Före & efter konserten !

     Datum: 2009-07-15 Kl: 16:24:15
Jag gör ett eget inlägg med bilder och videoklipp från konserten senare så nu kör vi vad som hände före och efter istället.

Jag & Amanda mötte upp Hanna, Linda & Frida vid Hötorget  runt fem och så gick vi och åt grekiskt. Vi satt där ett tag och åt gott och taggade inför konserten. När vi senare skulle gå mot tunnelbanan som skulle ta oss till Globen så var det värsta  polispådraget på gatan. Vi fattade först ingenting men sen såg vi att det kom en hel parad med bilar körandes, allt som allt runt 20 bilar kanske + polismotorcyklar och en polishelikopter. Det var en blandning av polisbilar, svarta skåpbilar och sen två svarta limousiner som körde i riktning mot Globen. Det var då det hajade till i våra små lanthjärnor: Det är ju för sjutton Britney i limon ! Jäklar, då blev vi peppade !

Pepp Pepp Pepp !


Tagga Tagga Tagga !


Väl inne i Globen stod vi och hängde lite och snackade innan vi delade på oss för att hitta våra platser. Jag & Amanda hade jättebra platser, det var en stolpe som var ivägen lite ibland men annars så såg vi bra och vi satt ganska nära.
Det var en as porrig tjej som DJ'ade innan det började. Det var det porrigaste tjej vi sett kom vi lätt fram till.



När konserten var slut var vi så uppe i varv ! Den hade varit så jäkla bra och det var värkligen värt var enda tusenlapp jag betalt. Vi bestämde oss i alla fall för att dra in till Hötorget igen och käka lite på Donken innan vi skiljde på oss för att gå hem och sova. Inget festande här inte, vi var helt utslagna !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0