Brändbollstunering !

     Datum: 2009-06-10 Kl: 17:56:42

Jag & Hankie tog en senare buss till skolan idag och efter att ha fixat lite i skolan så traskade hela skolan bort till fotbollsplanerna där vi skulle ha brändbollstunering. Regnet vräkte ner hela vägen så när vi var framme var alla genomdränkta och det var slagsmål om paraflaxen för det fortsatte trots allt att regna ett bra tag till.
 
Gullhår som min klass så fint heter klarade inte av denna dag så bra. För det första så var vi bara halva truppen och det gjorde att vi blev utbrända i de flesta matcherna. Vi hade många omotierade och det blev ju inte bättre av att läraren Camia satt under ett tak och vägrade med. Vi frågade vaför hon inte var med och hon svarade:"Jag sicker hällre en kniv i armhålan". Hon förklarade sitt hat över friluftsdagar och tyckte istället att skolan skulle införa antingen dataspelstunering eller kortspelstunering.

När det var dags för lunch trängdes jag bland idrott & hälsa tjejer på en bänk och vi pix paxade platser för allt var vi var värda. Lunchen bestod av JB's eminenta pastasallad som vi alltid får.

När vi hade fått ny energi var det dags att möta Lisa (idrott & hälsa tvåan). Vi hade nu fått slå ihop både Gullhår & Sagofén och sammanlagt fick vi ihop 8 spelare. Men vi offrade oss faktiskt när vi körde mot Lisorna men dom bara fuskade hela tiden. Idrott & Hälsa klasserna är ju makalösa till att få allt att vara roligt ute och till inte så stor förvåning så var det Alvida & Lisa i final. Tror att Lisa vann men dom fuskade säkert.

Har inga bilder från brändbollen men det ska vi kanske vara glada över för vi såg ut som dränkta katter hela högen.
Brändbollstunering tar verkligen slut på en !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0