Hälsovecka !

     Datum: 2009-10-12 Kl: 22:14:58
Denna vecka är det hälsovecka i skolan så då bryts alla vanliga lektioner och vi har olika teman. Vi i trean har "Don't drink & Drive" att arbeta med och det är ju inget nytt precis.

Firade denna morgon med att åka buss med Jonte till skolan. Sheboom vad kallt det var när vi traskade över storgatan mot busskuren denna tidiga morgon. Trötta som mongon var vi med.

I skolan startade vi upp med att kolla på en film och rattfylleri. Sen skulle vi upp till media där två poliser pratade lite för oss. Det var inga roliga poliser alls och kvinnan av dom var helt röd runt käften. Det var det enda man kunde kolla på och Angelica undrade om hon visste om själv att hon var röd !
Det kom även några fältassistener (eller var det hette ?) och pratade lite om ungdomar och alkohol och droger. Dom sa att det vanligaste är att man börjar i 12 - års åldern ? KOMMER INTE PÅ FRÅGA, inte på min tid i alla fall. Då hade vi knappt slutat leka med dockor !

På eftermiddagen hade vi lekar där man skulle gå en tipspromenad där man skulle svara på olika påståenden och sedan skulle vi i olika lag utöföra tävlingar typ, samt frågor om alkohol. Jag & Caroline var så dåliga på alkoholfrågorna även om vi gick in för det. Vi hade rätt på en fråga som vi fuskade oss till svaret på. Men när det gällde påståenderna var vi suveräna ! Vi satte flest av alla och vann hela kalaset ! Jag fick ett mousse och hon ett spray från Wella. Snacka om team spirit !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0