Tandläkaren !

     Datum: 2008-10-30 Kl: 19:20:06
Tack du kära 1%. På något obeskrivligt sätt så hade jag inget hål, bara samma "början till hål" som jag hade förra året med. Förövrigt så har dom bytt system när dom tar sådana där tandkort. Istället för att man ska ha en liten plastbit i munnen så ska man nu ha en grej som liknar ett playstationminneskort i käften. Damen sa att "det har gått så bra för alla som har provat så det ska nog gå bra fär dig med". Dra mig baklänges damen! Det gjorde ju så ont att jag höll på att börja lipa och efteråt kunde jag leka med dom uppskavda skinnslamsorna i munnen. Sen så var jag tvungen att plasta lite på en tand och det gillar inte jag. Till råga på allt så kör hon in alla sakerna i min mun och sen går hon iväg! För då hade hon inte hämtat alla saker som behövdes och där låg jag men en mun öppen stor som ett lejongap och torrare än i Sahara så som dom sugarna sög in. Sånt blir jag arg på, när dom låter mig ligga där och vänta och lida. När hon var färdig så bad hon mig att bita ihop och kolla om jag tyckte att det kändes för högt med plast. Självklart var det för högt men vad säger jag? "Jo men du, det här känns prima". Det gjorde det inte alls men jag har hellre lite hög plast en gör om det. Hon sa att om det skulle vara det så skulle det ändå gå bort, så då spelar det ju ändå ingen roll.

På eftermiddagen kom Kongo, så jag och mamma var ute och promenixade lite med honom. Sen så lekte killarna med honom lite eftersom han gillar det så mycket. Sen somnade den lille (som har blivit ganska stor) plutten på ett täcke på golvet (:

Kongo Bongo !

     Datum: 2008-10-29 Kl: 18:32:29
Idag har vi haft en slappisdag med Kongis. Något som jag har förstått är att Kongo är väldigt förtjust i snickargubbar. Han hänger dom i hasorna så fort han får chansen, den lilla busen. Han är också väldigt kär i alla killarna som jämt är här. Men jag tror dom är lika kära tillbaka i honom.



Här har killarna sett till så att han har en kudde att vila huvudet på ;)


Här kollar dom på lite film.


Lite bus blev det med.


Förövrigt så ska jag till tandläkaren i morgon och jag är livrädd att jag ska ha mitt första hål. För oss som aldrig har haft något hål i tänderna förut så är det här en väldigt stor grej. Jag vågar absolut inte laga något hål om jag nu skulle ha något. Jag är 99 % inställd på att jag faktiskt kommer ha ett hål i morgon men man kan ju allltid hoppas att den 1% går emot alla odds och gör att jag bara har inbillat mig alltihop. Gud nåde vad jag hoppas på dig 1%.





Kongo da man !

     Datum: 2008-10-28 Kl: 20:23:18
Idag har Kongo da man varit här igen och busat. Han är superduperbra för mig. Han gör så att jag inte ligger i sängen för länge och drar ut mig på promenader. Ingen är gladare än min mamma som tycker det är utmärkt att jag får lite motion. Min lillebror frågar så fort han åkt hem om han inte kommer i morgon också. Han är lite utav en favorit här i famlijen. Tyvärr kommer han kanske inte imorgon för det hade hänt någonting med hans mage. Jag sitter här och kan inte komma på någonting som han rört, vart på eller varit i närheten av. Han var ju så pigg och glad och busade på som vanligt så länge han var här i alla fall. Hoppas det försvinner snart i alla fall (:



Hundvakt !

     Datum: 2008-10-27 Kl: 18:46:26
Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men en annan har ju varit hundvakt idag och då kan man inte sitta vid datorn och hänga. Världens bästa Kongo kom till mig runt 12 och sen dess har det varit fullt hus. Min lillebror gillade honom stakt och låg på golvet och krälade runt med honom. Sen var vi ute med honom på trädgården och lekte med en fotboll som han efter det vägrade släppa. Vi har också varit ute på en lång promenix. Men när vi kom tillbaka från den så la jag mig och kollade lite på tv och Kongo somnade i min säng. Han är en sån liten söt kladdkaka (:


Söndag !

     Datum: 2008-10-26 Kl: 22:38:31
Jag har varit så sju helsikes ordentlig idag så det är nästan skamligt. Jag gick upp i hyffsat god tid och åt faktiskt frukost. Sen tog jag på mig ordentliga kläder och följde med min mamma och pappa och kollade på min lillebrors match. Efter det åkte vi och käkade på resturang som varje söndag nu för tiden. Min lillebror på vägen dit: "Mickan, tycker inte du det här känns konstigt? Hela familjen gör två saker tillsammans i sträck!" Jo lillebror, det kändes konstigt. Efter maten körde vi i ilfat hem för min lillebror höll på att bajsa ner sig sa han (förlåt om ni inte ville höra det där). Dom hann i alla fall släppa av mig hos Jocke och Paulina. Väl där gick jag med på att kolla på "Bangkok Dangerous" vilken är en killfilm och aldelles för svår film för mig. Det märktes i och för sig då den var slut och jag fortfarande inte hade fattat poängen.

Nu kunde klockan varit mycket om det hade varit så att jag skulle till skolan imorgon. Men nu när jag inte ska det så är klockan ganska lagom för någonting. Någonting kan vara att kolla på Andra Avenyn nu. Det blir bra.

Kongo & Oliver

     Datum: 2008-10-25 Kl: 15:40:29
Jag & Hanna följde med Emma och gick ut i skogen med Kongo & Oliver. Emma som är van hundägare nu för tiden hade på sig rejäla skogskläder medans jag och Hanna hade klätt oss lite nättare om man säger så. Vi begav oss ut i skog och mark för att göra oss av med lite energi, framförallt hundarnas energi. Jag & Hanna trippade oss fram i lera och skit men promenaden fixade vi och så blöta blev vi faktiskt inte. Kongo & Oliver var så söta och dom badade i lerpölarna och hade sig. När dom skulle åka hem så satte sig Oliver utanför min trappa och vägrade flytta på sig. Han passade bra som staty där och matchade huset gjorde han med. Han hade gärna fått sitta kvar där för min del.

Nu har alla människor och hundar åkt hem men hoppas att jag får ha Kongo på måndag. I så fall ska det ut och röras på fläsk (:

Tillbaka till Lisa.

     Datum: 2008-10-25 Kl: 14:57:47
Jo, dagens nyhet om Lisa som jag lovade att bjussa på kommer nu...

Idag är nämligen Lisa bjuden på middag hemma hos självaste Anders Bagge. Hon ska få komma till hans stora hus och hälsa på hans hundar. Den där lyckosten Lisa alltså. Nätterna spenderar hon och hennes mamma hemma hos Anders Bagges mamma. Det är inte alla som har fått vila huvudet på en Baggekudde. Så vilken tur det var att Lisa han fixa håret innan hon begav sig till den Beggerska släkten för man vill ju visa upp sin bästa sida...

Idol

     Datum: 2008-10-24 Kl: 22:22:07
Jag är väldigt avundsjuk på Lisa i min klass som är och kollar live på Idol i Stockholm nu. Hon har alltid en sån nedrans tur alltså. Tror ni inte damen har fribiljetter med eller, som hon fått av Anders Bagge dessutom? Jo ni, hon har allt tur hon.

Imorgon tänkte jag bjuda på lite mer hemligheter om Lisas visit i Stockholm !

Fredag !

     Datum: 2008-10-24 Kl: 17:39:57
Ni ska bara veta vad som hände idag på matten! Dom tvingade alla tjejer i min mattegrupp byta från Juurgens grupp till bajs Larsas! Fy farao vad arga vi var och ingen hjälp fick man heller. Men vi gick ner och snackade med Juurgen sen och han sa att han kämpade för att få tillbaka oss och att han skulle gå och prata med bajsLarsa sen. Det blev inte mycket gjort på den lektionen. Vi satt mest och snackade med Victor & Annie och var allmänt dumma i huvudet.

Jag firade till det lite extra att det var lov genom att åka likbil hem med Emma. Hon hade köpt två megamuffins, pucko och choklad till mig bara sådär. Hur snällt som helst (:


Nu har jag precis vart förbi Jocke en sväng och klippt Marcus. Han klagade lite som vanligt fast han lovade att vara snäll i en månad. Men det blev ganska bra i alla fall  (:

Nu ska jag bara vänta på Hanna i 3 timmar si sådär.

Skatteverket

     Datum: 2008-10-23 Kl: 20:08:22
I eftermiddags var vi som sagt på föreläsning på Skatteverket. I början gick det ganska bra och alla var hyffsat intresserade och lyssnade. Efter halva tiden fikade vi men efter det var det kört. Sista halvan lyssnade ingen ett skit, inte äns läraren. Några satt och målade på sina papper, några låg med huvudet på borden och andra hade bara allmänt kopplat bort huvudet. Vår lärare halvlåg i stolen och halvsov hon med eller så satt hon och målade nakna damer på sitt papper. Men där framme stod skatteverkstanten och pratade på och hade inte en tanke på att sluta. Inte ens hennes kompanjon lyssnade på henne. Sen när det var slut så sa hon "Ja, då är det väl bäst att vi slutar nu för ni alla ser lite trötta ut". När den mening sas så brast det för Linn & Angelica. Dom började gapskratta och fortsatte med det dom närmaste 20 minutrarna för att dom tänkte på hur pinsamma vi hade varit som inte brytt oss.


Hos Hang !

     Datum: 2008-10-23 Kl: 17:31:56
Hängde med Hang hem efter skolan för att att käka lite nudlar, så här sitter jag nu. Ville kolla på filmen "Aurore" men den är ju aldrig färdig. Så vi sitter i hennes säng (som är sådan med el !) med varsin dator och kollar på "Extreme Home Makeover".

Ska blogga ett inlägg sen som Linn har beodrat mig !

Försov mig !

     Datum: 2008-10-23 Kl: 11:13:47
Jag försov mig idag på morgonen. Hör ni det, försov mig ! Ända till tio över sex tills min mamma hände i dörren och frågade om jag inte skulle gå upp någongång. Så det blev till att kasta på mig kläder och smink och grabba tag i en banan och sen ut genom dörren. Men till skolan kom jag och inte en minut försent.

Vi har vsneska nu och förbereder oss inför något tal som i ska hålla om några veckor. Jag tror det kan ingå i nationella provet. Det är lunch om 15 minuter så jag hoppas att det blir god mat, oddsen är väl inte så höga men ändå.

Studiebesök på skatteverket i eftermiddag. Fika på det har jag hört rykten om.
Tjing !

Expo

     Datum: 2008-10-22 Kl: 20:46:55
Jobbat på Expo hela dagen som vanligt. Förmiddagen var lugn, eller jag gjorde den lugn i alla fall. Jag tonade i alla fall Sofias hår till en lite brunare nyans, fast det märks typ ingen skillnad. Sofia tonade även mitt hår vilket var i stort behov. Färgen jag hade var något i stil med fisbrun/röd och färgen jag fick är betydligt mörkare brun men det röda lyser fortfarande igenom lite. Men vi jobbar stenhårt på det här och ska fortsätta utredningen längre fram.

På eftermiddagen hade jag bara en klippning och det gick prima ballerina. Min bästa kund någonsin om man får säga så. Kanske för att hon hade en enkel frisyr som jag är kung på att klippa vilket gjorde att jag kunde glänsa lite genom att bara fråga Anette om hjälp en gång. Sen så flöt vårat samtal på utav bara sjutton. Vi snackade familjer, hus, döttrar, länder, resor, skola och lite där till. Kom gärna tillbaka till mig kund !

Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, bara så att ni vet.


Mysigt att dom lagt vår salong jämte Systembolaget. Kanske för att locka in mer ungdomliga kunder ?

Make me a supermodel !

     Datum: 2008-10-21 Kl: 20:33:44
Idag så skulle vi ha en killmodell på eftermiddagen och Jocke ställde faktiskt upp. Jag trodde han skulle hinna balla ur innan idag, men icke. På stolen klockan ett satt Joakim Bladh med nytvättat hår. Med sig hade han Emil som mentalt stöd. Angelica som var modellös fick ta sig an honom. Det klagades lite under pågoende procedur från herrarna men jag tror dom hade ganska kul ändå. Jag & Angelica hade det i vilket fall som helst. Jocke blev i alla fall nöjd sa han (om man kan lita på det). Men jag tycker faktiskt att det blev bra, för man är ju ingen kung på killklippningar en må jag säga.


Så här snygga blev dom nya supermodellerna och en pose med min docka hans också med.
Ni är bäst !

Ryktet går.

     Datum: 2008-10-20 Kl: 19:32:30
Det ryktades att det skulle sättas in köksinredning idag. Det ryktet var hälften sant och hälften falskt. Visst fanns här köksinredning i hela huset, men inte så mycket uppsatt. Sågspån till förbannelse har vi över hela golvet med så jag har fått börja ta utevägen igen. Som sagt, nya regler varje dag. Jag tänkte i alla fall bjussa på lite bilder så ni kan få en uppdatering om kökrenoveringen. Bilderna är framför allt till min bror, för min mamma tycker det är otroligt viktigt att han få se hur det blir även fast han inte bor hemma. Mammor säger jag bara...

Här har vi ett stycke inplastad trappa. Man måste under plasten varje gång man ska upp så det börjar bli rätt kletigt i trappan nu då jag spiller någont som man i någon form kan fukta strupen med varje gång jag paserar i stort sett.


Här har vi ett styck belamrat finrum.



Här har vi ett stycke kök.


Här har vi ett stycke kök till.







Måndag

     Datum: 2008-10-20 Kl: 12:45:24
Jag hatar måndagar. Vi gör aldrig någonting på hela dagen och jag är alltid ful, hungrig och fryser. Självklart är man också alltid hungrig och trött, men just idag firade vi till det lite extra och gick och tog en lunch på stan. Det var verkligen var jag behövde. Efter det gick vi en sväng inne på H&M vilket slutade i att vi höll på att komma försent tillbaka till skolan.

Nu ska vi ta tag i vårt UF lite.

God natt !

     Datum: 2008-10-19 Kl: 20:59:59


GOD NATT ♥

Oh, I dont like Sundays.

     Datum: 2008-10-19 Kl: 16:30:26
Idag har jag en såndär vanlig "söndagsångest" som kommer varje söndag. Jag ser helgen spelas upp som ett bildspel framför ögonen på mig och sen får jag ångest för att det redan är måndag dagen efter.

Det finns ju för farao inte ett skit att göra på en söndag. Idag har jag bara käkat färdigköpt lasagne och suttit vid datorn. Resten av familjen var på resturang och åt men jag var inte i stånd att pallra mig dit med tanke på dagens utséende.
Så nu har jag bett min mamma att köra runt mig i bil lite så att jag kan sjunga till musik. Min pappa tvättar soffan också, en väldigt ovanlig syn.

Nu ska vi åka. Tjong !

Födelsedagsfest / Inflyttningsfest !

     Datum: 2008-10-19 Kl: 14:00:37


Det var fest hos dom här två sockertopparna igår. Mysigt med lite tjejmiddag före killarna kom.
Kvällen sen var väl både rolig och tråkig. Men får väl skylla lite på mig själv, för var inte på det bästa humöret.
Men tack så mycket för kvällen ändå, tjejer ! <3


Lördag !

     Datum: 2008-10-18 Kl: 14:06:49
Sibylla - Pizza - Sibylla. Det är så man äter när man gör om köket. Än har jag inte tröttnat på det i alla fall och tur är väl det. Jag har minst 2 veckor kvar att behöva äta så.

Idag kommer det inte bli mer uppdaterat än så här. Det är födelsedag/inflyttningsfest ikväll så jag ska snart börja göra mig iordning eftersom vi tjejer ska vara där vid sex, lite för killarna. Jag och Hanna tar alltid väldigt lång tid på oss och kommer alttid minst en timme försent när det är något sånt här så idag kan det bli problem när vi absolut måste komma i tid. Men vi ska göra vårt bästa och vi tillsammans med Paulina har dom bästa presenterna ! (:



If I were a boy - Beyoncè

     Datum: 2008-10-17 Kl: 16:27:11


I'm in love !

Yeah Pappa !

     Datum: 2008-10-17 Kl: 15:35:23
Jag såg pappa min sitta utanför Rosa Kisoken och vänta på mat så jag slog honom en pling och bad honom köpa något till mig med. Vanligtvis hade han varit lite emot det men inte idag. Han köpte glatt en hamburgare och undrade mest varför jag inte skulle ha något mer. Tänk så smärtfritt det kan gå ibland. Vad Hanna är avundsjuk nu när hennes mamma knappt gjorde någon mat till henne och jag fick från Rosa.

Äntligen fredag !

     Datum: 2008-10-17 Kl: 13:49:29
Jag gillar när vår skola har temaveckor. Det blir liksom så lagom mycket gjort då. Idag var sista dagen eftersom det är fredag och då hade vi lekar. Jag vet inte varför, men vi hade i alla fall sådana barnkalaslekar som "hela havet stormar", "flirtleken" och "tidningsleken". Sen så pallrade vi oss till något kristet fik och fikade, enbart för att det var billigare där än på dom andra fiken. Sen vid halv 11 fick vi sluta så vi han med den tidigaste bussen av dom alla. Det är lycka mina vänner !

God damn, I'm stupid !

     Datum: 2008-10-16 Kl: 21:18:38
Tror ni inte jag har gått och glömt min datorsladd i skolan. Jag han riva upp och ner på hela väskan innan jag lät mig inse att sladden var glömd. Min andra dator orkar jag inte sätta på så det får bli mamma och pappas ikväll. För datorn nere har väl min käre lillebroder ockuperat.

Jag har och är varit så rastlös ikväll. Det finns ingenting att göra och inget bra på tv heller. Imorgon kommer Hanna i alla fall, något att se fram emot ! (:

Eftermiddagen var perfa !

     Datum: 2008-10-16 Kl: 18:22:56
Eftermiddagen i skolan var hur slapp som helst. Först hade vi massage som Idrott & Hälsa tjejerna i trean höll i. Vi masserade varandra i 30 minuter var med olja på massagebänkar i mörker med tända ljus och musik. Verkligen jätteskönt och något som jag behövde.
Efter rasten så hade jag något som hette ergonomi. Det var i alla fall helt oseriöst så vi gick bara någon tipsrunda och gjorde några övningar i klassrummet. Vi var i Bianca som är IT-killarnas klassrum och där stank det som vanligt fruktansvärt. Det gick inte andas. Det var bara jag & Madde och några Idrott & Hälsa killar där, sen var resten IT-killar. Fy fasikans, gillar inte att vara på tredje våningen.


Föreläsning !

     Datum: 2008-10-16 Kl: 10:12:46
Vi lyssnade nyss på en föreläsning om feta folk och kost. Det var en tant och en ung tjej som pratade och dom vad verkligen urdåliga. Man hörde hur dom hade lärt in det dom skulle säga och sen så drog dom sådana skämt som var helt meningslösa som ingen utom dom själva fattade. Tanten passade in i samma kategori som dom två som är med i"Rent Hus". Så där överhurtig som bara sådana kan vara.

Vi räknade ut vårt BMI med och jag är normalviktig. Ännu en orsak till att jag inte behöver träna.
God damn, var jag är hungrig ! (provade på mitt favorituttryck i skrift). Hoppas det bjuds på clementiner på lunchen.

I'm bored.

     Datum: 2008-10-15 Kl: 20:39:58
Här sitter jag och hostar och kollar på Bonde söker fru. Vilket liv må jag säga.

För övrigt så tror jag att jag har fått Emmas bloggvirus för nu funkar det inte på min blogg att ladda upp bilder.
Annars så är jag rätt uttråkad. Men nu steg humöret för min mamma bidrog till helgens presenter och jag tjände 60 kronor på det. Det här kallar jag affärer !

Hanna, jag talar ut för oss båda idag igen !

     Datum: 2008-10-15 Kl: 18:22:02
Jag tänkte att det var dags att tala ut igen, för det verkar ju vara det senaste nu för tiden och alla strävar vi väl efter att vara en it-girl, eller ? ...

Idag ska jag tala ut om mitt liv som jag vet att Hanna delar på ungefär samma sätt. Jag upptäckte det själv inte förrens för någon vecka sen, men när jag ser på mitt liv så ser jag det som två olika. Jag har ett liv hemma och ett liv borta.
Mitt första liv är det jag har hemma. Där har jag mina allra bästa kompisar och dom jag trvis bäst med. Men mitt andra liv har jag i skolan med andra vänner.

När jag går till skolan på morgonen så lämnar jag mitt första liv för att åka till det andra. Jag är uppe innan solen har gått upp före alla mina kompisar hemma. Jag sitter ensam på en buss i en timme för att bara åka bort, bort bort samtidigt som mina kompisar i mitt andra liv hoppar på en efter en ju närmare mitt andra liv jag kommer. På hemvägen är det samma sak fast tvärtom. Mina kompisar från mitt andra liv hoppar av en efter en och jag åker sista biten hem själv tillbaka till mitt första liv.

Jag kan inte slå ihop mina båda liv till ett för jag har ingen att dela det med. Ingen av människorna i mina båda liv känner varandra. Jag kan inte prata om någon från något utav liven för den jag berättar det för vet ändå inte vem det är jag menar eller förstår det roliga.

Så jag & Hanna har det ganska lika. Hon har sina liv i Anderstorp/Tranås och jag har mina i Anderstorp/ Värnamo.
Det var allt jag för tillfället hade att tala ut om. Jäkligt lamt, I know. Men jag vill ju inte sabba mina chanser att bli en it-girl, eller ? ...




JB - joggen !

     Datum: 2008-10-14 Kl: 19:54:24
Idag hade vi då som sagt JB-joggen i skolan då vi nu har hälsovecka. Man kunde ställa upp i tävling, motion eller gång. Som jag vet att ni förstår så ställde jag upp i gång. Vi skulle gå runt Osudden som vanligt som är en runda runt en sjö och en å och lite sånt. En allmänt trevlig runda för människor över 40+. Själv tycker jag att den är tråkig och väldigt låg. Det tog mig ca 50 minuter att pallra mig runt och som tidsfördriv så vräkte jag i mig några clementiner.
Sen har jag kommit på att Idrott & Hälsa går mig på nerverna. När jag hade gått 1/4 av rundan så ser jag killar från Idrott & Hälsa som redan har hunnit springa 3/4 av hela rundan på mindre än 15 minuter. Det är ju satan att man inte kan springa alltså...

Golvregler !

     Datum: 2008-10-14 Kl: 18:05:17
Vi börjar sakta men säkert få ett golv i köket och hallen nu men till det får man också en hel drös med regler. Ena dagen är det att okej att gå på golvet med inneskor. Andra dagen får man inte gå på det alls. Tredje dagen är det okej att gå på det men enbart i strumporna. Fjärde dagen får man bara gå på ena halvan av golvet. Idag får man inte gå någonstans utan måste hoppa direkt upp i trappan. Till en del rum på nedervåningen måste man gå utevägen och det börjar bli lite kallt så här på hösten. Det börjar bli lite svårt att komma ihåg vilken regel det är som gäller för dagen...

Jag tillägnar detta inlägget till Hanna !

     Datum: 2008-10-13 Kl: 21:08:30
Hanna, jag vet att du hade gjort ungefär samma sak som jag i den här situationen därför tillägnar jag det här inlägget till dig.

I går när vi åkte hem från Lund så var det i min hjärna inplanerat ett stopp på Mc Donalds. Tydligen så var inte övriga i familjen medvetna om det så när vi närmade oss Halmstad så satte jag igång att varna i tid att vi skulle stanna där. Pappa trodde att han skulle komma undan med att "råka" köra förbi infarten men det satte jag stopp för. Så jag tvingade honom att vända och sen köra tillbaka mig och ni vet ju hur kruxigt det är på en motorväg. Sen så åkte vi Mc Drive och beställde och jag tog en Mc Feast som vanligt. Tror ni inte då att dom i luckan frågar om det går bra med en annar hamburagre och min pappa svarar då ja? Det gick absolut inte bra med någon annan hamburagre men i näven har sitter jag trots allt med en annan rutten hamburgare. Så i bilen börjar jag nästan lipa för att jag inte fick rätt hamburgare och mamma och pappa blir arga på mig och tycker jag "bär mig åt". Det tyckte inte jag. En Mc Feast gick trots allt förlorad...

Sex & Samlevnad !

     Datum: 2008-10-13 Kl: 17:13:07
Denna veckan har vi tema vecka i skolan och för oss som går i tvåan så är det sex & samlevnad som står på programmet. På morgonen kom vår skolsköterska och snackade om sex och hur man skyddar sig och det ena med det tredje. Och det pratades på vill jag lova och över gränsen gick det. Hon började ta våra lärare som exempel och att dom skulle vara kåta i varandra och ja herregud. Vilka syner man fick i sitt huvud ! Sen så ursäktade hon sig för att ha pratat för länge, men hon blev tydligen så "upphetsad" av att prata om det som han själv sa. Lisa kände att det kanske var ett lite fel ordval och jag håller med henne.

Det kom en bög och en transvestit och snackade lite med. En kurator kom och snackade om abort och lite annat.
På eftermiddagen skulle vi i grupp, diskutera en massa frågor som t.ex. "Om kille tycker det är skönare med eller utan kondom". Dock spårade det ur lite där då dom äckliga killarna som var i vår grupp började prata från egna erfarenheter och om andra otrevliga saker.

Nu är vi alla i alla fall experter inom det området.

Lund !

     Datum: 2008-10-12 Kl: 17:00:28
Märker ni vad aktiv jag har blivit på söndagar. Idag har jag åkt hela vägen till Lund för att hälsa på min bror.
Han delar lägenhet här tillsammans med tre andra. Lägenheten är jättestor och skit snygg. Stora fönster och utsikt så att man kan se Turning Turso (stavning?) och Öresundsbron. Grymt snygg lägenhet som jag är lite avis på !

Igår blev det Jockes place för hela slanten och det var precis vad jag behövde. Humöret blev på topp på en gång och Paulina fick jag träffa med. Pysen hade tagit sig i kragen och växt lite och det gick till och med gosa med honom.

Snart ska det fikas hallonmuffins och i högtalarna ljuder Andra Avenyn - soundtracket som tjejen här i lägenheten och hennes kompis lyssnar på när dom studerar. Dom sjunger dock högt som tusan så jag undrar om det blir så mycket pluggat för damerna där nere...

Lunch !

     Datum: 2008-10-11 Kl: 17:40:14
Nu ska det lunchas hos Amanda. Det blir spagetti och köttfärsås och det sitter visserligen som en smäck i magen men annars så har jag tråkigt. Jag vill ut och patrullera med Gert så det hoppas jag blir av sen. Dom vill att jag ska duka men det vill inte jag.



Uppdate: Jag har skit tråkigt och Paulina verkar ju inte komma på det senste året. Jag behöver ha roligt nu, nu, nu !

All by my self.

     Datum: 2008-10-10 Kl: 21:19:25
Jag tror dom har glömt mig här hemma. Det är fredag och jag sitter helt själv hemma. Den enda som har ringt mig är Hanna och hon kan jag bara snacka med för det blir lite lågt att ta en tripp till Tranås så här på kvällskvisten. Det här är ju jätte tråkigt. Jag som lever för att få träffa dom på helgerna. Nu vill jag ha en hund. Så det ser ut att bli jag & Idol ikväll.

Today I get the worst of both worlds.

Madame Tussaud

     Datum: 2008-10-10 Kl: 18:10:44
På engelskan idag så skrev jag om Madame Tussaud. Jag blev riktigt stolt över mitt arbete så jag tänkte att jag bjuder på lite från det här...

"Madame Tussaud is a famous wax museum in London. It was set up by wax sculptor Marie Tussaud. Marie Tussaud was born Marie Grosholtz in Strasbourg, France in 1761. Her mother worked as a housekeeper for Dr. Philippe Curtius, who was a doctor skilled in wax modeling. Curtius taught Marie the art of wax modeling. In 1765, Curtius made a waxwork of Marie-Jeanne du Barry, Louis XV’s mistress. A cast of that mould is the oldest work currently on display. The first exhibition of Curtius' waxworks was shown in 1770, and attracted a large audience."...


"One of the main attractions of her museum was the Chamber of Horrors. This part of the exhibition included victims of the French Revolution and newly created figures of murderers and other criminals. Other famous people were added to the exhibition, including Horatio Nelson, and Sir Walter Scott. Some of the sculptures done by Tussaud herself still exist. In 1842, she made a self portrait which is now on display at the entrance of her museum."...

Det var väll bra och det var ändå bara några delar av det jag skrev. Ibland sätter hjärnan ingång och fungera och då får man mycket gjort. Nu är det bara en resa dit som fattas när man redan kan hela muséets historia.


Emma & Kongo !

     Datum: 2008-10-09 Kl: 20:24:55
I eftermiddags så ringde Emma och undrade om jag ville åka med henne & Kongo hem. Det sa man ju inte nej till så vi åkte en liten runda och fiskade upp lite kistor och sen hem. Kongo låg och sov vid mina fötter hela vägen hem och han var så varm och söt. När vi kom hem så följde Emma & Kongo med ut på trädgården lite så min mamma fick hälsa på honom. Gud vad jag längtar till den dagen då jag får passa honom ! ♥

Tack Emma för skjussen hem. Hälsa på henne i hennes blogg.

Stå upp för vad du tycker !

     Datum: 2008-10-09 Kl: 12:37:30
Jaha, vad ska vi blogga om idag då. Jo, kanske att man ska våga stå för vad man tycker !

Jag känner att jag är ganska temperamentsfull för tillfället och jag vet att Hanna håller med mig på den här fronten. Jag hatar folk som inte står för vad dom tycker och det gör hon med. Vi två (tycker vi alla fall själva) vågar stå upp för vad vi tycker och tänker. Vi skiter också i vad folkt tycker om oss för vad gör det om 100 år? Vi skiter väll fullständigt i om någon säger till oss att vi är töntiga eller fula. För oftast så tycker vi desamma om dom och på köpet så är det faktiskt ganska kul när dom säger något sådant. För det finns nog inget vi skrattar åt mer än när någon går på en med sånt och så är dom själva så fula och töntiga. Varför skylla ifrån sig på någon annan hela tiden? Är man för svag för att stå upp för sig själv men går på andra och sen skyller ifrån sig så är man en fet tönt.

Tack & Hej

Vilken morgon du !

     Datum: 2008-10-09 Kl: 08:10:37
Vilket humör jag känner att jag har idag. Bussfärden hit till skolan var en upplevelse bortom det vanliga. Det började med att busschaffisen körde så fort att han nästan missade en som skulle på bussen så det blev tvärnit. Sen så åkte vi vidare och då väkte Sofia mig och pekade ut. Då stod det 3 älgar där. Riktigt kul må jag säga. Sen så somnade jag till igen och när jag vaknade så var jag någonstans som jag inte kände igen. Då hade busschaffisen kört fel så vi fick åka kors och tvärs över hela stan. Sen när vi väl var framme vid skolan så skulle vi gå av och då öppnade chaffisen inte dörren där bak. Så vi fick alla patrullera på rad genom hela bussen till dörren där fram och stiga av. Vilken upplevelse du !

Guidad tur på en byggarbetsplats.

     Datum: 2008-10-08 Kl: 21:31:42
Idag tänkte jag bjuda på en ny uppdaterad guidad tur genom mitt hem som för närvarande är en byggarbetsplats.

Till att börja med så har vi en bild här på det som ska föreställa vår hall. Om man har bra syn så kan man skymta den nya trappan i bakgrunden som min mamma så omsorgsfullt har slagit in i kartong så att inte snickargubbarna ska förstöra den.


Här på denna bilden har vi vårt kök. Det är mycket hemtrevligt nu för tiden och man får se upp så att det inte ramlar ner damm i huvudet när man passerar. Går man med ett glas i handen får man på bästa snitsiga sätt försöka hålla för så att det inte dimper ner 2 deceniers gammalt damm i det.




Sen så var det ju de här med att få elvärksnämnden efter sig också. Vi ligger i riskzonen ....



Nu för tiden har vi flyttat vårt pick och pack till garaget. Men kristallkronan över bordet äter vi konservburksmat på papptallrikar och dricker juice i plastmuggar. Skidorna i taket över kökssoffan är pricken över i't.



Egen hårvård !

     Datum: 2008-10-08 Kl: 20:59:11
Igår hade vi egen hårvård i skolan. Jag hade ingen idé alls på vad jag ville göra med mitt hår, så min lärare tog sig helt fria händer och satte igång. Hon hade inte riktigt fria händer enligt mig men enligt henne själv tydligen. Hon började med att klippa det och jag ville helst inte att hon skulle ta mycket på längden. Tack och hej med det. 10 centimeter minst rök och där satt jag med röda ögon. (Dock inte efter gråt utan från min baota förkylning.)

Sen skulle det tonas med och som Carolina Gynning skulle resultatet bli. Jag vet inte om resultatet blev likt för jag har inte sett hennes nya färg för tillfället. Jag tror nog inte det blev så likt för mitt drog lite åt det röda hållet på grund av att mitt hår var så pass blekt sen innan. Men det kan inte bli perfekt på en gång ...

Så jag får väl dras med det röda tills nästa egen hårvård då det ska rättas till ...


Dödens dag återkommer varje vecka!

     Datum: 2008-10-06 Kl: 09:14:18
Som ni hör på överskriften så är det dödens dag idag och tyvärr återkommer den en gång i veckan. Det är nämligen så att på måndagar så är vi på Mediavåningen som ligger snäppet över oss. Det betyder att vi måste gå i 2 extra trappor och det tar död på en klockan 8 på morgonen. Det är därför klockan just nu är nio och Linn & jag inte ar börjat med någit vettigt än. Eller så kan det vara så att Emma & Sofia tränar fotboll. Det blir lätt så att jag och Linn vilar oss lite extra då.

Klassrummet vi är i nu är så äckligt. Det är IT- killarnas och dom är inte fräscha. Tänk er typ en LAN-lokal, fast dagen till ära är den faktiskt lite mer städad en vanligt. Man ska inte heller klaga på att det hänger en röd "God Jul" - skylt i taket i oktober.

Nu kom Anette in och säger att vi har JB - joggen på tisdag nästa vecka. Varför det undrar jag. Jo, för att det här är en hälsoskola säger hon då. Då suckar jag. Men så säger hon jätte glad att vi har sex och samlevnad nästa vecka ! Tjoho, jaha? Har vi prova på dag med eller? ...

Köket är utrivet !

     Datum: 2008-10-05 Kl: 21:22:08
Idag har Pappa kastat ut hela vårt kök och imorgon kommer snickargubbarna och börjar fixa.



Nötknäpparen har min pappa letat efter i ett år. Den är funnen nu. Under diskbänkens golv. Det låg också 10 miljoner musbajskorvar. Sen lyfte vi bort lite till av diskbänksgolvet och där låg det 99 liter muskiss. Egentligen fick jag inte lägga ut dom här bilderna för pappa var rädd att vi skulel få hälsovårdsnämnden efter oss...



Nu ska jag kolla på Andra Avenyn och lägga mig ganska tidigt.
Godnatt !





4 Oktober - Min födelsedag !

     Datum: 2008-10-04 Kl: 15:49:01
Idag är det inte vilken dag som helst, utan det är min födelsedag och det är just därför det regnar ute om ni undrar.
Än så länge så har jag bara suttit hemma själv och kollat på tv. Ikväll kanske jag ska till Amanda om det händer något kul.
Snart ska jag nog få mina presenter och tårta av min mamma och pappa för dom är dom ända som är hemma idag.
Min lillebror stack nämligen till Helsingborg efter att vi bråkat om den sista tacopajen som jag vann och ska festa på senare.

Igår var det förfest hos Amanda och sen Parken. Kvällen var väll helt okej men allt var lite små lamt. Musiken var skit dålig.
Kvällens räddning var i alla fall att jag & Hanna slapp gå hem från Sibylla. Den där Mister X kan vara rätt bra ibland ändå.


Happy Birthday !

Mattelektion

     Datum: 2008-10-03 Kl: 14:18:32
Jag hatar matte, det är så jäklans svårt. Jag sitter och skriker "Juuurgen" 24/7 för jag behöver hjälp hela tiden. Jag har gjort 11 uppgifter hittils var av jag har klarat 0 utan Jurgens hjälp. Emma sitter och nätshoppar på sin dator. Än så länge har hon klickat hem ett par stövlar och en klänning tror jag. Jurgen är försvunnen och jag som behöver hjälp. Inte blir det bättre av att det kom in en dansk i klassrummet och skulle vattna blommorna.
Jag ska nog fjäska lite för Jurgen så att jag får åka hem tidigare med dom andra. Jag vet att det kommer gå igenom.
 Perfa !

Matte med Juurgen !

     Datum: 2008-10-03 Kl: 12:21:49
Nu är det dags för matte med Jurgen. Om allt hade gått enligt planerna så skulle jag gjort ett matteprov idag, men som vi alla redan kunde förutspå så var jag inte riktigt mogen för det idag. Det här med att läsa Matte B på en termin ser inte så ljust ut för min del just nu. Men det gör det inte för Linns del heller så det är lugnt, då kan vi vara dåliga ihop. Anledningen kan ju vara att jag fråger ut Juurgen om sitt liv och Linn sitter och lyssnar på festmsik hela lektionerna, men är det fredag så är det.

Nu kommer Jurgen så nu börjar jag !

Hem !

     Datum: 2008-10-02 Kl: 15:02:03
Äntligen är denna dagen slut ochd et är dags för att åka hem. Prima Ballerina !

Igår han jag inte uppdatera någonting för jag jobabde på Expo till fyra och sen var det hem och plugga lite. Jag var så jäklans trött igår.

Vi tog skolfoto idag och det kändes inte så värst bra. Efter det redovisade vi lite på svenskan och sen gick vi och kollade på fotbollen. JB - killarna mötte FiGy och vi vann med 8 - 0. SÅ ska det va !

Nu kommer bussen om 4 minuter och jag tänker inte missa den.
Tjooooong !

RSS 2.0