Duschdags !

     Datum: 2008-01-31 Kl: 14:56:51
Nej, nu har jag bestämt mig för att stiga upp och duscha. För idag är nämligen inte vilken dag som helst förutom att jag har studiedag då. Utan min käre vän Joakim fyller nämligen år idag. 17 år till på köpet.
Det betyder att jag ska på kalas idag.
Så jag måste upp och duscha och fixa iordning mig och så måste jag slå in alla presenterna med. För det är faktiskt många presenter som han ska få. Jag tror tyvärr heller inte att vi har något presentpapper hemma så det får bli min mammas uppgift att skaffa fram det.

Nu ska här fixas ! ;D

image43
Grattis på födelsedagn världens bästa Joakim ! :)

Rostade mackor.

     Datum: 2008-01-31 Kl: 14:44:35
Jag tänkte göra rostade mackor idag till frukost bara för att det hör till principen att man ska äta frukost. För annars hade jag gärna hoppat över den. Men i alla fall så kom jag på att jag nog var tvungen att check kolla så att inte min idiot till lillebror hade satt på larmet som han brukar göra även fast jag är hemma. Nycklen till dörren hade jag självklart inte här uppe men gud var tydligen på min sida idag för dörren till garaget var faktiskt öppen. Så jag kilade in där och vidare in i huset och upptäckte till min stora förvåning att han faktiskt inte hade larmat idag. En applåd för honom.

När det momentet var avklarat kunde jag sen gå över till att rosta mina mackor. Eftersom jag som sagt inte äter fruksot för ofta så slutade det i katastrof. Jag brände två omgångar mackor innan jag lyckades rosta några som var något sånär ätbara. Men dom slank ner tillsammans med två cornflakeskakor framför "The Notebook" i min säng.

Jag vill också bara säga att jag har legat i sängen alldeles för länge idag men jag funderar faktiskt på att gå upp snart.

JB har gett mig studiedag.

     Datum: 2008-01-31 Kl: 11:54:48
Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag för jag har faktiskt studiedag!
Hurra, hurra, hurra !

Synd bara att det känns lite mobbat att ha studiedag idag.
Jag är typ den enda i hela Anderstorp som är ledig idag så det finns inte så mycket att göra.
Men jag får väll ligga kvar här i sängen ett tag till med mina två datorer och tvn och lata mig.
Jag ska nog hämta några cornflakeskakor med och sätta i mig.
Jag vet, jag kommer bli tjock. Men jag har ätit två äpplen den här veckan.
Så det så ! ;D


Slickepinnspappa.

     Datum: 2008-01-30 Kl: 22:37:49
Min pappa tar fasen priset snart alltså. Idag kom han upp med en klubba i munnen och satte sig framför tvn?
 Både jag och mamma bara tittade på honom och så frågade jag vad han hade fått den ifrån. Det ville han först inte svara på utan tyckte bara att vi var helt dumma i huvudet som reagerade så på det.
Men ofta att man inte reagerar när en gubbe över 40 sitter och slickar på en klubba framför tvn? Tillslut berättade han vart han hade fått klubban ifrån och det lät såhär:
 - Jag har faktiskt fått den från en pizzeria jag åt på i Värnamo och jag har sparat den tills nu. Värsta stolt lät han med. Jag börjar bli orolig över hur jag ska bli i framtiden med tanke på dom här generna. Det är ju illa redan som det är.

Vi är för koola.

     Datum: 2008-01-30 Kl: 22:17:05
Det är sjukt egentligen vad folk har förutfattade meningar om allting. Jag erkänner att jag är en av dom ibland. Det är något som jag borde försöka öva bort. Men här är ett starkt exempel på att man inte kan veta vad som ska hända i framtiden:

Jag, Hanna & Amanda blev bästa kompisar med varandra i ettan. Sedan dess har det alltid varit vi. Alla lärare tjatade om att vi aldrig kunde skilja på oss och dom fick det till att låta som något negativt. Vi kunde visst skilja på oss för den delen men vi ville kanske inte. Sen fick vi skit för att vi inte umgicks så mycket med dom andra i klassen. Tro fasen inte vi ville vara med dom, vi hade ju varandra. Dom var inte som vi heller för den delen. Vi skrattade inte åt samma saker eller hade samma intressen som dom. Bara för att vi umgicks så mycket ihop så satte dom oss aldrig i samma grupp när vi hade grupparbeten och vi fick inte sitta jämte varandra i klassrummet. Kanske för att dom tog förgivet och trodde att vi ändå alltid skulle vara tillsammans. Alla vi kände sa alltid att vi aldrig skulle klara oss utan varandra och att vi aldrig skulle klara av att skiljas åt. Vad visste dom? Dom visste ingenting.

Vi som aldrig skulle kunna skilja på oss och inte skulle klara oss utan varandra lever faktiskt idag. Ingen av oss går på samma skola eller på samma program och vi har alla nya kompisar. Hanna har flyttat till Tranås och Amanda syr sina egna kläder? Vi umgås inte så ofta på fritiden längre men vi är fortfarande samma gamla töntar och kompisar.

Men vi står alla tre på egna ben så palla er som sa att vi inte skulle klara oss utan varandra. Det var vi som var starkare än er i slutändan i alla fall. Det är vi som har delat på oss och gått vår egna väg. Så säg aldrig någonsin till mig igen att jag inte kan skiljas från någon.

Varför kan vi inte veta vad som ska hända i framtiden? Då hade vi kunnat ta vara på tiden mer och kanske skulle vi fått sitta jämte varandra i klassrummet i ettan om fröken hade vetat att vi inte skulle träffas så ofta senare. Jag älskar att stå på egna ben men saknar att falla tillbaka och skratta mig till döds med två töntar.

Ni knäcker oss aldrig. Vi är för koola.

image42

En av mina dumma idéer.

     Datum: 2008-01-30 Kl: 15:56:18
En dag i somras tror jag det var, så hade jag inget att göra. Så jag valde att göra ett "körtkort i symaskin" till min kära vän. Jag har för mig att hon blev mycket glad över det och det förstår jag med tanke på hur unikt det är.
Tanken på att ge henne ett körkort i symaskin kom just från att hon är himla bra på att sy på en symaskin. Hon syr mycket av sina egna kläder och det blir oftast bra. Men hon har en väldigt speciell och annorlunda klädstil som inte alltid faller mig i smaken. Men det är som sagt inte jag som ska ha på mig det.
Hon har faktiskt sytt en klänning till mig som är mitt favoritklädesplagg. Det är dock sytt av deras gamla köksgardiner men brännmärket syns bara om man kollar under kjolen och det ska vi inte göra.
Så kan man sy mina favoritplagg då ska man ha ett körkort i symaskin. Kolla gärna in texten på kortet för den är mycket bra påkommen helt ur mig egen fantasi.

Jag vet att hon kommer bli stor inom modevärlden en gång. Så lägg hennes namn på minnet.

( Wiiie, jag kommer känna en kändis ! Nananana ;D )


Redaktionen är jag själv om ni undrar ;)

Testing testing.

     Datum: 2008-01-30 Kl: 15:09:35
Nu har Majken vatt här igen och fixat och trixat lite.
Så nu måste jag testa lite här och ser om det fungerar.

http://majkenhenaesjohansson.blogg.se/

Jo men titta, visst funkar det.

Majken är för bra för att vara sann.
En människa värd att se upp till helt enkelt !




Battlevinst.

     Datum: 2008-01-30 Kl: 10:11:46
Har bara en halv lektion kvar nu. Sjukt härligt att sluta halv 12 idag.
Då ska jag hem och vinna den förbannade battlen mot den fula fyrkantiga gubben på guitar hero.
För sen är jag uppe och spelar på hardnivån. Klarar jag det så är det bud på att fira det.
Jag kan fira med cornflakeskakor nu kom jag på. För det var jag smart nog att baka till enbart mig själv igår.

Nu ska jag ha matte en sväng.

Tusen tack.

     Datum: 2008-01-30 Kl: 08:23:39
Som ni ser så har jag ny design här på bloggen. Det ska vi inte tacka mig för, för sånt kan inte jag.
Utan som räddare i nöden kommer Majken. Hon kan hon vill jag då säga.
Så hälsa gärna på henne i hennes überprofesionella blogg. http://majkenhenaesjohansson.blogg.se/

Tusen tack för hjälpen hjärtat. ♥


image39
You don't need to know her to understand that she is special !

Rekord.

     Datum: 2008-01-29 Kl: 22:04:44
Jag har läsarrekord idag mina vänner.
Det tackar jag för ♥

S, jag upptäckte att jag hade dina toffsar på handleden nu för jag fick inget blod till handen.
Men du får dom imorgon.

Nu ska jag gå och lägga mig för jag vill inte vara med om några mer försovningar denna veckan.
Godnatt !

Gossip Girl.

     Datum: 2008-01-29 Kl: 20:31:33
Jag njuter med alla er som ser erat första avsnitt av Gossip Girl nu.
Om ni bara visste vad ni har framför er.
Jag önskar att jag vore en av er nu så att jag också hade så här många avsnitt framför mig.
Varför ska jag alltid vara så mycket före ?

image37
Himmelriket ♥

Elorgel.

     Datum: 2008-01-29 Kl: 18:34:48
Denna skapelse som ni kan se på bilden är en elorgel. En prima perfekt sådan i sina bästa år.
Vi pratade nämligen om sport nere vid matbordet nyss då min lillebror frågade mamma om hon gick på någon sport när hon var liten. Det gjorde hon inte. Istället klämmer hon ut sig att hon "gick på elorgel" när hon var liten? Vilken god människa i friskt tillstånd går på elorgel? Jag trodde jag skulle avlida. Visst viste jag att min mamma hade haft en elorgel när hon var liten, annars hade den inte stått i vårat tv-rum nu. Men inte att hon hade "gått på elorgel". Ja, herregud.

Tillbaka till det att elorgeln står i vårat tv-rum. Det är något jag stör mig på, som jag alltid har stört mig på och som jag alltid kommer störa mig på. Min mamma har inte insett att vi inte har plats för den där fast jag har varit en vänlig själ och berättat det för henne. Den står bara där och användas enbart när mina eller min lillebrors kompisar kommer och gör oljud med den. Den är stor och ful med och den gör absolut ingen nytta i vårat tv-rum. Men den står där den står och det verkar som om den kommer stå där ett bra tag till.

Så jag bjuder här med in er alla till att komma hem till mig och störa sig på en ful kluns till elorgel ihop med mig. Vilka är på ?

image36

Angående blommorna.

     Datum: 2008-01-29 Kl: 18:00:10
Efter lite vidare efterforskning angående blommorna som A fick så kom vi fram till att dom var tagna ur soporna.
Eller floristerna hade rättare sagt kastat dom gamla blommorna i en svart sopsäck och ställt denna säck utanför lärarrummet.
Då passade denna smarta gosse på att vara lite ekonomisk och tog några där ifrån istället för att köpa nya.
Genom att han återanvände blommorna så slapp en ny lastbil köra genom hela världen för att leverera några nya blommor som han kunde ge bort. Så då var han aningens miljövänlig igen.

Den här killen är definitivt dagens förebild ;D

Charmigt.

     Datum: 2008-01-29 Kl: 12:15:23
Vet ni vad som hände just precis nu? Det kom in en kines i vårt klassrum och bad om att A skulle komma ut.
När hon gick fram så sa han att det var någon som tyckte att hon var söt idag och så gav han henne en blombukett.
Det var lite gulligt gjort av honom eller av vem blommorna nu var av.

Mer sånt killar. Han blir dagens förebild ;D

MVG

     Datum: 2008-01-29 Kl: 10:04:15
Jag fick MVG i i min materialkunskapskurs ! Yeees, där satt den ! ;D
Nu ska jag bara fixa MVG i hantverksorientering med, men det ska vi nog kunna fixa.
 
image35
Jag känner mig sån här idag.

Lam koala.

     Datum: 2008-01-29 Kl: 08:31:01
Här var man en hederlig människa och gick och la sig tidigt igårkväll. Då kan man ju förvänta sig lite hederligt bemötande av sin hjärna på morgonen efter, men icke. Tror ni inte att jag försover mig till tolv minuter över sex! Det betyder att jag hade återstående 23 minuter att göra allt som ska göras på en morgon innan jag var tvungen att lämna huset. Som grädden på moset så var bussen försenad med.

Så nu ser jug ut som en lam koala med sömnstörningar efter min bussresa. Nu ska jag redovisa, önska lycka till till laman.

Hjärndöd.

     Datum: 2008-01-28 Kl: 20:50:59
Så sant så sant Becca. Jag lever kalas bra i skolan.  Men det krävs att man står ut att gå upp 05.50 varje morgon och åker buss i 60 minuter för att komma dit varje dag. Sen är det 60 minuter buss hem innan man är hemma.
Men det är det för det mesta värt.

Jag tror inte att min hjärna tål träning. Den är helt störd. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara den för den har tydligen valt att ha en sån här konstig känsla idag. Det gör ont i den, men nej. Det är inte huvudvärk för det har jag bara haft 2 gånger i mitt liv och detta ska inte bli min tredje gång. Men jag funderar på att öppna fönstret och hänga ut huvudet där i någon minut och sen ta ett äpple som smärtstillande. Som grädde på moset ska jag däcka klockan nio med ett andra avenyn avsnitt här i min kungliga säng.

Jag svettas som ett bananas ! Godnatt lovies ♥

image34
My royal bed. ♥

Dagens ungdomar.

     Datum: 2008-01-28 Kl: 18:42:39
När jag kommer hem möts jag av en mystisk varelse i tvrummet. Det ska föreställa en hundpall men det vet jag inte om jag kan hålla med om. Den var brun i och för sig och hade nos och ögon. Men där fanns inga öron eller svans så långt ögat kunde nå. Var lär dom ut till barnen nu för tiden? Är det inte inne att ha svans och öron på hundar längre? Vad har jag missat? Min lillebror gillade sin pall i alla fall. Dagens ungdomar säger jag bara.

image33

Mitt nya liv.

     Datum: 2008-01-28 Kl: 18:21:53
Det känns som jag har börjat ett nytt liv men varför vet jag inte. Det kan kanske vara för att vi hade vattengympa idag på badet. För det är väll en sorts träning och det har jag inte för mycket av i mitt liv, så det kan kanske vara därför.
Eller så kan det också vara för att min pappa har fixat min tv nu så att det funkar. Så nu är jag och mitt PS2 back in business !
Jag har också ett konstigt sug i mig som får mig att vilja städa och ha ordning och reda runt omkring mig. Det är verkligen något som är fel när jag känner så. Jag känner på mig att det är något lurt med det här med mitt nya liv.

Men men, det lär väll spåra ur som vanligt som det alltid gör när det gäller mig och mitt liv ;D

Veckan.

     Datum: 2008-01-28 Kl: 18:10:14
Måndag: Vattengympa - Engelska
Tisdag : Frisör - Svenska
Onsdag: Ma/Da/Nk - slutar 11.30
Torsdag: Studiedag
Fredag: Egen hårvård

Denna veckan kommer vara så sjukt skön ♥

Godnatt.

     Datum: 2008-01-27 Kl: 22:56:19
Nu slocknar jag för dagen.
Klockan är egentligen redan för mycket med jag har sovmorgon imorgon så det är skönt.
Behöver inte gå upp förrens 10 i 7.
Slipper sminka mig med för vi har bad första lektionen.
Så det är bara att gå upp, slänga på sig ett par myspyxor och springa till bussen och sova på den en timme till.

Godnatt allihop ! ♥

Godmorgon.

     Datum: 2008-01-27 Kl: 14:23:38
Godmorgon allihopa ! Eller gormorgon och godmorgon, det är nog mer godmiddag. Och på tal om det så var middagen idag faktiskt ganska god. Det blev ris, kycklingfile och rosépepparsås.

Idag är det i alla fall en solig dag. Det är skönt, det är så jobbigt när det är mörkt hela tiden.
Synd bara att det är sol just idag för idag hinner jag inte vara ute så mycket.
Det är nämligen så att Joakim fyller år på torsdag och det ska firas med dunder och brak.
Så hela min dag går åt för att fixa inför det med lite hjälp av hans tjej. 

Vi vaknade för övrigt idag av att min lillebrors kompis kom in i mitt rum, tände lampan och rusade fram till oss och lossades att han rakade av håret på oss med sin mobil. Fy farao vad arg jag blev på honom. Sen blev jag arg bara för att han fortfarande tycker att den gamla signalen är rolig. Åååååh !

Nu ska jag återgå till projekt Joakim .

image32

Monopol.

     Datum: 2008-01-27 Kl: 00:15:23
Kvällen blev så lyckad som den kan bli när det är en pissdag. Det slutade med att Hanna, Amanda, Paulina & Robbin kom över och så spelade vi guitar hero och monopol. Vi kan väll säga som så att Robbin vann.
Det var riktigt kul och vi käkade frukt också. Mer av sånt tack.
Fidde kom förbi med sitt nya nyförvarv en sväng. Trevligt att se henne.

Jag vill också meddela att Robbin är dagens förebild. Det ni ! ;D

Nu är jag trött så nu blir det sägen för mig & Paulina snart, även om hon vill eller inte. ♥

image31

Donken.

     Datum: 2008-01-26 Kl: 14:47:02
Nu blev min dag helt plötsligt lite mindre pissig.
Hanna kom på förslaget att vi skulle kolla om min bror har lust att köra oss till  Donken.
Det hoppas vi på att han känner för. Annars kan vi skjuta oss själva.

image30

Pissdag.

     Datum: 2008-01-26 Kl: 14:38:10
Det är en riktigt pissdag idag. Regnet pissar ner och det finns inte ett piss att göra. Alltså en pissdag.
Jag har inte ens tatt på mig något vettigt idag för jag känner att det inte kommer bli något av den här dagen ändå.
Min pappa har i alla fall fixat bilden till min tv nu. Det är snällt av honom. Men eftersom jag fick tvn i jul så var det på tiden att jag kan börja kolla på den nu.

Va i parken igår med massa. Det var helt okej, och träffade en del man inte sett på länge :)
Sen efter blev det en intern katastrof med min kära vän. Det var rätt komiskt.

Är med Fidde & Paulina nu. Fidde sitter med min pappa och kollar på handboll och verkar ha väldigt roligt.
Paulina och jag ligger där emot i sängen och har inget liv. Men vi får väll se om vi kan ta tag i det.



image29


Morgontragedi.

     Datum: 2008-01-24 Kl: 10:08:25
Min bussresa till skolan har börjat bli lite märklig på sistonde. Det är nästan ingen som åker med i bussen längre. Idag var det ovanligt många vuxna med också och det brukar det inte vara. Jag somnade i alla fall nästan i bussen, eller jag glömde att titta i alla fall.

Just denna morgon hade vi en smärre morgontragedi i bussen. Bussen körde som vanligt och vi som är "dagens ungdomar" sov som vanligt. Men sen när vi närmar oss platsen där han ska stanna så stannar han inte? Alla reser sig upp och bara glor ut genom fönstret och fattar inte vad som händer. Bussen fortsätter att köra och kör förbi vår skola och vi är så tröga så ingen orkar reagera. Anledningen till att bussen inte stannade kan möjligtvis vara att ingen av oss tryckte på knappen. Men han vet ju att 98 % av alla som åker med bussen ska av vid min skola. Men icke, han sket fullständigt i oss och fortsatte köra tills någon vänlig själ orkade lyfta sin hand och trycka på knappen. Så då fick han banne mig stanna vid sidan av vägen och släppa av oss. Det var en hemsk morgontragedi som jag hoppas att jag slipper igen. För vi var tvugna att gå lite längre än vanligt för att komma fram till skolan efter denna hemska händelse.

Nu ska jag slänga ihop en powerpoint presentation !

Titanic.

     Datum: 2008-01-23 Kl: 19:09:49
Idag gjorde jag en a lá mig själv och satte på Titanic och sov en stund efter skolan.
Det är lika skönt varje gång. Men idag väcktes jag av ett telefonsamtal från Hanna.
Hon borde ha lärt sig vid det här laget att man inte ringer till mig efter skolan på onsdagar.
Då sover jag.

Titanic är i alla fall äckligt bra. Den är så "iiiiihhw".
Jag brukar utrycka mina känslor och andra förklaringar i ljudeffekter. Det vet dom som känner mig.
Men tyvärr så fattar man inte lika bra när man läser mina ljudeffekter som man gör när man hör dom.
Dom måste verkligen älska varandra i den filmen. Kanske kärlek vid första ögonkastet?
För dom hinner ju trots allt inte träffas så länge innan den ena dör.
Dom gör verkligen allt för varandra. Han offrar allt för henne. Till och med sitt liv.

När gjorde någon det för mig senast? Inte igår i alla fall.
Men jag väntar fortfarande ;D

Nu ska jag strax fläska i mig en semla. Cya ! ♥

image28

En komisk sak.

     Datum: 2008-01-23 Kl: 10:18:36
När jag sitter och läser på aftonbladet.se så stod det en massa om Heath Ledger och hans död och så.
Sen helt plötsligt så står det att han exfru och dotter sitter på ett hotell i Trollhättan och sörjer.
Hans exfru var tydligen här i Sverige för att spela in några scener till en film.
Men visst är det lite komiskt att dom är i Trollhättan nu?
Tänk som det måste se ut i dom Amerikanska tidningarna. Dom har ju för fasen inte en aning om vad Trollhättan är där borta i USA.  Så jag tyckte faktiskt det var lite komiskt att dom är i Trollhättan nu när det här stora händer.

Hitlerfrilla.

     Datum: 2008-01-23 Kl: 09:52:06
Idag hälsades hela klassen välkommen av Sofias "Hitlerfrilla." Hennes lugg hade nämligen ställt sig rakt ut och gjorde en nätt liten hitlerhälsning mot oss. Men Sofia försökte övervinna luggen och fängslade den i ett järngrepp under sitt diadem. Så nu är det vapenvila i klassrummet igen.

Jag vill också hemskt gärna berätta för er att i förra veckan när jag åkte till skolan så såg jag en människa byta gardiner i sitt fönster. Vem byter gardiner klockan 8 på morgonen? Det var i dom husen där jag länge har funderat på om det ligger ett dagis. Jag är nästan säker på att det ligger ett dagis i en av lägenheterna där. För varje gång jag åker förbi så hoppar det småbarn upp och ner som idioter och klänger på bokhyllorna och så är väggarna målade i grönt. Ingen vanlig människa har gräsgröna väggar, så det måste vara ett dagis där. För att stilla min undran så ska jag söka på hitta.se och se om det ligger ett dagis där eller inte.

Vad i ? ;O

     Datum: 2008-01-23 Kl: 08:12:10
Vad hör jag när jag sitter i bussen på väg till skolan ochlyssnar på Rix morgonzoo som vanligt?
Jo, att Heath Ledger är död ;O
Han hade dött i sin lägenhet. Jag trodde att jag hade hört fel så här på morgonkvisten, men icke.
Heath Ledger är och förblir död. Han dog antagligen av en överdos tror jag som sa. Knark är baaaaaaajs.

image27

Handboll.

     Datum: 2008-01-22 Kl: 21:50:29
Nu är det handboll på tv. Varje gång det är fotboll, handboll eller ishockey på tv försöker min pappa få hela familjen att stå upp under nationalsången. Det har aldrig lyckats men han ger aldrig upp. Senast idag klämde han in en liten kommentar som "vi borde faktiskt stå upp nu" när dom sjöng innan handbollen började. Men icke, vi satt kvar i soffan och reste oss inte. Men egentligen är det nästan bud på att stå upp. Nästa gång står jag med min pappa.

Han kör också lite trevliga hejaramsor till handbollen som till exempel denna: "Heja Gul & Blå, Fast skjotan hänger utanpå" Det är en favorit som han gillar.

Sport är rätt viktigt i vårt hus. Man får inte gå för ovetande för då kan man bli utkastad ur familjen. För några år sen råkade jag t.ex. nämna att jag inte visste vilket lag som hade vunnit fotbolls - VM bara några dagar efter finalen. Det råkade tyvärr min pappa höra och han sa något i stil med det här till mig: "Om du inte vet vilket lag som vann VM så är du inte värd att få bo kvar här." Det tackar man för. Men jag kom antagligen på det för här sitter jag nu i min säng. Det var för väl att jag kom på det i alla fall för jag hade inte haft ekonomi till att bo ensam som 14 åring ;D

För övrigt så verkar det vara alla trögas dag idag xD

Godnatt puckos ! ♥

Dålig uppdatering.

     Datum: 2008-01-22 Kl: 16:34:42
Jag vet, det har varit dåligt med uppdateringen på den här bloggen. Men nu har det vatt så att jag har chillat hos Angelica och där hade man inte tillgång till internet hela tiden. Men vi gjorde andra trevliga saker istället som att äta på golvet, bli sminkad till en transa och glo på Gossip Girl. Hon hade tyska porrlakan för övrigt .

Det var en trevlig dag : )

Idrotten.

     Datum: 2008-01-22 Kl: 15:46:02
Idrotten idag var den bästa på länge. Emma hade delat in lektionen i fyra stationer. Så först gymmade min grupp i 45 minuter på gymmet i skolan. Jag kan stolt medge för er att jag faktiskt ansträngde mig lite och har träningsverk idag. Mitt nya liv börjar verkligen smyga sig på. Sen så hade vi massage i 45 minuter. Det var värsta serisöst och vi masserade med olja. Så det var bara att kasta tröjan och njuta av massagen. Sen hade vi avslappning i 30 minuter. Jag somnade nästa även fast dom andra i min grupp tjatade och skrek och visade ingen som helst hänsyn till mig som ville sova. Efter det var det bara att jobba i 30 minuter med ett arbete om stress. Så nu är denna veckans idrott över och nästa vecka blir det vattengympa. Känns pensionärigt men bra ;D

Guitar Hero.

     Datum: 2008-01-20 Kl: 11:38:25
Idag vet jag verkligen inte vad som häder. Det är ju söndag och det är detsamma som graven typ. Men jag funderar på att öva upp mina skills på Guitar Hero lite. När dagen är slut ska jag (om gud är på min sida idag) ha klarat ut hela medium nivån på guitar hero. Jag känner att det är det jag kommer ägna minn dag åt och kanske åt lite onyttigt ätande också.

Kvällen igår var i alla fall bra. En del var på en så kallad "fest" och andra var och käkade glass. En del gick runt i mitt kök på händerna och andra misshandlade mig -.-
Men jag fick ju faktiskt en kappsylöppnare från Animex som tack för att dom fick komma.

Men som sagt, Guitar Hero väntar. 

image25  image26

Snabbt inlägg.

     Datum: 2008-01-19 Kl: 18:32:38
Slänger bara in en snabb uppdatering sen igår.
Var hemma hos Stephanie på kvällen. Vi lekte fotomodeller med Akela med Andreas systemkamera.
Sen försökte vi hålla tal och dansa klassisk dans men det slutade med andnöd.

Idag har jag ägt som en kung på Guitar Hero. Snart är hela medium nivån avklarad av mig.
Jag har också kollat på "Att göra en pudel". Knut i den filmen är förövrigt väldigt lik Hugh Grant.
Nu ska jag & Sara över till henne och äta pizza. Onyttigt för mig som redan ätit från korvkiosken idag.
Men men, hoppas det händer något kul ikväll.

Tjaarå ! ♥

Bussflyt.

     Datum: 2008-01-18 Kl: 17:12:17
Jag hade världens flyt med bussen idag när jag skulle hem. För det första så trodde jag att jag skulle missa den efter som vår lärare aldrig lät oss gå. Men till slut kom vi loss och fick springa till bussen. Precis lagom när bussen kom så ställde jag mig en liten bit ifrån dom andra för jag fattade att jag ändå skulle komma på sist. Men då hade jag sådant flyt att det var min favorit bussgubbe som körde. Så han stannade precis vid mig och jag kom på först. Så det kändes rätt flashigt att komma sist och bara gå förbi dom andra ca 20 personerna som hade stått och trängts och frysit i kylan ett bra tag. Men mitt motto är som sagt att komma sist och gå på först.

Nu när jag ändå är inne på mina bussmotton kan jag lika gärna berätta om det andra med. För jag har tyvärr bara kommit på två sådana än. Men som sagt mitt andra bussmotto är att den som åker längst får ligga. För det är så att jag är den som hoppar på våran buss näst först och då tycker jag bestämt att det är min rättighet att få fälla bak sätet och sova resten av resan till skolan. För det gör killen som hoppar på före mig och det är ju faktiskt vi som åker längst. Tar det en hel timme till skolan för oss så är det våran rättighet, så är det bara. Men jag tycker faktiskt synd om den som måste sitta bakom mig ibland. Men för det mesta så sätter det sig ingen där. Men reser man längst så är det vår rättighet att få ligga ner.

Nu ska jag ta en powernap. Ha en bra fredag allihop ! ♥

Färgskalan.

     Datum: 2008-01-17 Kl: 22:20:16
Jag kom på en sak i matsalen idag. Jag funderade på om jag skulle fråga dom andra för det kunde vara en fråga om liv och död. Dom hade kunnat dumförklara mig totalt, men det gick faktiskt bra.
Jag frågade dom om dom kunde se veckodagarna och lektionerna i färg inne i hjärnan, och det kunde dom. Så vi började babbla på om att SO var gult och att engelska var blått. Sen undrade Maria hur vi såg veckodagarna, om vi möjligtvis inte så dom på ett sträck som hon gjorde. Men det var det dock ingen som gjorde. Tyvärr Maria, bättre lycka nästa gång.

Var på utbildningsmässan på Gärdet och checkade läget med. Jag lyckades skrapa ihop 3 godispåsar, en kaka och en tallrik med kladdkaka. Det var ju trevligt att man fick mat där ;D
Esteterna var duktiga som vanligt. Jocke var otroligt duktig på sitt teknistgöra och Hung var en bra guide. Amanda var otroligt stilig i sin lugg som är klippt av självaste mig med.

Nu ska jag strax sova. Puss ♥

Avslappning.

     Datum: 2008-01-17 Kl: 12:14:06
Idag när jag satt vid busshålplatsen och skulle stoppa in mina hörlurar i öronen upptäckte jag något som fick mig att vilja ta livet av mig. Den ena gummisaken till min ena hörlure var borta ! Det förstörde verkligen min morgon. Jag fick åka min entimmesbussresa med bara en helt fungerande hörlure. Det var skit.

Men sen när skolan började så kom Emma med räddningen. Hon sa att vi fick välja på om vi ville börja med matten eller gå upp och ha avslappning. Mot avslappningen var det självklart för mig och det räddade min dag. Efter det funkade min mattehjärna extra bra med. Jag ska nog införa att vi har avslappning före alla mattelektioner.

Skruvmejslar.

     Datum: 2008-01-17 Kl: 10:23:45
Det har uppkommit ett litet problem i familjen Lundberg. Min pappa har börjat bete sig mystiskt.
Det började i förra veckan. Då satt han ute i soffan och kollade på tv och jag hade gått och lagt mig.
Helt plötsligt ropar han och undrar om jag har lagt tillbaka photpshop skivan i lådan?
- Nej, svarar jag.
- Men gör det då, säger han då till mig.
Då frågar jag honom varför han helt plötsligt har börjat bry sig så mycket om den skivan. Han visste inte äns om att den har vatt utlånat i ett halvår till min kompis. Men han tyckte bestämt att jag skulle lägga tillbaka den på sin plats.
Men det tyckte inte jag för klockan var 22.45 och jag skulle sova.
Så gick det en liten stund sen hör man: Mickan, vet du vad jag gör nu?
- Nej, svarar jag lite smått irriterad över att jag inte får sova.
- Jag lägger in live messenger på mobilen.
- Jaha? Svarade jag då. Vad vill han komma med det klockan elva på kvällen?

Sen har vi en annan händelse som hände några dagar efter det. Då satt pappa också och kollade på tv och mamma låg och sov i soffan. Jag låg i min säng och höll på att somna, men vad vaknar jag av?
Jo, av att min pappa gör något i stil med lossas fisar med munnen. Så sitter han och håller på en stund.
Sen väcker han mamma och skriker att det regnar ute. Så hon flyger upp och undrar vad det är frågan om och bara: - Men det regnar väl inte?
- Neh, det vet jag väl, svarar min pappa. Men det är bara så kul att se hur du reagerar när man väcker dig?

Sen igår så var det en ny händelse. Då började han tjata på mig runt klockan tio att jag skulle gå och lägga mig. Så lite efter halv elva var jag färdig och tänkte precis gå och lägga mig. Men då tycker han tydligen inte längre att jag ska sova, för han ber mig att gå ner i garaget och hämta en skruvmejsel. För han har nämligen fått för sig att laga min dörr, nu när jag ska sova ? Så det vara bara att kila efter en skruvmejsel för han vägrade att laga den om det inte var jag som hämtade skruvmejslen. Men nu är dörren lagad och jag väntar väl bara på ett ny mystisk händelse.

Över till skolarbetet.

Nämen ? :)

     Datum: 2008-01-16 Kl: 20:42:59
Nämen, kolla vad jag upptäcker.
När jag kollade på Ciao Bella här om dagen så dyker  självaste Fortesa Hoti upp i rutan.
Hon som spelar Roxanna i Andra Avenyn.
Det visste då inte jag att hon var med där.
Men man lär sig något nytt varje dag.
Nu ska jag fixa fram ett bloggnamn till Malin ♥

              image23                                 image24

60 +ares gamla hudceller.

     Datum: 2008-01-16 Kl: 15:55:21
Jag fick en flashback i skolan idag. Jag kom att tänka på en väldigt äcklig sak som har funnits i vårt badhus ända sedan jag var liten. Denna äckliga sak är en spann med vatten och cirka 3 borstar i. Det är sådana borstar som man använder till att skrubba huden med. Så är det alltid en massa gamla tanter som tar en borste när dom duschar och skrubbar lite på sig och sätter sen tillbaks den i spannen. Kan ni tänka er hur äckligt det vattnet är? Hur mycket gamla hudflagor det måste ligga där i? Och det vattnet doppar alla tanter sina kära borstar i. Dom borstar tekniskt sett sina egna kroppar med andra 60 +ares gamla hudceller. Jag kan inte äns tänka på det. I det badhuset har mina gamla lärare tvingat mig simma och duscha. Fyy !

Bloggtorka.

     Datum: 2008-01-16 Kl: 10:13:01
Bara för att jag har bloggtorka nu så kom jag på en annan rolig sak från ingenstans.
Det var nämligen så här att när jag gick i åttan så satt alltid jag och min kompis Amanda och skrev en dokumentär på mattelektionerna. Jag hade en mattebok av modell större på den tiden och i den skrev jag ner allt av värde som hände under mattelektionerna. Oftast skrev jag ner något kul som hände eller något sjukt som någon sa. Amanda var min högra hand och hjälpte mig att bestämma om händelserna kvalade in till bloggen eller inte. Så anledningen till att jag kom på det här nu var för att jag hade bloggtorka som överskrift. För en gång hände det något dramatiskt på mattelektionen. Vi hade nämligen dokumentär torka. Den var till och med torrare än Sahara då. Kan ni förstå hur torrt det var då? 

Nu ska snart Sofia ringa till vårt kära bageri. Håll tummarna för oss !

Bageri.

     Datum: 2008-01-15 Kl: 20:56:21
Jo, tillbaka till det där med studiebesöket. Jag & Sofia kom på ett bra ställe att vara på sen. Självklart ska vi vara på ett bageri. För vem vill inte gå upp och baka klockan 3 på natten? Så vi tänkte att vi skulle våldgästa Stigs bageri. Så nåde den människa som vi ringer imorgon säger att vi inte får vara där. Så vi hade i alla fall tänkt oss att vandra genom Värnamos mörka stad till Stigs för att baka om allt bli som vi tänkt oss. Efter att det är färdigt så är det förhoppningsvis bara att traska hem och sova igen. Om dom har varit generösa kanske man har med sig en limpa hem under armen så är ju frukosten fixad. Hoppas vi får chilla hos Angelica annars är vi illa ute.

Men nu är det Andra Avenyn som lockar efter min uppmärksamhet. Godnatt ♥

Bild

     Datum: 2008-01-15 Kl: 20:32:54
image22

Tänkte bara slänga in en bild på mitt finger. Kolla så hemskt det ser ut ;D

Frakturan gick upp i rök.

     Datum: 2008-01-15 Kl: 20:24:12
Jag, Lina & Sofia bestämde oss innan för att ta frakturan i egna händer och gå till skolsköterskan. Jag vet att det är det dummaste man kan göra men vi hade ändå inget att göra på lektionen. Linas fingerskada var inte allvarlig, utan hon behövde bara vila lite. Sen klev jag fram där som en man och visade upp mitt finger och det fick henne att rygga tillbaka. Det visade sig att jag hade en blodansamling i fingret. Så jag fick tvätta händerna och sen fick jag någon salva påsmetad. Sen så berättade hon för mig att jag måste passa mitt finger så att det inte blir värre. För då kan det täppas igen och dö. Jag känner mig stolt som har en äkta idrottsskada nu. Sen var det Sofias tur att be henne dra ut en speta ur hennes finger. Hon var skit nervös och ville inte titta. Sen när det var färdigt så gick hon in och tvättade händerna. Då ropade skolsköterska för att kolla så att hon inte höll på att svimma där inne, men Sofia svarade inte för hon hörde inte att hon ropade. Så då sprang skolsköterska dit och trodde att hon hade svimmat. Men ut från toan kommer Sofia med endast nytvättade händer och inte en enda känning av någon svimmning.


Fraktura ?

     Datum: 2008-01-15 Kl: 10:24:01
Jag sitter och funderar på mysteriet med mitt finger igen. Igår var jag stensäker på att jag hade fått en fraktura i den, men nu funderar jag på om den börjar växa bort. För det börjar trots allt kännas lite bättre i min blå bratwurst som till min stora glädje nu är lite mindre blå och lite mindre bratwurstig.

Jag är mycket nöjd med min prestation på frisörlektionen idag. Jag lyckades med nöd och näppe skapa mig en halvslapp men riktigt inbakad fiskbensfläta. Det ni, det är något jag har övat på länge utan framgång. Men idag såg jag tunnelns ljus i jakten på en fin och icke slapp fiskbensfläta.

Nu fick jag precis reda på av vår lärare att vi måste hitta ett ställa där vi kan göra studiebesök i minst 3 timmar. Jag & Sofia börjar självklart att tänka ut ett ställe som öppnar sent och stänger tidigt så att vi får ut minsta möjliga av det. Det låter idiotiskt och det är det kanske. Men jag har inte haft en sovmorgon sen vi började skolan så det lockar rätt så mycket ;D

Back to school.

Välkommen hurtbulle.

     Datum: 2008-01-14 Kl: 21:08:50
Idag kan jag säga till er mina kära 14 läsare att ni har att göra med en hurtbulle. Jag har nämligen precis varit ute och gått Anderstorp runt med Sara. Jag har inte rört mig så mycket på ett halv år typ. Men nu ska det bli ändring på det. Men jag måste tyvärr erkänna att jag köpte en godispåse när vi råkade gå förbi ica. Men om jag ändå gick när jag åt godiset så är det väll ungefär som att jag inte åt något alls va? För jag förbrände det undertiden.
Jag tänkte i alla fall berätta för er om min ONDA förmiddag och min GODA eftermiddag. Läs och njut lovies !

Det onda började redan på morgonen med att vi hade idrott. Det har vi varje måndag så det är ingen nyhet eller så, men jag hatar det lika mycket varje gång. Idag skulle vi i alla fall ha volleyboll och eftersom jag är en lussebulle på allt inom sport så slutade det i katastrof. Jag fick bollen på mina fingrar och det var ont gjort av bollen. Så nu har jag en blå bratwurst till ringfinger och det värker något så fruktansvärt.

Men sen var det slut på nedstämdheterna och en god eftermiddag drog igång. Det visade sig att vi skulle kolla på hela Shrek filmen på engelskan. Det visade sig också att jag lyckades somna 3 gånger under 40 minuter av filmens gång. Då undrar jag varför jag lyckas med det när jag sitter på en hård stol i ett klassrum men inte lyckas somna en enda sekund i bussen? Det tåls att kluras på.

Over and Out .

Helgen.

     Datum: 2008-01-13 Kl: 14:36:06
Min helg har varit lika bra som alltid. Jag har:
  • Ätit tacos
  • Åkt moped till en tv-mast
  • Ätit glass
  • Nästan blivit doppad i en toalettstol
  • Ätit pizza
  • Kollat på Elin tha man
  • Jag & Sara har vatt ute och gått med Aida
  • Skrattat åt när Marcus sa att en häst är en havremoped
  • Druckit cola och hissat upp och ner en säng med Joakim
  • Förlorat 3 gånger i sträck på X-box mot Marcus
  • Skjutit raketer i en skog
  • Sovit med Stephanie
  • Träffat Paulina
  • Kollat på Andra Avenyn
  • Blivit störd på Stephanie och hennes sms
  • Bastat med kläderna på.
  • Blivit stylad till punkare av Jocke & Marcus
  • Blivit slagen sm vanligt
  • Blivit kallad horjävel
  • Sovit
Sen har jag nog inte gjort så mycket mer. Men helgen har varit rolig som alltid. Nu ska jag snart städa mitt rum.

RIKSMEDDELANDE.

     Datum: 2008-01-13 Kl: 14:27:25
Jag sänder här med ut ett riksmeddelande.
Det jag skrev om innan handlade inte om Joakim Bladh.
Känner ni någon i hans närhet tillräckligt mycket så vet ni nu vad som har hänt.
Vet ni inget nu så verkar det inte angå er heller.
Det var bara det :)

:(

     Datum: 2008-01-11 Kl: 19:36:53
Jag hade inte velat vara Joakim idag. Det är sjukt att sådant kan hända.
Det är riktigt synd om om honom. <3

Jag är kär <3

     Datum: 2008-01-11 Kl: 19:26:19
http://www.youtube.com/watch?v=KiR838VOCrA&feature=related

Jag har blivit kär. I denna låt som Lisa visade för mig. Det gjorde min dag. Tack Lisa <3
Lyssna och njut, men kolla inte. För hon som sjunger är inte allt för vacker. Men det struntar vi i idag.

Mystiska fläckar.

     Datum: 2008-01-11 Kl: 19:19:43
Just detta slog mig när jag stod och strök här om dagen. Jag hade självklart inte valt att stryka mina kläder själv om ni nu trodde det. Men i alla fall så såg jag en fläck på en av mina nytvättade tröjor. Det var då det slog mig.
Har man på sig en ren tröja och går till skolan och sedan får en liten fläck på den så får man panik. Man vill bara sjunka genom golvet för det känns som precis allas blickar stirrar på just din lilla fläck. 
Men om man är hemma och upptäcker att man har fått en fläck som inte går bort på en tröja så är det helt plötsligt okej att ha på sig den ändå. Då tar man på sig den och går till skolan. När någon kommenterar att man har en fläck på tröjan, som man självklart vet att någon kommer göra så säger man alltid: Ja, men den går inte bort. Nähe, vad är det med det då, tänker jag nu så här i efterhand? Det är väl för fasen fortfarande en fläck på tröjan? Men nu är det helt okej, även fast dom man möster inte vet att det är en fläck som inte går bort.
Vi är rätt tröga i den här världen.

Simsfreaket säger godnatt.

     Datum: 2008-01-10 Kl: 22:24:54
Efter att jag upptäckte till min stora besvikelse igår att The Sims inte funkade på datan fast jag hade installerat det blev jag mycket sur. Inte så där skit sur, men lite lagom små sur sådär. Det blev inte bättre av att mitt as till lillebror ber att få testa och så funkar det på en gång. Då blev jag snäppet över sur.

Så idag tog jag tag i det igen. Och det funkade. INTE. Men sen hände något. Antingen var det jag som var smart eller så kom ett mirakel för det började fungera som ingenting. Då hoppade jag upp till det översta snäppet på den glada nivån. Så sen fördrev jag min tid med att ta hand om min otroligt vackra familj.
Hang som var här och lånade internet satt vid min dator och fixade och donade lite. Att jag har en ny layout tackar vi henne för. Ingen kan som hon <3

Nu är det dags för sängen. Det är en ny dag imorgon och vi ska få betyg på våran klippning och så är det fredagsfika.

Fjärrvärme & Ekolägenheter.

     Datum: 2008-01-10 Kl: 10:03:47
Sitter i skolan och läser om miljövänlig värme och grejer. VI fick sen en film där en  snubbe snackade finska med svensk tetxt. Där pratade dom och visade Ekolägenheter. Dom verkade vara hur bra som helst och man fick mindre elkostnader och hela baletten. Så då undrar jag varför inte alla bor i det? För det var inte dyrare än vanliga lägenhter har jag för mig. I en sådan ska jag bo när jag flyttar i alla fall. Lite solceller på taket hade inte gjort något heller. Fast det kanske blir aningens svårt att få tag i en sådan lägenhet, för sverige har tydligen bara runt 50 stycken medan Danmark har runt 5000. Fy skäms på Sverige. Tänk på miljön !

Nu ska sveriges största miljöaktivist återgå till sin fralla.

Amanda Jenssen.

     Datum: 2008-01-09 Kl: 21:53:49
Jag fick precis höra utav en som brukar roa sig i Stockholm att Amanda Jenssen ska vara med på grammisgalan ikväll. Det visste jag egentligen med det hade jag glömt av nu lite bara.
Så nu blir det att sätta på stora tv'n, skruva upp högsta volym och njuta.
Jag har saknat den tjejen i mitt liv dom senaste fredagarna.
Så för några minuter ikväll ska världen sluta fred, vattnet räcka till alla och Michaela kolla på Amanda Jenssen.

I LOVE HER.

image22

Medelåldrig dam med vinstsvårigheter.

     Datum: 2008-01-09 Kl: 15:05:59
Min onödigt töntiga tandläkare som jag aldrig har vanligtvis gör mig arg. Hon är för övrigt min kompis ingifta moster, men det hör inte hit.
Hon var i alla fall med i rummet och hjälpte en utlänsk nybörjartandläkare som jag hade när jag var där för några veckor sen.
Dom kollade mina tänder som vanligt och tog kort.
När hon kommer tillbaka säger hon till mig att jag har början till hål på en tand.
Vadå "början till hål" medelåldriga dam tänkte jag då.
Jag har aldrig haft hål eller början till det heller i hela mitt liv. Och nu kommer hon och tror att hon kan komma och säga det. Skulle inte tro det damen, sa jag då. Eller, ville sagt åtminstonde.
Men som sagt, vad hade jag för val. Jag traskade där ifrån och kände mig helt knäckt.

X antal dagar senare upptäcker jag en liten ynkans värk i min tand som sedan blir värre och värre.
Aldrig att jag skulle gå tillbaka dit och laga den och låta dom vinna. För jag vågar inte laga den.
Så jag började borsta väldigt bra på den tanden, men det fortsatte att göra ont så jag tappade hoppet och såg mig själv falla som en golvmopp på mållinjen framför tandläkaren.
Men så en otroligt bra dag så upptäcker jag att det inte gör ont längre.
Jag hade lyckats med det omöjliga. Att borsta bort mitt hål med endast redskap som tandborste och tandkräm.
Annars är det någon som inbillar sig?

Rix MorgonZoo

     Datum: 2008-01-08 Kl: 22:24:10
Slänger bara in ett snabbt inlägg nu innan jag ska sova. För jag har bara sovit 2 timmar sen igår middag xD
För detta är bara tvunget att berättas för er.

Idag när jag satt i bilen på väg till busstationen så var Rix MorgonZoo på, på radion.
Jag sitter där och småpratar lite med mamma i bilen när jag plötsligt hör Titti säga "Anderstorp".
Oja, kära vänner och bekanta, ni hörde inte fel.
Dom tog upp rånet i Anderstorp på Rix MorgonZoo. Erkänn att det är lite häftigt ändå?
Det var med på nyheterna, expressen och nu på radion.
Vi håller på att bli rikskändisar, gott folk. Rikskändisar.

Good Night .

Rån.

     Datum: 2008-01-07 Kl: 21:59:06
Vi har haft rån här i Anderstorp idag.
Det är inte ofta det händer någonting här men när det väl händer så slår vi på stort.
I och för sig så var det nog århundradets mest misslyckade rån.
Vem är dum nog att råna banknissen när han inte äns har kommit in på banken?
Jo det ska jag säga er, att det är våran Anderstorpsrånare.
Han ber banknissen gå in på banken och komma ut om 10 minuter med pengarna.
Under tiden står rånaren utanför och filosoferar och andas in av den friska luften.
Så banknissen är ju inte dummare än att han går in på banken, låser dörren och ringer polisen.
Så det ända vår smarta rånare fick med sig var banknissens portfölj som han hade bett att få hålla.

Det ni kära vänner. Slå det om ni kan ! ;D

Booring.

     Datum: 2008-01-03 Kl: 22:29:52
Fy farao rent ut sagt vad denna dagen har varit tråkig.
Rutten från start till mål.
Det har verkligen inte hänt någonting som har piggat upp mig.
Visst hatar ni med sådana här dagar?
Ni vet precis vad jag menar.
Man sitter här hemma och har inte ett skit att göra.
Men jag tror att gud såg mig nu när jag skrev detta inlägget.
För nu ringde det folk till mig som ville komma och spela guitarhero.
Min mamma kommer inte bli glad.
Men jag blir.
Så detta får bli ett kort inlägg för måste plocka i ordning lite xD

Over and out .

RSS 2.0