Happy New Year !

     Datum: 2008-12-31 Kl: 16:08:07
Har åkt runt som en idiot hela dagen för att fixa allt inför nyår. Men nu är mat, bakpulver, formar och dricka fixat. Det krävdes blod svett och en del tårar. Hanna kommer också. Jag visste att hon inte skulle svika mig. Nu måste jag fortsätta fixa mig. Ska på tjejmiddag innan vi slår ihop oss med killarna.

Happy New Year !


No words .

     Datum: 2008-12-30 Kl: 20:44:30
Hanna kommer kanske inte på nyår.
Bra start på det nya året.

Tisdag

     Datum: 2008-12-30 Kl: 16:28:59
Sov ända till halv ett idag på grund av min tidiga uppstigning igår. Gick upp och gjorde fiskpinnar och potatismos till frulle och satte mig och kollade på "Varghunden 2". En film som vi har haft i våra ägor de senaste tio åren men som vi båda redan bestämt var dålig utann att vi sett den. Förutfattade meningar är dock till för att brytas vilket vi gjorde idag. Filmen var faktiskt helt okej. Eller, ingen vanlig människa i min ålder skulle tycka det men jag är ju inte så vanlig så jag har rätt till att gilla den.

Nu sitter jag, ruttnare än på länge och äter chips och kollar lite på GG. Jag hörde rykten om att jag ska till Jocke idag med tanke på hur mycket dom saknade mig igår. Det kommer bli ett jävla liv när dom ser hur jag ser ut. Men idag orkar jag faktiskt inte.


Study time !

     Datum: 2008-12-30 Kl: 00:15:58
Klockan är 00.11 och här sitter jag och studerar. Ja, ni läser rätt. En annan är ju inte den som är den när det gäller skolarbete. Har man skjutit upp sitt arbete i en och en halv månad så blir det lätt att man blir tvungen att sätta sig en måndag klockan tolv och börja. Färdig blir jag där emot inte förren klockan tolv på inlämningsnatten. Det blir lätt så när det är skolarbete över loven som ska göras.

Jag lockade hela mitt hår idag. Varför blir det aldrig så bra som man vill att det ska bli ? Svara på det ni så går jag och lägger mig så länge.

1 dress .

     Datum: 2008-12-29 Kl: 22:22:46
Idag gicks det upp redan klockan nio för ett bege sig mot Jönköping. Endast därför har jag aldrig återhämtat mig från morgonens trötthet. 
Efter miljoner ryckningar i galjer så hittade jag till slut en klänning som får duga till nyår. Den var långt ifrån perfekt, men den duger väll till att dölja mitt skinn och ben med i alla fall. Mamma betalade den med så jag slipper ju ha ångest över det.

Lisa, jag fixar det på thepiratebay.org . Eller så kollar jag på min GG - box.

I'm going over to the other side for a while .

     Datum: 2008-12-28 Kl: 23:52:48
Nu känner jag att det inte kommer komma något mer vettigt ur denna dag så jag går här med i sängen. Med mig tar jag ett styck GG - avsnitt tillsammans med ett styck sovbindel. I morgon väntas shopping med vänninorna. Jag fick mamma till att betala min nyårsklänning. Känns rätt bra med tanke på den ekonomiska kris jag för tillfället är inne i. Men jag ska försöka förvalta mina små pengar väl och sen får vi se om det leder till pappas plånbok eller om jag faktiskt klarar mig på egna ben.

Seventeen Candles.


We rock !

     Datum: 2008-12-28 Kl: 22:01:20
Idag har jag och en Hang sjungt Singstar ända upp till Gud och hans vänner. Min vackra stämma är inte alltid så vacker alla gånger måste jag kanske erkänna. Men den har en tillräcklig kraft till att få mina föräldrar att "åka iväg en liten sväng" i alla fall. Vi sjöng på Disney-skivan som jag fick låna av Marcus och det var kanonkul, 5 av 5 toasts.

Nu har jag lite GG - maraton med mig själv. Tro det eller ej så är jag faktisk hemma ikväll. Jag ska nämligen införskaffa mig en nyårsklänning i den stora staden Jönköping imorgon med några vänninor och vi ska åka redan klockan tio imorgon. Därav denna kristna kväll.

Tror faktiskt jag ska städa i min elektroniklåda. Den är nämligen full. Överfull faktiskt. Ändå är den långt ifrån full när det gäller vad jag fortfarande behöver.

Idag kom även den där Bonkabonka-bon Linn med skvaller. Saftigt skvaller. Jag vet mycket nu. För mycket för att ni andra ska känna er lugna. Som vanligt med andra ord ...

Singstar Tack och hej, NEJ !

     Datum: 2008-12-28 Kl: 19:05:30


Om nu inte den groteska bilden redan talar för sig själv så spelades det lite x-box hemma hos "Pimpen Joakim" igår. Sedan bärde det av till Marcus för lite "World Tour". Jag försökte få tjejerna på min sida så att vi skulle få sjunga lite singstar också. Det gick halvvägs då vi fick sjunga två låtar. Men efter det var det enligt killarna: "Singstar, Tack & hej, NEJ !" Så vi kompromissade lite igenom att jag fick låna singstarspelet om jag slutade sjunga. Sedan fick det kompromissas en gång till på direkten för det var tal om film, "Batman Begins". För att jag skulle gå med på en sådan film så fick jag popcorn. Då blev jag glad och snälla är vad dom är ibland.







Groda + Vatten = Prins ?

     Datum: 2008-12-28 Kl: 18:34:59
Jag har ju som sagt lovat att visa er en utav julklapparna jag fick av min pappa. Pappa tyckte att jag var för seg på att skaffa mig en pojkvän så han tänkte att han skulle ge mig en istället i form av en present köpt på Teknikmagasinet.


Det gick ut på att man skulle hälla på vatten i burken när grodan satt där inne. Sen skulle man vänta i fem minuter vilket vi gör här. Sen efter det så började det sakta men säkert komma fram en prins...



Nu står han på mitt rum och växer. Han ska bli lika stor som burken efter 72 timmar. Han har en bit kvar så som det ser ut nu.

Kan också tillägga att min storebror fick en "låtsasköttätande växt", min lillebror något konstigt ägg som hade gått sönder och en pruttkudde och mina kusiner fick en växande trädgård och två muggar. Allt detta köpt på Teknikmagasinet för en rimlig summa enligt min pappa.

Gnistor !

     Datum: 2008-12-27 Kl: 00:08:06
Kom precis hem från Joakim. Idag flög det gnistor från alla håll och kanter, kanske mest från mig då. Men jag hatar dom när dom är jobbiga och petar på mig hela tiden och bär sig åt. Dom driver mig till vansinne ! Eller ja, till så mycket vansinne som det går för jag är rätt dålig på att vara arg ska jag medge. Jag har en sådan fruktansvärd hatkärlek till dom dära ♥

Nu ska jag somna till GG. Vad kan bli bättre ?

♣♥♦

     Datum: 2008-12-26 Kl: 18:10:33
Drog hem till Jocke igår och checkade in hans nya julklappar. Det lilla äcklet hade fått sig en skit frän tuch-dator.  Skärmen var skit stor och så kunde man måla på den med händerna. Han hade ju fått annat också men datorn var det ända av intresse den kvällen av förståliga själ. Killarna upptäckte att man kunde ta as roliga bilder med camen så jag, Jocke och Marcus satt och fulade oss på löpande band. Får jag tag i bilderna ska jag bjuda på dom här.


Det spelades även en hel del poker men vi damer gick ner och kollade på Svensson Svensson - filmen istället.
Vi var även med August och hämtade Malin och då upptäkte vi att alla gatlyktorna i mitt område hade gått sönder. Det var kolsvart överallt. Skit äckligt.

Mina kusiner är här nu. Roligare har man haft vill jag lova. Men snäll som jag är så ställer jag upp på en kusineftermiddag.

Dear Santa !

     Datum: 2008-12-26 Kl: 12:56:24
Eftersom jag fick allt på önskelistan och lite till av tomten så har jag varit fullt upptagen med det och därför varit lite passiv när det gäller bloggandet. Jag måste i alla fall ta kort på en julklapp som jag fick av min pappa och visa för er sen. Han är lite trög min pappa nämligen.

Jag fick Guitar Hero World Tour som jag ville ha så nu är jag rätt bra på trummor alltså. Rätt bra betyder när det gäller mig rätt dålig för ni som känner mig vet att jag inte har någon taktkänsla alls. Men när min bror har vaknat (han borde ha gjort det nu då klockan är 1 ?) så ska vi, eller åtminstonde jag öva mig mer.

Sen vill jag tacka Lisa som skrev att det antagligen ska stavas "Julen". Så nu blir det "julen" i fortsättningen då.

När det gäller julklappar är mina föräldrar nog bäst ändå. Dom gör mig aldrig besviken ♥

Merry Christmas !

     Datum: 2008-12-24 Kl: 10:42:53

Julen/jul en/ jul-en

     Datum: 2008-12-23 Kl: 12:56:39
Idag ska jag med Gert och handla julklappar. Dock inte barnmatsburkar denna gång.
Har även klätt min julen idag.

Hur stavas julen förövrigt ? För visst fattade ni inte nu vad jag menade. Ni läste det som "julen" alltså typ "Den här julen önskar jag mig..." Men det jag vill att det ska stå är "Jul - En". Alltså trädet "en" som är juligt. Alltså en "Julen". Men stavas det då "Julen", "Jul-en" eller "Jul en" ? Det var ett knivigt ord jag kom på. All hjälp önskas så detta problem inte uppstår nästa år.

Ni ska också få se bilder senare på min Julen/jul en/ jul-en eller var det nu är för något.

Bilder !

     Datum: 2008-12-23 Kl: 00:20:02
Jag sitter på Jockes dator så jag måste bara bjuda på lite godbitar som finns här. Detta är ju lite av "one's in a life time". Om det uppstår några som helst problem angående dom här bilderna så är inte jag ansvarig utgivare.






Lucas tha man. Linn, du vet han på min skola som du gillade ;)








Jockis !

     Datum: 2008-12-22 Kl: 23:45:01

Idag fick jag min vilja igenom så vi kollade på Ensam Hemma. Det var dock med våld för det var ingen av dom som kollade självmant. Marcus & Jocke gick åkte till Ica och gjorde sen mat. Min enda trogne vänn var August som snällt satt med mig och kollade utan att klaga.

Jag var även ute och patrullerade en runda med Gert & Amanda runt om i byggderna. Ganska trevligt må jag säga.

Nu är jag tillbaka hos Joakim och det spelas poker för fulla muggar. Själv får man sitta vid datorn och vara DJ. Det är liksom inte precis någon som har frågat mig om jag vill vara med. Killar alltså.


Detta är vad Jocke bjuder på idag.

Tattoo !

     Datum: 2008-12-22 Kl: 17:43:27
Om man ändå hade kunnat sjunga som henne.
Hon verkar inte ens anstränga sig och det låter hur bra som helst.
Söt är hon med.
Vissa har allt.




Julstädning !

     Datum: 2008-12-21 Kl: 15:59:24
Ser jag att någon har städat rummet hela dagen ? Ja, det ser jag.





At Joakim's !

     Datum: 2008-12-21 Kl: 15:25:39


Efter Lund igår så släppte mamma och pappa av mig hemma hos Joakim. Det var nämligen tänkt att vi skulle klä Jockes julgran. Men när det väl gällde så fick ingen vara med för Jocke tyckte vi inte kunde se "mönstret" som familjen Bladh har i sin julgran. Men Marcus kvalade tydligen in och fick vara med.

Jag rotade runt lite ibland familjen Bladhs julklappar och där hittade jag en julklapp till deras katt Pysen. Han skulle få en råtta enligt Jocke. På paketet stod det i alla fall "God Jul Pysen Önskar Joakim med familj". Hur sött är inte det ?



Resten av kvällen satt vi och glodde på tv och hetsåt popcorn. Vi kollade på kändisars svindyra hus och Love Actually. Men Bn bytte fråb Love Actually till Polisskolan mitt i filmen och då blev jag tjurig. Marcus var på mig hela kvällen för han var sugen på att slåss och efter att han eldat på min strumpa och halvt bränt upp min fot brakade helvetet löst. Men både Jocke och Marcus höll fast mig för att kittla mig så jag kom inte så långt. Men jag tog till det ända självförsvar jag kan och det är att bitas. Jag bet så hårt att Jocke trodde jag hade bitit av hans nerver, stackars barn. Men man har ju inte kanintänder för inte liksom ?

Lund !

     Datum: 2008-12-21 Kl: 00:02:20
Varit hos min bror i Lund hela dagen idag. Därför dålig uppdatering. Det ligger för övrigt onödigt långt bort.

Ska kolla på Svensson Svensson på web-tv sen sova.
Hej då !

Fredag

     Datum: 2008-12-19 Kl: 18:09:46
Tomte igår då. Helt okej förfest men det var sjukt många där. Helt smockat.
Rebecca blev räddaren i nöden som fixade skjuss hem från Parken åt oss.

En liten konversation mellan mig och Hanna vid halv åtta idag på morgonen:
Jag: Vart ska du ?
Hanna: Jag måste spy !
Jag: Stäng dörren i så fall !

Sen kan ni ju själva dra en slutsats om ni känner för det.

Idag är det min mammas tur att festa så hon har haft förfest precis men nu har dom dratt vidare. Min pappa är väldigt snäll idag för han är och köper pommes och hamburgare till mig. Mycket bra gjort.

Idag är jag trött.

Rå potatis !

     Datum: 2008-12-18 Kl: 08:13:12
Det har luktat skalad rå potatis på mitt rum i två dagar nu. Inte med skal på, utan potatis utan skal luktar det.
Det började när pappa började snickra upp garderoben. Är rå skalad potatislukt priset man får betala för att ha en garderob på rummet ? Är det det så kommer jag inte vara så hungrig så ofta i alla fall. För det är liksom bara att svälja lite luft och sen känns det som man ätit ett helt flak potatis.

Klassrummet är julpyntat idag märker jag. Lagom till att vi slutar. Lönt.


Expo !

     Datum: 2008-12-17 Kl: 21:04:38
Har jobbat på Expo hela dagen. Hade en klippkund på förmiddagen och jag var så otaggad. Jag sa typ inte ett skit utan bara klippte, tog betalt och gick och satte mig. Jag hade ingen lust helt enkelt. På eftermiddagen hade jag en kund som skulle permanentas. Självklart drog det ut på tiden lite så hann inte med bussen förrens fem över fyra.

Mellan min första och andra kund så var vi några stycken som hade ett ganska långt hål så vi tänkte att vi skulle snitsa till det lite inne där vi sitter och äter. Resultatet blev riktigt fräsigt med tanke på att vi jobbade efter mottot "vi tager vad vi haver". Så vi rotade runt i alla förråd och fixade och donade. Det låg en massa tegelstenar på golvet som var för tunga för att vi skulle orka bära bort dom så Lisa tog sakerna till fånga och byggde ett bord. Resultatet av makovern blev så här: (inte för att ni stackars satar vet hur det såg ut innan, men ändå.)





Pappa snickrar vidare på min garderob och eftersom det är "Bonde söker fru" på i bakgrunden så går han runt och sjunger: "Bögen från Smögen söp sig förmögen."

Nu ska jag måla naglarna.

Tisdag !

     Datum: 2008-12-16 Kl: 18:26:33
Skolan gick helt okej fort idag. Jag rullade bara en permanent och fönade volym. Vi var även borta en sväng på Tinas Ö och kollade på tjejerna som spelade match. Dom förlorade tyvärr med 3 - 0 men dom var ju bättre än mig ändå så. Sofia har varit arg som ett bi hela eftermiddagen så henne har det inte gått att prata med.

Precis när jag steg innanför dörren idag så ringde Robbin och ville bli klippt. Snäll som jag är så fixade jag det och det var rätt trevligt att få sig en uppdatering om vad som händer i herr Jonssons liv också. Vi ses ju inte så ofta nu för tiden.

Min mamma gör köttbullar idag och min pappa ska sätta upp min garderob. Kanon ju !

Utelåst !

     Datum: 2008-12-15 Kl: 21:14:54
Idag gick vi tidigare från UF-lektionen bara för att vi verkligen inte hade någonting att göra. Så kom hem en och en halv timme tidigare men det var väl dömt för att misslyckas. Jag hade nämligen ingen nyckel med mig och mamma var inte hemma. Så jag satt ute i en fucking timme och väntade på att min lillebror skulle komma hem. Jag frös så jag trodde att jag skulle avlida och arg som ett bi var jag och ja, jag kanske fällde någon tår till och från. Men enbart av ilska. När min lillebror väl kommer hem får jag reda på att min mamma jobbade över. Min mamma jobbar aldrig över ? Men just idag tydligen. Hur kan dom behöva jobba extra när det är lågkonja och om det nu ändå behövdes så kunde väll dom plockat in någon annan stackars sate istället.

Detta var väl guds straff till mig för att jag gick tidigare från lektionen. Den tackar vi för !

En sista grej också bara. Linn Svenssons stavning till walkie-talkie:
"HOKITOKIS"

A hallelujah moment !

     Datum: 2008-12-15 Kl: 12:29:59
Alldeles nyss i matsalen hände det grejer vill jag lova. Jag & Linn såg något som fick oss att smälla av. Vi gillar när det kommer nya tillskott till skolan. Tillräckligt mycket för att efter ha letat igenom hela skolan två gånger utan att hitta honom gått till rektorn och frågat efter honom. Så nu vet vi vart vi har honom.

Herregud vilken glädje !

Skolkatalogen !

     Datum: 2008-12-15 Kl: 10:27:52
Nu har vi ängnat rikligt med tid till att gå igenom hela Gislaved/Värnamos skolkatalog med mycket nöje. Nu kan vi alla smaskiga detaljer utan och innan. Skolkatalogen borde komma oftare alltså.

Söndag !

     Datum: 2008-12-14 Kl: 19:22:00
Jaha, vad ska jag bjuda på idag då ? Det har inte hänt så mycket idag men ändå ovanligt mycket med tanke på vad jag brukar ta mig för på en söndag. Jag har i alla fall vart med mamma och handlat lite och jag köpte faktiskt en julklapp till min storebror. Så Jimmy du ska köpa något till mig för 100 kronor. Jag satte ribban och snål som jag är så tycker jag 100 kronor är bra. Annat är det med Linn som har en budjet på 100 kronor som ska räcka till hela familjen.

Eftersom mina föräldrar var ute och festade till det igår så blir det pizza ikväll. Det sitter som en smäck kan jag lova och mina byxor lär med snart börja sitta som en smäck om jag fortsätter i den här riktningen.

För övrigt så pratar jag med min pappa på msn. Det är ovant och det tar tid att få ett svar.

Kollade även på filmen  Wild Child idag och den var helt okej bra.



At my house !

     Datum: 2008-12-13 Kl: 23:28:45
Idag har jag absolut inte gjort ett skit men senare på kvällen så kom Marcus & Jocke. Ingen hade ätit så vi bestämde oss för att göra mat och det blev kyckling, klyftpotatis och currysås. Det blev så jäkla gott så jag till och med tog två gånger och det är inte ofta jag gör det. Snacka om att dom där killarna kan laga mat när dom vill i alla fall.


Senare på kvällen fylldes det på med lite Bn, Fidde och Rasmus. Det spelades lite guitarhero men det gick snabbt över till snöbollskrig mot min lillebror och hans kompisar. Killarna verkade skrämma skiten ur dom för min lillebrors kompisar bönade och bad över att få gå hem och Samson sprang in i mitt hus och låste in sig på toaletten och kom inte ut förrens efter en halvtimme.

Vi spelade i alla fall lite jeopardy igen. Det har blivit vår nya grej verkar det som om jag får bestämma. Sen kollade vi lite på tv och sen spårade killarna ur och mig lyckades dom halvt slå ihjäl armbågen på. Efter det gick dom hem.

Nu är jag trött. Dom gör mig trött. Nu pratar jag med Hanna. Igen.

Fredag kväll !

     Datum: 2008-12-13 Kl: 18:38:11
Igår kväll så blev det Idolfinalen för mig och Hung hemma hos Rasmus. Dom andra var ute och roade sig på annat sätt ett tag. När dom kom tillbaka så spelade vi juniorjeopardy fast innan vi äns hann börja så hade Rasmus hund Max försvunnit men Jocke hittade honom tillslut. Jag var i alla fall bäst på jeopardy och killarna sög, särskilt Bn.
Sen försökte jag spela lite piano men det gav inte mycket resultat även fast Rasmus försökte lära mig lite.

Jag gillar när vi spelar sällskapsspel och inte kollar på film. Men eftersom det antagligen bara är jag som tycker det är kul så lär det väl fortsättas med film ändå i framtiden.


Söta Max ! (:

Sista dagen på praktiken !

     Datum: 2008-12-12 Kl: 18:44:55
Idag var det som sagt sista dagen på praktiken. Även fast det har varit lite upp och ner och långtråkigt ibland så var det ändå ganska tråkigt att det var sista dagen idag. Men jag kommer antagligen tillbaka till våren så det är ju ingen fara egentligen. Jag, Julia & Jennifer var ute och åt idag på lunchen och det var faktiskt trevligt. Kul att prata lite utanför jobbet, men dock så lyckades jobbet göra sig påmint då det hoppade fram hårstrån i maten hela tiden från kläderna. Vi hade ett trevligt samtal om kristendomen med och vi stod inte riktigt precis på samma sida men vad gör det ?

Klippte min pappa på eftermiddagen och det gick faktiskt bra. Till och med så att jag kände mig lite stolt när jag var färdig.
Min pappa är en bra kund. Han sa bara: "Om jag somnar eller dör eller någonting så väck mig innan halv sex bara." Det är bra, då känner man sig inte stressad och kan koncentrera sig bra. Prata slipper man också vilket är ett litet plus i kanten för det kan köra ihop sig när man måste ha igång tankeverksamheten samtidigt som man ska prata.


Adjökens praktiken !


Luciatåg i telefon !

     Datum: 2008-12-12 Kl: 08:46:00
Eftersom vi har praktik den här veckan och därför missar luciatåget i skolan så får man göra det bästa utav det. Så jag rinde upp Hang så jag lyssnar nu på luciatåget genom telefonen. Dock låter det inte så värst bra. Kanske tur att jag inte vart där för då hade man kanske behövt skämmas.

Nu är det så att det är as mycket snö ute och klockan är ganska mycket också. Hur går det ihop ? Nej, det går inte ihop.

Torsdag & Lucia !

     Datum: 2008-12-11 Kl: 21:56:16
Praktiken idag gick väll bra. Jocke kom som planerat och klippte sig även fast han höll på att glömma tiden. Klippningen gick ganska bra även fast jag bjöd på ett litet hål på ena sidan. Jag hade inte träffat Jocke på 2 veckor (!?) innan idag så vi hade faktikst ganska mycket att prata om. Jag har saknat honom jätte mycket. Antagligen har han inte saknat mig lika mycket men det skiter väll jag i. Jag vet att du kommer läsa det här Jocke så kom ihåg att jag är bäst i världen.

När jag kom hem så kom jag på att det var ju Luciakröningen idag. Tänkte att jag ringer Amanda och kolla om jag kan gå med henne men precis när Jonte svarar så ser jag Sara ute så då lägger jag bara på av ren reaktion. Lite ohyffsat men det var bråttom. Kom i alla fall iväg med Sara & Hang men Hang gick innan det ens hade börjat. I kyrkan var det mysigt och kände mig faktiskt riktigt ordentlig som var lite kristlig för en gång skull och jag sjöng ordentligt med i psalmerna. Synd bara att inte Malin blev lucia men det blir ju aldrig som man vill nu för tiden.



En rätt ful bild på två rätt snygga personer !

Dröm !

     Datum: 2008-12-11 Kl: 08:43:11
Jag hade en jätterolig dröm inatt. Ville aldrig att den skulle ta slut. Men självklart hade man då oturen att Hung Bui kom in i drömmen och jag vaknade. Hanna, jag ska ta och berätta den för dig ikväll !

Jockis ska komma och klippa sig hos mig idag, Vi får se hur det går med det. Fidde lovade mig 1000 spänn ifall jag klippte av det till pottfrilla. Kan säga som så att pengarna lockar så här i juletider.

Hej då !

Opening Credits !

     Datum: 2008-12-10 Kl: 22:03:06
Detta inlägget är mest ägnat åt Hanna, Hang och Sofia. Kolla vad jag hittade idag ! Det är några som har gjort "möjliga början" till Gossip Girl. Tänk om det hade varit så här innan det börjar ? Gillar vi det eller gillar vi det inte ?






Onsdag !

     Datum: 2008-12-10 Kl: 18:55:59
Hemma från tha praktik nu. Dagen flöt på utan några skamligheter. Gick faktiskt bara ett enda ärende och det var för att hämta hamburgare på Cofféa. Dom hade en tidning där som jag ville läsa i under tiden jag väntade men jag han inte mer än öppna den innan det var klart. Det är det negativa men denna snabba värld. Man hinner inte ens snylta på andras tidningar längre.

Precis när jag skulle hem kom Fredrik & Rickard in och lämnade mina vantar som tydligen har varit hemma hos Fidde den senaste tiden. Dom köpte även "det gröna vaxet med lila kork" som säljer som smör i solsken. Blev dock inte att vi tog följe hem då dom skulle fläska i sig en kebab före.

Måste bara säga också att jag ringde en kund idag (igen!?) för att boka om en tid och som jag trodde så var det min gamla vaktmästare Karl-Erik som jag hade när jag gick på lågstadiet. Trevligt att ta sig ett snack med honom och tiden gick utmärkt att ända. En toppenbra kund med andra ord och självklart en toppenbra uppringare.

Nu blir det 90210 och något onyttigt ! ♥

Ost med hål i !

     Datum: 2008-12-10 Kl: 08:49:21
Klockan börjar närma sig farligt nära nio och här sitter jag och äter rostade mackor med ost med hål på och kollar på klipp på youtube.  Det är inte bra, men något som är det är att jag faktiskt åt osten även fast det var med hål i. Det händer inte ofta annars.

Nu är det bråttom !

O Brother, Where Bart Thou ?

     Datum: 2008-12-09 Kl: 21:39:56


Avsnittet var så jäkla bra. Annorlunda att se Chuck sån bara, man blev nästan rädd för honom. Men det är som dom säger. Han förtjänar en Emmy för sin prestation i detta avsnittet. Det var mycket Chuck & Blair i detta avsnitte med fast ändå inte så som jag & Hanna vill ha det. Men det kommer, det kommer, vi har bara lite svårt att vänta. Men vänta får vi nog allt ta och göra för nästa avsnitt som jag har spoilern till här nedanför kommer inte förrens 5 Januari.



Ska gå ner och hämta något onyttigt och sen kolla om på avsnittet innan jag somnar.
Tjing då !

Tisdag !

     Datum: 2008-12-09 Kl: 18:30:06
Idag mina vänner har jag varit på Ica två gånger. Första gången var det för bananer och andra gången för mjök. Allt jag gör handlar om katter känns det som. På väg till Ica mötte jag Icakillen som var på väg hem. Jag glodde på han och han glodde på mig. Han fattade väll att det var Ica som gällde för mig igen. Jag har även varit på apoteket för fjärde gången och snackat med min nya bundisdam. Nu måste hon garanterat tro att jag är avliden.

När jag stog och skulle diska lite kaffekoppar så stod det en växt i diskhon så det blev lite knivigt. Det kan hända att det kom lite diskmedel på det men det får den ta. När jag stog där och diskade fick jag en flashback från när jag var liten. Då var nämligen jag hemma hos Rebecca Malmström en gång och dumma som vi alltid har varit så fick vi för oss att vi skulle schamponera in alla deras växter som hennes mamma hade ställt in på toaletten. Kan säga som så att några dagar senare vad alla växter döda och jag & Rebecca hade absolut ingen aning om hur det hade gått till.

För övrigt så var Sofie glad som en lärka idag och det utav tre anledning. För det första så såg hon en domherre på gräset och det sa hon att det är inte ofta man ser det. Sen som skänkt från ovan fick vi nya produket och därmed sån där smällplast ni vet. Sofie blev i eld och lågor och slet till sig plasten och satte sig och smällde för glatta livet samtidigt som hon pratade med din man i telefon. Hans kommentar ur telefonen var: Det låter ju som ett helt fyverkeri. Säg inte att det är smällplast du har fått tag i igen !?" Som ni hör så verkade det som att han såg det som ett problem och det förstår jag när hon efter attha hoppat upp och ner på alla plast ett tag och smllt det med fötterna säger superglatt: "Vad bra, jag kan ju ta med mig lite plast hem så har jag något att göra ikväll !" Oooookej ? (bonden Fredriks uttal).
Den tredje anledningan var för att hon hade fått en komplimang för hennes "Vallesjeans". Ni som vet vad Valles är för affär vet att lyckan är gjord om man får en komplimang för något man har på sig där ifrån.

Hela dagen har jag väntat på att gå hem för att få se det nya avsnittet av Gossip Girl. När väl det var dags så lät det ungefär så här:

Carin:
Michaela du kan gå hem nu om du vill ?
Michaela: Men inte ska väll jag ? Vad är klockan då ?
Carin: Jo, men hon är snart sex så du kan gå.
Michaela: OKEJ, TACK OCH HEJ MINA VÄNNER!


Kattmat och bananer från Ica.
Ica, mitt andra hem.

Hot !

     Datum: 2008-12-08 Kl: 21:55:04
En konversation mellan min mamma och pappa då de diskuterar hur det ska få min lillebror Jonas att läsa mer böcker då han måste det i skolan:

Mamma: Hur ska vi få honom motiverad till att läsa mer böcker?
Pappa: Vänta, jag går ut och hämtar ett vapen !
Mamma: Utan hot menar jag !
Pappa: Vapenhot är det enda som funkar nu för tiden.

Det är inte lätt när det är svårt.

Icas egna varor, som jag köpt själv !

     Datum: 2008-12-08 Kl: 20:42:48
Jobbade från 9 - 18.20 idag och det tar på krafterna mina vänner. På morgonen var jag extra snäll så jag la i lite färg i Carins hår och sen gav jag henne massage. Man måste ju fjäska lite om det ska bli någon praktikplats i framtiden.

Idag gjorde jag även någonting som jag aldrig trodde att jag skulle våga göra dom närmaste åren. Jag var nämligen tvungen att ringa till två kunder och ändra deras tider. Men det gick faktiskt ganska bra, dock kom jag inte hela vägen fram till dom utan till deras familjemedlemmar istället. Kan inte folket hålla sig hemma om dagarna när jag ringer.

Jag har även varit på Ica två gånger idag och dom som jobbade där kollade på mig som om jag var dum i huvudet. Första gången jag var där var på förmiddagen och då handlade jag toapapper, toalett och städgrejer, glödlampor, disktrasor och lite annat smått och gott. Andra gången var på eftermiddagen och då klampade jag in för anda gången för att köpa disktrasor och tandkräm bland annat och självklart var det samma kille i kassan. Funderar på att bli bundis med honom eftersom vi ändå ses så ofta. En annan som jag också skulle kunna bli bundis med är damen på apoteket. Eftersom jag var där 3 gånger förra veckan och pratade med samma dam alla gångerna så måste hon tro att jag låg på dödsbädden, eller att jag var ett freak eftersom jag köpte kattmedicin. But who cares ?

Det var allt.

Måndag !

     Datum: 2008-12-08 Kl: 08:42:24
  • Klockan är 08.41.
  • Jag komemr komma försent.
  • Jag sitter vid datorn.
  • Jag ser ut som ett skabb.
  • Jag är trött.
  • Jag får förhoppningsvis sluta om 9 timmar.

HEJ DÅ !

Wish me luck !

     Datum: 2008-12-07 Kl: 22:06:53
Tänkte att det är dags att lägga in en tjatstöt nu igen angående årets julklappar. Det gäller att jag noga prioriterar, presenterar och beskriver vilka julklappar jag vill ha. Jag måste prioritera dom bästa först så att dom inte köper dom halv roliga istället. Jag måste också presentera de dyrare julklapparna på ett extremt bra sätt så att dom framstår som en bra och betydligt billigare sak än vad dom är. Jag måste också beskriva julklapparna så att dom inte fattar fel och köper fel sak. För då blir jag helt ärligt besviken.

Min plan det här året är att anfalla mina föräldrar en och en så att dom inte kan påverkas av varandra när dom ska fatta sina beslut. Jag har därför valt ut just detta ögonblick som det rätta då mamma redan sover och pappa kollar på tv. Det är nämligen söndag och pappa orkar nog inte disskutera så mycket och heller därför inte lägga märke till hur mycket den egentligen kostar. Så jag tänkte att jag skulle bege mig utåt mot tv-soffan nu och sätta igång årets julklappskampanj som jag inte tänker förlora. Jag har aldrig förlorat någon julklappskampanj och det ska förbli så detta året med.

Wish me luck !

Dagens ungdommar har det inte lätt alltså !

     Datum: 2008-12-07 Kl: 19:15:03
Hannar talar ut om vad föräldrar tycker när det gäller julklappar:

"Först önskar man sig inget.. då är man bortskämd.
Sen när man önskar sig... då vill man ha för mkt."

Precis så är det.

Yesterday !

     Datum: 2008-12-07 Kl: 19:01:23
Framåt kvällen igår så tog jag faktiskt tag i mitt liv lite och Marcus & Bn kom till mig. Anledningen var egentligen att Marcus ville bli klippt ... igen. Han är nog den kräsnaste människa som går att klippa. Antingen tar man för lite eller för mycket, eller så ligger det fel, eller för rakt, eller för tjockt. Men hälften av det är faktiskt hans eget fel för när jag klipper han så sitter han och hoppar på stolen, gungar med benen och vrider på huvudet, så det är inte lätt att få ett bra resultat på den killen. Men det blev trost allt ganska bra igår.

Efter det cyklade vi i alla fall i ilfart hem till Marcus för att han fick abstinens efter Pasta Carbonara och jag ville se "Britney - for the record". Jag & Bn lekte med Aida och la ut godisar som hon sökte efter med svansen i vädret. Sen skulle vi upp och kolla på alla avsnitt av julkalendern men vi kollade bara på ett sen började Bn spela poker på datorn istället. Jag kollade i den gamla avslutningskatalogen och Marcus sov. Bn var så rolig igår så jag tror han gick på överenergi och gipset hängde med !

02.30 slaggade jag.

Julklappsönskningar !

     Datum: 2008-12-06 Kl: 16:52:14
Nu ringde jag precis min storebror och bad honom önska sig Guitar Hero - Rockband i julklapp. Hans kommentar var: "har du inte råd att slösa en önskning på det eller?" Nej käre broder, det är precis det jag inte har. Så nu hoppas jag att min inverkan på honom gör att han önskar sig det nu för vi behöver lite nya grejer till det gamla GH. Han visste inte när han skulle ha tid att spela det men det är väl en annan sak. Huvudsaken är ju att han önskar sig något av vikt och värde som gynnar andra i familjen.



Snälla broder önska dig detta ! (:

Lördag !

     Datum: 2008-12-06 Kl: 13:41:57
Vad har denna dagen att erbjuda då ? Bor man där jag bor så är det i stort sett ingenting. Än så länge så har dagen erbjudit gårdagens kinamat och "Pippi Långstrump på de sju haven". Precis så roligt har jag haft det. Det enda som räddar denna dagen lite är att jag vet att Hanna sitter 15 mil bort och har precis lika tråkigt, antagligen har hon inte ens gått upp än.

Jag vill hitta på något roligt idag precis som alla andra dagar. Tänkte festa till dagen genom att gå och duscha i alla fall.



Sommar kanske ?

Tv - time !

     Datum: 2008-12-06 Kl: 01:06:22

Har varit hemma hos Marcus ikväll med killarna och kollat på postkodmiljonären och Idol. Alltid lika kul när lilla landsbygden är med på tv och det är nog enda gången vi kollar på det programmet. På Idol var det bara jag som kollade för det verkade inte duga för killarna. Så jag låg i Marcus säng och kollade medan dom satt i källaren, det börjar bli lite av en tradition märker jag. Stackars SnyggRobbin åkte ut. Det skulle ju vatt han och Alice i finalen, men nu så är det Kevin istället. Han kommer vinna bara för att alla mammor röstar på honom för "han är ju så charmig". Alice ska vinna, så är det bara !


 Denna länken är till min kära vänn Hanna som sitter hemma och är på dåligt humör. Snacka om att det lilla flickebarnet gör bort sig på sin idoldejt. -->   http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.751215



Superfredag !

     Datum: 2008-12-05 Kl: 23:42:07
Här har vi humörsvängningar. VIlken dag det var idag då. Värsta superfredagen ! På förmiddagen så hade jag och Jennifer inte så mycket att göra så då tonade jag hennes hår. Hon lärde mig lite bra knep, hon är ju trots allt ett år äldre. På eftermiddagen klippte jag Kajsa helt själv utan hjälp och det gick prima ballerina. Carin hittade faktiskt inte alls så många fel när hon kollade klippningen och jag blev stolt som en pannkaka. Senare på eftermiddagen klippte jag Kajsas pappa och det trodde jag skulle gå åt skogen men ack så fel jag hade. Med lite (ganska mycket) guidening av Carin så klarade jag det galant och jag fick öva på lite sax över kam. Johan blev i alla fall urläcker !

Jag känner mig så stolt idag så det är inte klokt. Snacka om att jag känner någon som är bra ! Vad pratade jag om igår egentligen ? ...

Tack Sorro för peptalket !

Godnatt alla skithögar som har blivit lite bättre !

     Datum: 2008-12-04 Kl: 21:59:54
Den jävla skitdagen har blivit lite bättre nu på kvällskvisten. Det var nämligen inte alls så jobbigt att klippa Sara som jag trodde det skulle bli. Det var precis det jag behövde. Jag kom på att jag nämligen är bäst i världen på att klippa hennes frisyr. Det är alltid ni killar som förstör. Men jag lever ändå efter mitt och Hannas motto: Hellre killar än tjejer.
Fick i alla fall en trevlig pratstund med henne och några skratt. Jag kom på att jag inte har skrattat ordentligt sen Sofia var här. Inte konstigt att jag mår som jag gör. Sara gav mig för övrigt 100 spänn för att jag klippte henne. Det är  vad jag kallar en riktig tjej ! Ta efter henne gott folk.

Nu ska jag sova. Jag är helt slutkörd efter en dag på praktiken.

JÄVLA SKIT DAG !

     Datum: 2008-12-04 Kl: 19:24:02
Förmiddagen var helt okej, inte mycket kunder alls. Jag tvättade och stylade Julias hår och hon klippte mig, så nu är det inte så mycket hår kvar, på tjockleken alltså. Sen lunchade jag i min ensamhet och kollade på Supernanny.

Eftermiddagen var ett jävla helvete. Skulle klippa min lillebror och som jag redan visste så suger jag på att klippa killar. Detta lilla spektakel tog mig 3,5 timme för jag visste inte hur jag skulle göra och jag kunde inte få hjälp så ofta eftersom dom hade kunder. Men efter fyra frisörers medverkan så kom vi hem vid halv 7. Slet precis av mig alla håriga kläder och slängde mig i sängen efter att ha stått upp konstant i fyra timmar men vad händer ? Det ploppar upp en liten ruta på msn där det står: "Kunde du klippa mig idag?". Verkligen vad jag behövde, ville gå och dö ! Men jag hade lovat så lika bra att göra det. Har dock inte något emot personen i fråga, kände bara inte för det just idag. På med "happy face" igen bara.

Allt känns så jävla hopplöst nu. Jag kan ingenting och jag behöver så mycket träning men har ingen ork och mitt liv är skit. Alla andra är så mycket bättre och kan tänka logiskt medans jag verkar ha en förkalkad köttbulle till hjärna istället.

JAG BEHÖVER SÅ MYCKET MER ÄN VAD JAG HAR, SER INGEN DET ?

Hello dear's !

     Datum: 2008-12-04 Kl: 08:39:29
Ska vara på salongen om 20 minuter men för tillfäellet sitter jag här och gör så att jag kommer komma försent. Fy på mig !
Det är ju för bövelen snö ute idag. Hur har han där uppe tänkt att jag ska kunna ta mig på ett smidigt sätt till salongen ? Kasta gärna ner ett snömoln som jag kan få färdas på för det lär bli lite knivigt med cykel.

Aja, min lillebror kommer i alla fall till salongen idag så ska klippa honom. Ska ju till apoteket och köpa mer kattmedicin med, det är ju min nya hobby.

Är antagligen inte hemma förrens runt halv 7.

E.W ♥

     Datum: 2008-12-03 Kl: 21:26:25


Oh God, I love you !
Ska kolla på lite GG, käka kladdkaka och dricka cola.
Jag är alltid värd det bästa !

Slagg på det sen.

Onsdag, praktik !

     Datum: 2008-12-03 Kl: 20:40:29
Jag känner att jag börjar komma in i det här praktiklivet nu. Jag gör liksom en massa grejer självmant som jag aldrig skulle gjort hemma, till exempel att gå ut med soporna. Jag har även fått äran att gå till apoteket och köpa kattmedicin åt Sofies katter, ska även tillbaka imorgon och köpa lite till. Annars har väl dagen varit som vanligt. Svarat i telefon, sköljt lite färg, fixat och donat. Tog mig även i kragen och ställde mig och rullade lite permanent. Då kom Sofies man Håkan in som jag fick lite sällskap av. Han läste tidningen och jag rullade på med min permanent som han för övrigt tyckte var fin. Vi tolkade tystnaden som att vi trivdes i varandras sällskap.

Jobba 9 - 18 är inte ett liv. Tur för mig att jag inte har något då.

Praktik, dag 2 !

     Datum: 2008-12-02 Kl: 22:15:19
Den här dagen gick mycket fortare än igår även fast det fanns mindre att göra. Jag sprang några ärenden och köpte en ny nokialaddare till Sofie och lite mjölk och saft. Eftersom Sofie är klantkarin och glömde sin mat i sin mans bil så fick jag springa till hotellet och köpa "tisdagsfläsket" som dom tydligen kallade det.

När jag kom tillbaka med maten så såg jag att vi hade fått finbesök i salongen, nämligen Joakims mamma Anki. Så då blev det lite snack med henne och hon tyckte tydligen inte om sin gamla färg då hon uttryckte sig som att hon kände sig som en "inköpt hora". Fick henne även till att beställa en tid för Jocke hos mig eftersom han tydligen inte har tagit sig i kragen och gjort det själv.

På eftermiddagen kom mamma som jag slingade och klippte. Dock tog det lite längre tid en beräknat så vi kom inte där ifrån förrens vid halv 7. Då var det direkt till stationen för att hämta Sofia som ska slagga här och sen direkt och beställa pizza, samtidigt ringa pappa och be han hämta min cykel på salongen.

Nu har vi i alla fall kollat på GG och det var för bra för att jag ska orka vänta en hel vecka till för nästa. Men nu måste vi sova. Är helt slut efter att ha jobbat från 9 - 18.30.

Godmorgon, I'm up late !

     Datum: 2008-12-02 Kl: 08:35:01
Märker ni vad sen tjag är uppe idag. Det är det jag gillar med praktik. Jag börjar klockan nio vilket i stort sett ger mig 2 timmars sovmorgon plus att jag inte behöver stressa på morgonen. Jag börjar med att sätta på tvn så jag kan ligga i sängen och kolla på Rix MorgonZoo i en halvtimme. Sen sätter jag mig vid datorn lite och sen sätter jag ingång med morgonbestyren. Ett av dom viktigaste är att jag sätter på datorn som jag bär med mig in och ut i varje rum där jag har på låten "Because of you" som jag skriker ut till med min härliga morgonstämma. Det är ett måste att sjunga den om och om igen, ett begär jag har skaffat mig sen igår.

Som tack för att jag inte behövde stressa den här morgonen så brände jag mina första par mackor nu. Det blir nog stressigt ändå. . .

Utvärdering om första praktikdagen.

     Datum: 2008-12-01 Kl: 20:55:47
Här följer två konversationer från msn där personerna utvärderar sin första praktikdag:


/- Michaela. säger: Utvärdering om dagen tack
Sofia säger: matt som fan
/- Michaela. säger: Jag med
Sofia säger: jag har inte gjort så mycket, kollat på, tvätatt ur färg och sopat
/- Michaela. säger: Samma här. Hur ska vi orka 2 veckor ?
Sofia säger: vet fan inte kommer knappt gå mina hälar dödar mig

/- Michaela. säger: Kan man få en utvärddering av dagen ?
Linn säger: bussen körde förbi mej på morgonen kom till salongen folket va trewwlit killen som jobbar där e avundsjuk på hans bög kompis för att dom har bad sex å spelar tvspel direkt efter pöket klippte 4 kunder skulle åka hem missadde bussen fick vänta i 2 timmar på pappa as pisse nödig hunrig å höll på att frysa ihjäl annars ha det vatt 4 av5 toastes kanonkul! sjdå?

Jag känner att jag Sofia ligger lite på samma nivå men Linn vill jag skjuta ! Hon lyckas alltid bli en favortielev och det blev ju inte bätte av att hon startade konverastionen med: "Gissa vem som fått jobb första dagen på praktiken till jullovet och kanske efter, uuuuuuuuh LINNSY".

Jag ska frälsa mig i cola nu. Känner att jag är värd det.

RSS 2.0