Rosa bandet Gala !

     Datum: 2009-10-30 Kl: 12:59:29
Igår var det ju också rosa bandet galan som stod på schemat. Det var festligt värre att se René Nyberg gå runt i sin Helly Hansen tröja i pauserna och sen slita av sig den innan sändning. Jag kan också intyga att Hasse Aro sålde kramar på löpande band. Kvinnorna slängde upp sina sista slantar för att få lite beröring, dom kan inte ha haft det bra hemma !

Kameramännen skötter kamerorna finemang och sa hela tiden: "2 minuter kvar av pausen", "Tag plats för sändning". Mycket skickliga män ! I pauserna hade vi lite underhållning av någon tjej som sjöng lite, eller av tre gubbar som sjöng. Jag kan säga att pauserna går mycket fortare när man är där än när man sitter hemma framför tvn. I pauserna kom alla servitriser ut i 180 km/h för att dela ut ny mat och samla upp disk. Dom hade ca 4 minuter på sig sen fick dom gömma sig igen tills nästa paus.

En mycket treclig kväll måste jag säga. Alla artisterna var riktigt duktiga och Hang upptäckte att Leona Lewis hade dålig hy. Det visste vi inte sen innan så det var något nytt !


Månsen



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0