Söndag !

     Datum: 2008-08-31 Kl: 22:14:44
Det blev inte mycket av denna dagen. Har suttit och glott på tv hela dagen och arbetat lite på hemstudieuppgiften. Sen så åkte jag och mamma en sväng i bilen också, och gjorde vofflor. Eftersom det är dagen efter för min kära pappa så blev det självklart pizza till kvällsmat. Det tackar vi för.

Nu har till och med Hanna gått och lagt sig och klockan är bara tio över tio, så jag måste väl med gå och lägga mig bara för det. Men det blir nog ett Gossip Girl avsnitt ändå, bara för att liksom.

Kräftskiva !

     Datum: 2008-08-31 Kl: 13:02:48
Igår var jag på kräftskiva med mina föräldrar. Det var någon slags "reunion" från förr så jag var tvungen att följa med. Det var väll rätt tråkig 80% av tiden, men kvällen hade några få ljuspunkter. En av dom var när Maddes kille Simon (båda är studenter) ville att Madde skulle starta en blogg så att hon kunde tjäna en miljon på den och sen sälja den. Varför, undrade hon då? Då säger han: "Jo, för då kan vi börja äta fläskfilé!" Stackars pojk som inte har råd med fläskfilé i sitt studentliv.

Sen var det också en väldig rotation i soffan på övervåningen jämte mig. Jag satt och kollade på tv med Jonas och hans kompis. Först kommer mamma och sitter ett tag, men går sen ner för att det var fika. Sen kommer Simon och sätter sig och kollar, men efter ett tag känner han sig tvungen att gå ner eftersom han är över 20 år. Men sen går det en liten stund och då kommer han trippandes upp i trappan igen och slå sig ner. Sen så kommer Madde upp för att hämta ner honom igen, men så viskar han: "Jag kommer tillbaka när jag lyckas smita igen". Men hon höll honom nog i ett hjärngrepp för han återkom aldrig igen. Men näste man på schemat var Andreas som slog sig mer en gärna ner och kollade.

Vid 2 var vi i alla fall hemma och då var det march i säng.

Klädpoker !

     Datum: 2008-08-30 Kl: 11:40:20
Igår spenderades kvällen hemma hos Rasmus med vi gamla vanliga och lite smålandsstenarbor. Rasmus har ett väldigt fint hus för övrigt då hans föräldrar är konstnärliga. I alla fall, tydligen var det klädpoker som stod på schemat. Jag vet inte vems idé det var men klädpoker blev det. Vi spelade på ett ganska bra tag och efter en stund så var det ganska avklätt i soffan mitt emot oss som bestod av killar medans vi i tjejsoffan satt nästan i full mundering. Vi spelade av dom kläderna på ett löpande band. Helt plötsligt mitt i spelet så knackade det på fönstret, då var det Marcus. Villkoret på att han skulle få komma in och vara med var att han tog av sig till kalsonger direkt och det var inga problem att övertala honom. Redan i hallen hade han slitit av sig alla kläder och kom glatt in. Här skämms vi inte. Tillslut så förlorade jag mot Mathilda, men vi var bäst ändå med tanke på att vi spelat av kläderna på 5 killar.

Efter att man äntligen hade fått ta på sig begick vi oss ner till korvkiosken och köpte lite mat. Sen höll vi på att frysa ihjäl så vi gick alla hem till Rasmus igen och tryckte ner oss i hans soffa med hundra filtar och kollade på "Mysteriet på Greveholm" och drog lite repliker till det. Trots att jag satt i både jacka, scarfs och 3 filtar så höll jag på att frysa ihjäl. Men så upptäcker vi att han inte har något fönster. Istället sitter det en träskiva för och det drog ju som in i sjutton ! Men vid halv 2 så pallrade jag & kinesen oss hem i alla fall.

Det var en riktigt rolig och sjuk kväll igår. Vi gjorde allt i nyktert tillstånd med. Det är lite illa ...

Ledig !

     Datum: 2008-08-29 Kl: 14:02:55
Idag har min kära skola gett mig ledigt. Eller ledigt och ledigt, det är hemstudiedag vilket innebär att vi får några uppgifter som vi ska göra hemma. Vi gjorde 1/4 av uppgiften på bussen hem igår men nu har man resten kvar. Tyvärr har jag ingen som helst lust att göra dom nu heller. Men jag vet ju att jag måste, men kanske inte idag?

Det finns heller inget att äta hemma, men jag tänkte att jag håller mig till runt klockan sex. För då kan jag nog sätta igång att tjata till mig kinamat. Bra där !



Juckee & Macoos

     Datum: 2008-08-29 Kl: 12:52:08
Igår kväll blev jag så snällt injuden till filmkväll hos Marcus med Joakim. Vi försökte kolla på två olika filmer men när popcornen var slut så gick det helt enkelt inte. Så vi satt bara och hängde nere i Marcus relaxrum som för övrigt har blivi så häftigt ! Marcus visade mig sitt helt onödiga köp som var en armstrumpa med låtsas tatueringar på. Men Jocke var helt  fashinerad över det och skulle köpa sig en lika dan.

Efter ett tag förflyttade vi i alla fall oss upp till Marcus rum där dom kollade busstider, lyssnade på techno och jag läte Marcus "Boken om mig själv". Han har förövrigt nästan skrivit av allt ur min bok. Så mycket att han till och med skrev "min man och mina två barn" .

Sen gick jag & Jocke hem i alla fall och Jocke cyklade på sin omgjorda cykel. Den har ett omgort framhjul som sitter 2 meter längre fram än på en vanlig cykel och ett påsatt ryggstöd av en gammal datorstol. Jocke var snäll och skjutsade mig på den till Amanda där jag skulle hämta min cykel. Dock så var det inte särskilt lätt då jag skulle stå på ramen mellan benen på honom och det låter för jävligt, jag vet (Paulina, jag ska ringa dig och förklara sen). Men på något sätt så kom vi i alla fall hem tillslut.


Macoos & Juckee ;D

Skolan

     Datum: 2008-08-29 Kl: 11:10:10
Igår i skolan så hade vi vår första lektion i SVenska B. Jag hade tänkt mig att vi kanske skulle leka lite då eller så, men icke så nicke. Vi satte direkt igång med att skriva om det svenska språket genom tiderna. Men som tur väl var det bara ett litet arbete som skulle vara färdigt redan samma lektion.

På eftermiddagen hade vi också vår första lektion i marknadsföring (?) tror jag att det var i alla fall. Aja, skit samma jag minns inte riktigt men i alla fall så skulle vår nya lärare presentera sig. Hon ser ganska kool ut för hon går runt i värsta slimtajta party-outfits som knappt räcker över röven så man tror att hon är riktigt tjejig, men så säger hon så här: "Hej, jag heter Camia. Jag gillar att göra saker i betong och att skate-a (stavning?)". Whaaaat ? Betong och åka skateboard i party-outfits och stora öronhänge ? Det var ju inte vad man hade tänkt sig precis. Men hon verkade i alla fall ung och bra, och den här kursen kommer nog gå riktigt bra.

Permanentning & Barnpassning

     Datum: 2008-08-27 Kl: 19:03:45
Idag permanentade jag min farmor i skolan och det gick faktiskt ganska bra. Hon blev riktigt stilig med pudelfrilla och nyklippta toppar. I mina pauser passade jag Sofias modells barn och hon gilalde mig faktiskt. Beviset fick jag av att hon spydde, för mamman sa att hon spyr i närheten av dom hon gillar, alltså mig. Lilla Tyra var så liten och tjock och gosig att bära runt på. Som tack för att Sofia permanentat Karins hår och för att jag tydligen lekt med hennes barn lite så bjöd hon oss på McDonalds. Fattar ni vilken fest eller ? McDonalds, på en ooonsdag !? Så det blev fest i kalssrummet för våran del.

På eftermiddagen orkade inte vår lärare fixa något att göra åt oss så vi fick göra vad vi ville. Dumma som vi var så valde jag & Sofia att läggaa håret på varandra. Läggning är sådant man gör på tanterna men vi hade hoppats på fina lockar men vad trodde vi egentligen ? Det blev bara lite vågigt häng typ. Totalt misslyckad och efter hemfärden i regnet så såg man ändå ut som en slickad katt. Det firade jag genom att fläska i mig 4 kakor så fort jag steg innanför ytterdörren. Men jag hade rättigeheter till dom för det var trots allt jag som bakat dom.

Sista dagen i skolan imorgon för det här veckan. Jag är nämligen ledig på fredag. Eller nästan, hemstudiedag...

Permanentrullning !

     Datum: 2008-08-26 Kl: 19:19:54
Jag har inte så mycket mer att säga än att jag har rullat permanent hela dagen. Verkligen alla mina timmar i skolan idag. Inte gick det så bra heller och inte kommer det gå bättre imorgon då jag ska permenenta min farmor.

Den enda höjdpunkten idag var att jag & Linn åt bara vi två tillsammans i matsalen för första gången och det invigde vi med pizzafisk. Man har ju hört talas om godare invigningsmat må jag säga.

Det var en trevlig bussresa hem i alla fall. Kickos skickade ett sms till mig och undrade varför jag inte hade sett honom...Han satt nämligen precis jämte mig typ. Sen skickade Hang sms lite längre bak i bussen och töntade sig. Tillsist blev det godisfest och dom inbjudna var jag & Kickos som fick godis av Hang & Hoof. Vilken fest !

Önska mig lycka till imorgon !


Pictures of Greveholm !

     Datum: 2008-08-25 Kl: 21:19:12


GREVEHOLM ALLA MÄNNISKOR, GREVEHOLM !



Lund - Greveholm - Eslöv

     Datum: 2008-08-24 Kl: 23:05:00
Idag bar det av ner mot Lund och Eslöv för att hjälpa min bror att flytta. Han börjar på högskola i Lund imorgon men han har inte hittat någonstans att bo än så han ska bo lite provisoriskt hos Jonna i Eslöv ett tag framöver. Så vi var i Lund och kollade runt lite på skolan så att han skulle hitta dit osv. Vi var också och kollade på ett av pappas kompisars hus. Det låg i den finaste delen av Lund och var ENORMT. Det var helt otroligt stort, som ett slott. Jag kände att mitt hus var inte mycket att komma med.

För er som inte vet så ligger "Greveholm" eller "Hjularöds slott" som det egentligen heter, i Eslövs kommun. Och eftersom jag är väldigt intresserad av just Greveholm, eftersom "Mysteriet på Greveholm" är tidernas bästa julkalender så tvingade jag alla att åka ut dit. Guud, vilken känsla man fick. Tyvärr är slottet privatägt så man får inte gå in, men man fick åka runt och spionera. Ååh, det var så roligt och jag såg tornet där rymdrakten hade varit. Dom hade redan hunnit bygga igen efter att den hade åkt till rymden? Dom är snabba i vändningarna där. Jag har tagit ett kort där man såg ganska mycket av Greveholm så det kommer upp här imorgon. Jag vill åka tillbaka dit nu !

Sen åkte vi till Eslöv och packade in min bror och sen sa vi tack och hej då till han och Jonna, och sen bar det av till Donken.
Det blev McDrive, och sen så kollade jag på "Beck - I Guds Namn" resten av tiden hem i bilen.

Imorgon är jag ledig, men det blir till att sova ganska snart ändå för jag är trött efter mitt Greveholmbesök.
Godnatt !

"En, två, tre, fyra, fem meter. Och det här är bara hallen. Kanon !"
- Citat av Leif ur "Mysteriet på Greveholm".

Insparken - 08 !

     Datum: 2008-08-23 Kl: 11:34:40

Igår kväll var det då Gislaveds inspark som stod på programmet. Jag var egentligen inte bjuden på förfesten och jag var inte elev på skolan, men med lite hjälp under veckan som kom jag in.
Förfesten var helt okej. Paulina började ljuga om vad hon hette och vilken klass hon gick i så då var jag tvungen att hänga på. Men sen så kom en trea fram till oss och sa att vi inte hade behövt ljuga och sa att det var jättekul att vi var där, så då slapp vi det problemet.

Kul att se alla ettor sen som kom fram till en och började babbla om att dom kände en, att vi var bästa kompisar på dagis osv. Jag hade sjukt kul tillsammans med Paulina, Carlsson & Giang. Bilfärden till Parken var nästan det roligaste. I Reftele var vi tvugna att stanna för att vi skulle ut och kissa. Vi låg i ett dike med as högt gräs och Mathilda brände upp hela benen på brännässlor.
Väl framme i Parken kom vi in, jag med någon annans biljett. Sen dansade vi aset av oss i 50 minuter för sen stängde det. Vi upptäckte då att vi kanske hade kommit lite sent, men bättre sent än aldrig.

Tyvärr har jag inga kort att visa, för det var ingen som var i sådant tillstånd att det gick att ta några.

Nu ska jag ta på mig något, för sen blir det pizza med enbart tjejer. Vi är lite emot killar så här nu för tiden.


Poängjakt !

     Datum: 2008-08-22 Kl: 17:19:47
Idag hade vi poängjakt i skolan vilket gick utt på att vi skulle springa runt i stan och göra olika saker som vi sedan fick poäng för. Vi sotd till exempel mitt i stan vid en fontän och sjöng samtidigt som en gubbe fick filma oss så att vi fick bevis på det. Sen gick vi till posten och bad dom göra en nummerlapp åt oss. Vi gick också till en bilaffär och bad om ett fakta blad om deras nyaste bil. Killen i affären trodde typ vi var dumma i huvudet.  Sen pantade vi en burk, lånade en bok och gick skotkärra utanför folkhögskolan. Vi gjorde lite mer skit med, så jag hoppas vi vinner nu.

Nu måste jag börja fixa mig för insparken. Inte för att jag ska sparkas in, eller ens går på den skolan. Men ska Paulina dit, så ska jag dit ;D

Redovisning för ettorna ...

     Datum: 2008-08-21 Kl: 18:53:18
Redovisningen för ettorna idag gick väll sådär. En myra viskade till mig att jag tydligen hade råkat säga "samuraj" en gång istället för "massaj" men spelar roll, det låter ju typ lika dant i alla fall.
Efter alla redovisningar så skulle vi umgås med ettorna vilket slutade med att vi direkt gick på stan. Jag minns väll vad två ettor i vår grupp hette för dom var dom enda som pratade. Dom andra var tysta som möss och hade mobilerna upptrykta i ansiktet. Sen fick vi sluta tidigare i alla fall och det är alltid uppskattat.

Imorgon är det fredag och då ska vi umgås med ettorna och treorna igen tror jag att någon sa. Vi får väll se vad det blir som står på schemat.

För övrigt så hade vi fått en überskön soffa i korridoren idag men den stod där ungefär lika länge som idrott & hälsa - killarna kan hålla sig borta från våran våning. Alltså ungefär lika med någon timme. Så den har dom självklart varit och hämtat och bärt upp till sig så nu äger vi ingen soffa längre.

XOXO
 

Imorgon kommer hjärtat tillbaks !

     Datum: 2008-08-20 Kl: 21:50:31
Imorgon är inte vilken dag som helst, utan det är en väldigt efterlängtad dag.
Mitt hjärta kommer nämligen tillbaks imorgon. Min lilla dator. Kärleken.
Så i morgon är det fest !

Nu är det Paradise !

Mina rutiner går förlorade !

     Datum: 2008-08-20 Kl: 20:34:23

Jag är redan på väg att falla ur mina nya rutiner och skolan tar död på mig. Jag skulle upp tjugo över fem idag för att duscha. När jag vaknade tänkte jag att nej, jag skiter i att duscha och sover 20 minuter till. Det var det i och för sig värt men det är på det här sättet det kommer att gå utför för mig när jag redan sviker mina rutiner.


Min massajgrupp har jobbat vidare idag dock utan vidare framgång till en början. Vi gick hela vägen till biblioteket enbart för att upptäcka att det var stängt. Ville man dö då eller ? Ja, det ville man.

 Vi fick tillökning i gruppen idag i form av Amela. Och nog gillade hon att prata om sådant som hade med tillökning att göra. Hela eftermiddagen hade vi ett hett samtal om könsstympning, omskärelse, killar och sexuella historier. Ida kände antagligen att det också var hennes grej att prata om för hon hängde på för glatta livet. 


För övrigt så tror vi att det var en rejäl babyboom året då 92: orna föddes. Bussen var fullsmockad när den kom idag och vi var bara ca 30 personer till som skulle smockas in. Det där hände aldrig förra året. Allt är ettornas fel, dumma, dumma ettor.


Jag vill också bara meddela att allt är som vanligt igen. Jag slocknade som en sten så fort jag kom hem från skolan idag. Precis som vanligt med andra ord

Adjö !


Back to school again !

     Datum: 2008-08-19 Kl: 20:59:11
Nu är skolan igång igen och det märks. Jag är rätt så trött efter bara ca 4 timmar sömn och en uppstigning vid 05.20.
Det var kul att träffa alla igen men efter ca 15 minuter så tyckte jag att vi kunde gå hem igen. Vi fick nya saxar, kniv, kammar och bostar och det var lite som en minijulafton.
Alla nya ettor är ju för farao snygga och stora som hus. Själv kom man där och kände sig som en liten mobbad glasögonorm trots att jag inte har glasögon. Fattar ni hur illa det är då ?

Annars så startade skolan verkligen med ett språng. Vi sattes i arbete med ett projektarbete där vi skulle välja en kultur, skriva om den och sen göra frisyrer som passar till det. Till råga på allt så ska vi redovisa allt för ettorna på torsdag och min lilla grupp har inte kommit någonstans och det är sista arbetsdagen imorgon. Men vi ska inte glömma att Linn sitter nu hemma på sin fritid och söker information. Linn är så studiemotiverad ska ni alla veta.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på dokumentären "Hjälp - Jag kan inte sluta fisa" tills Paradise Hotel börjar. Och nej, jag skojar inte. Det heter verklgen så.


Fett schema va ? ;D

My weekend.

     Datum: 2008-08-17 Kl: 20:52:49
Jaha, vart har jag varit de senaste dagarna för inte har jag uppdaterat här i alla fall. I fredags var det fest i alla fall. Efter ett litet nyckelproblem så blev festen helt okej. Inte toppen bra, men helt okej i alla fall. Det mest positiva är att jag gick en jäklans lång runda och för en som inte tränar så ofta så var det en ganska bra grej. Jag klappade en igelkott också den natten. Det har jag aldrig gjort förut och det kan jag förstå nu i efterhand för det sticktes. 
På väg hem sedan från festen så blev jag & Hanna förföljda av två utlänningar som sa att dom skulle "följa oss hem". Dom tog Hanna på röven och kastade en glasflaska på oss så att det flög splitter hej vilt. Scarey people.

Lördagen spederade jag i pyjamasen fram till klockan åtta på kvällen då jag upptäckte att mitt smink och diverse pryttlar var hemma hos Jocke. Så efter det hade jag en kvart på mig sen skulle jag sitta i en bil på väg till en ny fest i SS. Jag ångrar att jag åkte med och det gjorde Hanna med. Fy satan vad tråkigt det var. Jag & Hanna spenderade 90% av tiden på gående fot i jakt efter lite mat, men det var lönlöst. Det slutade med att vi hade gått ca 5 km i iskall atmosfär utan någon som helst glädjehöjare på hela kvällen. Eller vi ringde Ida, så Ida & Carlsson kom och det var väll det som räddade vår kväll. 
Vi blev för övrigt stoppde av polisen på vägen hem också. Jag höll på att skita på mig men det blev en solskenshistoria av allt ihop tack och lov.

Idag har jag spenderat hele dagen till städning samtidigt som min lillebrors kompisar har skjutit mig med knallpulverpistoler i röven. En mycket lyckad dag med andra ord.

Jag kollade klart på sista säsongen av OTH idag, så nu blir det film!

Fett cuula !

     Datum: 2008-08-14 Kl: 21:49:18
Här sitter jag hemma hos Hanna i Tranås och vi är fett cuuula !
Vi har inte gjort något vettigt sedan vi var och fikade igår. Tyvärr blev det ingen långfika för naturen kallade för min del.
Men det blev en resa med Hannas mamma till mjölby för att hämta Rolifies telefon och för att köpa 2 tröjor på Dressman som nu mera har extra stora storlekar. Vi han också med en snackwrap och en glass på Donken.

Annars händer det inte mycket här i Tranås. En popcornpåse, en chipspåse, en pizza, två glassar och hundra godistuggumin är lite av det som har passart vår matstrupe under denna tid.

Imon åker vi vidare hem igen. För då blir det feeest. Fräsht !

Nu är det "Paradise Hotel". Det bästa som visas på tv nu för tiden.
Loves it !



Auf Vide !

     Datum: 2008-08-13 Kl: 11:26:10
Idag åker jag ifrån detta pisställe för stunden och åker vidare till min fett coola vän Hanna.
Eftersom ingen av oss har haft någon livsglädje på ett tag nu så täkte vi skaffa oss det nu.
Och livsglädje skaffar man på bästa sätt genom att fika i en hel dag.
Jag känner på mig att denna vistelse kommer bli satans flötig men det kan vi behöva.
Chips & Popcorn, Väl bekomme !

Nu ska jag packa och önska mig lycka till så att jag inte hoppar på fel tåg eller något liknade.
Auf Vide mina vänner !

Liseberg

     Datum: 2008-08-10 Kl: 20:21:29

I lördags drog vi som kunde som sagt till Liseberg. Det var ganska mycket folk där så det blev rätt mycket köande. Men någon gång får man stå ut med det med. 
Det var i alla fall skit kul och vi tvingade upp dom rädda i värstingkarusellerna och Paulina var en av dom. När vi satt högst upp i höjdskräcken så var hon inte glad, och kollade gjorde hon inte heller även fast jag försökte bända upp ögonen på henne. 
Sen var vi och kollade på Pandavision också och jag och Paulina dunkade ihop våra huvuden så det blev en jävla smäll för att vi blev skrämda av en bokstav som kom flygande mot oss. Klantkarin på oss två.



Marcus & Jocke köpte en heliumballong att ha roligt med.
Fy satan vad roligt det blev !




Heliumballong - Kom till Plopp
Uppladdat av lifeaccordingtomickan

Sen på kvällen när det var dags att lämna Liseberg så behövde vi ett akut "sista balder åk" som nästan kostade oss en övernattning på Göteborgs Centralstation. Vi han med tåget med en minuts marginal, efter krångel med spårvagnar, hjälp av gubbe, telefonsamtal till SJ och lite annat. Men till tåget han vi, även om vi var tvugna att springa över hela Göteborg och genom hela centralen med folk som tittade och skrattade åt oss.  
Men halv 3 låg jag faktiskt i sängen redo för att sova i Jockes stuga. Eller nej, inte i en säng, i en soffa. Pga att en Calle tydligen var för fin för att ligga på en soffa, så han skulle promt ha min hästens utdragbara säng upbyggd av altanstolsmadrasser. Så adjöss med utsträckta ben för min del under hela den natten.

Men dagen var bra ändå, trots en mindre bekväm natt ! ;D

Fredag

     Datum: 2008-08-08 Kl: 17:48:13
Tjo flöjt vilket åskväder vi hade inatt. Blixtarna lyste upp hela himlen och endast därför umgicks jag med mina syskon för en stund. Vi satt i Jonas säng och jag tvingade dom vara med på en gissningslek som tidsfördriv. Sen så hade jag & Fidde lite smskontakt med som var mycket uppskattad.

Idag är första gången på några dagar som jag tar mig friheten till att faktiskt klä på mig och försöka ha ett liv.
Jag har faktiskt varit och handlat smycken för ett 2 år gammalt presentkort.
Efter det tog jag mig till Amanda och snyltade lite äppelpaj som hade rikligt med deg på sig. Den satt perfa !

Nu ska jag sätta igång mit nya projekt som går ut på att frälsa Amanda i One tree hill. Det måste gå bra.

Meningslös torsdag !

     Datum: 2008-08-07 Kl: 14:36:41
Jag hade lika gärna kunnat jobba denna veckan för det häder ju ingenting av värde en då. Eller nej, det hade jag inte heller kunnat göra för det har jag verkligen inte ork till.
Denna dagen kommer bli lika pissig som den igår. Jag vaknade dock på ett strålande humör men det försvann när mammma kom hem och var tjurig och sen ska åka till mormor istället för att åka någonstans med mig. Så det lär bli oth hela dagen idag igen. Hoppas att Amanda kommer hem idag, det kanske kan bli en liten livsglädjehöjare i alla fall.

Det enda som har räddat min dag så här långt är att "Oprah Winfrey Show" handlade om något kul idag.
Först var Miley Cyrus med och pratade och sjöng lite och sen fick man se världens bästa flygplan.
Ja tack, säger jag till att resa i det flygplanet. Egna sängar, tv, 5 - stjärnig mat, vinkällare, pyjamas och mer där till.
Det kostade 7500 dollar tur och retur mellan Sidney & Singapore. Någon som har lust att bjuda en ensam själ så här idag ?

Nu blir det duschen och sen blir det oth...  ni kan mitt liv vid det här laget.
Ändrade planer, det är visst Cityakuten nu. Taaaaaack !

Ta mig till ett liv !

     Datum: 2008-08-06 Kl: 17:42:54

I förra inlägget sa jag att jag skulle ha en fortsatt trevlig dag. Det blev inte så.
Min dag har bestått av endast  oth, allmänt dator och ätande. Lite telefonprat med Paulina nu med.
Vi planerar för full hals för att få igenom Lisebergresan på Lördag och det ser faktiskt ganska ljust ut nu.
Tyvärr går det ju aldrig att fixa så att det passar alla och det är ju lite synd.

Känner att jag vill se Camp Rock igen på denna misslyckade dag så den laddas ner.


Hello Sunshine !

     Datum: 2008-08-06 Kl: 11:31:57

Är det inte självaste solen som skymtar fram på en sådan här trevlig onsdags dag. Joho, det är det.
Om det inte har hunnit att mulna igen innan jag har tagit mig ur sängen så kanske det blir lite solande ändå.

Får se vad som händer idag. Först på schemat står i alla fall frulle för det får inte bli godis till frukost idag igen. Det får det bara inte bli.

Nu ska jag gå och ha en fortsatt trevlig dag hade jag tänkt mig (:


Ny design !

     Datum: 2008-08-05 Kl: 23:38:23
Tack världens bästa Hang Bui för min nya design (:
Jag vet att jag var jobbig och satt jämte och höll på men designen blev ju bra till slut.
Sorry för att jag bet dig i armen 2 gånger med.
 
Nu ska jag sova men först ett oth ! ;D

Party all night long !

     Datum: 2008-08-01 Kl: 16:13:03

Idag är det festligheter hela dagen och hela natten. Nu har vi nämligen ett sådant hejdundrande trevligt släktkalas för min lillebror som fyllt 13 år. Vi har så roligt med våra kristna stockholmskusiner så att jag har gått och gömt mig. Födelsedagsbarnet själv får underhålla dom för det är ju trots allt på grund av honom som dom är här. 

Tillråga på allt så är dom bruna som idioter båda två efter bara en vecka i Danmark och inte bryr dom sig över det heller.
Själv har man varit på Cypern en vecka, solat som en jude dag och natt vid kusten för att bli något sånär brun och som tack för min ansträgning kommer mina kusiner och slår mig med hästlängder i alla fall.

Ikväll blir det i alla fall fest under arrangering av Amanda. Kommer bli toppen !
Hanna är antagligen överlycklig nu över att det äntligen är fredag så att hon får ta på sig sin nya party-outfit.
 
Nu väntar jordgubbstårtan - det ända positiva med den här tillställningen.


RSS 2.0