Fredag !

     Datum: 2009-09-27 Kl: 20:54:58
Hanna Höna kom till staden i fredags och då blev det liv i luckan. Vi kickade ut Amanda från sitt eget hem och började sedan att ta på oss turbaner och skapa kinesluggar för att fördriva tiden.

Senare kom en snäll Agge och skjutsade oss till kinesen Hung Bui där vi hittade en kattunge på gräsmattan. Snälla som vi var tog vi in den till Hung som är asmatiker och pälsallergiker. Katten blev glad och fick skinka och Hung blev vansinnig och lyfte ut katten gång på gång med en elgiganten - plastpåse ifall den hade rabies eller liknande. Vi döpte katten till Pysen eftersom den liknade våra två andra Pysar i vår omgivning.

När vi skulle åka hem så snodde Pysen runt bilen så Jocke öppnade dörren och skrek: "BOOOOOOOOOOORT !" men jag tror han fick lite dåligt samvete för sen hissade han ner rutan och sa med sin töntigaste röst: "Vi kommer snart tillbaka". Det skrattade vi gott åt.

Jag & Hanna anlände till Amandas hem men hon hade inte återvänt så vi snilade om mitt myskläder och tog ett glas cola. Efter ett tag dundrade hon in med båda tvillingarna Carlsson i släptåg som och skulle sova över. Jonte var så snäll och spelade partymusik för oss vid halv tre på natten med otroligt hög volym. Men vi slaggade gott i Amandas föräldrars säng ändå !

The new Pysen .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0