Onsdag !

     Datum: 2009-09-30 Kl: 21:11:57
Man hinner ju inte med någonting på dagarna längre. Var hemma från skolan vid halv sex efter många om och men och ett bra tags väntan på Jocke & Co som jag åkte med hem. Det var kul att träffa dom även om det tog sin lilla tid för dom att komma, killarna hade vart och gjort halkbanan. Eller inte Jocke då, han är ju mästerchauffören själv !

I skolan arbetade vi med kort afton och rullade permanent. Det var nog det roligaste som hände idag.

Slipper halva dagen på praktiken imorgon, ska göra riskettan eller vad dom kallar det där nya påhittet.



Michaela ?

     Datum: 2009-09-29 Kl: 22:53:39
Idag är det min namnsdag, dock inte med rätt stavning.
Mikaela är en ful stavning.
Michaela är betydligt bättre.
Heter jag verkligen så ?
Vilken ära.

Ville bara säga att jag tycker att det vart dåligt uppmärksammat, hör ni !
Bara några få som tänkt på mig.


Baby, there’s a shark in the water .

     Datum: 2009-09-29 Kl: 13:23:56
Sitter ensam kvar i matsalen och studerar mig till en smartare hjärna. Egentligen slutade vi vid halv tolv men jag ligger långt efter i samhällskunskapen plus att jag måste till körskolan senare.

Så jag sitter här i matsalen nu och gör instuderingsfrågor om Sveriges rikstad. Det är verkligen jätte tråkigt !
Det går inte så bra, för även om det bara finns gamla gubbar här som sitter och äter att titta på, så lyckas jag på något sätt spendera tiden utan att jag skrivit ett ord i dokumentet. Jag tror jag sitter och kikar i en liten springa mellan gardinen och blomkrukan ut mot vägen. Det är inget roligt jag ser, men det verkar roligare än Sveriges rikstad just för tillfället.

Jag lyssnar på musiktips från Amanda under tiden.


Maria Montazami !

     Datum: 2009-09-28 Kl: 22:50:22
Jag älskar Maria Montazami !
Bara hon kan få för sig att köpa ett kylskåp för sina ihopsparade pengar.




Jag säger bara en sak:
"Ostkrokar, var är ni ?"

Nova !

     Datum: 2009-09-28 Kl: 19:43:00
Igår festade jag till det lite genom att störa Jocke & Paulina lite genom att åka med hem till Paulina för att kolla på Nova. Milda Mathilda vad liten hon var !

Hon låg och sov ensam i en stor dubbelsäng men på handukar (in case of emergency). Hon hade fått jätte många presenter och i en av presenterna låg ett par pyttesmå "Hestra handsken" - vantar. Dom var så söta med rosetter på. En riktigt Hestraunge kommer det bli av den där !

På hemvägen höll jag & Jocke på att först köra på ett råddjur och sen en hare. Så går det Herr Joakim Bladh när man vill köra fort !


Lördag !

     Datum: 2009-09-27 Kl: 22:27:08
Dagen spenderades i otroligt sköna men inte allt för vackra kläder, två vandringar till Ica och resten av timmarna framför tvn hos Amanda för oss alla tre.

På kvällen kom Paulina till mig och vi gick till Robbin för att hälsa på dom andra på deras förfest. Jag & Paulina stannade hemma från Sigges pga bristande ekonomi och ork. Hos Robbin var det festligt, vi testade massagestolen och umgicks med vänner.

Jag dokumenterade lite under kvällen och nu när jag ser tillbaka på bilderna som togs så inser jag att Hanna är med på i stort sett alla bilder. Är jag förvånad ?

Framåt halv tolv pallrade jag och Paulina oss hem till mig för att kolla på "Män som hatar kvinnor". Det slutade bara med att vi halvsov till halv tre då kinesen kom (och plingade på dörren !) och skjutsade hem Paulina till Jocke. 




Fredag !

     Datum: 2009-09-27 Kl: 20:54:58
Hanna Höna kom till staden i fredags och då blev det liv i luckan. Vi kickade ut Amanda från sitt eget hem och började sedan att ta på oss turbaner och skapa kinesluggar för att fördriva tiden.

Senare kom en snäll Agge och skjutsade oss till kinesen Hung Bui där vi hittade en kattunge på gräsmattan. Snälla som vi var tog vi in den till Hung som är asmatiker och pälsallergiker. Katten blev glad och fick skinka och Hung blev vansinnig och lyfte ut katten gång på gång med en elgiganten - plastpåse ifall den hade rabies eller liknande. Vi döpte katten till Pysen eftersom den liknade våra två andra Pysar i vår omgivning.

När vi skulle åka hem så snodde Pysen runt bilen så Jocke öppnade dörren och skrek: "BOOOOOOOOOOORT !" men jag tror han fick lite dåligt samvete för sen hissade han ner rutan och sa med sin töntigaste röst: "Vi kommer snart tillbaka". Det skrattade vi gott åt.

Jag & Hanna anlände till Amandas hem men hon hade inte återvänt så vi snilade om mitt myskläder och tog ett glas cola. Efter ett tag dundrade hon in med båda tvillingarna Carlsson i släptåg som och skulle sova över. Jonte var så snäll och spelade partymusik för oss vid halv tre på natten med otroligt hög volym. Men vi slaggade gott i Amandas föräldrars säng ändå !

The new Pysen .

Torsdag !

     Datum: 2009-09-24 Kl: 22:04:05
Jag praktiserar hela dagarna så jag hinner inte med att uppdatera i min blogg. Är man på väg in i vuxenvärlden då eller är man ?

Jag klippte tre stycken idag. Det blev en pachklippning även idag men jag blev inte nöjd idag heller. Hur mycket jag än lutar den förbannade benan och sträckningen på håret så lutar det inte så mycket som jag vill ha det ändå. Jag tycker jag lutar för kung och fosterland men ändå så syns det knappt i slutresultatet. Jag har däremot blivit en hejare på graderingar, någon som vill ha det kanske ?

Imorgon är det fredag och det är festligt som vanligt. Men det är ingen idé att jag går och hoppas på att få sluta tidigare för jag har kunder till sex ändå så.

Slagga nu då !

Emotions !

     Datum: 2009-09-23 Kl: 22:42:00


Jag är arg ikväll. Jag vill inte vara det men kan inte sluta upp med att vara det.
Jag lyssnar.

Skolfoto !

     Datum: 2009-09-23 Kl: 22:00:49
Idag var det dags för skolfoto. Det blev inte bra och det kan hända att jag har snarlika drag med en köttbulle på korten. Men jag ska vara glad att jag fastnade i alla fall.

Hade två kunder på Expo. Klippte pacher för glatta livet. Tanten pratade på rätt bra om att hon aldrig är ute på krogen längre för gubbarna i hennes ålder kan inte ta hand om sig och luktar bara svett. Hon hittade heller aldrig några snygga kläder längre för att hon var för gammal, men Svenska Hollywoodfruar kollade hon på. Det var hennes favoritprogram tillsammans med bokdebatter på tvåan.

Imorgon är det praktik igen. Det är så fruktansvärt långtråkigt. Själva praktiken är inte tråkig i sig, det är bara det att man inte har någon kompis som gör det till lite sådär ...

Halkbana ? Check !

     Datum: 2009-09-22 Kl: 19:44:32
Yes sir, halkbana var det idag ja.

Det började bra genom att vi bara var tre tjejer från vår körskola som skulle göra den idag. Det var jag, en stockholmare och en (sen tre år tillbaka) nybakad student. Vi hade faktikt helt okej roligt ihop så det var nemas problemas.

Vi körde på rad och var så duktiga så. Eller inte ! Eller på rad körde vi, men om vi var duktiga vet jag inte. Det var ett jäkla shabblande i radion om att "vi hade kört över tant Asta" och att "vi inte svängde tillräckligt mycket" och det ena med det treje. En gång flög min bil bara runt, runt. Jag vet inte vad jag gjorde men antagligen inte rätt, men roligt var det.

Själva körningen gick faktiskt bra och när det skulle disskuteras så gick det bra med. Han som föreläste var jätte rolig och drog massa exempel som man kände igen sig på. Det sista vi fick göra var att sätta oss i en bil som han vred åt alla håll och kanter och lite upp och ner och sådär. Jag och tre till var försökskaniner och det var verkligen ett smart val att ta mig som försökskanin. Jag gapskrattade mest hela tiden när vi satt där och kravlade runt och sen skulle jag visst öppna en bildörr när vi stod på sne. Jo men visst, den klenaste av dom alla som jag är så lyckades jag få upp dörren ca tio centimeter och min handled höll på att brytas av innan han hade babblat klart och jag fick släppa ner den. Jag har verkligen underskattat vikten av en dörr på en sne bil...

Det var nog det. Jag var faktiskt aldrig nervös och det var bara kul att köra runt. Särskilt eftersom man fick köra runt själv i bilen !

Vad hände ?

     Datum: 2009-09-21 Kl: 22:17:03
Jag hade körlektion idag och det gick faktiskt riktigt bra. Det första jag fick reda på var att jag skulle åka och köra halkbanan imorgon. IMORGON !? VAD HÄNDE ? Jag vill ha mitt körtkort men ändå känns det bättre när det fortfarande är lite på avstånd. Jag gillar inte pressen vet ni.

Bäst jag lägger mig eftersom bussen går redan halv sju imorgon. Det blir tröttsamt !

Don't forget !

     Datum: 2009-09-21 Kl: 20:02:46
HANKIE, TINAS COOKALONG BÖRJAR NU !
MED CAROLINA GYNNING TILL PÅ KÖPET. KAN DET BLI BÄTTRE ?
GLÖM INTE !


Paulina har blivit en gammal faster !

     Datum: 2009-09-21 Kl: 09:17:47
I natt sov jag vaken och drömde om allt kändes det som. Vaknade och somnade flera gånger.

Femte gången jag vaknade var det av att Paulina ringde vid halv sju och skrek: "DET BLEV EN TJEJ !"
Så hennes bror och Veronica fick en tjej i natt, och vilken tur att det blev en tjej ändå. Nu hoppas jag bara att dom inte döper den till Nathalie.

En gammal faster ?


Söndagen var så tråkig att jag svimmade lite !

     Datum: 2009-09-20 Kl: 22:07:46
Denna dagen har inte haft mycket att bjuda på. Har glott på lite serier och Top Model mest hela dagen.

Hann med en sväng till sporthallen för att kolla på handboll med Jocke & Marcus. Marcus var det roligaste jag hört på väldigt länge. Han har nämligen gått och opererat bort mandlarna i veckan utan att säga till och nu kan han inte riktigt prata än. Han låter så ynklig och ser så gullig ut, men jag bara skrattar ! Det passar verkligen inte ihop att se Marcus prata som en tjej, men han blir nog bra snart !

Tvingade även min mamma att köra runt mig en runda i bil för jag orkade inte köra själv. Vi var väl borta en timme ungefär och när vi var tillbaka hade jag fått lyssna på lite musik och var lite nöjdare.

Nu ska jag strax sova. Svimmade för en liten stund sen på toan och man blir otroligt trött av att göra det. Jag skulle noppa ögonbrynen men han inte så långt innan allt blev svart och jag slutade höra. Jag dunsade ner på toan, men slapp golvet denna gången, det är ju alltid något. Sen satt jag där i mörkret ett tag innan jag fattade vad som hände. När jag började komma till mina sinnes fulla bruk igen tjongade jag iväg till sängen för att vila mig lite för säkerhets skull. Så nu tror jag att jag ska våga mig gå och borsta tänderna. Ögonbrynen får väll vara onoppade imorgon då...

Godnatt !


Jag & Pysen, vi är goda vänner !

Hamsterråtta !

     Datum: 2009-09-20 Kl: 13:39:22
Jag ger min hamsterråtta fiskkött. Jag tror hon gillar't.


Praktik !

     Datum: 2009-09-19 Kl: 12:53:42
Praktiken gick bra denna veckan. Klippt och kammat som bara den. Även vart tvungen att jobba på dockan på mina lediga stunder, det är inte alltid lika roligt däremot men det får ju tiden att gå i alla fall.

Om jag hade haft körkort så hade jag fått åka till JC och köpa en Killah - pälsväst åt dom. Men som vanligt när det kommer upp något roligt så faller det på åldern. 17 år är ingen värdig ålder alla gånger.

Min otroligt vackra skapelse.


För långt bort !

     Datum: 2009-09-17 Kl: 22:18:29
JAG BEHÖVER DIG SÅ MYCKET NU !
Det är fjärde året vi inte bor på samma ställe längre. Det är så idiotiskt.
Kom hem oftare. Jag behöver dig när allt annat är meningslöst.
Jag gillar inte att behöva dela dig med ditt nya liv, men jag tycker ändå jag är ganska bra på det.
När du tog ditt ass och flyttade så fick du nya vänner, men för mig försvann en.
Kan vi inte bara vara lama och fula ett tag. Sova i bäddsoffor och snacka kinesiska ?
Eller snacka danska och flytta runt garderober ?
Vi har så mycket gemensamt men ibland ingenting. Ändå är du min andra halva !

CRAAAP, 15 MILES. GOD DAMN, I MISS YOU ♥


Onsdag !

     Datum: 2009-09-16 Kl: 22:30:27
Har inte mycket att säga idag. Var i skolan till halv fem och vi övade på "kort afton". Det är inte särskilt kul och det blir itne särskilt vackert men det måste göras.

Annars så har jag bara kollat på Lisas tatuering eller tatueringar om jag ska vara korrekt. Dom förökar sig skrämmande fort på henne.

Jag festade till det lite extra och tog tåget hem från skolan idag.

Nu pratar jag med Hanna i telefon och vi går igenom gamla minnen. Det finns inga ord ! ♥

Det var nog det.


För lite tid !

     Datum: 2009-09-15 Kl: 22:22:16
Jag har för mycket att göra att dygnets 24 timmar inte längre räcker till.
Väljer dock att spendera min sista vakna timme framför dagens höjdpunkt ♥


Mitt framtida hus ?

     Datum: 2009-09-14 Kl: 18:18:02
Igår var vi som sagt och hälsade på pappas kompis i Lund i deras nya hus. Det är ett gammalt hus som byggdes 1901 och dom har återställt det så att det ska se ut som det gjorde när det byggdes. Dom har typ krypit på knä och knackat fram det äkta golvet och så vidare.

Huset var det största jag sett i hela mitt liv och jag är så avundsjuk. Även om jag inte är så stort fan av 1900 - tals möbler så var det så jäkla häftigt i det huset. Det känndes som man gick runt på ett museum. Trappan till övervåningen gick upp och sen som en balkong runt hela övervåningen, precis som jag alltid velat ha det. Rummen på övervåningen var så stora ! Föräldrarnas sovrum var som halva vår övervåning, tänk då att det bara var ett rum av sju på deras övervåning !
Huset var så stort att deras barn som var rätt små ibland försvann så dom fick leta rätt på dom genom att ropa och riva upp och ner på halva huset.



Jämför med klockan som står i hörnet så förstår ni hur enormt detta fönstret var !

Detta kan jag med tänka mig att ha som sovrumsfönster !

Häftig toa !


Jag är helt frälst. Jag måste ha ett sådant stort hus när jag blir stor. Frågan är bara vem jag ska gifta mig med så jag kan få det ?

Lund !

     Datum: 2009-09-14 Kl: 13:37:11
Igår var det Lund som stod på schemat och jag körde dit och inne i Lund. Det gick bra men rödljus är inte alltid riktigt min grej.

Jag klippte min bror och så hämtade vi upp Gert och så åkte vi vidare till Nova Lund. Där blev det inte så mycket inhandlat, bara en stickad tröja från H&M.

Sen åkte vi vidare till pappas kompis familj och hälsade på dom i deras hus och det huset var så häftigt så det får sig ett eget inlägg senare.

Dom gjorde om utanför min brors lägenhet och någon hade skrivit lite kärvänliga meddelanden på väggarna till byggfirman...




Hakuna Matata !

     Datum: 2009-09-12 Kl: 19:10:32
Hur söt ?


Fredag & Lördag !

     Datum: 2009-09-12 Kl: 17:43:58
Igår fick jag 20 kronor av en tant på praktiken för att jag tvättade hennes hår, lättförtjänta pengar.

Efter praktiken åkte jag hem och la mig i sängen jämte Amanda i hennes begravningsstämmnings-rum. Hon bjöd på chips och dipp och jag åt som en häst. Sen låg vi kvar där en stund medan hon försökte kurera sin svininfluensa.

Vid halv nio åkte vi och hämtade upp Hanna från tåget och sen direkt till Joakim. Där satt vi bara och hängde tills dom bestämde att vi skulle köra "bil - ta". Det är som vanligt "ta" fast man tar varsin bil istället och en blir jagad. Det var kul i tio minuter, sen åkte vi hem till Jocke igen och kunde inte enas om tv'n. Det slutade med att killarna satt uppe och kollade på "Femmans växel" och jag och Amanda satt nere och kollade på Big Brother.

Amanda somnade, jag gick upp till dom andra och vi gjorde popcorn sen gick jag ner och fortsatte kolla på Big Brother och gosade med Pysen tills Jocke körde ut oss framåt halv två.

När vi kom hem la sig Amanda i sin säng och jag la mig i hennes föräldrars säng (utan föräldrar i) och vi deckade. Men vaknade vid halv tre av att Amanda är uppe och BRER MACKOR ? Sen la hon sig jämte mig och tjatade medans jag ville sova. Snacka om att det var omvända roller och det har aldrig hänt innan !

Angående Hanna Nielsen så har jag inga kommentarer. Halv tolv idag på morgonen var hon i alla fall tillbaka hos oss, vad hon gjort undertiden hon vart borta får ni ta med henne.

Nu blir det Idol på web - tv.

Lunch med föredrag !

     Datum: 2009-09-10 Kl: 22:13:07
Idag skulle jag gå på lunch som vanligt trodde jag men det blev tvärstopp på det fem minuter innan för jag skulle tydligen med på någon lunch med föredrag i Gnosjö. Det hade inget med frisör att göra utan det var någon tant som pratade i en timme men hon var faktiskt riktigt rolig. Jag skrattade som bara den och kände mig helt plötsligt som fyrtio och uppåt som resten av dom andra i lokalen.

Att praktisera mellan nio och sex blir väldigt drygt i längden. Tiden går så långsamt fast det är ändå inte jätte tråkigt. Det är en konstig känsla men tydligen så härdar man ut varenda dag. Att en dag kan vara så extremt lång kommer jag aldrig att fatta.

Lever som bäst när jag sover !

Konsten att kämpa för en Apoliva handtvål !

     Datum: 2009-09-10 Kl: 19:47:14
Idag var det praktik som vanligt och jag fick i uppgift att gå till apoteket och reklamera en handtvål som jag var där och köpte åt dom förra veckan, för pumpen hade gått sönder under första användningen.

Jag stegade in på apoteket och sa att jag hade köpt tvålen veckan innan och nu skulle vilja få en ny eftersom den var sönder. Damen i kassa började vrida och vända på sig och plötsligt blev det väldigt jobbigt eftersom jag inte hade något kvitto. Jag sa att vi antagligen inte hade kvar kvittot men att den var köpt förra veckan men hon trodde inte riktigt på mig för att den såg för "använd" ut även fast all tvål var kvar i den. Hon tillkallade the boss of the apotek och han sa att han inget kunde göra utan kvittot.

Så jag traskade tillbaka med min trasiga Apoliva handtvål och när jag kom tillbaka in på salongen så kände jag hur sakta men säkert ett krig höll på att byggas upp mellan oss och apoteket. Vi skulle ha en ny tvål om det så skulle krävas att vi gick igenom alla sopor i jakten på kvittot. Julia fick i uppdrag att gå ut och stoppa näsan i den gröna soptunnan och efter många upprotade soppåsar så hittade hon kvittot.

Så jag stegade tillbaka in på apoteket med kvittot och min trasiga tvål i näven och nu var det helt plötsligt inga problem längre att få en ny tvål. Till råga på allt säger damen i kassan när hon läser på kvittot: "Det var visst sant det du sa om att du köpt den förra veckan". JA, VAD TRODDE DU ? Att en hederlig människa som jag skulle ljuga om när jag köpt min Apoliva handtvål för 25,50 !

Att dom inte bara kunde gett mig en ny tvål på en gång så hade vi sluppit stå med huvudet i soporna och rota. Men handlar det om en Apoliva handtvål för 25,50 går tydligen inte det.

Jag hoppas att ni tar till er av min lärdom om konsten att kämpa för en Apoliva handtvål för 25,50 !



090909 !

     Datum: 2009-09-09 Kl: 22:29:48
Idag är det det där konstiga datumet som alla uppmärksammar men jag är inte född då så då kan det kvitta.

Idag har jag jobbat på Expo hela dagen. Jag var "vakt" på förmidagen och svarade i telefon på löpande band. Jag lärde mig att boka in på datorn också. Känns ju bra att man går tredje året och idag lärde sig hur datorbokningen fungerar.

Jag fixade så att Daniella fick klippa Gärdets skolfotograf och det var roligt. Vi prata på som sjutton med honom och sålde produkter och sådär, inte varje dag.

Min enda kund för dagen kom inte förrens kvart i fem och det var en kille i sina bästa femton år fyllda på måndag. Han spelade hockey och herregud vad jag har pratat hockey idag ! Vi pratade och pratade och jag framstod bara som dummare och dummare. Det ända jag fick fram var att jag visste vem Mats Sundin var men då sa han att han visst hade slutat. Efter att han hade hållt sitt tal om hockeyspelare tycker jag det verkade som alla av värde hade slutat. Men i alla fall, jag klippte hela frillan med kniv (säger man att man klipper om man använder kniven, frisörkollegor?). Jag hade aldrig gjort det innan så det tog ju sin lilla tid men bra blev det. Men det resulterade dock i att jag inte var hemma förrens halv åtta.

När jag kom hem gjorde jag någonting jag inte rekomenderara någon att göra. Jag sjöng SingStar... MED MIG SJÄLV ! Jag sjöng några låtar sen insåg jag hur patetiskt det var, även för mig. Men vad gör man annars när man har huset för sig själv ? INTE DET, MICHAELA !


Roligare än vad det låter !

     Datum: 2009-09-08 Kl: 09:13:23
Emma: XXXXXXX skickar sms till XXXX hela tiden. Han vill typ komma och hälsa på henne !
Sofia: Ja, men jag tror att hans flickvän har lagt på sig lite så det kanske är därför ...

Dominoeffekten !

     Datum: 2009-09-07 Kl: 22:19:59
Min lillebror är hemma en hel dag ensam och hur utnyttjar han möjligheten ?
Jo, genom att bjuda hem sina vänner och tillsammans skapar dom det här ...


Måndagspriset går till ...

     Datum: 2009-09-07 Kl: 18:59:21
Dagens måndagspris i kategorin "mest bakfull" tog Emma Wilhelmsson hem idag helt utan tvekan !

Det var en kvinna med ångest som kom invandrande i korridoren idag. Med svansen mellan benen bekände hon ett och annat som hänt i helgen. Hon var riktigt bakfull denna gången. Så där bakis så att man inte kan äta på flera dagar och har tappat rösten för hon var så hes så vi först trodde att hon rykt på svinis under helgen.

I matsalen togs det inte många tuggor av maten och hon jämrade sig över sin ångest igen. Det var riktigt roligt och man mår så himla bra när det är någon annan som har ångest upp till öronen och så kan man själv bara sitta och titta på och skratta.

Katching !

     Datum: 2009-09-06 Kl: 21:47:45
Min nya jacka.
Hej då !


Söndagsutflykt !

     Datum: 2009-09-06 Kl: 20:37:16
Idag bärde det av halv nio mot sydligare breddgrader för en riktig söndagsutflykt med mig som chaufför. Mamma, Pappa, Paulina & jag susade på genom ur och skur ner mot Bohuslän för att kolla på en stuga. Stugan var inget att ha men vi var inte ledsna för det, vi åkte vidare mot nya ställen som till exempel "Fjällbacka" som min mamma var så lyrisk över.

Det var faktiskt väldigt fint i Fjällbacka så där skulle jag kunna tänka mig att ha en stuga, men tydligen tycker alla andra lika dant för det finns inga stugor till salu där.

Vi akutåkte till Nordstan i Göteborg för att köpa Paulinas jacka och vi hade 25 minuter på oss innan dom stängde. Det slutade med att jag kom ut med en jacka istället och Paulina kom ut utan någonting alls.

Vi åkte även överallt och ingenstans och allt som allt slutade dagens resa på 64 mil. Jag körde inte alla milen, men jag körde inne i Borås och tjohej vad bra det gick ! Det ven lite i kurvorna men rödljusen klarade jag galant och dubbelfiliga rondeller klarar jag utan problem.

Fjällbacka


Helvetesgapet från Ronja Rövardotter finns i Fjällbacka där det spelades in.
Fast jag tycker inte det syns att det är  det stupet dom hoppar över.


Just in : Telefonsamtal nr 2 !

     Datum: 2009-09-05 Kl: 16:07:43
Paulina Paananen ringer tio minuter senare ...

Jag:
Hej !
Paulina: Hej, vad gör du ?
Jag: Ingenting, du då ?
Paulina: Ingenting, men du ? Är du själv hemma ?
Jag: Nej, vadå ?
Paulina: Jo, jag tappade all min mat på golvet så kan jag äta hos dig ?
Jag: Du gjorde vad !?
Paulina: Jag tappade allt på golvet och nu finns det ingen mat kvar så Jocke undrar om jag kan äta hos dig ?
Jag: Ja, det kan du väl...
Paulina: Bra, men då kommer jag nu ! Hej då .
Jag: Hej då !

Just in : Telefonsamtal !

     Datum: 2009-09-05 Kl: 15:48:56
Joakim Bladh ringer ...

Jag: Hallå ?
Jocke: Hej, vad gör du ?
Jag: Ingenting, du då ?
Jocke: Ingenting, men vill du leka med Paulina ?
Jag: Ja, det kan jag väl.
Jocke: Bra, då kan jag åka och spela golf. Hon kommer nu. Hej då !
Jag: Jaha. Hej då !

THE SVININFLUENS IS HERE !

     Datum: 2009-09-03 Kl: 22:09:34
Tydligen har svininfluensan attakerat Värnamos skolungdomar som en bomb ! På Figy - gymnasiet så var 130 elever sjukanmälda och några fall visste dom säkert var svininfluensa. Infon kommer direkt från nyheterna så det gäller att passa sig. Sensation ändå att vi nämndes på nyheterna, det var säkert de lokala nyheterna av sämsta sort men ändå !

Ryktet sa även att vi har smittbärare på min skola som ligger hemma och tampas med svinisen. Jag hinner väl inte ens blinka innan jag ligger där med svinis i hela mig, jag känner mig redan rätt varm faktiskt ...

Svinis eller inte, det är en dag imorgon också.
Godnatt !




Torsdag !

     Datum: 2009-09-03 Kl: 20:51:24
Idag var det praktik som stod på schemat och herregud vad denna dag aldrig tog slut. Att vanka av och an på en salong i åtta timmar är inte roligt alla dagar. Det blev inte bättre av att Julia tyckte att denna dagen bara hade "rusat förbi"...

Men praktik är inte alltid så illa för man får reda på en jäkla massa skvaller. Jag sitter inne på så mycket godsaker att jag kan spricka för mina fladderbacon snappar upp en hel del utan att det drar till sig uppmärksamhet. Bara idag har jag fått in nyheter som:

  • Vem som tycker att flygresor är för dyra.
  • Vem som är väldigt stolt över sin syster som varit med i tv med kläder från hennes affär.
  • Vem som gillar mönstret på gardinerna i fikarummet.
  • Vad en kille i min ålder ska få i födelsedagspresent.
  • Vem som vill att sin son ska styla håret på morgonen.
  • Vem som tror att den har svininfluensa.
  • Vem som föredrar Stockholm.
Det finns en herrans massa att snappa upp och jag gör det med glädje.

Imorgon ska jag & Sofia käka pizza på lunchen och det är också något som intages med glädje.

Onsdag !

     Datum: 2009-09-02 Kl: 21:55:29
Onsdagarna är väldigt långa börjar jag komma underfund med nu. Vi går bara från tio till halv fem men gud vad o-roligt det är att ha 1,5 timme kvar när alla andra på skolan gå hem klockan tre.

Idag hade vi vår nya 24 - åriga väldigt snygga frisörlärare för första gången och det gick kanon. Jag gillar henne från topp till tå, och inte då bara för dom snygga conversen hon har på fötterna. Hon är duktig på det hon gör vilket är bra eftersom hon ska överföra det på oss. Det märks att hon är av den yngre generationen också för idag har jag hört mycket som "vi tar en kvarts extra rast idag va?" och "idag slutar vi redan vid fyra" och "nu plockar vi ihop, det är ju ändå det ända vi har väntat på den senaste halvtimmen". Många bra initiativ nya fröken !

Jag var så effektiv idag med så det var ju alldeles. Han med en svinrygg, loops, shiong (hur det nu stavas, kan inte ens uttala det?) och två tredjedelars permanenthuvud. Effektivitet !




Jockie - Doo !

     Datum: 2009-09-02 Kl: 20:45:39
Jocke var precis här och hämtade upp sina två vaxburkar som jag så snällt inhandlat till honom förra veckan. Jag fick även tillbaka min egen burk som han lånat lite för länge utan lov och har var allt lite rädd att han hade snott för mycket men snäll som jag är så godkände jag det.

Pengarna för vaxet fick jag men klippningspengarna dröjer lite till för det är ju Joakim och han har inte alltid det så bra ekonomiskt ... Annars blev det inte mycket till snicksnack. Jag försökte hålla kvar honom så länge som möjligt men han skulle promt hem och "läsa ut en bok". Jag har inte träffat honom på jätte länge så jag fick en sån mega saknad som en bomb på posten men det är ju snart helg så !


Inte många hästar hemma !

     Datum: 2009-09-01 Kl: 18:33:06
Jag har länge tyckt att min lillebror inte riktigt har alla hästar hemma även fast han är 14 år. Han stärkte min teori ännu mer igår då följande utspelade sig:

Pappa ber Jonas ställa in mjölkpaketet i kylen efter sig men Jonas svarar att det inte behövs för det är inte så mycket mjölk kvar. Pappa sa att om det är mjölk kvar i paketet så ska han ställa in det i kylskåpet igen. När Jonas då för sig själv ska utforska hur mycket mjölk kvar det är i mjölkpaketet så gör han det genom att vända paketet upp och ner mitt på köksgolvet. Jag kan säga er att "lite mjölk" blir snabbt rätt mycket mjölk när det kommer nersplashat på köksgolvet. Så det var bara för den lille pojken att lägga sig på knänan och torka upp och samtidigt skämmas över sin idioti.

RSS 2.0