Frisörbögar is tha shit !

     Datum: 2008-11-26 Kl: 22:09:09
Idag kom det en svin kool frisörbög från Stockholm till skolan som skulle lära oss om färg. Han var as frän och var klädd i tajta stuprörsbyxor med häng, mega kängor och sjal. Bög vet vi i och för sig inte om han var men alla tecken tydde på det och titanringen satt stadigt på fingret. Töntiga som vi var (vi måste ju leva upp till att vi är lantisar) så kom det ganska många frågor till honom angående kändisar. Visst kände han kändisar, inga mega kändisar kanske men tillräckligt för att vi skulle bli imponerade och få fula miner. Ni vet sådana miner där ögonen är stora som tefat och bara snurrar runt och munnnen får ett spel så mungiporna glider upp till ögonbrynen och man blottar alla sina stora kanintänder. Man skämmer ut sig totalt med andra ord.

Vi fick i alla fall kolla på när han gjorde en ljusfärgning på Emma, vår lärare. Sen efter luch hade vi färgmodeller och jag & Linn färgade floristläraren. Det blev toppen och vi hade trevliga samtal om barnafödande under prosedurens gång.

Uppdaterar er om julbaket imorgon och bilder ska ni få då med. Är för trött för att äns orka tänka på att ta upp sladden till kameran.

En annan är ju ledig imorgon. Åh gud vad jag är värd det.
Godnatt !

Kommentarer
Postat av: Sofia

sluta skriva äns med ä mickan ENS

2008-11-27 @ 17:12:06
URL: http://holmiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0