Konsten att kämpa för en Apoliva handtvål !

     Datum: 2009-09-10 Kl: 19:47:14
Idag var det praktik som vanligt och jag fick i uppgift att gå till apoteket och reklamera en handtvål som jag var där och köpte åt dom förra veckan, för pumpen hade gått sönder under första användningen.

Jag stegade in på apoteket och sa att jag hade köpt tvålen veckan innan och nu skulle vilja få en ny eftersom den var sönder. Damen i kassa började vrida och vända på sig och plötsligt blev det väldigt jobbigt eftersom jag inte hade något kvitto. Jag sa att vi antagligen inte hade kvar kvittot men att den var köpt förra veckan men hon trodde inte riktigt på mig för att den såg för "använd" ut även fast all tvål var kvar i den. Hon tillkallade the boss of the apotek och han sa att han inget kunde göra utan kvittot.

Så jag traskade tillbaka med min trasiga Apoliva handtvål och när jag kom tillbaka in på salongen så kände jag hur sakta men säkert ett krig höll på att byggas upp mellan oss och apoteket. Vi skulle ha en ny tvål om det så skulle krävas att vi gick igenom alla sopor i jakten på kvittot. Julia fick i uppdrag att gå ut och stoppa näsan i den gröna soptunnan och efter många upprotade soppåsar så hittade hon kvittot.

Så jag stegade tillbaka in på apoteket med kvittot och min trasiga tvål i näven och nu var det helt plötsligt inga problem längre att få en ny tvål. Till råga på allt säger damen i kassan när hon läser på kvittot: "Det var visst sant det du sa om att du köpt den förra veckan". JA, VAD TRODDE DU ? Att en hederlig människa som jag skulle ljuga om när jag köpt min Apoliva handtvål för 25,50 !

Att dom inte bara kunde gett mig en ny tvål på en gång så hade vi sluppit stå med huvudet i soporna och rota. Men handlar det om en Apoliva handtvål för 25,50 går tydligen inte det.

Jag hoppas att ni tar till er av min lärdom om konsten att kämpa för en Apoliva handtvål för 25,50 !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0