Skåne, here I come !

     Datum: 2009-04-30 Kl: 19:55:10
Idag är det Valborg och alla mina vänner ska festa men inte jag utav någon konstig anledning. Anledningen kan vara att jag har ett antal månader kvar innan jag blir 18. Men what a hell, jag ska ner med Amanda till hennes stuga över helgen och det känns riktigt bra. Är sugen på deras stuga, sommar, sol och lite Gert. Varför vara som alla andra ?

Ska försöka uppdatera där nerifrån för jag tänker vara så ambitiös att jag ta med mig kameran dit. Den är rosa och fin.

Sexy Mama !

     Datum: 2009-04-30 Kl: 13:25:27
Konversation mellan mig och min lärare.

Jag: Du är så snygg idag Camia. En riktig sexbomb !
Camia: Ja, det är nästan så att jag blir avundsjuk på mig själv !

Gullhår vs. Tuvstarr !

     Datum: 2009-04-30 Kl: 11:06:26
Kom precis in efter en match brändboll mot IT - ettorna. Anledningen till att vi valde dom är för att dom är små, dåliga och sitter inne 24/7 så vi tänkte att vi skulle vinna mot dom. Men nu blev det så att dom vann och vår lärare blev vansinnig. Så nu så fort vi kom in i klassrummet så sa hon att hon hade en plan. Planen är att vi ska ha en revanchmatch nästa vecka och eftersom dom är fler än oss så ska vi få gå och välja och vraka bland Idrott & Hälsa - killarna för att få ihop till ett bättre lag tills nästa gång. För egentligen är vi bättre vi behöver bara lite extra tillskott av män.

En dag att minnas !

     Datum: 2009-04-29 Kl: 22:52:17
Idag är dagen då Emma tog Bävern till nya höjder. Har dock inte fått ingående information än men det kommer imorgon och ingen är så sugen som jag på den saftiga informationen !

Vill också bara skänka en tanke till min vän Linn som drattade på ändan idag. Hon haltade runt som en gammal tant mest hela dagen innna hon gick hem tidigare. Linn till ära bjuder jag på en ordvits som hon kom på igår:

KISSEN KORVSTROGANOF = KATASTROF


Onsdag !

     Datum: 2009-04-29 Kl: 20:50:24
Vaknade upp hos Emma idag av att telefonen ringde. Det var samma gamla visa även denna sovmorgon fast idag var det någon som ringde Emma och när samtalet var avslutat hade hon inte en aning om vad som just hade hänt. Så vi sov vidare till tio då vi gick upp och tog med oss täckerna ut på gräsmattan och la oss och solade en timme. Det var skit varmt även fast det bara var på morgonen och det var så skönt !

Halv ett började vi jobba på Expo och jag klippte en man och en pojke. Den ena var takläggare och den andre skulle ha konsert samma kväll. Vilken press jag hade på mig som skulle klippa "konsertfrillan" och önskemålet var "kort och coolt". Men det blev ganska bra och klockan sex pallrade jag & Maria oss mot bussen för att åka hem. Tror för övrigt att bussen körde emot en bil och skrapade upp den men bussen stannade aldrig så fick inte reda på svaret.

Jag har en massa att göra innna jag får gå och lägga mig och det är jag för trött för egentligen. Men ska jag komma iväg till någon stuga imorgon så får jag nog pallra mig iväg och ta tag i mina bestyr nu.

JB - Promotion !

     Datum: 2009-04-28 Kl: 21:47:59

Precis innan jag skulle hem från skolan idag så fick jag reda på att jag & Linn var tvugna att stanna kvar på kvällen för att styla hår. Det skulle tydligen vara någon "tjejkväll" på stan då alla affärer har öppet till nio och JB skulle markandsföra sig lite.

Jag & Linn cyklade hem till hennes pappa en stund innan vi åkte ner till gallerian vid halv 6. Vi plockade fram grejer tillsammans med dom andra linjerna och klockan sex var det vi som stylade barn för fulla muggar. Vi stod konstant från sex till halv nio och lockade, plattade och sprayfärjade hår med ca 20 småbarn som publik. Puuh, det var svettigt i denna värmen vill jag lova. Jag tog mig en liten välbehövlig paus och Emma Undebäck gav mig massage. Så jäkla skönt.

Efter att vi hade packat ihop oss så insåg jag att det är lika bra jag sover hos Emma för det är ingen idé jag åker hm ändå. Men så hade vi problemet att vi hade inte ätit något och kunde inte ta oss till något ställe heller. Men som en ängel hade vi ju Linnéa på plats som offrade Desperate Housewives för att skjutsa oss till Donken. Så jag, Emma, Emma, Linn & Linnéa begav oss på en trevlig resa till Donken som innehöll både mycket sång och haklappar. Som grädden på moset blev vi hemskjutsade också. Vad skulle vi göra utan våra kära treor säger jag bara. ♥

Nu blir det slagg hos Emma !


Tisdag !

     Datum: 2009-04-28 Kl: 13:29:15
Nationella provet i Enggelska B gick bra. Var färdig på 40 minuter och satt sedan och spelade harpan.
Efter det började vi inte förrens efter lunch så då han vi med att spela brändboll i 10 minuter innan vi blev trötta och plockade ihop.

Nu har vi frisör och arbetar med arbetsmiljö och säkerhet. Samtidigt som vi arbetar så skriver vi på whiteboarden om vi kommer på något kul. Det roligaste som kommit upp än så länge är:

LIKE I CARE = LIK I BIL

VALBORG = LINN ON FIRE


Internt.

My phone !

     Datum: 2009-04-27 Kl: 20:41:53
Emma & Jag drog en runda till banken för att växla pengar innan teorin. Det tog ju inte lite lång tid men vi hann precis springa in en liten stund på Vero Moda innan vi var tvugna att dra oss mot körskolan.
Teorin gick helt okej idag men värre var det på bussen hem. Jag tänkte läsa lite i bussen men det var stört omöjligt när det sitter en tjock 50 - årig gubbe på andra sidan gången och spelar "Stoppa mig - Veronica Maggio" högt på sin mobil. Om och om igen spelades den och han satt och diggade med. Skjut mig säger jag bara.

När jag kom hem fick jag reda på att pappa hade försökt laga min mobil för displayen hade kommit. Kan säga som så att mobilen var inte lagad när han var färdig men den hade fått X antal repor. Ja, jag erkänner. Jag lipade. Lite. Han sa att han bara hade försökt att göra sitt bästa och det vet jag men tårarna bara forsade ändå. Det är ju liksom min mobil ... ♥



I spy with my little eye !

     Datum: 2009-04-27 Kl: 12:53:05
Sitter i fönstret i skolan och kollar ut. Vi har faktiskt ganska fint väder idag men lite mer sol kunde det varit. Det är lite krångligt att sitta i fönstret och jobba men det går och är betydligt mycket trevligare. Vi ska skriva ihop vår årsredovisning nu och det verkar vi inte göra på en timme precis.

Provet vet jag inte hur det gick. Men det känndes som om jag borde fått ihop till ett G i alla fall.
Efter skolan ska jag gå med Emma lite på stan innan jag ska på teori. Är hemma runt halv åtta ikväll.

Alltid ett nöje.

En picknickkorg.

Dagens händelse !

     Datum: 2009-04-26 Kl: 22:16:59
Har pluggat hela dagen för att nå ett G i det förbannade provet idag. Nu lät det som om jag hade pluggat mycket eftersom jag skrev "hela dagen", men inräknat i denna dag så har jag varvat plugg med att kolla på film, äta, prata i telefon och äta. Så det har inte blivit så mycket av pluggandet.

Tog inte på mig förrens klockan sju idag och det enbart för att jag skulle med på dagens händelse som var att följa med Joakim och hämta Paulina i Hestra. Men det var kul och jag har knappt träffat Jocke på hela helgen fast jag varit hos honom båda dagarna, så det var trevligt att återse honom. Paulina hade även med sig nudlar till mig så det blev jag glad för.

Jocke försökte för övrigt framkalla pms hos mig när vi åkte. Han frågade om jag hade varit tjurig idag och jag sa nej. Då satte han igång att köra fortare och fortare för han vet att jag bli vansinning då, samtidigt som han skrek "PMMMMS" i hela bilen. Han lyckades, för jag blev vansinnig.

Slagg på det. Godnatt !

Söndag !

     Datum: 2009-04-26 Kl: 13:04:27
Igår var jag hos Jocke en stund där dom retade upp mig och kallade mig Pms-Mickan. Det var inte roligt. Jag åkte hem redan vid tio för dom skulle vidare på en fest som jag inte orkade hänga med på. Men redan vid tolv var dom hemma igen för festen hade varit misslyckad. Då saknade dom mig redan för dom ringde flera gånger och bad att jag skulle komma, men icke. Jag var för trött för att ta mig ända hem till Joakim igen.

Idag är det ingen sol och jag måste plugga. En typisk söndag ...

Info: Tomatklubben !

     Datum: 2009-04-25 Kl: 22:14:31
Som sagt så stekte tomatklubben på idag. Kan säga att jag är röd som klubbens namn i fejan och resterande kropp skymtar i flamberat. Angående Linn så kom hon med info för ett tag sen ...

LINN säger (19:46):

Info tomatklubben: ja e RRRÖÖÖÖÖDD!!!


Lördag !

     Datum: 2009-04-25 Kl: 19:18:35
Jag blev tjurig på mina vänner innan för dom betedde sig inte vänligt. Så min mamma och jag åkte på lite sietsing i byggderna och hade det trevligt. Det slutade med en djurstopp hos Sofia för att kolla på Sally. Det är den minsta hunden genom tiderna alltså. Men den är så söt.

Snart kommer Joakim med tvång från Paulina och hämtar mig så ska vi köra hem Paulina. Sen är maten färdig hoppas jag för jag är vrålhungrig.

Sunshine !

     Datum: 2009-04-25 Kl: 12:19:39
Ligger i detta ögonblick och solar på studsmattan. Jag älskar sol. Tror att Linn ligger hemma och steker med. Jag ska uppdatera er om tomatklubben senare.

Igår var vi hos Joakim hela kvällen och kollade på Talang. Eller Joakim var nästa inte hemma, tror jag träffade honom max 5 minuter. Men vi andra var hos honom och sen åkte jag, Amanda & Paulina till Gislaved och kollade på italienska utbytesstudenter ett tag.

Mickan fick kinamat igår så det som är över ska jag äta till lunch idag. Mina föräldrar är nämligen i Halmstad och kolla på stuga men dom köper aldrig någon. Köp en bara !

Fredag !

     Datum: 2009-04-24 Kl: 17:28:57
Idag hade vi debatt på engelskan. Jag tyckte att jag & Emma slog Linn & Maria med stormsteg genom att vara emot dödstraff. Vi lyckades fjäska till oss att få gå tio minuter tidigare till lunchen för det var tacos idag !

Eftermiddagen bestod av prov i Matte B ! Hela matsalen bestod av en grupp med vilsna elever som inte kunde svaret på första talet. Alla hade stort behov av Jurga så fort han var nere en sväng. Men jag måste ha fått ihop till G på provet annars kan det lätt bli IG i hela Matte B kursen. Mitt mål är att slå Joakim.

Nu har jag kollat på dom två sista O.C avsnitten på Hannas box så nu måste jag köpa mig dom andra boxarna.
Ska nog ringa Paulina nu.

Hankie - Dankie - Doo !

     Datum: 2009-04-23 Kl: 20:18:06
Att åka buss hem idag var riktigt vidrigt. Det var helt proppfullt i bussen. Det var fullt på alla platser plus att vi kanske var 20 stycken som stod upp. Alla stod och andades på varandra och det var så fruktansvärt varmt. Vi bara slet av oss kläderna. Synd bara att det kommer fortsätta vara så här nu för så var det förra året framåt sommaren med.

Hang hängde med mig hem från skolan idag och vi baxade oss in på Hemköp med väskor, datorer och kläder i nävarna för att köpa kebab. Hemma käkade vi upp det och sen kollade vi på The O.C och sov. Jag vaknade av någon fattig fake-glassbil så då väckte jag Hang så att hon kunde gå hem. Jag satte mig och pluggade lite matte och det gick över förväntan.

Nu sitter jag alldeles ensam i "The house of Lundberg" och kollar på tv. Mamma & Pappa är och skjutsar ner min bror till Lund och kommer inte hem förrens efter tio och min lillebror är på träning.

Ska försöka lägga mig tidigt idag eftersom jag behöver alla hjärnceller till provet imorgon. En mus viskade i mitt öra att Linn förövrigt sitter hemma och fäller en ilksen tår över detta kommande Matte B - prov.

Torsdag !

     Datum: 2009-04-23 Kl: 11:09:15
Idag är det torsdag och det firas med att det är sol ute. På svenskan skrev jag om Oliver Twist till ratsen för då begav jag & Sofia oss av för att leta reda på Jurga så att det finns en liten chans att vi klarar G på provet imorgon. Efter rasten sa vår svenskalärare att vi fick göra något annat om vi ville. Vi frågade om vi fick köpa glass och gå på stan och det godkändes. Så
nu har jag solat mig och smäckt i mig en glass. Det är lunch om 20 minuter så det lär nog inte gå ner så många panerade fiskar i min mage.

Nu ska jag skriva de sista 20 minuterna.


Nu skrattar jag !

     Datum: 2009-04-22 Kl: 21:44:00
Nu börjar det likna något ...

Min vän Hannas personliga vän börjar sakta men säkert ge upp henne. Idag hade han kommit förbi enbart för att lämna en film till hennes LILLEBROR. Hur roligt är inte det ?

Det är inte bara det. Hon håller också på att bli övertalad av en kille att gå på en "fucking jävla tatueringsmässa" i Norrköping som hon uttrycker det själv. Hon kan inte säga nej heller. Hur roligt är inte det ?

Sånt här skrattar jag åt !

Onsdag !

     Datum: 2009-04-22 Kl: 20:20:25
Dagens shema:

09.15 - Vakna.
10.15 - Bussen till skolan.
12.00 - Möte med studentföretag
12.40 - 10 minuter försenad till salongen.
12.45 - 18.00 - Jobba på salongen.
18.06 - Bussen hem.
19.15 - Äta.
19.30 - Plugga matte.
20.17- Fritid, tjohoo !

Ska spendera min enda och sista timme framför computern och tvn.

Imorgon ska bli en bra dag.

Vilken grej alltså !

     Datum: 2009-04-21 Kl: 21:45:26
Efter att jag hade pluggat matte ett tag så ringde Emma och undrade om jag skulle med ut och gå med Kongo. Så fick det bli och vi åkte till sjön för att han skulle få bada. Väl där kom det fram en tant som undrade om hunden kunde spåra för det var några "ungdommar" som hade varit på deras båt som gömde sig i skogen. Hennes man var redan i skogen och letade efter dom och efter kom vi med Kongo först. Mannen hade redan hittat dom när vi kom och det var en rejäl utskällning dom stackars barnen fick. Dom försökte skylla ifrån sig så gott det gick men det verkade inte som det gick något vidare.

Efter det så började vi snicksnacka med missionskyrkans scouter som var och lagade pinnbröd vid sjön. Efter att ungarna ahde fått leka lite med Kongo så hade Emma fixat till oss var sin bröd bit. Efter att vi hade ätit upp den åkte vi hem direkt. Kändes ju inte alls dumt att vi åkte direkt eftet vi hade fått brödet.

Så idag har man fångat tjuvar och ätit pinnbröd med kristna scouter. Det är inte fy skam !

Bad day !

     Datum: 2009-04-21 Kl: 20:53:45
Denna dagen har inte varit mycket utav värde. Jag var tjurig hela morgonen och mina kläder kändes fel och mitt hår var fult. Ingen höjdarmorgon med andra ord. Mina ena kompanjon var lika tjurig hon men Linn var för en gångs skull på riktigt bra humör.

Linn fick i alla fall klippa mig före lunchen så det räddade dagen lite. Efter lunch slingade jag mitt hår och det gjorde dom andra tre med. Är det på väg mot sommaren så är det så att alla vill bli blonda !

Jag har frysit hela dagen med så jag blir vansinnig. Ge mig värme !

Teori !

     Datum: 2009-04-20 Kl: 19:21:28

Sitter på bussen nu och knorpar ihop detta vackra inlägg.


Emma räddade min dag genom att följa med till körskolan för hon skulle betala halkbanan så jag slapp gå själv. Det var ju nämligen dagen T för teori idag för mig. De två timmarna tog inte så lång tid som jag hade trott och vi fick till och med sluta lite tidigare.
Jag satt bakom en koloni killar som jag tror hör till Linns umgänge. Imorgon när jag träffar henne ska jag be henne hälsa dom att dom gärna får bespara mig gaserna nästa gång som dom fritt verkar läcka ur sig. Bete er.

När jag är hemma är klockan antagligen runt kvart över sju och då ska jag publicera detta och sen slänga i mig nått att äta på en kvart så att jag är redo att frisera Sara vid halv åtta. Efter det känner jag att jaga är värd att få vila till skillnad från mina vänner som sovit halva dagen idag. Jag har varit igång i snart 14 timmar och än är inte dagen slut.


Måndag !

     Datum: 2009-04-20 Kl: 12:18:51
Linn har bestämt att i dagens blogginlägg ska jag skriva något om alla de som sitter vid mitt bord idag. Here we go ...

Linn Svensson:
Vi har en trött Svenne med oss idag med tanke på helgens festligheter. Hon har berättat lite historier från sin Hamrabyggd idag och hon har även smycken i guld på sig. Ni vet, det är en rik tjej det där. Nu satte jag på en låt och det ser ut som om hon har fått andnöd för hon kom inte på vilken det var.

Emma Wilhelmsson: Emma sitter med en hörlure i ena örat och studerar datorskärmen. På lunchen idag så fick hon sig ett möte med Bävern och det gick inte omärkt förbi. Hon berömde mig även för att jag hade tagit grönsaker till maten.

Sofia Holm:
Hon var lite tjurig idag på morgonen men nu börjar det ordna upp sig. Hon sitter och kollar priset på lägenheter och planerar framtiden. Hon bjöd mig även på en låt "Sweet and low - Augustana". Den rekomenderara jag.

Michaela Lundberg: Jag är klädd i den rosa färgskalan idag och lyssnar på Håkan Hellström. Jag lyckades med att inte spilla på mig idag på lunchen då det var knallorange korvstråganoff. Annars så är det jag som sköter musiken idag och därför bjuds det på diverse låtar i akustisk pianoversion.

Det tar emot att jag vet att alla mina vännor är hemma idag. Utom Hanna då vill säga, som praktiserar på Coop Konsum. En applåd för henne !

No pictures !

     Datum: 2009-04-19 Kl: 22:50:57
Om ni undrar varför det aldrig är några bilder här i bloggen längre så är det för att någon, inte jag, festade sönder min telefon förra helgen som sagt. Så den är rätt så mycket ur funktion. Min pappa beställde dock en ny display från USA idag så vi får se när den kommer. Ett steg närmare att mitt liv blir komplett igen i alla fall...

Godnatt ♥

Söndag !

     Datum: 2009-04-19 Kl: 19:44:02
Idag har jag hängt hos Amanda för en gångs skull. Det är inte ofta vi spenderar tid tillsammans. Vi käkade lite sorbé och drack cola, hon sydde, jag läste tidningar och hängde vid datorn.

Vi mötte upp Jocke, Paulina & Marcus och svepte i oss en pizza lite senare. Sen gick Amanda hem och vi andra åkte och hämtade upp Bn för att sen åka på en liten tur. Den slutade mitt inne i en skog för att besöka "Glörje Källa". Mycket trevligt resemål.

Idag har jag haft växtvärk i både armarna och benen hela dagen. Är det ens möjligt vid sjutton års ålder ?

Kul att alla barnen har studiedag imorgon utom jag & Hang bara för att vi går på en privatägd skola. That sucks!

Tha Festi !

     Datum: 2009-04-19 Kl: 12:02:31
Jag ser att ni är tillbaka för mer info.

Igår skulle som sagt alla jag i stort sett kände på en 18 - årsfest utom jag för jag var inte bjuden. Anledningen till det var inte så konstig eftersom jag inte kände någon av tjejerna som hade festen. Så istället skulle jag bara till Jocke och vara med på deras förfest för jag hade inget annat att göra. Men väl där så tvingade dom mig att följa med så runt elva klampade jag och sex manliga kollegor in i en taxi. Själv så jag ut som om jag kom direkt från skolan i vanliga kläder och tygskor. Ingen partyoutfit på det precis så det tog emot lite.

Väl där upptäckte jag att i stort sett hela min skola var där kändes det som. Kändes helt wierd att jag som inte ens var bjuden kände typ igen flest av dom som var där. Självklart hittade jag Linn med aningens berusade vänner i släptåg. Hon hade mycket att prata om och visade lite gympahallar och sånt där.

Efter lite shake på dansgolvet så var det dags att dra sig hemmåt med Amanda som chaufför. Vi skjutsade hem Victor och Nenad till Gnosjö och det var en trevlig hemresa med lite snicksnackande i bilen och lite sång och annat. För att inte glömma spräckta byxor.

Sen skulle vi på efterfest till Jocke som hade bjudit in oss. Vilken efterfest mina vänner ! När vi kommer in genom dörren så ligger Calle & Marcus intryckta jämte varandra och sover och Joakim ligger på altanen. Bn & Emil var det fart på och Göran kämpade det bästa han kunde för att hålla ögonen öppna. Men vi lämnade denna efterfest ganska fort och gick hem och sov istället.

03.12

     Datum: 2009-04-19 Kl: 03:15:54
Klockan är 03.12 och jag har precis anlänt i min enkla boning. Jag skulle bara till Joakim men på något sätt så slutade jag på fest ändå. Kan säga som så att jag träffade ett stycke Linn Svensson med några lite smått berusade kompanjoner.

För mer info, kom tillbaka imorgon. Känner att det kan vara lämpligt att slagga ett tag nu nämligen !

Lördag !

     Datum: 2009-04-18 Kl: 13:57:24
Idag vaknade jag och var på ett strålande humör men det försvann lika fort som jag kom ner. Där nere var mamma och pappa som bråkade och det slutade med att dom slängde över all skit på mig och min bror och sen tvingade oss att laga tacos till lunch. Efter ännu mer bråk så gjorde vi det till slut.

Maten blev i alla fall god och alla är på bättre humör nu. Tro det eller ej. Det enda negativa som kvarstår är att det är för kallt ute för att sola idag. Jag hade ju tänkt att hela dagen skulle gå åt till just det.

What happens today ?

Torp i natten !

     Datum: 2009-04-18 Kl: 00:49:28
Kom hem från Joakim för en stund sedan. Nu i slutet låg vi tjejer och sov i hans säng och killarna kollade på tråkiga filmer på datorn. Men tidigare ikväll var vi livligare.

Fråga mig inte varför men hela packet drog vi ut till ett torp mitt ute i skogen som vi äger för att söka spänning som Paulina säger. Nog fick vi tjejer spänning i alla fall, vi var skiträdda både inne i huset, i skogen och i bilen. Sen gick killarna iväg på en väg mitt ute i skogen upp till en tv-mast. Jag, Paulina & Marcus skulle hänga efter men efter 50 meter fick Paulina panik och sprang som en sate tillbaka till dom andra tjejerna och åkte en runda i bilen istället. Jag & Marcus skulle i alla fall gå efter dom och skrämma dom men det gick väl inte så bra. Skit rädd var jag i alla fall och hade det kommit fram något så hade jag inte tvekat att ta självmord på studsen.

Jag premiäråkte även med Göran idag. Han, jag & Marcus åkte på små grusvägar och han körde i en riktigt trevlig hastighet till skillnad från andra jag känner. Så det blir ett grattis till Emil Göransson för körkortet !

Nu sover jag.

En kines !

     Datum: 2009-04-17 Kl: 13:57:33
Jag sitter i korridoren i skolan med Emma och lyssnar på musik, facebookar lite och pluggar matte. Vem kommer gåendes i korriodern då om inte HUNG BUI ! Snacka om jag fick blinka en gång till för jag trodde jag såg i syne. Men han skulle visst hämta Hang för dom skulle till polisen och fixa pass.

Annars så hade vi det muntliga i engelska nationella idag. Det gick helt okej får man väll tycka.

Vi hade även möte med ett annat studentföretag idag. Det var en kille som bara var tre år äldre än oss som skulle hålla i mötet och han var så snygg ! Holy ! Men stackaren var så nervös så han skakade men vad gör det när man är brun och snygg liksom ! Linn, snacka om att du missade något !

Synd att vi nog inte kommer välja företaget han kom ifrån för vi hade gärnat träffat honom igen. Men vi fick visitkort och han sa att det var bara att ringa eller mejla när som helst. Han skulle nog aldrig sagt det för det här kommer att utnyttjas...

Jag gillar't !

     Datum: 2009-04-16 Kl: 22:05:13
Som lindad runt mitt lilla finger ...

Marcus svensson säger (21:48):
snälla  
jag gör vad som helst för dig  

Hjärtattack !

     Datum: 2009-04-16 Kl: 21:55:59
Jag hatar den där Sofia !

Hon skrev nyss till mig på msn att hon hade en sak att säga som jag skulle bli arg över. Jag sa att jag inte orkade bli arg så att hon skulle berätta det lite i taget. Hon sa att det handlade om henne och skolan och jag gissade direkt på att hon skulle flytta. Tack och lov skulle hon inte det men istället säger hon att hon ska vara borta från skolan i ett halvår. Jag höll seriöst på att börja lipa när hon skrev det. Jag tänkte att jag skjuter mig om hon ska vara borta så länge. Men efter många om och men så fick jag ur henne att hon bara skojade men att hon skulle vara borta imorgon för hon ska på träningsläger.

Jag tänkte då att det är väl lugnt att hon är borta imorgon, det ska jag nog stå ut med. Men sedan kommer jag på ... vi har ju studentmöte imorgon som Sofia bokat ! Det går inte alls bra längre att hon är borta imorgon !

Jag får snila om till möteschef så här på kvällskvisten.

Finish !

     Datum: 2009-04-16 Kl: 21:01:08
Puuuuh ! Äntligen är jag färdig med allt jag skulle hinna med idag och klockan är 20.54. Kul att jag har ca 1 timme till att göra vad jag vill på innan jag ska gå och lägga mig nu varje dag. Det är ett hektiskt liv jag lever.

När jag var ute och ristade av mina grejer från hår så stötte jag på Sara. Vad jag gillar den tjejen alltså. Vi har alltid kul ihop även fast vi inte umgåts på flera månader. Barndomsvänner och grannar på samma gång är grejen alltså !

Praktiken spikad !

     Datum: 2009-04-16 Kl: 17:21:08
Dagen har rullat på riktigt skapligt tycker jag.
Direkt när jag kom hem så åkte jag till salongen och fixade praktiken. Så skönt att ha det gjort nu.

Har snackat lite med Hanna och hennes pack i telefon nu. Hennes Mister P låter exakt som Paulinas bror. Kan inte tänka på något annat än han när jag pratar med honom.

Snart kommer Wilma & Emilia hit en stund och ska friseras lite.

Torsdag !

     Datum: 2009-04-16 Kl: 10:43:01
Idag har vi fint väder och jag är klädd i den blå färgskalan.
På svenskan arbetar vi med temat fantasy. Jag är färdig.
På rasten klippte Linn lite på Johan.
Jag noppade lite på hans ögonbryn.
Jag hade roligt. Han fick ont.
Snart är det mat. Det blir meat.

Två händelser !

     Datum: 2009-04-15 Kl: 22:57:11
Jag tänkte bara blogga om två händelser innan jag sätter knäck i lurarna för natten.

Den första händelsen är att Joakim hade med sig min miniräknare som jag glömt hos honom för ca ett halvår sen. Vilken överaskning. Man blir lika glad varje gång man får en överaskning, även om det är  en miniräknare.

Den andra händelsen var att det var med en fullegubbe på bussen hem idag. Det var den vanliga från Reftele men idag steg han inte av där. Undrar ni varför ? Han hade deckat innan vi hann fram. Så busschaffisen fick stanna och väcka honom och säga till honom att han skulle gå av. Fullosen spillde ut en öl i bussen också och det luktde förbaskat.

Nu stoppar jag in knäcken.
Godnatt !

Expo !

     Datum: 2009-04-15 Kl: 21:55:10
Efter mötet fick vi slänga i oss mat för att hinna till Expo i tid. Där fick jag en helt okej kund i "mammaålder". Slingade och klippte en pach på henne. Sen han jag slänga in mig lite mat innan jag fick en tjej på tio år som tränade brottning. Kool tjej som var trevlig och uppfostrad och sådant gillar vi. Hon vinkade till mig sedan när hon åkte förbi i en bil men jag såg henne inte, stackarn.

Om ni inte redan visste det så har jag haft Jockes mobil sen min gick sönder med ordern från han att "jag kan vilken tid på dygnet som helst ringa och vilja ha tillbaka den". Den tiden på dygne tvar idag klockan sju så Jocke kom och hämtade mig från bussen och han fick tillbaka sin mobil. Jag har numera en väldigt gammal Nokia som var min första mobil. Jag blev nästan lite nostalgisk när jag satt och knapprade på den.

Jag övningskörde en runda med pappa innan också. Det gick bra, bra, bra !

Studentmöte !

     Datum: 2009-04-15 Kl: 21:03:56
Jag blev inte kidnappad. Lite efter halv tio kom Sanne som hon så fint hette och hon var från ett studentföretag fick jag reda på sen. Hon var bara några år äldre än jag och vi hade skitkul i bilen på vägen upp och pratade på som om vi hade känt varandra hela livet fastän vi aldrig hade träffats förut. Vi pratade om övningskörning och aprilskämt som om det inte fanns någon morgondag. Men att köra om en bil vågade vi inte för det lät ungefär så här från hennes sida: "Nu kööör vi om ! Eller nej fan, det vågar jag inte !" Så vi sket i det och kom lite försent till mötet istället.

Mötet var i alla fall väldigt roligt och intressant och det finns så otroligt mycket grejer till stundenten. Hon berättade en hemlighet om en nyhet som kommer finnas till året vi går ut och jag blev så glad av den. Vill verkligen ha den men det är tyvärr en liten hemlis för er utomstående ett tag till.

Blir verkligen sugen på studenten nu ...


Vad fan är det som händer ?

     Datum: 2009-04-15 Kl: 08:42:22
Jag skulle ha sovmorgon idag till kvart över nio. Halv nio låter mobilen och jag tar för givet att det är alarmet men icke. Det är någon som ringer och jag svarar med morgonrösten "Heeej". Ur luren kommer "Hej, jag heter ??? och vi skule ha ett möte idag om studentmössor, blablabla..." Jasså ?

Det var tydilgen påkommet nu och mötet skulle vara kvart i tio i Värnamo. Jag sa att jag inte skulle hinna komma in dit så snabbt och då säger tjejen i telefonen att hon kan komma och hämta mig. HÄMTA MIG !?

Så om 40 minuter kommer den en tjej fram till min dörr och hämtar mig med bil. Jag vet fortfarande inte vem hon är, vad jag ska göra med henne eller vad som kommer att hända. Jag är rätt förvirrad nu om man säger så. Hoppas jag inte blir kidnappad.

Det var den sovmorgonen det ...

Thoughts !

     Datum: 2009-04-14 Kl: 21:49:49

Sometimes you need to step outside, clear you head and remind yourself of who you are… and where you want to be.
And sometimes you have to venture outside your world in order to find yourself.

 

 


Så var det !

     Datum: 2009-04-14 Kl: 20:53:36
Alla barnen fick godis i sitt påskägg utom Linn, för hon fick en ... vinflaska !

Är vi förvånade ?

Tisdag !

     Datum: 2009-04-14 Kl: 20:23:51
Gud vad jag är trött. Skolan tar verkligen död på en och det efter bara en dag.
Har väl inte så mycket att bjuda på idag. Vi klippte skägg och mustach i skolan idag och det var riktigt kul. Så ifall ni börjar odla skägg så kan jag frisera det nu.

Efter skolan gick jag & Sofia en sväng till körskolan för att kolla upp lite saker. Körkortet närmar ju sig trots allt. Ska börja på teori nästa måndag vilket jag inte ser fram emot. Den slutar inte förrens klockan sex så kommer vara hemma absolut tidigast lite efter sju om jag har tur, varje måndag i sex veckor framåt. Känns sådär.

Övningskörning !

     Datum: 2009-04-13 Kl: 21:22:33
Idag har det övningskörts mina vänner. Första skjutsade jag Hanna till tåget och det gick riktigt bra tycker jag själv. Sen skjutsade jag även Jocke & Paulina till Hestra och det gick också ganska smärtfritt. Bara några kärringstopp och sen lite älgar,harar och tranor.

Annars idag så har vi varit ute och åkt lite för att hitta något kul. Det roligaste vi hittade var ett gammalt torp nära min mormor som vi undersökte lite. Vi åkte även med Marcus som övningskörde i sin nya egna bil. Det var faktiskt väldigt kul och jag fattar inte hur killar kan köra så bra. Sen fick jag kolla i hans båt som hette "Beata". Den vill jag åka i sommar fast just ja, dom skulle ju köpa ny.

Marcus bil som han är så stolt över.

Med andra ord !

     Datum: 2009-04-13 Kl: 13:50:44


MVI_0767
Uploaded by lifeaccordingtomickan



MVI_0759
Uploaded by lifeaccordingtomickan



MVI_0758
Uploaded by lifeaccordingtomickan

Picknick !

     Datum: 2009-04-13 Kl: 00:15:49
Vi tog vårt pick och pack och samlade ihop oss vid Ica för att åka iväg och picknicka. Efter ett litet missöde gällande en liten inbackning i en annan bil och en tjurig tant så var vi på väg. Vår destinantion var obestämd så det slutade självklart med "fina stället" då det var killarna som skulle bestämma.





Vi fikade och pratade och hade det allmänt trevligt. Ett bra dagen efter häng !

Sool !

     Datum: 2009-04-12 Kl: 16:25:41
Nu ska jag iväg och picknicka med världens bästa vänner !


Jag vill gråta !

     Datum: 2009-04-12 Kl: 14:38:10
Kvällen igår var rätt jäkla bra till klockan slog två och jag skulle ta upp min mobil. För vad upptäcker jag ? DEN ÄR SÖNDER ! S-Ö-N-D-E-R. Sönder. Hela skärmen hade hängt sig och var svart med lite sträck på och en spricka. Men inte i själva glaset utan under. Oj vad jag inte blev glad. Den låg i ett fodral i min väska så det är alltså någon som har trampat på min väska.

Den var tydligen inte försäkrad så det här kan bli dyrt för mina stackars föräldrar. Jag vet inte hur jag ska klara mig nu. Det är sjukt var mycket man använder mobilen till. Det värsta är att jag ska ta mig till skolan på tisdag utan musik ? Min gamla rosa Mp3 är spårlöst försvunnen med passande nog. Jag börjar få panik ...

Påskafton !

     Datum: 2009-04-12 Kl: 13:01:53
Igår var det fest. En bild säger mer än tusen ord så det blir bilder.









Happy Easter !

     Datum: 2009-04-11 Kl: 15:31:49
Jag vaknade arg som ett bi idag. Alarmet ringde halv nio helt utan anledning ock väckte mig. Jag stängde av det och somnade om men vaknade en kvart senare av att det kom ett sms. "Din period med gratis sms har tagit slut, var vänlig fyll på..." In my ass ! Sen somnade jag igen men blev upptvingad redan halv tio för att ha "gemensam påskfrukost" med familjen. In my ass på det med. Jag sörplade i mig lite grädde och tjurade och gick sen upp och la mig. Då ringer Hanna och säger att hon kanske inte kommer för hon har fått feber. Extremt mycket In my ass på det ! Men tack och lov så ringde hon lite senare och sa att hon kom ändå. Kvällen är räddad.

När det var dags för att leta påskägg så muntrades jag upp lite i alla fall. Fast jag blev tjurig ganska snabbt igen för mamma hade gömt dom så svårt att jag inte hittade mitt. Men tillslut så hittade jag det bakom en fotoram.

Som sagt så tog mina gratis sms slut och pappa gav mig inte nya om jag inte oljade staketet. Hörde ni ? Olja staketet ! Men jag gjorde det och snart fylls mobilen på som den ska.

Snart ska jag & Amanda iväg och hämta upp lite folk. Känns bra med en biltur nu !

Grillkväll !

     Datum: 2009-04-11 Kl: 02:43:10
Kom precis hem från den så kallade grillkvällen. Jag bjuder på en video och bilder !

"Fina stället."


Killar hade vi med oss.


Dom stekte bacon i en transportabel stekpanna.


Tre stycken människor .


 

Grillning
Uploaded by lifeaccordingtomickan

Senare på kvällen drog vi hem till Pontus och spelade biljard, eller killarna spelade biljard.Paulina & Amanda satt i en soffa och snackade och jag spelade piano och låg på en matta och käkade glass. Sen spelade jag & Paulina lite biljard medans dom andra lyssnade på musik och tog sådana bilder med mobilen med ram runt. Otroligt underhållande. Sen fick jag åka cab hem. Jag fick sitta med filt där bak och det var så mysigt. Jag hade viljat åka mycket längre men det var kanske lite kallt. Denna söta lilla cab vill jag ha pappa ? ...


Sunshine !

     Datum: 2009-04-10 Kl: 18:23:02
Jag hoppades på sol igår och sol fick jag idag. Jag har solat lite till och från hela dagen och det resulterade i ett rött tomatface. Jag undrar hur det går för Linn i tomatklubben ?

Annars har jag provat kläder inför imorgon. Outfiten är inte perfekt, det känns. Men med min ekonomi så får det faktiskt duga.

Jag har hunnit med att fika i solen idag med min familj på verandan. Det kändes kanontöntigt men what the hell ?
Jocke och gänget kom förbi och hälsade på. Dom crusade runt i en cab och hade det allmänt trevligt.

Jag har övningskört idag med förresten ! Det gick bra men jag glömde att svänga en gång plus att jag gärna kör farligt nära dikerna. Men övning ger färdighet och snart har jag mitt körkort ...

Ikväll ska jag grilla med gänget på "fina stället". Jag vet inte riktigt vilket ställe det är för jag tycker det är väldigt många ställen som får heta "fina stället" i min bekantskapskrets. Men det blir säkert bra och JB-tröjan åker på !

See you !

Godnatt !

     Datum: 2009-04-09 Kl: 22:57:13
Att passa hundar gör en trött. Det kom en liten fem-månaders valp hit idag med pappas kompis. Den var söt och lagom stor och skulle passa bra till mig. Tyvärr har läget inte förändrats utan min pappa är fortfarande allergisk.

Eftersom jag inte lyckats fylla 18 år än så ska jag gå och lägga mig nu för jag är skit trött. Alla andra är väl ute och shake'ar asset till Agnes men min tid är tydligen inte kommen än.

Hoppas på sol imorgon.
Godnatt.

Konversationer !

     Datum: 2009-04-09 Kl: 18:37:00
Konversation mellan mig & Hanna...

Hanna: Vet du vad jag köpte för storlek på BH:n idag ?
Mickan: D ? (skit förvånad)
Hanna: Nej, C.
Mickan: Ja men, det brukar du ju ha !
Hanna: Jaha, det hade jag glömt bort.


Mickan: Då måste du dricka tranbärsjuice.
Hanna: Det får fan ingen i mig. Jag hatar sådan tjock jucie.
Mickan: Hanna, den är inte tjock !

Skärtorsdag !

     Datum: 2009-04-09 Kl: 12:53:30
Jag tänkte bara ge ifrån mig ett livstecken.

Kongo Mongosson kom redan klockan åtta idag så då la vi oss och sov. Det gick faktiskt över förväntan att få honom att ligga ner och sova så vi sov faktiskt ända fram till tjugo i tio. Sen fick jag vara så snäll och masa mig upp på en liten promenad.

Annars händer här inte för mycket. Jag har försökt lära mig spela piano på (min mammas gamla fula och hatade !) elorgel. Även det har gått över förväntan och man kan faktitskt höra lite vad det ska låta som. Men jag vill ju ha ett riktigt piano !

Piano !

     Datum: 2009-04-08 Kl: 23:22:08
Jag har ett sådant extremt sug efter ett piano nu. Jag vill seriöst verkligen ha ett riktigt piano. Tänk att faktiskt kunna spela piano och sitta helt ensam och bara spela på. Någon gång i mitt liv ska jag lära mig spela piano. Måste fråga mamma imorgon om vi inte kan köpa ett piano.


Onsdag !

     Datum: 2009-04-08 Kl: 19:26:40


Idag har jag inte gjort mycket av värde. Jag har passat Kongo Mongosson ett tag. Vi var ute och promenerade och funderade på livet tillsammans ett slag. Annars har vi bara varit inne och chillat som Hanna skulle ha sagt.

Ikväll är det hockey och grannen är inbjuden och Färjestads-tröjan har han på sig. Min pappa har dock inte införskaffat sig någon HV-tröja än, bara en Sverige-tröja så han får känna sig lite underlägsen mot grannen idag. Denna matchen kan bli intressant känner jag.



Ungdommar !

     Datum: 2009-04-08 Kl: 11:46:47
Åh hej du mysiga morgon ! Eller inte.

Vaknar av att min lillebrors kompisar ska vara tysta och  "smyga" utanför mitt rum för att sätta på Guitar Hero med tillhörande trummor och bas. Ibland undrar jag vad dom tänker med. Dom viskar för att inte väcka mig men jag kommer ju säkert inte alls vakna av att dom spelar och bonkar och slår på trummor med surroundljud på sen ? Idioter.


JJ = Jobbiga Jocke !

     Datum: 2009-04-08 Kl: 00:22:08
Åh vad Joakim Bladh är jobbig nu !

Han ber mig klockan 00.12 att skicka en massa onödiga bilder som han vill ha på sin dator. Inte nog med att jag just precis hade tänkt att gå och lägga mig så funkar ju självklart inte bilderna att öppna som jag skickat. Så då måste jag spara om dom i ett annat format och det händet inte nu kan jag säga er. Stackars Joakim vill nog slå mig nu för svaret jag fick var "gå och lägg dig !!" Men det var faktiskt han som var jobbig.

Men jag gillar dig ändå Jocke !

Hemma !

     Datum: 2009-04-07 Kl: 23:18:08
Kom precis hem från den lilla trippen. McDonalds var trevligt och två idioter vid namn Joakim & Hung kunde inte betala för sig i kassan så Amanda fick rycka in. Väldigt tungt för dom.
Efter Donken blev det ett fasligt körande fram och tillbaka för att skjutsa och lämna folk överallt men nu vid elva är vi äntligen hemma.

Nu ska jag kolla på Andra Avenyn innan jag somnar. Ska hälsa från min broder att Andra Avenyn är tråkigt och fult och jag kan inte annat än instämma men ändå kan jag ju inte bara sluta kolla.

Innan när jag tog av mog bh:n ramlade två hundralappar ur. Det var dagens inkassering som jag förvarar där. Man blir lika glad varje gång man hittar pengar som man glömt av...

Andra Avenyn var det ja.
Godnatt !

Tisdag !

     Datum: 2009-04-07 Kl: 17:24:48
Än så länge så har dagen inte bjudit på så mycket roligt. Jag var kvar hemma hos Hang ett tag och kollade på två avsnitt av Baywatch. Jocke & Fidde kom till Hung så gick in och hälsade på dom lite.

Nu har jag sminkat mig så att jag är redo för Donken. Fick nämligen order från mina manliga vänner att sminka mig, annars hade jag inte fått följa med. Men det blev inte mycket bättre kan jag säga för idag är jag så rutten så inget kan göra mig bättre. Men jag har gjort ett försök i alla fall.

Marcus skulle tydligen vara jobbig idag och bli klippt. Det var ju inte längesen jag klippte honom men nu var det var tydligen dags igen. Jag vet i sjuttion hur jag ska ta mig till Jocke vid halv sex men det känner jag att det är Marcus problem att få dit mig.

Nu kommer visst Jocke, måsta rusa !

Körkort igen !

     Datum: 2009-04-07 Kl: 13:37:09
Dagen till ära är det Amanda som har tagit körkort. Vi har redan varit ute och åkt lite och ikväll blir det McDonalds som traditionen bjuder.

Vaknade som sagt upp hos Hang idag och det första jag ser är ett argt aniskte som säger "åk hem !". Godmorgon på dig med Hang. Nu har vi ätit nudelfrukost och är tillbaka i sängarna för att kolla på "Oprah Winfrey Show".

Grattis !

Dubbel-elsäng !

     Datum: 2009-04-06 Kl: 22:07:00
Ni skulle bara veta vart jag ligger nu. Jag ligger nämligen i en dubbel-elsäng hos Hang. Idag kom vi nämligen på idén att ta in hennes systers gamla elsäng i Hangs rum och sätta ihop den med Hangs elsäng så att det blev en dubbel-elsäng. Så nu slipper vi bråkas och trängas och skrika "flyyyyyytta in" hundratjugosju gånger på varandra.

Enbart för detta så har vi festat till det genom att jag ska sova över här för att premiärligga sängen. Än så länge går det himla bra och på tvn kollar vi på "Ballar av stål". Det är ett himla roligt program måste jag säga.

Annars så ligger vi både med upphissade sängar och varsin dator i knät. Hang har till och med glajjorna på sig för att se extra nördig ut.

Måndag !

     Datum: 2009-04-06 Kl: 12:58:56
Idag har jag redan gjort något vettigt genom att klippa Emma uppe hos Eva. Fick se lille Hugo på samma gång och han var så söt och tjock. Vi pratade om lite gamla minnen också och det är sjukt hur fort tiden går.

Nu när jag kom hem hade jag tänkt lägga mig och sola så att jag kan uppdatera er om tomatklubben. Jag gick ut och försökte med det går ju för farao inte idag. Solen är helt lam, det blir ju knappt varmt. Så jag gav upp efter bara tjugo minuter. Hoppas bara att inte Linn legat ute hela dagen nu då för då sackar jag verkligen efter.

Snart kommer Hang och då ska jag bjuda på svennenudlar !

Felsjungningar !

     Datum: 2009-04-05 Kl: 23:05:03
Jag pratas vid med min käre vän Hanna nu och för en stund så gled vi ifrån nattens händelser som egentligen var samtalsämnet och kom istället in på felsjungningar. Ni vet när man upptäcker efter flera år att man har sjungt fel text i en låt.
Här kommer några felsjungningar från Hanna och hennes kompisar uppe i Tranås och temat är psalmer.

Hanna har alltid sjungt "Trygga räkan" när det egentligen ska vara "Tryggare kan ingen vara".

Linda har istället för "Uppstått har Jesus" sjungt "Uppstoppad Jesus".

Frida hade iställer för "Hosianna Davids son" sjungt "Hosianna Davidsson".

Det blev för mycket för mig. Nu ska jag sova.

Gissa vem ?

     Datum: 2009-04-05 Kl: 21:29:36
Jag frågade vad en viss person hade gjort i helgen och svaret blev det som följer. Så då undrar jag om ni kan gissa vem det var jag frågade ? Och nej, det var inte Hanna Nielsen.

"Igår va ja i gislaved å festade litää( spydde en gång på toan hos lina , en gång i anderstorp & till sist ramlade ja på mattan inne å spydde på den) idag skyller jag på rödvin åvatt bakis".

Modevisning !

     Datum: 2009-04-05 Kl: 20:44:05
Amanda var med och hade vising för sina kläder på en modevisning på storgatan idag. Trogen vän och fan som man är så stod jag där i kylan och applåderade och tog kort. Fick tyvärr inte kort på alla hennes kläder.

Bilder från Amandas egna "kollektion".






Bilder från "Jolkas" kläder.









Kalas hos mormor !

     Datum: 2009-04-05 Kl: 17:19:35
Sitter på kalas hemma hos mormor nu. Det är ett sånt jäkla drag ! Nooot.
Det manliga festfolket sitter och kollar på hockey och det kvinnliga är ute i skogen och plockar påskris.
Själv sitter jag ensam kvar i kalasrummet men inte är jag sur för det. För jag har nämligen datorn med mig och visst finns här trådlöst nätverk. Synd bara att pappa inte har kunnat harkla ur sig det lite tidigare. Helt plötsligt är det inte alls jobbigt att åka till mormor längre.

Var och kollade på Amadas modevisning på storgatan innan. Tog en massa kort som ni ska få se sen på Hangs beodran. Det var synd att det var så ruttet väder, det hade varit roligare om solen varit framme. Vad hände med den liksom ? Jag som skulle sola idag.

Ska ringa Hanna sen. Hon har en del att berätta. Det har ju varit helg liksom...

Biljardhäng at Pontus !

     Datum: 2009-04-05 Kl: 12:52:10
Kolla in söta Harry Potter - Pontus !

Igår blev det biljadhäng hemma hos Pontus. Roliga människor och lite dricka. Lite mycket dricka för vissa och vilka det var går utläsa genom att dom inte är med på några bilder. Det blir som en lek för er att gissa vem som inte är med på bilderna. Kul för er.


Biljardhäng !
Uploaded by lifeaccordingtomickan


Vi spelade i alla fall en massa biljard. Vi hade tunering och det var jag & Paulina mot Jocke & Göran. Men lagen ändrades plötsligt till mig & Jocke och Paulina & Göran för att jag & Paulina var för dåliga ihop.

Lagfoto: Joakim & Göran


Lagfoto: Michaela & Paulina


Bra kväll ♥

Lund !

     Datum: 2009-04-04 Kl: 19:03:09
Kom hem från Lund för en stund sen. Var med familjen och hämtade hem min käre broder. Eller skälet till att jag följde med var för att shoppa på Nova Lund. Hittade en del och inte så farsligt dyrt heller. Mina föräldrar kan vara stolta över hur jag spenderar mina pengar.

Paulina var med som sällskap och bärhjälp. Vi åt kinamat så det har jag ätit i två dagar i rad nu. Jag känner att jag äter min mat väldigt intensivt när jag väl äter den...

Snart kommer Paulina tillbaka så ska vi äta lite för vi får tydligen inte äta hos Pontus för det är bara för killar idag. Men sedan vill dom minsan har dit oss.

Hoppas på en mysig kväll !

At Joakim's !

     Datum: 2009-04-04 Kl: 00:15:58
Kom precis hem från Jocke nu. Jag fick sitta fram i bilen hem för jag skrek "shotgun" först eller hur det nu stavas. Det är väldigt viktigt att man skriker det ordet annars får man sitta bak. Vi lyssnade på Lasse Berghagen och diggade med för full hals.

Hos Jocke hände inte för mycket. Vi kollade på tv, åt lite glass, killarna var ute och åkte runt på någon minimotor och sen slogs dom lite och Marcus rev ner en vas. Annars hände det inte så mycket.

Imorgon ska jag till Lund och hämta hem min bror och shoppa om jag hittar något. Tar med mig Paulina som stöd.
Därför är det dags att slagga nu. Det ryktas om fest imorgon också. Får se hur det blir med det där.
Godnatt !

Tomatklubben !

     Datum: 2009-04-03 Kl: 18:24:19
Här med öppnas tomatklubben för detta år !

Idag bestämde vi oss för att öppna vår tomatklubb för säsongen. Det är andra året i rad vi kör med denna klubb och vi är lika aktiva som vanligt. Tomatklubben går ut på att man ligger och solar ute när det bara är april och frammåt och sen blir röd som en tomat på köpet.

Idag har jag bara legat ute i en timme och med det åstadkom jag ett aning rött face och resten behöll sig lika vitt som innan. Att jag bara låg ute en timme fick jag snabbt ångra för när jag kollade upp hur det gått för min kompanjon Linn så hade hon självklart legat ute i över tre timmar. Men enligt henne så ligger hon nu på nivån "mogen tomat", alltså väldigt röd, blandat med prickig korv. Som vi båda kunde förutspått så ringde hennes mormor och sa "ta på dig kläder unga dam, det är bara april !". Hon ringer varje år och säger det och inte glömde hon det detta året heller.

Jag lovar att återkomma med uppdateringar angånde tomatklubben.



Aprilskämt !

     Datum: 2009-04-03 Kl: 10:07:37
Det här med första april gick ju verkligen bra för min del. Noot.

Innan klockan hade slått sju på morgonen så vart jag grundlurad av min kära kompanjon. Sofia, det äcklet skickar sms och skriver att hon har spytt. Självklart blir jag skit arg och frågar massa och blir helt pissed off för att hon inte ska komma till skolan. Jag hade inte en tanke på att det var första april. Men sen kom det ett litet sms med april, april.
Fy satan vad arg jag var på henne efter det.

Annars så har vi haft vår redovisning nu. Ska bara kolla på dom som är kvar sen ska vi ner och käka hamburagre. Dock i matsalen denna gången och inte på Donken !

Modevisning no. 2 !

     Datum: 2009-04-02 Kl: 22:17:54
Stephanie & Marcus övar poser ! 


Släpade med mig Sofia på modevisning igår igen. Fast denna gång var vi tillkallade av Amada för att fixa lite frisyrer. Vi gjorde väl ingen hjälteinsats kan jag inte påstå. Modevisningen var i alla fall rolig att kolla på och dom var så snygga ! Amanda visade ju upp sin "kollektion" som det så fint kallas. Det var nästan så att det kom en tår ur mitt kära kompisöga när jag såg vad hon åstakommit.

En bild på skit snygga Andrea i Amandas kläder.


Söta Malin i en klänning av Amanda.


Amanda ute på scenen för att tacka för sin uppvisning.



SNYGGA KLÄDER !



Våfflor !

     Datum: 2009-04-02 Kl: 17:28:51
Här står jag i köket och gör våfflor till hela familjen. Vilken grej alltså. Fast jag bränner 88 % av dom jag skapar.

Jag måster verkligen ta tag i mina matvanor. Att äta på McDonalds tre dagar i rad är KATA-FUCKING-STROF !

Annars så är jag lite arg idag. Allt är jobbigt och jag har inte vilat en sekund sen i tisdags. Har inte varit hemma förens efter halv elva en enda natt och inte somnat förens efter halv tolv. Att sedan gå upp och duscha vid fem håller inte och därför får man sådana här nervösa sammanbrott som jag har.

Tror det är därför jag tröstäter.

Sunshine !

     Datum: 2009-04-02 Kl: 14:24:10
Här sitter jag med Angelica "- Jag måste sola" Bergman på balkongen i skolan och solar, eller vi pluggar också.
Herregud var varmt det är ! Vi bränner oss till och med för en annan har ju inte vistats i solen sen förra sommaren.
Vi lyssnar på musik och har det allmänt trevligt i väntan på att få gå hem.

Angelica: "Ser jag tjock ut tar du ett nytt kort !"


Bilkrock !

     Datum: 2009-04-02 Kl: 11:27:57
Det är verkligen inte meningen att jag ska sova i bussar har jag insett nu. Jag lyckas nästan aldrig somna så där bra men det gjorde jag i vintras och vad hände då ? Jo, bussen körde rakt ner i diket och väckte mig. Sen dess har jag inte lyckats somna en enda gång förutom idag. Men vad händer idag då ? Jo, någon kör rakt in i baken på bussen och det blir världens smäll och jag vaknar självklart. Bilen som körde in gick sönder för det låg krossat glas och bildelar lite överallt men annars var det ingen fara. Kom lite senare till skolan bara men det har vi inget emot.

Nu ska vi till Donken för tredje dagen i rad. Det är orimligt !

Onsdag !

     Datum: 2009-04-01 Kl: 16:33:25
Vad ha dagen bjudit på idag då ?

Jo, lite träning tillsammans med Idrott & Hälsa. Konstigt nog tränade jag mer än någonsin och trots det så tyckte killarna att vi inte gjorde ett skit. Efter lunch hade vi någon kamratstödjargrej tillammans med ettorna och tvåorna i Idrott & Hälsa/Frisör. Det var faktiskt ganska roligt vissa stunder. Efter att jag hade joggat ända från Prostsjön till skolan så han faktiskt jag & Sofia med den tidiga bussen.

Tänkte bjuda på lite citat och händelser värt att näma från dagen:

Linn gjorde dagens sprut med sin vattenflaska. "Det är ju bara luuuuuft".

Lisa när hon stod i duschen efter träningen:
"Det går ju inte duscha här, man blir ju dyblöt !"

Bara för det så kom jag inte på något mer. Eller jo, en jävla KlantKarin var jag idag igen. Tror ni inte jag har glömt min dator i skolan eller ? Smaaaaaart .

 

Modevisning !

     Datum: 2009-04-01 Kl: 09:54:33
Jag lyckdes som sagt att släpa med mig Sofia upp till Tranås igår. Bilresan upp med Emma var mycket trevlig och vi kom in på gamla historier som var riktigt saftiga. Massa roliga saker som jag hade glömt. Sen så sjöng vi till massa gamla låtar som man inte lyssnat på, på hundra år.

Modevisningen var i alla fall rolig och Hanna var en riktig Sexy Mama ! Sen fanns det ju en del som man kunde skratta åt. Dialekten är ju inte att tala om heller. Hanna sjöng faktiskt riktigt bra så jag slapp att skämmas. Blev faktiskt lite imponerad och det händer inte ofta. Stående ovationer fick hon av oss med och det kostade mig dyrt.




På hemvägen blev det stopp för att köpa skivor till bilen och ett stopp på Donken. En mycket trevlig resa men var inte hemme förrens vid elva.

RSS 2.0