Rosa bandet Gala !

     Datum: 2009-10-30 Kl: 12:59:29
Igår var det ju också rosa bandet galan som stod på schemat. Det var festligt värre att se René Nyberg gå runt i sin Helly Hansen tröja i pauserna och sen slita av sig den innan sändning. Jag kan också intyga att Hasse Aro sålde kramar på löpande band. Kvinnorna slängde upp sina sista slantar för att få lite beröring, dom kan inte ha haft det bra hemma !

Kameramännen skötter kamerorna finemang och sa hela tiden: "2 minuter kvar av pausen", "Tag plats för sändning". Mycket skickliga män ! I pauserna hade vi lite underhållning av någon tjej som sjöng lite, eller av tre gubbar som sjöng. Jag kan säga att pauserna går mycket fortare när man är där än när man sitter hemma framför tvn. I pauserna kom alla servitriser ut i 180 km/h för att dela ut ny mat och samla upp disk. Dom hade ca 4 minuter på sig sen fick dom gömma sig igen tills nästa paus.

En mycket treclig kväll måste jag säga. Alla artisterna var riktigt duktiga och Hang upptäckte att Leona Lewis hade dålig hy. Det visste vi inte sen innan så det var något nytt !


Månsen



Att vara bonde i storstan !

     Datum: 2009-10-30 Kl: 11:29:34
Igår åkte jag och hela kinaligan bestående av Hang, hennes syster och hennes systers pojkvän till Malmö för att kolla på bröstcancergalan. Men innan galan så var det ju en dag på stan planerad och nej, det går inte för bönder i en storstad.

Det börjar med att vi inte ens hittar själva stadskärnan. Men när vi väl hittat rätt går vi in i en skoaffär och då river Hangs syster ner en hel rad med skor som står uppställda. Sedan går vi vidare in på Monki och där lyckas hon sätta igång larmet. Sedan förstår vi knappt hur parkeringshuset fungerar och sist men inte minst åker vi till IKEA för att äta och där blir Hangs syster tillsagd för att hon tar för mycket av gratisgodiset. Men är man smålänning så tar man ordentligt om det är gratis.

På deras IKEA hade dom live - band lite var stans i varje hörn. När vi satt och åt satt en kille och spelade gitarr och sjöng, det är annat än vad det är hemma ! Vi trodde också att dom hade satt upp dolda kameran i en av hissarna. För i ena hissen stängdes aldrig dörren så folk gick in i hissen, tryckte på knappen, stod en stund och såg idiotiska ut och gick sedan ut och tog hissen jämte. Vi hade bästa utsikt från där vi satt och åt så vi satt och gapskrattade och så höll det på men nya människor som kom och försökte i över en halvtimme. Mycket underhållande, där låg gitarrsnubben i lä.

För övrigt så såg vi LisaPlace på stan i Malmö. Vi stod och kollade på en modevisning på stan och egentligen hade jag läst att hon skulle gå en modevisning i Malmö men jag trodde inte att det var den modevisningen jag stod och kollade på. Så jag blev lite chokad när Hang gallskriker: "Det är Lisa juuuu, LISAPLACE!". Fy vad orättvist snygg den lilla tjejen är i verkligheten !

DET VAR ROLIGT IDAG HANKE ♥

Konsten att passa en hund !

     Datum: 2009-10-29 Kl: 00:02:19


Innanför dörren till vänster står min lillebror och duschar och sjunger egenpåhittade sånger. Utanför står Kongo och tänker "vad fan händer där inne?" och jag höll verkligen med honom. Det undrar man verkligen när min lillebror går in där. Båda jag & Kongo tyckte han behövde något sorts straff för sin falsksång så vi bildade oss en pakt. Kongo gick ner och ställde sig vid dörren för att visa att han ville gå ut och jag gick och la mig i sängen och väntade till Jonas upptäckte honom. Sedan sa jag att det var Jonas tur och han kunde inte säga emot.

5 minuter senare tar jag gladeligen detta kortet genom fönstret från värmen i mitt rum och glädjer mig åt hur bra jag & Kongo kommer överrens.



Fast sen svek han mig lite ändå och gick över till fiendens sida men jag tänkte att okej, det får gå för denna gången då...


Funny !

     Datum: 2009-10-28 Kl: 22:39:43
ROLIGASTE IDAG !

Jag: Du ligger i lä min vän ! ;)
En nära vän: Hahahaha, ja ... med ett jävla ligg som som färgat håret svart så går det ju inte direkt framåt !

Sen blir det ännu lite roligare när både exakt samtidigt skriver:
"det skulle bli ett jävla bra blogginlägg/får jag lägga ut det på bloggen?"

Vi känner varandra för väl !

Monstret ♥

     Datum: 2009-10-28 Kl: 15:02:49
Idag ringde körskolan igen för att fixa någon tid men tack och lov var jag redan vaken denna gången. Har haft tillräckligt med samtal med dom i det tillståndet jag befinner mig i när jag blir väckt.

Idag passar jag Kongo som är lite sjuk. Fast när han är här märks det inte av så mycket. Han är lika pigg och glad som vanligt. Nu ligger plutten i min säng och sover. Han är så söt så mitt hjärta smälter när jag ser på honom. MONSTRET ♥


Promenix !

     Datum: 2009-10-28 Kl: 00:20:37
Das Maria Ackenviken ansökte ju om en höstpromenix idag så det ställde man ju upp på. Vi traskade långväga över stock och sten och i samhället i detta höstmörker med strumpor på händerna. Vi snicksnakade om lite allt möjligt och man får alltid reda på en massa nytt på våra promenader som inträffar si sådär en gång i halvåret. Det är verkligen en helt annan grej att prata på fritiden när man är ute och går så där jämfört med hur det är i skolan.

På hemvägen mötte vi mannen som talar med sig själv för andra gången så vi var tvugna att ta en omväg och gå en liten längre bit. Vi avslutade promenaden med att bli livrädda för en skällande hund som skrämde slag på oss.
Efter den här promenaden kan vi och lätt konstatera att ja, vi skulle haft reflexvästar på oss !

2 - år sen kanske ?

Låt mig inte sova, för all del !

     Datum: 2009-10-27 Kl: 13:02:44
MEN VAD ÄR PROBLEMET UNDRAR JAG DÅ !?

Idag, andra dagen på lovet väcks jag av att min körskola ringer fem i åtta och vill bestämma tider. Jag pratar, tackar och bockar och lägger på. Sen somnar jag om men en halvtimme senare ringer körskolan igen och väcker mig och ska bekräfta lite saker. "Väckte jag dig ?", "Nej, absolut inte" hör jag mig själv svara. TRO SJUTTON ATT DU VÄCKTE MIG KVINNA !


Självklart är min lillebror nere och härjar så då måste jag gå ner och kollar vad han sysslar med, sen inser jag att klockan är halv nio och inte en vettig själ går upp vid den tiden när man är ledig. Så jag lyckas somna sött igen, men vad händer ? Klockan 09.25 vaknar jag av att jag får sms av den dära Maria Ackenviken, men jag somnar om snabbt igen. Sen sover jag prima igen tills jag vaknar av ett nytt sms vid halv tolv men då fick jag ta mig i kragen och stiga upp. Det är nog inte meningen att jag ska sova alls längre ...


I'M SO MAD !

     Datum: 2009-10-26 Kl: 18:18:47
ÄR DET HÄR ETT SKÄMT ELLER ?
PATETISKT.


Att konkurrera mot köksstolar !

     Datum: 2009-10-26 Kl: 17:25:32
Idag kom min mamma hem och sa att "hennes jobbarkompis dotter hade minsann köpt sex nya köksstorlar till sin mamma för att visa att hon uppskattade henne så mycket". "Jaha, vilken idiot" tänkte jag men sa det inte högt som tur väl va. Mamma forsatte att spä på om hur glad hennes jobbarkompis hade varit osv.

Plötsligt började i stort sett hela IKEA-katalogen bläddra igenom mitt huvud och jag såg bilder på sängar, köksbänkar och tv-bord för att hitta något som jag kunde köpa nu då. Jag fick för mig att det höll på att byggas upp ett krig där nere på deras jobb. Att varje dag kom en ny mamma som sa att "igår hade minsann mitt barn ..." och så måste alla andra mammor på ett fint sätt försöka få deras barn att göra något snällt så att dom kan stoltsera med det på jobbet dagen efter.

Jag funderar på vad hon ville få mig att göra. Idag sträcker jag mig så långt som att jag gör middagen medan hon är på yoga. Tror dock att det är rätt fjuttigt att komma med till jobbet imorgon när man konkurrerar mot köksstolar...

Godmargen !

     Datum: 2009-10-26 Kl: 13:33:43
Varför vaknar jag idag klockan åtta av att idiot Jonte ringer ? Jo, för att han vill ha numret till körskolan och vad gör han uppe klockan åtta undrar jag då ? Makalöst var svårt det ska vara att få sova ut utan att någon stör. Som kompensation för mig själv så har jag inte stigit upp än.

Jag vet varför jag inte går upp. För när jag går upp måste jag städa mitt rum för min mamma har tjatat och tjatat de senaste tre veckorna och tydligen så har jag inget val längre. Jag kan väl kanske hålla med om att det har sett ut som ett sopinkast ett tag men än har ju ingen dött utav det... eller ?



Helgsammanfattning !

     Datum: 2009-10-25 Kl: 20:30:14
Vad har vi att bjuda på idag då ?

Jo, igår spenderade jag hela kvällen hos Amanda. Från halv åtta till halv tre i natt så sydde hon en ny klänning och jag satt i jämte som sällskap och åt chips. Amanda blev riktigt nöjd med sin klänning och jag var nöjd över min insats som sällskap.

Vid halv tre gick vi och la oss och självklart stapplar en berusad Jonte in i lägenheten och tänder lyset en timme senare och stör. Men vi slapp honom för han fick sova i ett annat rum.

Idag har jag hjälpt Amanda till någon modevisning och det gick väl smärtfritt. Efter modevisningen åkte jag hem och slängde mig i soffan och åt min pappas thai-gryta. Mycket god faktiskt men kanske en aningens stark, han får lära sig att hålla i kryddorna lite bättre.

Min pappa ligger nu och kollar på sitt favoritprogram "Ensam mamma söker" och säger att vi kanske borde köpa soundtracket ?

Nu måste jag hitta mat !

Dumbo !

     Datum: 2009-10-24 Kl: 15:56:30
Jag kollar på Dumbo.
Att vad han är söt ♥



Nu vet jag vad jag kan göra på lovet i alla fall !

     Datum: 2009-10-24 Kl: 01:57:24

Fredag !

     Datum: 2009-10-23 Kl: 22:00:40
Här ligger jag som en stekt korv i min säng och orkar inte göra någonting. Fattar ni hur illa det är då om jag ligger hemma under täcket en fredagkväll ?

Jag har mått hyffsat prima hela dagen men så fort jag kom innanför dörren här hemma så brakade kroppen ihop totalt. Jag fick så ont i ryggen så jag kunde knappt stå men var tvungen att behärska mig lite för hade lovat att klippa Sara direkt. Efter klippningen fick jag lite massage på ryggen och då blev det bättre för ett tag. Men sen gick det utför igen och nu ligger jag här under täcket men ont i ryggen och magen och det dunkar till och med lite i huvudet. Bara det inte är svinis som har slagit till ...

På praktiken hade jag två kunder och på den ena fick jag klippa av allt hår. Typ 40 centimeter ! Det är inte varje dag det händer men idag var en sådan dag.

Tackar han med skägget och lakanet för att det är lov nu. Sofia kom på att det borde byta namn till "serielov" istället för "höstlov" för man behöver ett lov då och då för att kolla ikapp sig på alla serieavsnitt man har missat under de hektiska veckorna.

Nu ska jag vila mig.
Adjö !

Torsdag !

     Datum: 2009-10-22 Kl: 22:40:24
Jag är så trött och jag har fullt upp hela tiden känns det som. Är ju inte hemma förrens efter sex och då är det bara att slänga i sig lite mat och sen kasta sig i soffan för att sova på en gång. Vilket hektiskt liv jag lever må jag säga !

Kollade på S.O.S Gute innan som nästan är mitt favoritprogram. Himla roligt faktiskt, men vad jag fick slåss över bästa tvn för att få se på det.

Pratade lite med min studerande bror i telefon och rastade min hamsterråtta samtidigt. Han önskade med bilder på Nicotinella i bloggen så ska se vad jag kan ordna fram.

Äntligen fredag imorgon, jippie kaaa - hooow !

Das hamsterråtta som sitter på sin rumpa .

Emotions !

     Datum: 2009-10-21 Kl: 22:12:11
Lite för mycket känslor nu.
En ny känsla som jag aldrig riktigt känt förut.
Jag tar mig samman !


What a day !

     Datum: 2009-10-21 Kl: 19:58:13
Fy farao vilken dag. Den började bra men slutade åt helvete !

Hade uppskrivningen på morgonen och träffade på Mathilda där. Vi delade lite tankar och hade lite pepptalk och sen gick vi in och gjorde provet. Ut kom vi båda två godkända och jag hade 60/65 rätt. Sedan traskade jag tillbaka till skolan och slingade mitt hår.

På eftermiddagen hade jag uppkörning och den gick mindre bra. Men jag var egentligen inställd på att jag skulle kugga så det var inte så farligt egentligen för jag kände mig inte redo. Självklart var det ett fucking vägarbete som förstörde för mig, vad annars !? Gubben jag körde med var för övrigt helt konstig. Han var jätte tykig och rent av elak och svärde åt mig till och med. Jag var livrädd för honom och han sa inte ett ord på hela uppkörningen förutom vart jag skulle köra. Jaja, adjökens med det körkortet idag. Jag lovade mig själv att jag inte skulle lipa om jag kuggade men det råkade trilla några små, små diamanter ner från ögonvrån en gång ändå. Men jag tog mig samman snabbt som attan för man lipar inte över att man har kuggat. Det är inte acceptabelt !

Sen blev ju inte min dag bättre precis. Hade en kort afton-modell att jobba på i skolan när jag kom tillbaka. Jag var ju inte så pepp precis men Anette gjorde i stort sett allting, fråga mig inte varför ? Sen när jag skulle åka hem så var det vägarbete så bussen stod stilla i 20 minuter och självklart så dör min mobil så jag kan inte lyssna på musik på vägen hem. Sen när jag går längs med vägen hem så är det någon som försöker köra på mig med flit. Han gasade på som satan precis jämte mig och det var så nära så jag kände luftsvinget. Men jag orkade inte ens bry mig, den här dagen har bara varit för mycket !


Body Jam 49 !

     Datum: 2009-10-20 Kl: 22:18:56
BODY JAM 49
(x) CHECK

Tisdag !

     Datum: 2009-10-20 Kl: 18:45:05
Min hamsterråtta blev nästan uppäten av ett hundmonster alldeles nyss och nu ska jag iväg och träna. Ser inte ut som att jag kommer kunna se några serier ikväll. That sucks !

Imorgon är det egen hårvård och kort afton modell på skolan. Kan bli intressant...

Hinner inte mer nu !

Överraskningsfest - Jocke 25 år !

     Datum: 2009-10-19 Kl: 22:27:29
I lördags var det dags för den stora överraskningsfesten för den gamla simmarlegenden Joakim Nielsen aka. Hannas bror. Det skulle bli överraksningsfest för fulla spektakel och det hade fixats och donats och ljugits som bara den hela dagen för att få det att gå ihop.

Klockan tre anlände jag & Hanna för att hjälpa till med förberedelserna. Eller vi var nog inte så mycket till hjälp men när det var dags för själva hedersgästen att träda in i rummet så var vi inte sena med att ta ton i födelsedagssången ! Sen skulle det också korkas upp champagne och den korken skjöts rakt upp och gjorde ett hål i taket. Fint med lite damm på mattan och ett hål rikare i taket. Emma hällde upp champagne i ett glas till Jocke men så höll det på att rinna över så då surplade hon upp det själv men efter en halv sekund spottar hon ut det och skriker: "Jag är ju för helvete med barn!". Det skrattade vi åt !

Sen åt vi mat och käkade tårta och umgick som man gör på vuxna kalas. Kongo min bäste vän fanns ju med på kalaset så jag var glad. Gert kom även en sväng och umgicks med oss men redan vid 12 låg jag & Hanna i sängen och sov igen. Slutkörda efter alla kalas !


Giang & Carlsson - 18 år !

     Datum: 2009-10-18 Kl: 21:34:05
I fredags var det fest, 18 - års fest för Giang & Carlsson närmare bestämt. Det var mycket trevligt och vi startade upp med förfest hemma hos Ida. Den var mycket lugn men sen blev det värre när vi kom till festen.
På festen gavs det bort presenter som armband, möss och blind dates som mottogs med lite blandad förtjusning.
Det dansades en del, utövades kamasutra, någon ramlade ner för en veranda, en annan fick ta hjälp av en flaggstång för att komma på fötter och tårta åts till förbannelse. TACK GIANG & CARLSSON ♥

Jag bjuder på bilder.





Fredag !

     Datum: 2009-10-16 Kl: 17:19:23

Idag har det praktiserats på för fullt. Jag & Julia hade ju salongen för oss själva eftersom Carin & Sofie är i London på visning så då har vi levt loppan. Eller inte, kanske. Men jag har kollat på One Tree Hill halva förmiddagen och det tackar man inte nej till. Resten av förmiddagen har jag skrivit loggboken till projektveckan som jag helt hade glömt av samtidigt som jag lyssnat på musik. Så förmiddagen gick i en rasslande fart. Julia har även lärt mig att äta kolpudding och så har vi spanat på bilar och berättat att jag drömt om hennes kille inatt.

 

Hade tre kunder idag. En som skulle klippa till sina extensions. Det var inte det lättaste och det blev inte det finaste men det blev gjort i alla fall.

 

Om jag ska erkänna för er nu så sitter jag på min praktik och förskriver det här inlägget nu. För jag kommer inte hinna skriva det sen för så fort jag kommer hem så måste jag kasta mig in i duschen för ikväll är det fest ! Jag har en färgkund nu och medans färgen verkar så sitter jag här och förbereder sånt här. Hon ska sköljas om 11 minuter så snart får jag masa mig här ifrån. Den syns att detta inlägget är förskrivet för i texten längre upp står det att jag har haft tre kunder men än så länge är jag bara inne på min andra. Jag spånar fortfarande i vem min tredje kan vara, har kanske en liten aning…

 

Nej, nu kallar arbetet. Sen är det fest !
Adjö !


Kasslerpitt !

     Datum: 2009-10-15 Kl: 21:59:00
Självklart var det kasslerpitt på Sofia idag. Hon hade feber och ont i huvudet och lite sådär. Så jag fick luncha med mig själv men jag hade turen att Andra Avenyn började precis när jag skulle hugga tänderna i maten så jag kunde se det. Och nej, jag är inget fan av Andra Avenyn men ja, jag måste fortsätta kolla på det för att jag en gång i tiden började kolla på det. Men jag vill inte ta av min vitkiga tid till det programmet så då var det perfa att jag kunde ta lite lunchtid till det.

Klippte pappa idag så jag inkasserade lite kosing till mobilen. Sen begav jag mig till Amanda för att fixa kläder till festen imon. Det gick inte lika bra som förra gången. Jag var där i två timmar och kom hem men inte mycket utav värde, samma paljettleggings som förra gången och en annan svart trasa som vi klippt lite i. Får se vad det blir imorgon, måste kanske till och med rota lite i min egen garderob, tro det eller ej !

Nu måste jag slagga. Jag & Julia har salongen för oss själva imorgon, yeeees !

Vilken teori stämmer ?

     Datum: 2009-10-14 Kl: 22:11:00
Hahaha, vad roligt !

Hang skrev på sin blogg att hon hittat denna artiklen på Aftonbladet. Det roliga med detta är att jag & Lisa stod idag på fjärde våningen i skolan och tittade ner på Herr Thern som vankade av och an ute på gräset i minusgrader och pratade i telefon. Han såg ut att ha väldigt svåra beslut att fatta i telefonen för han traskade runt överdrivet länge utomhus i minusgrader för att vara helt utan anledning. Jag & Lisa stod då och underhöll oss genom att spåna i vad det var han pratade om i telefonen. Vi trodde på teorin att han höll på att göra om köket hemma och att han inte kom överens med frugan om hur det skulle se ut. Men vem vet, det kanske var det i artiklen dom pratade om i telefonen ? Man vet aldrig ... annars tror jag fortfarande väldigt stark på köksrenoveringsteorin !

What a life ?

     Datum: 2009-10-14 Kl: 21:27:24
Vad är det för satans liv man lever i ? Jag är trött som en sate var enda dag.

Att sitta och vänta på bussen tjugo i sju på morgonen är FRUKTANSVÄRT kallt ! Nu när hela busskuren har börjat med den nya traditionen att frosta igen helt så har också jag börjat med en ny tradition. Kan det vara för att dom har skapande verksamhet i skolan, det vet jag inte men hur som helst så är det nya nu att skapa i frost. Jag gör en fyrkantig ruta helt fri från frost så att jag kan se när bussen kommer genom rutan. Sedan skrapar jag fram ett tak över fyrkanten med en skorsten och lite rök som bolmar ut och plötsligt har det blivit ett trivsamt hus på rutan. Sen fortsätter jag genom att skriav "HEJ HANKIE" och sedan en glad gubbe under det för att välkomna Hang till busskuren när hon kommer stapplande framåt tio i sju.

I skolan skulle vi göra färdigt det sista med projektarbetet. Till min absoluta icke-förvåning så var 3 av 5 i min grupp inte där så jag & Lisa fick klara oss själva. Sofias ledighet godkänner jag väll kanske ...

På eftermiddagen hade vi JB-joggen = Dödens gång ! Vi gick runt Osudden som lärarna säger är 6 km, men det måste vara längre. Det är så makalöst tråkigt och det var så svinit kallt plus att lärarna ska vara så checka och fotografera oss. Ve och fasa !

Gick till körskolan sen och fortsatte med dom förbenade repertitionsfrågorna som jag har hållt på med i veckovis utan att klara. Men som en vänlig gest från gud så klarade jag det idag men vad upptäcker jag ? Man måste klara dom TRE gånger för att få gå vidare ! Men jag har klarat dom två gånger nu så bara en gång kvar.

Praktik imorgon och Sofia kommer kanske slänga in en Kasslerpitt imorgon. (Kasslerpitt = Vårt ord för att på allvar säga att man är sjuk på riktigt.) Skit också !


Melissa Horn - Säg ingenting till mig !

     Datum: 2009-10-13 Kl: 22:15:25
Så fruktansvärt bra ♥


Hälsovecka !

     Datum: 2009-10-12 Kl: 22:14:58
Denna vecka är det hälsovecka i skolan så då bryts alla vanliga lektioner och vi har olika teman. Vi i trean har "Don't drink & Drive" att arbeta med och det är ju inget nytt precis.

Firade denna morgon med att åka buss med Jonte till skolan. Sheboom vad kallt det var när vi traskade över storgatan mot busskuren denna tidiga morgon. Trötta som mongon var vi med.

I skolan startade vi upp med att kolla på en film och rattfylleri. Sen skulle vi upp till media där två poliser pratade lite för oss. Det var inga roliga poliser alls och kvinnan av dom var helt röd runt käften. Det var det enda man kunde kolla på och Angelica undrade om hon visste om själv att hon var röd !
Det kom även några fältassistener (eller var det hette ?) och pratade lite om ungdomar och alkohol och droger. Dom sa att det vanligaste är att man börjar i 12 - års åldern ? KOMMER INTE PÅ FRÅGA, inte på min tid i alla fall. Då hade vi knappt slutat leka med dockor !

På eftermiddagen hade vi lekar där man skulle gå en tipspromenad där man skulle svara på olika påståenden och sedan skulle vi i olika lag utöföra tävlingar typ, samt frågor om alkohol. Jag & Caroline var så dåliga på alkoholfrågorna även om vi gick in för det. Vi hade rätt på en fråga som vi fuskade oss till svaret på. Men när det gällde påståenderna var vi suveräna ! Vi satte flest av alla och vann hela kalaset ! Jag fick ett mousse och hon ett spray från Wella. Snacka om team spirit !

Söndagshäng !

     Datum: 2009-10-11 Kl: 18:41:08
Ligger inklämd bland två kineser nu och lyssnar på Darin för att Hung vill det. Söndagshäng som vanligt hos Hankie med datorer, tv och godis.

Ska sova hos Amanda inatt så borde nog pallra mig hem snart och packa mina belongings.

Glömde säga att jag fick födelsedagspresenter av min praktikplats i fredags. Ett fint armband och lyxig chokladsås. Thank you very much ! Jag tror dom gillade min kladdkaka jag bjöd dom på, den var smarrig !

Hade även släktkalas igår. Fick lite presenter och åt lite tårta som det brukar vara.

Nu kom det ännu fler kineser hit. Jag känner mig utsött med stora ögon.
Hej då !

Festligheter !

     Datum: 2009-10-11 Kl: 02:31:44
Precis hemma från en liten fest. Eller, först firde vi Nedim och sen åkte vi vidare till festen i buschen. Festen var, ja kanske inte som våra, men jag hade rätt roligt ändå. Inte för att jag umgicks med någon annan än mina vanliga vänner men det blir lätt så när man inte känner en enda människa och man inte är riktigt lika dana.

Men vi shakade asset på dansgolvet rätt mycket i alla fall, även fast det kanske inte var dom "stekigaste" låtarna som Pontus gick runt och sa sju tusen gånger. Jag träffade Svenne Banans lillasyster där också, det var inte illa !

Hur som helst var det helt okej, men vi hade svårt att hitta skjuts hem. Men tillslut så lyckades vi få åka med Herr Rydh. Nu i efterhand kom jag på att man kunde ju slaggat hos Linnsan Svensson, hon är ju nämligen bosatt där ute bland träden någonstans.

Men det får bli en annan gång. Nu ska det slaggas !

Expo !

     Datum: 2009-10-07 Kl: 21:27:47
Jag är helskottans trött nu känner jag så ska lägga mig snart. Mamma har så kallat "symöte" här hemma så min pappa har flytt från huset och min lillebror är på träning så det är bara jag som får tampas med tanterna här idag.

Idag har jag jobbat på Expo hela dagen. Hade bara Emma das Wihelsson som kund och det är ju knappt en kund. Slingade och klippte henne och det blev så bra , en riktigt puma blev hon ! Jag hoppas hon utnyttjar det nu till helgen när jag lagt ner så mycket energi på henne. Jag vill höra fler roliga historier om Herr XXXXX !

I Expo hade vi också en kund som hade med sin son Gustav som var 4 år. Mer energi i en unge har jag nog aldrig sett. Han var så extremt överenergisk att jag började bli orolig för pojkens bästa. Han gjorde nog verkligen allt man kan göra i en salong, jag ger er någa exempel: Borsta en docka, följa efter oss, vattenkrig med sprutflaskorna, äta happy meal, leka sharader, hissa upp och ner i stolarna, dricka varm choklad, sjunga "Rory racerbil", leka fotomodell, låtsas sitta vid tv-spel, låtsas att fönen är en pistol, skriva på papper och bara allmänt högljudd. Detta var nu bara enstaka exempel och ungen var i salongen i 4 timmar. Förstår ni, 4 TIMMAR ! Snacka om att vi var slutkörda. Det är ju inte konstigt att jag håller på att somna på stället nu.

Ska nog ner och sno lite tårta från tanterna. Bara för att dom är här så ska dom inte få allt gott för sig själva.

Just in: Presenter !

     Datum: 2009-10-06 Kl: 18:32:43
Här hemma satt jag och pluggade när det plingade på dörren och in kom Hang & Paulina med en hel presentpåse till mig. Snacka om att jag blev både glad och överraskad. Det var en sån där fin presentpåse också som jag alltid velat ha. I den fanns en massa praktiska presenter och foton och kort osv.

THANK YOU SO MUCH ! ♥

Sen fick vi äran att åka med Jocke och skjutsa hem Paulina. Eller jag tog mig den äran ska man kanske säga. Jag hann även träffa Nove en liten millisekund men hon var inte på det bästa av humör.

På hemvägen körde Jocke fram och tillbaka över hela vägen så jag och Hang flög runt som kanelbullar i hela bilen. Men det var roligt, Jocke tycker nog dock att vi är lite si sådär ni vet, men I don't give damn !


Tisdag !

     Datum: 2009-10-06 Kl: 13:48:30
Sitter i matsalen med Daniella och pluggar på den förbenade samhällskunskapen. Regeringar och politik är ingeting för mig.

Fick lite sällskap av Johan, Coffe & Thomas ett tag medans dom åt men nu har dom gått så Daniella tog deras plats istället.  Varken jag eller hon kommer någonstans och vi sitter bara och stirra på skiten.

Samtalet drar iväg in på körkortsområdet istället eftersom vi båda sitter och kämpar med samma skit. Daniella tyckte man kunde få sitt körkort i flingpaketet och jag håller helt och hållet med !

Nu är det rast så det är bäst för Hang att hon pallrar sig ner hit med Marica i släptåg som i sin tur har ett USB med sig !

Note to God !

     Datum: 2009-10-05 Kl: 22:44:41
AWESOME !


Ett besök på banken .

     Datum: 2009-10-05 Kl: 22:09:21
Eftersom jag fyllde 18 år igår så får man ju som traditionen bjuder ta hand om alla sina besparingar själv. Därför tog jag idag mitt pick och pack och min mamma och begav mig till banken fortast möjligt för att skriva alla pengar på mina föräldrar igen. Jag är verkligen inte i stånd till att ta hand och mina besparingar själv så nu slipper jag det tills jag bestämmer mig för att jag vill, så nu kan allt återgå till det normala igen.

Jag avslutar med ett smakprov ur familjen ...

Jonas: Va, är Anna Anka adopterad ?
Mamma: Ja, hon är ju från Polen egentligen.
Jonas: Va ? Fy vad äckligt, jag hatar polacker !
Pappa: Stefan Liv är polack !
Jonas: Jaha, ehm ... jaja. (ångrar sig genast)

Konsten att gå på bio !

     Datum: 2009-10-05 Kl: 17:57:16
I lördags skulle jag, Amanda & Hanna åka på bio till Jönköping. Som ni vet så har vi alla tre helt olika viljor och ingen av oss är rädd för att säga vad vi tycker.

Så inne i foajén brakade helvetet löst rent ut sagt. Jag & Amanda kämpade för att få se på "Flickan som lekte med elden" medan Hanna promt skulle se "Prinsessa" som vi egentligen hade åkt dit för att se. Efter ett herrans levande med skrik, bråk och mutningar så blev det tillslut "Prinsessa" som jag & Hanna ville se i utbyte mot att Hanna betalade Amandas del av popcorn och cola.

Efter att vi lyckats ta oss ut levande ur den första striden var det dags att hitta till biosalongen. Hanna tog biljetterna och sprang i förväg för att hitta salongen (trodde vi ?). Men hon visste tydligen redan vart det var så hon hade ställt sig i kön och lämnat fram biljetterna när biljettintagaren frågade var hennes vänner var. Jo dom är här bakom, sa Hanna, men inte stod vi där. Jag & Amanda stod någon annan stans och fattade inte vart Hanna hade tagit vägen men tillslut hittade vi rätt och biljettintagaren stod och skrattade åt oss.

Sen gick faktiskt allt ganska bra genom hela filmen som alla för övrigt tyckte var helt okej, tills vi kom till en rondell för att ta oss ur Jönköping. Ingen visste vart vi skulle så vi skrek på varandra och då menar jag verkligen skrek, rent av pissed off ! Amanda tänkte att hon kör ett varv till i rondellen eftersom vi inte var säkra vart vi skulle men då brast det totalt för Hanna som visste att vi skulle ta tredje avfarten. Hon skrek och var så arg så det går inte beskriva i ord. Men så fort vi var ute på rätt väg så var ilskan som bortblåst hos oss alla tre och första kommentaren var: "Vad prtatade vi nu om innan detta ?"... och så var allt som vanligt igen.

Prinsessa


Thank you everybody ♥

     Datum: 2009-10-04 Kl: 22:54:37
Nu är det bara en timme och 16 minuter kvar av min födelsedag men det känns som den har varit väldigt lång. Jag hann fira lite inatt innan vi somnade och sen har det firats för fullt idag igen.

Jag har knappt hunnit vara hemma någonting för jag sov hos Amanda inatt, sen var jag bara hemma och åt innan jag var tvungen att åka till Smålandsstenar och kolla på Paulina som spelade volleyboll. Så jag hann inte få några presenter då, men jag fick en blomma av Fidde som mamma Inger låg bakom. Thank you !

Jag hann svänga förbi hemma en stund och få presenter och kasta i mig tårta innan jag skulle med Amanda och hämta Jonte. På hemvägen kidnappade dom mig och körde mig till Bambu som var Jockes överraskning till mig. Så där bjöd dom mig på mat. Fidde sa att han visste att jag skulle skriva i bloggen att dom hade en liten ekonomisk kris för att få ihop det, och bara för att han sa det så skriver jag det !
Innan vi skulle gå där ifrån spelade Jocke & Rasmus upp sin sista kosning på "Grodjakten". Men tillslut lyckades Jocke vinna hundra kronor så helt misslyckat var det inte.

Hur som helst var det kanon trevligt på Bambu. Tusen tack allihop !
Jag har världens bästa vänner, (ekonomikris, eller inte). ♥

Happy Birthday !

     Datum: 2009-10-04 Kl: 21:25:20

Lördag !

     Datum: 2009-10-03 Kl: 15:36:10
Jaha, vad har vi att bjuda på idag ?

Igår kom Hannanas till staden så vi svängde förbi hennes syster en sväng och så hälsade vi lite på Kongo. Vad jag hade saknat den plutten !

Sen körde Fidde runt oss lite i bil och vi tog en sväng till Kvantum för att handla godis. Sen åkte vi hem till mig och kollade på Hannas modevisningsfilm och herregud vad jag skrattade. Den tåls att ses igen !

Idag är det bio för trio ! (fyndigt skrivet). Det blir till att åka i mazda sporten upp till Jönköping och kolla på bio. Kan bli roligt !

Jag väntar på att Hanna ska komma tillbaka för hon är ute och gör stan osäker för tillfället. Sen måste vi nog snart fara eftersom det är vi själva som står för transporten dit.


Torsdag !

     Datum: 2009-10-01 Kl: 21:48:05
Hade riskettan som dom så fint kallar det idag på morgonen. Jag tycker faktiskt det var rätt intressant, inte alls så tråkigt som alla säger att det var. Vi var ju ett jädra pack som var där idag. En blandning mellan mig själv, några epa-traktor killar, två utländska damer och två stycken utländska som i stort sett inte kunde ett ord svenska. Vilket gäng va !

Lunchade ihop med Sofia och sen vidare till praktiken. Hann inte sätta näsan innanför dörren innan jag stog med saxen i näven och klippte på. Klippte sen i ett streck fram tills klockan sex då jag slutade.

Kollade på Idol innan och gud vad jag älskar Tove. Det är mig en redig tjej !
Nu kollar jag på Inlåst och det är faktiskt rätt underhållande.

Pappa undrar också varför Hanna inte kan ta ledigt från skolan så att hon kommer tidigare imorgon eftersom jag fyller år denna helgen. Sen så sa han nyss: "Undrar vad hon har köpt till dig i födelsedagspresent, en rattmuff kanske ?" Jag orkar inte !

RSS 2.0