Snö...

     Datum: 2007-02-21 Kl: 21:56:26
Baaah ! Varför har vi snö ? Bara för det så fryser jag när jag ska cykla till skolan !

Dagens bästa, Daniel Montecinos ! Han kommer in i klassrummet och sätter sig på stolen och hänger för att han är trött. Och Åsa bara: Är du inte på humör Daniel ? Och vad säger ungen: - Nä, min katt dog igår. Den kvävdes till döds. Åsa bara: - Jaha, fy vad hemskt. Hur kunde han kväva sig ? Och Daniel babblar på och säger att den satte mat i halsen och kvävdes och dog. Så Åsa börjar prata på om hela historien hur hennes katt dog. Sen så verkar hon typ tro att Daniel satt och lipade eller något. Hon bara: - Ja, jag förstår att du är ledsen. Jag började också gråta när min katt dog. HAHAHAHHAHA xD Vad fasen tror hon ? Daniel har för fasen aldrig haft någon katt. Sen började hon fråga om Danne hade vägt sin katt, men det hade han aldrig gjort så då undrade hon om han inte ångrade det nu när den var död ? ^o) Sen sa Danne nått typ: - Han var jättetjock min katt, fast jag råkade sparka honom en gång så att han bröt några revben. HAHAHAH xD Sen fixade Fidde så att vi hade en tyst minut för Dannes katt. HAHAH xD Vad fasen höll vi på med ? Där satt vi på våran engelskalektion och hade en tyst minut för Dannes ihjälkvävda katt som aldrig äns har funnits xD HAHAHA !

Sen fick jag en chokladboll av Jocke bara sådär, men jag vet inte varför xD Han bara köpte den och gav den till mig utan att säga något ;) MEN TACK ÄNDÅ JOCKE ! :D

Sen har jag vart med Sara ! :D Vi somnade, som alltid. Sen sjöng jag ;D

Jag har idrottsprov imorgon. Det handlar om träning, skador, anorexi och bulimi, hjärt och lugräddning och badmintonregler. Varför badmintonregler av alla sporter om jag får be ? xD

/ Michaela .

Mickan  Sara Jocke

En helt vanlig dag...

     Datum: 2007-02-07 Kl: 21:43:15

Bilden idag var helt okej. Vi skulle bara flytta lite bord och sånt till ett annat hus eftersom bilden ska flytta. Jocke, Anton, Martin & Hung ! Det gick verkligen kanon för dom att flytta tidningslådan. Jockes ide med att låta den rulla ner för trappan blev verkligen lyckad. 2 av hjulen trillar av. Så dom fyra får bära lådan resten av vägen och det tar ca 20 minuter för dom att få dit den xD Hahaha .

Gympan var faktiskt riktigt kul idag ! Eller det där med stångsakerna kunde vi kanske hoppat över men ^^, Efter det var det iaf dragkamp med oss själva. Herre min skapare vad dom drog. Hung hängde typ en halv meter över golvet innan han trillade ner xD Jag hade fasen röda märken överallt efter det ^^, Sen var det rockringstävling som jag & Amanda fick dela på segern :D . Sen var det killerboll och vad händer ? Jag Michaela Lundberg skuter ut hela klassen utom Nicklas :O Så alla bara stod och skrek att han skulle skuta ut mig ;) Det trodde jag inte om mig själv, att jag var så duktig ! ;D Så jag & Martin blev lektionens lirare ;) .

Sen på so:n så sköt Danne nitar på mig hela tiden, och så nitade han fast mitt engelskapapper på min pärm, så det sitter där nu ! xD .

Sen Sara idag. Sådan störd unge. Här sitter vi på mitt rum och är helt inne i det vi håller på med och pratar inte med varandra eller något. Så helt plötsligt säger hon så här: Linn kommer få göra 2 prov vecka 9 :O . Så ser hon helt förvånad ut xD Jag skrattade så jag skrek. Vad fasen fick hon det ifrån ?

Sen hade vi äntligen våran efterlängtade stjärnskådning med :D Det blev kanon. Inga stjärnor ute och vi frös efter 10 minuter. Smoothien drack vi i en nappflaska med sugrör. Så satt vi i varsin solstol i varsin sovsäck xD Haha . Men det var kul ändå ! :D

Jag har ångest inför nationella proven i morgon ! xD

/ Michaela .

Mickan & Sara stjärnskådning


Helgen...

     Datum: 2007-02-05 Kl: 21:21:52
Har varit kanon ! :D Carro & Jag satt och hade parmiddag medans Putte hade förfest i rummet gämte xD Sen fick vi städa undan all deras skit och vi fick sprit på fingrarna :O

Sen gick vi och mötte Danne så gick vi alla till Amanda. Sen somnade vi där xD Sova i kläderna börjar bli min veckliga rutin verkar det som xD Haha.

Rickard var på värsta bra humör i skolan idag ! Det är inte ofta sånt händer ;) Slagsmål blev det idag med. Daniel vann, tror jag xD . Jag kände mig lite smått utsatt i skolan idag av Mathisen. Han satt och slog mig i huvudet, hällde vatten i håret på mig, ströp mig med en penna, tryckte upp en tänd ficklampa i ögat på mig, kvävde mig med luvan, drog av mig en massa hårstrån och stod och knuffade in mig i skåpen. Men det var okej. Det bjuder jag på !

Jag har picknickat i Amandas nya lägenhet med Amanda, Malin & Hangi ;D Det var jättemörkt och vi hade saften i en plastpåse ! xD 

Ikväll bara måste jag lägga mig tidigt. Nationella prov i svenska i morgon. Det vill jag inte ha.


Gooodnatt ! :D


Fredag...

     Datum: 2007-02-02 Kl: 17:42:47
Skönt. Skolan idag vart helt kanon. En applåd till Jocke, Hung & Anton som lyckades spränga sönder någon sak på fysiken precis efter att Rebecca & Malin gjort det och Holger förklarat att man inte fick göra så som dom hade gjort. Det kom skit mycket rök och sen läckte det ut någon vätska som luktade TORSK ! Det gick inte att andas, så vi fick öppna alla fönster xD Sen fick dom städa upp allt ;)

Sen blev det ju inget slagsmål heller ;( Jag som hade sett fram imot det hela dagen ! Men det var ju dom små som var töntiga och la sig så xD . Så Hung vann ! :D

Älsklings Carolin har vatt hos mig tills nu ! <3 Vi har ätit semlor för min mamma firar. Hon har fått 55.000 kronor idag ! Känns bra, för här ska jag se till att vi gör något bra av pengarna ;)

Senare blir det nog Amanda & Carro skulle nog komma med ;)

/ Michaela .


Carolin & Jag

Mickan & Andrea...

     Datum: 2007-02-01 Kl: 22:08:16
Vi var på G idag ! Woho ! Intervjuerna stog som spön i backen xD Hahaha. Andrea var intervjuare och jag var alla personerna. Intervjuerna blev mycket intressanta och allas liv slutade lite här och var. En del som underklädesmodeller i USA xD Hahaha ! Eller också kanske någon som vill ha en "frostfry fris från Elon" ? xD Hahaha.

Vart med Hangi med direkt efter skolan. Vi drack gräddsås och hon tycker att jag är en snickare bara för att jag sörplade såsen ? ^o) xD .

Nu ska jag gå och leta rätt på min "budget mp3 med fattig låtar på" enligt Daniel xD Sen ska jag duscha. Och inte kommer jag i säng i tid denna kvällen heller. Jag får ta det till nästa vecka xD .

Haaaa de ! :)



RSS 2.0