sådär nu är klockan tio över två och jag är fixad och färdig för dagen. Hanna står jämte mig och skriker för att hon inte kan stänga sin väska så det är rätt kul. Nu ska jag stax iväg till Miss Malmström och återuppta gamla minnen. Vi fick nämligen väldigt bra och chockerande inspiration igår ;D

Neh, nu ska jag iväg. Ska bara föröska få Hanna ur huset.
See you !

Sagofén Vs Alvida i frisörkunskaper.

     Datum: 2008-02-22 Kl: 23:59:13
Idag var det alltså vår tur att plåga Alvida med olika frisörsaker. Den här gången var det vi som kunde stoltsera med våra kunskaper men jag tyckte ändå om deras fotboll för oss. Min grupp började i alla fall nere på Expo där killarna skulle styla oss. VI gjorde det gruppvis så Albin fick styla mig. Han var faktsikt riktigt duktig och kunde använda både en plattång, vågtång och locktång. Jag tror allt att han övar på sånt där hemma på sin fritid.


1. Albin stylar. 2. Färdigt . 3. Style by Albin .

Sen gick vi vidare till salongen i skolan. Där var det vår tur att styla killarna och alltså då vår tur att styla Albin. Vi schamponerade honom och jag gav honom min kungliga huvudmassage och sen fixade vi frissan på honom. Men han blev inte nöjd någonstans. Han klagade på att luggen var för rak och att håret stod ut och det ena med det tredje. Jag klagade banne mig inte när han gjorde mitt hår. Tack för den !


1. Schamponering. 2. Albin som inte gillar sin frisyr ;D

Sen gick vi vidare till tekniksalen där vi hade fixat en tävling för dom. Dom skulle sätta upp en frisyr på en docka utan vår hjälp och sen så vann den som gjort finaste frisyren ett pris. Nisse & Albin kämpade hårt med sina frisyrer och dom verkade bli mycket nöjda. Men dom blev lika besvikna igen när dom upptäkte att deras frisyr inte vann. Vann gjorde istället Cristoffer som hade varit mycker kreativ.


1. Nisses frisyr. 2. Albins frisyr med skorpiontema. 3. Albins kommentar när han står och flätar: - Vad gör man med håret när det tar slut ? Haha

Sen var vi faktiskt så otroligt snälla och bjöd dom på fika som vi hade bakat. Jag antar att vi gjorde det för att vi själva ville ha fika för jag satt nämligen gömd på toaletten av olika anledningar när allt detta bestämdes.
Men efter det så var faktiskt vår dag med fotbollsproffsen slut. Så på eftermiddagen fick dom återgå till sin kärlek - fotbollen.

Jag var ungefär lika bra på fotboll som dom var på frisör. Det syntes att talangen fanns där någonstans, den gömde sig lite bara (:

image92

Jag hade roligt idag ! ;D

Virusskit.

     Datum: 2008-02-21 Kl: 19:23:16
Tror ni inte att jag har gått och fått virus här på min dator ? Jag slår vad om att det är min lärares USB-minne som har smittat den för jag hade inte en tillstymmelse till virus innan hon satte in den i min dator. Men nu sitter jag här med virus och skit så det blir ett besök till datakillen på måndag i skolan för det ser inte bättre ut. Jag blir vansinnig !

Jag har fåttsvar på mitt mejl som jag skickade till en om sophantering. Det känns himla bra för jag känner mig stor nu när jag mejlar olika frågor till folk som jag inte känner ;D

Albin & Gänget har fått en raket där bak.

     Datum: 2008-02-21 Kl: 18:29:24
Dagen började med samling i Alvida för det skulle komma en tant och prata om sopsortering. Jag trodde att det skulle komma in en helt vanlig hederlig tant, men in kommer en uppstoppad påskkärring. Det som följde där efter ska vi inte äns tala om. Hon pratade om sopor i över en timme och vi ville inget annat än att avlida. Men tillslut så var även hon färdig men ni ska inte tro att hon gick för det. Nej då, hon stod kvar och kollade vad vi skulle fortsätta med efter att hon hade gått.

image79

Efter rasten tog vi i Albin & Gänget tag i vårat projekt och började sätta igång med att sätta upp våra snygga affischer. Det blev bra och vi la ner mycket energi på det. Sen tänkte vi att vi skulle slå Marias grupp så vi gick ner till rektorn och sa att vi tyckte att skolan skulle köpa in en sopstation för pantburkar. Efter en liten och väldigt seriös undersökning så gick han med på det, så han beställde det. Sen frågade han om vi inte ville ha något mer för han tyckte det var så kul att beställa. Så vi slog oss ner i sofforna och kollade igenom några kataloger men vi hittade inget vi ville ha. Så vi bad om väskor och sådana byxor som Alvida har men det fick vi inte för det räckte inte till alla. Men vi fick så många pennor och klistermärken som vi ville ha istället. Sen satt vi och snackade med han lite om allt möjligt. Sånt gillar vi att göra på lektionstid. Sen sa vi att vi aldrig hade fått åka i hissen, så då följde han med oss så åkte vi hiss lite upp och ner. Sen fixade vi ännu mer saker till vårt projekt. Snacka om att Albin & Gänget har fått en raket där bak.

image80 image81
Här sätts det upp planscher och beställs soptunnor.

Sen inne på lektionen så satt vi och kollade på någonting på datorn, så kom Ludde tror jag han hette och skulle ställa sig bakom oss för han ville med se. Sen hör vi plötsligt bara världens smäll. Då har denna smarta kille försökt luta sig mot våra skåp som inte sitter fast i väggen. Så dom trillar och slår sönder lite av väggen och han ramlar på golvet. När jag såg detta trodde jag att jag skulle avlida av skratt. Det var lätt det roligaste idag.

image82
KlantKarin på han xD

Magiska fingrar.

     Datum: 2008-02-20 Kl: 20:59:10
Här sitter jag i min säng med handduk på huvudet bland två datorer, dvd-skvior, telefoner, en tv-dosa, sladdar, muffins och kex. Det är liksom det som behövs när jag ska bränna ut filmer till Angelica. Men det har verkligen inte gått min väg med det projektet idag. För det första så var det inte rätt format på en av filmerna så det fick jag göra om och öppna och grejja. Sen när jag har fixat med alla filmer och lagt dom i rätt mapp så var det bara att bränna ut dom kvar. Men då vägrar dataidioten att bränna ut det ! Då blev jag arg för i den här sängen är det jag som bestämmer över mina datorer så den ska inte sitta och tro att den är någonting och kan göra som den vill. Men efter några bestämda tankar och funderingar så fick jag det att fungera. Så precis nu så sköts skivan ut och den lilla segertrudilutten spelades för mig. Nu är jag glad igen och  för övrigt så kollar jag på Fredsstyrkan. Det har  jag aldrig gjort förut så jag känner mig fredlig nu ;D

Nu ska jag kolla på  Andra Avenyn.
Godnatt mina vänner ! ♥

image78
Jag har fortfarande inte städat mitt rum. Fy !

Fotboll är livet? Fotboll är bäst?

     Datum: 2008-02-20 Kl: 17:24:36
Det var ju som sagt fotboll idag i skolan. Den som såg mig hade skjutit mig om den hade haft tillgång till vapen må jag säga. Det är inte ofta ni ser mig skriva detta men det var faktiskt ganska kul.
Vi började med att springa två varv runt planen som uppvärmning. Kan säga att redan efter det så ville jag packa ihop mig och gå hem för där var mina krafter slut. Sen drog dom igång en massa olika övning och jag är ledsen men tyvärr, jag kan inte kontrollera en boll samtidigt som jag rör på mig. Vi skulle försöka skjuta skott på mål med. Kul för mig, mina bollar kom knappt fram till målvakten. Vi avslutade i alla fall med att vi skulle spela match i 30 minuter. För det första, tror dom ens att jag kan spela en fotbollsmatch? För det andra, tror dom ens att jag kan hålla mig aktiv i 30 minuter? Det slutade med att jag & Debora stog mitt på planen och hejade på dom andra. Jag fick några passningar ibland och dom tog jag snyggt hand om. Killar, ni hade inte behövt passa mig för ni visste ju hur det skulle sluta. Precis innan matchen var slut så offrade sig hela mitt lag och hade spelar fram värsta fina läget framför mål till mig & Debora. Men nej tyvärr, vi missar bollen båda två framför öppet mål. Jag erbjöd er att skjuta mig efter det. Det var många som skrattade ut oss över det men jag klandrar dom inte.
Sen var det nerjoggning två varv och då blev det jobbigt igen. Vi avslutade med ett snyggt gruppfoto med.

Över lag så var det faktiskt ganska kul. Jag ställer upp som offer en gång till om det skulle bli någon mer gång ;D

Nu ska jag hjälpa Mami med maten.

Back to bed!

     Datum: 2008-02-20 Kl: 07:54:35
Det här kalaset ska ju uppdateras med innan jag lägger ner för dagen.

Jag hade mycket trevligt med Amanda på matchen, så tack för inbjudningen Be. Tyvärr vann dom inte och matchen inehöll inte allt för många stjärnskott till spelare, men en och annan fanns det som vanligt. Men vi får väl hoppas att det kanske var på grund av någonting som dom var så här dåliga.

Det är fotboll i morgon. Skjut mig.

Godnatt ♥

Handboll.

     Datum: 2008-02-19 Kl: 18:40:01
Nu är det så att jag har fått en inbjudan från Rebecca att komma och kolla på hennes match. Hon har undrat varför jag inte har kommit och kollat innan och då har jag sagt att det varit för att hon aldrig bjudit in mig. Nu helt plötsligt har allt detta vänt och jag sitter här nu med en inbjudan till hennes match. Så jag tog tag i det och ska ta med Amanda till matchen nu så att jag får se henne spela för en gång skull (:

image76

Min plan över att duscha och kolla på Gossip Girl och I huvudet på Gynning sprack nu som ni ser, men det är inte hela världen. Gossip Girl har jag redan sett och I huvudet på Gynning ses lika bra på web-tv ;D

Det är fotboll i morgon på det nya schemat. FOTBOLL FÖR ALLA ! Förstår ni? Inte bara för Alvida utan för Sagofén också. Jag går i Sagofén och jag kan inte spela fotboll. Jag ser inte fram emot detta men jag tror i och för sig inte att Alvidorna ser fram emot att få sätta upp olika håruppsättningar på fredag. Så det jämnar ut sig och tur är väl det.

Nu ska jag strax iväg och kolla på min premiärmatch med Becca i spel ;D

image77

Fy farao.

     Datum: 2008-02-19 Kl: 10:15:51
Tillbaka från reningsverket nu. Fy farao vad det luktade. I ett rum kunde vi inte stå ut så vi gick ut.
Det var ett mycket tråkigt besök och det kändes inte som om dom ville ha oss där precis.
Men nu är vi hemma igen efter en mycket lång promenad.

Snart mat, jaaa ! ;D



Godmorgon reningsverket.

     Datum: 2008-02-19 Kl: 08:16:43
Godmorgon.
Nu drar Alvin & Gänget till reningsverket. Jag hoppas vi kommer tillbaka utan bajs någonstans.

-.-

Design: Simon & Tomas

     Datum: 2008-02-18 Kl: 20:35:00
Sitter och kollar på det nu. Dom gör om ett tomt rum i ett as fint hus. Det är tyvärr lite fabrikstyle över huset men i övrigt så är huset så grymt snyggt. Jag blir inte alls avundsjuk eller så.

Vi fick för övrigt en ny tjej i klassen idag igen. Jätte söt tjej men jag minns aldrig vad hon heter.  Skjut mig, så dålig stil det är.

Angående mitt handfläsk så rycker det fortfarande! Jag ser inget slut på det här problemet och det gör mig orolig.

Jag ska sova i tid inatt. Så jag säger godnatt redan nu ♥


Ny vecka, nytt projekt.

     Datum: 2008-02-18 Kl: 18:36:42
Denna veckan har verkligen startat bra. Jag var inte alls trött idag på morgonen när jag vaknade, men det ger bakslag nu tyvärr. Det var ljusare än vad det brukar vara när jag satt i bussen. Jag hoppades på att det skulle bli en solig dag för jag åker tyvärr innan solen har gått upp så jag kunde inte veta om det skulle bli sol, men det blev det.

I skolan idag har vi dragit igång ett projekt med Alvida (Idrott & Hälsa klassen). Lärarna kallar det "ett schemabrytande projekt om miljön". Så vi har i alla fall fått ett specialschema som vi ska ha nu i två veckor framöver. Efter första dagen så är jag faktiskt helnöjd med min grupp. Det är jag och Sofia från min klass och två som hette Albin & Jacob från Alvida. Den där Jacob svek oss från start och var sjuk idag, men Albin var där. Vi tyckte det var himla kul att han hette Albin men det hade vatt ännu roligare om han hade hetat Alvin, så det döpte vi snabbt om honom till. Så numera är vår grupp "Alvin & Gänget".
För att starta hela det här kalaset var vi tvugna att kolla på "En obekväm sanning" av Al Gore. Det var inte så uppskattat och folk låg och sov lite överallt. Men vi överlevde det med.

Tror ni att jag lyckas börja mitt nya liv idag? Det tror tyvärr inte jag, för jag har redan svikit mig själv och ätit kex idag.

image75

Godnatt.

     Datum: 2008-02-17 Kl: 21:53:27
Guud, jag hade helt glömt bort att vi har projektarbete med Alvida imorgon. Men Maria har varit så snäll och påmint mig. Stackars dom som kommer i min grupp. Men det kan ju i och för sig vara en upplevelse att få umgås med ett offer som jag ;D

Men nu måste jag sova. Ska nog kolla på ett Andra Avenyn innan jag somnar med. Man ska ju upp med tuppen imorgon. Godnatt ! ♥

Boooooring.

     Datum: 2008-02-17 Kl: 16:25:22
Det är så tråkigt idag och det är bara för att det är söndag. Jag ligger och kollar på SpyKids 2. Men det är faktiskt rätt roligt och jag blir ju inte lite avundsjuk på alla deras grejer dom har. Inte minst heller på deras trädkoja. Jag har ju önskat mig en sådan i hela mitt liv. Varför har inte jag en sådan?

En uppdatering angående mitt handfläsk. Ryckandet håller i sig fortfarande. Det börjar gå mig på nerverna -.-

image74

Världens grymmaste människa.

     Datum: 2008-02-17 Kl: 14:47:39
På tåget hem från Götebrog såg jag världens grymamste människa. Hon hade as frän stil. Lite rockstil fast ändå inte. Eller jag kan egentligen inte se vad en människa har för stil, men hon var så klockren ! Hennes hår var med hel koolt. Uppklippt åt alla håll och kanter och slingor i alla möjliga nyanser. Långt var det med men hon hade löshår, mitt frisöröga var framme och såg det. Hon var helt klart den grymmaste jag sätt på länge. Jag ville bara gå fram och krama henne ! ;D

Mer sådana lyckopiller, tack (:

Kukur.

     Datum: 2008-02-17 Kl: 14:33:44
Nu ska jag berätta en liten historia om min vän. Hon heter Amanda och fyllde 17 år för några dagar sedan.
Till denna födelsedag önskade hon sig ett Kukur. Jag förstår om ni inte vet vad det är för det visste inte jag heller innan. Men det är en såndär klockan som alla mormor's har i sina hus. En sådan med två kedjor med kottar i som dinglar och en gök som flyger ut när klockan är 3 eller när det nu är.

En sådan önskade hon sig. Kan ni förstå det? För det kan inte jag ;D

image73
Här är den i egen hög klocka.

Hjälp.

     Datum: 2008-02-17 Kl: 12:08:29
Hjäääälp. Vad ska jag ta mig till? Jag & systrarna Östensson skulle egentligen till Jönköping idag men det blev det ingenting med eftersom Amanda smsar och säger att Jonna har blivit sjuk. Inte vilken sjuk som helst heller, utan hon har spytt ! Jag var ju herregud hela kvällen hos dom igår ! Herregud, tänk så blir jag sjuk. Jag vill inte ens tänka på det. Jag kommer knarka vitpepparkorn idag!

För övrigt så har jag ryck i min hand. Det rycker i det där fläsket mellan tummen och pekfingret. Det känns inte bra.

Nu ska jag fundera på om jag ska stiga upp eller inte. Det kommer ändå bara bli en rutten dag, det känner jag på mig.



Klippning.

     Datum: 2008-02-16 Kl: 18:03:58
Hallå allihopa!
Har precis klippt Jonna nu så nu är hon på väg hem till deras släktkalas. Klippte bara upp hennes hår lite, klippte av det en bit och klippte till en snelugg. Så jag hoppas att hon blev nöjd.

Vi var en sväng på handboll i Värnamo med. Jonna ville kolla på dom eftersom det är hennes gamla lag. Numera spelar hon i Eslöv på elitnivå. Eller spelar och spelar. Hon är skadad för tillfället och har vart det rätt länge för den delen, men snart är hon spelklar igen. Dom förlorade i alla fall matchen med ett mål, så det var synd. Men dom hade vunnit alla deras matcher om dom två bästa hade satsat oftare. Så en stor applåd till dom två som var något att ha (:

Händer det något roligt ikväll? Om inte så är jag inbjuden att äta tårta och titta på Melodifestivalen med Jonna. Hon vill gärna smita från kalaset ;D

Jag bjuder på mig själv och på andra.

     Datum: 2008-02-15 Kl: 23:37:29
Kvällen till ära har jag bestämt att jag ska bjuda lite på mig själv och på andra. Anledningen till det är att jag sitter i ett rum där två homosapiens ligger och sover, där två marsvin sitter och fläskar i sig sallad och där jag har tråkigt.
Eftersom jag inte sitter på min dator så finns här lite roliga gamla bilder att lägga upp.
Så plocka fram popcornen och njut ! ;D

     

1. Min kära vän Joakim försöker få sin kanin Nasse berusad. 2. Jag älskar Donken. 3. Jag & Hanna i våra bästa dagar. 4. Jag var utklädd till något grotekst på luciabandyn. 5. Jag trivs som bäst i en Ullaredspåse. 6. Alla har väll varit träd någon gång på en fredagsshow ? ;D

image72
Jag avslutar med denna bilden eftersom vi är så äckligt snygga här xD

Dött.

     Datum: 2008-02-15 Kl: 22:56:20
Ja ni. Det blev inte mycket av denna kvällen. Jag sitter här i fönstret hos Amanda och blickar ut över det som ska kallas "Storgatan". Där händer det inte för mycket. Det kör förbi en bil i 20 km/h var femte minut och det passerar en gående människa en gång i halvtimmen om jag har tur.

Det är här jag bor. I "staden" som alltid sover.


Hemma.

     Datum: 2008-02-15 Kl: 18:47:22
Nu är jag hemma igen från Göteborg. Som ni märkte så blev det inget uppdaterat där. Min lilla dator låg bara och skräpade i hallen under hela vistelsen.

Göteborg var i alla fall bra. Paulinas bror var en trevlig prick och han var lik sin syster. Vi slapp betala tåget dit så det var bra. Inne på stationen sen fick vi var sin ros av en gubbe för att det var alla hjärtans dag. Tack så mycket du snälla gubbe (:
Sen tog vi spårvagnen (utan att betala) till hans lägenhet och lämnade väskorna. Sen drog jag & Paui ut på stan och shocppade och käkade på Donken. Det kom in två killar på runt 10 år på Donken och dom var västa BRATSEN.
Men dom var lite småsöta och lekte nog lite tuffa ;D

Sen när vi skulle tillbaka till lägenheten när vi var klara på stan så börjar då det komiska. Vi två ungdomar ska förska komma på rätt spårvagn och jag kan säga att vi hade inte en aning om hur det funkade. Vi ville absolut inte visa att vi inte visste hur man gjorde och vart vi skulle så vi höll masken och steg på en spårvagn i tron på att det var rätt. I början kändes det bra och vi stog och skrattade lite för att vi inte hade betalat denna gången heller eftersom vi inte visste hur man gjorde. Vi åkte en stund och på tavlan kom det upp en massa gatunamn men inte den vi skulle av på. Plötsligt kollar Paui ut och börjar skratta. När jag kollar ut har vi typ åkt ur stan och är på väg in i förorterna. Men vi åkte med lite till men sen sa jag att vi måste gå av om inte det här ska sluta i katastrof. Så vi sitger av men Paulina drar mig på första bästa spårvagn som kommer och väl på den försöker jag få henne att inse att det här också är fel. Den tog oss bara ännu längre bort från stan. Så efter en station sliter jag av henne igen och där stod vi på värsta ghettostället. Det kändes inte bra någonstans men med lite tänkande och med en dos av mitt bästa lokalsinne så lyckades jag få oss tillbaka till lägenheten igen.

Väl hemma gick vi med hennes bror och köpte godis, gjorde mat och kollade på två Beck-filmer (:

Det var en snabb uppdatering om de senaste två dagarna i mitt liv.
Nu är jag trött i hela kroppen och ska vila lite.
Vad händer ikväll ? (:

Göteborg.

     Datum: 2008-02-14 Kl: 10:34:43
Nu drar jag & Paui till Göteborg.
Har med mig min dator men vi vet inte om han har trådlöst internet.
Så vi får se om jag kan uppdatera eller inte.
Annars uppdaterar jag på fredag när jag kommer hem (:

I'll be back ! ♥

Packa.

     Datum: 2008-02-13 Kl: 15:49:51
Kollat klart på Kattbreven nu. Den var väll kanske lite bättre förr om jag ska erkänna, men nu har jag sett den i alla fall. Så en sak att pricka av från min lista.

Nu måste jag snart börja packa. Jag ska nämligen till Göteborg imorgon med Paui. Vi ska bo hos hennes bror som jag inte känner men han ska jag nog snabbt kunna bli god vän med. För ni ska bara veta att alla i hennes familj är klockrena ! ;D

För övrigt så är jag kvar i soffan i pyjamas och morgonrock med datorn i knät där jag har varit sen jag steg upp idag. Jag har satt upp mitt hår så att det liknar en bakelse på mitt huvud. Har ni tur så kan det hända att det kommer in en bild på det sen.

Nu ska jag kolla om vi har något i kylen.

Ödet.

     Datum: 2008-02-13 Kl: 13:21:03
Det måste vara ödet säger jag bara. Jag sitter här med datorn i knät framför tvn där det rullar vilka program som kommer komma idag. Jag slängde en blick på tvn och vad såg jag? Jo, att Kattbreven ska visas på tv idag. Den filmen har jag ju velat se i flera år nu eftersom jag & Becca alltid kollade på den när vi var små. Vi tog ju tag i våra liv och skulle se den här om dagen men det blev aldrig av. Och nu har ju den bruden dratt till Paris i några dagar så tyvärr Becca. Jag kommer här med se på den utan dig. Men jag är villig att se på den fler gånger ;D

Grattis på födelsedagen.

     Datum: 2008-02-13 Kl: 13:06:37
Idag fyller Amanda 17 år. Grattis på födelsedagen ! <3

Jag är faktiskt bjuden på middag hos hennes familj bara för det. Visst blir ni lite avudsjuka, för visst låter det lite pampigt? Hoppas det blir god mat bara (:

image64
<3

Grattis Mamma.

     Datum: 2008-02-12 Kl: 20:44:13
Idag är det grattis till min mamma för hon fyller år idag. Hon ville att jag skulle berätta för er att hon hade bjudit mig på en semla och chokladboll till fikat idag. Antagligen för att låta som en bra förälder? Men det tackar vi för mamma (:

Min pappa ville också ha ett litet ord med här i bloggen idag eftersom mamma fick det.
Vi pratade nämligen om den där bruna runda bajsbollen vid bordet idag eftersom mamma hade köpt det till fikat.
Vi kom in i en livlig diskussion om vad den där bajsköttbullen hette egentligen. Mamma tyckte att det var negerboll för att det alltid har hetat så och jag tyckte chokladboll bara för att inte vara rasistisk. Men pappa, han tyckte bestämt att den hette "Kurriduttkaka" för det har han kommit på själv. Så dagen och min pappa till ära ger jag den bruna bajsköttbullen namnet Kurriduttkaka.

Nu blir det en Bring it on film.



Trött.

     Datum: 2008-02-12 Kl: 17:00:46

Jag är helt borta idag. Jag behöver sova, sova, sova. 
Fidde sitter och irriterar mig och vill att vi ska baka en massa till Amada som fyller år i morgon.
Tror han jag har ork till det idag eller? Nej du, jag vill bara sova.

Ser ut som att det blir lite med Andra Avenyn nu.


Godmorgon.

     Datum: 2008-02-12 Kl: 10:47:47
Nu har vi vaknat här på lanet. Fidde & Mattias är och köper nybakta frallor (:
Jag måste hem och duscha sen. Jag ser ut som något ofrächt vill jag lova.

Vad händer idag ?

Lan.

     Datum: 2008-02-12 Kl: 10:45:32
Jag är på lan ikväll hemma hos min vän Fredrik med min vän Mattias.
Vi har mycket trevligt och käkar kakor och Sniggles.
Vi kollar på andra avenyn och lanar msn om vart annat.
Vi är koola ;D

Lanet spårade ur till Andra Avenyn maraton kan man säga. Vi kollade från tolv till tre inatt.

image62 image63

Unibet.

     Datum: 2008-02-11 Kl: 21:47:48
Idag kom det ett brev till mig. Det var min Unibet-skiva som hade kommit. Jag hade glömt av att M hade beställt den till mig en tråkig skoldag för några veckor sedan. Men denna våriga soldag så kom den till mig. Så jag har lyssnat på den och den var mycket bra fast kanske lite enformig ;D


Cornflakeskakor.

     Datum: 2008-02-11 Kl: 16:43:27
Sitter hos Hangi nu. Vi äter cornflakeskakor och det är äckligt gott.
Hon har fått det skt fint på sitt rum nu fast det är lika stökigt som vanligt ;D

image57


Det känns som vår.

     Datum: 2008-02-11 Kl: 13:06:18
Idag när jag vaknade upp första dagen på sportlovet ser jag att det är sol ute. Det gjorde hela min dag kände jag.
Man blir på så mycket bättre humör av att se solen. Jag fick liksom sådana tankar på en gång om att jag ville ut och sola i bikini osv men jag hejdade mig själv. Det fick bli ett önsketänkade istället med tanke på att det bara är februari och 6 grader ute.

Nu ska jag dra på mig lite kläder och sedan cykla till Hang. Har inte träffat henne på länge så det här ska bli kul (:

image56
En bild på solen utanför mitt hus. Men det ser inte så trevligt ut ser jag nu.


Trött.

     Datum: 2008-02-11 Kl: 00:33:58
Nu ska jag strax sova för jag är helt slut.

Dagen slutade i alla fall med ett trevligt gäng. Härligt att ta upp gamla minnen sådär ibland.
Fast en del ville man helst glömma.
När jag gick hem från Amanda så glömde jag för övrigt att ta med mobilen ner. När jag stod där nere på gatan så sved det vill jag lova när jag kom på att jag behöver gå två trappor upp för att hämta den. När jag väl kom upp låg den där på bordet och trodde sig stenhårt.

Nu är jag död. Vi ses imorgon. Godnatt ! ♥

image54 image55

Söndagsflöt.

     Datum: 2008-02-10 Kl: 18:13:31
Jaha, nu börjar denna söndagen lida mot sitt slut. Det ser ut som att det kommer sluta med en pizza.
Jag flötar lika mycket varje söndag. Förra veckan var det en massa chips, dip och cola och nu är det pizza som gäller. Men det är ju lov så man får väll fira lite. Det var tal om att ta upp gamla minnen och kolla på "Kattbreven". Vi får se hur det slutar med det (:

Bye my friends ! ♥

image53
Vi är små och fula här. Det bjuder vi på.

Handboll.

     Datum: 2008-02-10 Kl: 14:57:42
Morgonen började ju bra för mig & S som skulle gå och kolla på hennes pojkvän som spelade handbollsmatch. Vi vaknadevid åtta som vi skulle och så skulle S gå och dra upp rullgardinen. Men något gick fel och vi somnade och vaknade inte förrens fem i nio. Då blev det hus i helvete, på med kläderna och iväg på cykel med kakor i fickorna. Men vi han dit i tid och kunde pusta ut på läktaren. Killarna förlorade matchen med 3 bollar så det var lite surt. Men vi ska snart iväg och kolla på deras andra match och den hoppas vi dom tar (:

Vi har också kollat på "Harry Potter och Fenixorden" idag efter matchen. Så nu finns det inga mer Harryfilmer jag kan kolla på. Men funderar att kolla om på fyran och femman för dom har jag bara sett en gång.

Vi fixade maten här i huset idag igen. Det blev ugnsbakad falukorv och den blev god som satan. Jag är riktigt stolt över mig själv som hjälper till så mycket här hemma nu för tiden. Men jag ska kanske med P till Göteborg någon dag i veckan och nu har jag ju en anledning till att kanske be om lite pengar. Jag har en avsikt med allt jag gör.

Godbye for a while ! ♥



Melodifestivalen.

     Datum: 2008-02-09 Kl: 21:46:24
Jaha, vad tycker ni om den första delfinalen i Melodifestivalen detta året då? Själv tycker jag väll att det fanns lite smått och gått som dög. Björn Gustavsson är alltid lika klockren. Sen undrar jag vad låten "Alla mina X" var för något? 20- åriga tjejer som sjunger om en hönsnätsbur. Jag trodde jag skulle avlida när jag hörde den men den satte sig ändå på hjärnan. Var det inte en flopp att vi skickade den där lama dansbandsgubben till final? Kul för hennes skull att Amy Diamond kom dit. Inte alla som får stå i globen som sextonåring.

Matt i köttet.

     Datum: 2008-02-09 Kl: 18:32:21
Nu är jag hemma från A-lagsmatchen. Dom vann men jag minns inte med hur mycket. Vi cyklade direkt hem i kylan sen och smäckte i oss lite mer tacopaj. Så nu ligger vi här i min säng och vet inte vad vi ska göra. H & Co kanske skulle komma förbi men vi får se hur det blir. S ska tydligen sova hos mig inatt och hon har tvingat med mig att kolla på hennes pojkvän imorgon när han spelar handboll. Omänskligt tidigt är det med. Vi måste gå upp vid 8 för att vi ska vara där vid halv 10 när det börjar. Till råga på allt så är jag redan matt i mitt kött så jag hade behövt sova imorgon.

Men men, ikväll blir det antagligen Melodifestivalen. Får se om det kommer över några (:

image52

Godmiddag.

     Datum: 2008-02-09 Kl: 14:22:19
Det blir ett godmiddag till er nu eftersom jag inte har hälsat på er tidigare idag.
Min morgon har bestått av att jag & P legat i sängen och kollat på lite mystiska barnprogram.
Ibland undrar man vad dom visar barn nu för tiden. Vi var också duktiga nog att fixa maten så att min sjuka mamma slapp det. Vi gjorde tacopaj och den smakade gudomligt. Nu har vatt tatt tag i våra liv och duschat och gjort oss i ordning och hela baletten. Snart kommer nog F.

Snart ska vi iväg en sväng till A-lagsmatchen. Vad ska ni ha för er idag ? (:


Godnatt.

     Datum: 2008-02-08 Kl: 22:54:54
Jag vet att det är fredag idag men denna fredagen till ära så går jag faktiskt och lägger mig tidigt.
Jag har vatt så trött denna veckan och så händer det ändå ingenting ikväll så jag känner att jag är värd att däcka nu.

Jag spelade som sagt playstation en stund innan, eller rättare sagt tills nu. Det finns nog ingenting som gör mig så arg som när det går dåligt på det. Jag vet inte hur många sjvälvmordsramsor jag drog för P när jag var som mest arg och inne i spelet. Jag förlorade 14 liv på en boss och då är det illa. Det var så att jag skämdes över mig själv. Bara för att jag shabblade bort mig så på bossen så fick jag göra om en massa banor som jag redan klarat. Gud vad jag var arg! Men jag slutade sen, för jag kom på att det skulle vara lite trevligare om man blev några år äldre och inte slutade sitt liv framför en äcklig liten kaninbnoss som kan driva en till vansinne.

Godnatt lovies ! ♥

Dagen.

     Datum: 2008-02-08 Kl: 21:05:44
Skolan var härlig idag. Fixade slingor på P på förmiddagen och jag blev nöjd med resultatet. Det blev hon med så det kändes bra. Sen käkade vi en snabbis i matsalen. Efter det stannade vi kvar i matsalen för vi skulle kolla på en utställning som florsiterna och industri hade gjort. Sen hade jag prov på schamponering och det gick väll helt okej. Jag hade mer tanke bakom det hela än dom andra iaf så vi får hoppas på ett bra betyg. Sen svar jag tvungen att klippa lite ökande länger på min docka och det gick väll sådär. På rasten smygklippte jag S för hon ville ha det lite mer uppklippt. Det lyckades vi med på bara 15 minuter och då hade vi till och med hunnit sopa upp håret. Applåder till oss för det! P fick testa att schamponera mitt hår med förresten. Hon tyckte det var lite svårt och det rann floder in i mina öron vill jag lova, men det är inte lätt första gången. F var förresten och hälsade på i skolan idag. Roligt att se henne (:

När vi kom hem nu så slänge vi på "Harry Potter och den flammande bägaren" och så somnade vi. Sen blev det kinamat för hela slanten och nu tänkte jag att jag skulle spela lite playstation så att P kan få min dator lite (:

(Försökte lägga in bilder på slingorna men fick inte in bilderna på datorn. Ska försöka igen senare.)

Uppdaterar kanske mer sen. Ha en bra fredagkväll annars! ♥

Godmorgon.

     Datum: 2008-02-08 Kl: 08:14:57
Godmorgon kära vänner och bekanta. Det är fredag och det betyder att P är med mig i skolan idag.
Hon sitter här och kollar runt på alla och verkar tycka att dom är mycket intressanta.
Snart ska vi in i salongen så jag kan fixa slingorna på henne.

Vad händer ikväll? Kina mat med Mami? (:

En pappas plikt.

     Datum: 2008-02-07 Kl: 21:14:47
Nu är det så att det är kris på min elektroniknivå här hemma. Mina singstarmickar är sönder och även fast M har försökt laga dom så gick dom förlorade. Men tack ändå för försöket. Sen så har mina hörlurar till mobilen gått sönder så dom glappar och har sig hela tiden. Och jag vill inte veta om mer bussresor till skolan med icke helt fungerbara hörlurar. Jag har också kommit på att jag skulle behöva en digitalkamera nu så till sommaren.
Så nu tycker jag att det är en pappas plikt att fixa fram det här till sin dotter. Jag vet att jag kommer lyckas att fjäska till mig nya mickar och hörlurar men det där med digitalkameran är projekt svårare känner jag på mig. Men om jag börjar be lite snällt om en nu så kanske han har vant sig vid tanken till sommaren och då kanske jag får en.
Men dom andra sakerna är jag säker på att jag får. Det gäller bara att man är bestämd när man ber om det så han förstår att han inte har något annat val än att köpa det.

Det är väl trots allt en pappas plikt att ordna med det elektroniska och göra sin dotter glad ? (:

Världens bästa P.

     Datum: 2008-02-07 Kl: 20:29:04
Snart kommer P till mig. Hon ska sova hos mig för hon ska med mig till skolan imorgon.
Jag måste nämligen ha med henne som model så att jag kan göra folieslingor på henne.
Så vi hoppas för både min och hennes skull att det går bra (:

Efter att jag kom hem från skolan har jag verkligen inte gjort något vettigt.
Eftersom jag är inne i en Harry Potter-period så kollade jag på "Harry Potter och det vises sten".
Imorgon ska S ta med sig den fjärde och femte filmen. Sen har jag sett alla filmer som finns under denna veckan.

Jag fick förresten Crash-spelen till mitt playstation som jag hade bett om att få låna av A med.
Så nu har jag något att göra på lovet. Så tack så hemskt mycket för att jag får låna dom (:

image51

Fuffligheter och falukorv med ris.

     Datum: 2008-02-07 Kl: 11:59:48
Dagens rätt i matsalen idag var "Tre små rätter mer något gott". Det kan man översätta som pyttipanna, mystiskt kött med spår av russin, stekt potatis och en lite kaka med något i. Denna kaka som jag valde att ha hallon i var mycket smakfull och därför tänkte vi att vi skulle fuffla lite och sno med oss en till ut. Men det gick tyvärr inte för vi vågade inte riskera så mycket för det hade varit rätt pinsamt att bli tagen på bar gärning där i matsalen. Så vi gick förlorade ur striden om en till kaka.

Sen blev jag dumförklarad i matsalen med av S. Jag såg att det vår någon som kom in med ris och falukorv på tallriken. Då konstaterade jag att man kan väl inte äta ris med falukorv. Men när S hörde detta kände hon nog för att skjuta mig, men hon var ändå snäll och upplyste mig om att ris och falukorv är det samma som ris och korvstroganof fast utan sås. Så långt tänkte inte jag.

Powerpoint-presentationen gick helt okej sen faktiskt. Jag hade med lite för mycket text, men jag har lite svårt med att välja ut lagom många stödord.

Nu har jag bara en frisörlektion kvar, sen slutar jag (:


Redovisning.

     Datum: 2008-02-07 Kl: 08:12:52
Godmorgon allihopa. Det är torsdag.
Nu ska jag stax redovisa min powerpoint-presentation som är på 14 sidor.
Det kommer ta tid och jag kommer göra bort mig.
Det var allt för tillfället.

(:

IG

     Datum: 2008-02-06 Kl: 20:24:30
Hoppsan.


Citat.

     Datum: 2008-02-06 Kl: 17:55:49
Jag måste bara slänga in ett kul litet citat av min bror från middagen.

Jimmy: Har Dr Phil varit otrogen?

Mamma: Neh, det vet jag inte?

Jimmy: Neh, för det var en som sa det i skolan idag.

Hahaha. Ofta att dom på Gärdet håller reda på det ;D

Jimmy Hendrix VS Astrid Olsson.

     Datum: 2008-02-06 Kl: 17:16:04
Jag tror bestämt att nya Jimi Hendrix har flyttat in hos oss. Min storebror har nämligen gått och blivit med elgitarr.
Han spelar och övar 24/7 här i huset. Hans projektarbete är tydligen att lära sig spela elgitarr och skriva lite om det.
Han verkar tycka att det är rätt roligt och det är ju bra om han nu ska hålla på det med. Han bad mig innan att jag skulle komma in och spela. Först undrade jag varför han ville det för han brukar inte vilja ha mig i sitt rum, men så kom jag på att han ville nog bara se mig göra bort mig på en elgitarr. Men icke att jag gjorde det. Jag gick raka vägen in, slet tag i guran och rev av "lilla snigel" med bravur. Dock var det inte lika mäktigt som det låter när jag berättar för er här. Men så illa var det inte heller tycker jag väl inte. Mamma var inte lika imponerad. Hon kom in och frågade om jag inte kunde ge gitarren till någon som kunde spela och så tittade hon på NyHendrix. Då blev jag aningens sur och gick ut och övade på "Greve von Dys menuett" som jag lärt mig häromdagen på den mastodonta och fula elorglen. Jag vet att jag sa att jag inte gillar orglen men idag verkade den vara min enda vän. När jag hade övat ett tag bad jag mamma lyssna. När hon lyssnat färdigt sa hon  "det var ju bra" och så hånlog hon åt mig. När jag påpekade det där med leendet och sa att hon inte alls menade det så blev hon tjurig och sa att hon visst menade det. Men jag såg igenom hennes mask och såg att hon inte alls var särskilt impad.

Nu är det Astrid Olsson VS Jimi Hendrix här i huset vill jag lova. Vi spelar båda på elobjekt, det här kan bli dyrt.

image46 image47
Astrid VS Jimi

11.30

     Datum: 2008-02-06 Kl: 15:56:52
Skönt att sluta halv tolv idag, det räddar liksom hela dagen. Jag fick en liten springmarch idag med för jag var tvungen att leta land och rike runt efter en metrotidning så jag kunde läsa om Kenza som skulle vara med idag. Men när jag och S väl hittade en så gav hon mig fyra stycken tidningar och en till sig själv. Det var tur det för så kunde vi ta varsin att sitta på när vi skulle vänta på bussen. Jag satte mig dock rakt på vackra Kenzas ansikte men jag hoppas inte hon tar illa upp. Hon gjorde trots allt dagens insats när hon agerade sittunderlag åt mig (:

I väntan på bussen satt jag och S och snackade om Stockholm. Så pratade vi lite om Södertälje och då kommer det fram någon till oss som verkar ha någon skada och börjar överösa Södertälje med lovord om hur bra det var och att det bara var 3 mil in till stan osv. Jag kunde knappt höra vad hon sa men så verkade det som att hon ville att jag skulle svara henne. Så jag bara drog till med något och höll masken så gott det gick. 

Imorgon har jag en fet powerpoint-presentation som ska lämnas in och redovisas. Det känns sådär med tanke på att jag inte är färdig och inte har någon större lust att göra den färdig för den delen heller. Det värsta av allt är att S verkar sitta och göra MVG uppgifterna och dom hade jag tänkt att hoppa, men här ska vi ta oss till nya nivåer märker jag. Finns det ingen hiss?

Jag är snart tillbaka !

Ignorenta tankar.

     Datum: 2008-02-05 Kl: 20:49:38
Nu ska jag försöka förklara mitt ignorenta tänkade lite snitsigt för er här, för jag tänkte nämligen på en sak idag på morgonen när jag skulle ta en macka ur påsen. Jag fick en tanke angående mögel.
Jo jag kom på det att om man har en påse med mackor och man inte har tagit och ätit någon över helgen till exempel så tror åtminstonde jag att det kanske är mögel på den, så det måste jag kolla upp. Även fast jag inte hittar något mögel så känns det lite tveksamt till om jag kan äta dom eller inte. Men det hade varit en helt annan sak om jag hade tagit en macka ur påsen lite då och då under helgen. Då hade jag aldrig haft en tanke på att det skulle finnas mögel på dom idag, även fast det hade vatt samma mackor jag skulle ätit upp. Fattar ni?

Men jag tog ett wildcard idag och åt i alla fall en macka ur påsen.

Sommarjobb.

     Datum: 2008-02-05 Kl: 20:05:23
När jag kom hem hade mamma köpt en semla till mig. Det visste jag att hon skulle göra men jag blev ändå glad.
Så jag fixade till den och hällde upp ett glas med cola som vi faktiskt hade hemma och la mig i sängen.
Jag satte på "Harry Potter och fången från Azkaban" till det för S har inspererat mig och gjort så att jag kommit tillbaka till Harry Potter-världen eftersom hon läser den på engelskan. Sen så fort maten var slut här i mitt rum så somnade jag en sväng.

Nere vid maten sen så började min mamma tjata om sommarjobb. Jag hatar att prata om sommarjobb för jag orkar och vill egentligen inte ha något. Jag har aldrig jobbat i hela mitt liv förutom 2 dagar en gång och sen ett luffarjobb som jag och H hade en gång. Jag vill inte jobba men jag vill ha mer pengar.

Andra Avenyn nu !

Rast.

     Datum: 2008-02-05 Kl: 09:59:46
Sitter och har rast nu och äter på min fralla. Den frallan är dagens räddning alla dagar vill jag lova.
På lektionen sitter vi och ska sätta upp frisyrer med hårnät på dockor och det är inte lätt.
Dom blir snygga men alla frisyrer ser nästan lika dana ut som jag gör.
Så nu efter rasten måste jag ta ut en som jag blev nöjd. För läraren blev inte lika nöjd.

Ha det bra så länge ! (:


Besöksrekord?

     Datum: 2008-02-04 Kl: 20:52:02
Jo det här med besöksrekord, det hade faktiskt jag för någon vecka sedan. Men vad hände med er?
Skulle vi inte kunna hålla det uppe på minst den nivån va? ;D
Jag vill att mitt blåa streck ska växa som ett träd, tills det nästan når till himelen.
Kan ni hjälpa mig med det? (:

Jag gillar er! ♥

Ja ni.

     Datum: 2008-02-04 Kl: 20:01:52
Jaha då har denna dagen gått och det känns skönt.
Efter skolan gick jag till A och snyltade mat. Jag tog spagetti & köttfärsås och det var så gott.
Sen sydde jag en datorväska med hennes hjälp som blev mycket stilig men med kanske lite för mycker tyg.
Sen käkade vi popcorn och köpte en brännbar skiva som A skulle skicka till någon snubbe i Bromma.
Sen när jag kom hem tog jag mig faktisk ett bad för en gångs skull.

Men nu är det dags för Andra Avenyn!

image45

Hmm -.-

     Datum: 2008-02-04 Kl: 08:15:34
Jag är på ruttet humör nu och det har jag vatt ända sedan igår från klockan tio över tolv. Det var nämligen då som jag sov som skönast och tydligen då som min bror kände för att gå upp och göra någonting. Jag vet inte vad det var han gjorde uppe men han gjorde det inte tyst i alla fall för jag vaknade av det. Jag som äntligen hade somnat kunde ju glömma att få sova vidare och till råga på allt så glömmer han att släcka lampan ute i tvrummet. Han verkar inte märka att han inte släckt lampan men det gör jag, för den lyser rakt in i mitt rum. Så då fick jag gå upp och släcka den. Då blev jag arg och han fick en utskällning och jag försov mig nästan idag.

Tack & Hej. Nu ska jag ha idrott. Det hatar jag.

En annan del av Köping.

     Datum: 2008-02-03 Kl: 21:05:43
Har kollat på "Andra Avenyn" och "En annan del av Köping" nu.
En annan del av Köping är bara så klockrent. Tobbe är så skön, jag dör av skratt så som han beter sig.
Vill ni veta en kul sak? Jag har en tjej i min klass som kommer från Köping. Fast jag tror att hon bor i en annan del av Köping än vad Linda & Co gör. Men det är häftigta att hon brukar se dom när dom är ute och traskar ;D

Ska bara göra lite småsaker nu, sen är det dags för sängen. Godnatt ! ♥

Flöööt.

     Datum: 2008-02-03 Kl: 19:17:58
Efter min studcirkeln såg blev det som sagt en sväng till "the house of J".
Väl där kom vi alla på att det var söndag så det var bara att ha en liten pengarinsamling och sedan åka till Ica och köpa chips och dipp. Så vi satte på lite mer "Sällskapsresan" och flötade i oss allt.
Det satt verkligen bra i min mage och jag är mätt än. Men min plånbok mår där emot sämre.
Jag var ju glad för att jag hade pengar över efter helgen till mina frallor i skolan men nu ser det mörkt ut.
Men jag fick trost allt 11 kronor av R igår, så det ska han ha ett stort tack  för (:

Nu ska jag duscha och öva på glosor. Jag kom självklart på idag att vi hade glosprov imorgon.
Men dom är inte så svåra så det ska nog gå bra med bara lite sista minuten plugg.

image44
The Graabs ! (;

Berusad bror.

     Datum: 2008-02-03 Kl: 18:47:37
Nere vid middagen innan så försökte min lillebror vara rolig och fråga pappa om han fick ta öl till maten. Eftersom han var tvärsäker på att pappa skulle säga nej så blev han helt paff när han fick ta. Så hällde han upp en centimeter och frågade om han fick ta mer. Då ryckte pappa tag i ölburken och fyllde på halva glaset och sa att om han skulle ha öl får han fasen ta ordentligt.  Så sen hade den idioten satt sig i klistret när han sen var tvungen att dricka upp allt. Men han lyckades efter ett antal lustiga grimaser. Några minuter efter det skällde pappa ut honom och bad honom sluta för att han barnslade sig över något. Då svara ungen "Jag kan inte hjälpa det, jag är full". Han är nog den enda jag känner som blir full av 3 centimeter öl.

Sen började min pappa berätta om att när han var liten så hade dom någonting som kallades "börjöl". Det menas  med att han alltid var tvungen att dricka lite öl innan han fick börja på läsken till maten. För dom skulle lära honom att dricka öl. Sen fyllde min mamma i att hon med blev bjuden på öl när hon var 6 år av några gubbar hon kände. Det var inte lite heller och dom ville lära henne dricka pilsner med men där satte någon stopp tack och lov.

Pucko's (:

Söndag.

     Datum: 2008-02-03 Kl: 13:08:25
Godmorgon ungdomar !
Här sitter jag i min säng som vanligt och har inte kommit längre fast klockan är ett.
Jag sitter och sneglar på Let's Dance lite smått och myser över att jag fortfarande är kvar i sängen.
För jag vet själv vad som väntar när jag går upp. Plugg, plugg, plugg. Men jag ska inte klaga.
Det är väl runt sådär tredje gången jag pluggar sen jag började gymnasiet så det är lugnt.
Men efter att jag har haft min lilla studcirkel så sa ryktet att vi skulle upp till J.
Det blir nog bra, för jag vill se klart på filmen sen igår. Det var sällskapsresan där dom åker skidor.
Den är bara för skön ! (:

Nu väntar middag. Det blir fläskfilé och det är inte så gott. Jag hatar kött, men jag har inget val.
Nu knackar pappa på dörren med. Jag har absolut inget val.

Ha en fortsatt trevlig dag undomar ! ;D

Skämms på mig !

     Datum: 2008-02-03 Kl: 00:53:35
Jag vet att det har vatt dåligt med uppdatering här igen. Men jag har inte haft någon dator i närheten nu helgen.
Så jag drar en snabbis på vad ni missat.

I fredags så skulle jag åkt till M, men så tvärvägrade hela min familj helt plötsligt att köra mig. Så jag kände för att gå och skjuta dom. Men sen så kom M's bror som en räddare i nöden och hämtade mig. Så sen var allt frid och fröjd och dom fyra M:en hade en trevlig kväll ;D

Sen ikväll så har jag vatt hos J. Vi skulle ner till Sibylla och Arrax drog mig dit för han är söt. Sen kollade vi på sällskapsresan tills vi skulle hem. Jag var tvungen att cykla hem i dessa minusgrader alldeles ensam. Det var inte roligt och när jag skulle gå ut så mötte jag hela J's släkt. Dom sa att jag skulle cykla lugnt hem så att jag inte trillade. Det var snällt sagt och jag trillade inte heller.

Svar på era frågao:
Ja, jag svimmade på riktigt men jag var inte borta så länge. Jag var mest yr xD
Håret blev väl helt okej. Jag la i ljusa och mörka slingor men det syns inte så mycket, mest i luggen. Så får ha i det ännu längre nästa gång xD

Nu sitter jag här och är trött som ett marsvin och kom precis på att vi har glosförhör på måndag. Så nu vet jag vad jag måste göra imorgon. Jag funderar starkt på att kanske inte gå upp imorgon bara för det.
Godnatt !



Träning.

     Datum: 2008-02-01 Kl: 17:54:35
Det smittas av sig att vara lite coco här i mitt hus. Min mamma läste någonstans igår att man blir 10 år yngre av att träna. Så helt plötsligt skulle hon till Gnistan och träna. Hallå, min mamma har aldrig tränat på sånt förut?
Vad är det som håller på att hända här i mitt hus? Jag går då inte säker här hemma längre.

För övrigt så undrar jag om det är någon av er som vet om tröttheten försvinner efter att man har svimmat?
För jag var trött igår, men så råkade jag svimma en liten stund och sen kunde jag nästan inte sova på hela natten?
Drog svimmningen in min sömn eller vadå? För nu är jag trött som något förlamat objekt.

Förresten så kommer A och säger att man har hjärt eller hjärnfel om man svimmar mycket?
Det var ju upplyftande att höra. Men med tanke på hur det går för henne och hälsan så ska jag inte klaga.
Jag är glad att jag slipper att ta med mig otrevligheter i en påse till folk.
Men du, det är nog inte så farligt som dom tror !
Om det är för att du är ensam så kan jag bo hos dig varje dag ;D

Kalas.

     Datum: 2008-02-01 Kl: 17:46:02
Sådär ja. Nu funkar internet som smort igen.

Jag var ju som sagt på kalas igår hos Joakim. Det var mycket trevligt och vi åt kladdkaka och cornflakeskakor. Men dom idioterna hade börjat äta innan jag kom. Men efter det så flyttade dom i alla fall in en ny soffa i hans rum som var mycket trivsam att sitta i. Sen spelade vi "Vem vill bli miljonär". Det var så äckligt lätta och roliga frågor på samma gång, fast mot slutet blev dom faktiskt rätt svåra. Sen drog alla hem utom jag, Mattias och kalasbarnet själv då. Så vi satt och ruttnade lite och det spårade ut lite smått som vanligt. Sen drog tönten så var det bara jag och Jocke kvar. Så jag satt vid dator och han mublerade om lite smått och sen pluggade han och kollade på ett väldigt roligt tvprogram. Men det var ett trevligt kalas i alla fall.

Dålig uppdatering.

     Datum: 2008-02-01 Kl: 08:00:35
Förlåt allihopa, men har inte kunnat uppdatera här i bloggen för mitt internet brakade ihop totalt igår.
Så jag fick ringa P för att hålla mig uppdaterad över vad som hände där ute hos er.
Men ska uppdatera mer sen om internet är som det ska!

Nu ska jag ha egen hårvård.

RSS 2.0