Hockey & Tuggummi

     Datum: 2008-03-29 Kl: 18:54:17
Jag och min vänn Hanna ligger här i var sin soffa med tre laptops varav en är inkopplad i tvn där vi kollar på Gossip Girl och dom andra har vi i var sitt knä. På övervåningen är det hockey som gäller och eftersom det är Leksand som spelar så är min granne här inne och ja, hon är helt galen. Hon gapar och skriker något i stil med: "Vad fan gör dom!?", "In med puckjävlen" och "Vad fan, nu gör dom så där igen! ". Jag hör hur hon springer runt som en idiot med, men är det hockey så är det. Det är så här vi har det i dom här två husen.

Min lillebror kom in här för en liten stund och vår dialog blev såhär:


Jonas: Vill ni ha tuggummi?
Jag & Hanna: Jaa !
Jag: Varför bjuder du oss på tuggummi för? (Undrade varför han var så givmild)
Jonas: Jag vet inte.

Han kommer nog ångra när han kommer på att han bjöd oss ;D

Champagnefredag !

     Datum: 2008-03-29 Kl: 00:00:08
Idag är det champagnefredag som dom kallar det så fint på Rix FM. Min fredag har dock inte vatt så glamourös som det låter på namnet. Jag har för det första jobbat från halv 7 till halv 5 idag så jag luktar som det gör en trappa ner på min skola. Det är där industriprogrammet ligger och jag luktar järn hela jag.

När jag kom hem idag kollade jag på nionde avsnittet av Gossip Girl. Fy farao vad jag har längtat efter det. Jag vet att det finns fler avsnitt ute, men lat som jag är så vill jag ha text första gången jag ser det så att det blir så där underbart bra och att jag fattar allt. För det  är inte samma grej om man kollar på det först utan text och fattar hälften och sen få kolla om på det några veckor senare och förstå andra hälften. Sen så räcker ju avsnitten längre om jag inte fuskar och laddar ner utan text (:

Jag och Hanna kollade på Step Up sen och käkade tårta för glatta livet. Den filmen var väll inte så mycket att hurra för men dom var ju otroligt duktiga på att dansa. Annat är det med mig som går att jämföra med att kassaskåp. Sen käkade vi lite mat och åkte sedan vidare till hennes syster. Hon och hennes pojkvän var hundvakt åt en liten golden retriver valp som var så söt. Den låg i mitt knä och gosade. Om några år äger jag en hundvalp, det säger jag bara. Kvällen avslutade vi med att tvätta bilen i en biltvätt och dansa på bensinmackens parkering. Step Up kanske satte sina avtryck på mig iaf...

Nu ska jag äntligen få sova. Det tär på kroppen att jobba och jag tror att jag har fått arbetskador i min hand och handled för resten av livet. Jag visset att jag skulle förlora på det där i längden...

Godnatt Ungdomar ! ♥

image154
Hon är ett stort offer !



Jobbar och sliter.

     Datum: 2008-03-27 Kl: 19:16:55
Har jobbat hela dagen som vanligt. Kom hem och käkade lite av tårtan som jag fick av Amanda & Hanna igår. Det var min "födelsedagstårta" som jag fick ca 5 månader för sent men det är sådana vi är. VI har aldrig varit på pang på rödbetan när det gäller firande av födelsedagar.

Nu kommer snart Hang & Sara, jag har inte vatt med dom på år och dar. Hur kunde det hända? Amanda kommer nog förbi en stund med. Fråga mig inte vad vi ska göra för Hang sa att hon inte ville äta och det är det ända vi gör vanligtvis när vi är. Men vi får väll hitta på något.

Imorgon är sista dagen på jobbet och jag jobbar kanske till 1 bara. Wiiie !

Din omäktiga skit !

     Datum: 2008-03-26 Kl: 18:58:10
I bilen hem igår så satt jag och berättade för mamma om hur jag hade tänkt mitt liv efter gymnasiet och så. Att jag ska till USA ett år direkt efter som au pair och detta hörde min lillebror. Så här följer en liten konversation mellan mig och min lillebror angående det här:

Jonas: HAHAHA, ska du åka till USA !? Det kommer ju aldrig att gå.
Jag: Vadå, varför inte?
Jonas: För du kan ju inte engelska !
Jag: Det kan jag väll visst det !
Jonas: Aah, du måste åtminstonde ta en kurs till innan du åker !
Jag: Hur dålig tror du att jag är egentligen !?
Jonas: Men, tänk om du skaffar dig en kille där.
Jag: Jaha, vadå då?
Jonas: Då kommer du inte kunna prata med honom ! Hahahaha.


Det där tackar man för. Han tror att jag är ett totalt misslyckat offer när det gäller engelska. Hur mäktig är han själv med sin engelska? Undomar i 13-års åldern borde veta bättre...


Jag har jobbat mina vänner !

     Datum: 2008-03-25 Kl: 20:41:19
Jo, jag säger ju det, jag har jobbat idag och jag ska jobbe veckan ut. Det är första gången jag jobbar i hela mitt om ett halvår 17-åriga liv. Resumeringen av det är: Det var as tråkigt ! Jag har tre dagar kvar och det känns som om jag aldrig kommer klara mig ur det här helskinnad. Nej, jag vet. Jag har det inte sämre än alla andra skitungar på sina jobb och att det är jag som har varit bortskämd som inte jobbat ett skvatt förrens idag i hela mitt liv. Jag känner att verkligheten har sprungit ifatt mig idag, men jag borde inte vara förvånad? Jag har alltid vetat att jag inte kan springa.

Nu ska jag tillbaka till mitt drömliv för en stund - Gossip Girl <3

Gossip Girl

     Datum: 2008-03-24 Kl: 22:17:22
Jag kan verkligen inte få nog av Gossip Girl. Jag har fått ett infall och kollat på det konstant i två dagar nu även fast jag har sett avsnitten innan. Jag vill bara ha mer, mer, mer. En dag ska jag bli som dom. Jag vet inte om det är något att vilja vara och sträva efter. Men just nu känns det bra, det är bättre än det här. Så mycket bättre. Dom gör mitt liv varenda dag och jag kan inte få nog av det.

image152
Försvinn aldrig någonsin från mig.

Guds två bästa platser.

     Datum: 2008-03-24 Kl: 12:53:44
Dagen igår var riktigt slapp och skön men ändå rätt långtråkig. Jag & Hanna hade som sagt Gossip Girl maraton i 6 timmar i sträck, fast Hanna sov 4 timmar av dom. Vi flötade med pizza och cola och hade det allmänt äckligt och bra. Framåt halv nio på kvällen så tog vi tag i våra liv och slängde på oss ett par mysbyxor och åkte till Robbin. Vi satt i köket och hängde och snackade med Calle & Robbin medans dom gjorde mat. Stackars Robbin fick skäll av ordentliga Calle när han inte ens kunde ta hand om potatisen i ugnen.

image150

På andra plats av dom två bästa platserna i Robbins hus kommer den här platsen i köket (:

Sen förflyttade vi oss till tvn och kollade på "Click" som jag aldrig hade sett förut. Den gick väll men var inte det bästa jag sett. Marcus hade somnat i masagestolen så dom satte på den när han låg där i. Så han skakade som en idiot och vi skrattade. Stackarn. Sen gick Marcus, Bn, Jocke & Pau hem och jag tog över massagestolen. Det är den skönaste stol gud någonsin har skapat. Jag tycker sund om er som aldrighar suttit i den. Sen kollade vi i alla fall på ett program som handlade om kändisar och hur dom förföljs av papparazzi's. Det är inte konstigt att dom är som psykfall allihop, så som dom förföljs. Men framått halv ett så begav sig jag, Hanna & Calle oss hem i kylan. Fy farao, jag var som en isbit när jag kom hem och om jag har dratt på mig himmelens värsta förkylning så förvänar det mig inte.

image151
På första plats har vi denna massagestol som är det bästa gud någonsin skapat (:

Påskafton !

     Datum: 2008-03-23 Kl: 18:10:44
Kvällen blev riktigt bra förutom en del små incidenter men dom kan man tänka bort. Orkar inte skriva så mycket av vad som hände. Vi käkade i alla fall först mat hemma hos Robbin och sen blev det fest hos Joakim. Ni får se min påsk i bilder istället ;D

image143
Hos Robbin (:

image144
Paulina, jag & Hanna (:

image146
Killar ;D

image147
Mattias fick sova av sig lite i bastun (:

image148
Jocke & Stephanie (:

image149
Tack allihopa !



Hanna Höna !

     Datum: 2008-03-22 Kl: 13:55:04
Hanna har kommit nu men hon sitter och snackar i telefon med Mister X. Hon funderar på om hon ska ha magtröja på sig men nej, så mycket över gränsen ska det inte gå. Vi ska snart börja fixa oss för sen ska vi hem till Robbin. Alla älskar vi Robbin och hans hus ! Vi måste komma i förväg till han och hjälpa han med maten för det klarar inte den stackars pojken själv. Sen ska vi äta upp maten med allt folk och sen ska vi till Joakim.

Nu ska jag duscha, intressant vetande ! ;D

Vi lever för hockey på den här gatan !

     Datum: 2008-03-22 Kl: 11:08:20
På min gata har vi en väldigt stor kärlek för olika spoter där främst fotboll och hockey. Här i min familj är man inte värd att bo hemma om man till exempel inte vet vem som vann Hockey-SM eller Fotbolls-VM osv. Vi planerar våra dagar och aktiviteter utifrån olika matcher. Dock är inte min familj värst på det här stadiet, utan våra grannar är snäppet värre.

Ett exempel ur deras familj är när dom hade köpt en ny gungställning till deras barn. Då skulle pappan i familjen gjuta fast den och i cementen skrev han "FBK" eftersom han är ett stort fan av Färjestad. När detta sedan hade stelnat visade han det för sin fru och hon blev rent ut sagt rasande. Så hon flög in i huset och ringde och anmälde deras barn till Leksands supporterklubb till hämnd eftersom hon lever för Leksand.

Men idag är det ju då påskafton vilket betyder att Färjestad och Frölunda spelar match och vinnaren tar sig till semifinal. Våra grannar är just denna dag, eftersom det är påskafton bortbjudna till kompisar. Detta tynger pappan i familjen något så oehört eftersom han kommer missa matchen. Men han gav sig inte i första taget och kämpade för att få sin vilja igenom genom att fråga sin fru om han möjligtvis inte kunde komma lite senare till påskfirandet men det blev ett tvärt nej från hennes sida. (Det hade självklart varit annorlunda om Leksand hade spelat.) Så nu har han istället kommit på en lösning som får duga. Den går ut på att han ska skjussa ut videon till en kompis som ska få spela in matchen åt honom. I morgon ska hans fru åka och hämta videon för han kan inte göra det själv för då kommer han kunna läsa i ögonen på kompisen vem som vann har han fått för sig. Och från och med ikväll är hela deras familj isolerade från omvärlden. Alla telefoner kommer vara avstänga, ingen får sätta på tv eller dator och dom får absolut inte ha på radion eller köpa någon tidning. Matchresultatet får absolut inte komma ut förrens efter han har fått se matchen, allt för att inte förlora själva känslan som man har när man tittar på en match.

Pappa har dock funderat på att sätta upp ett stort lakan på vårt och skriva vilka som vann så att det är det första han ser när han stiger upp på morgonen. Men jag tror han skiter i det för då lär vi efter det behöva anmäla oss till "Grannfejden". Så jag tror vi också isolerar oss så att vi inte förlorar vänskapen med våra grannar (:

Godmorgon, vi har storm !

     Datum: 2008-03-21 Kl: 10:34:34
Jag hälsar er godmorgon till min alldeles egna morgon. På molnet har vi snöstorm idag och det är inte lite heller. Jag börjar smått undra om denna natten varade i si sådär 9 månader för länge och att jag nu har vaknat upp i December. Nu är det bara "jingle bells" som saknas på radion. Nej, tillbaka till verkligheten. Det är som sagt den 21 mars, vi har snöstorm och jag har inget att göra. Amanda jobbar och jag är kvar i hennes lägenhet och ligger i hennes föräldrars säng och har precis kollat färdigt på "John Tucker must die" och smäckt i mig lite godis som en stadig frukost. Amanda slutar frammåt ett så mitt alternativ är att ligga kvar här i sängen och ha One Tree Hill - maraton, det låter väll bra ?

Har ni också snöstorm där ni bor ?

Frida.

     Datum: 2008-03-20 Kl: 22:40:27
image142

Det här är Frida, visste ni det?
Hon är jätte söt, visst tycker ni det med? (:
Första dagen i skolan var hon den första jag pratade med.
Hon visste redan vem jag var och hon berättade för mig att hon precis hade börjat spela innebandy.
Jag tyckte om Frida jätte mycket (:
Hon hade en Ipod som hon lät mig lyssna på "Små negrar i sanden" som det lät som att dom sjöng.
Frida brukade berätta roliga saker för mig, som till exempel när hon jobbade på ålderdomshem.
En dag kom Frida och sa att hon skulle sluta i vår klass.
Det var inte roligt och jag gav henne en liten avskedsbukett med blommor.
Det var nästan så att det ville trilla en liten tår när jag kramade henne för sista gången.
Jag träffar aldrig Frida längre.

I miss her !


Det var det värsta jag sett !

     Datum: 2008-03-20 Kl: 15:59:38
Min bussteori har funkat hela veckan så jag är nöjd. Det är den som går ut på att jag ska kunna komma sist till busshållplatsen och slippa frysa men gå på bussen först. Det är ett under att den har funkat hela veckan.

Självklart funkade den lika bra idag men denna bussresa hem var en jag hoppas jag inte stöter på fler gånger. Det satt nämligen ett par i 35-års åldern snett bakom mig och Sofia och dom hade något man kan likna ett förspel. Oh nej, jag skojar inte. Dom satt och smekte varann på diverse ställen och det var armar och ben kors och tvärs över hela säterna. Dom höll inte tillbaka ett enda dugg och det var otrevligt att sitta där med vetskapen om att veta vad dom skulle göra när dom kom hem. För att göra bussresan hem ännu trevligare så satt det ett fyllo längst bak i bussen och drack sprit och försökte få kontakt med oss ungdomar. Men tyvärr, dagens ungdomar har vi alla Ipodlurarna i öronen och tar inte av oss dom i första taget så han lyckades tyvärr inte. Så en kort sammanfattning från resan: Jag & Sofia fikade, paret snett bakom hade näst intill sex och det stank sprit i hela bussen med ett fylla i baksätet. Jag har haft tider med bättre fikalust vill jag lova.

Frostmofjället utanför mitt hus.

     Datum: 2008-03-20 Kl: 08:05:25
Idag när jag vaknade trodde jag att jag hade förvandlats till ett av barnen på Frostmofjället. Det var snö överallt och det snöade som om himlen hade öpnnat sig över mig. Eftersom jag valde att ha det förståndiga minneskortet i hjärnan idag så tog jag en stor stickad halsduk för att jag inte skulle frysa eftersom det var så mycket snö ute. Sen går jag till bussen och den åker längre och längre bort från mitt hem och närmare skolan. När jag väl är framme i skolan så skämdes jag. Där kom jag i jacka, vantar och en enorm halsduk när vädret här var sol, molnfri himmel och inte ett snökorn på marken. Folk som såg mig måste trott att jag var rädd för att dra på mig en ordentlig vinterförkylning. Men hur kan vädret skilja sig så mycket ? Någon får skaffa sig som uppgift att se till så att jag klär mig rätt, eller ska jag behöva börja byta utstyrsel i bussen tros ?

Sorgen är stor här i huset idag.

     Datum: 2008-03-19 Kl: 21:52:32
Det är sorg här i huset idag. Pappa och Jonas förlorade kampen om dom åtta laserpekarna. Så min lillebror är väldigt lessen nu, särskilt när dom förlorade med bara 5 kronor. Men pappa sitter fortfarande och funderar på att lägga ett bud på dom där 500 par simglasögonen i alla fall.

Jag har varit på möte idag, visst låter det klashigt ? Detta möte tillkom genom att Jocke hade kallat in till krismöte igår inför påskafton. Vi som var med på detta möte var jag, Jocke, Amanda & Fidde. Mötet gick mycket bra och Jocke gjorde en fin lista över vilka som skulle komma, vilka som skulle äta och skickade sedan ut riksmeddelanden till allt folk från min mobil för att få ett säkert svar. Eftersom han tycker att han själv får sms för sällan så bad han dom att svara till hans mobil. Sen förde han så vackert statistik över detta. När jag kom hem så kom jag på att vi hade glömt att bestämma vad vi skulle äta, det var ju det vi åkte på mötet för. VI är helt enkelt inte så vana att gå på möten vi som bor här på molnet. Annat är det ju med folk som kommer från storstan ;D

Jag har för övrigt varit duktig idag och städat mitt rum fast mina ljumskar har varit värre en det värsta. Jag kan knapp gå så det är ju tur att en annan åker hiss i skolan nu för tiden.

Jag har inte pluggat mycket idag inför provet som är imorgon så det hoppas jag att ingen annan i Sagofén gör heller. Nu ska jag sova. God natt !

image141
Jocke "Tha Owner" som han kallar sig själv ;D

Uppdatering.

     Datum: 2008-03-19 Kl: 10:01:20
Godmorgon era turbulenta köttbullar ! Vad händer idag ?

Min dag ser ut som så att jag slutar tidigt vid halv 12 och sen ska hem och äta kyckling & curry. Sen har jag en stor press på mig att jag måste plugga till provet som är i morgon. Igår tillkallade Jocke till rkismöte inför påskafton så måste antagligen gå på det och var med och styra upp och planera.

Nu börjar matten igen.

Kan någon blokera Tradera ?

     Datum: 2008-03-18 Kl: 21:48:25
Tradera har nog blomstrat upp rikligt på sistonde. Pappa har börjat lägga bud på allt han ser, eller han skrämmer oss med det i alla fall. Han sa nyss att han hade lagt ett bud på 25 kronor för 130 diskborstar. Det reagerade min mamma på och hoppades att han skojjade och det gjorde han tack och lov med. Sen började vi prata mer om det här och det visade sig att det hade spårat ur totalt. Pappa har tydligen lagt ett bud på 8 stycken laserpekare. Det finurliga med dessa var att dom hade 52 olika figurer att byta till. Jag trodde att det var det mest värdelösa jag skulle få höra idag men där hade jag fel. Han fortsatte att berätta att han hade tänkt att lägga ett bud på 500 par simglasögon. Och nej, jag skojar inte, han var allvarlig på det stadiet. Men i sista sekund hade han tydligen ändrat sig men nu ångrar han sig så fruktansvärt. Hans idé med simmglasinköpet var att jag och min bror kunde ha som sommarjobb att stå på torget och sälja dom alternativt att vi skulle ge bort dom till folk som cyklade fort eller åkte moped eller motorcykel så att dom inte skulle få flugor i ögonen. Jag tackar dom högre makterna för att detta spektakel ställdes in i sista sekund.

Nu ska jag sova och drömma madrömmar om att paket från Tradera invaderar vårt hus likt breven från Hogwarts i Harry Potter. Godnatt ! ♥

Begränsad vardag.

     Datum: 2008-03-18 Kl: 21:36:38
Tänk att tusen meter simning igår kan begränsa hela min vardag idag. Jag har sådan träningsvärk i mina ljumskar att när jag går ser det ut som om jag har blivit våldtagen. Men så är inte fallet tack och lov. Men ont gör det som satan och jag kan ju inte gärna be någon massera mig där. Nej, gud nej.

Kollade på Gossip Girl innan även fast jag redan hade sett avnittet innan. Bättre serie har aldrig skapats, fast The O.C ligger på samma nivå. Hörde jag något om att det inte skulle komma tillbaka förrens i maj ? Det hoppas jag att jag inte hörde i alla fall.


Min pappa fyndar.

     Datum: 2008-03-18 Kl: 19:04:59
Nu har min pappa fyndat enligt han själv. Han upptäckte nämligen sidan "Tradera" för några veckor sedan, och ja han är aningens efter. Men har fann i alla fall ett stort intresse för denna sida och har nu fydat där. Detta fynd som egentligen inte är ett fynd, är en limpistol. Denna limpistol kostade 20 kronor men sedan fick han betala 33 kronor på frakten. Till råga på allt så upptäckte han att han hade blivit lurad och fått betala mer i frakt men han var lika glad ändå. Han brast ut i ett högljudt: "Jaaaaaa!" när han upptäckt att paketet kommit. Så nu är det frid och fröjd i huset när vi är glada ägare till en limpistol. Kanske att jag får höra en repris av sången"Nu kommer far, som är så rar" som jag fick höra igår ;D

Au pair

     Datum: 2008-03-18 Kl: 10:09:11
Nu har vi fått au pair-känslor här i grupprummet igen. Lätt att jag ska till USA efter trean och passa barn. Det kommer bli så kul och min mamma är på som bara den. Hon har ju näst intill tvingat iväg mig på språkresa förut men det har jag inte varit så på för innan men nu har det kommit tillbaka. Men au pair ska det bli i alla fall om jag inte ballar ur. Guuud, jag längtar som satan. Orkar inte vänta tills jag har slutat trean men jag hade i och för sig nog inte vågat åka nu ändå så. Men snart kommer jag ! (:

image140
Jag läääängtar ! ;D


Linn min vänn.

     Datum: 2008-03-18 Kl: 08:18:07
Hon har fått ett nytt beroende. Hon spelar harpan hela dagen, varje dag. Hon har verkligen övat upp sina skills på det för hon hinner spela en harpomgång på mindre än 3 minuter.

Jag har kommit på en ny idé med. Ringen som jag fick ska bli min nya protestring. Jag ska ha på mig den varenda dag tills bilddagboken har bytt tillbaka till sin gamla design. NU ÄR DET PROTEST PÅ GÅNG !

image139

HEJ DÅ BILDDAGBOKEN !

     Datum: 2008-03-17 Kl: 21:12:03
Varför har dom totalförstört hela bilddagboken med ny design ? Jag blir vansinning !
JAG VILL BARA SÄGA ATT DET ÄR DEN SÄMSTA SKITIDÈN DOM NÅGONSIN KOMMIT PÅ ! -.-

GODNATT !

Tack Miriam.

     Datum: 2008-03-17 Kl: 20:54:38
Som jag lovade innan så skulle jag lägga upp bilderna på skjortan, så här kommer dom. Jag är verkligen världens sämsta fotograf men jag hoppas att bilderna duger. Överraskningen i paketet var en liten ring med fjärilar på. Kan det bli mer passande än att jag får en ring när jag just idag sa att jag aldrig har ägt någon sådan. Jag ska här med ha på mig den varenda dag ;D

image135



Tack så mycket Mirre för sakerna. Hälsa gärna på henne här (:

Pluggfight

     Datum: 2008-03-17 Kl: 19:42:10
Har pluggat lite idag. Jag har tyvärr fortfarande prov på torsdag och behöver verkligen ha bra på det eftersom jag hade något i stil med IG på det förra om jag fattade det rätt. Men jag var inte ensam om det så det var skönt. Så jag har en liten fight med mig själv och den går ut på att jag ska ligga på samma nivå som Olivia när det gäller pluggandet. För varje gång jag har tagit mig friheten att göra något annat så heter hon på msn "Olivia - pluggar". Och då har jag inte mage till att sitta här och vara sämre. Eller jo, det är precis det jag har. Men jag har bestämt mig att jag ska ta mig i kragen och plugga precis lika mycket som Olivia nu. Mitt mål är att få bättre än henne på provet.

Jag fick för övrigt min vinst idag, skjortan. Så ska lägga in lite bilder på den sen och länka lite och så :) Men nu ska jag ner och kolla om vi har någon fräsch apelsin för idag är jag hälften nyttig och hälften onyttig. Jag har ju simmat idag och så ska jag äta frukt nu. Men sen har jag ju också fikat två gånger idag och ätit våfflor men det jämnar ju ut sig.

Nej, nu sviker jag mitt och pappas lan. För vi sitter nämligen båda två i soffan med var sin laptop i knät och är okontaktbara. Pappa lyssnar på "Oh Father "? Lan var det här !

Bad & Deborah

     Datum: 2008-03-17 Kl: 14:09:31
Vi hade bad idag vilket resulterade i att vi bara var ca 14 av 25 stycken i klassen var av 10 var med på badet. Vi skulle simma 1000 meter och sen ha livräddning. Hade jag vetat det innan jag kom så hade jag inte varit där, men nu var jag ju så illa tvungen. Jag var helt utpumpad efter det passet men efter lite energipåfyllning i matsalen så var jag på topp igen.

Nu har jag engelska men jag arbetar inte alddeles för mycket. Jag sitter och snackar om en massa skit med Deborah och Sofia. Deborah ska skaffa sig en chiuaua som hon ska släppa ut på gatan så den kan prostituera sig. Sen så vill hon ha en bebis också men hon har tyvärr ingen man, så därför kom jag & Sofia på en bra idé för hon sa att hon kunde tänka sig att bli våldtagen om det var vad so m krävdes för att få en bebis. Så vi kom på att hon skulle skaffa sig en reflexväst, där hon skulle sy på bokstäver i reflextyg där det stod "Jag vill bli våldtagen, tack". Sen är det bara att återstå och se om hon får napp eller inte.

Nu ska jag fortsätta med min engelskauppsatts. I den är jag för skoluniformer, så det så !



Mina grannar har inte alla hästar hemma.

     Datum: 2008-03-16 Kl: 21:51:58
Mina grannar är ju helt otroliga. Dom skulle dagen till ära hugga ner sitt träd och dom använde lite ovanliga metoder. Föst sågade dom av det mesta av trädet förutom lite av toppen som dom hade sparat för att använda en annan metod på. Här skulle nämligen frugan i familjen hålla i ett snöre som han hade bundit fast runt toppen. Dum som hon var, lindade hon snöret runt sig själv så att om hon skulle dra så  skulle trädet falla i hennes riktning. Sen medan han sågade av toppen så skulle hon i alla fall dra i trädtoppen samtidigt och hon lyckades missa med att få den över sig med en decimeter båda gångerna. Sen var i alla fall trädtoppen av och nu återstod bara stammen. Vanligt folk hade antagligen sågat av så att det bara blev en liten stubbe kvar, men inte mina grannar. Nej, nej. Dom backar fram bilen och knyter fast en bogseringslina i både trädet och bilen och ska sen på något sett dra bort stammen med hästkrafter. Hur detta slutade han jag tyvärr inte se för jag var tvungen att åka till sporthallen. Men det var en rolig syn att se. Så rolig att min pappa var tvungen att ringa till våra andra grannar och be dom smyg kolla med ;D

Jag sitter och kollar på "Hide and Seek" nu. Dakota Fanning är den bästa barnskåderspelerskan jag någonsin sett. Jag älskar henne !

image134

Ruttna söndag är nog mer ruttna jag.

     Datum: 2008-03-16 Kl: 13:51:20
Jag tycker som vanligt att denna söndag är rutten och tråkig men idag kan det nog kanske vara jag som är det ruttna här. För vädret är fint för solen lyser och det är handboll i eftermiddag så det finns faktiskt något att göra för ovanlighetens skull. Men här sitter jag och tjurar för att vi fick äcklig stek till middag och för att jag måste plugga på prov någon gång idag. Sen så kommer det inte vara något avsnitt av "I en annan del av Köping" ikväll för det har varit säsongsavlutning för det. Jag som hade behövet lite av härliga Tobbe idag. Men det kommer i alla fall tre ny avsnitt av Andra Avenyn och det är väll det bästa med att det är söndag idag.

Mitt rum ser ut som ett helvete och jag bor på ett litet moln där det inte finns ett skit att stiga upp för på en söndag.
För "moln", det är vad jag ska börja kalla det här stället jag bor på. För jag har inget bra ord att kalla stället där jag bor. För jag tycker då rakt inte att jag bor i en "by" och jag bor definitivt inte i en "stad". "Samhälle" är kanske det jag bor i men det klingar inte bra i mina öron. Så hedan efter bor jag på ett moln. I dag är det grått.



Vart är all min tid ?

     Datum: 2008-03-16 Kl: 13:01:29
Jag har verkligen inte haft en ledig stund denna helgen, så det har tyvärr inte blivit så mycket uppdaterande. Men here we go ...

I går runt 12 skulle vi komma till parken och fixa en del frisyrer på några modeller som skulle gå på modevisningen. Det gick väll helt okej, vi hade ju inte så mycket saker så det fick bli som det blev. Men jag blev rätt nöjd men dom två frisyrerna jag gjorde, sen är det en annan sak om modellerna blev nöjda. Men vi går bara första året, så vi är inte toppklass än. Men det kommer sakta men säkert.

Medan vi väntade på att Velvet skulle sjunga så kollade jag lite på handboll, sen gick jag & Hanna och åt på en pizzeria. Det är lite mer vi liksom. Sen gick vi tillbaka till mässan och tog två platser längst fram, jag vill ju kunna se bra när mina två mästerverk till frisyrer skulle visas upp. Neeh, men modeviningen är det roligaste på mässan och eftersom Amanda skulle gå så var det ju tvunget att man satt på front row. Velvet sjöng två låtar, sen var det i alla fall dags för modevisningen. Mina frisyrer skötte sig bra och Amanda var duktig. Modell nästa på henne. Jag känner att mitt liv hade gärna fått se ut så där i framtiden. Jag har gjort frisyerna på modellerna på catwalken och har därför alltid en reserverad VIP-plats på "front row" och Amanda är en av modellerna. Det är där vi passar bäst, jag på front row och hon på catwalken.

Senare på kvällen blev det melodifestivalen hemma hos Amanda. Fy farao vad arga vi var i början, vå bråkade över hur vi skulle sitta, om chipsen, Jonna ville inte att datornskulle stå på bordet och det ena med det tredje. Men tillslut så landade även stämningen hos oss och kvällen slutade kanon. Fan vad skönt att Charlotte tog hem det. Jag vet att alla tycker hon ser ut som en botoxad transadrottning, men det skiter jag fullständigt i. Hon sjunger som en gud, är snygg, hade en sjukt bra låt och kommer från Småland. Kan det bli bättre ? Nej. För en gångs skull skickade vi rätt låt.
För att fira denna underbara händelse så åkte vi ett segervarv i bil runt här i vår stora stad. Vi lyssnade på låtar som "För jag vill bli älskad", "Kristina från Duvermåla" och "Om du vill bli min fru"och sjöng som idioter. Sen avslutades kvällen hemma hos Joakim med det vanliga gamla packet.

Förlåt Ungdomar.

     Datum: 2008-03-14 Kl: 23:31:18
Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men har haft fullt upp hela dagen.

Det var frisör hela dagen i skolan. Vi färgade ögonfransarna och ögonbrynen på varandra, sen satte vi upp frisyrer på långhårsdockor. På eftermiddagen skulle vi rulla permanent vilket är elika med straffkomendering känns det som. Det finns inger tråkigare. I slutet av lektionen hade vi massage och det vanliga "fredags-packet" från Idrott & Hälsa kom och hälsade på som vanligt. Två av dom var faktiskt med på massagen men dom andra spelade cs undertiden.

Lina, Madde & Sofia hängde med mig hem efter skolan och ska nu sova här. Vi har spelat allt elektroniskt som jag har och ätit kinamat. Mina idioter till kompisar hittade jag i sängen i mina föräldrars rum för dom hade gömt sig för mina andra kompisar från skolan. Dom är idioter ;D

Nu är vi trötta som satan och ska sova (:
Godnatt !

En kul sak innan jag lägger mig ;D

     Datum: 2008-03-13 Kl: 21:45:27
Min pappa satte på text-tvn och trodde först att HV 71 låg under med 2-1 mot Skellefteå. Han bara: Vaaaaaa ? Sen upptäckte han att dom ledde med 2-1. Då sa han: Jag trodde för en sekund att jag hade fått en hjärnblödning! Tänk vad ett missförstått underläga kan skapa.

Nu ska jag sova (:

Städa.

     Datum: 2008-03-13 Kl: 17:33:46
Guuud, imorgon kommer det massa folk till mig och jag måste verkligen börja städa nu. Det kommer bli så pinsamt när alla kommer se min familj. Dom vet inte vad som väntar sig, vi är en salig blandning. Sen har jag visst lovat att bränna ut filmer till Deborah så det måste jag ta tag i med. Eftersom min andra dator är seg som tuggummi så kommder det ta hela kvällen.

Jag hörde talas om att Hanna kommer till stan idag och att Gert är hemma också. Kanske blir det lite patrullering då, kan tänkas ? (:

I skolan anmälde jag mig och ganska många till, till Gert Fylkings "Christer till Belgrad" kampanj. Så nu är vi med och tävlar om fin fina priser. Vi skrev in en slogan också som jag tror vi kommer vinna biljetter till Tyrol på ;D

Nu ska jag äta, sen väntas städning tyvärr.

image133

Vad är nu detta ? ;O

     Datum: 2008-03-13 Kl: 08:05:54
I förrgår när jag & Maria kom hem efter våran motionsrunda så berättade jag för pappa att vi hade varit ute och motionerat och då ville inte han verka sämre. Så han hoppar upp och hänger sig i trappan och säger "Här hänger jag och motionerar". Han är ett pucko.

image132

Duschen är ett bra ställe.

     Datum: 2008-03-12 Kl: 22:06:20
Det blev ljusa slingor på Becca. Jag var inte så effektiv så det tog hundra år för mig att dra ut slingorna, men sen hände det grejer. Medan vi väntade på att det skulle verka så satte vi oss i min dusch med datorn och sjöng "du gamla, du fria." Jag trodde också för en sekund att jag hade fått blekning i ögat och skulle bli blind. Sen hade vi en tävling som gick uit på att Amanda & Becca skulle gissa vilken låt jag nynnade på. Det var jag som var utsedd till nynnare eftersom det är stört omöjligt att lista ut vilken låt jag nynnar på. Efter att vi hade tatt i för kung och fosterland på "du gamla, du fria" så hörde vi något konstigt utanför dörren. Då är det min pappa som har vatt framme med mobilen och spelat in oss. Det är sånt han gör, min pappa. Är framme vid dom mest pinsamma tillfällen och förevigar det genom att ta kort eller spela in i smyg.


Sen sköljde vi i alla fall ut det och min bror fick skjussa oss till sporthallen. Där träffade vi Sara & Steffi så vi satte oss vid dom. Sen efter första halvlek så stack Becca & Amanda hem så då satte jag mig vid Jocke, Marcus & Mattias efter att jag fick ett sms av Jocke där det stod "Varför sitter du inte vid oss? / Jocke". Dom saknade mig ? ;D
Så jag hade det trevligt med dom och Marcus visade mig hans nya crossglasögon som har var mycket stolt över. Men killarna förlorade tyvärr deras sista match, men Robbin var bra ;D
Sen tog jag mig hem med Sara och nu sitter jag här och ska strax sova.

image129 image130 image131

Imorgon hoppas jag att jag inte är trött när jag vaknar upp. Vad inbillar jag mig egentligen ?
Godnatt ! ♥

En salong i kartong - det rimmar ;D

     Datum: 2008-03-12 Kl: 17:36:13
Skolan gick som ett rinnande vatten idag. Vi gjorde lite matteuppgifter som Linn & Kikki var bäst på, får jag inte glömma att tillägga. Sen åkte vi självklart hiss upp till gymmet och mätte arean på det för det ingick i matten. Sen efter rasten fortsattade vi att bygga på våran salong som är gjord utav kartong. Det börjar likna något vill jag lova. Det verkade som att alla vägar bärde till vårt klassrum med, för det ramlade in en efter annan Idrott & Hälsa människa som joinade oss i arbetet. Eller dom klagade mest på hur fula våra salonger med. Men hur himla mäktigt kan deras kartong-gym vara på en skala ? Sen var klcokan i alla fall halv 12 och dags att sluta.
Pluggade lite på färgprovet i bussen hem och jag fattar inte ett skit. Det känns så där, men eftersom jag nästan aldrig har läxor eller prov så får jag väll anstränga mite lite den här gången, men om ni bara visste hur svårt det är.

Snart kommer Becca & Amanda. Vi ska slinga håret på Becca. Undrar vilken färg hon har valt ? (:

Jag har ätit bulldeg idag för min mamma bakar bullar. Det är gudomligt gott ;D

image123 image124

HELL YEAAAH !

     Datum: 2008-03-11 Kl: 21:29:34
För någon vecka sen så var det en tjej som tipsade mig om en tävling i hennes blogg om en skjorta man kunde vinna. Så för att vara snäll så gick jag in på hennes blogg och upptäckte att man bara behövde kommentera hennes inlägg för att vara med i tävlingen. Så det gjorde jag och tänkte inte mer på det. Sen idag så fick jag en påminnelse av henne att jag inte skulle glömma att kolla in vem vinnaren blev ikväll, och det gjorde jag nu. Tro fasen att det var jag som hade vunnit då. Hell yeaaaah ! Det lönar sig att vara snäll (:

Maria min man.

     Datum: 2008-03-11 Kl: 21:24:35
Maria hängde med mig hem efter skolan idag för hon skulle sova hos sin mamma. Vi gjorde pannkakor och kollade på The O.C och Americas Funniest Homevideos. Sen drog jag ut oss för att motionera ! Vi gick till Ica och köpte tugummi och sen gick vi över hela Anderstorp och pratade om allt mellan himmel och jord. Maria är min man ;D

image122


Utvandrarna.

     Datum: 2008-03-11 Kl: 09:07:19
Vi sitter och har grupparbete nu och vi har sjukt kul. Jag vill bara dela med mig av att Emmas kille ska flå räv nu och Deborah pratar som dom i utvandrarna. Så nu har vi en liten återblick av roliga scener ur hela Utvandrartriologin ;D

Sömnen kom till mig .

     Datum: 2008-03-11 Kl: 08:05:54
Jag fick sööömn ! Så det blev inget sjukhus. Men nu är jag trött ändå och behöver sova mer. Jag sitter i skolan nu och jag har en tröja på mig som kliar och sticks. Frisörlektion nästa nu och jag måste kolla upp en massa saker åt Amanda, så vi får se om jag fixar det ;D

Sjukhuset nästa ?

     Datum: 2008-03-10 Kl: 21:56:06
Nu ska jag strax sova. Kan jag inte sova inatt heller så är det tredje natten i rad som jag nästan inte sover någonting. Om detta nu händer så kan jag lika gärna hoppa av bussen vid sjukhuset och skriva in mig på en säng där. Jag behöver sova en massa nu för jag har en massa att ta igen, men här verkar det inte hända något. Imorgon kommer besked om jag ligger på sjukhuset eller om jag sitter pigg som en lärka vid skolbänken. Men som sagt, lite sömn hade inte suttit fel nu.

Önska mig lycka till.
Godnatt ♥

Ge dig, pappa !

     Datum: 2008-03-10 Kl: 21:39:21
Här om dagen tog jag upp min karriär som hårdrocksbasist. Jag tog med mig min brors elgitarr och satte mig i soffan för att spela "Lilla Snigel" som är den enda låten jag kan för pappa som lovade att lyssna. När jag var färdig frågade jag honom om han tyckte det var bra och vilken låt det var jag spelade. Svaret blev: "Jag vet precis vilken låt det var, men jag kan inte ett jävla ord av texten. "Lille Man" kanske ?" Nej pappa, det var inte "Lille Man" utan "Lilla Snigel" förklarade jag. Då svarade han: "Jag är inte så bra på barnsånger. Jag kan mer modernt som "popcornsången" jag tog innan." Han hade nämligen lyckats klura ut vilken låt jag nynnade på innan.

Sen gick vi i alla fall vidare inom gitarrämnet och min bror spelade någon låt han kunde. Han skulle aldrig spelat säger jag bara för det gav min pappa världens mest idiotiska idé. Han börjar berätta att han har sett att man kan köpa Ukulele i fyra pack så kan hela familjen kompa min bror. Jag trodde jag skulle avlida när jag tänkte på hur det skulle sett ut. Detta hände då som sagt för några dagar sen och jag trodde han hade glömt det där med Ukelele, men icke. Idag sa han att vi borde köpa ett sånt där fyra pack istället och spela på. Han tyckte vi skulle köpa dom snart så vi skulle kunna ta med dom på semeser till sommaren. Han tyckte vi skulle köpa till en extra så att Paulina kunde få en med eftersom hon ska med till Cypern, men sen ångrade han sig och sa att hon kunde få lånma hans istället. Jag säger bara det att skjut mig den dagen jag och min familj sitter och kompar varandra med var sin Ukelele.

Får man verkligen göra så här ?

     Datum: 2008-03-10 Kl: 21:26:33
image121

Vad skulle ni tycka om det såg ut sådär utanför ert hus? Jag undrar hur invånarna i det gula huset reagerade när dom vaknade upp och upptäckte att någon smäckt upp ett hus rakt utanför trösklen hos dom. Det är ju i alla fall adjöss med trevlig utsikt för dom nu. Nu är det bara att kolla på grannarnas smutsiga underkläder och potatismoset som står på bordet som gäller. Får man verkligen smäcka upp ett hus bara så där ? Finns det inga uppsmäckningsregler för guds skull ?

Dagen.

     Datum: 2008-03-10 Kl: 21:21:51
Vi hade idrott idag och jag med min matta kropp gjorde 2 mål på minifotbollen. Jag blev till och med lite svettig av idrotten idag och det händer inte varje dag vill jag lova. Så nu känner jag mig duktig. När vi var och bytte om sen så sa Madde så här: "Vad några det var som skulle duscha här ?" Jaha, vi här från småland fick lite svårt med att förstå vad hon sa. Men "några" betyder tydligen "få" i Köping. Man lär sig något nytt varje dag.
På engelska hade jag tillbaka blickar på gamla barnprogram man såg på när man var liten. Några av dom som kom upp var "Inuti Eddie Jonsson", "Trygga Rut" och "Richard Scarrys äventyrsvärld" men det kollar jag fortfarande på.

Efter skolan gick jag hem till Amanda och brände en pizza som jag åt upp. Men kanterna fick jag skära bort för dom blev förkolnade. Sen försökte jag fixa rosettfrisyren på henne. Resultatet går väl att diskuteras men fy attans vad svår den är att göra eller så är det jag som bara inte har hjärna nog att få till det.

image119

image120


Vad är det för fel?

     Datum: 2008-03-10 Kl: 08:17:17
Jag har tydligen slutat att sova. Eftersom jag sov så lite igår så var jag jätte trött när jag skulle sova i går kväll, men somnade jag? Nej, skulle inte tro det. Det var så varmt så det kändes som jag låg på Mallis och sov ungefär. Sen fanns det ingen luft i mitt rum och ändå så har min mamma & pappa betalat dyra pengar för ett ventilationssytem till mig att ha i mitt rum. Men det var antagligen ur funktion för jag var ju helt svimfärdig så det var tur att jag redan låg ner. Sen när jag vaknade idag så var jag så trött men ändå pigg. Så nu är jag helt utmattad i kroppen. När jag skulle sminka mig så orkade jag knappt lyfta min arm till ögat och så skakade den med. Vad är det för fel på mig? Jag blir vansinning, jag behöver ju sova. Vem är emot mig och gör så här mot mig?

image118
Jag är trött -.-

I en annan del av Köping.

     Datum: 2008-03-09 Kl: 20:51:25
Min mamma verkar vara helt galen i det programet. Hon brukar börja redan på dagen att säga att det är "I en annan del av Köping" ikväll. Sen nu vid lite över åtta så knackade hon på hos både mig och min bror och sa att det var "I en annan del av Köping" ikväll. Sen några minuter efter att det hade börjat så ropar hon först till mig och undrade om jag kollade. Sen gjorde hon så med resten av den övriga familjen så ingen kunde gå ovetandes om att det är "I en annan del av Köping" på tv nu. Men det är nästan så att jag förstår henne. Det är ett av dom roligaste tv-programmen som går på tv nu för tiden. Jag är avundsjuk på Madde i min klass som bor i Köping egentligen, hon kan ju stöta på Tobbe lite överallt. För han är verkligen den roligaste jag vet. Det är så att jag ligger ner av skratt när han säger något. Hoppas dom aldrig slutar sända det ! ;D

image117

Skärgårdsdoktorn.

     Datum: 2008-03-09 Kl: 18:47:37
Var och kollade på killarnas match innan med Jocke, Fidde & Mikkan. Dom vann, bra spelat killar ! Sen hämtade min bror mig & Mikkan så åkte vi hem och åt en chokladboll och satte oss vid datorn. Sen tänkte jag fråga henne vilket datum hon har namnsdag. Idiot som jag är så tänkte jag inte på att vi hette samma namn vilket leder till att vi naturligtvis har namnsdag på samma dag.

Nu ska jag kolla på Skärgårdsdoktorn (:

image116
Mikkan, my twin <3

Vem är emot mig?

     Datum: 2008-03-09 Kl: 11:19:41
Igår gick jag och la mig halv 3 efter att jag hade kommit hem från Jocke och efter att jag hade haft spöken i min mobil. Då är det naturligt att man sover länge dagen efter. Men när vaknar jag idag? Jo, halv tio och kan inte somna om! Vem gör så här mot mig? Jag behöver ju sova men det blev det igenting med och jag undrar varför? Vem är emot mig?

image115
Jag är ju trött egentligen -.-

Kvällen hos Jocke.

     Datum: 2008-03-09 Kl: 11:13:10
Gårdagen och kvällen spenderades hemma hos Joakim. Vi kollade lite på melodifestivalen och några av oss sov lite. Sen gick alla killarna upp för att äta och bad mig stanna där nere för ingen ville ha mig där uppe. Det tackar man för. Men jag hade Hanna i telefonen som sällskap. Men sen gick jag upp i alla fall och sen hörde vi något som trillade där nere i källaren. Så dom gick ner med kniv och sopborste och skulle kolla vad det var men dom hittade inget, så antagligen var det ett spöke. Sen fick dom ett ryck och släkte ner hela huset och jagade varandra med köksknivar så vi ska vara glada för att vi alla är i livet. Sen fick jag också lite manikyr av Marcus. Sen kollade vi på film och dom började fråga varandra "Skulle du göra "det här" för en miljon?". Det var så jävla äckliga saker så jag vill inte äns tänka på det, men det var sex och familjermedlemmar inblandat i det så ni kan ju tänka själva vad det blir av det. Men bara så ni vet så skulle August hellre slå ihjäl sin lillasyster än sin hund för 100 000 kr och Jocke skulle göra vad som helst utom att dö för en miljard. Så det är vad ni måste ge honom för att få honom att göra det ni vill. Sen kollade vi lite på något om krokodiler och vid kvart i 2 kom min mamma så snällt och hämtade mig. Jag blev erbjuden att sova hos grabsen men jag tackade nej för jag skulle ändå bara fått sova på den sämsta platsen.

image113 image114
Jocke & Mattias sover och "Mackans Manikyr" ;D

Ensam hos Jocke.

     Datum: 2008-03-08 Kl: 17:25:48
Sitter ensam hemma hos Jocke nu. Eller hans storebror och hans tjej och hennes barn är där uppe och bakar. Killarna bara lämnade mig här men dom lovade att köpa något på ica till mig som kompensation. Det låter som om det finns någonting i väggen som ligger och sover här jämte mig. Det skrämmer mig.

Nu ska jag kolla på I am Sam som går på tvn och vänta på att dom ska komma tillbaka (:

Godmorgon.

     Datum: 2008-03-08 Kl: 11:41:53
Vaknade för runt en timme sedan av att min lillebror och hans kompis spelade biljard utanför min dörr. Dom tänkte inte på desibelnivån så det var som lögn för mig att kunna sova vidare. Men nu när jag är uppe ur sängen så har dom så klart slutat och sitter tysta som möss framför datorn.

Ska nog snart ner och kolla läget och se var det blir för mat. Det upptäcktes nämligen igår att jag äter hur mycket som helst. Men jag gillar mat, det är ju roligt att äta ;D

Våldtäktstanskar?

     Datum: 2008-03-08 Kl: 11:12:08
Kvällen spenderades hos Joakim med en massa folk. Vi kollade på tv, käkade nudlar och hade allmänt kul. Marcus sprang runt som en sate och höll på. Han är något av det roligaste jag vet. Robbin lekte med en sax och råkade klippa sig i hakan så att det började blöda as mycket, hur man nu lyckas med det? Medan jag satt och gosade med kaninen Nasse så snodde Marcus min mobil och skickade ut en massa sms till en massa folk och skrev att det var från mig. Det var det inte kan jag intyga. Så jag ber om ursäkt för att hans hjärna ballade ur och störde er på er fredagkväll.

image110
Marcus & Robbin är koola ;D

Jag fick hem från Jocke ikväll bara för att min bror hade tatt bilen och mamma inte ville ta hans. Det tackar jag inte för, men Hung & Fidde skulle med hem så slapp gå själv. Hela vägen hem snackade dom om vad dom skulle göra om det skulle komma två gubbar med baseballträ efter oss. Dom kom fram till att springa rakt in i en skog och klättra upp i en gran skulle vara det bästa alternativet. Sen började dom fråga mig om jag skulle göra motsånd om jag blev våldtagen? Tro fasen det! Sen började dom övertyga mig om att jag inte skulle kunna ha en chans ifall dom skulle våldta mig. Fidde bara: Tänk om vi skulle våldta dig här och nu? Tänk om säger jag då! Dom sa att dom bara skulle slå ner mig och sen rabblade dom upp precis vem som skulle hålla i mig vart. Nästan lite som om dom hade tänkt på det här innan och hade gjort upp en plan. Det skrämmer mig att mina kompisar går runt och har våldtäktstankar om mig. Eller är det normalt för killar i den här åldern?

image111 image112
Min kineskompis och den här killen skrämmer mig nu ;D

Ovåldtagen och trött så ska jag snart sova.
Godnatt ! ♥

SPÅRLÖST FÖRSVUNNEN.

     Datum: 2008-03-07 Kl: 19:12:09
Waris Dirie är spårlöst försvunnen och jag tror inte mina öron! Det är hon som har skrivit "En blomma i Afrikas öken" och jag har för sjutton läst den boken. Jag har alltid gillar henne och nu är hon borta! Hon är en av dom som verkligen var värd att få vara supermodell. Eftersom hon jobbar med FN om könsstympning så kan det finnas en risk att det hänt henne något eftersom en annan modell som också jobbar mot könsstympning hittats död i en flod i Paris. Men dom vet inte om hon ramlat i floden eller blivit knuffad. Men jag hoppas verkligen att hon kommer tillbaka för jag gillar som sagt henne!

image109
Ta henne tillbaka ! ;O

Roliga händelser.

     Datum: 2008-03-07 Kl: 18:38:35
Nu har jag inget bättre för mig för jag sitter bara och väntar på att maten ska bli färdig så då tänkte jag att jag skulle roa er lite. Jag tänkte berätta om lite roliga saker som hänt i veckan som åtminstonde jag har skrattat åt ;D

Mitt första offer är Linn.

Vi satt i skolan och skulle svara på en massa frågor som våra lärare ställde. Då inser Linn att vi inte har fattat riktigt rätt och säger till lärarna: - Vi har nog uppmissfattat frågan lite! Ja du Linn. Missuppfattat hade klingat aningens bättre men det gav mig mer magmsukler när du sa så Linnsan (:

Sen så satt vi och skulle bygga upp en salong i kartong och så frågar våran lärare om vi bara ska klippa i salongen, alltså att vi inte ska ha t.ex. hudvård eller något sådant i den också. Då svarar Linn: Neh, vi ska klistra också! Då menar hon attt vi ska klistra i när vi bygger ihop salongen för hon fattade inte riktigt att vår lärare undrade vad vi skulle göra i den. Linn är bäst ! (:

image107

Mitt andra offer är Olivia.

Vi skulle blanda till sådana juciepaket där man ska ta all juice och sen fyra delar vatten. Det skulle Olivia fixa och sen kom hon och visade mig sin kanna och frågade mig om det räkte så. Vad ser jag i denna kanna? Jo, det ligger ca två centimeter lite skvalpig juice på botten och Oliva har då redan blandat ut den. Ibland är hon lite knaskalas (:

image108

Bara för att jag blev abruten nu av ett telefonsamtal så kommer jag inte på några mer roliga händelser fast jag hade en massa i hjärnan innan. Dom är som bortblåsta. Men har ni tur så kommer jag på det en annan dag ! ;D

Fredag.

     Datum: 2008-03-07 Kl: 17:39:15
Skoldagen idag har varit sig lik alla andra skoldagar som jag har. Vi har alltså inte gjort så mycket fast ändå har vi det. På schemat idag stod toning på långhårsdockorna. Det gick galant, förutom att håret var i stil med ett kråkbo när vi var färdiga. Men efter många om och men så fixade vi till det med men jag tackar gud för att det inte var en riktigt människa med tanke på dom ingreppen vi gjorde. Jag hörde ett rykte om att tvåorna hade skällt ut oss för att vi hade "förstört" dockorna? Hoppla hoppla med humöret där va. Vi hade inte förstört dom, tror jag inte i alla fall. Men vi tar på oss skulden, no worry (:
Sen fick vi kolla när Lotta (vår frisörlärare) klippte Granit (den enda killen i klassen). Det tog väldigt lång tid och jag höll på att avlida av kissnödighet. Vi fick också kolla på när Britt-Marie (vår andra frisörlärare) noppade och färgade ögonbrynen och ögonfransarna på vår skolsyster. Hon är mystisk vår skolsyster och hon ertappade oss i hissen idag för att vi åkte för många. Men då knäckte jag henne totalt och sa att vi fick åka för rekton, så där fick hon!
Sen avslutade vi dagen med att fika, för Britt-Marie ska sluta och bli rektor på en annan skola. Så vi har alltså inte gjort överflödigt mycket idag men det gör mig ingenting.

Visste ni att:
  • Ett hårstrå sitter kvar på huvudet i ca 2-6 år.
  • Ögonfransarna och ögonbrynen byts ut vad sjätte vecka.
För det visste inte jag och det skulle jag tydligen kunna.

image106

Husmodersgymnastik

     Datum: 2008-03-06 Kl: 21:09:50
Det var mycket trevligt på matchen. Dom spelade på hyffsat bra i början men i andra halvlek ballade det ur totalt. Dom sista tio minuterna var riktigt spännande och bra stämning men det slutade bara lika. Jag var inställd på att dom skulle vinna men där fick jag en smäll på nosen.

Idag är det torsdag vilket betyder att min mamma är på "gympa" som hon kallar det. Jag nämnde det för er för några veckor sen att hon hade börjat på det för att hon hade läst att man ser 10 år yngre ut om man tränar. Min mamma tycker att detta påhitt med gympan är väldigt roligt och mobbar därför min mamma för det. Så om någon undrar vart mamma är på en torsdag så svarar han alltid: Hon är på "husmodersgymnastik" som är hans egna ord för gympan som hon går på. Min pappa är väldigt bra att få precis alla ord som går att låta så ortroligt fula, töntiga och bonniga. Vem mer i detta avlånga land med med två öar på höger sida säger "husmodersgymnastik"? Känner ni någon så är jag intresserad av att få veta.

Nu är klockan bara lite över nio men jag är trött och det är pinsamt.
Godnatt !

A - lagsmatch.

     Datum: 2008-03-06 Kl: 17:47:37
Ska bara meddela att jag & Stephanie snart ska iväg på A-lagsmatchen. Sen så suger Stephanie rätt hårt på Guitar Hero, men hon kan nästan laga pannkakor.

Jag satte på min nya favoritlåt och Stephanie tyckte den var så sorglig så det kändes som hon skulle dö. Det tycker då inte jag, men man känner lite för att gråta när man hör den. Fast inte idag för jag är på ett hejdundrandes bra humör.

Jag är helt stööööörd idag ;D

Våga säga nej till påskris

     Datum: 2008-03-06 Kl: 08:12:41
Idag sjönk mitt humör ganska snabbt när jag upptäckte att det regnade ute. Sen visste jag inte vad jag skulle ta på mig plus att mamma tjatade på mig. Men det var faktiskt riktigt varmt i bussen och det var bra.
Sen undrar jag med var det är för fel på folk i Forsheda? Varför ser jag två hus som redan har satt ut påskris på sina trappor varje dag jag åker förbi? Är det inte flera veckor kvar till påsk? Jag börjar tro att dom går efter grupptryck. VÅGA SÄGA NEJ TILL PÅSKRIS! Någon måtta på dumheterna får det allt vara.

Nu måste jag ta tag och fixa till lite saker med min hönsgård till klass ;D

Jag gör tvärtemot.

     Datum: 2008-03-05 Kl: 16:14:53
Idag har vi inte heller gjort något speciellt i skolan. Jag lever verkligen ett jobbigt liv när det gäller skolan, någon som är avundsjuk? Vi var på en föreläsning om datorspelsberoende/datormissbruk och mobbing via internet. Jag kände mig träffad på ganska många punkter förutom det som handlade om mobbing då. Jag fick en liten kick av det han sa och tänkte att jag skulle styra upp det här med datorn i mitt liv. Men likt förbannat så gör jag tvärtemot och går hem och sätter mig framför datorn. Jag har sover faktiskt med båda mina datorer i sängen. Det är inte acceptabelt. Men jag trivs med att ha dom där och dom är faktiskt avstängda. Men jag sover med fler saker än bara mina datorer. Inatt delade jag säng med mina datorer då, två täcken, fyra kuddar, en nalle, ett nattline och ett par pyjamasbyxor (som inte satt på mig), en handkräm, en tv-dosa, en telefon och en mobilsladd. Vi gillar varandra alla här i min säng ;D

Nu ska jag be att min mamma skjutsar mig till Amanda för det är ju vansinnigt kallt ute. Jag hade tänkt att gå men det var innan solen försvann. Jag vet, jag känner också att mitt nya liv redan slår tillbaka, men jag tar upp det i morgon istället. 

Hej då solstrålar som verkar gömma sig bakom molnen !

image105
Jag ska till henne ;D

Mitt nya liv?

     Datum: 2008-03-04 Kl: 20:19:33
Ni vet att jag har sagt att jag ska ta tag i mitt liv och göra något ordentligt av det. Jag vet inte vad det är som har hänt men det börjar faktiskt hända något utan att jag är med på det själv känns det som. Här kommer min motivering till varför mitt nya liv skulle börjat just idag:

Det började redan på morgonen av att jag kände mig utvilad när klockan slog 05.50 och det var dags att stiga. Sen på väg till skolan i bussen så såg jag solen stiga upp och den var stor som en ost. Den har aldrig varit på väg upp när jag åkt buss innan och den har definitivt adrig varit stor som en ost. I skolan var jag på bra humör under hela dagen och frallan var ännu mer ovanligt god än vanligt. Sen när jag gick hem från bussen så passade jag på att gå extra fort för att inbillade mig att jag tränade då. Väl hemma börjar jag baka scones istället för att äta kex. ( Okej, jag tog tre kex men det var bara i väntan på att sconsen skulle bli klara) Under tiden sconsen var i ugnen så plockade jag in i diskmaskinen. Eftersom det är det absolut äckligaste jag vet så var jag smart nog att ha en plastpåse på handen. Visst känner ni med att det börja hända någonting med mig nu när det börjar gå så långt? Sen började jag disskutera med mina föräldrar om miljön. Jag tyckte bestämt att vi skulle börja bli mer miljövänliga för jag vill faktiskt kunna råka tappa ett papper på gatan om 10 år utan att det var mitt fel att jorden gick under. Jag håller på att förvandlas till en miljöaktivist! Nu avslutade jag min första dag på mitt nya liv med att äta ett äpple.

Visst var det en bra motivering? Det här trodde ni inte om mig va? För det trodde inte jag om mig själv heller. Jag börjar undra om det var jag som var jag idag eller om det är ett litet freak som spökar hos mig. Det återstår att se.

Jag vill åka hem.

     Datum: 2008-03-04 Kl: 14:28:49
Sitter på svenskalektionen nu och känner att jag vill åka hem. Vem vill liksom inte det? Men det är bara 40 minuter kvar, det klarar jag.
Det roliga nu är att när jag nu sitter här och bloggar så tror min lärare att jag sitter och skriver på uppgiften hon gav mig. Men nej, det gör jag inte för den är jag redan färdig med. Vi sitter alla här vid våra datorer och nördar oss. Eller alla och alla. Jag har 3 stycken filurer i min klass som skolkar denna lektionen. En av dom tre trodde jag hade hjärna men tydligen inte idag. Dom gick nämligen och frågade läraren om dom fick skolka. Det fick dom naturligtvis inte men det gjorde dom ändå. Så en fråga till er, varför frågade ni då? Det tåls att kluras på det. Dom skulle för övrigt till Växjö och shoppa.

Förövrigt så har jag & Sofia varit och hämtat hissnycklen, så nu flyger vi upp och ner som levande sköldpaddor i hissen. Självklart måste hissnyckeln uttnyttjas nu när man har möjlighet.

Om 30 minuter åker jag hiss ner för att sedan gå på bussen ;D

Trevligt värre.

     Datum: 2008-03-04 Kl: 11:10:59
Jag har det trevligt värre här på materialkunskapslektionen idag. Rebecca ligger över sin dator här jämte mig och tycker synd om sig själv och säger att det känns som att hon kommer spy hela tiden. Hon säger att hon kommer dö också. Det var min trevliga vänstersida. På min högersida har jag Sofia med nyopererat knä som sitter och förklarar att det känns som att hon har en swimmingpool i sitt knä eftersom det är så fullt med vätska. Det är också mycket mysigt att lyssna på.
Hälften av min klass är ute i en buss och kollar på kammar och borstar. Undra om dom införskaffar sig något?

Igår tjurade jag ihop totalt. Min bror tog min plats i soffan som jag skulle ha och det var droppen. Så jag ställde mig framför tvn och skrek lite för att visa att det han gjorde inte var okej. (Jag är väldigt omogen, jag vet.) Men då kommer han med kommentaren: "Vi har 42 tumms tv så du är inte tillräckligt tjock! Jag ser mer en hälften." Det är det negativa med att utveckligen inom tv-apparater går framåt. Men jag har nog hällre våran 42 tumms tv än en liten svartvit burk som jag har kroppbyggnad till att täcka.

Nu är det snart mat ;D

Jag hälsar på hos mig själv.

     Datum: 2008-03-03 Kl: 19:27:39
Det slog mig nu att när jag loggar in här på bloggen så tänker min hjärna att jag liksom "hälsar på hos mig själv för att kolla om det hänt något i mitt liv." Det känns liksom som om jag bara måste logga in och kolla eller uppdatera mitt liv innan jag åker iväg osv. Den här lilla sötsaken till blogg har blivit en stor del av mitt liv. Den har en egen plats i mitt hjärta och jag saknar den om jag inte har vatt inne och hälsat på den på länge. Den är en av mina bästa vänner. Den väntar alltid på mig och blir aldrig arg om jag glömmer av den lite. Den gillar mig alltid och finns alltid där. Den älskar mig och jag älskar den. Vi är helt sjukt bra tillsammans och vi blir bara bättre. Synd att inte ni där ute märker det bara.

Dom sista timmarna av min återstående studiedag ska jag ta tillvara på mycket ordentligt. Jag ska lägga en timme på Cityakuten som är en stor kärlek och sen slänga någon timme på skit. Det är så jag brukar göra. Att äta ingår inte under kategorin skit för det ska jag gå ner och göra nu. Mat är heligt i mitt liv.

image104



Kärlek till JB.

     Datum: 2008-03-03 Kl: 11:54:23
Idag har mitt älskade JB gett mig studiedag igen. Så det känns faktiskt utmärkt att ligga i soffan och kolla på "Alla vi barn i Bullerbyn" och äta spagetti och köttbullar medan dom flesta är i skolan.
Det är fint väder ute idag, underbart värre. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till idag. Det lär väll bli att jag sitter här inne som ett offer ändå för det finns ju ingen att vara med.

Nu ska jag lyssna på Charlotte Perrelli & Linda Bengtzing för dom är bra ;D

Sorry.

     Datum: 2008-03-03 Kl: 11:47:20
Gårdagen bara flög iväg så jag satt faktiskt inte vid datorn någonting och det är jag lite stolt över. Jag vaknade kvart över tolv och klockan ett skulle jag med Amanda & Co till Lager 157 och sen till Ulricehamn och kolla på en handbollsmatch. Sen var vi hemma runt 7 och då skulle jag sätta igång och färga Jonnas hår brunt. Reslutatet blev bra tillslut efter en extra omfärgning för vi hade missat lite hår. Sen åt vi fisksoppa med. Det är som att äta lussebulle i flytande form för det smakar precis som lussebulle. Sen var klockan halv elva och jag skulle hem. Så det hans inte med något bloggande igår ;D

Who's tha man !

     Datum: 2008-03-01 Kl: 23:27:39
JAG KLARADE BATTLEN TILL HARD PRECIS JUST NU !
Så hedan efter är jag på Hard och spelar ! ;D Jag säger bara: Who's tha man ? I'am. Hell yeaah ! Jag är kung !

"Someday I'll pay the bills with this guitar. Well have it good"

Nu ska jag sova och jag är sjukt lycklig !
Godnatt världens bästa ♥

image103

En kines & En Fidde

     Datum: 2008-03-01 Kl: 22:41:41
Nu har dom två rikspuckorna gått hem. Vi kollade på Melodifestivalen och Brottskod: försvunnen. Jag tycker både Charlotte Perrelli & Linda Bengtzing var riktigt bra. Som det känns nu så kommer jag lätt hålla på Charlotte i finalen, jag har alltid gillat henne.

Nu ska jag äga lite på Guitar Hero med Jimmy & Andreas ! (:

Är jag tjock ? ;O

     Datum: 2008-03-01 Kl: 19:59:06
Mamma & Pappa är inte hemma ikväll så därför köpte dom självklart hem pizza till mig och mina syskon. Jag var skit hungrig så jag åt rätt mycket. Bara för att jag ville äta upp mina kanter på pizzan med så blev min storebror as tjurig och säger: Tjockis! Och jag bara: Vaaa ? Han bara: Du vet att du kommer bli tjock om du äter det där va? Tack för den. Imorgon kommer jag vakna upp och väga 32 ton med hängmage. Men det var det värt.

Nu kommer en Kines till mig och Fidde är redan här.
Hej då !

Vad händer idag?

     Datum: 2008-03-01 Kl: 15:09:31
Jaha, nu har jag duschat, tatt på mig och sminkat mig och är helt färdig. Men vad händer idag nu då? Jag ska väll ringa och kolla om Amanda är hemma för jag kan inte precis räkna med att hon ska ringa. Det slutade hon med för 8 år sen ungefär. Ska vi träffas så är det min uppgift att ringa, så det är väl det jag får göra nu då. Hoppas Gert (alias Amanadas storayster Jonna) har kommit hem från Ulricehamn så att vi kan åka lite bil. För det är ett av mina större nöjen nu när det är sånt här pissväder ute.

Vad ska ni ha för er idag? (:

Auschwitz

     Datum: 2008-03-01 Kl: 11:20:39
Kvällen igår slutade hos Amanda med tacos med hennes mamma. Vi fick för oss att vi skulle slinga Amandas hår. Det blev lagom blont även om Amanda var rädd att hon skulle se ut som Amanda Jenssen hela tiden. Vi hade en mycket snygg taktik när vi skulle skölja ur färgen. Det resulterade i pissblöta byxor, handdukar, sockar, pallar och golv. Men färgen fick vi ur i alla fall. Sen hände det inte för mycket. Jag fick en inbakad fläta och satt och fulade mig i Amandas solbrillor ;D

image100
Min vän har varit i Auschwitz xD


Jag är uppe.

     Datum: 2008-03-01 Kl: 10:54:02
Igår var då sista dagen med Alvida, sorgligt men sant. Så nu framöver blir det bara vanliga tråkveckor i skolan då man faktiskt måste göra någonting på lektionerna. Vår engelska lärare sa att vi skulle ha ett till projekt med dom som hette "Let's dance," dom tre sista veckorna innan vi slutar skolan. Jag är lite orolig över namnet på det där projektet, ska vi dansa eller vad är det som ska hända? Mina danskunskaper är nämligen inte så stora men jag lämnar det projektet nu för ett tag.

Idag vaknade jag 09.18 av att det lät som om min pappa höll på att avlida i tuberkulos eller något i den stilen. Han hostade på och verkade inte tänka på att det faktsikt fanns folk som sov i det här huset. Så klockan 10.00 hade jag fortfarande inte somnat om så jag bestämde mig onaturligt nog för att stiga upp. Så här är jag, aningens trött men uppe klockan 10.52. Så vad händer i dag mina vänner?

God morgon !


RSS 2.0