Tisdag !

     Datum: 2009-03-31 Kl: 13:31:20
Skolan flyter på som ett rinnande vatten idag och Linn Svensson är sexig i leopardkofta. Jag har lyckats få med mig Sofia till Tranås senare idag så nu är jag nöjd. Jag ska nämligen ta mig ända till Tranås för att se en modevisning som min käre vän Hanna Nielsen deltar i och sen åka hem. Anledningen till att jag kommer är för att hon ska sjunga och det vill jag inte för mitt liv missa. Jag kommer skratta säger jag bara !

Nu höll Linn på att göra en dagens men rädda sig själv i sista sekund !

Så jag & Sofia tar halv tre bussen och sen fikar vi en snabbis innan det bär av. Kul för henne att uppleva Tranås, hon har verkligen inte alls någon hon känner där heller. Men roligt ändå borde hon tycka.


You don't really want to mess with me tonight !

     Datum: 2009-03-30 Kl: 22:29:06
Nu är jag tjurig som ett as ! Ååååh, jag behöver någon nu.

Första gången som jag ångrar att jag inte har mer tjejkompisar. Vad hände med att ställa upp för varandra ?
Fuck off !

Jag måste sova och skola är det imorgon. Tur att det är projektvecka annars hade jag tjurat ihop ännu mer.
Jag vill gråta men ...

Do you see a single tear ?
It isn't gonna happen here.
No way.


KlantKarin !

     Datum: 2009-03-30 Kl: 21:19:50
Vilken jävla KlantKarin jag är ! Jag lovade ju er en massa bilder från idag ? Det kan ni glömma. Tror ni inte jag sitter och raderar alla bilderna på mobilen rakt framför ögonen på mig själv. Jag tänkte inte på vad jag gjorde och vips så ägde jag inte ens en bild att ha som bakgrund. Men som plåster på såren har jag snott Sofias bilder att visa upp för er utan att hon vet om det. Dom är tyvärr inte alls lika roliga som dom jag hade men det får duga till er. Ni är inte så himla bra alla gånger heller ändå så.





Projektvecka !

     Datum: 2009-03-30 Kl: 12:16:38
Idag drar vi igång en ny projektvecka och denna gången är temat "Make Over". Så vi har idag ägnat oss åt att måla på väggarna i klassrummet, korridoren och tekniksalen. Mina närmsta kompanjoner har även målat diverse könsorgan på sina plastförkläden för att liva upp stämningen lite. Som bakrundsmusik kör vi "Flo Rida - Right Round".

Jag har en massa bilder att bjuda er på men har inte sladden med mig så det blir ett eget inlägg med bara bilder senare när jag kommer hem ♥

Ullared !

     Datum: 2009-03-29 Kl: 21:29:51
Idag hade familjen inget att göra så då blev det en resa till Ullared för att fördriva tiden. Känns alltid lite mysko när man ska göra något ihop hela familjen.

Min mamma fick i alla fall gott betala ett par shoes för någon har ju fått för sig att det ska tränas med Idrott och Hälsa på onsdag så då måste man ju vara redo. Skrapade ihop lite annat krimskrams där inne också. Annars var det väl inte mycket att hänga i julgranen.

Skänker även en gratulation till min kära granne Elin som fyller 14 år idag. Fjortisarna börjar anlända till gatan igen. Vi som nyss hade kommit ifrån det.

Happy B - Day !

Med andra ord !

     Datum: 2009-03-29 Kl: 19:32:08
Igår var vi hos Jocke och hängde lite. Vi släkte faktiskt ner så mycket som vi fick. Det var i stort sett allt utom datorn, där gick gränsen tyckte dom. Rasmus var där emot väldigt förtvivlad över att svenska folket inte toh Eart Hour på allvar.

Senare spelade vi "Med andra ord" som vi inte har spelat på länge. Det är så jäkla kul men vi börjar kunna alla poletterna. Några roliga citat under spelets gång:

Jag: En känd svensk artist som heter samma som ... ! (pekar på Robbin,svaret var givetvis Robyn).
Paulina: JAHA , JILL JOHNSSON ! (hon tänkte på hans efternamn)
Robbin: JAG HETER VÄL FÖR FAN INTE JILL JOHNSSON !

Marcus: Svergies prins!
Rasmus: Det kan väl inte jag. Ehm ja ehh, Carl-Jonsson, Carl-Fredrik, Carl-Johan ...
Marcus: Tänk på hon som sjunger "Åhh det gör ont".
Rasmus: JAHA, CARL - JOHAN PHILIPSSON !

Jag: Tykslands huvudstad ! (Berlin är det rätta svaret.)
Paulina: AUSCHWITZ !

Earth Hour !

     Datum: 2009-03-28 Kl: 18:47:43


Glöm inte att släcka ikväll mellan 20.30 - 21.30.
Släck i kampen för en ljusare framtid.


24 hours !

     Datum: 2009-03-28 Kl: 18:29:33
De senaste 24 timmarna har jag:

  • Välkomnat Hanna till mitt hem.
  • Ätit Tacos.
  • Lekt namnlekar med Hanna i min säng.
  • Väntat på att killarna ska komma hem från Jönköping.
  • Sovit med Hanna en timme.
  • Blivit hämtat vid elva för att åka till Jocke.
  • Klippt Robbin.
  • Åkt hem vid ett och sovit med Hanna.
  • Vaknat vid elva med Hanna.
  • Käkat toast.
  • Kollat på Gossip Girl.
  • Klippt halva familjen.
  • Duchat.
  • Åkt en runda med mamma.
  • Datorn.
Så nu sitter jag här och undrar vad som händer ikväll ? Jag skulle gärna vilja ha kinamat också men tror inte att det förslaget går igenom denna lördagen också. Måste nog kolla vad dom där killarna gör ...

At Chinatown ! ♥

     Datum: 2009-03-27 Kl: 19:57:22
Fick efter tjat och våld tillslut följa med Hang hem efter skolan idag. Jag ville dit för att jag trivs där men Hang tror att det bara är för maten och visst, det är det till en viss del. Men hon gör precis lika dant hemma hos mig, bara äter.

 

Jaja, vi åt i alla fall och sen åkte vi med hela familjen Bui och storshoppade mat i Gnosjö i äkta kinesaffärer. Det var mig en upplevelse vill jag lova. På första stället bara glodde dom på mig som om jag var en utomjording så jag fick gå ut där ifrån. Istället satte sig jag & Hang i bilen och snackade med hennes pappa. Han babblade på om samer och om Vietnamn och lite till. Han sa också att han hade rätt till att drömma vilket är så sant.
I den andra affären där emot kollade ägaren på mig och skrattade hela tiden men jag såg väl helt borta ut i den affären. Men han såg ut att älska mig så jag ska nog komma tillbaka någongång med familjen Bui känner jag. Jag älskar den familjen alltså !





Strax kommer Hanna och sen blir det en sväng upp till Joakim. Han är dock inte hemma men vi är där ändå. Alla älskar vi Jockes hus, med eller utan honom i.

From this to that ?

     Datum: 2009-03-27 Kl: 19:31:57
Från this to that över en natt ? ...


Inte konstigt att man tappar livsglädjen ...



Fredag !

     Datum: 2009-03-27 Kl: 13:29:29
Idag tog det mig en timme och tio minuter att komma till skolan pga denna förbannade snö. Jag kände för självmord och all livsglädje försvann på stört när jag drog upp rullgardinen idag. Tjurig som ett as kom jag iväg till bussen i alla fall.

Dagens engelskalektion var lite utöver det vanliga måste jag säga. Jag & Sofia hade trevliga samtal via msn fast vi satt jämte varandra. Det är liksom lättare att prata om vissa saker utan att behöva kolla på varandra. Mycket lärorikt idag som sagt.

Nu är det matte med Jurga och det går så där. Jag anmälde mig till skolkören idag fast att jag inte kan sjunga. Får se hur lång tid det tar för dom att upptäcka det ...

Tudelidu - hu !

     Datum: 2009-03-26 Kl: 21:10:36
Nu har jag duschat och gjort mig fräsch så att jag kan gå skaplig till skolan imorgon. Tänkte kolla på den där dokumentären om Josef Fritzel och se om det är något att hänga i julgranen eller inte.

Innan idag fick jag reda på att Marcus med hade varit sjuk idag fast det klämde han inte ur sig förrens på eftermiddagen. Han var i alla fall snäll och kom på olika sätt att underhålla mig på när jag sa att jag hade tråkigt. Som att spela onlinespel över msn. Jag vann faktiskt över honom på en del spel men när det kom till tre i rad i 3D-format så svek hjärnan även mig lite.

Jag var duktig innan också och plockade ur diskmaskinen, men inte mer än så. Mamma bad mig att plocka ur och ställa in men plocka ur fick räcka, där går gränsen. Att ställa in är så fruktansvärt äckligt så det gör jag bara inte. Mamma accepterade det idag.

Jo, så var det en sak till ...

/- Michaela. säger (20:44):
 Skulle vi inte ha möte imon ?
Sofia säger (20:44):
 nej vecka 16 pucko
/- Michaela. säger (20:45):
 jag var beredd på att det var imorgon
Sofia säger (20:45):
 jo jag sa 16 april och sist jag kollade är det inte april än
 då kan du sluta förbereda dig

Det var visst inget möte imorgon...jag som var laddad.

Bjuder på en incident med kebabsås på ett ben sen i somras.

Jontes way to stardom ?

     Datum: 2009-03-26 Kl: 15:51:32


Måste ju berätta för er om den stora nyhetern. Min bästa vän Hanna Nielsens lillebor som är två år yngre än mig (men ser ut att vara minst 10 år äldre än mig) har kommit med i U16 landslaget. Vi har ett riktigt proffs på utveckling och det tar vi vara på till 100 %. Vi känner att Jonte är vår enda chans till stardom !

Studiedag !

     Datum: 2009-03-26 Kl: 12:51:14
Idag mår jag mycket bättre men igår var det jäkla mig inte nådigt. Fast jag mår fortfarande inte helt bra men det blir nog ingen kasslerpitt på fredag i alla fall Sofia, så du kan vara lugn.

Har bara legat i soffan och rullat runt hela morgonen vilket jag gör fortfarande. Gick ner och gjorde nudlar och slängde på generöst med krydda på dom i hopp om att jag skulle känna någon smak. Mission Impossible.

Att se mig idag hade inte varit någon fröjd för ögat. Jag är så där riktigt sjukful och håret i toffs varvat med klämma på huvudet. Men ska duscha ikväll eftersom vi tyvärr bara har studiedag idag så jag måste till skolan imorgon. En annan ska komma ditt frisk som en pinne imorgon och ha möte med en studentmössesnubbe. Jag är så engagerad i skolan att jag blir förvånad själv.

Kanske dags att äta något smaklöst igen ?

Usch !

     Datum: 2009-03-25 Kl: 21:05:12
Jag lever men mer är det inte. Vad har jag gjort för att bli straffad så här.
Jag är så förkyld och kanske sjuk men ändå så rastlös. Jag orkar inte ta mig någonstans men behöver ändå hitta på något. Åka bil hade varit prima nu. Tror dock inte att det är någon mer än jag som vill det nu.
Det är synd om mig.

Måste bara lägga in en liten konversation mellan mig och Hang som skedde för några mornar sen.

M: Jag har packat om min väska och det måste vara något jag glömt lägga i för den är så lätt.
H: Ja, men du har ju inte datorn med dig ?
M. Neh, men den brukar vara tung ändå och nu är den jätte lätt.
H: Mickan, du kanske har blivit starkare !?


Den teorin tror jag på för väskan är fortfarande lätt.

Onsdag !

     Datum: 2009-03-25 Kl: 15:56:01
Oj vad jag inte mår bra idag. Skolan klarade jag med nöd och näppe och bussen gick utan problem plus att mamma hämtade mig så jag slapp gå hem. Vi åkte och hämtade mina skor med. Tjuuhu !

Sen jag kom hem har jag kollat på One tree hill och sovit. Jag mår förjävligt nu och orkar inte ens ta mig ur sängen. Kroppen gör så ont och huvudet dunkar. Jag är knappt ens hungrig och då är det illa.

Snackar med Hanna som inte säger mycket. Hon har fullt upp med att lista sitt liv.

Crap !

     Datum: 2009-03-24 Kl: 22:52:27
Rivjärn i halsen. Tårarna sprutar. Näsan nyser. Crap !
Jag hade inte tänkt att bli förkyld ju. Trött som ett as är jag med och prov står på schemat imorgon.
Tackar han med skägget där uppe för att det är halv studiedag imorgon.

Har ätit mig tjock idag av min mors bakverk, förbannade förevecka. Sen har jag pratat i telefon och studerat resten av kvällen.

Klockan är aldelles för mycket och jag kommer ånga att jag tog mig tid till det här inlägget imorgon när jag ska gå upp.

Adjökens !

Tisdag !

     Datum: 2009-03-24 Kl: 20:48:58
Idag hade Emma med sig sin snyggkompis till skolan helt utan förvarning. Holy !
Kan säga som så att tre flickor var tvugna att springa iväg i ett hörn och ta sig samman ett tag innan vi kunde visa oss.
Det var i alla fall ett lyckorus i hög grad men han är ändå lite snyggare på sommaren.

Annars permanentade jag min farmor på förmiddagen och det gick prima. På eftermiddagen ställde Hang upp och drog på sig skolk för min skulle för att vara modell. Hon blev snygg som en kines.

Sen var vi tvugna att städa hela salongen men det blev inte mycket utav det.

Daddy !

     Datum: 2009-03-23 Kl: 22:19:16
Min pappa är en sort för sig ibland alltså. Har brukar skriva till mig ibland och idag lät det såhär:
Det ska också tilläggas att han tapetserade på min garderob i helgen.

Ove säger (22:15):
 sitter tapeterna uppe än
/- Michaela. säger (22:16):
 ja, fast det är en glipa
Ove säger (22:17):
 släck lampan och sov så slipper du se den


Skulle bara glädja er kväll med den konversationen. Nu ska jag sova enligt min pappas order.

Dagen !

     Datum: 2009-03-23 Kl: 21:49:30
Satan. Jag har ont i halsen. Jag börjar bli förkyld. Crap !

Jag ligger och kollar på Spårlöst och dom är på Hawaii och härjar och jag är inte alls avundsjuk.

Jag sa att jag skulle studera innan och det gjorde jag faktiskt. Mycket dessutom så jag kan verkligen gå och lägga mig med gott samvete.

För övrigt så konstaterade mina föräldrar idag att min lillebror som fyller fjorton år i år inte får använda brödrosten på mornarna för att han fortfarande inte lärt sig att dra ut sladden. Någon som borde känna sig lite misslyckad för en stund ?

Vädret verkar har beslutsångest också. Det pendlar mellan sol, hagel, regn och snö hela tiden. Hade vi inte bestämt att det skulle vara vår nu ?

Nu ska jag strax sova så jag orkar masa mig upp vid fem inatt för att duscha. Är rätt behövligt med tanke på att jag inte duschat mitt hår på X antal dagar.

Sleep tight .

Ledig !

     Datum: 2009-03-23 Kl: 13:49:01
Idag sov jag ända till 10.37 enbart för att jag gick upp halv åtta i lördags. Så jäklans skönt att vara ledig idag.
Gick till soffan och kollade lite på Gossip Girl innan Jonte sms'ade och undrade om han inte kunde komma hit och få mat. Han var dock inte ledig utan skolkade istället. Sagt och gjort. Jonte kom och fiskpinnar och potatismos och mer GG blev det.

Nu ska jag följa han till bussen och sen ska jag faktiskt studera. Tro det eller ej.

Citat !

     Datum: 2009-03-22 Kl: 22:14:35
Min vän Hanna Nielsen är för rolig ibland ...

H: Palma Nova ligger det nära Magaluf eller ?

M: Jag vet inte.

H: Aja, man kan säkert gå eller, för Mallorca är ju inte så stort ?


Imorgon är jag ledig vilket jag faktiskt tycker att jag är värld med tanke på mina senaste helger då jag knappt fått en enda sovmorgon. Synd bara att det är god mat i skolan imon men jag skänker min portion till Hang.

Nu blir det Beck innan jag somnar.

Kinahäng !

     Datum: 2009-03-22 Kl: 17:28:03
Ligger i Hangs elsäng och hissar mig upp och ner samtidigt som jag kollar på hästhoppning på tvn. Vi har haft vårt vanliga söndagshäng med Patrik 1,5 och kakor, nudlar och godis. Nu är jag så jäkla mätt så jag vet inte vad och Hang är nere och äter ännu mer för tillfället.

Om en stund ska jag passa Kongo några timmar för dom skulle ut och äta. Passar bra idag och vädret börjar ordna upp sig också. Kan hända att det blir en liten promenix med honom.

Hankie - Dankie - Doo !

Hang !

     Datum: 2009-03-21 Kl: 23:14:14
Det blev till att hänga med Hang ikväll hos mig. Jag har också ätit kiiiiinamat som jag älskar.
Vi kollade på Robinson och jag låg halvdäckad i sängen. Efter det existerade vi bara i stort sett en stund tills hon gick hem.

Imorgon ska jag till Hang och ligga i elsängen, glo på tv och äta nudlar. Perfekt söndagshäng !

Nu ska jag slagga för jag är död.

UF - mässa !

     Datum: 2009-03-21 Kl: 18:31:21
Det var som sagt dags att stiga upp tidigt för tredje lördagen i rad idag för att denna dag  ta sitt pick och pack och ställa ut sig på UF - mässan. Eftersom vi inte har varit så värst serisösa med detta pådrag så blev resultatet där efter. Men våra konkurrenter mitt emot hade inte heller så mäktig monter plus att dom bara sålde två produkter. Vi sålde faktiskt runt 50 påsar och det är vi mäkta stolta över.



Vi var kungar på att sälja och borde vunnit pris för bästa säljare. Vi anpassade påsens användningsområden beroende på vem kunden var. Var det är mamma utan hund så sa vi att man kunde ha bullar i den. Var det ett barn så sa vi att man kunde ha godis i den om man inte hade någon hund. När det kom fram killar i vår ålder så sar vi att påsen var perfekt som spypåse efter en utekväll och det insåg dom med för vi fick två sålda till två olika killar.



Jag hittade mig till två söta tjejer som var våra grannar tvärs över. Dom var från Gränna och jag blev värsta bundisarna med dom två. Vi hade mycket gemensamt och den blonda måste varit min själsfrände för vi hade lika dana mobiler och ingen av oss hade aldrig förut träffat någon med lika dan. Dom gick i alla fall sista året på Samhäll - Ekonomi.



På prisutdelningen vann vårt vackra företag inte ett enda pris. Kan varit för att vi inte anmält oss till något, men ändå. Dom som vann var värdiga vinnare och jag vill inte ens veta hur mycket tid dom lagt ner på sina företag. Det var några som hade en monter med massa blommor i och den var helt otrolig. Snacka om att kunna göra en monter ! Dom om några var värda sitt pris.

Träffade även gamla frisör-Frida där. Jag kände knappt igen henne men efter lite snack så var det samma gamla Frida som var framme. Jag saknar henne en jäkla massa !

Nu är jag totalt utmattad.

En afton hos Paulina !

     Datum: 2009-03-21 Kl: 17:49:16
Igår var vi hos Paulina och käkade tacopaj. Det satt som en smäck kan man säga.
Efter maten så sket vi i filmen och bestämde oss för att spela spel istället. Ett mycket smart val. Först blev det nått frågesportsspel och sen blev det rita & gissa. Jag & Jocke var ett lysande team dom flesta gångerna. Men jävlar vilket temperament den där Jockis har när min hjärna inte visar sin bästa sida.

Halv tolv blev det i alla fall en fartfylld resa hem.

Team Robbin, Paulina & Bn .




Fredag !

     Datum: 2009-03-20 Kl: 17:52:31
Skulle bloggat för er igår men nej, däckade kvart i tio. Orkade inte ens fälla upp locket på datorn. Men det blir en liten snabbis nu istället.

I skolan kollade vi på filmen "Clueless" på engelskan. Sofia sov lite. Jag sov lite. Man blir så nedrans trött av filmer alltså, även fast den var ganska bra.
Vi käkade kyckling & nudlar på lunchen. Det blir fasen godare och godare för varje gång. Hade viljat ha lite nu.
På matten gick vi till rektorn lite och bad honom fixa lite grejer till vårt UF. Så jag slaggade lite på soffan på hans kontor ett slag. Sen sålde vi skitpåsar i en rasande fart och satt sen med cirkus 800 inkasserade kronor i handen. Vi skulle bokföra och hur mycket vi än räknade om pengarna så kunde vi inte komma ifrån att vi låg 40 kronor plus. Det har vi inget emot så länge det är på plussidan. Sista halvtimmen som fanns kvar av mattelektionen så jobbade vi faktiskt lite.

Ikväll ska jag åka med Jocke & Co till Paulina och äta tacopaj. Yiiieyh !
Kommer nog inte blir mycket mer uppdatering idag eftersom jag måste lägga mig tidigt så att jag är i form för att sälja skitpåsar imogon på UF-mässan. Jag är fan på mässa varenda helg märker jag nu. Vad vuxen och mogen jag känner mig, men jag får ju inte glömma bort att min lärare faktiskt tycker att jag umgås med mogna killar. Dom är så duktiga mina små modeller.

Vill bara säga att min rektor spelar låtar för oss på sitt Spotify. Självklart har han Spotify som han själv säger !


Niggah !

     Datum: 2009-03-19 Kl: 17:01:39
Idag kom Emma tillbaka till skolan från två veckor i Thailand. Så vi välkomnade värsta pepparkakan. Vi hade egentligen inget större intresse av att vistas jämte henne för vi ville inte ser mer albino ut än vad vi redan var men vi hade inget val. Vi vill ju inte sabba vänskapen nu så vi förlorar våra souvenier som vi ska få på lördag. Hoppas det är nått kul !

Annars så var det lite bitchkrig i skolan som Hang så snällt lovat. Vi sålde även en trave bajspåsar i lärarrummet och inkaserade lite cash.


Onsdag !

     Datum: 2009-03-18 Kl: 21:31:44
Älskar vi vädret eller älskar vi vädret ?

Klockan är 21.25 och det enda jag har hunnit göra sedan jag kom hem från skolan är att äta och dra igenom dagens skvaller med Hanna i telefon. Expo gick kalas idag med min enda kund. Vi klippte, slingade och snackade om adoptioner och resor. Verkligen jätte intressant och jag är seriös nu.

Rose-Marie var här hos mamma idag när jag kom hem. Hon är verkligen det häftigaste 46 - åringen jag känner och jag vet att jag tjatar om det om och om igen. Snacka om att jag ska se ut och leva som henne när jag blir gammal. Hon berättade om hur hon hade det i Dubai som hon kom hem ifrån förra veckan och om två veckor åker hon och hennes dotter till Italien till hennes man för att vara med på en tävling. Hon berättade också om resan till New York som hon var på i höstas och jag längtar bara mer och mer dit. Snaaaart ska jag masa mig dit !

Nu måste jag slagga strax så jag inte bryter min nya sömncykel som jag skapade igår.

Good morning Sunshines !

     Datum: 2009-03-18 Kl: 09:57:25
Vaknade vid nio idag och det var den mest behövda sovmorgonen jag har haft på länge. Har hunnit ta på mig och ätit samtidigt som jag shake'at lite till MTV.

Vädret är ju helt otroligt ute. Det verkar som att det finns lite hopp om Sverige ändå.

Nu måste jag bege mig strax. Ska luncha på Snipen med Linn innan vi börjar jobba.
Är tillbaka runt sju, halv åtta ikväll !

Jag älskar min mamma !




Modeller !

     Datum: 2009-03-17 Kl: 21:05:03
Idag hade vi frisör i skolan hela dagen och på förmiddagen gjorde jag en riktigt skaplig frisyr. Fick dock bara G på den men lite nöjd var jag i alla fall.

På eftermiddagen kom Jocke, Marcus & Göran som skulle vara modeller åt mig. Eller Göran fixade jag åt Maria eftersom han så gärna ville följa med, det är populärt att komma vet ni. Jag var färdig med båda två lagom till rasten så dom åkte in till stan och roade sig lite. Men klockan tre kom skolskjutsen Joakim, Marcus och Göran och hämtade upp alla JB - barnen Mickan, Hang & Emil. Kändes ungefär som skolskjuts men det var en trevlig resa hem, mycket bättre en buss för en gång skull.

Annars har jag bara kollat på nya Gossip Girl som kom idag och snackat med Hanna.
Tackar för våren som kom idag som antagligen kommer vara som bortblåst imorgon.


Har förresten sovmorgon till nio imorgon. Det längsta jag har fått sova de senaste 3 veckorna.
Godnatt !




Godnatt !

     Datum: 2009-03-16 Kl: 22:23:16
Visst ja, bloggen var det ju med ! Hade helt glömt av den idag. Har dock inte mycket världsnyheter att komma med. Eller jo, en jättestor men den får jag inte säga och känner att jag verkligen behöver hålla inne på denna.

Annars har jag bara varit hundvakt några timmar idag och eftersom värdet hade lovat att bli vårit idag så tänkte jag ta med hunden på en promenix. Hujedamej ! Ute regnade, mascaran hängde nere på kinderna och mina händer frös till is. Kongo dreglade något så makalöst på denna runda så han hade dränkt halva mig när jag var tillbaka.

Kan rappotera till mina UF - kollegor att min mamma redan har sålt hundbajspåsar till folk på hennes jobb. Då har vi bara 795 påsar kvar ...

Imorgon kommer Jocke & Marcus till skolan, Yiieyh ! ♥
Godnatt !

Monday morning, came too soon.

     Datum: 2009-03-16 Kl: 13:47:45
Jag var riktigt jävla utslagen när klockan ringde idag. Trots mina snoozningar halva natten så var det omöjligt att gå upp men självklart så kom jag upp på något sätt, som alltid.

UF - lektion hela dagen idag och vi jobbar faktiskt. Kan vara för att det är sista lektionen innan mässan. Bajspåsar is the shit ! Vi gör enbart det här för att få pengarna i egen ficka. Än så länge har vi prackat på alla lärare ett antal påsar, dom har liksom inget val. Annika ska till exempel lägga sitt blivande barns blöjor i påsarna. Utmärkt !

Fula är vi idag. Det är måndag.


Sweet 17 - Pictures ♥

     Datum: 2009-03-15 Kl: 19:39:26






China !

     Datum: 2009-03-15 Kl: 19:07:16
Vilken dag asså. Tog mig som sagt till Hang där jag joinade henne och kollade på tv i elsängen. Sen slaggade vi ett tag och spelade bloons på hamsterpaj. Sen kollade vi lite mer på tv och sen bråkade vi. Hon vägrade ge mig mat fast jag inte ätit på sex timmar. Så det slutade med att jag gick hem med en påse nudlar och fick äta upp dom hemma.

Hittade i alla fall mina hörlurar nu när jag kom hem. Tur var väl det annars hade jag inte kunnat åka till skolan imorgon.


Och ja, det kommer bilder från festen ... snart.


Funderar på att hoppa in i duschen ett slag eftersom jag inte tagit tag i den delen av mitt liv än.

Käk !

     Datum: 2009-03-15 Kl: 12:49:44
Dagen efter ska alltid mina föräldrar dra med mig ut och äta. Jag tycker att vi kan köpa hem mat från korvkiosken men icke. Vi ska alltid till Gislaved och käka någonstans. Så då måste man dra på sig kläder, förjävliga kläder lär det bli. Festsminket sen igår är på och dom rosa mysbyxorna får dölja mina trötta ben.

Efter det drar jag mig hem till Hang, hennes elsäng och Patrik 1, 5.
Tack jaaa !

FRÄSCHT !

     Datum: 2009-03-15 Kl: 12:06:49
Ett telefonsamtal mellan mig och Paulina klockan 12.02 så här dagen efter:

Blablabla.
Paulina: VÄNTA !
Bluuuuurp ! hon spyr.
Mickan: Paulina, är du färdig ?
Paulina: Ja, ... jag visst var det ...VÄNTA !
Bluuuuuurp. hon spyr.
Paulina: Så, nu är jag färdig !

FRÄÄÄSCHT !

Söndag !

     Datum: 2009-03-15 Kl: 11:46:31
Godmorgon allihopa !

Jag sov faktiskt över förväntan bra i natt, vilket jag aldrig gör efter en fest. Mår prima gör jag också vilket jag inte trodde att jag skulle göra men det tackar vi för. Hade ingen kamera med mig men om jag får bilder från någon annan så kan det hända att dom dyker upp här.

Har gått igenom helgens händelser med Hanna och jag har inga kommentarer om vad hon sysslar med på sina helger.
Vansinne !

Vem vill umgås med mig idag ?
Ingen bra förebild !

Sweet 17 ! ♥

     Datum: 2009-03-15 Kl: 02:53:57
Klockan är 02.49 och jag har precis anländit i mitt enkla hem. Andreas fest var kanonbra, ett stort tack till henne för inbjudan !
 Vif fick ttårta i bastun och den var smarrig. Paulina var lite rolig och vinglade fram. Har dansat som en jude så beach 09, here I come !

Tänkte att jag skulle ringa dig Hanna, men tror att du sover och då blir det ett jäkla liv om man ringer. Jag ringer dig imrogon istället raring !

Staaaay the night, won't you stay the niiight !

Att göra en designad hundbajspåse ... !

     Datum: 2009-03-14 Kl: 17:19:13
Kvart över sju fick jag masa mig upp idag för att åka och fixa våra hundbajspåsar till vårt UF. Fråga oss inte varför vi har valt att göra designade hundbajspåsar för det har vi själva inget vettigt svar på.

Enligt Sofia skulle detta pådrag inte alls ta lång tid. Själva produktionen skulle ungefär ta ca 20 minuter. Vad hände med dom 20 minutrarna undrar jag bara ? Vi var där från klockan åtta till klockan tre ! Själva packningen tog kanske bara en timme men att vänta på att dom skulle produceras gav oss ca 5 timmars dötid utspritt på en hel dag. Så vi satt inne på ett kontor, varmt som en bastu och spelade Trivial Pursuit för barn, Yatzy, spelade kort, lekte med påsar och gjorde olika hattar av dom och lyssnade på musik. Men nu är i alla fall alla påsar gjorda och packade och jag är helt slut.

Hade också lovat att vara hundvakt åt Kongo idag men det blev snarare mamma som fick ta på sig det uppdraget efter som detta spektakel blev ca 5 timmar längre än väntat, men det tyckte hon bara var roligt passande nog.

Nu ska jag strax börja fixa mig inför fest ikväll.


Fredag !

     Datum: 2009-03-13 Kl: 12:30:38
Vill bara säg att jag stör mig varje morgon på en fucking halsbrännareklam som går på radion. Den är lam, äcklig och töntig och jag vill bara mosa någon när jag hör den. Jag vet att man inte har mycket till liv om man stör sig på en reklam om halsbränna på morgonen men då måste jag tyvärr medge att jag inte har det heller. För jag kan inte sluta störa mig på det !

Tillbaka till verkligeheten. Vi kollade på film på Engelskan. "Emma" hette den och den var bara långtråkig men vi kunde ju glädjas att det var Kebab till lunch. KEEEEBAB ! Men det är så satans svårt att äta, vi bara spillde på golvet, kläder och bord hela tiden.

Nu är det matte med Jurga. Vi måste verkligen arbeta men det gör vi inte. Det blir alltid så.

I'm lovin' it !

     Datum: 2009-03-12 Kl: 21:20:23
Angelica hade bilen idag så då blev det en sväng till Donken. På vägen dit såg vi en polisbil som jagade en annan bil med blåljusen på och kvinnliga som vi är så höll vi på att kissa ner oss.

Väl på Donken så lurade han i kassan oss på pengar och sa att man inte kunde köpa Happy Meal. Tro satan att man kan det ! Men vi orkade inte tjata emot utan fick slänga upp en tia till.

Självklart kom Johan & Eric intraskandes och slog sig ner hos oss med varsin glass efter ett tag. Det var ingen som tänkte på beach 09 där inte. Halva idrott & Hälsa var typ där men dom tränar ju så dom hade kanske mer rätt än oss att vara där. Men var gör lite Donkenmat om hundra år ?


Soffkampen !

     Datum: 2009-03-12 Kl: 18:10:13
Idag tog vi oss i kragen och pallrade oss upp till dom där satans Idrott & Hälsa som bara snor vår soffa hela tiden för att hämta tillbaka den. Den blir nämligen väldigt ofta bortförd utan någon anledning. Vi hade i alla fall lärarna på vår sida idag så vi tog hissen upp, Kikki släpade ut soffan inklusive kastade ur dom som satt i den och sen bärde vi tillbaka den till hissen. Väl nere på vår våning så sattes det igång med storstädning av soffan. Jag var dock ingen av de som deltog för jag tyckte det var för äckligt så jag stod för dokumenteringen istället.


Lycka !

     Datum: 2009-03-12 Kl: 10:10:56
Lisa sa precis det här: "Mickan, jag tror faktiskt att du skulle kunna lära dig sjunga på rikitgt... med lite skolning".

Det var det finaste någon har sagt till mig på länge. Jag blev verkligen glad när det var Lisa som sa det för hon sprider inte komplimanger runt sig precis.

Jag vet tyvärr att det fortfarande finns många som tvekar ...

Handboll !

     Datum: 2009-03-11 Kl: 20:26:09
Handbollen var inte så rolig så jag & Hang drog hem redan i halvlek. Min pappa sa att vi fick faktiskt promenixa hem idag så det blev det. Kallt som svin var det men hem kom vi.

Ska nog dra mig iväg och tvätta av sminket så jag kan lägga mig i sängen. Är apans trött och till på köpet så måste jag upp inatt och duscha. Godnatt ! ♥



Temadag !

     Datum: 2009-03-11 Kl: 16:37:08
Idag hade vi tydligen någon temadag i skolan och våran handlade om "Genus". Visste inte var det var då ock knappt nu heller men det har något med manligt och kvinnligt att göra i alla fall. Vi lyssnade på en föreläsning på morgonen om det som skulle hålla på i en och en halv timme. När fyrtio minuter hade gått och hon sa att hon var klar så var lyckan gjord ! Men vi var tvugna att sitta i klassrummet och disskutera en massa.

Efter lunchen kollade vi på filmen "Billy Eliott" och sen fick vi sluta. Linn var oehört snäll och gav mig en digestivechoklad som jag smäckte i mig och den satt som en smäck.

Snart kommer Hang och då ska jag få prova hennes skor. Yippiehoo !
Vi ska väl masa oss på A - lagsmatchen med sen. Vi kan behöva vara lite sociala.

Brandhunk !

     Datum: 2009-03-10 Kl: 21:01:39
Besöket på brandsationen idag med skolan var verkligen uppskattat. Kan ha varit för att brandmannen som skulle hålla föredraget för oss var en riktig "DILF" enligt Linns mening. En riktigt brandhunk ! Vi fick kolla på brandbilarna och åka på brandstången. Det låter som om vi var en förskoleklass på besök med det var roligt i alla fall.

På eftermiddagen hade vi egen hårvård så handikappade Sofia slingade mitt hår. Jag har inte bestämt mig än om jag är nöjd eller inte, men det kommer väll. Det har ju varit ett jäkla tjat om att jag ska bli blond igen men jag tror inte att jag vill det längre.

Nyss gjorde jag något pinsamt. Jag var ute med min lillebror och köpte glass från glassbilen. Jag kände mig som en fyraåring men vad gör man inte för lite glass.




3 år !

     Datum: 2009-03-10 Kl: 20:07:34
Det är pinsamt av mig att jag glömmer att uppmärskamma två av mina bästa vänners 3 - årsdag ... som var igår.
Men grattis på 3 - årsdagen i alla fall. Jag fattar inte var dessa 3 år har tagit vägen ? Ni är bäst ! ♥


Priset vi betalat, för att klassas som elit .

     Datum: 2009-03-09 Kl: 19:57:21

Skatteverket bjuder på godis !

     Datum: 2009-03-09 Kl: 17:34:48
Hatar måndagar.
Fast just denna måndag var en liten specialare. Hade ett en timme långt toalettbesök med en kompanjon samtidgt som vi lyssnade på någon som stod utanför och lipade för att soia föräldrar var skilda.

Senare på eftermiddagen var vi på skatteverket och  där stod det en skål med skatteverkets eget godis på bordet. Dom sa ju att man fick ta så vi tömde skålen och gick (läs: åkte) tillbaka till skolan med fickorna fullproppade.

Åkte med Emma hem från skolan så var hemma redan halv fyra. Festligt med pucko och redbull hade vi i likbilen också.

Yes !

Morfar !

     Datum: 2009-03-08 Kl: 21:18:56
Idag har det inte blivit många barn gjorda som Linn skulle ha sagt. Besöket hos morfar var i alla fall prisvärt för han betalade mig 300 spänn för klippningen, så nu har han lagt ribban mina vänner. Min morfar är rätt kool egentligen för han brukar sitta på en köksstol och titta på "Fear Factor USA" och han är aldrig snål när det gäller presenter. Jag gillar min morfar !

Nu blir det "Beck - Den svaga länken".

Söndag !

     Datum: 2009-03-08 Kl: 14:19:31
Jag ser ut som ett rent helvete idag och ska åka till min morfar strax. Verkligen en toppensöndag, men känner att jag måste ställa upp och klippa honom.

Igår var jag så trött efter mässan så jag satt hemma ensam hela kvällen. Då menar jag helt ensam, inte ens min familj var hemma men det var skönt. Ingen verkade sakna mig heller för ingen ringde efter mig. Så klockan tio tvättade jag av sminket och slängde mig i soffan och kollade på tv. Sov till och från till halv två då min lillebror kom hem och vi gick och la oss. Mamma & Pappa kom tydligen inte hem förrens halv tre och Hanna väkte mig med fyllesms klockan tre och ville att jag skulle ringa men jag kände att det var inte särskilt aktuellt just då.

Idag har jag varit äcklig och ätit pizza och druckit cola till frukost och pratat med Hanna i två timmar i telefon. Vi hade inte mycket vettigt att säga men två timmar gå ganska fort ändå, men behöver ju inte prata liksom.


Elmia Inspiration 2009 !

     Datum: 2009-03-07 Kl: 20:12:28
Steg upp klockan sju idag för att åka till Jönköping på frisörmässa. Kan säga som så att det var det värt !
Kan lätt sammanfatta det hela som att en bild säger mer en tusen ord, så tänkte att jag bjuder på mest bilder och skriver bara några rader till dom.

Berverly Hills !


I N S P I R A T I O N .



Skitfräna dansare !





Dans
Uploaded by lifeaccordingtomickan

Extremt mycket produkter !


Grym visning !
Pressen satt på front row längst med catwalken och läktarna var överfyllda.
Underbar upplevelse !


Visning
Uploaded by lifeaccordingtomickan

Frisyrer


Här sprutar dom in botox. Tryckte in sprutor i pannan på henne.


Sist men inte minst såg vi ju självklart Bobby ! Annie hade turen att få ta kort och snacka med honom.
Han är så jävla kool !

Mässan var i alla fall en jättehäftig upplevelse. Kändisarna bara ramlade in. Vi såg Bobby (kändisfrisör), Hawa (Vinnaren av svenska Top Model), Samuel Haus (Tzatziki), Kirsti Tomita, Dermot Clemenger, Magnus Carlsson & Mirre (från Expedition Robinson) är dom jag kommer på nu i alla fall. Några av Linda Rosings kompisar med föresten. Har fått mycket mer motivation nu i alla fall. Nu är det bara frågan om hur länge det sitter i.




Rasmus 18 - år !

     Datum: 2009-03-07 Kl: 18:14:08
Blev en alkoholfri fest för mig hos Rasmus igår. Det var helt okej kul och dom andra som faktiskt festade hade säkert jätteroligt. Jag och två kompanjoner agerade eskoterigstjänst för Pontus ganska tidigt på kvällen och han gjorde en storslagen entré i sitt eget hus måste jag säga. När vi kom tillbaka la jag mig bara i soffan och käkade chips och tårta och kollade på dom andra som shakade loss ! Blev tidig hemgång redan vid tolv eftersom jag skulle till Jönlöping dagen efter.

Rasmus mysiga hus !





Friday !

     Datum: 2009-03-06 Kl: 17:55:56
Jag tar tillbaka det jag skrev om den slappa engelskalektionen. Det blev övningar inför det nationella provet och summan av kardemumman visade att jag & Linn inte är lämpade för nationella prov.

På eftermiddagen drog vi igång med matte och inte heller det var vi lämpade för. Vi gick istället en runda och drack vatten, sen var vi även och hälsade på uppe på Idrott & Hälsa en sväng för att få tiden att gå. Lite matte gjordes iofs, men det var inte mycket. Det blir så mycket mer gjort när Sofia är i skolan och sätter upp lite regler för oss.

Ikväll blir det väl till att bege sig till Rasmus och fira honom lite. Kan dock inte festa till det för mycket eftersom jag måste upp runt sju imorgon för att duscha innan vi åker till Elmia på frisörmässa med skolan. Kommer få dras med ett stycke bakis-Linn också, frågan är bara hur mycket bakis. Ska bli intressant att se.

Happy Friday !

Godmorgon !

     Datum: 2009-03-06 Kl: 08:37:20
Jag trodde att den här dagen skulle bli riktigt lång och tråkig men det visar sig nu att vår engeleskalärare är ledig. Visst, vi måste ha engelska ändå men med vår gamla svenskalärare och då blir det slappt för hon vet knappt vad vi ska göra. Eller, jag ska kämpa mig igenom min 3 månader försenade engelskabok som jag måste läsa ut och göra fyra recensioner på (!)
Det är lite roligt att min lärare kommer fram och pratar engelska med mig medans jag sitter här och svarar på svenska. Men hon är faktiskt svenskalärare i grund och botten så hon borde uppskatta att jag pratar svenska.

Sätter igång ett Lars Winnerbäck - maraton på Spotify och recenserar "Murder on the Orient Express". Får väl duga.

Torsdag !

     Datum: 2009-03-05 Kl: 21:00:13
Dagen har gått så fort idag så jag har inte hunnit med bloggen.

Men vi hade i alla fall svenska idag i skolan och Mickan & Linn kom självklart på den brillianta idén att vi skulle ha lite avslappning. Läraren var självklart på så efter rasten blev det 15 minuters meditation/avslappning på madrasser i klassrummet. Något som är ännu bättre är att vår lärare nog ska införa det som tradition under varje svenskalektion. Hell Yeeeeah  att vi ska !

Till lunchblev det Donken för Angelica hade bil. Snacka om att lyckan var gjord !


Sista lektionen skulle vi skylta varsitt skyltfönster på expo. Min grupp inklusive jag hade noll insperation så vårt skyltfönster blev inte så lyckat. Det blev sämst skulle man väl kunna säga. Ni får lite bilder på några av skyltfönstrerna och ni kan ju gissa vilket som var min grupps skyltfönster.



Hjälpte faktiskt mamma med maten idag men det var kanske enbart för att det blev potatismos i ugn. Efter det tog jag och stoppade musik i öronen, la mig under täcket och powernapade. Klippte mammas jobbarkompis vid 7 och det gick perfa.

Nu är det Anna Hibbs i Lyxfällan som gäller. Ska bli så jäkla kul för hon är så ball !
Godnatt !

Onsdag !

     Datum: 2009-03-04 Kl: 21:57:04
Sov till nio idag. Hade definitivt behövt sova betydligt längre men vad gör man inte när skolan kallar. Blev ingen lunch på stan idag då Linn var tvungen att åka till skolan och göra ett matteprov, så det blev exklusiv kasslergryta (?) i skolan. Fick åka med Lotta till expo och där var det prov som stod på schemat. Jag tror det gick ganska bra och det var väl enbart för att Sofia satt hemma och höll tummarna för mig, hon har liksom inget annat att göra.

Annars var det trevligt på expo. Lyset på toan hade gått sönder så det blev ett besök med endast lyset från mobilen men det gick det med. Nöden har ingen lag.

Hade annars två kunder idag. Jag råkade komma in på samtal om döden med min ena tant. Hon sa att hennes ena son hade tagit livet av sig och att hennes man hade legat död i sängen en morgon när hon vaknade. Vad svarar man på det ?

Fick mina nya tygisar av Hang idag. Måste smutsa ner dom lite nu bara så att dom inte ser så sprillans nya ut.

Har inget roligare att komma med idag. Eller jo det har jag, men det får jag tydligen inte gå ut oficiellt med.


Godnatt !

Tisdag !

     Datum: 2009-03-03 Kl: 21:16:09
Jag är helt utslagen nu, trött som en liten ...

Hade min kära modeller Emma & Paulina hos mig idag och det fixades och donades lite med håren. Det gick riktigt bra faktiskt men det tar på krafterna att stå upp hela dagen. Men det var roligt och jag fick reda på lite smaskigheter.
Tackar Joakim för att han kom och hämtade mig & Paulina så att jag slapp gå hem från bussen.

Pluggade innan. Har ett fucking frisörprov imorgon som kommer gå åt hell !

Känner mig allmänt värdelös idag. Behöver någon som muntrar upp mig.

Har förresten pratat med Sofia idag. Hon mår förjävligt efter operationen och jag förstår henne. Efter allt det som hände så hade jag skjutit mig själv. Hon har all rätt att klaga idag.

Godnatt !

Prov vs Operation !

     Datum: 2009-03-03 Kl: 20:19:11
Sofia säger (20:14):
 vad gör du?
/- Michaela. säger (20:14):
 pluggat färdigt
 det var svårt
 jag är trött
 Sj då ?
Sofia säger (20:14):
 jag har ont  
Sofia säger (20:15):
 jag vill knarka och dö

Att ha prov imorgon och att ha opererats igår känns ungefär lika jävligt nu.

Sjukhusbesök !

     Datum: 2009-03-02 Kl: 22:26:17
Det blev inte mycket till sjukhusbesök idag. Eller visst var vi där, visst hade vi presenter och visst hittade vi rätt avdelning. Frågan var bara vart Sofia höll hus ? Inte där hon skulle vara i alla fall. Linn fixade så att en sköterska ringde efter och kollade vart hon var och svaret blev på uppvaket. Ungen hade inte ens vaknat än och hade tydligen inte planerat att göra det på några timmar heller enligt sköterskan. Så vi fick lämna presenterna på hennes blivande rum och sen pallra oss hem. Tur att vi inte köpte chokladbollen som vi hade tänkt för då hade väl den möglat innan hon återvänt.

Kunde tyvärr inte dokumentera åt er där för man får ju inte ha på mobilerna.


Imorgon kommer Paulina till skolan, bra där.
Godnatt ! ♥

Mot sjukhuset !

     Datum: 2009-03-02 Kl: 13:26:09
Idag har det inte blivit allt för mycket gjort och det kommer jag väl få ånga i framtiden men idag så gör jag inte det. Är det bara jag & Linn i skolan så blir det lätt att man går till fjärde våningen och hälsar på Emma eller hänger och tar sprutor på toaletterna eller något liknande.

Nu ska vi strax bege oss mot sjukhuset. Vi berättade för vår UF-lärare hur mycket vi prioriterade att hälsa på vår opererade kompanjon och hon förstod det utan problem. Jag ser verkligen fram emot detta sjukhusbesök. Jag är dock lite rädd för att hon ska vara helt lam och äckligt men jag har sagt åt henne att hon måste ha spytt färdigt innan jag kommer annars går jag hem.

Mot sjukhuset nu då. I'm excited !

Så sant !

     Datum: 2009-03-02 Kl: 09:04:47
Den här konversationen gillade Sofia. Jag undrar hur det kommer gå med bara mig och en Linn i skolan hela veckan.

/- Michaela. säger: det är ruttet att du inte kommer denna veckan
 Sofia säger: vadårå?
/- Michaela. säger: ja, jag behöver väl dig eller
Sofia säger: ja det gör du väl alltid?
/- Michaela. säger: ja det är ju det jag säger
Sofia säger: ja, vad vore livet utan mig?
/- Michaela. säger: lite sämre betyg för mig

Vem är du ?

     Datum: 2009-03-01 Kl: 22:07:32
"Emelie K" ?

Du undrade om jag fortfarande behövde modeller. Ja, det behöver jag och kommer behöva flera gånger framöver. Men jag kan ju inte svara till dig då jag inte vet vem du är. Så, vem är du ? (:

Var med Jocke & Bn och hämtade Paulina innan. Jag visskade en grej till Paulina i bilen på vägen hem och då blev Jocke tjurig för att han inte fick veta, så han körde in på en parkering, klev ur bilen och låste in oss. Sen kom han och Bn krypandes på marken för att skrämma oss och dom trodde att vi inte såg dom. Puckon.

Jag dokumenterade Paulinas kök. Det är vad som bjuds på idag. Godnatt !





Tripp !

     Datum: 2009-03-01 Kl: 20:56:40
Idag tänkte jag vara ordentlig och en riktig syster och följa med och kolla på min lillebrors match. Tror ni inte att den är inställd då ? Typiskt, jag som hade tagit på mig ordentliga kläder och allt. Istället blev det att jag åkte hem till Joakim och gosade med Pysen i hans säng medans han åt. Sen åkte vi och Fidde & Kickos till Kickos stuga enbart för att ha någonstans att åka. Det var en jäkla bit dit och dom körde som idioter. Den ena utan körkort, med dörrarna öppna och en som hänger halft utanför bilen. Det gillar jag inte riktigt men dom skiter fullständigt i vad jag tycker.

Så såg det ut idag, kallt och tråkigt.



Så här såg det ut i somras. Jag vill tillbaka !





At Joakim's !

     Datum: 2009-03-01 Kl: 11:22:36
Det blev en sväng till Joakim igår i all fall. Men först åts det kinamat vilket jag är totalt frälst i. Marcus säger jämt att vi inte äter något annat i min familj men det gör vi visst.

Vi åkte i alla fall till Jocke och kollade på Melodifestivalen. Jag blev skit sur när inte Sarah gick vidare till finalen. Vem vill höra någon gammal operatönt ?

Sen skjutsade vi i alla fall hem Paulina och Jocke körde lite för fort så till och med Fidde sa till för att han riskerade våra liv. Då fick Jocke något ryck och skrek att han har riskerat våra liv sen han köpte moped så det skiter väl han i. Jag kände där att det hade varit ganska aktuellt att stanna och sova över hos Paulina men jag följde med hem ändå. Väl hemma slängde vi oss i soffan i en hög med Pysen överst på mitt huvud och kollade på tv.

Marcus förstörde Melodifestivalstämningen med att spela musik på datorn.


RSS 2.0