Helgen bjöd på en överraskning som vanligt !

     Datum: 2010-01-31 Kl: 22:24:59

I helgen hände en rolig sak. Men det var inte jag som gjorde själva händelsen och det är jag glad för. Men jag är en nära vän evigt tacksam för att den gjorde det för det räddar mig i många svåra stunder. Har jag numera en dålig stund så tänker jag efter en stund, sen kommer jag på ”just det, jag har det inte så illa, jag har ju inte gjort det som en nära vän har gjort i alla fall”. Får jag ångest för något så tänker jag efter ”Hm, finns det inget som kan få bort min ångest ? Jo, just det, min en nära vän hade ju en trevlig grej för sig i helgen”. Ja, ack vad man kan glädjas åt andras misstag. För det var ett misstag … eller ?

 

Imorgon är det Stockholm med skolan som står på schemat. Jag vet knappt vad som ska göras mer än att det är fritt hela måndagen och det är ju det enda som är intressant. Vi får se hur den resan slutar.

 

Nu ska jag packa färdigt och kolla på när dom spräcker upp valar och inspekterar inälvorna…


Och bärsta pris går till ... !

     Datum: 2010-01-31 Kl: 21:46:46
-                                  JoNaThAn/vV säger:

"Och årets pris för de bästa manliga/kvinnliga kaninfarmarna går till Jonathan Carlsson och Michaela Lundberg!" "Publiken: Klapp... Klapp.. Klapp"

Jag skrattar !

Friluftsdag & Praktik !

     Datum: 2010-01-28 Kl: 22:16:49
Igår hade vi friluftsdag som slutade i katastrof. Vi kom till Osudden halv tio och åkte hem kvart över elva. Som ni förstår så var det katastrof på alla håll och kanter. Det var svinkallt och det blåste och snöade. Alla var hungriga och men lärarna försökte dra ut på korvgrillningen så länge det gick men det dom lyckades inte så bra. Våra lärare är unga och för roliga. En viskade till mig såhär: "Du, det här är mellan oss, men om jag var du så hade jag skolkat idag. Men säg inte att jag säger åt er att skolka". Klockrent säger jag bara ! Efter att vi inte gjort någonting förutom att ätit upp korven som var tänkt till lunch så praktiskt taget bad lärarna oss att gå hem vid elva. Så jag & Hanke åkte frunsa i hågen hem till henne, drocg ner persiennerna och la oss under täcket och sov från tolv till fyra. Superbt !

Idag var det bara vanlig praktik men jag hade en ovanligt bra dag idag. Alla klippningar gick bra och jag och Julia festade till det genom att gå in på hotellet och äta. Vi har ju våra kompanjoner där inne och Julia är ju inte den som ligger på latsidan när det gäller att skaffa kontakter där inne. Vi fick även ett litet smärre strömavbrott inne på salongen men det kom en elkille och fixade det åt oss.

Imorgon är det fredag, äntligen !

Flashbacks !

     Datum: 2010-01-28 Kl: 20:38:24

Jag och Hanna.
15 år.
Låtsas att vi pratar kinesiska.
Lyssna och njut, jag dör
!


Lite av varje !

     Datum: 2010-01-26 Kl: 23:31:56
Idag tog min kära granne Sara körkort så då firade vi det genom att åka och hämta Hang i skolan. Vilket resulterade i att jag fick åka tillbaka hela vägen till skolan, ja som redan hade åkt hem och skulle ta det lugnt på min lediga eftermiddag. Det blev även en sväng in på Stadium där jag träffade på Jockis och sen en sväng till Donken och Citygross.

Kvällen blev hemmas hos Bui's och jag kollade på Familjen Annourlunda. Det bjöds på spagetti och köttfärssås, min favoriträtt i det huset. Hang var på jättebra humör faktiskt men ändå allmänt störd.

Paradise börjar ju spåra ur totalt nu för övrigt. Först Andreas, sen Catja och nu Cimon ! Det här ser inte ljust ut för framtiden. Tack för att Andreas är tillbaka i alla fall.

Imöra är det friluftsdag. Jag packar skrillorna och drar iväg med Blixten McQueen och hämtar upp lite kompanjoner och sedan beger vi oss mot Osudden ... i snöstorm !

Godnatten på den snygga hatten !

Die internet, die !!

     Datum: 2010-01-26 Kl: 10:15:07
Internet har brakat samman hemma och tydligen är det Glocalnet som har problem i hela södra sverige. Sånt får ju bara inte hända. Inte idag, inte imorgon, inte någondag. Det finns ingenting som gör mig mer matt än internetstrul. Jag tänkte att jag kunde göra lite skolarbete nu när internet ändå inte fungerar men nu för tiden kan man ju inte ens göra skolarbeten utan internet...

DIE INTERNET, DIE !!

Måndag !

     Datum: 2010-01-25 Kl: 14:08:24
Idag har vi egen hårvård för att festa till starten på veckan lite. Jag skulle slänga på en toning för att jämna till den färgbomb jag gått runt med det senaste året men det blev ju inte mycket bättre det. Efter första toningen syntes ingen skillnad så då la vi i ett steg mörkare men då höll det på att bli grönt, vilket egentligen ska vara praktiskt aget omöjligt. Men Eva-Lotta slängde i lite mer guld och sen sa hon att det inte skulle vara någon fara. Vi la i alla fall lite slingor också och nu sitter jag och väntar på att håret ska torka, så vi får se hur det blir. Det är i alla fall lite mörkare än innan.

Min kompanjon Sofia är på ett herrans bra humör idag. Hon är så finurlig så. Vi tar nog halv tre bussen hem med. Ja, det får nog bli så...

Nähe, arbeta lite med projektarbetet kanske.

Huuuur roligt !?

     Datum: 2010-01-21 Kl: 20:59:35
"TV3 lanserar webbtv-serien Glamourama, som följer nattklubbschefen Anna Hibbs, moderedaktören Michaela Forni och chefredaktören Petra Tungårdens öden och äventyr."

PREMIÄR 8 FEBRUARI
LOOOVE IT ♥


Foto:Emma Jönsson/TV3

Torsdag och lite hederlig praktik !

     Datum: 2010-01-21 Kl: 20:19:22
Idag var det bara lite vanlig hederlig praktik som vanligt. Jag hade kunder stup i ett så det var inte många minuters vila. Men när jag väl vilade lite så läste jag ur Julias "Män som hatar kvinnor". Inte det sämsta mina vänner.

Jag klippte för övrigt en kille som hade valt att börja på JB nu när han ska börja gymnasiet och Sofie klippte en som skulle på öppet hus på vår skola idag. Vilka ambassadörer jag och mina kollegor är ! Här bara strömmar det in elever !

Nu ska jag leta rätt på min hamsterråtta som har gått bort sig i sängen !

Halvtidsprov !

     Datum: 2010-01-20 Kl: 20:43:57
Vi hade ju då detta omnämnda halvtidsprov dagen till ära. För er som inte är lika uppdaterade som jag är och då inte vet vad ett halvtidsprov är så ska jag berätta det för er. Jo se ni, det är ett prov i frisör där man ska göra sju olika moment på tid utan hjälp.

Så idag har jag klippt en finish, färgat en gråhårsfärg, en volymföning, en permanentrullning, en vågföning, en långhårsuppsättning, och en kort afton och allt detta på tid ! Braxer i min galaxer vad påfrestande det var. Hade inte en enda rast för utom en snabb lunch och jobbade in i det sista fram till klockan fyra. Den sista timmen var jag så slut och hade ingenting kvar att ge, så det blev nog den sämsta permanent jag rullat det här året lämpligt nog nu till betygsättningen och allt. Men överlag så kändes det som det här provet gick riktigt bra, eller alltså över förväntan menar jag då. Vaktmästar Elija ställde upp som min färg och finishmodell och han blev faktiskt riktigt stilig.
Jag orkade aldrig stanna kvar och kolla vad jag fick för betyg så det får vi ta på måndag. Spännande, oh ja !

Nu ska jag ägna resten av kvällen till oth ! Om min langare väljer att göra det vill säga...

Hamsterråtteexplosion !

     Datum: 2010-01-19 Kl: 21:40:53
Nyss hände något som inte får hända ! Min pappa ligger i soffan och kollar på handbollen. Samtidigt ligger han och lockar till sig min hamsterråtta som är ute och spatserar i soffan. När han har fått henne till ett perfekt läge bakom hans bakdel så hörs världens brak.

DÅ HAR HAN ALLTSÅ FISIT PÅ MIN HAMSTERRÅTTA !?


Både jag och mamma gav honom en utskällning och till sitt försvar säger han: "Jag skulle bara kolla om hon var skotträdd ?"

FY FÖR KILLAR, INGA KÄNSLOR ALLS !

Mamma undrade om han inte fattade att han förnedrade henne ? Det fattade han inte !


Hamsterråtteexplosion !

     Datum: 2010-01-19 Kl: 21:40:46
Nyss hände något som inte får hända ! Min pappa ligger i soffan och kollar på handbollen. Samtidigt ligger han och lockar till sig min hamsterråtta som är ute och spatserar i soffan. När han har fått henne till ett perfekt läge bakom hans bakdel så hörs världens brak.

DÅ HAR HAN ALLTSÅ FISIT PÅ MIN HAMSTERRÅTTA !?

Både jag och mamma gav honom en utskällning och till sitt försvar säger han: "Jag skulle bara kolla om hon var skotträdd ?"

FY FÖR KILLAR, INGA KÄNSLOR ALLS ! Mamma undrade om han inte fattade att han förnedrade henne ? Det fattade han inte !

Lilja 4 - ever men inte ett forever halvtidsprov hoppas jag !

     Datum: 2010-01-19 Kl: 20:34:36
Efter en vidrig gårdagskväll och hyffsad natt så vaknade jag upp lite bättre idag. Inte i något supertillstånd direkt men tillräckligt skaplig för att masa mig iväg till skolan. Kom på en skitsmart idé idag också. Jag slängde in en såndär vetevärmare i micron några minuter innan jag gick till bussen och sedan satt jag och hade den under jackan när jag väntade ute på bussen i minusgrader. Kanonbra och jag frös nästan ingenting !

På samhällskunskapen satt vi i soffan och kollade på Lilja 4 - ever och åt popcorn direktpoppade från lärarrummet. Det räddade hela dagen att det var film idag, för vi kollar aldrig på film i skolan annars.

Eftermiddagen bestod av övande inför halvtidsprovet som äger rum imorgon. Jag orkar inte och det gör inte någon annan heller.

Ååh, vad jobbigt allting är nu och så är jag varm också. Jag ska ha religösa apelsiner på en hylla när jag blir stor, även om det bråkas nu. Jobbigt, jobbigt. Jag blir frustrerad.

Sick and tired !

     Datum: 2010-01-18 Kl: 14:09:39
Jag mår så utomordentligt dåligt idag !

Jag har så ont i halsen att det inte ens är aktuellt att svälja. Huvudet och kroppen dunkar och jag känner mig så lam, jag fyser som en albino till på köpet. Sitter här i min dunisjacka men det är inte mycket till hjälp ändå.

Just denna veckan som jag absolut inte får vara sjuk. Halvtidsprov på onsdag och det får man inte missa. Jag som verkligen hade behövt öva nu inför detta men det känns lite avlägset just nu.

Baaah, det gör så ont i min hals ! Snart avlägsnar jag mig från denna skola för idag !

Godnatt, vi syns imöra !

     Datum: 2010-01-14 Kl: 22:55:56
Är för trött för detta liv så om ett färdigt liv i Algeriet var till salu så skulle jag slå till på en gång !

Praktikdagen var så oändligt lång idag, den tog verkligen aldrig slut. För övrigt har jag fått reda på lite info om vilka som är otrogna här i byggderna och det är dom på arbetstid till och med ibland. Vad har folk betalt för nu för tiden !?

Igår övade vi hela skoldagen till halvtidsprovet som är nästa vecka. Det provet stavas ÅNGEST. Men så mycket som jag gjorde igår har jag nog inte gjort på hela terminen känns det som. Jag han med en kort afton, föna vågor, volymföning, mer föna vågor och sen även rulla upp en permanent. Hade jag varit ännu mer effektiv så hade jag hunnit mer men någon måtta får det väl ändå vara.

Imöra är det äntligen fredag, tack snälla rara ! "Imöra" är ett väldigt fult men ack så roligt ord för just ordet "Imorgon" och jag får absolut inte använda det ordet för Hanna... därför gör jag det.

Godnatt, vi syns imöra !

Linn är sexuell !

     Datum: 2010-01-12 Kl: 10:12:34
Idag umgås jag med Linn och hon är väldigt sexuell idag. Hon pratar om allt som går att köpa på ett sexparty och berättar det med en väldig inlevelse. Hon fantiserar hej vilt om olika saker och Sofia är inte sen på att hänga på. Emma är den enda som är ordentlig och försöker få stopp på det här innan det ballar ur mer än vad det redan gjort.

Annars så hade jag tänkt sätta igång med att plugga upp lite betyg nu så här innan lunch. Det har ju blivit tal om högskola så det är bäst att jag lägger på ett kol.

Om det ändå regnade köttbullar ute !

Back to work !

     Datum: 2010-01-08 Kl: 18:53:50
Idag började verkligheten igen och det gjorde den med att braka på med den värsta kyla världen skådat på länge !
Att masa sig upp klockan åtta för att senare gå ut och skrapa bilrutan på Blixten McQueen i 20 minusgrader är fan inte ett liv som jag diktade ihop så fint i ett sms till min lata vän Hanna Nielsen som legat och sovit hela dagen.

Skolan börjar efter lovet med en dags praktik, kändes verkligen nödvändigt ? Vi hade svinkallt inne i salongen så vi gick runt och frös hela tiden. Men sen kom jag på att jag faktikst är ett geni så då satte jag igång att arbeta med den lilla del av min hjärna som inte redan var förfrusen och kom på en toppenidé. Nämligen att fylla vattenflaskorna med skollhett vatten så när man höll i dom så värmde dom upp en från topp till tå. Dock missbrukar jag alltid mina idéer då jag denna gång gick runt hela dagen med en vattenflaska i näven eller i knät beroende på vad jag gjorde. Men Carin tyckte i alla fall att jag var smart och hon gillade min idé jättemycket och gick själv runt och värmde händerna på en vattenflaska ett tag.

Nu är man ju trött som ett as med så här lagom till fredagkvällen. Julia den kvinnan där emot dejtar ju intesivare än tåget så hon är självklart på dejt och dricker 400 kronos vin. Kvinnan vet vad hon gör säger jag bara !

Nyårsafton !

     Datum: 2010-01-04 Kl: 14:05:05
Jag har fullt upp dagarna i ända men nu tänkte jag slänga upp några bilder från nyår. Det blir dock inte många bilder för det finns bara ett fåtal som är okej att visa. Resten är verkligen groteska och då menar jag inte att mina vänner är fula, bara att dom kanske inte ses från sin bästa sida just på de korten jag lyckades fånga.

Annars så var nyår trevligt med trerätters middag, bordsplacering och uppdrag. Fram till tolv var det kanon och vid själva tolvslaget stack vi ut nosen ett slag för att kolla in det nya året, men sedan snabbt in igen med tanke på den kylan Sverige bjöd på den kvällen. Efter tolv började det väl spåra ur mer eller mindre pga omogna personer. Men jag tror att tjejerna såg till att dom fick vad dom förtjänade så det är bra. Vi avslutade kvällen med att vänta på en taxi från klockan ett till tio i fyra. Roligare saker har jag haft för mig måste jag säga...

Tack tjejer för en trevlig nyårsafton i vilket fall ♥




RSS 2.0