Hunky Dory !

     Datum: 2010-04-30 Kl: 17:54:05
Min kära arbetskamrat på salongen fyller jämt idag, (exakt hur många år är ju rätt känsligt i den åldern) men vi kan väl säga att hon ser ut som 30 i alla fall. I vilket fall så har vi våra stamkunder i äldre ålder som åker långväga för att komma till just och för att klippa sig och lägga håret. Igår hade dom med sig "en liten present" till Carin som dom kallade det själva. Men vilken present det var då ! I det vita paketet med sidensnöre och äkta blomma låg en liten vit Hunky Dory blus ! Denna "lilla present" kanske ligger på 1300 kr ungefär. Till saken hör kanske att det är deras dotter som är grundar och ägare till märket men ändå. Här är vi inte snåla när det är födelsedag, det gillar jag ! Synd bara att det inte var min födelsedag...

Fredag !

     Datum: 2010-04-30 Kl: 16:52:47
Nu mina vänner kanske ni undrar hur jag kan blogga så här tidigt på en fredag eftersom jag borde vara på salongen till sex ? Eller nej, det undrar ni inte för ni har slutat bry er eftersom jag har blivit skammlig på att uppdatera här. Men jag vill ändå säga att jag fick gå hem redan klockan tre idag från praktiken. Förstår ni ? KLOCKAN TRE !! Självklart var det Julia som sa att jag fick gå hem då det ändå bara var hon kvar. Vilken fest alltså !

Så nu sitter jag här hemma glad i hågen och kollar på ett program om en Lisa Fittipaldi. Klämmigt namn tycker jag allt.


Onsdag !

     Datum: 2010-04-28 Kl: 14:35:11
Idag har vi ännu en helt onödig dag i skolan. Har man modeller som man ska färga inför modevisingen så ska man göra det idag. Men om man inte har det då ? Nej, då ska man rulla en permanent ? In my ass men jag gjorde det ändå, redig som jag är.

Självklart går vi till halv fem idag och klockan är nu bara halv tre och vi har inte ett skvatt att göra. Jag och Linn var duktiga och gjorde klart vår ambassadörsuppgift som skulle vart inlämnad i september förra året så nu ska skiten bara redovisas med. Nu sitter Linn och målar Pippi Långstrup och Lilla Gubben på white board tavlan, det blir faktiskt fint.

Tror vi ska gå och leta reda på Hanna & Håkan och se om vi hinner redovisa skiten idag. Ser inte så ljust ut.
Adjö !

Måndag !

     Datum: 2010-04-26 Kl: 16:35:01
Idag snuvade Jonas Thern oss på förstaplatsen i matkön. Jag hoppas verkligen den lilla falukorvsbiten var smakllig !

Anette snuvade oss öven på vår projektarbetslektion som vi hade behövt idag. Men istället valde hon själv att vi skulle planera inför modevisningen nästa vecka. Hate it !

Vi är också tvugna att vara kvar till sju ikväll för att repa inför modeviningen med modellerna. Så jag sitter här och väntar på Amanda som är på ingång. Jag har varnat henne att det finns risk för katastrof.

Imorgon är det studiedag, det firar jag med att gå på riktig massage !
Om man ändå är tvungen att vara kvar  till sju så kan man ju glädjas
åt att det inte ser ut så här utanför huset längre !


West End Star !

     Datum: 2010-04-25 Kl: 15:06:46
West End Star är det som gäller. Så 2007 men ack så roligt !

Igår var jag mästerbarnvakt med Paulina. Vi bytte bajsblöja och stoppade fingrarna i nermalen kallops. Även två rundor med vagn för att få flickebarnet att sova. Ungmamma15 absolut !

London

     Datum: 2010-04-19 Kl: 21:28:26
Det brinner inte direkt i knutarna på den här bloggen nu för tiden. Men tiden för det här är ju som bortblåst. Jag har ju inte uppdaterat sen London så jag tänkte att jag slänger in lite bilder i alla fall.

Portobello Market


Hyde Park

London Eye

Madame Taussauds

London Aquarium

Westminster Abbey

Harrods

För dyr shopping

Sist men inte minst, en kool familj !

On my way to London !

     Datum: 2010-04-08 Kl: 22:39:41
Så, nu packar jag ihop för dagen. Tidigt imorgon bär det av till London. Har redan seperationsångest från allt här hemma, även fast jag är tillbaka redan på tisdag. Nu får vi se vad London har att bjuda på !

för mycket fika, träkoja, skrynkeltanten - I miss it.

vem vet mest ?, chips, haklapp - I miss you.

Hamster i Asien !

     Datum: 2010-04-07 Kl: 20:38:05
Wihooo ! Igår blev jag äntligen färdig med alla ansökningspapper så igår var jag och lämnade dom i postlådan. Så nu är jag på väg antar jag ...

Nu är det inte heller många dagar kvar till jag åker till London så jag tog med min hamster till Asien idag där hon ska få vara på lite semester tills jag kommer tillbaka. Jag tror hon kommer trivas här bland ris och kycklinglukt.

Adjö !

Ansökningspapper !

     Datum: 2010-04-05 Kl: 19:29:02
Bloggen är inte nerlagd. Den går bara i slow motion ett tag. Jag har verkligen ingen tid nu för tiden. Har suttit hela dagen idag med att få alla anökningspapper rätt och det har krånglat som bara den. Men nu ser det ljusare ut i alla fall. Måste iväg imorgon och fixa ut kort eftersom vår skit skrivare ballade ur idag och vägrade skriva ut på fotopapper.

På fredag åker jag till London och kommer inte hem förrens på tisdag natt. Ska bli så skönt att komma iväg ett tag. Har velat åka till London rätt länge med och nu får jag det. Ska bli roligt faktiskt.

Ska åka till Hang och sova där nu. Känner att jag behöver lite Hanke Sponke nu.

RSS 2.0